Word abonnee en neem Beursduivel Premium

Koffiekamer Terug naar discussie overzicht

TRUMP

70.502 Posts
Pagina: «« 1 ... 2109 2110 2111 2112 2113 ... 3526 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 4 Al Kipone 21 september 2020 15:25
    Een belangrijk onderdeel van de ACA is de regel dat je niet geweigerd kunt worden door een verzekeraar als je -pre-existing conditions" hebt. Bijvoorbeeld, diabetes. Hartklachten. Of covid.

    Da's fijn als je werkloos raakt en je uit je werkgeververzekering gegooid wordt....

    Terwijl de ACA meer mensen verzekert en de kosten verlaagd.

    By all means, zorg ervoor dat mensen aan de onderkant van de sociale samenleving niet langer verzekerd zijn.

    een winnende strategie.

  2. forum rang 9 gnocchi. 21 september 2020 15:25
    Je leest steeds dat er 4 GOP leden tegen moeten stemmen om geen kans van slagen te krijgen voor een levenslange rechter te kiezen voor de vacante zetel van Ruth Bader Ginsburg voor 3 november..

    Maar ik kan mij iets herinneren dat Donald als President toch zelfstandig kan beslissen als het er echt op aan komt. Ik hoop dat ik het mis heb met mijn herinnering.

    De klimaatspijbelen van het Hooggerechtshof strijd

    Ben Geman, auteur van Generate

    Illustratie: Aïda Amer/Axios

    www.axios.com/supreme-court-climate-c...

    De dood van Ruth Bader Ginsburg en de strijd om haar vacante zetel in het Hooggerechtshof hebben echte gevolgen voor het energie- en klimaatbeleid.
  3. forum rang 6 Opentop 21 september 2020 16:20
    quote:

    Al Kipone schreef op 21 september 2020 14:23:

    The Inside Story of Why Mueller Failed
    In a new book, Andrew Weissmann, one of Special Counsel Robert Mueller’s top deputies, lays out the limits and letdowns of the years-long Russia investigation.

    kijkje in de beerput.

    www.theatlantic.com/politics/archive/...
    Interessant, deze informatie en de informatie die judiciary council heeft opgeschreven is ook bekend bij personen als een Lindsay Graham. Als ook bij de politiek geëngageerde verslaggevers als een Hannity bij Fox. Die mensen blijven maar roepen dat het Muller rapport fake is een heksenjacht enz.
    Is het dan ook niet juist gevaarlijk voor hen om telkens maar op Muller-McCabe-Comey te schieten.

    Als ik het lees, zie ik een hele teruggehouden man, die op de tenen loopt om maar geen controversie te creeeren tegen Trump com suis. Weissman is achteraf eigenlijk ook een beetje pissed op zichzelf en op het Team dat ze zich zo behoudend hebben uitgedrukt.

    Zet je deze mensen dan 2 jaar later weer in de getuigenbank, zou dat zomaar eens als een boomerang kunnen werken, vrees ik voor een L Graham of een Ted Cruz ook zo'n man die de uitkomst van het rapport al wist voordat het onderzoek gestart was.

    Als die Republikeinen nu die Postmaster onder de bus zouden gooien , dan lijkt me dat veel meer stemmen trekken dan een Muller ondervragen. Die postmaster gaat iedere Amerikaan aan. Dus heeft het impact. De Republikeinen kunnen in het belang van iedere Amerikaan derhalve stellen dat de man gefaald heeft en weg moet. Dat is optreden, dat vinden ze leuk het geeft ook een gebaar dat het niet over politiek gaat als iemand niet goed zijn werk doet, moet die vertrekken.
    Even Wadloper vragen hoe hij dat ziet.
  4. forum rang 4 Al Kipone 21 september 2020 16:53
    New York City was among three cities labeled “anarchist jurisdictions” by the Justice Department on Sunday and targeted to lose federal money for failing to control protesters and defunding cops, The Post has learned.

    Portland, Ore., and Seattle, Wash., were the other two cities on the list, which was approved by US Attorney General William Barr.

    “When state and local leaders impede their own law enforcement officers and agencies from doing their jobs, it endangers innocent citizens who deserve to be protected, including those who are trying to peacefully assemble and protest,” Barr said in a statement set to be released Monday.

    “We cannot allow federal tax dollars to be wasted when the safety of the citizenry hangs in the balance,’’ the AG added.

    trump defunds the police.....

    nypost.com/2020/09/21/nyc-branded-an-...
  5. forum rang 4 Al Kipone 21 september 2020 17:16
    President Donald Trump claimed Monday he could close the yawning financial gap between his campaign and Joe Biden’s in one day, if he called his rich friends and asked for donations.

    “Give me one day and a telephone, I could get all these rich people that I know very much to all put up millions of dollars a piece,” Trump said in an interview on Fox News on Monday.

    “The problem is I’m then obligated. I’m obligated to all of them. I don’t like being obligated,” he added.

    Biden’s campaign and the Democratic Party have completely reversed the financial advantage the Republican Party held earlier in the year, reporting Sunday that they had $466 million on hand at the beginning of September. Trump’s re-election effort had $325 million.

    Biden is widely outspending Trump on media, booking $125.1 million on television, radio and digital ads in September compared to $65.1 million for Trump, according to Advertising Analytics.

    OK: persoonlijke giften aan een politicus is $2800. $141000000/2800 = 50357

    Stel dat iedere rijke 'vriend' een partner heeft die ook 2.0 K doneert: 25000 vrienden.

    Dat zijn bijna net zoveel mensen als bij zijn inauguratie!
  6. forum rang 4 Al Kipone 21 september 2020 17:20
    in datzelfde gesprek maakte hij en passant de kleindochter van Ruth Bader Ginsberg uit voor leugenaar, en liet ons weten dat de boodschap die RBG haar naliet een verzinsel was van de Democraten.

    De man is te vies om naar te kijken.
  7. forum rang 9 gnocchi. 21 september 2020 17:36
    quote:

    Al Kipone schreef op 21 september 2020 17:20:

    in datzelfde gesprek maakte hij en passant de kleindochter van Ruth Bader Ginsberg uit voor leugenaar, en liet ons weten dat de boodschap die RBG haar naliet een verzinsel was van de Democraten.

    De man is te vies om naar te kijken.
    De hele GOP regering is een gangsterbende. Je weet gewoon niet meer wat je hier op dit forum moet plaatsen. Je valt van de ene beerput in de andere beerput. Ik ben gestopt met lezen over deze zaak. twitter.com/KlasfeldReports/status/13... Trump tower Turkije.

    Donald en zijn loyalisten zijn een gebed zonder einde
  8. forum rang 9 gnocchi. 21 september 2020 17:52
    Link Engels.
    hillreporter.com/barr-doj-targets-thr...

    Barr DOJ richt zich op drie democratisch geleide steden als 'anarchistische rechtsgebieden'

    DOOR Timothy Evans 21 september 2020

    Het ministerie van Justitie van de Trump-regering heeft vandaag gedreigd om de federale financiering van de steden New York, Seattle en Portland, Oregon te verminderen, door hen te bestempelen als 'rechtsgebieden die hebben toegestaan ??dat geweld en vernietiging van eigendom voortduren en die hebben geweigerd redelijke maatregelen te nemen om criminele activiteiten tegen te gaan . "

    Procureur-generaal William Barr legde maandagochtend een verklaring af waarin hij aangaf dat hij zich op de steden richtte, allemaal geleid door democratische burgemeesters, in reactie op Trumps 2 september 'Memorandum over herziening van financiering aan ontvangers van de staat en de lokale overheid die anarchie, geweld en Vernietiging in Amerikaanse steden. "

    Bij de aankondiging van de lijst zei Barr: “We kunnen niet toestaan ??dat federale belastingdollars worden verspild als de veiligheid van de burgers op het spel staat. Ik hoop dat de steden die vandaag door het ministerie van Justitie zijn geïdentificeerd, van koers zullen veranderen en serieus zullen worden over het uitoefenen van de basisfunctie van de overheid en hun eigen burgers gaan beschermen. "

    Het DOJ somt een aantal criteria op voor de manier waarop het bepaalt op welke jurisdicties moet worden gestreefd voor bezuinigingen, waaronder de onheilspellende vermelding: "alle andere gerelateerde factoren die de procureur-generaal passend acht."

    Trump heeft openlijk ruzie gemaakt met de burgemeesters van die drie steden die, net als gemeenten en staten in het hele land, al financieel worstelen vanwege hun enorme uitgaven om de coronavirus-pandemie het hoofd te bieden.

    De New Yorkse gouverneur Andrew Cuomo zei eerder deze maand: “Ik geloof dat de president in wezen een pestkop is, wat ik al te vaak heb gezegd, en ik ken hem al heel lang heel goed. Het werkt niet in New York, want je kunt New Yorkers niet pesten. We worden gewoon niet gepest. "

    Via zijn woordvoerder had burgemeester Bill de Blasio een soortgelijke reactie:

    Hoe graag Donald Trump ook wil dat New York City dood neervalt, we zullen dit nooit laten staan.

    Dit heeft niets te maken met "wet en orde". Dit is een racistische campagnestunt uit het Oval Office om miljoenen mensen van kleur aan te vallen. t.co/w7tzJxc8wW

    - Bill Neidhardt (@BNeidhardt) 2 september 2020

    De burgemeester van Portland, Ted Wheeler, noemde de dreigende bezuinigingen ongrondwettelijk:

    Nu worden we, in plaats van leiderschap van het Witte Huis, geconfronteerd met nieuwe aanvallen die onwettig en ongrondwettelijk zijn en ongetwijfeld voor de rechtbank zullen worden verslagen.

    - Burgemeester Ted Wheeler (@tedwheeler) 3 september 2020

    Hier is de reactie van burgemeester Jenny Durkan van Seattle destijds:

    Dit is de laatste poging om af te leiden van het feit dat COVID-19 meer dan 6 miljoen Amerikanen heeft besmet, 185.000 mensen heeft gedood en de Amerikaanse economie heeft vernietigd.

    De enige anarchiezone in Amerika, waar de rechtsstaat wordt genegeerd, bevindt zich in het Witte Huis. t.co/5NxUw6gGKU

    - Burgemeester Jenny Durkan (@MayorJenny) 3 september 2020

    Onder de soorten federale assistent die Trump zou willen bezuinigen, zijn tijdelijke bijstand voor behoeftige gezinnen, titel I-subsidies voor onderwijs, kinderopvang en ontwikkelingsblokken en sectie 8 huisvestingsfondsen.

    Het is niet precies duidelijk onder welk mechanisme Trump en Barr hun dreigement zouden kunnen volgen, aangezien het bedrag en de manier waarop federale fondsen worden besteed, wordt bepaald door het Congres.
  9. forum rang 8 closer 21 september 2020 17:53
    quote:

    gnocchi.(Bert Strijk) schreef op 21 september 2020 17:36:

    Je valt van de ene beerput in de andere beerput. Ik ben gestopt met lezen over deze zaak.
    Ik zit ook een beetje aan m'n tax.
  10. forum rang 6 Plein777 21 september 2020 18:08
    quote:

    gnocchi.(Bert Strijk) schreef op 21 september 2020 17:36:

    [...]

    De hele GOP regering is een gangsterbende. Je weet gewoon niet meer wat je hier op dit forum moet plaatsen. Je valt van de ene beerput in de andere beerput. Ik ben gestopt met lezen over deze zaak. twitter.com/KlasfeldReports/status/13... Trump tower Turkije.

    Donald en zijn loyalisten zijn een gebed zonder einde
    Kop op Bert nog even doorbijten tot 3 November, en hopelijk zal de USA weer alle bagger achter zich kunnen laten en de hele maffia familie trump achter de tralies krijgen en de democratie weer kunnen herstellen.

    Ik gun het amerikaanse volk zo veel beter dan deze zieke geest die nu alles in het land aan het slopen is !

    Hoor het verhaal van Mary en ook van Ted, ik gun het ze deze mensen die de leugens, bedriegerij, onbeschoftheid en fraude van trump zat zijn op de link hieronder;

    rvat.org/#homePageStories
  11. forum rang 8 closer 21 september 2020 18:13
    Maar wij staan aan de zijlijn. We kunnen niet stemmen of meedoen aan de straatprotesten. De enigen die wij zouden kunnen overtuigen (in theorie dan) zijn Wadloper, Josti5 en Rationeel. Dat schiet niet op!!!
  12. forum rang 6 Plein777 21 september 2020 18:18
    quote:

    closer schreef op 21 september 2020 18:13:

    Maar wij staan aan de zijlijn. We kunnen niet stemmen of meedoen aan de straatprotesten. De enigen die wij zouden kunnen overtuigen (in theorie dan) zijn Wadloper, Josti5 en Rationeel. Dat schiet niet op!!!
    Het heeft geen enkele zin om QAnon, Pegida en Wilders aanhangers te overtuigen !
  13. forum rang 10 DeZwarteRidder 21 september 2020 18:20
    In Amerika is kiezers afschrikken een ware kunst: dit zijn de sluwste voorbeelden

    De bedoeling van verkiezingen is dat zoveel mogelijk mensen gaan stemmen. Maar in de VS wordt niet zelden alles uit de kast gehaald om de achterban van de tegenpartij weg te houden bij het stemhokje. Met name de Republikeinen zijn er zeer bedreven in.
    Mark van Assen 21-09-20, 16:00

    President Donald Trump houdt nog steeds vol dat het een zootje was bij de Amerikaanse posterijen, de United States Postal Services. Daarom stelde hij in juni Louis DeJoy aan als postmaster general om orde op zaken te stellen. Al snel werd duidelijk dat DeJoy geen relevante ervaring had voor die baan, maar wel veel geld had geschonken aan de campagne van Trump. Het zootje bij de post werd alleen maar groter. Overuren werden niet meer uitbetaald, postsorteermachines werden wegbezuinigd en brievenbussen verwijderd. Het resultaat: enorme vertragingen.

    Argwanende Democraten roken onraad, zo vlak voor de presidentsverkiezingen van november. Door het coronavirus durven veel mensen niet meer naar het stembureau, maar stemmen liever per post. Wat bleek: maar liefst 48 procent van de Democratische kiezers wil voor die optie kiezen, tegen 23 procent van de Republikeinen. Er is natuurlijk maar één kandidaat die voordeel bij heeft van de chaos bij de post: Trump.

    Een rechter legde vorige week de reorganisatie van de post voorlopig stil. Hij sprak zich niet uit over politieke manipulatie, maar zei wel dat er op deze manier een 'aanzienlijke kans is dat het verkiezingsresultaat niet efficiënt, tijdig en accuraat kan worden bepaald'.
    Voter suppression

    Het belemmeren van kiezers heet in de VS voter suppression. Het gebeurt bij elke verkiezingen en blijft een bron van zorg voor burgerrechtenbewegingen. Volgens de American Civil Liberties Union (ACLU) zijn er verschillende tactieken. Een populaire is het verplaatsen van stembureaus naar akelige buurten, zodat mensen niet durven te gaan stemmen. Ook worden stembureaus gesloten, waardoor kiezers verder moeten reizen. Soms staan er gewapende bewakers voor de deur, zodat stemgerechtigden worden afgeschrikt.

    Ook het veranderen of ingewikkelder maken van kiezersregistratie is een beproefd middel. 36 staten hebben een identificatieplicht en zeven staten hebben heel strenge regels voor de identiteitsbewijzen. Vaak zijn die heel duur of zijn er ingewikkelde formulieren voor nodig. Dat scheelt volgens de ACLU per staat tienduizenden stemmen
  14. forum rang 9 gnocchi. 21 september 2020 19:21
    Link Engels.

    hillreporter.com/donald-trump-wants-t...

    Donald Trump wil dat de rechtbanken hem de winnaar verklaren op verkiezingsavond 'Voordat alle stemmen worden geteld'

    DOOR Brandon Gage 21 september 2020

    President Donald Trump vindt dat de winnaar van de presidentsverkiezingen van 2020 moet worden beslist door de rechtbanken, niet door de kiezers, die het idee van een constitutionele krachtmeting plaagt, zoals het land sinds 2000 heeft gezien.

    Foto door Sarah Silbiger / Getty Images

    "We rekenen op het federale rechtssysteem om het zo te maken dat we daadwerkelijk een avond kunnen hebben waarop we weten wie er wint, OK", zei Trump zaterdag tegen aanhangers tijdens een bijeenkomst in Fayetteville, North Carolina. "Niet waar de stemmen een week later, twee weken later, worden geteld."

    "We gaan een overwinning hebben op 3 november de wil van die je nog nooit hebt gezien. Nu rekenen we erop dat het federale rechtssysteem het haalt, zodat we een avond kunnen hebben waarop we weten wie er wint" – Trump pic.twitter.com/q5bfsJQb76

    — Aaron Rupar (@atrupar) 19 september 2020

    Het Hooggerechtshof heeft maar één keer een president gekozen.

    De slogged-out, lelijke 2000 presidentsverkiezingen eindigde toen de conservatief-leunende Hooggerechtshof gestopt stem-couting in eeuwig rommelig Florida, het overhandigen van George W. Bush de Sunshine State's 25 Electoral College stemmen en dus het voorzitterschap.

    De laatste marge in Florida was 537 stemmen. Bush nam de Electoral College 271-266 over Democraat Al Gore, de winnaar van de populaire stemming.

    Dat besluit blijft controversieel en werd gezien door mei op het moment als een poging van de GOP om kiezers te ontnemen. "Hail to the Thief," mensen jeered bij bush's colonne als het rolde pennsylvania Avenue op Inauguratie Day.

    Het feit dat Bush's jongere broer Jeb in 2000 gouverneur van Florida was, wekte vermoedens van corruptie en vals spel.

    In 2020 zijn de verschillen anders. In tegenstelling tot in 2000, het land lijdt door een pandemie, die is gepland om te botsen met griep seizoen en strekken zich door de verkiezingen en daarbuiten. COVID-19 heeft gedood meer dan 200.000 Amerikanen sinds maart, en is gemakkelijk verspreid tussen mensen in nauwe kwartalen. Met de onbepaalde sluiting van scholen en andere stembureaus in het hele land, mail-in stemmen is de veiligste of enige optie voor veel Amerikanen.

    Trump is tegen dit proces in strijd geweest, ook al stemt hij zelf per mail, door valse beweringen te doen over kiezersfraude. Postmeester-generaal Louis DeJoy, een voormalige megadonor van Trump, heeft bij de United States Postal Service beleidswijzigingen doorgevoerd om het verzamelen en verwerken van stembiljetten uit te stellen of te voorkomen.

    Daarnaast is buitenlandse inmenging in de verkiezingen door Trump toegejuicht en kan hij hem nog meer munitie geven in een strijd om de democratie te omzeilen.

    Als een dergelijk scenario zich voordoet, en miljoenen stemmen gaan ongeteld voor weken, of de resultaten zijn dicht genoeg om een reeks van verhalen trigger, een herhaling van 2000 is zeker binnen de kaarten, vooral als de crisis verergert en plaatst verdere druk op de lokale verkiezingssystemen.

    Op zondag zei een Democratische wetgever dat Trumps dreigement niets minder was dan een bekentenis dat hij en de Republikeinen van plan zijn vals te spelen, net zoals velen nog steeds geloven dat er in 2000 is gebeurd.

    "Gisteravond zei Trump dat hij de federale rechtbanken wil gebruiken om te bedriegen in november door de rechtmatig gegoten mail-in stembiljetten van amerikanen te ontkennen", twitterde vertegenwoordiger Don Beyer (D-VA). "Dit is een open bekentenis dat Trump hoopt het Hooggerechtshof te gebruiken om de verkiezingen te stelen."

    Gisteravond zei Trump dat hij de federale rechtbanken wil gebruiken om te bedriegen in november door de wettelijk gegoten mail-in stembiljetten van amerikanen te ontkennen.

    Dit is een open bekentenis dat Trump hoopt het Hooggerechtshof te gebruiken om de verkiezingen te stelen. t.co/7zYqHxeegQ

    — Rep. Don Beyer (@RepDonBeyer) 20 september 2020

    De dood van rechter Ruth Bader Ginsburg op vrijdag, die Trump de kans heeft gegeven om een andere conservatief aan de bank toe te voegen, heeft de mogelijkheid versterkt dat alle rechtszaken die een nauwe of betwiste verkiezing aanvechten die het Hof halen uiteindelijk Trump zouden bevoordelen. Van de acht nog zittende rechters zijn er vijf conservatieven, en zes werden gekozen door twee presidenten – Bush en Trump – die werden gekozen ondanks het verlies van de stemmen.
  15. forum rang 9 gnocchi. 21 september 2020 19:48

    www.axios.com/ruth-bader-ginsburg-vie...

    Huisvoorzitter Nancy Pelosi kondigde maandag aan dat wijlen rechter bij het Hooggerechtshof, Ruth Bader Ginsburg, vrijdag in de National Statuary Hall van het Capitool zal liggen, waardoor Ginsburg de eerste vrouw is die de eer ooit zal ontvangen.

    De stand van zaken: het Hooggerechtshof maakte maandag ook bekend dat Ginsburg woensdag en donderdag in rust zal liggen op de trappen van het gebouw, waardoor het publiek respect kan betuigen aan de late gerechtigheid buiten.
    Het lichaam van Ginsburg komt woensdag aan bij de rechtbank en die dag zal er een privéceremonie plaatsvinden in het gebouw.
    Het publiek kan woensdag van 11.00 uur tot 22.00 uur buiten de rechtbank respect betuigen aan Ginsburg. en op donderdag van 9.00 uur tot 22.00 uur
    Haar begrafenis is privé en wordt volgende week gehouden op Arlington National Cemetery.

    Situationeel bewustzijn: president Trump zei maandag dat hij de vervanger van Ginsburg op "vrijdag of zaterdag" zou voordragen.
  16. forum rang 9 gnocchi. 21 september 2020 20:20
    Het is gewoon eeuwig zonde dat een man als Mueller met zo'n schitterende staat van dienst voor Amerika en het volk, zo moet eindigen in zijn pensioen tijd.
    Iedereen gaat voor de bijl die Donald steunen, ook die gene net als Mueller die net niet door pakt wanneer het kan en het hards nodig was.

    Het steeds lelijkere verhaal achter de ellendige mislukking van Robert Mueller en rod Rosenstein's verraad

    Bill Palmer | 14:00 EDT 21 september 2020

    Toen speciaal raadsman Robert Mueller werd aangesteld om een duidelijk schuldige Donald Trump te onderzoeken, begon hij met een knal. Hij liet Michael Flynn al snel trump omdraaien. Hij arresteerde George Papadopoulos en Paul Manafort. Er was alle reden om te verwachten dat Mueller op die weg verder zou gaan en Trump zou neerhalen. Maar ergens onderweg stopte Mueller met zijn werk, en uiteindelijk gaf hij het gewoon op en ging naar huis. Wat is er gebeurd?

    Nu de details van de lelijkste en meest schadelijke mislukking in de Amerikaanse aanklagers geschiedenis beginnen uit te storten - en sommige van het is nog lelijker dan we dachten. De voormalige topsgedeputeerder van Robert Mueller, Andrew Weissmann, geeft nu toe dat Team Mueller zijn werk niet heeft gedaan, mede door angst en intimidatie. Hoewel Weissmann Mueller niet persoonlijk aanvalt, maakt hij duidelijk dat Mueller het verprutste door Trump niet te dagvaarden, en door niet toe te geven dat Trump de rechtsgang belemmerde.

    Dit komt op de hielen van de recente rapportage dat plaatsvervangend procureur-generaal Rod Rosenstein het onderzoek van Robert Mueller vanaf het begin in het geheim had gesaboteerde, om mueller te blokkeren om de financiële banden van Trump met Rusland te onderzoeken, terwijl de FBI werd misleid om te denken dat Mueller het geld volgde.

    Als Robert Mueller zijn werk had gedaan, en als Rod Rosenstein niet te hard had geprobeerd om mueller te beletten zijn werk te doen, is er een goede kans dat Donald Trump nu in de gevangenis zou zitten in plaats van nog steeds in het Witte Huis te zijn. Op zijn minst zou Muellers reputatie vernietigd moeten worden door zijn laffe weigering om zijn werk te doen – tenzij hij echt seniel werd tijdens zijn onderzoek. En Rosenstein, door een onderzoek illegaal te belemmeren naar de vraag of Trump samenzweerde met de Russische regering tegen de Verenigde Staten, is schuldig aan een vorm van verraad. Rosenstein moet worden berecht als dit voorbij is.
  17. enwatnu 21 september 2020 23:47
    quote:

    Al Kipone schreef op 21 september 2020 14:23:

    The Inside Story of Why Mueller Failed
    In a new book, Andrew Weissmann, one of Special Counsel Robert Mueller’s top deputies, lays out the limits and letdowns of the years-long Russia investigation.

    kijkje in de beerput.

    www.theatlantic.com/politics/archive/...
    Is dat nog wel na te gaan nu de leden van de special counsel al hun telefoons onklaar hebben gemaakt? Corrupte zooi. Mueller een seniele oude man die geen idee had wat er in het rapport stond. Puur oudere misbruik wat we nu weer zien bij die seniele Biden.

70.502 Posts
Pagina: «« 1 ... 2109 2110 2111 2112 2113 ... 3526 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.840
AB InBev 2 5.280
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.579 45.999
ABO-Group 1 18
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 8.854
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 160
ADMA Biologics 1 31
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.140
Aedifica 2 828
Aegon 3.257 319.980
AFC Ajax 537 7.010
Affimed NV 2 5.732
ageas 5.843 109.774
Agfa-Gevaert 13 1.853
Ahold 3.536 73.976
Air France - KLM 1.024 34.299
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.675
Alfen 12 15.773
Allfunds Group 3 1.109
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.246
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 321
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.484 114.753
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.819 240.111
AMG 965 125.533
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.511
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 378
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.095
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 313
Arcadis 251 8.613
Arcelor Mittal 2.023 318.550
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 266
arGEN-X 15 9.061
Aroundtown SA 1 175
Arrowhead Research 5 9.246
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.504
ASML 1.762 76.027
ASR Nederland 18 4.117
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 322
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.563
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.657

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 16 april

    1. China economische groei eerste kwartaal 5% (YoY) volitaliteit verwacht
    2. China industriële productie maart
    3. China detailhandelsverkopen maart
    4. B&S Group Q4-cijfers
    5. Fastned Q1-cijfers
    6. VK werkloosheid feb
    7. SBM Offshore $0,83 ex-dividend
    8. PostNL jaarvergadering
    9. Kendrion €0,45 ex-dividend
    10. EU handelsbalans feb
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht