Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Aandeel

Ajax NL0000018034

Laatste koers (eur)

10,400
  • Verschill

    0,000 0,00%
  • Volume

    104 Gem. (3M) 2,1K
  • Bied

    10,200  
  • Laat

    10,400  
+ Toevoegen aan watchlist

AJAX IN 2020

988 Posts
Pagina: «« 1 ... 43 44 45 46 47 ... 50 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 22 september 2020 14:21
    www.telegraaf.nl/sport/1778775530/fc-...

    "De club probeerde afgelopen zomer het tot de zomer van 2022 lopende contract van Dest open te breken, op te waarderen en te verlengen, maar de speler gaf aan te willen vertrekken. Alle partijen rekenen erop dat er deze week een akkoord over de transfersom (van circa twintig miljoen euro en vijf miljoen aan bonussen) wordt gesloten. "

    20miljoen... en mogelijk 5 miljoen aan bonussen. Verkopen Marcie!
  2. [verwijderd] 24 september 2020 13:06
    quote:

    PeterForm schreef op 24 september 2020 13:00:

    Koers zakt 7 procent... WTF?
    Weer eens een hele domme order, iemand die graag geld weggooit blijkbaar.

    Geen nieuws, sinds het eerste contract nieuws van een 15 jarig talent waarmee ze bij Ajax heel blij zijn dat hij bij Ajax tekent en niet bij een buitenlandse club.

    Verder afwachten op definitief nieuws rondom Dest (bayern of Barcelona) of Tagliafico (toch nog laat naar Man United of bijtekenen?)

    Mogelijk dat ze dan nog snel doorschakelen naar een verdediger die ze bij een vertrek van Tagliafico standby hebben staan omdat die alleen wil komen als Tagliafico vertrekt omdat hij dan natuurlijk veel meer kans op speeltijd heeft. Om wie het gaat weet ik niet, ik hoop Wijndal maar dat zal wel niet, maar daar zouden ze van mij best 15 miljoen voor mogen betalen en dan 4 jaar laten tekenen.
    Die levert die 15 miljoen minimaal ook wel weer op na 2 jaar Ajax.
  3. forum rang 10 voda 28 september 2020 17:46
    Ajax verkoopt aandelen Ajax Cape Town

    FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
    AFC Ajax
    16,20 -0,68 -4,03 % Euronext Amsterdam

    (ABM FN-Dow Jones) Ajax heeft een overeenstemming bereikt over de verkoop van het aandelenbelang van 51 procent in Ajax Cape Town aan de minderheidsaandeelhouder. Dit maakte de Amsterdamse voetbalclub maandagmiddag bekend, zonder financiële details te geven.

    De transactie zal uiterlijk 1 oktober worden afgerond.

    Na de strategische heroriëntatie, waar in februari 2020 melding van werd gemaakt bij de presentatie van de halfjaarcijfers, is door Ajax geconcludeerd dat de ambities en resultaten in Amsterdam in te groot contrast staan met de ontwikkeling van de voetbalmarkt in Zuid-Afrika, aldus de voetbalclub. "Ajax heeft de ambitie uitgesproken om structureel aan te haken bij de Europese top en in de afgelopen jaren is er in de Zuid-Afrikaanse markt onvoldoende talent voortgebracht van het niveau dat Ajax nastreeft. Bovendien ziet Ajax hier onvoldoende potentieel voor de toekomst."

    De club zegt de aandacht te hebben verlegd naar andere markten. Ajax Amsterdam had het belang in Ajax Cape Town sinds 1999 in bezit.

    Door: ABM Financial News.
    info@abmfn.nl
    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    © Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
  4. NadalAFCA 29 september 2020 23:51
    Inderdaad Peter. Helaas geen dividend, maar ik spring in de sloot als iemand hier serieus op gerekend had.
  5. [verwijderd] 30 september 2020 01:07
    Ze mogen geen div betalen vanwege steun uit de NOW regeling maar ook zonder dat feit was er geen dividend te verwachten gezien de omstandigheden.

    Ziyech, vd beek, botman en dadelijk nog Dest.
    Daar tegenover operationeel een dikke min ondanks CL door de aanname van volledig seizoen zeer beperkt publiek wat volgens vd Sar 40mio inkomsten scheelt.

    Hoe gaan veel andere clubs daar mee om...

    Zonder Dest mee te tellen en dus die aanname van 1.5m afstand publieks bezetting verwacht ajax onder de streep voor het hele jaar een min.

    Ik heb wat gerekend maar met Dest erbij en dan neem ik aan dat de rest van de termijnen al opgevoerd worden als nog te ontvangen bedrag dan moet het wel weer minimaal 0 zijn of we moeten in de cl alles verliezen en rest van het seizoen 0 publiek ofzo...

    Dus elke verkoop die nog evt voor 30 jun 2021 wordt afgerond zal alleen maar extra zijn en verder is dit seizoen anders een financieel overgangsjaar.

    EVpa ondertussen wel 12.43 per aandeel, er staat een goed team en er komen een hoop zeer interessante spelers uit de jeugd aan.

    Dit seizoen in ieder geval weer kampioen worden heeft prioriteit en europees natuurlijk CL overwinteren ambiëren.

    Donderdag de loting.
  6. forum rang 10 voda 30 september 2020 06:33
    Ajax verdient 20 miljoen in kort seizoen

    FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
    AFC Ajax
    16,38 0,00 0,00 % Euronext Amsterdam

    (ABM FN-Dow Jones) Ajax heeft in het voortijdig afgebroken seizoen 2019/2020 een nettowinst van 20,7 miljoen behaald. Dat blijkt uit de jaarcijfers van de voetbalclub.

    Door de uitbraak van het coronavirus werden alle nationale competitities voortijdig afgebroken.

    Het resultaat was te danken aan transfers, die 84,5 miljoen in het laatje brachten. Dat was vooral te danken aan de transfers van Matthijs de Ligt en Kasper Dolberg. Ook Frenkie de Jong en Lasse Schöne verlieten Ajax na het zeer succesvolle voorgaande seizoen, waarin de finale van de Champions League op een haar na werd bereikt.

    In het afgelopen seizoen strandde Ajax al in een eerder stadium tegen Getafe.

    Inmiddels hebben ook Hakim Ziyech, Donny van de Beek en Joel Veltman de club verlaten.

    De opbrengsten van deelname aan Europese toernooien bedroegen 55,6 miljoen.
    De omzet kwam uit op 162 miljoen. Een jaar eerder was dit 37 miljoen euro meer.

    Door: ABM Financial News.
    info@abmfn.nl
    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    © Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
  7. [verwijderd] 1 oktober 2020 10:10
    Ja nogal ja en Atalanta net in pot 3 ipv pot 4 scheelt ook want je zal die maar uit pot 4 loten had die daar gestaan.....

    De meest uitdagende loting met de mooiste open wedstrijden lijkt te zijn
    uit pot 1 Bayern
    uit pot 3 Atalanta (RB Leipzig gaat niet vanwege Bayern en het was twijfelen met Inter in deze)
    uit pot 4 Marseille

    De op papier meest gunstige loting qua sterkte lijkt mij

    uit pot 1 Zenit St. P.
    uit pot 3 Olympiacos (Krasnodar kan niet vanwege Zenit en Kiev ligt misschien in combinatie met Zenit gevoelig)
    uit pot 4 Ferencvaros

    Met alle respect voor deze tegenstanders verder want in de CL spelen nooit pannenkoeken want anders had je de poule fase niet gehaald.
  8. forum rang 10 voda 1 oktober 2020 14:29
    Ajax krijgt maximaal 26 miljoen euro van Barcelona voor Dest

    Gepubliceerd op 1 oktober 2020 14:25 | Views: 0

    Ajax 14:06
    16,44 -0,14 (-0,84%)

    AMSTERDAM (AFN) - Ajax en FC Barcelona zijn eruit. Verdediger Sergiño Dest verhuist voor ruim 21 miljoen euro van Amsterdam naar Barcelona. De transfersom kan via bonussen oplopen tot maximaal iets meer dan 26 miljoen euro.

    De 19-jarige verdediger uit Almere lag nog tot medio 2022 onder contract bij Ajax. Dest leek in eerste instantie naar Bayern München te vertrekken, maar Barcelona bleek slagvaardiger. Trainer Ronald Koeman had behoefte aan een nieuwe rechtsback na het vertrek van Nélson Semedo naar Wolverhampton Wanderers. Dest neemt ook het rugnummer 2 over van de Portugees.

    Dest, sinds vorig jaar Amerikaans international, gaat in Camp Nou een contract voor vijf jaar ondertekenen. Die verbintenis bevat een gelimiteerde afkoopsom van 400 miljoen euro. Hij wordt vrijdag gepresenteerd.

    Ajax trok inmiddels met Sean Klaiber van FC Utrecht al een vervanger aan voor Dest. De rechtsback is medisch gekeurd en heeft zijn handtekening onder een contract voor drie seizoenen. Er is een optie in de verbintenis opgenomen voor een vierde seizoen. Klaiber speelde in de jeugd al bij Ajax dat nu zo'n 5 miljoen euro voor hem neertelt.
  9. [verwijderd] 1 oktober 2020 16:37
    25 miljoen is al erg veel in deze tijd voor Dest, met alle respect en dan vangt Marc ook nog een miljoen meer.

    Goed bezig Marc.

    Ben ik niet direct een fan van de aankoop van Klaiber maar ik hoop wel ontzettend dat hij mij ongelijk gaat geven :)

    En met weinig ervaring op het middenveld, Alvarez die toch niet constant het Ajax niveau aantikt en Martinez die al als standin staat voor Blind en Tagliafico begrijp ik dat je ervaring zoekt op het middenveld maar of Klaassen die persoon is, heel gek misschien maar wat moet Koopmeiners kosten?, mis je ook gelijk geen penalty meer en laat die wat meer kosten dan heb je ook iemand die nog duidelijk in waarde kan stijgen bij Ajax terwijl Klaassen zich in het buitenland al niet echt bewezen heeft en dus naast een gewoon goede voetballer niet meer die potentie heeft om over 3 jaar er voor het dubbele weer uit te gaan en dat kan met Koopmeiners bijvoorbeeld vind ik wel als je die koopt voor 15 miljoen. Of AZ wil verkopen...., die hebben nog niks gevangen en daar zal het wegvallen van publiek ook pijn doen in de begroting dus...., dan maar wat Ajax premie vragen en hem voor een paar mio extra dan naar het buitenland wel aan Ajax verkopen.
  10. forum rang 8 Wilbar 3 oktober 2020 14:00
    Ajax draagt Annette Mosman voor als commissaris
    Gepubliceerd op 2 oktober 2020 20:16

    AMSTERDAM (AFN) - Ajax wil Annette Mosman als nieuwe commissaris . De beursgenoteerde voetbalclub geeft de aandeelhouders half november tijdens de aandeelhoudersvergadering de kans zich over de voordracht uit te spreken.

    Mosman is financieel directeur van pensioenuitvoerder APG en bestuurslid bij sportkoepel NOC*NSF. Eerder was ze topvrouw van Generali Nederland. Mosman moet de opvolger worden van voormalig-KLM-topman Leo van Wijk, die tijdens de aandeelhoudersvergadering afzwaait.

    Commissaris Ernst Ligthart wordt voorgedragen voor een nieuwe termijn.
  11. forum rang 4 aandeelofoptie 4 oktober 2020 15:29
    Inspiratieloos Ajax verliest in Groningen
    Eerst de spelers na wanprestaties maar salaris laten inleveren voordat er weer met ( corona) overheidsgeld gestrooid wordt
  12. forum rang 6 pietje-2005 4 oktober 2020 15:35
    Gaat een tob-jaar worden in de Champions league, met in de groep slechts 1 zwak team, naast Ajax, helaas :-(
    Oh nee; ze moeten nog warmdraaien na de vakantie ? ;-)
    Gaat minder geld opleveren ?
988 Posts
Pagina: «« 1 ... 43 44 45 46 47 ... 50 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in
Premium

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van BeursDuivel en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 55% korting!

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 19 april

    1. Japan inflatie maart 2,7% YoY volitaliteit verwacht
    2. WDP Q1-cijfers
    3. EU producentenprijzen maart
    4. VK detailhandelsverkopen maart
    5. Fra ondernemersvertrouwen april
    6. KPN €0,098 ex-dividend
    7. CM.com jaarvergadering
    8. NSI jaarvergadering
    9. American Express Q1-cijfers
  2. 22 april

    1. NL investeringen februari
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht