Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Aandeel

Novacyt FR0010397232

Laatste koers (eur)

0,830
  • Verschill

    +0,080 +10,67%
  • Volume

    1.517.074 Gem. (3M) 170,3K
  • Bied

    0,812  
  • Laat

    0,835  
+ Toevoegen aan watchlist

Novacyt de volgende biotech raket!

70.356 Posts
Pagina: «« 1 ... 1508 1509 1510 1511 1512 ... 3518 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Caramba1 12 oktober 2020 17:28
    quote:

    StockPaardje schreef op 12 oktober 2020 14:40:

    [...]

    Ik ben eruit, mijn mening was wel degelijk persoonlijk naar jou gericht.
    Snap ik daarom zei ik dat je er nog niet bent met je slechts 0.13 cent daling
  2. forum rang 7 trab33 12 oktober 2020 17:28
    quote:

    Prijsman schreef op 12 oktober 2020 17:22:

    [...]

    Je hoeft niks te vrezen Trab. De meeste zitten hier al een langere tijd in (nogmaals), dus die kunnen wel een stootje hebben. Op de lange termijn zit je wel prima. Day traden c.q. ritjes maken is niet voor iedereen weggelegd. Dit laatste heb ik ook al eens uitgelegd.

    Buiten het bovenstaande, vind ik de input van je fijn. Houdt me scherp ;-).
    kijk dat vind ik nu zo erg dat je het zo ziet aankomen en dat er hier maar 2 of 3 zijn die er gebruik van maken
    IK zat niet vooraan toen het verstand uitgedeeld werd maar als ik op 40 a 50 trades er maar 2 schuin zit dan krijg ik dat er echt niet in .
    Waarschijnlijk heeft dit ook te maken omdat ik niet vooraan zat :)
  3. [verwijderd] 12 oktober 2020 17:29
    quote:

    Zuurtje schreef op 12 oktober 2020 17:28:

    Morgen 1 goed bericht van verkoop en we gaan richting 15,00!!
    Helaas zullen ze in alle eerlijkheid niet te pas en te onpas berichten over orders/contracten gaan uitsturen.
    Zoals door CEO is gezegd tijdens de AGM: omvangrijke contracten (zoals die gerapporteerd op 29/9) gaat doorgaans enorm veel tijd in zitten.
    Maar ik hoop met je mee.
  4. forum rang 4 HOBBYMAN 12 oktober 2020 18:08
    Oeps! een daling vandaag. Dat was ik niet meer gewend.
    Achteraf bezien hadden we hier wel rekening mee kunnen houden. Velen zitten op papier met forse winsten en op dit forum kon je in het weekend lezen dat het vandaag wellicht een zenuwachtig gedoe zou worden. Hopelijk heeft iedereen die dit wilde vandaag zijn aandelen verkocht en kunnen we morgen weer omhoog. Anders is het weer wachten op goed nieuws.
    Succes allen.
  5. Clarice 12 oktober 2020 18:51
    Blijkbaar een volatiele dag gemist vandaag. Maar ik ben tevreden. Een paar grote inkopers (onder leer een order van 4M) doen vermoeden dat er een stevige basis is. Voor de rest een normale reactie na dagenlange (wat zeg ik; wekenlange) stijgingen. Nu rustig afwachten wat de week verder brengt. Vooral morgen interesseert me als de fransen meer details bekendmaken omtrent hun covidbestrijdingsplan. Misschien krijgen we dan wel te horen hoe groot hun order is dat hier vorige week al opdook.
    Ik blijf voorlopig rustig zitten. Heb geen tijd om me bezig te houden met voortdurend traden zoals trab. Ben wel blij dat ik vorige week twee keer tussentijds kunnen afromen heb. Voelt toch comfortabeler...
  6. forum rang 7 trab33 12 oktober 2020 18:51
    quote:

    Here to stay schreef op 12 oktober 2020 18:18:

    Trab wat denk jij van Genoway ?
    ken ik niet en de site is echt onoverzichtelijk alsook hun halfjaarlijkse cijfers kan ik echt niets uithalen
  7. Zuurtje 12 oktober 2020 19:03
    Van het weekend een en al halleluja en nu ineens negatief.. wat een onzin!
    Het is en blijft een keigoed product!
  8. forum rang 7 trab33 12 oktober 2020 19:25
    quote:

    Zuurtje schreef op 12 oktober 2020 19:03:

    Van het weekend een en al halleluja en nu ineens negatief.. wat een onzin!
    Het is en blijft een keigoed product!
    als dat tegen mij is denk ik toch dat je echt een roze bril ophebt , was dit weekend al negatief wat de koers betreft ....over het bedrijf zelf niet. Er zit echt wel nog potentie in maar zekerheid is er niet meer en ik beleg zo veel mogelijk op zekerheid
    Waar eerder de koers altijd onder de cash noteerde staat her er nu duidelijk een stuk boven , en als we geen weet hebben van toekomstige contracten kunt ge u op niets baseren .
    Het kan zomaar dat ze met deal Uk op hun limieten zitten qua productie ,dan kan het enkel nog komen van US partner en uit die hoek is het erg stil
    Ik voel mij toch al een tijdje moreel verplicht om de andere kant ook te belichten ,trouwens dat heb ik altijd al gedaan en dat heeft echt niets te maken of ik aandelen heb (had) of niet
  9. forum rang 4 Guuster 12 oktober 2020 19:35
    Mag je natuurlijk allemaal zelf weten Bart. Maar de ene dag kom je met een koersdoel van 22 euro en een dag later is een tientje al te veel. Wat er dan zo snel is veranderd bij jou weet ik niet. Maar in de rest van de wereld is de behoefte aan covid-testen alleen maar gegroeid.
  10. Globetrotter74 12 oktober 2020 19:37
    quote:

    trab33 schreef op 12 oktober 2020 18:58:

    t'is al van dat , nieuwe snelle tests die uitkomst bieden binnen 5 minuten
    www.hln.be/wetenschap-planeet/wetensc...
    Nu doe je wel heel erg je best om novacyt onderuit te halen hoor.
    Als ik nabeurs een kooporder zie passeren ten belope van 4 miljoen stuks, dan denk ik dat we dit aandeel nog niet hoeven af te schrijven!

    Ik snap dat je als trader terug wil instappen aan een zo laag mogelijke prijs, maar om dit artikeltje erbij te halen om alzo je gelijk te behalen, vind ik wat overdreven.

    Het gaat mij er hier echt niet om wie gelijk heeft. Diegenen die verkocht hebben en een mooie winst hebben binnengehaald of diegenen die zijn blijven zitten uit overtuiging.

    Ik heb je bijdrages steeds weten te appreciëren. Daarom dat ik de tijd neem om te reageren op jouw berichten van de laatste uren. Ik waardeer je inzichten en zal dit blijven doen ( ik filter daarin ), ook al ben ik ervan overtuigd dat je ego zo nu en dan de overhand neemt. Je laatste posts zijn daar een resultaat van... ( zegt het ene alfamannetje tegen het andere ;-) )

    Het klopt helemaal dat het momentum wat aan het afnemen was. En ik heb ook getwijfeld vanmorgen om te verkopen; in de hoop lager kunnen bij te kopen, maar ik heb het uiteindelijk niet gedaan. In tegendeel; ik heb nog wat bijgekocht.

    En laat je niet misleiden door de aanmaakdatum van mijn profiel. Ik draai al heel wat jaartjes mee als belegger.

    Succes met jouw manier van beleggen, maar hou er rekening mee dat dit niet voor iedereen is weggelegd. Niet iedereen hanteert dezelfde beleggingsstijl of heeft de tijd om te traden.

    Ps. Je hebt verkocht vorige week aan een koers die lager staat dan de slotkoers van vandaag als ik me goed herinner, dus ik volg je beweegredenen in zekere zin, maar ze strekken je niet tot eer.
    Verlaag je niet tot het niveau van sommige anderen hier! ook al breng je het op een wat eloquentere manier, de teneur is voor mij gelijk.
    Pps. Ik zit ook met een pakket aan VSTM aandelen en die hou ik ook nog even bij...

    Mijn mening en hier ga ik het bij laten. Neem het zeker niet te persoonlijk, dat zou ik ook niet doen.
    Laatste vraag/stelling; Geloof je nog in het opwaarts potentieel van dit aandeel in de komende weken?

    Mvg.
  11. forum rang 7 trab33 12 oktober 2020 19:38
    dit wou ik toch ook nog even kwijt . Dit bedrijf gaat zich echt niet afvragen of de zittende aandeelhouder er mee gediend is of niet met een emissie .In maart kondigden ze nog aan dat er minstens een jaar lang geen verwatering zou komen en een week later kwamen er al een paar miljoen bij aan een wel heel flinke korting dus qua geloofwaardigheid 10X 0
    Het is nu een uitgelezen kans om een emissie te doen aan deze hoge koersen en nadien zo snel mogelijk een overname te bewerkstelligen ,dat noemt men het ijzer smeden terwijl het heet is. En op deze manier stellen ze hun eigen toekomst ook zeker
    Waarom ze dit gaan doen is dat de markt waarin ze zitten erg fragiel is ,nu loopt alles uitstekend maar het kan in een vingerknip gedaan zijn als bijvoorbeeld een groot pharma bedrijf een sneltest i massa kan produceren
  12. forum rang 7 trab33 12 oktober 2020 19:50
    @ globetrotter , dat jij al wat jaren meegaat zie ik aan de wijze dat je post . Ook uw manier van schrijven is veel beter dan de mijne . Maar het is echt niet de bedoeling dat ik dit aandeel afbreek omdat ik lager zou willen instappen ,zo zit ik echt niet in elkaar . Degenen die hier al van februari,maart zitten werten dat . Heb zelfs eens een volledig weekend negatief gepost en heb de maandag doorop al mijn stukken in de opening eruit gedaan . Het is wat het is ,op momenten dat het aandeel echt koopwaardig was en ondergewaardeerd stond maande ik iedereen aan tot kopen en zag maanden geleden als énige hier omzetten van 1 miljard en 500 miljoen netto op de rekening
    Nu waarschuw ik iedereen dat de koers boven de 9 euro te hoog gewaardeerd is momenteel en dat er echt wel een grote kans bestaat dat ze een flinke emissie doen om samen met dat opgehaalde geld en wat cash een overname te doen .
    Komt dit voor sommigen verkeerd over dan is dat maar zo , ben wel zo ver gevorderd dat ik besef dat mijn uitspraken op een forum waar 100 man zich komt inlezen 0.0 beinvloedbaar is aan de koers
    Mijn beweegreden is vooral dat de nieuwelingen de andere kant ook eens kunnen lezen want met hosanna vehalen alleen heeft een forum geen meerwaarde
  13. Johny 12 oktober 2020 20:03
    Tot 10 h efkes euforie. Zag koersen tot 10,70 enz...

    Verslok me toch efkes toen ik koers zag Paar uur later onder de 9.

    Beetje pijnlijke dag , maja het kan niet altijd blijven stijgen.
70.356 Posts
Pagina: «« 1 ... 1508 1509 1510 1511 1512 ... 3518 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in
Premium

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van BeursDuivel en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 55% korting!

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 22 april

    1. NL investeringen februari
    2. SAP Q1-cijfers
    3. NL consumentenvertrouwen april
    4. NL prijzen bestaande koopwoningen maart
    5. ING jaarvergadering
    6. VS Chicago Fed-index maart
    7. EU consumentenvertrouwen april (voorlopig)
  2. 23 april

    1. Japan samengestelde inkoopmanagersindex april
    2. Novartis Q1-cijfers
    3. Renault Q1-cijfers
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht