Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Aandeel

Pharming Group NL0010391025

Laatste koers (eur)

0,868
  • Verschill

    -0,093 -9,63%
  • Volume

    37.599.271 Gem. (3M) 6,9M
  • Bied

    0,865  
  • Laat

    0,900  
+ Toevoegen aan watchlist

Pharming Oktober 2020 Maand draad.

9.042 Posts
Pagina: «« 1 ... 357 358 359 360 361 ... 453 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 4 s.lin 28 oktober 2020 09:49
    quote:

    De Monitor - De Pharming Expert schreef op 28 oktober 2020 09:43:

    [...]

    Een zinkend schip moet je verlaten voor het ten onder gaat, niet als het al onder ligt.

    Postscriptum: Ik insinueer in geen geval dat Pharming een zinkend schip is. Ik insinueer dat er veel beleggers op een dalende koers uitstappen, terwijl je op een dalende koers juist moet instappen wanneer je gelooft in een bedrijf.

    ----------

    De Monitor - Jules
    De Pharming Aandeel Expert
    Je hebt het maar druk mee, als morgen de zon schijnt wat schrijf je dan?
  2. [verwijderd] 28 oktober 2020 09:49
    quote:

    De Monitor - De Pharming Expert schreef op 28 oktober 2020 09:38:

    [...]

    jouw?

    En waar is de natte scheet?
    Maar blijf vooral refereren naar een weblinkje waar vanalles achter gezocht wordt hoor!

    Mij zal het zeker niet verrassen, het had er namelijk allang moeten zijn!
    Ga nou alsjeblieft geen aandacht geven aan spelfouten...
    Je doseert zelf veelvuldig in spelfoutjes dus dit gaat echt alles te boven.

    Voor iedereen op het forum (dit is volgens mij al meerdere malen gedeeld):

    Er zijn ruwweg vier partijen actief op de IEX-forums.
    Bron: www.iex.nl/Column/135825/Trending-op-...

    1. Mensen die het aandeel hebben en het omhoog willen zien gaan. Een bonte verzameling, waarin je klinische speculanten aantreft, maar ook beleggers onder die zo verliefd zijn op een fonds dat ze de werkelijkheid niet willen zien al wordt die dubbel gebakken op hun bordje gelegd.

    2. Dan zijn er natuurlijk de shorters die het aandeel willen zien dalen - die het soms wel omlaag lijken te willen schreeuwen.

    3. Er zijn ook mensen die het aandeel best graag willen hebben maar wachten op een lagere koers. Die zijn uiteraard negatief, maar ook weer niet té, want als ze de aandelen eenmaal hebben, moeten ze het fonds weer omhoog prijzen.

    Ja mensen, het is vaak koorddansen op de IEX forums.

    4. En dan is er nog een partij. De onafhankelijken. Bezoekers die het leuk vinden om hun mening te geven over een aandeel dat ze niet hebben, gewoon omdat ze verstand van aandelen hebben. Dat zijn vaak de reacties waar de (potentiële) belegger het meeste aan heeft, omdat de afzender er zelf geen belangen bij heeft.

    Als twee verschillende belangen met elkaar discussiëren ontstaat er natuurlijk ruis, dat is logisch. Iemand hoeft dan niet direct af geserveerd te worden zoals bijvoorbeeld "Eric de Rus". Hij heeft alleen een ander belang (overigens zat hij de vorige keer extreem goed voor de Q2-cijfers), voor mij persoonlijk een nieuw instapmoment geweest.

    PS ga elkaar niet aanvallen op spelfoutjes, onnozel reageren op iedere vraag. Een gezonde dosis humor/respect en met name focus op de inhoud zou een stuk lekkerder lezen!
  3. forum rang 4 SpecuKlaas 28 oktober 2020 09:53
    Orderboek ligt er mooi bij in deze geheel zeer zwakke markt. Met paar kooporders zijn we zo weer uit de min vandaag. Alles zal van Q3 en verwachtingen af gaan hangen. Maar ik blijf positief gestemd (bij deze koers).
  4. forum rang 4 Misschien 28 oktober 2020 09:54
    quote:

    sluiper schreef op 28 oktober 2020 09:46:

    Als ik 20000 komkommers koop zou wel eens kabaal kunnen maken..)
    Doe maar maar, maar wel bij het juiste fonds;-))

    succes,
    Tini
  5. forum rang 8 Janssen&Janssen 28 oktober 2020 09:56
    quote:

    De Monitor - De Pharming Expert schreef op 28 oktober 2020 09:38:

    [...]

    jouw?

    En waar is de natte scheet?
    Maar blijf vooral refereren naar een weblinkje waar vanalles achter gezocht wordt hoor!

    Mij zal het zeker niet verrassen, het had er namelijk allang moeten zijn!
    Sorry dat ik misschien geen doctoraal heb in de nederlandse taal en geschrift.
    Vergeef me o grote alwetende, ik zal voor straf 1000 wees ge groetjes doen op blote knieen in een bak met glasscherven. Daarna zal ik uw voeten kussen en mezelf verbannen voor 1 jaar naar de kerkers van uw kasteel.
  6. forum rang 8 BassieNL 28 oktober 2020 09:58
    quote:

    rabbit in your headlights schreef op 28 oktober 2020 09:16:

    Ruconest wordt gebruikt voor de zeldzame, erfelijke zwellingsziekte: angio-oedeem. Deze patiënten krijgen met name bij stress onderhuidse zwellingen, die zeer pijnlijk en ook levensbedreigend kunnen zijn. Een injectie met Ruconest stopt de zwelling of laat die verdwijnen. Een spuitje kost bijna 12.000 dollar in de Verenigde Staten, waar Pharming iets meer dan een tiende van de markt in handen krijgt. De VS telt zo’n 10.000 patiënten, Europa 15.000.

    Ergens vorige week plaatste iemand een bericht dat ze hooguit 500 patienten hadden in de Vs. Mmmm het zijn der iets meer. Heintje. D kom er maar in.

    Dus Pharming verkoopt ongeveer 4.000 'spuitjes' per kwartaal in de VS aan meer dan 1.000 patienten. (4.000 x 12.000 = $ 48mio kwartaalomzet in VS).

    Dus een gemiddelde Amerikaanse patient die Ruconest gebruikt, heeft 'maar' 4 aanvallen per kwartaal.

    Ik vind dat toch moeilijk te rijmen met het feit dat Ruconest met name door de categorie HAE patienten wordt gebruikt met heftige en frequente aanvallen.
  7. [verwijderd] 28 oktober 2020 10:02
    quote:

    BassieNL schreef op 28 oktober 2020 09:58:

    [...]
    Dus Pharming verkoopt ongeveer 4.000 'spuitjes' per kwartaal in de VS aan meer dan 1.000 patienten. (4.000 x 12.000 = $ 48mio kwartaalomzet in VS).

    Dus een gemiddelde Amerikaanse patient die Ruconest gebruikt, heeft 'maar' 4 aanvallen per kwartaal.

    Ik vind dat toch moeilijk te rijmen met het feit dat Ruconest met name door de categorie HAE patienten wordt gebruikt met heftige en frequente aanvallen.
    Of wordt de rest afgedekt met Takhzyro en krijgt Pharming de restjes?
  8. forum rang 4 Redeemer 28 oktober 2020 10:04
    [Modbreak IEX: Gelieve op de inhoud van uw berichten te letten, bericht is bij dezen verwijderd. Laatste waarschuwing.]
  9. forum rang 6 fanaat 28 oktober 2020 10:07
    We zitten weer in de lift was de veronderstelling van de optimist na het feestje van gisteren maar zoals zo vaak hebben de vertrouwelingen van De Vries het voor de zoveelste keer niet bij het rechte eind en toch blijven ze potentiele nieuwe aandeelhouders toeroepen of schrijven dat zwarte cijfers, koeienexploitatie, omzetversnelling en uit fantasie ontsproten persberichten de koers zullen doen bewegen in opwaartse richting.
    De moderator accepteert dit gedrag nog altijd maar er zijn momenten dat ook hij jullie de toegang tot het forum zou kunnen ontzeggen op grond van nepnieuws verstrekking.
    Terug naar de feiten van vandaag de koersen waaronder die van Pharming zakken. De optimist verdedigt zich onmiddellijk met het argument logisch want de hele beurs is in mineur. Wat de optimisten vergeten te vertellen is dat na de publicatie van de tweede kwartaalcijfers pharming van de beursvloer is weggevaagd. Na een 3 maanden durende storm is het fondsje aangeland bij een armzalig koersje van net 90 hele centen.
    De aandacht die hierna uitgaat is minimaal en ook de verklaring is minimaal. De cfo heeft wel naar een verklaring gezocht maar de ceo heeft hem uiteindelijk gegeven. Een boekhoudkundige foutje zo vertelde hij, niets om je druk over te maken. Daarna heeft de ceo nog tigmaal de kans gehad met mooie vooruitzichten in de publiciteit te komen en om zijn aandeelhouders enige toekomst te bieden. Van deze vele mogelijkheden heeft De Vries geen gebruik willen maken.
    Morgen kan de Vries zich niet langer verstoppen en gaan de billen bloot. Ik adviseer de optimisten de koek daarvoor vast klaar te leggen.
    .



  10. forum rang 8 BassieNL 28 oktober 2020 10:08
    quote:

    De Monitor - De Pharming Expert schreef op 28 oktober 2020 10:02:

    [...]

    Of wordt de rest afgedekt met Takhzyro en krijgt Pharming de restjes?
    Morgen worden ook de omzetcijfers van Takhzyro bekend gemaakt.
  11. forum rang 4 Drieklezoor 28 oktober 2020 10:11
    Wat informatie uit Bazel neen? En het bazelen begint , wat het ook mag zijn, gebazeld wordt er . Pharming is een goed bedrijf , maar het sentiment is slecht .De beurs drijft hoofdzakelijk op het sentiment .
  12. forum rang 8 lucas D 28 oktober 2020 10:14
    Zie dat er vooral gefocust word op de 3e kwartaalcijfers die morgen rond 7:15 beschikbaar komen, en daar het wel of niet kopen of blijven zitten op sturen.

    Terwijl de belangrijkste koersstuwer voor de komende tijd het Covid-19 onderzoek is.

    Morgen goede cijfers is meegenomen, meer niet, het Covid-19 onderzoek kan Pharming echt op de kaart zetten.
  13. [verwijderd] 28 oktober 2020 10:16
    quote:

    Redeemer schreef op 28 oktober 2020 10:04:

    [...]

    Hoe goed bedoeld dit stuk ook is, maar er is nog een partij actief. Namelijk trollen. Ongevraagd reageren ze op alles wat beweegt en spugen dan hun gal. Ze zijn er enkel en alleen op uit om reacties uit te lokken en andere posters te kleineren. Daarbij bedienen ze zich veelvuldig van woorden als: "Fabeltjesfuik", "Sijmenslijmer", "gokparticulieren", "Kerel". Deze lijst wordt steeds langer. Reageren op deze trollen kan leiden tot waarschuwingen, het verwijderen van berichten, of zelfs resulteren in een schorsing. Mocht u deze trollen treffen, onderneem dan zelf geen actie maar bel met het ghostbusters team.Wees gewaarschuwd.
    AB!
    Sluit ik mij absoluut bij aan, essentie van hetgeen ik eigenlijk ook aan probeerde te geven: pas je niet bij één van de 4, moven a.u.b.!

    PS ik heb de NOK knop in de aanslag!
  14. forum rang 4 four70 28 oktober 2020 10:22
    [quote alias=voda id=12851472 date=202010280936]
    [...]
    En weer dat fabeltjefuik verhaaltje.

    Wie had het ook alweer over herhalingen?

    Daar ben je inderdaad een expert in.
    [/quote

    Voda zijn alle door de 'CEO' gedane toezeggingen verwachtingen uit gekomen? Kom met goede tegenargumenten.
  15. forum rang 4 Redeemer 28 oktober 2020 10:23
    quote:

    fanaat schreef op 28 oktober 2020 10:07:

    We zitten weer in de lift was de veronderstelling van de optimist na het feestje van gisteren maar zoals zo vaak hebben de vertrouwelingen van De Vries het voor de zoveelste keer niet bij het rechte eind en toch blijven ze potentiele nieuwe aandeelhouders toeroepen of schrijven dat zwarte cijfers, koeienexploitatie, omzetversnelling en uit fantasie ontsproten persberichten de koers zullen doen bewegen in opwaartse richting.
    De moderator accepteert dit gedrag nog altijd maar er zijn momenten dat ook hij jullie de toegang tot het forum zou kunnen ontzeggen op grond van nepnieuws verstrekking.
    Terug naar de feiten van vandaag de koersen waaronder die van Pharming zakken. De optimist verdedigt zich onmiddellijk met het argument logisch want de hele beurs is in mineur. Wat de optimisten vergeten te vertellen is dat na de publicatie van de tweede kwartaalcijfers pharming van de beursvloer is weggevaagd. Na een 3 maanden durende storm is het fondsje aangeland bij een armzalig koersje van net 90 hele centen.
    De aandacht die hierna uitgaat is minimaal en ook de verklaring is minimaal. De cfo heeft wel naar een verklaring gezocht maar de ceo heeft hem uiteindelijk gegeven. Een boekhoudkundige foutje zo vertelde hij, niets om je druk over te maken. Daarna heeft de ceo nog tigmaal de kans gehad met mooie vooruitzichten in de publiciteit te komen en om zijn aandeelhouders enige toekomst te bieden. Van deze vele mogelijkheden heeft De Vries geen gebruik willen maken.
    Morgen kan de Vries zich niet langer verstoppen en gaan de billen bloot. Ik adviseer de optimisten de koek daarvoor vast klaar te leggen.
    Jij valt in geen enkele genoemde categorie. Ik denk zelf dat je ofwel een reïncarnatie bent van Jules Deelder, of de alter ego van de Moderator... ;-)
9.042 Posts
Pagina: «« 1 ... 357 358 359 360 361 ... 453 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 19 april

    1. Japan inflatie maart 2,7% YoY volitaliteit verwacht
    2. WDP Q1-cijfers
    3. EU producentenprijzen maart
    4. VK detailhandelsverkopen maart
    5. Fra ondernemersvertrouwen april
    6. KPN €0,098 ex-dividend
    7. CM.com jaarvergadering
    8. NSI jaarvergadering
    9. American Express Q1-cijfers
  2. 22 april

    1. NL investeringen februari
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht