Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Aandeel

Pharming Group NL0010391025

Laatste koers (eur)

0,954
  • Verschill

    -0,034 -3,39%
  • Volume

    4.928.166 Gem. (3M) 6,4M
  • Bied

    0,953  
  • Laat

    0,954  
+ Toevoegen aan watchlist

Pharming december 2020: van verborgen ruwe diamant naar schitterend juweel....an american dream!

19.892 Posts
Pagina: «« 1 ... 225 226 227 228 229 ... 995 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Een Oen Met Poen 12 december 2020 13:47
    quote:

    Eric de Rus schreef op 11 december 2020 21:33:

    Ik verwacht overigens deze maand nog wel wat koersdruk voor Pharming.

    De (zeer) weinige grote beleggers die in Pharming beleggen zullen liever niet aan het einde boekjaar een aandeel op de balans hebben willen staan die dit jaar zo slecht gepresteerd heeft als Pharming.

    Windowdressing
    Ik denk dat je daar wel eens gelijk in kan hebben. En sowieso is er ook wel koersdruk totdat er echte (goede) resultaten naar buiten komen. Ik weet niet of dit ook met Technische Analyses te maken heeft... persoonlijk zegt een weerstandslijn mij niet heel veel... maar ook dat kan voor vele een reden zijn om winsten te pakken, of juist short te gaan. Lijkt mij.

    Ik vraag me wel af hoe jij tegen de notering in Amerika aankijkt. Denk je dat de koers daarop omhoog gaat (en daar blijft)..? Of verwacht je op de korte termijn daar alleen een kleine hickup van en daarna weer koersdruk omlaag? Persoonlijk vrees ik dat laatste. Totdat Pharming officieel zijn tweede medicijn op de markt mag zetten. Maar dat duurt nog even...
  2. [verwijderd] 12 december 2020 13:53
    quote:

    La Reina schreef op 12 december 2020 13:16:

    [...]

    Goedemorgen Tini, hartelijk dank voor deze reactie en ook voor die van gisteravond op draad 223. Graag gedaan. Ik waardeer je poging deze poster op andere gedachten te brengen en ik zag dat meer posters hier dat waarderen. Helaas zal het kwartje ook deze keer niet vallen.

    Overigens laat ik de zielige posts waar jij op reageert hier als water van me afglijden. Ik sla ze meestal over, omdat ze in het rijtje 'jaloerse uitlokkers', 'valse steken onder water', of 'sneue provocaties' vallen. Er is hier nog ééntje hoor die het alsmaar blijft proberen, denk dat jij wel weet wie ik bedoel, een wolf in schaapskleren. Nog nooit ook maar 1 ècht inhoudelijke post over Pharming, of beleggen van eigen hand gezien van dit soort lieden en dat is dan ook zeker nièt de bedoeling van hun dominante aanwezigheid.
    Wat wel hun bedoeling is? Ik denk daar liever niet over na, omdat ik dan de neiging voel hen te gaan helpen (heb vaak last van een soort 'redders-mentaliteit'), het is dan ook best aandoenlijk die herhalende pogingen. Maar daar is dit medium niet geschikt voor en daar heb ik het momenteel ook te druk voor. Misschien als ik straks meer tijd heb, zal ik mijn helpende hand uitsteken, want ik weet zeker dat er goede oplossingen zijn voor de problemen waar men duidelijk mee kampt.

    In ieder geval is er gisteren al weer een goede poster 'weg gewerkt', erg jammer en de volgende staat alweer op het lijstje....
    Maar helaas voor zulke relschoppers, loopt de razzia op mij tevergeefs af. Want wat deze lieden ook proberen, men kan gewoon niet tegen mij op, de strijd (want zo zien zij dat) valt niet te winnen, maar ook dat wordt dan niet begrepen. Ongelooflijk maar waar, men blijft maar intensief bedelen om mijn aandacht. Het gaat maar door, elke aandacht van mij is hen meer dan welkom. Het is als een kind dat maar blijft bedelen om een snoepje...Als een magneet waartoe men aangetrokken wordt. Als een mug op de lamp die ontstoken wordt....

    Je zou denken: 'mens, of 'bot', deal nou eens with it, je krijgt niet wat je wil hebben, dus ga je tijd eens anders, nuttiger of leuker besteden'.....
    Dat denk ik dan ook vaak, maar meestal moet ik er ook hartelijk om lachen en.......ik zeg het eerlijk, stiekem ben ik best verrast dat iemand, die mij totaal niet kent, zo'n fascinatie voor mij heeft. En dat al vanaf mijn 1e post hier op het forum. Wat gaat er toch om in zulke hoofdjes?

    Anyway, feit is dat dit soort lieden weinig moreel besef hebben en ook vergeten dat het hier om een beleggers-platforum gaat en niet om een facebook 'relschoppers-site'. Dat blijkt ook duidelijk uit de post op draad 223 om 01.36 uur, waarin al weer wordt uitgehaald naar Pharming en de CEO wordt belasterd. Staan ook nog misleidende onwaarheden in. Kijk, zo'n post verdient dan ook een dubbele NOK, dus die is dan ook door mij met kracht gegeven. Zal wel niks mee worden gedaan, maar goed , dit forum is er voor IEDEREEN en kennelijk mag hier alles, dus daar dealen we dan maar mee.

    Fijn weekeinde Tini, geniet van de F1 straks en op naar een mooie nieuwe week met onze aandelen Pharming!
    O,o,o......ik weet niet wat ik triester vind, jou of je volgers. Succes met je dubbele NOK's, ondanks dat je het te druk hebt.

    Pharming UP! :-)
  3. [verwijderd] 12 december 2020 14:05
    quote:

    Vince.be schreef op 12 december 2020 10:28:

    [...]

    Bravo duimpje van mij. Wat is anders een forum? Vrije meningsuiting op een beleefde manier.
    Maar Vince, rekening houden met andere posters die zich ergeren aan jouw herhalingen, is ook beleefd. Persoonlijk heb ik er geen moeite mee, meer met posters die vervuld zijn van zichzelf en totaal geen kritiek kunnen hebben. De één post spontaan en de ander gaat broeden en daarna spuien. Wat wel eens vergeten wordt is dat Pharming niet altijd aan het verwachtingsplaatje voldoet. De emoties lopen op en men voelt de neiging te posten. Waarbij het mij opvalt dat degenen die het meeste vertrouwen in Pharming het nadrukkelijkst aanwezig zijn. Goede wijn behoeft toch geen krans?
  4. forum rang 8 lucas D 12 december 2020 14:07
    quote:

    BassieNL schreef op 12 december 2020 13:38:

    [...]
    Een koers van 5 a 10 euro per aandeel is onrealistisch.
    Met al je Pharming ervaring zou jij hem daar ook op kunnen aanspreken.
    Dat doe je niet. Je laat hem in die waan.

    Lees wat ik schrijf en denk eerst eens na voor je wat schrijft Bassie.

    Ik vind je een geweldige onderzoeker om rapporten en andere zaken boven tafel te krijgen, dat kan je tien keer beter dan dat ik dat kan. Dat is waar je goed in bent.

    Dat laat ik aan jou over.

    Ik doe dingen waar ik goed in ben, in kan met combineren een rode lijn zien wat belangrijk is en wat niet.

    Omstandigheden bepalen alles, daar is geen plaats voor woorden als onrealistisch of realistisch.

  5. [verwijderd] 12 december 2020 14:13
    quote:

    lucas D schreef op 12 december 2020 13:34:

    [...]
    Dank je La Reina, het bericht van roon deed me wat en schreef vervolgens mijn beweegreden op van toen en nu.
    Gewoon als bedankje voor zijn openhartigheid.

    Het zijn vaak niet de feiten die je al kent die je laten zien wat de mogelijkheden zijn.

    Het is het zien waar de optelsom van bedrijfskundige beslissingen in een rechte lijn naar toe gaat.
    Alle bedrijfsbeslissingen hebben een toekomstig doel.
    Inderdaad, alle puzzelstukjes vallen nu in elkaar. Ook als je de filmpjes bekijkt van de interviews met de CEO valt de consequente lijn op. Vandaar dat ik het zo jammer en ook zeer onfatsoenlijk vind dat Pharming, het beleid en de CEO persoonlijk zo afgekraakt worden hier op een uiterst laffe manier. Maar gelukkig blijven we hier open met elkaar in discussie dankzij veel posters die het wel zien.
  6. [verwijderd] 12 december 2020 14:44
    Zelf denk ik dat het aandeel gaat knallen!
    Maar met het geld wat ik investeer kun je ook genoeg andere leuke dingen doen.
    De afgelopen ritjes omhoog van 0,98 naar 1,1464 heeft wel voor een klein achterdeurtje gezorgd.
    In het geval dat het beurssentiment toch anders gaat lopen dan dat ik hoop, hoe kan ik er voor zorgen dat ik een bepaalde zekerheid inbouw.
    Is dan toch de stop-loss rond de 1,05 of zijn er nog andere manieren?
  7. Fischer-R 12 december 2020 14:48
    quote:

    La Reina schreef op 12 december 2020 14:13:

    [...]

    Inderdaad, alle puzzelstukjes vallen nu in elkaar. Ook als je de filmpjes bekijkt van de interviews met de CEO valt de consequente lijn op. Vandaar dat ik het zo jammer en ook zeer onfatsoenlijk vind dat Pharming, het beleid en de CEO persoonlijk zo afgekraakt worden hier op een uiterst laffe manier. Maar gelukkig blijven we hier open met elkaar in discussie dankzij veel posters die het wel zien.
    Als een van de vele lezers van dit forum waardeer ik jullie posten.
    Je mag positief of negatief zijn, als maar fatsoenlijk is.

    Rick
  8. forum rang 4 Kanshebber 12 december 2020 15:22
    Ik denk, dat het ( subtiel ) bashen van Pharming aanhoudt tot de notering aan de Nasdaq een feit is.
    Dan zal de koers duidelijk opwaarts gaan.

    Daarna komen de felicitaties weer van de shorters dat het gegund is.

    Rare bedoening.
  9. [verwijderd] 12 december 2020 15:26
    quote:

    La Reina schreef op 12 december 2020 14:13:

    [...]

    Inderdaad, alle puzzelstukjes vallen nu in elkaar. Ook als je de filmpjes bekijkt van de interviews met de CEO valt de consequente lijn op. Vandaar dat ik het zo jammer en ook zeer onfatsoenlijk vind dat Pharming, het beleid en de CEO persoonlijk zo afgekraakt worden hier op een uiterst laffe manier. Maar gelukkig blijven we hier open met elkaar in discussie dankzij veel posters die het wel zien.
    De kop van Jut is makkelijker, dan zelf wat bij elkaar te sprokkelen aan kennis.

    Maar......................

    Ik ben wel benieuwd of dhr de Vries het eindelijk lukt om een medicijn in een keer in de markt te zetten(Leniolisib).

    Zakelijk ijzersterk, maar medisch zwak..............we gaan het meemaken.
  10. [verwijderd] 12 december 2020 15:32
    Beste Moderator,

    Ik zie dat ik een waarschuwing heb gekregen voor een 'niet inhoudelijke post' (tussen de 95% niet inhoudelijke posts). Daarna een laatste waarschuwing gehad voor een NOK die ik uitgedeeld heb voor een mijn ogen onbetamelijke post.
    Ik zie ook dat de betreffende post blijft staan, dus u bent als moderatie van mening dat men hier de CEO voor een fantast van de fabeltjeskrant mag uitmaken, voor zakkenvuller en daarnaast iemand die z'n uitspraken niet nakomt.

    U heeft het uiteraard voor het zeggen hier, dus het is uw recht om mij nu de laatste waarschuwing te geven voor het feit dat ik tegen dergelijke posts bezwaar maak.
    Ik accepteer dan ook uw waarschuwing, immers een gewaarschuwd mens telt voor 2, maar met alle respect, ik verbaas me hier zeer over en dat is nog zacht uitgedrukt.

    Ik zal me uw waarschuwing dan ook letterlijk aantrekken en voorlopig hier niet meer posten. Ik wens alle beleggers van Pharming heel veel succes met hun aandelenpakket, veel winst en natuurlijk ook veel plezier.
    Daarnaast voor iedereen mooie Kerstdagen met uw geliefden naar ik hoop en een geweldig Nieuwjaar. Viva Pharming!

    Hartelijke groet, La Reina
  11. [verwijderd] 12 december 2020 15:38
    quote:

    La Reina schreef op 12 december 2020 15:32:

    Ik zal me uw waarschuwing dan ook letterlijk aantrekken en voorlopig hier niet meer posten. Ik wens alle beleggers van Pharming heel veel succes met hun aandelenpakket, veel winst en natuurlijk ook veel plezier.

    Hartelijke groet, La Reina
    Dat kan je niet maken.

    Ik kan zo nu al uitkijken naar jou nieuwe opening voor januari 2021.

    "Pharming, van ruwe diamant naar een mooi geslepen parel die uit zijn oester is gekomen".

    Prachtig.............................ik zou het doen als ik jou was.
  12. forum rang 4 Kanshebber 12 december 2020 15:41
    La Reina, jammer, maar soms is het vechten tegen de bierkaai.
    Fijne feestdagen en blijf niet te lang weg.
    Veel succes met je stukjes Pharming.
  13. Sun120 12 december 2020 15:42
    Ze zouden beter de posts dat met pharming niets te maken heeft eens verwijderen. Dit is niet meer overzichtelijk.
  14. DRTVR 12 december 2020 15:54
    quote:

    La Reina schreef op 12 december 2020 13:30:

    Hier een filmpje over de cytokinestorm bij Covid patiënten: (beeld zegt meer dan 1000 woorden):

    www.youtube.com/watch?v=b9J3NjvDIQA

    p.s. had het al op het cytokinedraadje geplaatst maar misschien heeft niet iedereen het gezien, vandaar
    Bedankt.
  15. DRTVR 12 december 2020 16:02
    quote:

    La Reina schreef op 12 december 2020 15:32:

    Beste Moderator,

    Ik zie dat ik een waarschuwing heb gekregen voor een 'niet inhoudelijke post' (tussen de 95% niet inhoudelijke posts). Daarna een laatste waarschuwing gehad voor een NOK die ik uitgedeeld heb voor een mijn ogen onbetamelijke post.
    Ik zie ook dat de betreffende post blijft staan, dus u bent als moderatie van mening dat men hier de CEO voor een fantast van de fabeltjeskrant mag uitmaken, voor zakkenvuller en daarnaast iemand die z'n uitspraken niet nakomt.

    U heeft het uiteraard voor het zeggen hier, dus het is uw recht om mij nu de laatste waarschuwing te geven voor het feit dat ik tegen dergelijke posts bezwaar maak.
    Ik accepteer dan ook uw waarschuwing, immers een gewaarschuwd mens telt voor 2, maar met alle respect, ik verbaas me hier zeer over en dat is nog zacht uitgedrukt.

    Ik zal me uw waarschuwing dan ook letterlijk aantrekken en voorlopig hier niet meer posten. Ik wens alle beleggers van Pharming heel veel succes met hun aandelenpakket, veel winst en natuurlijk ook veel plezier.
    Daarnaast voor iedereen mooie Kerstdagen met uw geliefden naar ik hoop en een geweldig Nieuwjaar. Viva Pharming!

    Hartelijke groet, La Reina
    Allee komaan, doe je ding en laat de anderen links liggen!!!
  16. [verwijderd] 12 december 2020 16:33
    quote:

    La Reina schreef op 12 december 2020 15:32:

    Beste Moderator,

    Ik zal me uw waarschuwing dan ook letterlijk aantrekken en voorlopig hier niet meer posten.

    Hartelijke groet, La Reina
    Waarom hier voorlopig niet meer posten? Als je je beperkt tot Pharming is er niets aan de hand. Op een vileine wijze anderen een hak zetten en dubbel NOK'en en op zo'n manier trachten zelf te modereren ligt niet op jouw weg. Go with the flow.
  17. börse.de 12 december 2020 16:43
    quote:

    La Reina schreef op 12 december 2020 15:32:

    Beste Moderator,

    Ik zie dat ik een waarschuwing heb gekregen voor een 'niet inhoudelijke post' (tussen de 95% niet inhoudelijke posts). Daarna een laatste waarschuwing gehad voor een NOK die ik uitgedeeld heb voor een mijn ogen onbetamelijke post.
    Ik zie ook dat de betreffende post blijft staan, dus u bent als moderatie van mening dat men hier de CEO voor een fantast van de fabeltjeskrant mag uitmaken, voor zakkenvuller en daarnaast iemand die z'n uitspraken niet nakomt.

    U heeft het uiteraard voor het zeggen hier, dus het is uw recht om mij nu de laatste waarschuwing te geven voor het feit dat ik tegen dergelijke posts bezwaar maak.
    Ik accepteer dan ook uw waarschuwing, immers een gewaarschuwd mens telt voor 2, maar met alle respect, ik verbaas me hier zeer over en dat is nog zacht uitgedrukt.

    Ik zal me uw waarschuwing dan ook letterlijk aantrekken en voorlopig hier niet meer posten. Ik wens alle beleggers van Pharming heel veel succes met hun aandelenpakket, veel winst en natuurlijk ook veel plezier.
    Daarnaast voor iedereen mooie Kerstdagen met uw geliefden naar ik hoop en een geweldig Nieuwjaar. Viva Pharming!

    Hartelijke groet, La Reina
    Verstandig besluit, blijf maar even weg (neem je tijd)
19.892 Posts
Pagina: «« 1 ... 225 226 227 228 229 ... 995 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 16 april

    1. China economische groei eerste kwartaal 5% (YoY) volitaliteit verwacht
    2. China industriële productie maart
    3. China detailhandelsverkopen maart
    4. B&S Group Q4-cijfers
    5. Fastned Q1-cijfers
    6. VK werkloosheid feb
    7. SBM Offshore $0,83 ex-dividend
    8. PostNL jaarvergadering
    9. Kendrion €0,45 ex-dividend
    10. EU handelsbalans feb
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht