Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Aandeel

Pharming Group NL0010391025

Laatste koers (eur)

0,881
  • Verschill

    -0,080 -8,28%
  • Volume

    20.944.453 Gem. (3M) 6,4M
  • Bied

    0,880  
  • Laat

    0,881  
+ Toevoegen aan watchlist

Pharming december 2020: van verborgen ruwe diamant naar schitterend juweel....an american dream!

19.892 Posts
Pagina: «« 1 ... 360 361 362 363 364 ... 995 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 6 pakman 18 december 2020 11:55
    ... we are running (co)development projects..mij maak je niet wijs dat dit NIET met Pharming is ...
  2. Romma V 18 december 2020 11:59
    15 miljoen stuks alweer verhandeld en de koers gaat gelijk omhoog. Koers is na de kleine terugval van net weer net zo snel weer terug omhoog gegaan richting day high en door. De koers ligt er ijzersterk bij en wilt maar 1 richting op sky high;)
  3. [verwijderd] 18 december 2020 11:59
    Breaking News!

    Beste en lieve Pharming lovers en -haters,

    Hier breaking news van uw eigen Koningin.
    Zoals u allen weet, ben ik even afwezig geweest hier op uw forum, maar ik kan u verzekeren dat W.A. en ik zeker niet hebben stilgezeten. Om die reden richt ik mij tot u.

    Ten paleize zijn wij de afgelopen week begonnen met de voorbereidingen van de verhuizing van onze, hier in het Boerenkool-met-dikke-Worst-land, nog niet zo erg bekende witte harige wezentjes.
    Samen met de heer de Vries en zijn geweldige team, zijn wij druk in de weer deze bijzondere schepsels geheel klaar te stomen voor de reis overseas.

    Het is bepaald geen sinecure. Zo heeft de heer de Vries in de afgelopen week persoonlijk, de konijntjes elke dag stevig vastgehouden en geknuffeld. Dit was op advies van één van u, de heer Jakhals, waarvoor onze onuitsprekelijke dank.
    Een geweldig advies, de konijntjes genieten zeer van het vasthouden, dicht tegen de heer de Vries aan. Het doet ze echt goed, de oogjes stralen van plezier en de meeste konijntjes zijn na afloop van zo'n knuffelsessie zo relaxt als een dronken aardbei. Elke avond zingt de heer de Vries voor elk Nijntje een apart zelfgemaakt lied. De gezonde slaap is dan snel gevat.......

    Ook hier ten paleize is het een drukte van belang. Allereerst heeft W.A. eigenhandig luchtbedjes gemaakt met een fluwelen bovenkant. Op die manier kunnen de harige schatten straks in het vliegtuig op een comfortabele wijze de reis naar Amerika met succes volbrengen.

    Op advies van ook weer één van u, de heer Fanaat, hebben wij aan 2 anderen van u, de M&M's, gevraagd voor èlk knuffelbeestje een mondmaskertje te ontwerpen. Dit gezien de Covid- periode en om de angst en bezorgdheid van de heer Fanaat, dat de Nijntjes besmet zouden raken, geheel weg te nemen.

    De M&M's zijn de 2 bezige bijtjes op uw forum die nu wat werkeloos moesten toezien, al dan niet gezeten op wat u noemt 'het bankje'. Het bankje bestaat ten paleize uit een prachtige sofa, afkomstig uit de nalatenschap van wijlen koningin Emma en alhoewel het daar goed toeven is en de lakei op afroep en op elk moment klaar staat met een kostelijke versnapering, was W.A. van mening dat de 2 M&M's daar niet zomaar nutteloos moesten blijven zitten, maar beter ieder een zinnige bijdrage aan de verhuizing zouden kunnen leveren. Een bijdrage die nu eens liefdevol zou zijn, een handreiking naar anderen in plaats van een afwijzing. En zo geschiedde..... Beide M's zijn nu druk bezig de schade in te halen en zo een plezieriger gevoel te creëren, zowel voor zichzelf, als voor anderen. Prachtig om te zien......

    Ikzelf heb onze persoonlijke kleermaker gevraagd voor elk harig wezentje een brocaten ruimtevaart-pakje te ontwerpen, uiteraard helemaal op maat gesneden, dus voor ieder lijfje een apart pakje. Deze pakjes worden al op Airport Schiphol, nog voor het instappen, aangetrokken. De heer de Vries heeft om die reden een aparte ruimte op Schiphol gereserveerd waar van tevoren schemerlampjes en kaarsen branden, wierook is geplaatst en een klassiek muziekje is opgezet.

    Op die manier denken wij dat de harige schatjes direct na aankomst in het verre Amerika, volledig klaar zijn om naar de maan geschoten te worden. Ja, u hoort het goed! Wij hebben de heer de Vries geconsulteerd en hem op het hart gedrukt voor het preciese afschieten naar de maan, direct na aankomst, persoonlijk zorg te dragen.

    W.A. heeft daartoe speciaal een overschrijvingskaart uitgeschreven, een kleine bijdrage in de kosten van repatriëring. Uiteraard zullen wij dit in ons huishoudboekje verrekenen met de post achterstallig onderhoud portefeuille PH 2020, maar het gebaar is wel gemeend. Niet voor niets zijn wij hardcore vegetariers en W.A. is penningmeester bij de Vereniging ter Bescherming van Dieren en Stichting Aap. Onze familie staat dan ook bekend om haar tomeloze inzet voor dierenwelzijn en duurzaamheid......

    De heer de Vries heeft ons verzekerd dat hij en zijn team niet voor niets de komende 4 jaar een riante bonus zullen ontvangen en dat hij er alles aan zal doen de American Dream tot werkelijkheid te laten worden. Het bewustzijn dat er geleverd moet worden, is bij een ieder van de Board sterk aanwezig en wordt dan ook feitelijk in handelingen omgezet. Werkelijk alles wordt op dit moment uit de kast gehaald om de missie te laten slagen.

    Zo is er een apart zweefvliegtuig gehuurd, geheel toegerust met kleine stoeltjes om elk Nijntje comfortabel de oversteek te laten maken. Ook krijgt elk Nijntje van te voren een reis-pilletje, verstopt in wat geraspte wortel. Er is werkelijk aan alles gedacht.

    Dit alles vond plaats achter de schermen in de paleistuin en op 1,5 meter afstand, dat kan ik u verzekeren, want we willen uiteraard geen Griekse toestanden meer. Wèl hebben WA en ik de champagne tijdens dit gesprek rijkelijk laten vloeien, zoals wij elke dag doen omdat wij van mening zijn dat het glas beter halfvol, dan half leeg kan zijn....

    U zult zich wellicht afvragen, 'maar La Reina, wat is nou het 'breaking news"?
    Nu dan, het is mijn taak u daarover te informeren:
    Ten paleize kreeg ik zojuist een telegram van de heer de Vries. Vandaag kwam hij tot de schokkende ontdekking dat het hekje van 1 huisje open stond. Het bleek, na grondig onderzoek, te gaan om het huisje van de Koploper van de Harige Schattenfamilie.Tot grote schrik blijkt deze Koploper, genaamd 'Grazy Diamont', vanochtend te zijn ontsnapt. Ook het speciale, met ruwe diamanten afgezette ruimtevaart-pakje, is spoorloos verdwenen.
    Daarnaast was er, speciaal voor dit prachtexemplaar en voor de bijzondere dag van 22 december a.s. een lied gecomponeerd, een lied dat in het vliegtuigje afgespeeld wordt. Ook dit lied is verdwenen.......

    www.youtube.com/watch?v=cWGE9Gi0bB0

    Het vermoeden bestaat, dat Grazy Diamant alvast op verkenningstocht is uit gegaan en zo haar volgelingen op 22 december, DE historische dag voor IEDEREEN, de juiste weg wil wijzen. De weg naar de Moon wel te verstaan.....

    W.A. en ik denken dat het vermoeden juist is, want we constateerden een prachtige move in ons pakketje ducco's vandaag, iets waar wij ons normaal gesproken vanzelfsprekend niet mee bezig houden omdat dat meer iets voor zogenaamde Gokparticulieren is, maar waar wij vandaag, zuiver bij toeval even naar keken.

    Wij denken dan ook dat dit een mooie 'eye-opener' (op z'n Amerikaans) en een prachtige voorloper (op z'n Nederlands) is van wat u, mijn lieve PharmingLovers en -Haters, straks te wachten staat....
    Uw ruwe diamant zal gaan schitteren, zo èrg dat u uw roze bril beter zo snel mogelijk voor een riante zwarte zonnebril kunt verruilen. Wel uiteraard één van Chopard, De Rigo Vision, afgezet met diamanten.......

    Met de meeste Hoogachting, uw La Reina

  4. forum rang 4 Kompas 18 december 2020 11:59
    quote:

    Sharen schreef op 18 december 2020 11:48:

    [...]
    Ik denk een puur juridisch/formeel dingetje.

    Want anders stuur je hedenochtend niet nog even een Prospectus naar de Telegraaf:

    www.telegraaf.nl/financieel/109849288...
    Zou kunnen, maar blijft wat vreemd.

    Overigens staat er nergens dat Pharming een prospectus heeft toegezonden richting De Telegraaf.

    Iemand bij de redactie van De Telegraaf heeft zelf besloten hier vandaag in een kort artikel naar te verwijzen wat groter dan verwacht wordt opgepikt. Er is immers nog geen officieel Pb vanuit Pharming.

    Feiten zijn feiten, ook al zijn we graag met velen heel positief.
  5. forum rang 7 Kaviaar 18 december 2020 11:59
    quote:

    Kompas schreef op 18 december 2020 11:54:

    [...]

    Hij staat inderdaad al enige tijd als "verwacht" in de lijst, nog niet als zijnde definitief. Daarvoor dient er nog een Pb vanuit Pharming te verschijnen zoals toegezegd door Pharming tijdens de recente BAVA.

    Zolang dit Pb er nog niet is, is niets nog wat datum betreft 100% officieel. Daarom vond ik de opmerking in het document extra opvallend.
    Dat pb bericht is hier al geweest. Nu nog in de VS.
  6. Namcao 18 december 2020 12:01
    quote:

    V.Erwachting schreef op 18 december 2020 11:47:

    Gaan we de €1,30 zie voor 12:00 uur?
    vandaag 17:35uur.
  7. [verwijderd] 18 december 2020 12:03
    quote:

    La Reina schreef op 18 december 2020 11:59:

    Breaking News!

    Beste en lieve Pharming lovers en -haters,

    Hier breaking news van uw eigen Koningin.
    Zoals u allen weet, ben ik even afwezig geweest hier op uw forum, maar ik kan u verzekeren dat W.A. en ik zeker niet hebben stilgezeten. Om die reden richt ik mij tot u.

    Ten paleize zijn wij de afgelopen week begonnen met de voorbereidingen van de verhuizing van onze, hier in het Boerenkool-met-dikke-Worst-land, nog niet zo erg bekende witte harige wezentjes.
    Samen met de heer de Vries en zijn geweldige team, zijn wij druk in de weer deze bijzondere schepsels geheel klaar te stomen voor de reis overseas.

    Pluk van de petteflat verhaal
  8. [verwijderd] 18 december 2020 12:04
    quote:

    La Reina schreef op 18 december 2020 11:59:

    Breaking News!

    Beste en lieve Pharming lovers en -haters,

    Hier breaking news van uw eigen Koningin.
    Zoals u allen weet, ben ik even afwezig geweest hier op uw forum, maar ik kan u verzekeren dat W.A. en ik zeker niet hebben stilgezeten. Om die reden richt ik mij tot u.

    Ten paleize zijn wij de afgelopen week begonnen met de voorbereidingen van de verhuizing van onze, hier in het Boerenkool-met-dikke-Worst-land, nog niet zo erg bekende witte harige wezentjes.
    Samen met de heer de Vries en zijn geweldige team, zijn wij druk in de weer deze bijzondere schepsels geheel klaar te stomen voor de reis overseas.

    Het is bepaald geen sinecure. Zo heeft de heer de Vries in de afgelopen week persoonlijk, de konijntjes elke dag stevig vastgehouden en geknuffeld. Dit was op advies van één van u, de heer Jakhals, waarvoor onze onuitsprekelijke dank.
    Een geweldig advies, de konijntjes genieten zeer van het vasthouden, dicht tegen de heer de Vries aan. Het doet ze echt goed, de oogjes stralen van plezier en de meeste konijntjes zijn na afloop van zo'n knuffelsessie zo relaxt als een dronken aardbei. Elke avond zingt de heer de Vries voor elk Nijntje een apart zelfgemaakt lied. De gezonde slaap is dan snel gevat.......

    Ook hier ten paleize is het een drukte van belang. Allereerst heeft W.A. eigenhandig luchtbedjes gemaakt met een fluwelen bovenkant. Op die manier kunnen de harige schatten straks in het vliegtuig op een comfortabele wijze de reis naar Amerika met succes volbrengen.

    Op advies van ook weer één van u, de heer Fanaat, hebben wij aan 2 anderen van u, de M&M's, gevraagd voor èlk knuffelbeestje een mondmaskertje te ontwerpen. Dit gezien de Covid- periode en om de angst en bezorgdheid van de heer Fanaat, dat de Nijntjes besmet zouden raken, geheel weg te nemen.

    De M&M's zijn de 2 bezige bijtjes op uw forum die nu wat werkeloos moesten toezien, al dan niet gezeten op wat u noemt 'het bankje'. Het bankje bestaat ten paleize uit een prachtige sofa, afkomstig uit de nalatenschap van wijlen koningin Emma en alhoewel het daar goed toeven is en de lakei op afroep en op elk moment klaar staat met een kostelijke versnapering, was W.A. van mening dat de 2 M&M's daar niet zomaar nutteloos moesten blijven zitten, maar beter ieder een zinnige bijdrage aan de verhuizing zouden kunnen leveren. Een bijdrage die nu eens liefdevol zou zijn, een handreiking naar anderen in plaats van een afwijzing. En zo geschiedde..... Beide M's zijn nu druk bezig de schade in te halen en zo een plezieriger gevoel te creëren, zowel voor zichzelf, als voor anderen. Prachtig om te zien......

    Ikzelf heb onze persoonlijke kleermaker gevraagd voor elk harig wezentje een brocaten ruimtevaart-pakje te ontwerpen, uiteraard helemaal op maat gesneden, dus voor ieder lijfje een apart pakje. Deze pakjes worden al op Airport Schiphol, nog voor het instappen, aangetrokken. De heer de Vries heeft om die reden een aparte ruimte op Schiphol gereserveerd waar van tevoren schemerlampjes en kaarsen branden, wierook is geplaatst en een klassiek muziekje is opgezet.

    Op die manier denken wij dat de harige schatjes direct na aankomst in het verre Amerika, volledig klaar zijn om naar de maan geschoten te worden. Ja, u hoort het goed! Wij hebben de heer de Vries geconsulteerd en hem op het hart gedrukt voor het preciese afschieten naar de maan, direct na aankomst, persoonlijk zorg te dragen.

    W.A. heeft daartoe speciaal een overschrijvingskaart uitgeschreven, een kleine bijdrage in de kosten van repatriëring. Uiteraard zullen wij dit in ons huishoudboekje verrekenen met de post achterstallig onderhoud portefeuille PH 2020, maar het gebaar is wel gemeend. Niet voor niets zijn wij hardcore vegetariers en W.A. is penningmeester bij de Vereniging ter Bescherming van Dieren en Stichting Aap. Onze familie staat dan ook bekend om haar tomeloze inzet voor dierenwelzijn en duurzaamheid......

    De heer de Vries heeft ons verzekerd dat hij en zijn team niet voor niets de komende 4 jaar een riante bonus zullen ontvangen en dat hij er alles aan zal doen de American Dream tot werkelijkheid te laten worden. Het bewustzijn dat er geleverd moet worden, is bij een ieder van de Board sterk aanwezig en wordt dan ook feitelijk in handelingen omgezet. Werkelijk alles wordt op dit moment uit de kast gehaald om de missie te laten slagen.

    Zo is er een apart zweefvliegtuig gehuurd, geheel toegerust met kleine stoeltjes om elk Nijntje comfortabel de oversteek te laten maken. Ook krijgt elk Nijntje van te voren een reis-pilletje, verstopt in wat geraspte wortel. Er is werkelijk aan alles gedacht.

    Dit alles vond plaats achter de schermen in de paleistuin en op 1,5 meter afstand, dat kan ik u verzekeren, want we willen uiteraard geen Griekse toestanden meer. Wèl hebben WA en ik de champagne tijdens dit gesprek rijkelijk laten vloeien, zoals wij elke dag doen omdat wij van mening zijn dat het glas beter halfvol, dan half leeg kan zijn....

    U zult zich wellicht afvragen, 'maar La Reina, wat is nou het 'breaking news"?
    Nu dan, het is mijn taak u daarover te informeren:
    Ten paleize kreeg ik zojuist een telegram van de heer de Vries. Vandaag kwam hij tot de schokkende ontdekking dat het hekje van 1 huisje open stond. Het bleek, na grondig onderzoek, te gaan om het huisje van de Koploper van de Harige Schattenfamilie.Tot grote schrik blijkt deze Koploper, genaamd 'Grazy Diamont', vanochtend te zijn ontsnapt. Ook het speciale, met ruwe diamanten afgezette ruimtevaart-pakje, is spoorloos verdwenen.
    Daarnaast was er, speciaal voor dit prachtexemplaar en voor de bijzondere dag van 22 december a.s. een lied gecomponeerd, een lied dat in het vliegtuigje afgespeeld wordt. Ook dit lied is verdwenen.......

    www.youtube.com/watch?v=cWGE9Gi0bB0

    Het vermoeden bestaat, dat Grazy Diamant alvast op verkenningstocht is uit gegaan en zo haar volgelingen op 22 december, DE historische dag voor IEDEREEN, de juiste weg wil wijzen. De weg naar de Moon wel te verstaan.....

    W.A. en ik denken dat het vermoeden juist is, want we constateerden een prachtige move in ons pakketje ducco's vandaag, iets waar wij ons normaal gesproken vanzelfsprekend niet mee bezig houden omdat dat meer iets voor zogenaamde Gokparticulieren is, maar waar wij vandaag, zuiver bij toeval even naar keken.

    Wij denken dan ook dat dit een mooie 'eye-opener' (op z'n Amerikaans) en een prachtige voorloper (op z'n Nederlands) is van wat u, mijn lieve PharmingLovers en -Haters, straks te wachten staat....
    Uw ruwe diamant zal gaan schitteren, zo èrg dat u uw roze bril beter zo snel mogelijk voor een riante zwarte zonnebril kunt verruilen. Wel uiteraard één van Chopard, De Rigo Vision, afgezet met diamanten.......

    Met de meeste Hoogachting, uw La Reina

    pppfff scrollen
  9. forum rang 4 Kompas 18 december 2020 12:07
    quote:

    Kaviaar schreef op 18 december 2020 11:59:

    [...]

    Dat pb bericht is hier al geweest. Nu nog in de VS.
    Nee dat is helaas niet juist, want dan zou ik dit maar al te graag bevestigen.

    Tijdens de BAVA van Vrijdag 11 december 2020 heeft CEO Sijmen de Vries duidelijk aangegeven dat er nog een officiële bevestiging volgt voorafgaand Nasdaq notering en dit Pb is er nog niet geweest.

    Ik zeg het graag zoals het is en niet alleen wat een ieder wilt horen ;-)

  10. [verwijderd] 18 december 2020 12:09
    quote:

    Kompas schreef op 18 december 2020 11:41:

    [...]

    Al roept deze tekst uit het eerste document bij mij wel wat vragen op:

    "The Registrant hereby amends this Registration Statement on such date or dates as may be necessary to delay its effective date until the Registrant shall file a further amendment which specifically states that this Registration Statement shall thereafter become effective in accordance with Section 8(a) of the Securities Act of 1933 or until the Registration Statement shall become effective on such date as the Commission, acting pursuant to said Section 8(a), may determine."

    Vertaald:

    "De Registreerder wijzigt hierbij deze Registratieverklaring op de datum of data die nodig kunnen zijn om de ingangsdatum uit te stellen totdat de Registreerder een nieuwe wijziging indient waarin specifiek wordt vermeld dat deze Registratieverklaring daarna van kracht zal worden in overeenstemming met Sectie 8 (a) van de Securities Act van 1933 of totdat de Registratieverklaring van kracht wordt op de datum die de Commissie, handelend op grond van artikel 8 (a), kan bepalen."

    Eerlijkheidshalve zeg ik dit nu niet direct te kunnen duiden.

    Iemand?
    Er zou pas sprake vertraging zijn als er wijzigingen in het registratiedocument zijn ingediend om volledig in overeenstemming met genoemde (algemeen geldende ) voorwaarden te kunnen komen en het registratiedocument dus pas op latere datum van kracht wordt.
    Standaardclausule lijkt me en geen vertraging.
  11. arreno 18 december 2020 12:11
    Altijd mooi als de koers omhooggaat. Maar gaat het nu voor de 2de keer omhoog omdat er een Nasdaq notering aan zit te komen?
  12. Cybertom 18 december 2020 12:11
    quote:

    Bones schreef op 18 december 2020 12:04:

    [...]

    pppfff scrollen
    Ga dit dan niet nog eens quoten grapjas!
  13. forum rang 4 ProPharming 18 december 2020 12:11
    quote:

    Eric de Rus schreef op 18 december 2020 11:10:

    [...]

    Ik moest even 'n traantje wegpinken....

    ;)
    Een krokodillentraantje ? ;-)
19.892 Posts
Pagina: «« 1 ... 360 361 362 363 364 ... 995 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 18 april

    1. NSI Q1-cijfers
    2. Sipef Q1-cijfers
    3. Sligro Q1-cijfers
    4. NL werkloosheid maart
    5. Deliveroo trading update
    6. Easyjet trading update
    7. Econocom Q1-cijfers
    8. PostNL €0,03 ex-dividend
    9. Procter & Gamble Q1-cijfers
    10. VS steunaanvragen - wekelijks
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht