Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Aandeel

Galapagos BE0003818359

Laatste koers (eur)

27,180
  • Verschill

    -0,200 -0,73%
  • Volume

    62.640
  • Bied

    26,960  
  • Laat

    27,340  
+ Toevoegen aan watchlist

Bericht van CEO aan Forum

1.026 Posts
Pagina: «« 1 ... 45 46 47 48 49 ... 52 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 21 december 2020 11:43
    quote:

    Goudmijn64 schreef op 16 december 2020 16:28:

    Beleggen in Galapagos is risicovol. Niet zeuren als het tegenzit.
    Wel heel jammer dat u onlangs in een periode dat het vertrouwen zeer laag is uw warrants meteen verzilverde.
    het waren er (voor u) slechts 1500, maar het is wel kenmerkend hoeveel vertrouwen uzelf in Galapagos nog heeft.

    Je zou juist nu als CEO ballen moeten tonen en laten zien hoeveel vertrouwen u heeft in uw kindje.
    dat doe je door aandelen in te kopen en niet ook de kruimels (1500 aandelen) maximaal te willen benutten.
    Ik gun u het allerbeste, maar in tijden van een vertrouwenscrisis (en u wist wat er nog zou komen) niet de zakken tot over de rand willen vullen.
    'Van de Stolpe schittert in de nieuwste Quote 500 nog met een geschat vermogen van €190 miljoen op plaats 248. Een positie die hij natuurlijk dankt aan zijn belang in Galapagos'.

    www.quotenet.nl/zakelijk/a34990675/ga...

    Staat toch wel in schril contrast met mijn verlies van inmiddels 12k en das nog niks vergeleken bij velen hier. Blijf bij ons!
  2. Mandarijn 23 december 2020 15:44
    #WST,
    Opnieuw onthutsend om dit jaar zo onder-/na elkaar in beeld de revue te zien passeren....
    Des al niet temin dank
  3. Mandarijn 23 december 2020 15:47
    voor je overzicht en wensen.
    Voor jullie allemaal, werkend bij Galapagos , kleine- en grote beleggers in dit bedrijf:
    "Een gezond en succesvol nieuw jaar!" gewenst.

  4. forum rang 9 objectief 27 december 2020 12:48
    quote:

    La Reina schreef op 21 december 2020 11:43:

    [...]

    'Van de Stolpe schittert in de nieuwste Quote 500 nog met een geschat vermogen van €190 miljoen op plaats 248. Een positie die hij natuurlijk dankt aan zijn belang in Galapagos'.

    Staat toch wel in schril contrast met mijn verlies van inmiddels 12k en das nog niks vergeleken bij velen hier. Blijf bij ons!
    12K ja, voor de een is het een zakcentje en voor anderen veel geld. Onno is wel de ondernemer die 20 jaar het risico heeft genomen om dit bedrijf uit de grond te stampen. En als ondernemer mag je de hoogte van je beloning deels zelf bepalen; het is aan de aandeelhouders of ze het aandeel dan nog willen kopen.
  5. forum rang 6 Krentenmenten 27 december 2020 12:59
    quote:

    La Reina schreef op 21 december 2020 11:43:

    [...]

    'Van de Stolpe schittert in de nieuwste Quote 500 nog met een geschat vermogen van €190 miljoen op plaats 248. Een positie die hij natuurlijk dankt aan zijn belang in Galapagos'.

    www.quotenet.nl/zakelijk/a34990675/ga...

    Staat toch wel in schril contrast met mijn verlies van inmiddels 12k en das nog niks vergeleken bij velen hier. Blijf bij ons!


    Blijf erbij dat het puur en puur politieke redenen heeft, dat het middel NIET is goedgekeurd. Of Amerikanen zijn een ander soort specie dan de Europeanen en Japanners.... Het een naaistreek op plekken waar je het niet wil.....
  6. [verwijderd] 30 december 2020 13:25
    Beste Onno,

    At Galapagos it’s all about innovation. Dat waren jouw woorden in de periode na het sluiten van de deal met Gilead in 2019. Innovatie, dat is waar Galapagos voor staat. Het is waar jullie zijn begonnen. En tot op de dag van vandaag vormt het innovatieve target discovery platform de kern van het bedrijf.

    De gesloten overeenkomst en de nauwe samenwerking die volgde met Gilead maakte de weg vrij om het unieke platform optimaal te benutten. Om de zoektocht naar nieuwe medicijnen voor patiënten te kunnen versnellen. Pioneering for patients, zoals de slagzin van Galapagos luidt.

    Tegelijkertijd gaf de commerciële opportuniteit met Filgotinib jullie als management de mogelijkheid om met Galapagos de transitie te maken naar een volledig geïntegreerd biopharmaceutisch bedrijf.

    Het was voor alle stakeholders dan ook een ongelovelijke klap toen in de loop van dit jaar bleek dat Filgotinib, door een ongelukkige samenloop van omstandigheden, voorlopig niet als behandeling voor reuma de Amerikaanse markt mag betreden. Het daaropvolgende besluit deze maand van Gilead om grotendeels de stekker uit het Filgotinib programma te trekken zet definitief een streep door het grootste deel van de commerciële opportuniteit die het medicijn had.

    Het transitiepad dat Galapagos nu voor de boeg heeft is hierdoor verworden tot een risicovol en pijnlijk traject. De commerciële uitrol schaadt de kern van het bedrijf. Zo zal volgens jou een pauze worden ingelast in de groei van de onderzoeksafdelingen. Tijdelijk posities zullen niet opnieuw worden ingevuld en er zal gekort gaan worden op het R&D budget ten behoeve van alle commerciële activiteiten. Daarbij staan jullie als management in deze nieuwe situatie meer dan ooit onder druk om innovatie buitenshuis te zoeken door middel van het aanwenden van externe opportuniteiten.

    Het is pijnlijk om te moeten vaststellen dat Galapagos hierdoor steeds verder weg drijft van haar eigen kern. De strijd van Galapagos zou in het lab geleverd moeten worden, niet in het commerciële veld.

    Al vijf jaar lang is Gilead een trouwe partner gebleken. Zij beseffen goed waar de werkelijke waarde van Galapagos zich bevindt, getuige de grote investering in alle toekomstige producten die het innovatieve platform de komende negen jaar nog voort zal brengen. Onder de hoede van Gilead zal de innovatie gewaarborgd zijn en zal Galapagos zich verder kunnen ontwikkelen. Het moet mogelijk zijn om een constructie uit te onderhandelen waarin Galapagos zelfstandig kan blijven opereren als dochterbedrijf onder de Gilead paraplu. Neem als voorbeeld hoe Dan O’day Kite heeft ondergebracht als een zelfstandig opererende eenheid. En zie eens hoe dat bedrijf floreert.

    De beurskoers is vanaf het hoogtepunt dit jaar met bijna 70% gedaald. Er is een enorme breuk in het vertrouwen ontstaan. Onno, voor het behoud van de innovatie, voor de patiënten, voor de trouwe aandeelhouders en voor jezelf, sleep er alsjeblieft nog één keer een mooie deal uit en je bent voor altijd een koning.
  7. [verwijderd] 7 januari 2021 19:53
    Quote Bosebox: "Het transitiepad dat Galapagos nu voor de boeg heeft is hierdoor verworden tot een risicovol en pijnlijk traject. De commerciële uitrol schaadt de kern van het bedrijf".

    Wist je:

    1) dat sedert 2015 het de ambitie is van Galapagos om zelf medicijnen te verkopen. Zie deal december 2015 omtrent filgotinib en de deal juli 2019 waarbij sprake is van uitbreiding naar andere EU-landen bij regelgevingen goedkeuring van de zorgautoriteiten.
    Steevast wordt GLPG1690 ala ziritaxistat ('Ziri') genoemd als mogelijk 2e product.

    2) Hoe kan je nu concluderen dat het een pijnlijk traject is. Uitrol gaat nu gebeuren.
    Het start met reuma artritis en gewenst is dat andere ontstekings/fibrose indicaties de medicijnportefeuille doen uitbreiden de komende jaren.

    Er zijn vele ambitieuze mensen naar Galapagos gekomen. Als je ziet hoe snel ze vestigingen Spanje/Italië en Frankrijk uitbouwen gaat dit helemaal goedkomen. Duitsland en UK volgen nu ook.

    3) Innovatie met nieuwe werkingsmechanismes gewoon doorgaat. Er is niets mis met strenge voorselectie van de beste preklinische moleculen. Budgetten stellen en de beste doorselecteren voor klinische studies.
  8. Noob nr1 10 februari 2021 21:17
    Mooie uiteenzetting had het graag ook rooskleuriger gezien maar nu gaat ook Ziri op de fles.
    Dringend nood aan iets positief, hopelijk komt dit er ook nog eens van.
    De waarde van het bedrijf is veel te ver terug gezakt
  9. forum rang 6 Littletycoon 11 februari 2021 01:02
    Onno moet weg. Het geloof in het management is weg, komt ook niet terug met hem aan het roer, noch Walid. Waarom zouden we nog perspectief door hem verkocht moeten geloven na deze reeks van zeperds. Waarom een gladde prater aanhoren als er in de realiteit niet wordt geleverd. Hoe goed is het risico management bij glpg als zo ver in de pijplijn nog zulke zeperds gebeuren? Nog paar jaar toledo praatjes slikken? Welk track record zorgt ervoor dat hierin vertrouwen ontstaat?

    En welke capaciteiten heeft Onno om juiste kansen te zien voor alternatieve omzet (kopen)?
  10. P1800 11 februari 2021 09:36
    Geachte heer van der Stolpe, heel vervelend dat het zo gelopen is, maar ja programma's kunnen falen. Daar ben ik niet boos over.

    Waar ik wel ontzettend kwaad over ben is de wijze van communiceren. Waarom niet de koers voor 2 uur stil leggen pending een belangrijke mededeling? Nu lagen er kooporders in die ineens afgingen.

    Dit heeft mij en anderen zeer veel geld gekost. Wel voor opening van de US oftewel fuck de particuliertjes in Europa.

    Dank u wel.
  11. forum rang 5 Instapmoment 11 februari 2021 09:43
    quote:

    gamerule$ schreef op 11 februari 2021 09:23:

    Onno van de stolpe kan GEEN MEDICIJNEN MAKEN.

    GA WEG, WEG, WEG.!!

    En neem WALID ABU SAAB MEE!!
    Laten we het beschaafd houden... Voor Onno is dit ook een geweldig groot verlies. We weten allemaal hoe hij hierin staat en dat hem dit ook veel pijn doet.
  12. Oebababoela 11 februari 2021 09:47
    quote:

    Instapmoment schreef op 11 februari 2021 09:43:

    [...]

    Laten we het beschaafd houden... Voor Onno is dit ook een geweldig groot verlies. We weten allemaal hoe hij hierin staat en dat hem dit ook veel pijn doet.
    welnee, interesseert die man toch helemaal niet. Heeft zijn schaapjes lekker op het droge, en dat de koers nu totaal instort.....boeit hem ook niet. Die vertrekt straks met stille trom en gaat lekker aan zijn boerderij rommelen.
  13. gamerule$ 11 februari 2021 09:48
    [Modbreak IEX: Gelieve niet zonder onderbouwing beschuldigingen van illegale activiteiten te plaatsen, bericht is bij dezen verwijderd. Deze account is geschorst.]
  14. forum rang 6 de tuinman 11 februari 2021 11:28
    quote:

    Instapmoment schreef op 11 februari 2021 09:54:

    Wat een niveau.
    Het is heel treurig, hoe laag kun je gaan.
  15. forum rang 4 Jantje__belegger 11 februari 2021 11:44
    quote:

    P1800 schreef op 11 februari 2021 09:36:

    Geachte heer van der Stolpe, heel vervelend dat het zo gelopen is, maar ja programma's kunnen falen. Daar ben ik niet boos over.

    Waar ik wel ontzettend kwaad over ben is de wijze van communiceren. Waarom niet de koers voor 2 uur stil leggen pending een belangrijke mededeling? Nu lagen er kooporders in die ineens afgingen.

    Dit heeft mij en anderen zeer veel geld gekost. Wel voor opening van de US oftewel fuck de particuliertjes in Europa.

    Dank u wel.
    Hier ook al?

    Ik zou nog even een berichtje sturen aan de AFM.
  16. Wallander 11 februari 2021 13:51
    quote:

    Aliflop schreef op 11 februari 2021 09:47:

    [...]
    welnee, interesseert die man toch helemaal niet. Heeft zijn schaapjes lekker op het droge, en dat de koers nu totaal instort.....boeit hem ook niet. Die vertrekt straks met stille trom en gaat lekker aan zijn boerderij rommelen.
    Wat een lariekoek. Ik denk dat die man compleet stuk zit na dit nieuwe onverwachte debacle. Onno heeft 20 jaar ziel en zaligheid in Galapagos gestoken en ziet alles wat was opgebouwd zo een beetje in elkaar storten. Beetje sneu om zomaar wat te roepen over personen die je totaal niet kent. Dat men gefrustreerd is begrijp ik maar houd je een beetje in en bewaar je waardigheid.
  17. forum rang 10 DeZwarteRidder 11 februari 2021 13:55
    Crucell heeft zichzelf gered door het overnemen van een of meer vaccin-producenten, Galapagos zou hetzelfde moeten doen met al hun cash, dus andere bedrijven overnemen op het gebied van geneesmiddelen.
1.026 Posts
Pagina: «« 1 ... 45 46 47 48 49 ... 52 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 19 april

    1. Japan inflatie maart 2,7% YoY volitaliteit verwacht
    2. WDP Q1-cijfers
    3. EU producentenprijzen maart
    4. VK detailhandelsverkopen maart
    5. Fra ondernemersvertrouwen april
    6. KPN €0,098 ex-dividend
    7. CM.com jaarvergadering
    8. NSI jaarvergadering
    9. American Express Q1-cijfers
  2. 22 april

    1. NL investeringen februari
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht