Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Aandeel

Novacyt FR0010397232

Laatste koers (eur)

0,805
  • Verschill

    +0,055 +7,33%
  • Volume

    637.375 Gem. (3M) 147,5K
  • Bied

    0,801  
  • Laat

    0,805  
+ Toevoegen aan watchlist

Novacyt de volgende biotech raket!

70.346 Posts
Pagina: «« 1 ... 2893 2894 2895 2896 2897 ... 3518 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 31 maart 2021 22:55
    quote:

    trab33 schreef op 31 maart 2021 20:39:

    [...]
    bij eerdere gelegenheden hebben ze altijd alles verkocht ,hadden ze die aandelen bijgehouden hadden ze al een belang van meer dan 20 % (ga het niet uitrekenen maar kan veel meer zijn )
    novacyt.com/wp-content/uploads/2020/0...
    Hier kan je zien dat ze eerder al vele miljoenen aandelen verkregen aan solden en die telkens van de hand deden
    Maar Bart.
    Daar staat alleen dat ze de aandelen hebben verkregen omdat ze durfkapitaal hebben geïnvesteerd in een noodlijdend bedrijf en hun rechten uit de overeenkomst uitoefenen (en dus hun lening omzetten in aandelen). Waar staat dan precies dat ze hebben verkocht en de aandelen niet meer in hun bezit zijn ???

    Misschien kun je eindelijk is serieus gaan doen en niet zo blijven vasthangen in het maar roepteren van onzin zonder onderbouwing.
  2. kw1986 1 april 2021 04:03
    Johnson & Johnson: 15 miljoen doses vaccin onbruikbaar na ongeluk
    De Amerikaanse farmaceut Johnson & Johnson heeft 15 miljoen doses van zijn coronavaccin moeten weggooien nadat was gebleken dat die onbruikbaar waren als gevolg van een ongeluk in het productieproces. Dat meldt The New York Times. De productie van het in het Nederlandse Leiden ontwikkelde coronavaccin is nu vertraagd omdat de Amerikaanse toezichthouder extra controles moet uitvoeren op de productielijn in de fabriek in Baltimore.

    Johnson & Johnson heeft bevestigd dat er een partij vaccins niet bleek te voldoen aan de kwaliteitseisen. De farmaceut liet verder weten dat de partij nog niet was gebotteld toen de productiefout werd ontdekt. Medewerkers van de fabriek in Baltimore zouden per ongeluk ingrediënten van twee verschillende vaccins hebben gemengd.

    De fabriek is van Emergent BioSolutions, het bedrijf dat de productie van het Johnson & Johnson-vaccin in de VS uitvoert. De producent werkt ook samen met de Brits-Zweedse farmaceut AstraZeneca, die het zogenaamde Oxford-vaccin ontwikkelde.

    Als gevolg van de productiefout is de distributie van de Johnson & Johnson-vaccins in de Verenigde Staten nu aanzienlijk vertraagd. Het incident is buitengewoon pijnlijk voor de farmaceut. Gehoopt werd dat het Johnson & Johnson-vaccin, waarvan één prik volstaat, het vaccinatieprogramma in de VS aanzienlijk zou gaan versnellen.
  3. forum rang 10 voda 1 april 2021 07:52
    Het bewijs is er nu: na vaccinatie kun je het coronavirus niet meer overdragen

    NIEUW ONDERZOEK
    Goed nieuws: vaccinatie tegen corona beschermt niet enkel de ingeënte persoon zelf, maar voorkomt ook besmetting van anderen, blijkt uit een nieuwe studie van het Amerikaanse RIVM. Immunoloog Ger Rijkers spreekt van bijzonder goed nieuws.

    David Bremmer 01-04-21, 03:00 Laatste update: 07:16

    Hoewel artsen en wetenschappers het al langer vermoeden, was tot nu toe niet aangetoond dat vaccinatie tegen corona iemand ook niet langer besmettelijk maakt. ,,Vaccinatie beschermt jou tegen ziekte door corona, maar we weten nog niet of iemand die gevaccineerd is toch het virus kan verspreiden”, schrijft het RIVM momenteel op de eigen website daarover.

    Een studie van het Amerikaanse Centers of Disease Control and Prevention, het RIVM van de VS, laat nu zien dat inenting met de vaccins van Pfizer/BioNTech en Moderna, verspreiding van het coronavirus grotendeels voorkomt. Na de eerste prik daalde de besmettingskans binnen twee weken met 80 procent, na de vereiste tweede prik zelfs met 90 procent.

    Echte wereld
    Het onderzoek werd uitgevoerd onder 3.950 gezondheidswerkers, hulpverleners en anderen werknemers die beroepshalve een hoge kans lopen op besmetting met het coronavirus. Tussen half december en half maart leverden zij wekelijks een neus-swab in voor een PCR-test, of ze nu coronasymptomen vertoonden of niet.

    Rochelle Walensky, topvrouw van het CDC, spreekt van bijzonder goed nieuws. ,,Het onderzoek suggereert dat gevaccineerde personen het virus niet bij zich dragen en ook niet ziek worden”, stelde de Amerikaanse Jaap van Dissel. ,,En dat zien we niet alleen in klinische onderzoeken, maar ook in ‘echte wereld’ omstandigheden.”

    Een vaccinatieboekje met een coronavaccin van Pfizer/BionTech. De overheid onderzoekt de mogelijkheden om een vaccinatie tegen het coronavirus vast te leggen in een document. © Rob Engelaar

    Mooie studie
    Nederlandse immunoloog Ger Rijkers, verbonden aan het Elisabeth-TweeSteden ziekenhuis in Tilburg is al even enthousiast. ,,De algemene redenatie rond inenting was tot nu toe: je laat je vaccineren om zélf beschermd te zijn, eigenlijk een egoïstisch motief. Deze studie laat zien dat je anderen eveneens beschermt, er is ook een altruïstisch motief.”

    Rijkers spreekt over een heel mooi opgezette studie, die hij eigenlijk zelf had willen doen in Tilburg. ,,We kregen de financiering er alleen niet voor rond.” Het onderzoek laat zien dat de circulatie van het virus door grootschalige vaccinatie enorm wordt teruggebracht, stelt hij.

    Dit is een hele mooie studie, die laat zien dat er ook een altruïs­tisch argument is voor vaccinatie

    Ger Rijkers, immunoloog
    Met deze uitkomst kan de overheid jongeren straks beter motiveren om zich te laten vaccineren, zegt immunoloog Rijkers, die tevens hoogleraar biomedische wetenschappen is aan het Roosevelt University College te Middelburg. ,,Want nu hoor je nog wel eens: dat doe ik niet, want ik word toch niet ziek. Maar jongeren helpen dus ook anderen en dragen na vaccinatie niet meer bij aan het beruchte R-getal.”

    Vaccinatiepaspoort
    De uitkomsten van de Amerikaanse studie brengt een vaccinatiepaspoort een stuk dichterbij, denkt Rijkers. ,,Die discussie is gaande, maar het feit dat inenting besmetting grotendeels voorkomt, is een belangrijk argument om te zeggen: wie zich vaccineert mag weer naar de bioscoop, een restaurant of de disco.”

    De uitkomsten van de Amerikaanse studie gelden voor zogenaamde mRNA-vaccins, zoals die van Pfizer/bioNTech en Moderna. Volgens Rijkers geldt het waarschijnlijk ook voor andere typen vaccins, zoals dat van Janssen. ,,Dat moet uiteraard netjes worden aangetoond, maar het Leidse Janssen-vaccin bestrijdt dezelfde component van het virus. Ik verwacht het zelfde effect.”

    Ger Rijkers, immunoloog aan het Elisabeth-TweeSteden ziekenhuis in Tilburg en tevens hoogleraar aan het University College Roosevelt te Middelburg. © GARN fotografie

    De immunoloog ziet nog wel een ‘maar’ het feit dat de studie zeer recent is uitgevoerd. ,,Of de bescherming van de vaccins volgend jaar even groot is, moet blijken.” Dat geldt al helemaal voor de 80 procent bescherming na de eerste doses vaccin. ,,Die effectiviteit is slechts gemeten in de korte periode tussen eerste en tweede prik.”

    Israëlische studie
    Desalniettemin betekenen de uitkomsten dus goed nieuws. Zeker nu het blad Nature vrijwel tegelijk een Israëlische studie naar de effectiviteit van het Pfizer/BioNTech-vaccin publiceerde, met een soortgelijk resultaat.

    Gevaccineerden blijken ook hier nauwelijks besmettelijk, schrijven de onderzoekers. Wel werkt het vaccin boven de 80 jaar significant minder en blijken personen met serieuze medische aandoeningen als diabetes of CPD duidelijk minder beschermd.

    Of het Amerikaanse RIVM na de studie binnenkort zijn adviezen gaat aanpassen en gevaccineerden bijvoorbeeld geen mondkapje meer hoeven te dragen is nog onduidelijk. In de VS zijn momenteel al 142 miljoen prikken gezet met de vaccins van Pfizer en Moderna. Het onderzoek van CNC krijgt veel aandacht in de VS.

    Mondkapjes waren verplicht bij het stemmen voor de Tweede Kamer afgelopen maand, zoals hier in Eindhoven. © ANP

    ‘Vaccineren werkt’
    Volgens CDC-baas Walensky bewijzen de uitkomsten dat vaccineren werkt. ,,Deze resultaten bieden hoop aan de miljoenen Amerikanen die dagelijks tegen Covid-19 worden gevaccineerd en aan hen die binnenkort de gelegenheid krijgen hun mouw op te stropen voor vaccinatie. Deze geautoriseerde vaccins zijn het belangrijkste instrument om een ??einde te maken aan deze verwoestende pandemie.”

    www.ad.nl/binnenland/het-bewijs-is-er...
  4. forum rang 4 Erg chebbi 1 april 2021 08:10
    quote:

    Ikkedike schreef op 31 maart 2021 17:37:

    [...]
    verkocht 8,42..........alweer mooi ritje
    Gefeliciteerd. Ik wacht op iets hogere regionen..
  5. forum rang 4 Egomarinus 1 april 2021 08:17
    quote:

    Erg chebbi schreef op 1 april 2021 08:10:

    [...] Gefeliciteerd. Ik wacht op iets hogere regionen..
    Ik ook. Ik ga proberen een hogere koop te verkopen en mijn inkoop op 7,70 te behouden.
    Mijn handelskoop omzetten naar de middellange termijn en een hogere inkoop van de middellange termijn terugtrekken als handelsportie.
  6. [verwijderd] 1 april 2021 08:40
    quote:

    voda schreef op 1 april 2021 07:52:

    Het bewijs is er nu: na vaccinatie kun je het coronavirus niet meer overdragen

    NIEUW ONDERZOEK
    Goed nieuws: vaccinatie tegen corona beschermt niet enkel de ingeënte persoon zelf, maar voorkomt ook besmetting van anderen, blijkt uit een nieuwe studie van het Amerikaanse RIVM. Immunoloog Ger Rijkers spreekt van bijzonder goed nieuws.

    David Bremmer 01-04-21, 03:00 Laatste update: 07:16

    Hoewel artsen en wetenschappers het al langer vermoeden, was tot nu toe niet aangetoond dat vaccinatie tegen corona iemand ook niet langer besmettelijk maakt. ,,Vaccinatie beschermt jou tegen ziekte door corona, maar we weten nog niet of iemand die gevaccineerd is toch het virus kan verspreiden”, schrijft het RIVM momenteel op de eigen website daarover.

    Een studie van het Amerikaanse Centers of Disease Control and Prevention, het RIVM van de VS, laat nu zien dat inenting met de vaccins van Pfizer/BioNTech en Moderna, verspreiding van het coronavirus grotendeels voorkomt. Na de eerste prik daalde de besmettingskans binnen twee weken met 80 procent, na de vereiste tweede prik zelfs met 90 procent.

    Echte wereld
    Het onderzoek werd uitgevoerd onder 3.950 gezondheidswerkers, hulpverleners en anderen werknemers die beroepshalve een hoge kans lopen op besmetting met het coronavirus. Tussen half december en half maart leverden zij wekelijks een neus-swab in voor een PCR-test, of ze nu coronasymptomen vertoonden of niet.

    Rochelle Walensky, topvrouw van het CDC, spreekt van bijzonder goed nieuws. ,,Het onderzoek suggereert dat gevaccineerde personen het virus niet bij zich dragen en ook niet ziek worden”, stelde de Amerikaanse Jaap van Dissel. ,,En dat zien we niet alleen in klinische onderzoeken, maar ook in ‘echte wereld’ omstandigheden.”

    Een vaccinatieboekje met een coronavaccin van Pfizer/BionTech. De overheid onderzoekt de mogelijkheden om een vaccinatie tegen het coronavirus vast te leggen in een document. © Rob Engelaar

    Mooie studie
    Nederlandse immunoloog Ger Rijkers, verbonden aan het Elisabeth-TweeSteden ziekenhuis in Tilburg is al even enthousiast. ,,De algemene redenatie rond inenting was tot nu toe: je laat je vaccineren om zélf beschermd te zijn, eigenlijk een egoïstisch motief. Deze studie laat zien dat je anderen eveneens beschermt, er is ook een altruïstisch motief.”

    Rijkers spreekt over een heel mooi opgezette studie, die hij eigenlijk zelf had willen doen in Tilburg. ,,We kregen de financiering er alleen niet voor rond.” Het onderzoek laat zien dat de circulatie van het virus door grootschalige vaccinatie enorm wordt teruggebracht, stelt hij.

    Dit is een hele mooie studie, die laat zien dat er ook een altruïs­tisch argument is voor vaccinatie

    Ger Rijkers, immunoloog
    Met deze uitkomst kan de overheid jongeren straks beter motiveren om zich te laten vaccineren, zegt immunoloog Rijkers, die tevens hoogleraar biomedische wetenschappen is aan het Roosevelt University College te Middelburg. ,,Want nu hoor je nog wel eens: dat doe ik niet, want ik word toch niet ziek. Maar jongeren helpen dus ook anderen en dragen na vaccinatie niet meer bij aan het beruchte R-getal.”

    Vaccinatiepaspoort
    De uitkomsten van de Amerikaanse studie brengt een vaccinatiepaspoort een stuk dichterbij, denkt Rijkers. ,,Die discussie is gaande, maar het feit dat inenting besmetting grotendeels voorkomt, is een belangrijk argument om te zeggen: wie zich vaccineert mag weer naar de bioscoop, een restaurant of de disco.”

    De uitkomsten van de Amerikaanse studie gelden voor zogenaamde mRNA-vaccins, zoals die van Pfizer/bioNTech en Moderna. Volgens Rijkers geldt het waarschijnlijk ook voor andere typen vaccins, zoals dat van Janssen. ,,Dat moet uiteraard netjes worden aangetoond, maar het Leidse Janssen-vaccin bestrijdt dezelfde component van het virus. Ik verwacht het zelfde effect.”

    Ger Rijkers, immunoloog aan het Elisabeth-TweeSteden ziekenhuis in Tilburg en tevens hoogleraar aan het University College Roosevelt te Middelburg. © GARN fotografie

    De immunoloog ziet nog wel een ‘maar’ het feit dat de studie zeer recent is uitgevoerd. ,,Of de bescherming van de vaccins volgend jaar even groot is, moet blijken.” Dat geldt al helemaal voor de 80 procent bescherming na de eerste doses vaccin. ,,Die effectiviteit is slechts gemeten in de korte periode tussen eerste en tweede prik.”

    Israëlische studie
    Desalniettemin betekenen de uitkomsten dus goed nieuws. Zeker nu het blad Nature vrijwel tegelijk een Israëlische studie naar de effectiviteit van het Pfizer/BioNTech-vaccin publiceerde, met een soortgelijk resultaat.

    Gevaccineerden blijken ook hier nauwelijks besmettelijk, schrijven de onderzoekers. Wel werkt het vaccin boven de 80 jaar significant minder en blijken personen met serieuze medische aandoeningen als diabetes of CPD duidelijk minder beschermd.

    Of het Amerikaanse RIVM na de studie binnenkort zijn adviezen gaat aanpassen en gevaccineerden bijvoorbeeld geen mondkapje meer hoeven te dragen is nog onduidelijk. In de VS zijn momenteel al 142 miljoen prikken gezet met de vaccins van Pfizer en Moderna. Het onderzoek van CNC krijgt veel aandacht in de VS.

    Mondkapjes waren verplicht bij het stemmen voor de Tweede Kamer afgelopen maand, zoals hier in Eindhoven. © ANP

    ‘Vaccineren werkt’
    Volgens CDC-baas Walensky bewijzen de uitkomsten dat vaccineren werkt. ,,Deze resultaten bieden hoop aan de miljoenen Amerikanen die dagelijks tegen Covid-19 worden gevaccineerd en aan hen die binnenkort de gelegenheid krijgen hun mouw op te stropen voor vaccinatie. Deze geautoriseerde vaccins zijn het belangrijkste instrument om een ??einde te maken aan deze verwoestende pandemie.”

    www.ad.nl/binnenland/het-bewijs-is-er...
    Ik lees teveel van die optimistische publicaties en lees ze allemaal erg kritisch.
    Hebben ze allemaal mondkapjes op?
    Houden ze afstand?
    Zijn er andere maatregelen?

    Dat zijn elementen die ik gewoon mis. Kan zijn dat ze alle maatregelen volgen en ze gewoon bij 4.000 man staafjes in de neus. Dat is de kritiek van sommige virologen/epidemiologen. Dat huidige maatregelen bijzonder goed werken als je je er overal aan kan houden en onderzoeken nu leuk zijn maar hoe gaat het straks zijn als iedereen het weer met iedereen doet.

    Neemt niet weg, dat ik blij ben als we weer naar normaal kunnen en ik weer mensen een knuffel kan geven
  7. forum rang 7 trab33 1 april 2021 08:46
    quote:

    Galapapositief schreef op 31 maart 2021 22:55:

    [...]

    Maar Bart.
    Daar staat alleen dat ze de aandelen hebben verkregen omdat ze durfkapitaal hebben geïnvesteerd in een noodlijdend bedrijf en hun rechten uit de overeenkomst uitoefenen (en dus hun lening omzetten in aandelen). Waar staat dan precies dat ze hebben verkocht en de aandelen niet meer in hun bezit zijn ???

    Misschien kun je eindelijk is serieus gaan doen en niet zo blijven vasthangen in het maar roepteren van onzin zonder onderbouwing.
    Dat jij zo'n zever neerpent vind ik zelfs voor u ondermaats ,,,,denk toch dat je wat opzoekingswerk verrichte vooraleer je in een aandeel stapt ,,,,door de jaren heen hebben ze al enorm veel aandelen verkregen en telkens verkocht ,dit deden ze zelfs vorig jaar toen wij alvast al wisten dat dit bedrijf ging boemen .
    Daar zijn meldingen van te vinden dat de aandelen spot goedkoop verkocht werden Als er vertrouwen was zouden ze deze gehouden hebben en zouden ze zonder twijfel de grootste aandeelhouder zijn
  8. Puli 1 april 2021 08:49
    [quote alias=Tommaco

    Goeike...

    Novacyt accepteert Bitcoin ??
    [/quote]

    Hihi...:-))
  9. forum rang 10 voda 1 april 2021 09:04
    quote:

    TheFett schreef op 1 april 2021 09:03:

    Waarom nu ineens 3 cijfers achter de komma?
    Had ik al eerder geplaatst, zie link in het bericht:

    Opschonen centrale orderboek Euronext
    Graag informeren wij u over de nieuwe ‘tick-sizes’ die Euronext zal implementeren op 1 april 2021.

    In verband met deze wijzigingen zal Euronext op woensdag 31 maart 2021 na het sluiten van de markt, het centrale orderboek opschonen. Dit betekent dat alle doorlopende orders worden verwijderd. Graag vragen wij u om uw gewenste orders opnieuw in te leggen vanaf de eerstvolgende handelsdag (donderdag 1 april).

    Meer informatie over de gewijzigde tick-sizes kunt u vinden op de website van Euronext:
    live.euronext.com/nl/products/equity-...

    Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
  10. [verwijderd] 1 april 2021 09:15
    quote:

    trab33 schreef op 1 april 2021 08:46:

    [...]
    Dat jij zo'n zever neerpent vind ik zelfs voor u ondermaats ,,,,denk toch dat je wat opzoekingswerk verrichte vooraleer je in een aandeel stapt ,,,,door de jaren heen hebben ze al enorm veel aandelen verkregen en telkens verkocht ,dit deden ze zelfs vorig jaar toen wij alvast al wisten dat dit bedrijf ging boemen .
    Daar zijn meldingen van te vinden dat de aandelen spot goedkoop verkocht werden Als er vertrouwen was zouden ze deze gehouden hebben en zouden ze zonder twijfel de grootste aandeelhouder zijn
    En opnieuw.... Kom is met bronnen in plaats van het droppen van loze kreten.

    Zal ik beginnen?

    novacyt.com/wp-content/uploads/2017/0...
    De eerste uitgifte van bonds

    www.bloomberg.com/press-releases/2019...

    Restructure of remaining Vatel Bond
    In May 2018, Novacyt entered into an unsecured bond facility with Vatel
    Capital SAS (“Vatel”) for €4.0m to be repaid over three years at an interest
    rate of 7.4%. The Company has since repaid €1.5m of this bond, leaving €2.5m
    of capital to pay. Under the terms of an agreed restructure with Vatel, the
    interest rate has been retrospectively increased to 8.9% (effective 31 July
    2019) and the term of the loan is extended by 12 months to May 2022, reducing
    annualised payments due to Vatel by €440k.

    Hier hebben ze het over de uitgifte én over terugbetaald. Niet over uitgifte van aandelen.

    Per eind 2018:
    www.proactiveinvestors.com.au/LON:NCY...

    Borrowings have increased from €3.9m to €5.4m during the year due to issuing a new three year €4.0m bond, offset by capital repayments of €2.6m against outstanding borrowings. Total borrowings in 2018 include two main items: Kreos bonds totalling €1.1m (two bonds originally valued at €3.5m and €3.0m amortising monthly) and Vatel convertible bonds totalling €4.2m (two bonds originally valued at €1.5m and €4.0m, amortising monthly until March 2020 and May 2021 respectively.

    De passage per ultimo 2019:
    novacyt.com/wp-content/uploads/2020/0...

    Borrowings increased from €5.4m to €11.0m during the year due to issuing a new four year
    €5.0m bond to HEGC which replaced a €2m convertible bond issued to the Negma Group Ltd
    earlier in the year, the adoption of IFRS 16 creating a liability of €2.6m and the increased use
    of short term financing of €0.7m. This has been offset by capital repayments of €3.3m against
    outstanding borrowings and the conversion of bonds by the Negma Group Ltd totalling €1.3m.
    Total borrowings in 2019 include two main items: HEGC bonds totalling €5m (12 month interest
    only and then capital repayments monthly until October 2023) and Vatel convertible bonds
    totalling €2.6m (two bonds originally valued at €1.5m and €4.0m, amortising monthly until
    March 2020 and June 2022 respectively).
    The outstanding Kreos bonds that Novacyt exited 2018 with were fully repaid in 2019 as part of the refinancing of the balance sheet via the HEGC bond.

    Opnieuw geen conversie. En we weten allemaal wat er in 2020 is gebeurd.

    novacyt.com/wp-content/uploads/2020/0...

    In May 2018, Novacyt entered into an unsecured convertible bond facility with Vatel for €4.0m
    to be repaid over three years at an interest rate of 7.4%. Under the terms of an agreed
    restructure with Vatel, announced on 6 November 2019, the interest rate was retrospectively
    increased to 8.9% (effective 31 July 2019) and the term of the loan was extended by 12 months
    to May 2022 to reduce annual payments to Vatel. The bond also carries a non-conversion
    premium of 0.1% when monthly repayments are made in cash.
    Vatel has exercised its right to request conversion of all outstanding debt into new ordinary
    shares of €1/15 each in the Company (“Ordinary Shares”) at a fixed conversion price of €0.70
    per Ordinary Share. Therefore, the remaining debt of €2,066,257 has been converted into
    2,952,681 Ordinary Shares. No future or accrued interest is payable as a result of this
    conversion.


    En die aandelen stonden allemaal op een bloomberg-terminal update van midden februari. Belang van +- 4% dus.... geen RNS..... knoop jij dit eindje aan elkaar? Ik hoor het graag met bronnen als ik iets over het hoofd heb gezien.

    Ik ga weer even verder met ondermaats zeveren

70.346 Posts
Pagina: «« 1 ... 2893 2894 2895 2896 2897 ... 3518 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in
Premium

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van BeursDuivel en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 55% korting!

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 19 april

    1. Japan inflatie maart 2,7% YoY volitaliteit verwacht
    2. WDP Q1-cijfers
    3. EU producentenprijzen maart
    4. VK detailhandelsverkopen maart
    5. Fra ondernemersvertrouwen april
    6. KPN €0,098 ex-dividend
    7. CM.com jaarvergadering
    8. NSI jaarvergadering
    9. American Express Q1-cijfers
  2. 22 april

    1. NL investeringen februari
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht