Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Aandeel

Novacyt FR0010397232

Laatste koers (eur)

0,840
  • Verschill

    +0,030 +3,70%
  • Volume

    294.239 Gem. (3M) 178,4K
  • Bied

    0,810  
  • Laat

    0,840  
+ Toevoegen aan watchlist

Novacyt de volgende biotech raket!

70.373 Posts
Pagina: «« 1 ... 2955 2956 2957 2958 2959 ... 3519 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 11 april 2021 20:41
    quote:

    trab33 schreef op 11 april 2021 20:10:

    hier kun je perfect zien "hoe het met met testen is gesteld " jaja met het testen is gesteld ......
    coronavirus.data.gov.uk/details/testing
    aan dit tempo gaat het snel gedaan zijn medunkt
    Grafiek heeft geen belang meer. Rozebrillengilde gaat internationaal.
  2. fvmetelen 11 april 2021 21:38
    quote:

    trab33 schreef op 11 april 2021 16:18:

    heb stukje tekst ook gelezen , wat mij opvalt is dat er veel zever instaat en dat hij bij de rozebrillengarde erelid is.
    paar kanttekeningen die het vermelden waard zijn.
    @Hij rekent met een kw van 10 ,dat alleen al zegt veel over die gast ;)
    @Denkt i, tijden dat UK bijna volledig ingeënt is dat ieder kwartaal gaat groeien met 25 % i.p.v dat hij zou zeggen dat de komende kwartalen kunnen stabiliseren of verminderen
    @Hij houdt geen rekening dat de omzet nog herzien moet worden en dat wel eens een tegenvaller kan zijn van formaat.
    @hij schat het marktaandeel van (hoger dan 4 % ) laat ons zeggen 5 % in op 100 miljoen pcr tests dit jaar in UK dat is 5 miljoen x 10 euro per test = 50 miljoen euro.(vind ik zelf heel weinig )
    @ eind dit jaar komt hij op 3 euro cash uit ,dat schat ik zelfs nog iets hoger in
    wat hij niet vermeld is dat ze waarschijnlijk met die cash een overname gaan doen ,, dat er kans is dat ze gedeeltelijk met aandelen gaan betalen ,,,,dat als UK meldt dat ze de q16 en q32'rs niet verder uitrollen dat dit wel een reden heeft en dat dit nooit goede reclame is naar eventueel andere afzet gebieden,,,,,Maar voor mij nog veel belangrijker is dat er binnen een paar weken of maanden wel een accurate sneltest op de markt zal zijn die al die omslachtige pcr tests zal vervangen .
    Hopelijk heeft novacyt dat tegen dan in huis ,daar twijfel ik niet eens aan maar het verdienmodel staat hiermee ook op de helling . Die 10 euro per test waar we nu mee rekenen zou wel eens 1 euro kunnen worden.
    Dat is mijn idee over hoe ik het zie

    Het zijn misschien slimme wetenschappers, maar een bedrijf runnen is andere koek.

  3. forum rang 7 €URO-Trader 11 april 2021 21:40
    quote:

    Bones schreef op 11 april 2021 20:05:

    In paniek onder de 5 verkocht?
    6+. Ach, cash wel even niet gebruikt, uiteindelijk op Novacyt nog een keurig rendement behaald. Kon altijd beter.
  4. XTrail 11 april 2021 22:16
    quote:

    fvmetelen schreef op 11 april 2021 21:42:

    Novacyt gaat een zware tijd tegemoet, goed bedrijf geweest, maar slechte directie.
    Tot begin vorig jaar lag het bedrijf anders gewoon op apegapen. Of men moet bedoelen dat het 14 maanden lang een goed bedrijf is geweest. 4+EUR laat staan 8 of 12 daar kon men in januari 2020 enkel maar van dromen.
  5. WiHe 11 april 2021 23:35
    Onderstaande post op LSE-forum door A1M4, benieuwd hoe de markt morgen zal reageren.

    RE: kernpuntenVandaag 22:23
    Als we terugdenken aan het weekend, is het duidelijk dat de daling van de aandelenkoers overdreven was, waarbij marktmakers en bangmakers de angst alleen maar toenamen….
    • Novacyt handelt nog steeds in en werkt rechtstreeks samen met meer dan 130 landen (inclusief VK).
    • De huidige wetgeving vereist dat PCR-tests worden uitgevoerd om de meeste landen binnen te komen en dat ze ook worden gebruikt voor retourzendingen van landen met de “Rode Lijst”.
    • Overheidsadvies is dat alle medewerkers van verzorgingstehuizen wekelijks getest moeten worden met PCR-tests. Novacyt was de gekozen provider om de tests samen met Queen Mary University uit te proberen.
    • Dhsc contract alleen probleem met PCR, kan nog steeds gebruik maken van de LFT en andere producten die het bedrijf produceert.
    • Novacyt was en is nog steeds een internationaal diagnostisch bedrijf, dat niet alleen afhankelijk is van covid om inkomsten te genereren.
    • De toevoeging van de LFT-tests helpt bij het creëren van een begin tot einde covid-diagnostiekprogramma dat voldoet aan de behoeften van zowel openbare als particuliere bedrijven.
    • 20+ banen op de website alleen al, geeft aan dat er nog meer zullen komen (3 uur na de recente RNS werden er meer aangekondigd)
    • Enorm aanbod van producten, waaronder Lamp Tests, Promate, VariPlex en Winterplex.
    • Enkele van onze grootste klanten zijn Pfizer, United States Army en GSK.
    • Variplex is een van de eerste (en enige) producten die nieuwe varianten en mutaties kan identificeren.
    • Marges tot 80% op pcr-tests resulteren in een hoge EBITDA, die indien nodig zeker kan worden verlaagd en de onderneming toch indrukwekkende marges oplevert.
    • Wereldberoemde reputatie vanwege de hoge (en consistente) kwaliteit van de geproduceerde producten.
    • Novacyt gelooft dat ze gelijk hebben, de regering en ncyt willen dit niet boven hun hoofd hangen, dus zouden een snelle oplossing verwachten.
    • Zonder het DHSC-contract genereert het bedrijf nog steeds 36,3 miljoen inkomsten per kwartaal en worden er meer contracten verwacht.
    • In februari een webinar georganiseerd over de rol van 'Diagnostics Testing and Sequencing', waaraan zowel Britse wetenschappelijke adviseurs als landen en specialisten over de hele wereld deelnamen.
    • De blootstelling aan de particuliere markt zal alleen maar toenemen bij huidige klanten, waaronder Nationwide Pathology & Wren Healthcare.
    • Graham Mullis kocht aandelen voor £ 8,17, hij zal proberen geld te verdienen met zijn investering.
    • Overname van IT-IS International, een winstgevende onderneming voor de ontwikkeling en productie van diagnostische instrumenten
    • Biedt tests aan voor honderden andere virussen, waaronder Japanese Encephalitis Virus, Zika Virus en Dengue Virus (waarvan onlangs werd opgemerkt dat er net een bestelling uit India voor was binnengekomen)
    • Het bedrijf is schuldenvrij en heeft een grote kaspositie

    voor mezelf en vele anderen zou ik willen dat de groep wat meer inzicht geeft dat rust kan brengen in de storm;
    • Met wie we samenwerken Landen, luchthavens, particuliere bedrijven.
    • Reden voor het hoge aantal banen en wordt dit beïnvloed door het DHSC-contract
    • Potentiële contractwinningen (privé versus openbaar) zoals vermeld in de meest recente RNS
    • Herziene cijferupdate
    • DHSC-problemen en waarschijnlijke volgende stappen en resultaat
  6. forum rang 10 voda 12 april 2021 07:11
    Zorgen na run op zelftest: ‘Een negatieve test zegt niks’

    Nederlanders slaan massaal coronazelftests in. Experts maken zich zorgen, omdat mensen bij een negatieve uitslag toch besmettelijk kunnen zijn en het zicht op de verspreiding van corona mogelijk verdwijnt.

    Marcia Nieuwenhuis 12-04-21, 03:00 Laatste update: 06:45

    Volgens apothekersorganisatie KNMP is sprake van ‘een run op zelftests’. ,,Sinds de zelftests verkrijgbaar zijn bij de apotheek zijn er zeker 200.000 verkocht’’, zegt KNMP-voorzitter Aris Prins.

    Lees ook
    Student kan straks twee zelftests per week krijgen, maar hoeft niet te testen op corona
    Zelftest geen vrijbrief voor feestjes en etentjes, waarschuwen apothekers

    Vanaf het moment dat zorgminister Hugo de Jonge op woensdag 31 maart een zelftest aanschafte bij een apotheek is het volgens hem ‘gigantisch druk’. ,,Sommige mensen kopen er meteen vier of vijf, voor het hele gezin.’’ De sneltests, die binnen een kwartier uitslag geven, zijn te koop voor circa 8 euro per stuk.

    Demissionair minister Hugo de Jonge (VWS) schaft een zelftest aan bij een apotheek. Sinds 31 maart kunnen mensen online en bij de apotheek testen aanschaffen, waarmee zij zelf kunnen nagaan of ze besmet zijn met het coronavirus. © ANP

    Knuffelen
    Leden van het Outbreak Management Team waarschuwen voor verkeerd gebruik. Zij zijn bang dat mensen lak zullen hebben aan de 1,5 meterregels als de sneltest aangeeft dat ze géén corona hebben, en bijvoorbeeld gaan knuffelen. Arts-microbioloog en OMT-lid Marc Bonten van het UMC Utrecht: ,,Een negatieve testuitslag betekent niks, want die kan het mis hebben.’’ Zijn vakgenoot Alex Friedrich van het Groningse UMCG beaamt: ,,Een negatieve sneltest alleen zegt niks. Het komt niet vaak voor, maar je kunt in de ochtend een negatieve test hebben en in de avond al positief zijn.’’

    KNMP-voorman Prins erkent dat een negatieve test geen zekerheid geeft. ,,Als je die zelftest doet, is de betrouwbaarheid bij een negatieve uitslag zo’n 85 procent. Dat betekent dat van de honderd mensen die de test doen er mogelijk vijftien toch positief zijn. Volg dus altijd de coronaregels.’’

    De sneltests gaan als zoete broodjes over de toonbank. © ANP

    Volgens hoogleraar virologie en OMT-lid Marion Koopmans gaat Nederland wel naar een samenleving waarbij een test hoort bij het krijgen van meer bewegingsruimte. ,,Alleen de vraag is of dit het juiste moment is, omdat het virus nog steeds flink rond gaat.’’ Dagelijks komen er in Nederland zo'n 7500 nieuwe coronabesmettingen bij, gisteren waren dat er 8288.

    Deskundigen maken zich zorgen dat mensen na een positieve zelftest niet meer de moeite nemen om naar de GGD te gaan voor een keel-neustest. Als dat zo is, krijgt het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) geen zicht op alle coronabesmettingen. Ook gaat er dan geen bron- en contactonderzoek van start, dat kan bijdragen aan het indammen van een uitbraak.

    Voor meer, zie link:

    www.ad.nl/binnenland/zorgen-na-run-op...
  7. Noob nr1 12 april 2021 07:13
    Bedankt WiHe op dit de posten. Mooie opsommigen van de positieve aspecten die er nog steeds zijn voor Novacyt. Laat ons hopen dat de daling overdreven was en er een beetje herstel komt.
    Succes iedereen!
  8. forum rang 10 voda 12 april 2021 07:23
    quote:

    Ikkedike schreef op 12 april 2021 07:22:

    wie kijkt nu nog naar die pre- opening ?
    tis om 9h dat het telt
    Het is in ieder geval een positieve reactie!
  9. PBos 12 april 2021 07:59
    110 miljoen cash, schulden afgelost, overname gedaan, 10 procent aandelen terug gekocht. Dat alles is gerealiseerd in 3 kwartalen afgelopen jaar. Q1 2021 80 miljoen omzet. Beurswaarde nu ca. 350 miljoen ? Veel te laag gewaardeerd op het moment.
  10. forum rang 7 trab33 12 april 2021 08:19
    quote:

    Ikkedike schreef op 12 april 2021 07:22:

    wie kijkt nu nog naar die pre- opening ?
    tis om 9h dat het telt
    is zeker altijd een indicatie maar zegt uiteraard niets over het koersverloop
  11. forum rang 4 Opstapelen 12 april 2021 08:20
    quote:

    PBos schreef op 12 april 2021 07:59:

    110 miljoen cash, schulden afgelost, overname gedaan, 10 procent aandelen terug gekocht. Dat alles is gerealiseerd in 3 kwartalen afgelopen jaar. Q1 2021 80 miljoen omzet. Beurswaarde nu ca. 350 miljoen ? Veel te laag gewaardeerd op het moment.
    Heerlijk dat enthousiasme. Cash denk ik iets hoger... kijken niet op paar miljoen
    Hoe kom je bij 10% aandelen terug gekocht?
    Ik kan iets gemist hebben natuurlijk
70.373 Posts
Pagina: «« 1 ... 2955 2956 2957 2958 2959 ... 3519 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in
Premium

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van BeursDuivel en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 55% korting!

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 25 april

    1. BASF Q1-cijfers
    2. Deutsche Bank Q1-cijfers
    3. Delivery Hero Q1-cijfers
    4. Nestlé Q1-cijfers
    5. Adyen Q1-cijfers
    6. Besi Q1-cijfers
    7. Flow Traders Q1-cijfers
    8. Sanofi Q1-cijfers
    9. Azelis Q1-cijfers
    10. Kinepolis Q1-cijfers
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht