Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Aandeel

Novacyt FR0010397232

Laatste koers (eur)

0,750
  • Verschill

    +0,036 +5,04%
  • Volume

    1.093.529 Gem. (3M) 147,5K
  • Bied

    0,731  
  • Laat

    0,779  
+ Toevoegen aan watchlist

Novacyt de volgende biotech raket!

70.320 Posts
Pagina: «« 1 ... 3048 3049 3050 3051 3052 ... 3516 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 29 april 2021 12:28
    quote:

    LVT1 schreef op 29 april 2021 10:26:

    Eurobio
    Eurobio is een gewone groothandel. Ze kopen hun tests in Korea bij Seegene. (niet bepaald een financieel betrouwbare partner (historisch gezien)).
    Ik vraag me af of hun PCR testen de Bretoense variant oppikken?
    Als belangrijke leverancier in Frankrijk is dat toch niet onbelangrijk?
    Daarover is het blijkbaar heel stil.
    Het grote verschil is dat Eurobio zo een 800 000 euro aan R&D uitgeeft op jaarbasis of bijna niets.
    Nova bezit IP (Intellectual Property) , ontwikkelt ultrasnel nieuwe producten en is zelf 'embedded" in de "genomic sequency" in de UK. Verder zijn ze dagdagelijks bezig met nieuwe bedreigingen te beantwoorden met nieuwe producten.

    www.lse.co.uk/rns/NCYT/rd-and-uk-oper...

    In de waardebepaling van een aandeel is dit (R&D) (naast omzet en brutomarge) de belangrijkste factor (IMO). Voor bepaalde "grote" spelers is dit gegeven onbetaalbaar.
    Door het ontbreken van IP is Eurobio op dat vlak waardeloos!!

    Verder hebben ze bij Eurobio ook wat non-covid omzet, maar de uitrol van de PROmate 's bij Nova zal op korte en middellange termijn de verkoop van non covid producten doen accelereren.
    Vergeet niet dat er een portfolio is van 550 assays.

    Ik zeg niet dat ze waardeloos zijn, maar naast omzet zowel Covid als niet-Covid, is en blijft het gewoon het gewoon een groothandel met goede connecties in de Franse Covid-business.
    R&D is bij hun niet essentieel, ze kopen wel wat er uit Korea komt en zijn niet in staat om ook maar enig product te ontwikkelen.

    Kortom: Liever de originele ontwikkelaar dan een gewone groothandel die nu wat mee grossiert op de covid-vraag.
    Wat een hoop absolute onzin!
    Even enkele puntjes op enkele i’s. Vooral ivm het woord groothandel.
    Als je een PCR Covidtest ontwikkelt in samenwerking met Institut Louis Pasteur, die je exclusief fabriceert en commercialiseert, dan kan je afwegen wat de besparing in R&D kosten en belastingkorting die je in Frankrijk krijgt, waard is tov de intellectuele eigendom van die test die, laat ons hopen, maximum enkele jaren moet meegaan.
    Als je een test ontwikkelt die makkelijk bruikbaar is op de bestaande apparatuur in labo’s, hoef je geen R&D uitgaven te doen om zelf toestellen te ontwikkelen, die, als ze te moeilijk zijn in gebruik, vervangen moeten worden door weer andere toestellen, waardoor je in conflict komt met je klant.
    Als je zelf een EIGEN covid AG sneltest ontwikkeld en reeds gecommercialiseerd hebt in januari, met voorgevulde reactietubes, die, op dat moment, makkelijker in gebruik was dan die van de concurrentie, dan ben je bij de les.
    Als je een overname gedaan hebt waardoor je in één klap actief wordt in Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en Benelux, dan ben je bij de les.
    Als uw EIGEN sneltest ook al goedgekeurd en gecommercialiseerd is in Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en Benelux, dan ben je bij de les.
    Wil dit zeggen dat de verkoop loopt als een trein? Geen idee, dat zullen de cijfers moeten duidelijk maken. Maar als je uw mening geeft over een bedrijf, kan je er maar beter voor zorgen dat je uw research gedaan hebt. Een mening hebben is niet altijd hetzelfde als gelijk hebben. Hét probleem van deze tijd.

  2. forum rang 4 Opstapelen 29 april 2021 12:32
    quote:

    trab33 schreef op 29 april 2021 12:27:

    ondankbare hond ,,,uw misstappen op iemand anders steken .Jij hebt wel lef
    kan toch niet dit....
  3. Marasj 29 april 2021 12:44
    In de supermarkt hier in Nederland heb ik alleen deze sneltest gezien. Op de achterkant staat 'made in China'. Voor de geintereseerden: hieronder een link naar de website van Lidl, daar staat ook een filmpje bij om het gebruik te verhelderen.

    www.lidl.nl/nl/p/covid-19/covid-19-ze...
  4. fvmetelen 29 april 2021 12:50
    quote:

    trab33 schreef op 29 april 2021 12:27:

    ondankbare hond ,,,uw misstappen op iemand anders steken .Jij hebt wel lef
    Heb jij het over hond of kuiken
  5. fvmetelen 29 april 2021 12:51
    quote:

    fvmetelen schreef op 29 april 2021 12:50:

    [...]

    Heb jij het over hond of kuiken
    En toom een beetje in Trab, anders word je weer er uit gedonder en dat zou jammer zijn
  6. fvmetelen 29 april 2021 13:09
    quote:

    Opstapelen schreef op 29 april 2021 12:32:

    [...]
    kan toch niet dit....
    Ik snap niet dat ze dit accepteren en dien dan ook een klacht in
  7. forum rang 6 waarom niet 29 april 2021 13:13
    quote:

    fvmetelen schreef op 29 april 2021 13:09:

    [...]

    Ik snap niet dat ze dit accepteren en dien dan ook een klacht in

    Is er op jouw leeftijd echt niets anders om je druk over te maken?
  8. fvmetelen 29 april 2021 13:17
    quote:

    Egomarinus schreef op 29 april 2021 13:16:

    Wat is dat hier allemaal?
    Laat elkaar nu toch eens gerust aub, er is al miserie genoeg in de wereld.
    Ik heb alle tijd, maar laat mij door zo'n kuiken niet voor hond uit maken.
  9. fvmetelen 29 april 2021 13:33
    quote:

    ik ben Diede schreef op 29 april 2021 13:31:

    waarom zijn mensen continue bezig met het zoeken van erkenning omdat ze een keer gelijk hebben gekregen.
    Echt nobody cares.
    Ik heb mij weken afzijdig gehouden ik heb mijn mond gehouden. Sorry
  10. forum rang 7 €URO-Trader 29 april 2021 13:37
    Kortom, de koers gaat weer richting de €10, gezien het aantal "positief posts", goed negatief dus. Het is nu natuurlijk speculeren, €8 te hoog en €4 te laag. Wellicht een tijdje kabbelen om dan pijlsnel een richting uit te schieten. Wellicht hebben de grootandeelhouders vh eerste uur fors ingeslagen onder de €1 aangezien zij de potentie wel zagen pre Corona en hebben de koers flink opgepomt om er met winst een x aantal van te verkopen. Het is nu gissen maar dat de particulier de koers stuurt is een fabel. Nu leuk een aantal te bezitten maar bezint voor u begint.
  11. mvandek 29 april 2021 13:43
    quote:

    fvmetelen schreef op 29 april 2021 11:35:

    [...]
    het probleem met Novacyt is dat het wetenschappers zijn maar commercieel nietsnutten. Wordt tijd dat dat er is een echte CEO komt die de markt begrijpt.
    Tjongejongejong, na uw instappen in Novacyt eind vorig jaar was het hosanna en ieder ander die kritiek had op dit fantastische bedrijf was dom en erger en nu het tij gekeerd is is het een "slecht geleid bedrijf" en zijn het "commerciele nietsnutten".

    U heeft natuurlijk totaal geen inzicht hierin en roept duidelijk maar wat ingegeven door de emoties van het moment op basis van de koersbeweging.
    We hebben helemaal -NIETS- aan dit onvolwassen primaire gedrag, kan het S.V.P. wat (wat mij betreft "veel") minder of i.i.g. op basis van feiten dan wel onderbouwd?

    Heel veel dank bij voorbaat.
  12. mvandek 29 april 2021 13:47
    quote:

    Riding the Tiger schreef op 29 april 2021 12:22:

    Het niveau van dit forum is naar het laagste peil gezakt... het lijkt hier de Cooke en Verhulst Show : heel veel geblaat en zeer weinig wol. Cafe niveau zonder enige inhoud.

    Wat ik vooral niet begrijp is hoe je hahaha kunt lachen met verlies van anderen. Ben ik te oud geworden, ben ik opgegroeid in een andere maatschappij, heb ik iets gemist ? Ik vermoed dat ik een te goede opvoeding heb genoten voor deze "harde" maatschappij.

    Aangezien dit forum me niets meer bijbrengt, zal ik hier van wegblijven. Toch veel succes allemaal, en probeer toch af en toe wat empathie te hebben voor de medemens.
    Ben het helemaal met u eens.
    Het is triest wat men in anonimiteit allemaal voor onzin meent te moeten publiceren, dit forum is voor 95% totaal nutteloos geworden.
  13. platteey 29 april 2021 13:53
    inderdaad heel spijtig
    ik volg nu persoonlijk een tijdje en probeer " flarden " mee te nemen die bijdragen maar soms zie je het bos door de bomen niet meer. Helaas te laat ingestapt maar dit is het risico.
    zelf zit ik met heel wat stukken en een hoge GAK doch proberen rustig te blijven is de boodschap, maar dat negativisme op bepaalde momenten is echt om te janken. Zeker als er eens iets positiefs blijkt door te sijpelen wordt dit door sommigen direct gekraakt.,
  14. fvmetelen 29 april 2021 13:59
    quote:

    mvandek schreef op 29 april 2021 13:43:

    [...]
    Tjongejongejong, na uw instappen in Novacyt eind vorig jaar was het hosanna en ieder ander die kritiek had op dit fantastische bedrijf was dom en erger en nu het tij gekeerd is is het een "slecht geleid bedrijf" en zijn het "commerciele nietsnutten".

    U heeft natuurlijk totaal geen inzicht hierin en roept duidelijk maar wat ingegeven door de emoties van het moment op basis van de koersbeweging.
    We hebben helemaal -NIETS- aan dit onvolwassen primaire gedrag, kan het S.V.P. wat (wat mij betreft "veel") minder of i.i.g. op basis van feiten dan wel onderbouwd?

    Heel veel dank bij voorbaat.
    Ik wil hier wel op reageren, een board zit er niet alleen voor het bedrijf en medewerkers maar ook voor de aandeelhouders, en dit is nu het tweede bedrijf waar communicatie nul ,nul is, en zich verschuilen dat zij over commerciële activiteiten niets mogen publiceren, er zijn wel CEO voor minderen zaken weg gestuurd, en mochten jullie denken dat ik het niet vervelend vind dat er zoveel mensen geld verliezen hebben jullie het mis.
  15. fvmetelen 29 april 2021 14:02
    quote:

    fvmetelen schreef op 29 april 2021 13:59:

    [...]

    Ik wil hier wel op reageren, een board zit er niet alleen voor het bedrijf en medewerkers maar ook voor de aandeelhouders, en dit is nu het tweede bedrijf waar communicatie nul ,nul is, en zich verschuilen dat zij over commerciële activiteiten niets mogen publiceren, er zijn wel CEO voor minderen zaken weg gestuurd, en mochten jullie denken dat ik het niet vervelend vind dat er zoveel mensen geld verliezen hebben jullie het mis.

    p.s. en zoek de text even op waar ik de directie de hemel inprijs.
  16. mvandek 29 april 2021 14:07
    quote:

    fvmetelen schreef op 29 april 2021 13:59:

    [...]

    Ik wil hier wel op reageren, een board zit er niet alleen voor het bedrijf en medewerkers maar ook voor de aandeelhouders, en dit is nu het tweede bedrijf waar communicatie nul ,nul is, en zich verschuilen dat zij over commerciële activiteiten niets mogen publiceren, er zijn wel CEO voor minderen zaken weg gestuurd, en mochten jullie denken dat ik het niet vervelend vind dat er zoveel mensen geld verliezen hebben jullie het mis.

    Ik zie nog steeds geen argument waarom het dan "commerciele nietsnutten" zijn.

    Verder gaat het me vooral om de vorm, u bent niet overtuigender met al die grote woorden en krachttermen. Overtuiging zit 'm in de argumentatie.
70.320 Posts
Pagina: «« 1 ... 3048 3049 3050 3051 3052 ... 3516 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in
Premium

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van BeursDuivel en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 55% korting!

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 19 april

    1. Japan inflatie maart 2,7% YoY volitaliteit verwacht
    2. WDP Q1-cijfers
    3. EU producentenprijzen maart
    4. VK detailhandelsverkopen maart
    5. Fra ondernemersvertrouwen april
    6. KPN €0,098 ex-dividend
    7. CM.com jaarvergadering
    8. NSI jaarvergadering
    9. American Express Q1-cijfers
  2. 22 april

    1. NL investeringen februari
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht