Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Koffiekamer Terug naar discussie overzicht

Kabinet Rutte III, vertrouwen in de toekomst ???

53.714 Posts
Pagina: «« 1 ... 2164 2165 2166 2167 2168 ... 2686 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 7 rene l 30 april 2021 15:04
    Gisteravond rond tienen zappte ik toevallig naar RTLZ en tot mijn grote verbazing was ons demissionaire kabinet nog steeds bezig met het volop debatteren over het debacle kinderopvangtoeslag.
    Zeker weten doe ik het niet, maar waarschijnlijk is het weer nachtwerk geworden.

    Koolmees was in beeld en moest antwoord geven op vele vragen die hem door de dag heen gesteld waren.
    Tja, er is veel fout gegaan, ik ben ook niet onschuldig, maar, op mijn ministerie hadden we een tal van zaken lopen waarbij het niet helemaal lekker liep.
    Hij bood in ieder geval zijn nederige excuses aan en vond dat hij er zelf ook wel een beetje schuldig aan was dat het zo uit de hand gelopen was.

    En je mag ook niet etnisch profileren, want stel je voor, maar toch zitten er in deze hoek de meeste oplichters die de fraude in werking gezet hebben, daar valt gewoonweg het meeste te halen, zeg er maar niks van, dat mag niet.

    Tja, stel je toch een voor, een vertegenwoordiger in slagersmessen snapt toch ook dat je meeste omzet bij slagers zult behalen en dat je bij een schoenmaker slechts op de koffie komt en niks zult verkopen.

    Direct daarna kwam mevrouw van Huffelen in beeld, ja, de mevrouw met dat haar.
    Vol verbazing keek naar haar verschijning, de gel had ze dit keer niet gebruikt, maar mij bekroop wel het gevoel dat haar man de achterzijde van haar haar met een heggenschaar bewerkt had.
    Veel sierraden, een soort van blouse in het motief van een soort van mozaiek, opstekende schoudervullingen, en wat ze met haar wenkbrauwen geflikt hadden, volgens hadden ze deze er afgeschoren en ze met een zwart potlood proberen na te tekenen.

    Precies achter haar zat mevrouw Kaag, ze zag er ook niet uit, het leek wel of ik naar twee vleermuizen zat kijken.

    Mevrouw van Huffelen is goed bezig en ze stapelt puinhoop op puinhoop.
    Ja, er is in het verleden veel verkeerd gegaan.
    Mensen hebben vooraf een veel te hoge bijdrage voor de kinderopvang gekregen en er waren zelfs mensen bij die er helemaal geen recht op hadden.

    Het is toch van den zotte, vooraf kregen mensen zonder controle daarop geld, velen hebben de uren niet verbruikt, ook waren er mensen die teveel verdienden en die dus een veel lagere bijdrage zouden moeten krijgen.
    En wel het meest aparte, zelfs mensen zonder kinderen hebben ze klakkeloos een kindertoeslag uitgekeerd, helemaal gratis en voor niks.

    En nu is ze druk bezig om de sores op te lossen, een immense klus waarbij ze er voor het gemak maar van uitgaan dat alle mensen die geld terugeisen wederom ter goeder trouw zijn, vooraf wordt er namelijk niet in alle gevallen gecontroleerd op de juistheid.
    En mevrouw van Huffelen zei het ook, zelfs mensen die nooit kindertoeslag ontvangen hebben eisen nu geld, er zitten ook mensen tussen die helemaal geen kinderen hebben, en zo kwamen er nog wat voorvallen langs waarvan ik denk, hoe bestaat het.

    Het gaat straks dus een herhaling van zetten worden om al het geld dat nu wederom verkeerd uitgedeeld wordt terug te halen, en het ergste, ze zei het wel niet hardop, maar op de afdeling toeslagfraude schijnt het personeelsverloop enorm te zijn.

    Maar het meest opvallende van deze show, ik heb eigenlijk niet op haar gelet maar keek vol verbazing naar mevrouw Kaag die precies achter haar zat en continu in beeld was.

    Wat een apart mens, ze heeft een dodelijke blik in haar ogen, ze keek absoluut niet vrolijk.
    Constant zette ze haar leesbril op en af, ze zat constant met haar handen in haar haar, zenuwtrekjes op haar gezicht, ze zette gekke bekken op, ze knipperde constant met haar ogen, en ze zat geen ogenblik rustig stil.

    Ik dacht nog, wat mankeert er aan haar, ze zit niet lekker in haar vel, totaal opgefokt, volgens mij een levensgevaarlijk type die je niet in de regering wilt hebben zitten.
    Naar mijn mening spoort ze voor geen meter.

    Tja, en wat hebben ze nu bereikt met al dat modder gooien richting elkaar.
    Helemaal niks, het Haagsche Circus draait gewoon door op de oude voet en ze zullen verder gaan met het om zeep helpen van ons mooie land waar ik eens zo trots op was.

    Schaf die kinderopvangtoeslag maar helemaal af, het is toch belachelijk dat je voor een koter van amper 1 jaar oud zo'n 20.000 Euro binnen kunt harken.
    Dit is zelf meer dan het minimum loon.

    Maak het maar gratis, net zoals bijvoorbeeld de lagere school, waarschijnlijk wordt de interesse dan tevens een heel stuk minder en bespaar je zelfs geld op jaarbasis.
    Als je namelijk geen subsidie verstrekt dan kun je er ook niet mee frauderen.

    www.youtube.com/watch?v=t99KH0TR-J4
  2. [verwijderd] 30 april 2021 15:20
    quote:

    rationeel schreef op 30 april 2021 14:45:

    [...]
    Je begrip gaat er niet op vooruit.

    Neem me niet kwalijk, maar we gaan uiteindelijk allemaal achteruit. Ik ben ook eigenlijk met andere zaken bezig.

    Bent u geen Amsterdammer die niet werkt? Of beschouwt u het posten van honderd berichtjes per dag op dit forum werk?
  3. forum rang 7 JP Samosa 30 april 2021 15:31
    @René,
    Ik heb t niet gezien, maar mogelijk heeft van Huffelen haar wenkbrauwen laten tatoeëren.
    Een soort vervangende kleur.
    De vrouw van een vriend van me heeft dat ook laten doen. Ziet er goed uit bij haar.

    N.b. t zou niks voor mij zijn, maar misschien voor jou wel. Leuk om je vrouw te verrassen......
  4. [verwijderd] 30 april 2021 16:21
    @rene I: goede waarneming, al ben ik milder over Kaag: eindelijk eens iemand die goed articuleert en goede volzinnen uitspreekt (net als Rutte overigens). Ik heb het dan over de vorm, want inhoudelijk is het een Soros-achtige, een globaliste, niet iemand die iets heeft met Nederlanders die nationalistisch gericht zijn, eigenlijk niet eens een democrate, ondanks de "D" in D66, of het moet zijn op haar eigen, elitair uitgelegde, manier. Maar dat alles was al bekend.

    Ploumen en vooral Marijnissen deden het niet slecht jegens Jetten, die vol inzette in de trant van "allen hebben schuld, ook onder Rutte II, dus heeft niemand schuld" alsmede "de notulen zijn geen nieuws, we wisten alles al".

    Ook prima inbreng weer van Simons en Van der Plas: nieuw als zij zijn, draaien ze er niet om heen, zoals de Haagse mores is (dat laatste).

    Hermans van de VVD? Is langdradig en spreekt in sneltreinvaart. Met dat laatste (veel voorkomend bij vrouwen?) probeert men meestal ongemak/onwaarheden/ongerijmdheden/irrationaliteit te verhullen, is mijn indruk (de bedoeling is de toehoorder te overdonderen met een bak woorden en uiteen waaierende informatie).

    De uitkomst van het debat? Dat de politieke cultuur moet veranderen. Maar dat er toch nooit slechte bedoelingen zijn geweest, geen politiek gekonkel dus, althans dat vindt het kabinet zelf en ook de VVD. Wat een armoe. Geen hond die het gelooft. Alleen: de bevolking vindt het wel best of is helemaal murw, want stemde onlangs grotendeels op de gevestigde kliek (wellicht ook uit corona-angst).

    En dan hadden we vandaag ook Tjeenk. De man die altijd wat verschrikt om zich heen kijkt, alsof hij net deelgenoot is gemaakt van een of ander oneerbaar voorstel. Hoe dan ook, hoe heeft de man het proces nu verder gebracht, ik heb niks nieuws gehoord? We wisten zelfs al dat slechts weinigen deelname aan een nieuw kabinet onder Rutte uitsluiten: rechtsstaat-schendingen, gelieg en bedrog, fout-op-fout beleid, debat van 1 april j.l.? Geen actieve herinnering meer aan vermoedelijk, of verkeerd herinnerd....

    Klopt het verder dat D66 de grootste is geworden in Rotjeknor? Ik ben niet zo'n fraudebeliever (behoudens laatst in de VS), maar dit lijkt me toch op z'n minst heel "opmerkelijk".
  5. whammy 30 april 2021 16:53
    Ik vraag mij af wie hier op het forum werkelijk de notulen gelezen hebben. Echt doen, krijg je toch een iets ander beeld als waar Marijnissen en consorten het over hebben o.a. de notulen van de vergadering op 14 juni 2019. De conclusies lees ik hier graag.
  6. forum rang 7 ffff 30 april 2021 17:11
    Rene hierboven :

    Tja, en wat hebben ze nu bereikt met al dat modder gooien richting elkaar.
    Helemaal niks, het Haagsche Circus draait gewoon door op de oude voet ....

    Opus hierboven:

    Alleen: de bevolking vindt het wel best of is helemaal murw, want stemde onlangs grotendeels op de gevestigde kliek.......

    Ik heb vandaag alleen maar naar Wij Nederland gekeken en ook daar concludeerden ze, dat er EIGENLIJK ondanks eindeloos zagen, zeuren, ketteren, schreeuwen, tieren.... helemaal niks echt veranderd is, want zo concludeerde ze vanmorgen: Ze zullen toch met elkaar verder moeten.

    Dus zijn we met elkaar ruim twee weken bezig gehouden met het zoeken van een stok om ermee te slaan, maar heeft het eigenlijk vrijwel niks opgeleverd. Men heeft zijn haat, woede, gram op Rutte weer opnieuw kunnen uiten, maar daar raken de Rutte-believers niet van onder de indruk....Die gaan gewoon verder met die staatsman. En als ik Tjeenk Willink goed begreep: Ze zullen wel moeten.....

    Je moet wel een bepaald psychologisch gestel hebben om die kritiek wekenlang te verdragen. Zoals ik al zo vaak schreef: Ik had er allang de brui aan gegeven.

    Peter
  7. forum rang 7 JP Samosa 30 april 2021 17:18
    @Wammy,
    Nee ,notulen niet gelezen.
    Daar waren ze ook niet voor bedoeld. Niks schokkends.
    Doet me toch wat denken aan vroegere ddr afluisterpraktijken.
    Zeg je iets verkeerds dan wordt je opgepakt.
    Vrijuit spreken zal nu wat meer elders gebeuren.

    En inderdaad, dat Rutte toch nog door wil is ongelooflijk.
  8. forum rang 10 rationeel 30 april 2021 17:22
    quote:

    gokker schreef op 30 april 2021 15:20:

    [...]

    Neem me niet kwalijk, maar we gaan uiteindelijk allemaal achteruit. Ik ben ook eigenlijk met andere zaken bezig.

    Bent u geen Amsterdammer die niet werkt? Of beschouwt u het posten van honderd berichtjes per dag op dit forum werk?
    Laat ik je niet ophouden met wijsheden.

    Maar voor het geval je toch nog een gaatje in je drukke agenda vindt: Je mag ze gratis meenemen:)
  9. forum rang 10 rationeel 30 april 2021 17:27
    quote:

    ffff schreef op 30 april 2021 17:11:

    Rene hierboven :

    Tja, en wat hebben ze nu bereikt met al dat modder gooien richting elkaar.
    Helemaal niks, het Haagsche Circus draait gewoon door op de oude voet ....

    Opus hierboven:

    Alleen: de bevolking vindt het wel best of is helemaal murw, want stemde onlangs grotendeels op de gevestigde kliek.......

    Ik heb vandaag alleen maar naar Wij Nederland gekeken en ook daar concludeerden ze, dat er EIGENLIJK ondanks eindeloos zagen, zeuren, ketteren, schreeuwen, tieren.... helemaal niks echt veranderd is, want zo concludeerde ze vanmorgen: Ze zullen toch met elkaar verder moeten.

    Dus zijn we met elkaar ruim twee weken bezig gehouden met het zoeken van een stok om ermee te slaan, maar heeft het eigenlijk vrijwel niks opgeleverd. Men heeft zijn haat, woede, gram op Rutte weer opnieuw kunnen uiten, maar daar raken de Rutte-believers niet van onder de indruk....Die gaan gewoon verder met die staatsman. En als ik Tjeenk Willink goed begreep: Ze zullen wel moeten.....

    Je moet wel een bepaald psychologisch gestel hebben om die kritiek wekenlang te verdragen. Zoals ik al zo vaak schreef: Ik had er allang de brui aan gegeven.

    Peter
    Ja, laten we eens analyseren hoe de persoon Rutte in elkaar zit.

    Een asexueel, zonder schuldgevoelens of inlevingsvermogen, grote ambitie, beperkte intelligentie, soort verwaterd christelijk levensgevoel, vul aan, voeg toe.
  10. forum rang 7 leek2018 30 april 2021 17:32
    quote:

    gokker schreef op 30 april 2021 14:11:

    [...]

    Bravo, weer zo een populistische uitspraak. Doet het wel goed in het clubje hier.

    Wat is er mis mee. Als je gisteren naar het 2e kamerdebat had gekeken heb je bijna voor de helft alleen maar dezelfde populistische uitspraken gehoord. "Hoe erg het wel niet was voor die ouders en kinderen". Het leek wel of ze bang waren dat niet te benoemen en dus niet populair gevonden werden. Ik heb ook te doen met de "echte" slachtoffers, maar om het constant zo te benadrukken is het meer gebruikmaken van.om maar zo goed mogelijk over te komen.
  11. forum rang 7 leek2018 30 april 2021 17:35
    quote:

    rationeel schreef op 30 april 2021 17:27:

    [...]

    Ja, laten we eens analyseren hoe de persoon Rutte in elkaar zit.

    Een asexueel, zonder schuldgevoelens of inlevingsvermogen, grote ambitie, beperkte intelligentie, soort verwaterd christelijk levensgevoel, vul aan, voeg toe.
    Gewoon de ideale schoonzoon als je je dochter/zoon een vreselijk saai leven toewens. De trouwdatum en de eerste kus of nog intiemer zal hij zich na een paar weken niet meer herinneren.
  12. [verwijderd] 30 april 2021 17:46
    "In totaal hebben 25.946 ouders zich gemeld voor 15 februari, in de dagen daarna liep het aantal zelfs op tot 35.000. Dat is meer dan de 30.000 die het kabinet had verwacht"

    Ruim een miljard euro als het tegenzit, 35.000 weekwinnaars van de Postcodeloterij, lekker hoor!

    Dinsdag bij treasuries om 10.00 uur ff de schermen aan om een oude lening te openen en 1,4 miljard euro op te halen binnen 4 minuten op 0% rente of ff daarboven zelfs! triple A is lekker.

    The Shanghai Post spreekt er schande van en wil ons land compleet in de ban zetten, zware sancties in werking laten treden, "het jarenlang traineren en knevelen van het eigen volk als bloedschande" terwijl de haag afgeeft op de Oeigoeren.

    De Blokkers en Actions kunnen op termijn gaan droogvallen als de sancties worden goedgekeurd door Mister Xi, ik zie geen reden om dit weg te hameren, ons landje is nauwelijks goed voor 0,0043756% van de totale Chinese export, het gaat om het politieke gebaar over mensenrechten in dit kleine landje.
  13. forum rang 9 josti5 30 april 2021 18:02
    Veel gepraat voor de Bühne weer gisteren,.
    Het zal een beetje laat zijn geworden voor het gebruikelijke glas en de plas, maar alles blijft desondanks gewoon, zoals het was.
    Kan ook niet anders, want ook de politiek is mensenwerk, en er moet nu eenmaal worden onderhandeld, geregeld en geritseld, teneinde 'de kiezer' tevreden te stellen.
    De nog verse idealisten in de kamer zullen zich spoedig aanpassen - dat moet wel, wil je iets bereiken.
    Maar laten we wel wezen: al dat héél jonge grut op het spreekgestoelte: VVD, CDA, JA21, Volt, D666 (waarmee vergeleken de Groenlinkser en de SPster alweer van middelbare leeftijd lijken): dat grut kan toch geen controlerende functie op gehaaide politici en (top)ambtenaren uitoefenen?

    Dat negatieve gehak van Wilders, ook al slaat hij vaak de spijker op de kop, heb ik trouwens wel een beetje gehad, net zoals het 'slimme smoeltje' van Ouwehand, dat altijd weer 'zie je wel' glimlachend terugloopt naar haar plaats.

    D666 is volledig opgeslokt door zowel het Brusselse als Nederlandse establishment, maar 90% van het kiezersvolk zal dat nooit en te nimmer dóór hebben. Levensgevaarlijke, Nederland vijandige club, die wellicht binnen afzienbare tijd zal worden overvleugeld door het even jonge, als naïeve (hoewel, Soros???) Volt.
    Maar dat Volt presenteert zich als een Europese beweging van (naïeve) Eurofiele jongeren, en daar ligt imo een gat in de markt, dat de SP én Groen Links én D666 hebben laten vallen, dus die partij kan best wel eens een reële machtsfactor worden, met als jongeren-tegenhanger JA 21.
    Maar goed, dat zijn jonkies-partijen, dus even afwachten maar, hoe dat intern bijeen blijft.
    FvD weet er inmiddels alles van...
    Van Haga is imo veel te onderkoeld. Wat Wilders te veel heeft, mist hij.

    Rutte? Ik heb, ondanks al mijn bezwaren tegen hem, zo langzamerhand met hem te doen.
    Door zijn lange aanblijven is hij natuurlijk het boegbeeld van de 'oude' politiek geworden, en niet voor niets heeft deze omhoog gevallen geschiedenisleraar de bijnaam 'de lachende leugenaar' gekregen.
    Triest, dat deze eenzame man zo aan het pluche blijft kleven - maar da's hoogstwaarschijnlijk het enige dat hij nog heeft, en kan hij niet anders.

    Kaag is uiteraard gevaarlijk.

    Links van de al links geworden VVD mag best wel een paar toontjes klager zingen - Klaver lijkt dat als enige van de drie een beetje aan te voelen.

    De Limburgse en de Brabantse lijken in dit opzicht nog nergens door gehinderd en gedragen zich, of zij electoraal flink hebben gewonnen.

    De BBB-peetmoeder, de DENK-imam, zogenaamd sociaal gevoelige Sylvana en de would-be oma van 50+ zullen het tij niet doen keren.

    En de gristelijken al helemáál niet.

    Verbazingwekkend trouwens, dat de Christen Unie niet steviger werd aangepakt. De notulen geven toch duidelijk aan, dat die club duidelijk in het antiparlementcomplot zat.

    Maar ja: zij zullen wel weer nodig zijn in de nieuwe regering...

    En de oude wijze SGP-man hoopt, na tientallen jaren noeste arbeid, natuurlijk op een mooie afsluiting van zijn carriere in de vorm van een ministerschap.
    Dat gun ik hem wel, deze rasparlementariër.

    Die meisjes van VVD en CDA: een afgang.

  14. forum rang 9 josti5 30 april 2021 18:08
    quote:

    whammy schreef op 30 april 2021 17:50:

    Misschien kan Rutte z’n relatie heel goed verborgen houden. Wie weet :-)

    Vroeger of later gaat er wel een of andere kast open.
    Een man in zijn functie kan dat voor de paparazzi niet verborgen houden.
  15. forum rang 9 josti5 30 april 2021 18:12
    quote:

    leek2018 schreef op 30 april 2021 17:32:

    [...]
    Wat is er mis mee. Als je gisteren naar het 2e kamerdebat had gekeken heb je bijna voor de helft alleen maar dezelfde populistische uitspraken gehoord. "Hoe erg het wel niet was voor die ouders en kinderen". Het leek wel of ze bang waren dat niet te benoemen en dus niet populair gevonden werden. Ik heb ook te doen met de "echte" slachtoffers, maar om het constant zo te benadrukken is het meer gebruikmaken van.om maar zo goed mogelijk over te komen.
    Inderdaad.
    Allemaal praatjes voor de Bühne.
    Gisteren Rutte ook weer ff over MH17, zijn stokpaardje.
    Ik ken er nog wel wat méér, naast die 35.000...
    Maar dáárover hoor je ze niet, die huilebalken voor de camera...
  16. forum rang 7 JP Samosa 30 april 2021 18:32
    quote:

    rationeel schreef op 30 april 2021 17:27:

    [...]

    Ja, laten we eens analyseren hoe de persoon Rutte in elkaar zit.

    Een asexueel, zonder schuldgevoelens of inlevingsvermogen, grote ambitie, beperkte intelligentie, soort verwaterd christelijk levensgevoel, vul aan, voeg toe.
    Schuldbewust, groot inlevingsvermogen maar blijft niet door janken , energiek,optimistisch, peoples manager, uitgebreid internationaal netwerk,realistisch, flexibel, snelle denker/spreker

    Wat blijft, Maximaal 2 termijnen zou voor elke MP moeten gelden......
53.714 Posts
Pagina: «« 1 ... 2164 2165 2166 2167 2168 ... 2686 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.840
AB InBev 2 5.285
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.579 46.270
ABO-Group 1 19
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 8.892
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 160
ADMA Biologics 1 31
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.304
Aedifica 2 829
Aegon 3.257 320.040
AFC Ajax 537 7.017
Affimed NV 2 5.752
ageas 5.843 109.777
Agfa-Gevaert 13 1.856
Ahold 3.536 73.980
Air France - KLM 1.024 34.308
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.767
Alfen 12 16.225
Allfunds Group 3 1.185
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.246
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 327
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.484 114.757
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.819 240.244
AMG 965 125.633
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.516
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 382
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.110
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 313
Arcadis 251 8.613
Arcelor Mittal 2.023 318.590
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 266
arGEN-X 15 9.105
Aroundtown SA 1 176
Arrowhead Research 5 9.260
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.646
ASML 1.762 76.823
ASR Nederland 18 4.122
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 332
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.649
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.660

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 25 april

    1. BASF Q1-cijfers
    2. Deutsche Bank Q1-cijfers
    3. Delivery Hero Q1-cijfers
    4. Nestlé Q1-cijfers
    5. Adyen Q1-cijfers
    6. Besi Q1-cijfers
    7. Flow Traders Q1-cijfers
    8. Sanofi Q1-cijfers
    9. Azelis Q1-cijfers
    10. Kinepolis Q1-cijfers
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht