Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Aandeel

EUROBIO-SCIENTIFIC FR0013240934

Laatste koers (eur)

14,420
  • Verschill

    -0,380 -2,57%
  • Volume

    1.051 Gem. (3M) 6K
  • Bied

    14,420  
  • Laat

    14,740  
+ Toevoegen aan watchlist

Eurobio

295 Posts
Pagina: «« 1 ... 9 10 11 12 13 ... 15 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Cum infamia 30 april 2021 00:11
    Het jaar 2021 begon in deze nieuwe context, in het bijzonder met de aanwerving begin februari van een nieuwe R & D-directeur, specialist in de ontwikkeling van diagnostische tests in moleculaire biologie, die zich bij Eurobio Scientific voegde na een aantal jaren in het veld te hebben doorgebracht. real-time PCR-kits. Het R & D-team versterkt ook met de komst van 4 nieuwe onderzoekers die in april 2021 werden aangeworven, waaronder 2 artsen en 2 ingenieurs, allemaal gespecialiseerd in moleculaire biologie.

    Voor traditionele activiteiten (transplantatie, infectieziekten met uitzondering van COVID, onderzoek) is het bedrijf begonnen met de implementatie van zijn strategie. Er zijn al besprekingen gestart met bepaalde leveranciers die momenteel worden gedistribueerd. In het kader van transplantatie zal Eurobio Scientific dus, aan het einde van het exclusieve distributiecontract met Thermo-Fischer / One-Lambda dat onlangs met 18 maanden is verlengd, zich geleidelijk terugtrekken uit deze activiteit, over verschillende jaren, naargelang en wanneer de meting van de voltooiing van de betrokken overheidsopdrachten. Soortgelijke besprekingen zijn gestart met andere leveranciers om de ontwikkeling van nieuwe eigen producten mogelijk te maken.
    Tegelijkertijd blijft het bedrijf zijn wereldwijde productaanbod versterken met de ondertekening van nieuwe exclusieve partnerschappen, zoals die met het Chinese bedrijf HOB voor het op de markt brengen van tests op het gebied van immunologie, auto-immuunziekten en allergologie, indicaties waarin het bedrijf heeft een beperkt aanbod.

    In de eerste maanden van dit jaar bleef de verkoop aan PCR-testlaboratoria gelinkt aan Covid-19 op een goed niveau en zou nog steeds een aanzienlijk deel van de omzet moeten vertegenwoordigen, afhankelijk van de evolutie van de epidemie, met name via nieuwe producten die op de markt worden aangeboden. .
    Eurobio Scientific heeft aldus de CE-markering ontwikkeld en verkregen van de eerste Franse PCR-test die de kwalificatie van de huidige varianten van SARS-CoV-2 mogelijk maakt.
    Tegelijkertijd, en met de wens om zijn markten uit te breiden, heeft het bedrijf zijn eigen sneltest gelanceerd voor de antigene detectie van Covid 19, en werkt het aan het verkrijgen van de nodige registraties voor de commercialisering van zijn gepatenteerde snelle zelftest.
    Ten slotte gaan de instrumentinstallaties in hetzelfde tempo door om aan de behoeften van de laboratoria te voldoen, door de inzet van een gemengd aanbod van eigen en handelsproducten mogelijk te maken.

    Tijdens een uitzonderlijk jaar 2020 verkreeg Eurobio Scientific de middelen om zijn transformatie te versnellen, onder meer dankzij de sterke groei van zijn cashflow die zich voortzette tijdens het eerste kwartaal van 2021. Het bedrijf zal zo zijn eigen aanbod kunnen versterken , voornamelijk in moleculaire biologie, en implementeren verhoogde selectiviteit van distributiepartners. Deze strategie, gecombineerd met gerichte acquisities, moet de Groep in staat stellen haar internationale aanwezigheid uit te breiden, met name in Europa, waar ze al aanwezig is in verschillende belangrijke landen.

    Volgende financiële vergadering
    Algemene vergadering: 17 juni 2021
  2. forum rang 6 waarom niet 30 april 2021 09:26
    quote:

    trab33 schreef op 29 april 2021 08:51:

    benieuwd wat de dag brengt , perfecte scenario zou een + ke van 5 tot 7 % zijn en nabeurs uitstekende cijfers en de komende weken koersen boven de 30 . Meer moet dat voor mij niet zijn
    Tjonge jonge , de zoveelste compleet verkeerde inschatting.
    Hoop dat je volgertjes nog wat klappen kunnen incasseren.
  3. Cum infamia 30 april 2021 10:21
    Vanmorgen aan 21,70 nog een (klein) gedeelte kunnen verkopen. Er is nu weer een gezonde balans in mijn portefeuille.

    Had natuurlijk meer verwacht van vandaag want het verhaal is goed.
    Maar net als bij Novacyt zullen wij moeten afwachten tot de cijfers van juni.
    Mijn vertrouwen in beide partijen nog intact en bij een forse dip koop ik bij.
  4. User133 30 april 2021 11:32
    Trabs voorspelling van financials was spot on zo te zien - reageert de markt mweh omdat het grootste deel COVID is? Wat gebeurt hier?
  5. Jos61 30 april 2021 11:38
    Dit was een bevestiging van cijfers die al bekend waren. De markt had gehoopt op nieuwe informatie (een inkijkje in q1 2021) maar dat kwam niet. Ik denk uitstappers die geen zin hebben om weer 3 maanden te wachten.
  6. [verwijderd] 30 april 2021 11:40
    Als je ziet dat de NETTOwinst 6.48€ per aandeel is, noteert het aandeel aan ongeveer 3.2x de nettowinst van 2020.
    4.21€ van die nettowinst komt uit H2 2020, waarvan vooral de laatste 3-4 maanden, want in de zomermaanden werd er veel minder getest.
    Als je dan ziet dat je de eerste maanden van 2021 zeker mag vergelijken met de laatste maanden van 2020, dan kan je jezelf al een voorzichtig idee geven van wat er nog kan/zal bijkomen tegen eind juni.
    Laat dit maar rustig voortkabbelen, zonder +10% en -10% dagen. Ik denk dat je geld hier goed zit.
  7. User133 30 april 2021 12:47
    quote:

    Il Cugino schreef op 30 april 2021 11:40:

    Als je ziet dat de NETTOwinst 6.48€ per aandeel is, noteert het aandeel aan ongeveer 3.2x de nettowinst van 2020.
    4.21€ van die nettowinst komt uit H2 2020, waarvan vooral de laatste 3-4 maanden, want in de zomermaanden werd er veel minder getest.
    Als je dan ziet dat je de eerste maanden van 2021 zeker mag vergelijken met de laatste maanden van 2020, dan kan je jezelf al een voorzichtig idee geven van wat er nog kan/zal bijkomen tegen eind juni.
    Laat dit maar rustig voortkabbelen, zonder +10% en -10% dagen. Ik denk dat je geld hier goed zit.
    Agreed maar zelfs met de huidige cijfers zou je dan een hogere koers mogen verwachten niet?
  8. forum rang 4 Erg chebbi 30 april 2021 13:42
    Klein plukje (19.96) onder de 20 kunnen oppakken. 19.52 was me niet gegund. Rond de 20 lijkt me een voorlopige bodem.
  9. DRTVR 30 april 2021 14:33
    CDC Real-World Study bevestigt beschermende voordelen van mRNA COVID-19-vaccins
    Bij het onderzoek waren personeel in de gezondheidszorg, eerstehulpverleners en essentiële werknemers in zes staten betrokken

    Een nieuwe CDC-studie levert sterk bewijs dat mRNA COVID-19-vaccins zeer effectief zijn in het voorkomen van SARS-CoV-2-infecties in reële omstandigheden onder medisch personeel, eerstehulpverleners en andere essentiële werknemers. Deze groepen worden vanwege hun beroep vaker dan de algemene bevolking aan het virus blootgesteld.

    In het onderzoek werd gekeken naar de effectiviteit van mRNA-vaccins Pfizer-BioNTech en Moderna bij het voorkomen van SARS-CoV-2-infecties onder 3.950 deelnemers aan het onderzoek in zes staten gedurende een periode van 13 weken van 14 december 2020 tot 13 maart 2021.

    De resultaten toonden aan dat na de tweede dosis vaccin (het aanbevolen aantal doses) het infectierisico twee of meer weken na vaccinatie met 90 procent was verminderd. Na een enkele dosis van een van beide vaccins was het risico van infectie met SARS-CoV-2 bij de deelnemers twee of meer weken na vaccinatie met 80 procent verminderd.

    Na elke vaccinatiedosis duurt het ongeveer twee weken voordat het lichaam antilichamen aanmaakt die beschermen tegen infectie. Als gevolg hiervan worden mensen twee weken na hun eerste dosis mRNA-vaccin als "gedeeltelijk gevaccineerd" beschouwd en twee weken na hun tweede dosis als "volledig gevaccineerd". Deze nieuwe bevindingen over de effectiviteit van vaccins komen overeen met die van klinische fase 3-onderzoeken die met de vaccins zijn uitgevoerd voordat ze toestemming voor noodgebruik kregen van de Food and Drug Administration. In die klinische onderzoeken werd de werkzaamheid van het vaccin tegen de ziekte van COVID-19 geëvalueerd, terwijl in dit onderzoek de werkzaamheid van het vaccin tegen infectie werd geëvalueerd, inclusief infecties die niet tot symptomen leidden.

    “Deze studie toont aan dat onze nationale vaccinatie-inspanningen werken. De geautoriseerde mRNA COVID-19-vaccins boden vroege, substantiële reële bescherming tegen infectie voor het gezondheidspersoneel, de eerstehulpverleners en andere essentiële eerstelijnswerkers in ons land, ”zei CDC-directeur Rochelle P. Walensky, MD, MPH. “Deze bevindingen zouden hoop moeten bieden aan de miljoenen Amerikanen die elke dag COVID-19-vaccins krijgen en aan degenen die de kans krijgen om de handen uit de mouwen te steken en zich de komende weken te laten vaccineren. De geautoriseerde vaccins zijn het belangrijkste instrument om een ??einde te maken aan deze verwoestende pandemie. "

    Een van de sterke punten van deze studie is de opzet: deelnemers verzamelden zelf elke week neusuitstrijkjes voor RT-PCR-laboratoriumtests, ongeacht of ze ziekteverschijnselen hadden ontwikkeld. Onderzoekers waren in staat om te zoeken naar aanwijzingen voor SARS-CoV-2-infectie, ongeacht de symptomen. Een klein aantal (10,7 procent) van de infecties in deze studie was asymptomatisch (dwz resulteerde niet in symptomen). De meerderheid van de infecties (58 procent) deed zich echter voor bij mensen van wie de infectie werd vastgesteld door middel van testen voordat ze symptomen ontwikkelden of wisten dat ze besmet waren. De studie toont aan dat deze twee mRNA-vaccins het risico van alle SARS-CoV-2-infecties kunnen verminderen, niet alleen symptomatische infecties.

    Dit is belangrijk omdat het voorkomen van zowel asymptomatische als presymptomatische infecties bij gezondheidswerkers en andere essentiële werkers door middel van vaccinatie kan helpen voorkomen dat SARS-CoV-2 zich verspreidt naar degenen die ze verzorgen of dienen. Bevindingen uit deze studie vormen een aanvulling op eerdere rapporten dat deze twee mRNA COVID-19-vaccins zowel asymptomatische als symptomatische SARS-CoV-2-infecties kunnen verminderen.

    Deze studie leverde ook positief nieuws op over gedeeltelijke (eenmalige) vaccinatie. De VE-schatting van één dosis van deze studie (80 procent) komt overeen met andere recente VE-onderzoeken na de eerste dosis Pfizer-BioNTech-vaccin onder zorgverleners. Studies uitgevoerd in het Verenigd Koninkrijk en Israël toonden aan dat één dosis respectievelijk ongeveer 70 procent en 60 procent effectief was tegen SARS-CoV-2-infectie. De huidige resultaten bieden de zekerheid dat mensen twee weken na hun eerste dosis bescherming tegen het vaccin beginnen te ontwikkelen. De grootste bescherming werd gezien bij degenen die beide aanbevolen doses van het vaccin hadden gekregen.

    Deze CDC-studie werd uitgevoerd via het HEROES-RECOVER-netwerk, een netwerk van potentiële cohorten die een gemeenschappelijk protocol en gemeenschappelijke methoden delen. Dit netwerk maakt deel uit van een bewakingssysteem voor de doeltreffendheid van vaccins dat mogelijk wordt gemaakt door de federale financiering voor de voorbereiding op pandemische griep.

    Deze studie is de eerste van vele geplande onderzoeken naar de effectiviteit van COVID-19-vaccins die CDC uitvoert om de voordelen van COVID-19-vaccins in verschillende populaties en met verschillende uitkomsten te evalueren, zoals het voorkomen van infecties, doktersbezoeken, ziekenhuisopnames of sterfgevallen. De resultaten van deze onderzoeken helpen de medische en volksgezondheidsdeskundigen in de Adviescommissie voor immunisatiepraktijken en CDC bij het nemen van belangrijke vaccinbeleidsbeslissingen gericht op het redden van levens.
  10. DRTVR 30 april 2021 14:34
    Dit is wat ik hierin onthoud en net hoorde op het nieuws, mensen die gevaccineerd zijn geven het virus ook niet zo snel meer door:

    "Dit is belangrijk omdat het voorkomen van zowel asymptomatische als presymptomatische infecties bij gezondheidswerkers en andere essentiële werkers door middel van vaccinatie kan helpen voorkomen dat SARS-CoV-2 zich verspreidt naar degenen die ze verzorgen of dienen. Bevindingen uit deze studie vormen een aanvulling op eerdere rapporten dat deze twee mRNA COVID-19-vaccins zowel asymptomatische als symptomatische SARS-CoV-2-infecties kunnen verminderen."
  11. Biesaap 4 mei 2021 16:22
    quote:

    Biesaap schreef op 25 april 2021 07:01:

    [...]
    Wel opletten mensen dat Bart de omzet van Novacyt 3x te hoog had ingeschat, 1 miljard ipv 311 mij.
    En dit is geen aanval Bart, maar mensen even toch 2 keren te laten nadenken voor je ze blindelings volgen. Van de andere kant heb je ook al verschillende keren gelijk gehad.
    Ik bedoel maar Bart. Mensen die jou geloofd hebben krijgen intussen meer als 10% aan hun broek.
  12. Mr Cash 4 mei 2021 16:31
    quote:

    Biesaap schreef op 4 mei 2021 16:22:

    [...]
    Ik bedoel maar Bart. Mensen die jou geloofd hebben krijgen intussen meer als 10% aan hun broek.
    Iedereen moet ook beleggen in aandelen die hij of zij in geloven. Je bent verantwoordelijk voor je eigen aankopen en blindelings volgen is ook niet erg slim. Ik vind het flauw om steeds af te geven op iemand zijn advies wanneer de koers lager staat.
  13. Biesaap 4 mei 2021 16:38
    Volkomen gelijk. Maar Bart is iets te egocentrisch in zijn visie. Veel mensen trappen daar nog in. Daarom dat ik mijn post als een waarschuwing had geplaatst. En wat doen de cijfers?
  14. Eljee66 5 mei 2021 07:12
    Inderdaad , de beslissing om hier geld in te steken ligt volledig bij je zelf .
    Maar Bart ging er zijn hand voor in het vuur leggen voor de uitstekende vooruitzichten en resultaten voor dit aandeel .
    Had hij niet elke dag komen schreeuwen op het novacyt draadje , hoe goed de vooruitzichten waren van Eurobio , had ik deze niet gekocht ...
  15. Jos61 5 mei 2021 08:11
    Het komt ook aan op timing.
    Het is nog te vroeg om te oordelen, op de wat langere duur zie ik dit wel zitten, h2 cijfers zijn het echte nieuws.
    Trab geeft mijns inziens waardevolle info en uitleg maar wel overgoten met een dikke saus van zijn stemming op dat moment. Daar moet je doorheen proberen te kijken.
  16. forum rang 7 trab33 18 mei 2021 11:37
    zo ,kan ook terug wat lullen over aandeeltjes na mijn ban .
    ondertussen heeft ons aandeeltje toch al een flinke duik gemaakt van een paar weken geleden . Hoe ik hier naar kijk is met een dubbel gevoel en heb dit ook meegemaakt bij bpost . Wat ik daar deed was bijkopen op lagere koersen en dat heb ik hier ook gedaan .
    Zit er nu voor gemiddeld 19.2 euro in en voel mij daar zeker niet slecht bij . Dit bedrijf heeft een marktwaarde van 200 miljoen aan een koers van 18 euro en we zitten hier met een mooi winstgevend bedrijf dat zelfs zonder covid omzetten van 80 a 100 miljoen doet .
    In 2020 is de cash met meer dan 60 miljoen gegroeid en dit op pakweg een halfjaar , als ze dit jaar zelfde resultaten kunnen laten zien zou de teller wel eens tussen de 130 en 170 miljoen kunnen staan wat dus neerkomt op een koers net boven de cash waarde .
    Belangrijkste in dit verhaal is dat de niet covid omzet dit jaar zal uitkomen rond de 100 miljoen en dan kun je nu al zien dat koersen van 2 X de niet covid omzet gewoon veel te weinig is.
    Hopelijk kan ik sommigen hiermee toch geruststellen
295 Posts
Pagina: «« 1 ... 9 10 11 12 13 ... 15 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in
Premium

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van BeursDuivel en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 55% korting!