Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Koffiekamer Terug naar discussie overzicht

Coronavirus echt gevaar?

59.685 Posts
Pagina: «« 1 ... 1580 1581 1582 1583 1584 ... 2985 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 26 mei 2021 15:24
    quote:

    Ed Verbeek schreef op 26 mei 2021 14:54:

    [...]
    Onzin; ik heb een niet-reanimeer verklaring er ik denk niet zo over.
    :-)
    "ik vind het aantal verloren levensjaren bepalend voor de ernst van de verspreiding"

    Als je covid-19 krijgt en op de IC reanimatie nodig hebben krijg je dat niet. Het aantal verloren levensjaren van jou wordt dan bepaald door het niet reanimeren. Bij wel reanimeren kun je mogelijk nog wel een paar jaar leven (afhankelijk van je gezondheidstoestand).
  2. [verwijderd] 26 mei 2021 15:29
    quote:

    leonardus65 schreef op 26 mei 2021 15:16:

    Het hoorde ooit bij de belangrijkste coronamaatregelen, wie had er geen flesje handgel in de tas, maar het is waarschijnlijk voor niets geweest. Met handen wassen voorkom je de overdracht van het coronavirus nauwelijks.

    Het RIVM heeft vorige week het officiële advies aangepast als het gaat om de besmettelijkheid van oppervlakken, zoals winkelwagentjes en deurklinken. Ook voor niets gepoetst. Maar dan wordt handen wassen logischerwijs eveneens nutteloos. We raken elkaar immers al meer dan een jaar niet meer aan en via een deurklink krijgen we het virus niet.

    Maarten Keulemans, wetenschapsredacteur bij de Volkskrant, vond een kritische academische analyse, die stelt dat de aanname dat handen wassen beschermt ‘nader onderzoek behoeft’. ‘Aangezien er geen overtuigend bewijs is dat dit preventiemiddel effectief is geweest in de sars-cov-2 epidemie.’

    Van een Canadese meta-analyse van zeven goede studies vonden er vijf geen bewijs dat handhygiëne een griepbesmetting kan voorkomen en twee vonden bescheiden bewijs.

    Ook lieten onderzoekers eens een groep verkouden mensen pokeren met een groep gezonde mensen. De helft van de gezonde groep raakte besmet ongeacht of ze met hun handen aan hun gezicht zaten of niet. Conclusie: het verkoudheidsvirus verspreidde zich via de lucht.

    “In de scale of things“, concludeert hoogleraar klinische microbiologie Heiman Wertheim (Radboud UMC) voorzichtig in de Volkskrant, “acht ik het belang van zoveel mogelijk thuisblijven, afstand houden en bij klachten laten testen groter.”
    Eindelijk. Ik ben benieuwd hoelang het duurt voor dit aangepast wordt:
    "Was vaak en goed uw handen met water en zeep. Dan kunnen virusdeeltjes zich niet verspreiden."
    www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coro...
  3. [verwijderd] 26 mei 2021 15:45
    quote:

    Ed Verbeek schreef op 26 mei 2021 15:05:

    [...]
    Ja, als jij telkens met onzinverhalen komt in plaats van mijn vraag te beantwoorden,
    dan stel ik inderdaad mijn vraag opnieuw.
    :-))
    Kijk Ed, de modellen zijn weliswaar simpel maar net niet simpel genoeg om ze in het kader van dit forum uit te gaan leggen.

    Wanneer je je wilt verdiepen in deze materie kan ik je de volgende tekst aanbevelen.

    www.rivm.nl/sites/default/files/2021-...
  4. [verwijderd] 26 mei 2021 15:52
    quote:

    gokker schreef op 26 mei 2021 15:45:

    [...]
    Kijk Ed, de modellen zijn weliswaar simpel maar net niet simpel genoeg om ze in het kader van dit forum uit te gaan leggen.

    Wanneer je je wilt verdiepen in deze materie kan ik je de volgende tekst aanbevelen.

    www.rivm.nl/sites/default/files/2021-...
    Dank je. Ik wist niet dat ze zo'n eenvoudige uitleg hadden gemaakt.
  5. [verwijderd] 26 mei 2021 15:53
    "Aan het spontane kampioensfeest van Ajax-supporters bij de Johan Cruijff Arena op 2 mei zijn volgens de Veiligheidsregio Amsterdam-Amstelland waarschijnlijk 16 coronabesmettingen te linken, zo blijkt uit bron- en contactonderzoek"(AT5.nl)

    Was het dit waard?

    Als je de wet grote getallen erop loslaat kwamen er x fans in het ziekenhuis, x fans op de IC, x fan met de laatste fakkel optocht.

    "Kampioenennnnnn"
  6. [verwijderd] 26 mei 2021 15:56
    quote:

    drooglegging schreef op 26 mei 2021 15:53:

    "Aan het spontane kampioensfeest van Ajax-supporters bij de Johan Cruijff Arena op 2 mei zijn volgens de Veiligheidsregio Amsterdam-Amstelland waarschijnlijk 16 coronabesmettingen te linken, zo blijkt uit bron- en contactonderzoek"(AT5.nl)

    Was het dit waard?

    Als je de wet grote getallen erop loslaat kwamen er x fans in het ziekenhuis, x fans op de IC, x fan met de laatste fakkel optocht.

    "Kampioenennnnnn"
    Dat was toch allemaal buiten?
  7. [verwijderd] 26 mei 2021 16:29
    "Aan het spontane kampioensfeest van Ajax-supporters bij de Johan Cruijff Arena op 2 mei zijn volgens de Veiligheidsregio Amsterdam-Amstelland waarschijnlijk 16 coronabesmettingen te linken, zo blijkt uit bron- en contactonderzoek"(AT5.nl)

    "Het laatste rapport van het RIVM toont wederom duidelijk aan dat de kans om buiten besmet te raken vrijwel nihil is en dat Nederland al meer dan 2 maanden onterecht buiten in de 1,5 meter dwangbuis zit. "
    www.maurice.nl/2020/07/10/de-aanhoude...
    www.youtube.com/watch?v=Wue27Vr8lXs

    Ik had al eerder aangegeven mbt terrassen dat het riskant is om over "buiten is het veilig te spreken". Buiten variëren de omstandigheden door weer en beschutting van de plek waar men buiten is. Niet eenvoudig iemand geloven maar zelf nadenken, de spatschermen die RIVM adviseren op een terras voor een kleine afstand kunnen ook zorgen dat het gevaarlijker wordt. Niemand weet het, niks is goed onderzocht.
  8. forum rang 10 luchtschip 26 mei 2021 17:09
    quote:

    het zwaard schreef op 26 mei 2021 12:13:

    Zijn er ook Nederlandse influencers die hiervoor geld kregen. ?

    Franse influencers kregen geld aangeboden om Pfizer publiekelijk te bekritiseren.

    Influencers in Frankrijk hebben een grote som geld aangeboden gekregen om kritiek te geven op vaccinproducent Pfizer. Een zogenaamd Brits reclamebureau vroeg hen om zich hardop af te vragen “waarom de EU het vaccin koopt, als het zo gevaarlijk is”. De oproep zou mogelijk zijn verspreid door mensen met de Russische nationaliteit.

    Laatste update: 11:51 Bron: RTL Nieuws, BBC
    De Franse YouTuber Léo Grasset is een van de influencers die in gebrekkig Engels werd benaderd. Op zijn kanaal heeft hij meer dan een miljoen volgers. Het reclamebureau Fazze bood hem een grote som geld aan voor een ‘informatiecampagne’ over corona.

    Daarvoor moest Grasset een video opnemen van 45 tot 60 seconden, waarin hij moest beweren dat het sterftecijfer onder mensen die gevaccineerd zijn met Pfizer drie keer zo groot is als bij AstraZeneca. Ook moest hij zich hardop afvragen waarom de Europese Unie het vaccin koopt.

    France Suspects Russian Role in Campaign to Discredit Pfizer Vaccine.

    twitter.com/JuliaDavisNews/status/139...

    >IRA (Internet Research Agency) het St Peterburg's trollen bedrijf
    >Ondermijnen van het publieke vertrouwen in Westerse Instituten

    >> The official compared the emails to campaigns run by the Internet Research Agency, a Russian firm that U.S. authorities have identified as responsible for Moscow’s effort to interfere in the 2016 U.S. presidential election.

    >> Western officials have said these operations are an attempt by the Kremlin to undermine public confidence in Western institutions.

    French counterintelligence authorities are investigating whether the Russian government was behind an attempt to pay high-profile health and science bloggers to sow public doubts about the safety of the Pfizer-BioNTech coronavirus vaccine, a French security official said.

    Several French bloggers said publicly they received emails in recent days from a person claiming to work for a marketing firm called Fazze. The emails, some of which were reviewed by The Wall Street Journal, offered to pay the bloggers to make videos on YouTube, Instagram and other platforms criticizing the vaccine developed by Pfizer Inc. and BioNTech SE, which has been the most widely used vaccine in France. One blogger told French TV he was offered €2,050 (about $2,500) for a video.

    The security official said counterintelligence authorities suspect the Kremlin could be responsible for the emails. The official compared the emails to campaigns run by the Internet Research Agency, a Russian firm that U.S. authorities have identified as responsible for Moscow’s effort to interfere in the 2016 U.S. presidential election. Western officials have said these operations are an attempt by the Kremlin to undermine public confidence in Western institutions.

    www.wsj.com/articles/france-suspects-...

  9. forum rang 4 Henk Hesel 26 mei 2021 17:19
    quote:

    Beperktedijkbewaking schreef op 26 mei 2021 12:52:

    [...]Het ging over het plaatje in de bijlage. Ik vond dat gesjoemel met data, een valse voorstelling van zaken, en vind dat nog steeds. Ik reageer eerst op het hierboven vetgemaakte.

    Inderdaad werden er in Zweden veel minder verplichte, officiële maatregelen doorgevoerd. Maar er waren wel richtlijnen en adviezen en een groot deel van de bevolking hield zich daar vrijwillig aan, zeker in 2de instantie toen de sterftecijfers in de verzorgingstehuizen de pan uit rezen. Daarom kan je niet spreken van een zuivere vergelijking tussen "wel of geen maatregelen".

    Het plaatje toont IC-opnames. Dat zegt niet alles, coronamaatregelen hebben een veel breder doel dan alleen het verminderen van IC-opnames. 

    Maar de vergelijking is vooral vals omdat het in Zweden gaat om een groot landelijk gebied (groter dan welke NL provincie dan ook) waar 'toevallig' ook de hoofdstad Stockholm in ligt, terwijl het in Duitsland gaat om de qua oppervlak veel kleinere en veel dichter bevolkte stadstaat Hamburg (zie mijn eerdere post van 24 mei 2021 om 16:04).
    Bedenk bovendien dat Hamburg als grote haven- en handelsstad veel meer 'last heeft' van internationale bezoekers, passanten en aan land komende zeelieden uit weet ik wat voor (Aziatische?) landen.  

    Op deze harde en objectieve argumenten ga je niet in. In plaats daarvan begin je te psychologiseren en dicht je me allerlei vormen van angst, door angst gedreven emotie en zelfs schaapachtig gedrag toe. Heb jij, Henkie, werkelijk niks beters in huis? Ben jij soms een ("zelfbenoemde") psycholoog?

    Jij bent  - zo schreef je zelf eerder - tijdens een kankerbehandeling met corona besmet geraakt, en hebt daar betrekkelijk weinig (extra) last van gehad. Wees daar blij mee, maar ga niet als pseudo-arts aan andere patiënten dezelfde luchthartigheid voorschrijven.
    Ten eerste ben ik wat ouder, dus zit sowieso in een hogere risicogroep. Ten tweede zei mijn chirurg na de diagnose in december letterlijk: "Ga tijdens de komende 3 maanden als een kluizenaar leven. Zorg in godsnaam dat je geen covid krijgt, want dan gaat de afsluitende (zware) operatie voorlopig niet door, en kan de ziekte ondanks de neoadjuvante behandeling (chemo en bestraling) sluipend doorwoekeren. Ook als je van covid herstelt kan je conditie dusdanig verzwakt zijn dat de operatie riskanter wordt."

    Zo gezegd, zo gedaan. Angst of stress heb ik nauwelijks gevoeld. Wel pissigheid. Pissig op in volle zalen feestvierende studenten en onverschillige demonstranten (+ relschoppers) die weinig last van corona (denken te) hebben maar door hun gedrag het leven van anderen direct of indirect bedreigen.
    Inmiddels heb ik alles (hoop ik) achter de rug, ben nu aan het herstellen en revalideren, in de wetenschap dat mijn leven nooit meer hetzelfde zal zijn. Maar pissig blijf ik, zeker op wappies zoals jij.

    Ik ga niet in op je harde en objectieve argumenten omdat ze er niet toe doen.
    Ze zijn totaal niet relevant betreffende het punt dat ik wil maken.
    Ik zal het nog een keer proberen uit te leggen.
    Het gaat niet om absolute aantallen, het gaat ook niet om bevolkingsdichtheid. Het gaat ook niet om Zweden.
    Het gaat om het feit dat 1 gebied extra maatregelen invoert, en het andere gebied niet, en dat beide gebieden vervolgens hetzelfde verloop blijven hebben. Daaruit kun je concluderen dat de.extra maatregelen geen effect hebben gehad.

    Maar volgens mij begrijp je me wel, maar wil je me niet begrijpen. Dat begrijp ik dan ook wel weer. Want dan moet je, je fout toegeven.
  10. forum rang 9 josti5 26 mei 2021 17:33
    Agossie, die vermaledijde Russen toch steeds weer...
    Dat 'het Westen' nog bestáát'...
    Nou ja: dit is 'correcte', dus 'goede' conspiracy, natuurlijk geheel in tegenstelling tot de 'foute' conspiracy van o.a. Viruswaarheid...
    Dus het zal wel wáár zijn, van die Russen...

    Dat volk is aan het uitsterven, maar o o o, wat zijn ze nog actief...

    www.ad.nl/buitenland/russische-bevolk...

    En Europa komt óók al werkvee tekort, Italië voorop...

    www.baby-wereld.nl/bevolkingsgroei-en...

    Gelukkig komt uit Afrika het heil voor de groei van de wereldeconomie!

    Waarmee de cirkel weer rond is, want wij schijnen oorspronkelijk allemaal uit Afrika te komen.

    Helaas zal ik het niet meer meemaken, maar ik ben erg benieuwd, welke 'vijand' het Westen over pakweg 100 jaar weer heeft verzonnen, als 'de Russen' zijn gemarginaliseerd!

    Maar gelukkig kunnen de Russen, ondanks hun snelle daling in aantal, voorlopig nog wel 'de vijand' spelen, blijkbaar, volgens 'Westerse officials' - zo'n heerlijk ouderwetse, vage term...

  11. forum rang 10 voda 26 mei 2021 17:45
    Coronamaatregelen op 5 juni verder versoepeld, vrijdag nieuwe persconferentie
    NU.nl 2 uur geleden

    Afspelen
    Current Time 0:01
    /
    Duration 1:10

    Het demissionaire kabinet zal de coronamaatregelen op zaterdag 5 juni verder versoepelen. Welke maatregelen aangepast zullen worden, besluit het kabinet vrijdag.

    Demissionair minister Hugo de Jonge (Volksgezondheid) zegt dat op 5 juni "in grote lijnen" stap 3 van het openingsplan ingaat. Het kabinet geeft vrijdag om 19.00 uur in een persconferentie een toelichting op de versoepelingen.

    Naar verluidt mogen vanaf 5 juni maximaal dertig gasten bij restaurants en cafés naar binnen. Ze moeten vooraf reserveren en krijgen een vaste plaats. Het kabinet wil af van het onderscheid tussen natte (kroegen en cafés) en droge (restaurants) horeca.

    Ook musea, theaters, bioscopen en andere zogenoemde doorstroomlocaties zijn vanaf die zaterdag weer te bezoeken, op voorwaarde dat bezoekers een tijdslot boeken. Het dringende advies voor het maximale aantal gasten thuis gaat van twee naar vier.

    De derde stap van het zogenoemde heropeningsplan stond in eerste instantie gepland voor 9 juni. Dinsdag riepen burgemeesters het kabinet op die versoepelingen een week naar voren te halen, hoewel het Outbreak Management Team (OMT) dat eerder afraadde.

    Volgens De Jonge kan de stap toch al eerder worden gezet, omdat alle coronacijfers de goede kant opgaan. "Alle seinen staan op groen", aldus de bewindsman.

    © Aangeboden door NU.nl
    'Waarschijnlijk toch pas reizen na volledige vaccinatie'
    De Jonge zei verder dat vrij reizen in Europa waarschijnlijk pas mogelijk wordt als iemand volledig tegen COVID-19 is gevaccineerd. Een volledige vaccinatie is nodig voor het Europese certificaat dat reizen in de vakantieperiode mogelijk moet maken.

    In dat geval zal het kabinet zorgen voor een gratis PCR-test voor mensen die op vakantie naar het buitenland willen, maar nog niet (volledig) gevaccineerd zijn. Met een negatieve testuitslag of een bewijs dat ze recent besmet zijn geweest met het coronavirus, kunnen ze alsnog reizen. Volgens de minister is het dan logisch om een gratis test aan te bieden.

    Eerder leken reizigers genoeg te hebben aan één dosis van een BioNTech/Pfizer-, Moderna- of AstraZeneca-coronavaccin. Alleen van het vaccin van Janssen is één prik voldoende om als volledig gevaccineerd beschouwd te worden.
    met video:

    www.msn.com/nl-nl/nieuws/overig/coron...
  12. forum rang 9 josti5 26 mei 2021 17:47
    Over Viruswaarheid gesproken, dat hier, naast Viruswaanzin, zo verketterd is: ik heb er voor het eerst eens een blik op geworpen. En dan valt mijn oog op een artsenbrief, met de aanhef:

    'Beste collega (huis) arts,

    Wij zijn van de stichting Viruswaarheid. Deze stichting bestaat uit een groep bezorgde (huis) artsen, micro / moleculair biologen en juristen, die de belangen van de burgers voorop stellen.

    viruswaarheid.nl/medisch/artsenbrief/

    Dan gaat het toch blijkbaar niet om zó maar iemand!
    Het gaat om een groep bezorgde (huis) artsen, micro / moleculair biologen en juristen.

    OK, dan hebben we nog 'Viruswaanzin'.

    Maar laten wij beide voorál niet met elkaar verwarren!

    Toch wel leuk, dat ik op deze draad, weliswaar ná de allereerste onzekere (korte) periode, zo ongeveer steeds hetzelfde heb betoogd, als op Viruswaarheid valt te lezen!
    :-)

  13. forum rang 6 leonardus65 26 mei 2021 17:54
    Josti5 maw je bent niet de enige die de weg kwijt is . Maakt heel weinig indruk, zet dan je naam en titel erbij. Iedereen kent nu onderhand wel een paar "artsen" in binnen en buitenland die heel erg tegen vaccineren zijn. Er zijn er ook bij wie een procedure loopt om ze uit hun ambt te zetten
  14. forum rang 9 josti5 26 mei 2021 18:11
    quote:

    leonardus65 schreef op 26 mei 2021 17:54:

    Josti5 maw je bent niet de enige die de weg kwijt is . Maakt heel weinig indruk, zet dan je naam en titel erbij. Iedereen kent nu onderhand wel een paar "artsen" in binnen en buitenland die heel erg tegen vaccineren zijn. Er zijn er ook bij wie een procedure loopt om ze uit hun ambt te zetten
    Ik de weg kwijt???
    Integendeel!!!
    Niet zo beperkt reageren: het gaat om heel wat méér, dan vaccinatie (de eerste prik zit er al een aantal weken bij mij in, overigens, zoals gemeld, de 2e is in juni geplanned)!

    Kijk nou eerst ff op de site, vóórdat je begint te raaskallen...

    Ik heb mijn 'coronaweg' overigens steeds uitermate scherp voor ogen gehouden, mede dank zij deze draad en alle links.

    Mede daarom heb ik onlangs gelukkig, na 2 jaar, weer een geweldige verjaardag gehad, in de vrijwel corona-ziekenhuisvrije en corona-overlijdensvrije Haarlemmermeer!

    Die paar angsthazen, die deze draad nog stééds bevuilen, ondanks de keiharde cijfers, dat er vrijwel niks meer aan de hand is , doen er niet meer toe!

    En als de 'R' weer in de maand komt, zien we wel weer.
    In ieder geval ff een paar maanden vrijheid, gelukkig, zeker met de Pfizervaccinatie, die mij voor 98% beschermt.

    Inmiddels heeft mijn arme 4-jarige kleinzoon alweer zijn 5e (negatieve) coronatest moeten ondergaan, vanwege de zoveelste 'positieve' schooljuf.
    Zijn ouders en ik zullen er alles aan doen, om dit soort even onnodige, bedreigende als nare ervaringen uit zijn geheugen weg te wissen.

    Viruswaanzin verblijft niet in de betreffende stichting, maar in de hoofden van OMT en Rutte c.s.!
  15. [verwijderd] 26 mei 2021 18:12
    www.knmg.nl/actualiteit-opinie/nieuws...
    "De KNMG gaat er van uit dat artsen zich niets aantrekken van de brieven die momenteel worden rondgestuurd door het anonieme ‘Artsenteam Viruswaarheid’ en de ‘Stichting Artsen voor Waarheid’. De KNMG vindt het kwalijk dat artsen andere artsen - soms zelfs op hun privéadres - benaderen met een waarschuwing voor vermeende juridische risico’s van het verlenen van medewerking aan de uitvoering van het Rijksvaccinatieprogramma tegen COVID-19. "
  16. [verwijderd] 26 mei 2021 18:16
    Mogelijk andere artsen dan van deze brief maar van een eerdere actie:
    www.groene.nl/artikel/wij-weten-hoe-h...
    Een selectie uit de ondertekenaars: een specialist ouderengeneeskunde die zich toelegt op ‘bachbloesemtherapie’, traditionele Chinese geneeswijzen en kwantum- en antroposofische geneeskunde; een ggz-arts die haar patiënten behandelt met kunstzinnige therapie, euritmietherapie, hartcoherente training en antroposofische medicatie; en een ‘medicijnvrije huisarts’.
  17. forum rang 7 leek2018 26 mei 2021 18:29
    quote:

    drooglegging schreef op 26 mei 2021 15:53:

    "Aan het spontane kampioensfeest van Ajax-supporters bij de Johan Cruijff Arena op 2 mei zijn volgens de Veiligheidsregio Amsterdam-Amstelland waarschijnlijk 16 coronabesmettingen te linken, zo blijkt uit bron- en contactonderzoek"(AT5.nl)

    Was het dit waard?

    Als je de wet grote getallen erop loslaat kwamen er x fans in het ziekenhuis, x fans op de IC, x fan met de laatste fakkel optocht.

    "Kampioenennnnnn"
    Men wil gewoon iets negatiefs concluderen. Was dit de uitkomst van een onderzoek van een totaal ander onderwerp dan was de conclusie totaal anders. In de trant van: "De gevonden gevallen bevinden zich ruim binnen de foutenmarge en kunnen mogelijk ook op een andere plaats opgedaan zijn. Er mag dan ook geen enkele waarde aan ontleend worden"
59.685 Posts
Pagina: «« 1 ... 1580 1581 1582 1583 1584 ... 2985 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.840
AB InBev 2 5.285
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.579 46.243
ABO-Group 1 18
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 8.886
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 160
ADMA Biologics 1 31
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.157
Aedifica 2 829
Aegon 3.257 320.028
AFC Ajax 537 7.013
Affimed NV 2 5.751
ageas 5.843 109.777
Agfa-Gevaert 13 1.856
Ahold 3.536 73.979
Air France - KLM 1.024 34.306
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.760
Alfen 12 16.154
Allfunds Group 3 1.178
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.246
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 326
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.484 114.757
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.819 240.222
AMG 965 125.625
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.515
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 382
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.108
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 313
Arcadis 251 8.613
Arcelor Mittal 2.023 318.588
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 266
arGEN-X 15 9.101
Aroundtown SA 1 176
Arrowhead Research 5 9.257
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.637
ASML 1.762 76.787
ASR Nederland 18 4.122
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 324
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.644
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.660

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 25 april

    1. BASF Q1-cijfers
    2. Deutsche Bank Q1-cijfers
    3. Delivery Hero Q1-cijfers
    4. Nestlé Q1-cijfers
    5. Adyen Q1-cijfers
    6. Besi Q1-cijfers
    7. Flow Traders Q1-cijfers
    8. Sanofi Q1-cijfers
    9. Azelis Q1-cijfers
    10. Kinepolis Q1-cijfers
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht