Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Koffiekamer Terug naar discussie overzicht

Coronavirus echt gevaar?

59.684 Posts
Pagina: «« 1 ... 1769 1770 1771 1772 1773 ... 2985 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 8 het zwaard 25 juli 2021 11:54
    Arrestaties bij betoging van antivaxers in Athene
    Een betoging van antivaxers is zaterdagavond in de Griekse hoofdstad Athene uitgedraaid op rellen. De politie pakte 25 manifestanten op.
    Volgens de politie waren enkele duizenden mensen zaterdag samengekomen op het Syntagmaplein, voor het parlementsgebouw, om actie te voeren tegen gedeeltelijke vaccinatieverplichtingen. Hoewel de demonstratie aanvankelijk vreedzaam verliep, begonnen manifestanten brandbommen en stenen naar de ordediensten te gooien, die waterkanonnen en traangas gebruikten.
    In Griekenland en ook op Cyprus zijn er de jongste tijd herhaaldelijk demonstraties tegen de vaccinatiecampagne tegen het coronavirus, die soms uitdraaien op geweld. De meeste tegenstanders zijn religieuze fanatiekelingen en rechts-extremisten.
    Ze zijn misnoegd over de toegenomen druk van de regering op de bevolking om zich in te laten enten. Zo besliste die twee weken geleden onder meer dat vaccinatie verplicht wordt voor zorgmedewerkers en dat alleen gevaccineerden gesloten ruimtes in de horeca en de culturele sector binnen mogen.
  2. forum rang 8 het zwaard 25 juli 2021 11:56
    Duitsland waarschuwt voor beperkingen voor niet-gevaccineerden
    Voor wie nog niet gevaccineerd is tegen het coronavirus, kunnen er in Duitsland in de komende maanden extra coronabeperkingen worden ingevoerd. Zo liet het hoofd van de Duitse kanselarij, Helge Braun, zondag in een interview met de krant Bild weten.
    De stafchef van bondskanselier Angela Merkel roept alle inwoners op om zich te laten vaccineren tegen het coronavirus. Hij wijst er daarbij op dat de vaccins zowat 90 procent doeltreffend zijn bij het vermijden van ernstige ziekte 'en de gevaccineerden gaan zeker meer vrijheden hebben dan de ongevaccineerden'.
    Als Duitsland in een vierde besmettingsgolf van de coronapandemie terecht zou komen in de komende maanden, zouden mensen die nog niet ingeënt zijn mogelijk niet meer welkom zijn in bijvoorbeeld bars en restaurants. 'Als we ondanks onze testprocedures een hoge besmettingsgraad hebben, dan moeten de ongevaccineerden hun contacten verminderen', aldus Braun. 'Dat kan betekenen dat bepaalde opties, zoals restaurants, bioscopen en stadionbezoeken, zelfs voor ongevaccineerde mensen die getest zijn, niet langer mogelijk zouden zijn, omdat het risico voor alle anderen te groot is.'
    Momenteel heeft ongeveer 60 procent van de Duitse bevolking minstens één dosis van een coronavaccin toegediend gekregen. Iets minder dan de helft is volledig ingeënt.
  3. snuf13 25 juli 2021 11:58
    Wereldwijd door corona een steeds grotere puinhoop.
    Maar daar profiteren de beurzen van ....... dus ......waar maken we ons druk om zou je zeggen?

    Nergens druk, neem een pintje, mooi weer :-)))
  4. forum rang 10 luchtschip 25 juli 2021 13:19
    quote:

    johan20090 schreef op 25 juli 2021 07:41:

    Trump gaf gisteravond een redevoering in Phoenix Arizona

    Kyung Lah, CNN Senior National Correspondent :

    Outside the Phoenix, AZ rally that Donald Trump will headline, attendees are yelling at us, “No masks.”

    We are indeed wearing masks. This will be an hours-long indoor rally as the Delta virus has led to an increase in COVID19 cases.

    twitter.com/LincolnsBible/status/1419...

    Met de Delta variant , geen maskers en de meesten ook niet gevaccineerd, gezamenlijk naar een super spreader event.
    Trump, die zelf gevaccineerd is, doet zijn best zijn achterban uit te dunnen.
    Deze posting plaatste ik om 05:00 uur op 25 juli 2021 op het Trump forum.

    En nu neem jij mijn tekst letterlijk over en plaatst hem hier op het corona forum.

    Alsof het jouw eigen bijdrage is.

    Wat zijn dit voor praktijken ?

    het is gebruikelijk, en goed gedrag, bij het copy pasten van een artikel de link te vermelden.
    Dit verzuim jij ook al op het Noord Korea forum, waarbij met de regelmaat copy pastings van artikelen geplaatst worden, zonder de link te geven naar het artikel.
    De meeste van die artikelen zijn gedateerd, enkele maanden oud, en worden door jou geplaatst alsof het recente informatie is.
    Wanneer je geen link naar het artikel plaatst ziet niemand, dat het artikelen zijn van ca 4 maanden of langer geleden.

    Vriendelijk verzoek om niet mijn postings op een ander forum te plaatsen alsof het jouw persoonlijke inbreng is.

  5. forum rang 8 het zwaard 25 juli 2021 13:40
    Amerikaan (34) die zich verzette tegen coronavaccin op sociale media verliest strijd tegen Covid-19
    Een Californische man die zich op sociale media verzette tegen het coronavaccin is woensdag overleden aan de gevolgen van Covid-19. Dat melden Amerikaanse media.

    13:09 Bron: CNN, BBC
    Stephen Harmon (34) heeft ongeveer een maand gestreden tegen het virus. Afgelopen woensdag bezweek hij in een ziekenhuis nabij Los Angeles waar hij werd behandeld voor een longontsteking die hij had opgelopen door Covid-19.

    Harmon was niet ingeënt. Op sociale media kantte de dertiger zich in de maanden voor zijn dood ook openlijk tegen de coronavaccins. Hij zei meer vertrouwen te hebben in de bijbel dan in Anthony Fauci, de Amerikaanse topviroloog en corona-adviseur van president Joe Biden. Harmon was naar eigen zeggen geen “antivaxer”. Wel was hij “pro informatie”.

    Hospitalisatie
    Begin juni schreef de dertiger aan zijn 7.000 volgers op Twitter: “Got 99 problems but a vax ain’t one” (vrije vertaling: ik heb 99 problemen, maar vaccinatie is daar geen een van, nvdr.), een verwijzing naar een lied van rapper Jay-Z.

    Een maand na deze post, op 30 juni, werd Harmon gehospitaliseerd. Ook vanuit zijn ziekenhuisbed bleef de Amerikaan de coronavaccins online afwijzen. Harmon, een aanhanger van de extreem strikte evangelische kerk Hillsong Church, zei dat zijn geloof hem wel zou beschermen.

    Ik weet niet wanneer ik weer wakker zal worden.
  6. forum rang 8 het zwaard 25 juli 2021 13:42
    (vervolg)
    Beademing
    Afgelopen woensdag deelde de man op Twitter dat hij had ingestemd met een intubatie. “Bid alstublieft, ze willen me intuberen en aan de beademing leggen. Ik weet niet wanneer ik weer wakker zal worden”, tweette Harmon. Het zou zijn laatste bericht worden.

    De stichter van de Hillsong Church, Brian Houston, bevestigde Harmons overlijden afgelopen donderdag. Hij noemde het verlies “hartbrekend”. Volgens Houston adviseert de kerk haar leden om de richtlijnen van hun arts te volgen. Over het zich al dan niet laten vaccineren, stelde de kerkleider dat dit een persoonlijke keuze is.
  7. forum rang 8 het zwaard 25 juli 2021 13:46
    Tienduizenden Brazilianen eisen afzetting van president Bolsonaro: “Buiten met deze corrupte crimineel”
    Tienduizenden Brazilianen zijn gisteren de straat op getrokken om de afzetting te eisen van president Jair Bolsonaro, voor zijn aanpak van de coronacrisis. Al ruim een half miljoen Brazilianen zijn overleden aan de gevolgen van een besmetting met het coronavirus.

    25 jul. 2021 Bron: AFP
  8. forum rang 10 luchtschip 25 juli 2021 14:11


    Met name in de republikeinse taten van de US is de vaccinatie graad laag en zijn de meeste maatregelen opgeheven.

    De Delta variant is ernstig in opkomst.

    Grafiek New cases of COVID 19 in Florida, Louisiana, Arkanas, Missouri, Mississippi en Nevada
    Seven day rolling average of new cases per 100.000

    Een exponentieel stijgende lijn sinds begin Juli

    pbs.twimg.com/media/E7GVPRxWYAYeFS1?f...

    Dr Eric Feigl Ding :

    NEAR VERTICAL—

    The South is now seeing DeltaVariant in its true vertical exponential form.

    So many not vaxxed.

    Short of lockdowns, it now all comes down to masks, ventilation & air disinfection—but if Delta has R0=6, it’s hard to bend curve; if R0=8, it’s almost impossible

    twitter.com/DrEricDing/status/1419079...
  9. forum rang 10 DeZwarteRidder 25 juli 2021 14:48
    Gelovige man (34) die zich verzette tegen vaccin verliest strijd tegen corona: ‘Dit is hartverscheurend’

    Een Amerikaanse man die zich op sociale media verzette tegen het coronavaccin is woensdag overleden aan de gevolgen van Covid-19. Dat melden Amerikaanse media.
    Hanne Adriaen 25-07-21, 13:19 Laatste update: 13:41

    Stephen Harmon (34) heeft ongeveer een maand gestreden tegen het virus. Afgelopen woensdag bezweek hij in een ziekenhuis nabij Los Angeles waar hij werd behandeld voor een longontsteking die hij had opgelopen door Covid-19.

    Harmon was niet ingeënt. Op sociale media kantte de dertiger zich in de maanden voor zijn dood ook openlijk tegen de coronavaccins. Hij zei meer vertrouwen te hebben in de bijbel dan in Anthony Fauci, de Amerikaanse topviroloog en corona-adviseur van president Joe Biden. Harmon was naar eigen zeggen geen ‘antivaxer’. Wel was hij ‘pro informatie’.
    Hospitalisatie

    Begin juni schreef de man aan zijn zevenduizend volgers op Twitter: ‘Got 99 problems but a vax ain’t one.’ (‘Ik heb 99 problemen, maar het vaccin is er daar niet een van’, nvdr.), een verwijzing naar een lied van rapper Jay-Z.

    Een maand na dit bericht, op 30 juni, werd Harmon opgenomen in het ziekenhuis. Ook vanuit zijn ziekenhuisbed bleef de Amerikaan de coronavaccins online afwijzen. Harmon, een aanhanger van de extreem strikte evangelische kerk Hillsong Church, zei dat zijn geloof hem wel zou beschermen.

    Ik weet niet wanneer ik weer wakker zal worden
    Stephen Harmon (34)

    Beademing

    Afgelopen woensdag deelde de man op Twitter dat hij had ingestemd met een intubatie. ‘Bid alstublieft, ze willen me intuberen en aan de beademing leggen. Ik weet niet wanneer ik weer wakker zal worden’, tweette Harmon. Het zou zijn laatste bericht worden.

    De stichter van de Hillsong Church, Brian Houston, bevestigde Harmons overlijden afgelopen donderdag. Hij noemde het verlies ‘hartverscheurend’. Volgens Houston adviseert de kerk haar leden om de richtlijnen van hun arts te volgen. Over wel of niet vaccineren, stelde de kerkleider dat dit een persoonlijke keuze is.
  10. forum rang 7 jowi 25 juli 2021 17:02
    De gelovige heeft zich goed overwogen verzet tegen vaccinatie. Hij zal wel opgenomen worden in de Hemel
    (ipv de hel).
  11. forum rang 6 leonardus65 25 juli 2021 17:53
    quote:

    grz085 schreef op 25 juli 2021 09:50:

    [...]

    Ik denk het wel. Het heeft veel mensen in ieder geval aan het denken gezet hoe hun leefstijl veranderd moet worden met als hoofdpunt: veel bewegen. Ik zet wel vraagtekens bij de voedselveiligheid. Hoe scherp is de controle?
    Veel producten (voedsel zijn gewoon ongezond, en wij stoppen onze jeugd/kinderen vol met ongezonde producten. Daar wordt teweinig bij stilgestaan,. Zie nota Nestle ; In een interne bedrijfspresentatie erkent voedingsgigant Nestlé dat meer dan 60% van zijn gangbare voedingsproducten en dranken de eigen erkende norm voor gezonde voeding niet haalt.

    En dat is de " eigen " erkende norm, ik vraag me af hoeveel producten er eigenlijk echt gezond zijn. We moeten terug naar de onbewerkte producten /korte keten

    Dat is in feite veel belangrijker dan vaccineren of niet vaccineren (corona). We besparen dan ook een hele hoop verpakkingsmateriaal/plastic
  12. forum rang 5 Ed Verbeek 25 juli 2021 19:13
    quote:

    ff_relativeren schreef op 24 juli 2021 23:42:

    En de versimpelde weergave van de Corona-sterftetoename, gerelateerd aan de Corona-besmettingstoename, in 40 Europese landen. Bijgewerkt t/m 24 juli 2021 , in de bijlage :

    Hier de niet versimpelde weergave van het aantal extra sterfgevallen in Europese landen, uit euromomo, zie bijlage

    Conclusie?
  13. forum rang 10 DeZwarteRidder 25 juli 2021 19:33
    quote:

    Ed Verbeek schreef op 25 juli 2021 19:13:

    [...]
    Hier de niet versimpelde weergave van het aantal extra sterfgevallen in Europese landen, uit euromomo, zie bijlage
    Conclusie?
    De laatste 2 pieken zijn volledig veroorzaakt door corona en ze waren nog veel hoger geweest als er niet zoveel maatregelen waren getroffen.

    En het lage dodental op dit moment is te danken aan de vaccinaties.

    Wat mij betreft wordt vaccineren verplicht voor iedereen.
  14. forum rang 10 luchtschip 25 juli 2021 20:49
    quote:

    Ed Verbeek schreef op 25 juli 2021 19:13:

    [...]
    Hier de niet versimpelde weergave van het aantal extra sterfgevallen in Europese landen, uit euromomo, zie bijlage

    Conclusie?
    Hier de niet versimpelde weergave van het aantal new cases in de Europese landen, uit worldometers, zie grafiek

    op basis va 7 days moving average ( aanklikken ) new cases Europe

    Van 29 April top 828.245 een daling naar 22 juni 360.752.

    Vervolgens een opleving naar 24 juli 520.806

    Een stijging in 4,5 week tijd van 160.054 new cases, is een stijging van 44 %

    2de grafiek geeft daily new deaths weer.

    op basis 7 daags gemiddelde

    van de top op 3 Mei 2021 van 14.046 doden per dag een daling naar 3 juli 7.691 om vervolgens niet verder te dalen maar horizontaal beweegt naar 24 juli 8.112 doden per dag.

    grafiek voor daily new cases en daily new deaths ;

    www.worldometers.info/coronavirus/?ut...

    Conclusie ?

    Ziet er niet positief uit met een sterk stijgende trend aan new cases en stagnering van de daling van het aantal doden.

  15. forum rang 5 Ed Verbeek 25 juli 2021 20:54
    quote:

    DeZwarteRidder schreef op 25 juli 2021 19:33:

    [...]

    En het lage dodental op dit moment is te danken aan de vaccinaties.

    Vorig jaar was het dodenaantal net zo laag zonder vaccinaties.
    Conclusie?
  16. forum rang 10 luchtschip 25 juli 2021 22:11
    quote:

    Ed Verbeek schreef op 25 juli 2021 20:54:

    [...]

    Vorig jaar was het dodenaantal net zo laag zonder vaccinaties.
    Conclusie?
    Vorig jaar was het dodenaantal laag bij ca 65.000 voor Europa in week 34, 17 tot 23 augustus 2020.
    Om daarna rap te stijgen naar 103.000 in week 2 van 2021 ( ca 11 januari 2021).

    www.iex.nl/Forum/Upload/2021/13578471...

    Conclusie :

    Over ca 4 weken gaan de doden in Europa weer stijgen met 58% naar 103.000
    Daar mag jij dan vrede mee hebben als een persoon die zich bewust niet laat vaccineren.
    ( ik ga er vanuit dat jouw eerdere uitspraken nog steeds gelden).

    Het doel van het beleid, door massaal te vaccineren, is om niet nog een keer een enorme stijging van doden, door corona, te moeten meemaken.

    Jij houdt schijnbaar vast aan de grafiek van vorig jaar en zit er niet mee dat er een stijging van het aantal doden is.

    Je staat niet alleen met deze visie, want de dansleraar en de ex aardrijkskunde student, nu gepensioneerd opinie peiler ( hij heeft onlangs nog een pleidooi gehouden dat jongeren zich niet moesten laten vaccineren), zien nog steeds profijt ( donaties en machtsaanzien bij de deplorabelen ) in het voortduren van de ellende bij de corona slachtoffers.
    En een devoot cult lid volgt blindelings zijn leider.

  17. forum rang 6 asti 25 juli 2021 22:24
    Luchtschip,

    Ook als iedereen gevaccineerd is, zullen besmettingen rond blijven gaan. Al helemaal nu de deltavariant rondwaart. Besmettingscijfers zeggen momenteel erg weinig.
  18. forum rang 10 luchtschip 25 juli 2021 23:00
    quote:

    asti schreef op 25 juli 2021 22:24:

    Luchtschip,

    Ook als iedereen gevaccineerd is, zullen besmettingen rond blijven gaan. Al helemaal nu de deltavariant rondwaart. Besmettingscijfers zeggen momenteel erg weinig.
    Wanneer iedereen gevaccineerd is met een vaccin dat tegen de huidige variant bestand is, dan dooft het virus langzaam uit.
    En de vaccins zijn dan minimaal 60% effectief tegen het virus. Onder effectiviteit wordt verstaan dat een gevaccineerde niet in het ziekenhuis belandt of komt te overlijden vanwege corona.

    Vuistregel bij epidemiologen is dat wanneer 60% van de bevolking gevaccineerd is en de R0 van de virus variant is lager dan 1 dan sterft het virus langzaam uit.
    Bij hogere R0 waardes van de variant moet men rekenen met hogere percentages van de vaccinatie graad.
    Kan dan zijn bij 70%, 80% of zelfs 90 of 95%, maar voldoende vaccinatie graad is genoeg om het virus te laten uitsterven.

    Bovenstaand is eenvoudig met wiskunde, kansberekening te verifiëren.

    Wanneer jij zegt dat wanneer iedereen gevaccineerd is, dan is het heel simpel : het virus sterft langzaam uit.

    Daarom is het echt belangrijk dat zo veel mogelijk mensen gevaccineerd zijn.
    En gelukkig toont 89% in Nederland zich bereid te laten vaccineren, volgens regelmatig onderzoek van het RiVM.

    Die paar mensen die hier roeptoeteren dat vaccinatie zinloos is komen zich zelf wel tegen wanneer zij besmet raken. Dan mogen ze aan den lijve ondervinden hoe sterk hun immuun systeem is tegen dat kleine geniepige virus.

  19. forum rang 10 luchtschip 25 juli 2021 23:20

    Besmetting door COVI 19 kan leiden tot een substantiele vermindering van intelligentie.

    Large study finds COVID-19 is linked to a substantial drop in intelligence

    People who have recovered from COVID-19 tend to score significantly lower on an intelligence test compared to those who have not contracted the virus, according to new research published in The Lancet journal EClinicalMedicine. The findings suggest that the SARS-CoV-2 virus that causes COVID-19 can produce substantial reductions in cognitive ability, especially among those with more severe illness.

    “By coincidence, the pandemic escalated in the United Kingdom in the middle of when I was collecting cognitive and mental health data at very large scale as part of the BBC2 Horizon collaboration the Great British Intelligence Test,” said lead researcher Adam Hampshire (@HampshireHub), an associate professor in the Computational, Cognitive and Clinical Neuroimaging Laboratory at Imperial College London.

    “The test comprised a set of tasks designed to measure different dimensions of cognitive ability that had been designed for application in both citizen science and clinical research. A number of my colleagues contacted me in parallel to point out that this provided an opportunity to gather important data on how the pandemic and COVID-19 illness were affecting mental health and cognition.”

    “I had been thinking the same thing and wanted to help out insofar as I could, so extended the study to include information about COVID-19 illness and the impact of the pandemic on daily life more generally,” Hampshire said.

    For their study, Hampshire and his team analyzed data from 81,337 participants who completed the intelligence test between January and December 2020. Of the entire sample, 12,689 individuals reported that they had experienced COVID-19, with varying degrees of respiratory severity.

    After controlling for factors such as age, sex, handedness, first language, education level, and other variables, the researchers found that those who had contracted COVID-19 tended to underperform on the intelligence test compared to those who had not contracted the virus. The greatest deficits were observed on tasks requiring reasoning, planning and problem solving, which is in line “with reports of long-COVID, where ‘brain fog,’ trouble concentrating and difficulty finding the correct words are common,” the researchers said.

    Previous research has also found that a large proportion of COVID-19 survivors are affected by neuropsychiatric and cognitive complications.

    “We need to be careful as it looks like the virus could be affecting our cognition. We do not fully understand how, why, or for how long, but we urgently need to find out. In the meantime, don’t take unnecessary risks and do get vaccinated,” Hampshire told PsyPost.

    The level of cognitive underperformance was also associated with the level of illness severity, with those who were hospitalized on a ventilator showing the greatest deficits. The observed deficit for COVID-19 patients who had been put on a ventilator equated to a 7-point drop in IQ. The deficit was even larger than the deficits observed for individuals who had previously suffered a stroke and who reported learning disabilities.

    “I think it is fair to say that those of us who have been analyzing data such as this are somewhat nervous at the decision to let the pandemic run its course within the UK,” Hampshire said.

    Although a small subset of 275 participants completed the intelligence test both before and after contracting COVID-19, the study mostly employed a cross-sectional methodology, limiting the ability to draw firm conclusions about cause and effect. But the large and socioeconomically diverse sample allowed the researchers to control for a wide variety of potentially cofounding variables, including pre-existing conditions.

    “The main caveat is that we do not know what the mechanistic basis of the observed COVID-cognition association is. Nor do we know how long any impact on cognition might last. I am providing the assessment technology for use in a raft of studies that are now trying to answer these questions,” Hampshire said.

    The study, “Cognitive deficits in people who have recovered from COVID-19“, was authored by Adam Hampshire, William Trender, Samuel R. Chamberlain Amy E. Jolly, Jon E. Grant, Fiona Patrick, Ndaba Mazibuko, Steve C.R. Williams, Joseph M. Barnby, Peter Hellyer, and Mitul A. Mehta.

    www.psypost.org/2021/07/large-study-f...
  20. forum rang 6 asti 25 juli 2021 23:38
    quote:

    luchtschip schreef op 25 juli 2021 23:00:

    [...]

    Wanneer iedereen gevaccineerd is met een vaccin dat tegen de huidige variant bestand is, dan dooft het virus langzaam uit.
    En de vaccins zijn dan minimaal 60% effectief tegen het virus. Onder effectiviteit wordt verstaan dat een gevaccineerde niet in het ziekenhuis belandt of komt te overlijden vanwege corona.

    Vuistregel bij epidemiologen is dat wanneer 60% van de bevolking gevaccineerd is en de R0 van de virus variant is lager dan 1 dan sterft het virus langzaam uit.
    Bij hogere R0 waardes van de variant moet men rekenen met hogere percentages van de vaccinatie graad.
    Kan dan zijn bij 70%, 80% of zelfs 90 of 95%, maar voldoende vaccinatie graad is genoeg om het virus te laten uitsterven.

    Bovenstaand is eenvoudig met wiskunde, kansberekening te verifiëren.

    Wanneer jij zegt dat wanneer iedereen gevaccineerd is, dan is het heel simpel : het virus sterft langzaam uit.

    Daarom is het echt belangrijk dat zo veel mogelijk mensen gevaccineerd zijn.
    En gelukkig toont 89% in Nederland zich bereid te laten vaccineren, volgens regelmatig onderzoek van het RiVM.

    Die paar mensen die hier roeptoeteren dat vaccinatie zinloos is komen zich zelf wel tegen wanneer zij besmet raken. Dan mogen ze aan den lijve ondervinden hoe sterk hun immuun systeem is tegen dat kleine geniepige virus.

    Vaccinatie is momenteel erg zinnig om ernstige ziekte te voorkomen, maar veel minder geschikt om te voorkomen dat het virus rondwaart. Dus vertellen de besmettingscijfers je niet veel over de ernst.
59.684 Posts
Pagina: «« 1 ... 1769 1770 1771 1772 1773 ... 2985 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.840
AB InBev 2 5.282
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.579 46.088
ABO-Group 1 18
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 8.870
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 160
ADMA Biologics 1 31
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.146
Aedifica 2 828
Aegon 3.257 320.010
AFC Ajax 537 7.010
Affimed NV 2 5.735
ageas 5.843 109.775
Agfa-Gevaert 13 1.854
Ahold 3.536 73.977
Air France - KLM 1.024 34.302
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.682
Alfen 12 16.002
Allfunds Group 3 1.122
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.246
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 324
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.484 114.756
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.819 240.156
AMG 965 125.587
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.512
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 381
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.103
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 313
Arcadis 251 8.613
Arcelor Mittal 2.023 318.575
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 266
arGEN-X 15 9.093
Aroundtown SA 1 175
Arrowhead Research 5 9.249
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.534
ASML 1.762 76.472
ASR Nederland 18 4.117
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 322
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.626
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.657

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 19 april

    1. Japan inflatie maart 2,7% YoY volitaliteit verwacht
    2. WDP Q1-cijfers
    3. EU producentenprijzen maart
    4. VK detailhandelsverkopen maart
    5. Fra ondernemersvertrouwen april
    6. KPN €0,098 ex-dividend
    7. CM.com jaarvergadering
    8. NSI jaarvergadering
    9. American Express Q1-cijfers
  2. 22 april

    1. NL investeringen februari
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht