Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Valuta

BTC/USD

Laatste koers (usd)

63.979,87
  • Verschill

    -2.392,12 -3,60%
  • Bied

    -  
  • Laat

    -  
+ Toevoegen aan watchlist

Nieuw Bitcoin Forum

15.657 Posts
Pagina: «« 1 ... 469 470 471 472 473 ... 783 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 4 Straddleman 2 september 2021 21:54
    quote:

    RW1963 schreef op 2 september 2021 09:17:

    [...]

    Waar je winnaars hebt, heb je vaak ook verliezers en omgekeerd. Klopt.

    Maar als ik een aandeel niet bezit en niet wil, kan ik nooit een winnaar of verliezer zijn. Dus waarom daar plezier uit halen als iemand verlies zou lijden? Concentreer je liever op de winst die je maakt en heb daar plezier van! ;-)

    Dat jij door te shorten winst hebt gemaakt is prima. Maar dan nog moet je altijd netjes en correct blijven naar andere forumleden. En dat geldt andersom natuurlijk ook. En aan dat fatsoen ontbreekt het helaas bij een aantal mensen.
    Aan de postings valt het frustratiegehalte af te lezen.
    Hoe meer verlies, hoe groter de afreageerposting.
  2. NVBE21 2 september 2021 23:48
    quote:

    Enzo123 schreef op 1 september 2021 10:18:

    Ethereum hard gestegen de laatste tijd, wordt het tijd om te verkopen? Gezien de zijwaartse beweging van BTC van de laatste tijd komt er een grotere beweging aan. De laatste tijd hebben we gezien dat alts bij grote bewegingen van BTC (omhoog of omlaag) altijd omlaag gingen.
    Ik moet er wel bij vermelden dat ik bij alts altijd naar de BTC prijs kijk, niet naar de Dollar prijs.
    Ik bezie Ethereum al lang niet meer als een altcoin, ook al stijgt het nu hard, gewoon nog een maand of 3 bijhouden, je zal het je niet beklagen. Hetzelfde met Cardano en Vechain, voor einde dit jaar verkopen en je zit goed, al kan het zijn dat ze nog een heel stuk doorpieken in 2022, maar zelf neem ik dat risico niet.
  3. forum rang 5 RW1963 3 september 2021 09:39
    quote:

    Straddleman schreef op 2 september 2021 21:54:

    [...]

    Aan de postings valt het frustratiegehalte af te lezen.
    Hoe meer verlies, hoe groter de afreageerposting.

    Gelukkig sta ik dan ook op een mooie winst ;-)
  4. [verwijderd] 3 september 2021 15:49
    Turkije komt door met 20% inflatie "vooral voedsel", niets nieuws onder de zon, elke 4-5 jaar strepen ze daar 2-3 nullen weg om de boel weer op te stoffen.

    Maar nu is het anders! de cryptomunten scoren vreselijk goed in dit dictatoriale land, de Turken omarmen het, en de NL turken in ons land doen daar vrolijk aan mee, het vrijdaggebed heeft eigenlijk maar een onderwerp.

    Het komt nu steeds dichterbij, de landen worden groter, de gebruikersaantallen groeien significant.

    Bovenstaande is uit nood geboren, zou dit ooit binnen de EU kunnen plaatsvinden?
  5. forum rang 7 HCohen 4 september 2021 08:15
    unherd.com/2021/09/the-crypto-revolut...
    The crypto revolution is failing
    It was supposed to destroy the financial elite — but has only made them stronger
    BY GREG BARKER
    September 3, 2021
    Filed under:
    BankingBitcoinCapitalismCrony capitalismCryptocurrencyDon't missPeter ThielRevolutionTechnology
    Share:

    Wall Street, the Federal Reserve and the financial arm of Silicon Valley can’t believe their luck. The cryptocurrency movement, the very rebellion that set out to defeat their hegemony, has provided them with the necessary technology to become even more dominant.

    When Bitcoin, the first ever cryptocurrency, was launched in 2008, it was hoped its “Blockchain” technology — which records transactions and cannot be hacked — would spark a digital revolution. If a transaction could be carried out securely without the need for an established bank, it would, we were promised, mark the end of corporate capitalism — and the dawn of a new era of decentralisation.

    Just over a decade later, however, Blockchain has become the centre of the financial elite’s new-age banking system. Indeed, behind the scenes, they’re going all in on crypto.
  6. [verwijderd] 4 september 2021 17:13
    In de papieren Telegraaf vandaag(T10) een halve pagina: "De bitcointrein is niet meer te stoppen"

    Het is feitelijk een betaalde advertentie, maar het oogt als nieuwsbericht, ook weer goed gedaan.

    Blox wordt een sponsor van Ajax, een foto van de voetbalclub baas en wat jongens van het cryptobedrijf.

    "Het bedrijf kende begin dit jaar een groei van 25.000 gebruikers naar 300.000 in vier maanden tijd. En iedere maand komen er duizenden bij..."

    Ook weer een gouden zet, gokbedrijven en crypto bedrijven gaan vanaf 1 oktober echt los, per die datum wordt het een en ander gelegaliseerd/gereguleerd.

    De groei in de cryptowereld is nog heviger dan de al meer dan verzadigde kansspelmarkt, ze gaan elkaar overlappen.

    Heb ook vernomen dat op het Frederiksplein een groot kantoor komt(aan de overkant) van een niet nader genoemd cryptobedrijf("Je moet het onkruid bij de wortel aanpakken")

    Het DNB kantoor aan hetzelfde plein is nu volledig gestript, het momentum is subliem, de tweede toren is nu volledig gesloopt, weg dus, het op pimpen, het op kalefateren kan er in mijn ogen er niets meer van maken, het gebouw blijft gedateerd met dito huurder.

    Morgenmiddag BTC >$53k
  7. [verwijderd] 5 september 2021 10:48
    0% op je spaarcentjes? nouhhh, laat maar zitten eigenlijk!
    -0,50% op je spaargeld? dat dacht ik toch ff niet!
    50% rendement op jaarbasis AEX? nice, maar niet zaligmakend?
    8% rendement op maandbasis bij AEX tech aandelen? mwahh, kan beter!
    >300% op cryptomuntjes? je moet toch wat he!

    De centrale banken dwingen je om mee te doen, massa is kassa.
  8. [verwijderd] 5 september 2021 13:06
    Cuba gaat cryptomunten aanvaarden als betaalmiddel
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Cuba gaat cryptomunten toestaan als betalingsmiddel op het eiland, heeft het donderdag laten weten. De centrale bank van Cuba gaat nu de krijtlijnen bepalen voor wie ermee wil betalen en welke bedrijven de digitale munten mogen aanbieden.

    De populariteit van cryptomunten is de afgelopen maanden sterk gestegen in Cuba, voornamelijk omdat de Cubaanse peso momenteel weinig waard is. Tot januari van dit jaar kon er op het eiland ook nog met dollars betaald worden, maar door economische sancties van de VS is dat nu bijna onmogelijk.

    In de resolutie die de Cubaanse regering uitbracht staat dat de centrale bank het gebruik van cryptomunten "kan toestaan voor socio-economische doeleinden", maar de overheid blijft de controle houden over het gebruik ervan. De regering benadrukt ook dat de munten niet mogen gebruikt worden voor criminele activiteiten.

    Hoewel er in veel landen verzet is tegen het gebruik van cryptomunten, is Cuba niet het eerste land dat betalingen ermee toelaat. Het Centraal-Amerikaanse land El Salvador liet twee maanden geleden weten dat het bitcoin zal accepteren voor betalingen aan de overheid en in enkele handelszaken.

    China probeert het gebruik ervan echter zo veel mogelijk aan banden te leggen en ook in Nederland riep het Centraal Planbureau (CPB) al op om cryptomunten te verbieden.

    Populair bij mensen die de overheid proberen te omzeilen
    Betalingen in cryptomunten gebeuren volledig anoniem en daarom zijn ze vaak populair bij mensen die de overheid proberen te omzeilen. Dat Cuba er nu betalingen mee toestaat is vermoedelijk om de Amerikaanse restricties te omzeilen voor geld dat het eiland in- en uitgaat.

    De bekendste cryptomunt is bitcoin. Die kende de afgelopen maanden sterke schommelingen en is momenteel zo'n 47.000 dollar (ongeveer 40.000 euro) waard.
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    www.nu.nl/economie/6153577/cuba-gaat-...
  9. forum rang 7 jowi 6 september 2021 08:57
    Heb mijn ETN Ethereum (iets te vroeg) verkocht en weer belegd in ETN BTC .
    BTC lijkt na -een zijwaartse beweging 47k-50k- weer de uptrend te hebben hervat.
    Op naar de $ 60k
  10. [verwijderd] 7 september 2021 08:00
    $52,5k nu, bedenk wel dat honderdduizenden Nederlanders erin zitten en ook graag verder willen: uit de euro> in de crypto.

    Er zijn wereldwijd meer kopers dan verkopers, bij >$100K hebben de centrale banken geen excuus meer en zijn dan gewoon klaar eigenlijk.

    Goud in BTC?
    Olie in BTC?

    Ik zie zomaar gebeuren dat een Irak dit gaat aankondigen, Saddam Hoesein heeft ooit geprobeerd olie af te reken in niet US dollars, jammerlijk gefaald.

    Irak kan een nieuwe aanval plaatsen, gewoon overnight op zomaar een doordeweeks dag....
  11. forum rang 10 voda 7 september 2021 10:47
    Bitcoin de Verlosser
    Anna Dijkman 00:30

    In 2010 betaalde een Amerikaanse programmeur 10.000 bitcoin voor twee pizza’s. Huidige dagwaarde: zo'n €0,5 mrd. Neem vijftig van dat soort pizza’s en je hebt het bbp van El Salvador waar de bitcoin vanaf vandaag een wettig betaalmiddel is.

    In een veel gelezen ‘draadje’ op socialemediaplatform Reddit riep gebruiker thadiusb anderen voor de gelegenheid op vandaag voor $30 aan bitcoin te kopen, het bedrag dat de Salvadoranen krijgen van hun president Nayib Bukele. De oproep is niet bedoeld om de markt te manipuleren, maar als steunbetuiging aan de Salvadoranen; om ze te laten zien dat de bitcoin waarde heeft.

    Overigens lag de koers van deze cryptomunt een paar maanden terug nog 40% lager, maar hé, kniesoor die daar op let.

    Onbedoeld toont dit ook precies het probleem: de Salvadoranen worden speelbal van bitcoinbelievers en/of mensen die vooral geld willen verdienen met bitcoin. Het verlies van die $30 zullen deze Reddit-gebruikers nauwelijks voelen. Maar de gemiddelde Salvadoraan moet er drie dagen voor werken.

    Een triest experiment van een dictatoriale president over de rug van een arme bevolking.

    Lees het volledige artikel: fd.nl/opinie/1411682/bitcoin-de-verlo...
  12. forum rang 10 DeZwarteRidder 7 september 2021 11:25
    quote:

    voda schreef op 7 september 2021 10:47:

    Bitcoin de Verlosser
    Anna Dijkman 00:30

    In 2010 betaalde een Amerikaanse programmeur 10.000 bitcoin voor twee pizza’s. Huidige dagwaarde: zo'n €0,5 mrd. Neem vijftig van dat soort pizza’s en je hebt het bbp van El Salvador waar de bitcoin vanaf vandaag een wettig betaalmiddel is.

    In een veel gelezen ‘draadje’ op socialemediaplatform Reddit riep gebruiker thadiusb anderen voor de gelegenheid op vandaag voor $30 aan bitcoin te kopen, het bedrag dat de Salvadoranen krijgen van hun president Nayib Bukele. De oproep is niet bedoeld om de markt te manipuleren, maar als steunbetuiging aan de Salvadoranen; om ze te laten zien dat de bitcoin waarde heeft.

    Overigens lag de koers van deze cryptomunt een paar maanden terug nog 40% lager, maar hé, kniesoor die daar op let.

    Onbedoeld toont dit ook precies het probleem: de Salvadoranen worden speelbal van bitcoinbelievers en/of mensen die vooral geld willen verdienen met bitcoin. Het verlies van die $30 zullen deze Reddit-gebruikers nauwelijks voelen. Maar de gemiddelde Salvadoraan moet er drie dagen voor werken.

    Een triest experiment van een dictatoriale president over de rug van een arme bevolking.

    Lees het volledige artikel: fd.nl/opinie/1411682/bitcoin-de-verlo...
    Een zeikerig verhaal van Anna.
  13. msg959 7 september 2021 14:07
    quote:

    voda schreef op 7 september 2021 10:47:

    Bitcoin de Verlosser
    Anna Dijkman 00:30

    In 2010 betaalde een Amerikaanse programmeur 10.000 bitcoin voor twee pizza’s. Huidige dagwaarde: zo'n €0,5 mrd. Neem vijftig van dat soort pizza’s en je hebt het bbp van El Salvador waar de bitcoin vanaf vandaag een wettig betaalmiddel is.

    In een veel gelezen ‘draadje’ op socialemediaplatform Reddit riep gebruiker thadiusb anderen voor de gelegenheid op vandaag voor $30 aan bitcoin te kopen, het bedrag dat de Salvadoranen krijgen van hun president Nayib Bukele. De oproep is niet bedoeld om de markt te manipuleren, maar als steunbetuiging aan de Salvadoranen; om ze te laten zien dat de bitcoin waarde heeft.

    Overigens lag de koers van deze cryptomunt een paar maanden terug nog 40% lager, maar hé, kniesoor die daar op let.

    Onbedoeld toont dit ook precies het probleem: de Salvadoranen worden speelbal van bitcoinbelievers en/of mensen die vooral geld willen verdienen met bitcoin. Het verlies van die $30 zullen deze Reddit-gebruikers nauwelijks voelen. Maar de gemiddelde Salvadoraan moet er drie dagen voor werken.

    Een triest experiment van een dictatoriale president over de rug van een arme bevolking.

    Lees het volledige artikel: fd.nl/opinie/1411682/bitcoin-de-verlo...
    Een trieste column van een betweterige columnist over de rug van de arme FD lezers
  14. forum rang 10 voda 7 september 2021 17:21
    quote:

    DeZwarteRidder schreef op 7 september 2021 11:25:

    [...]

    Een zeikerig verhaal van Anna.
    In een slechte bui omdat je flutcoin daalt?
  15. forum rang 5 RW1963 7 september 2021 17:44
    quote:

    voda schreef op 7 september 2021 17:21:

    [...]
    In een slechte bui omdat je flutcoin daalt?
    Jij hebt ze blijkbaar niet? Wat doe jij dan zoveel op dit forum? Blijf liever bij Novacyt, daar doe jij het toch zo goed.
  16. forum rang 10 DeZwarteRidder 7 september 2021 20:05
    quote:

    investorben schreef op 7 september 2021 19:39:

    - 9,04 %. Wow wat een lekkere munt!
    lol

    Daar zijn de haters weer.....!!!

    Het lijken wel bedwantsen.......!!!
  17. forum rang 7 HCohen 7 september 2021 20:17
    quote:

    RW1963 schreef op 7 september 2021 17:44:

    [...]

    Jij hebt ze blijkbaar niet? Wat doe jij dan zoveel op dit forum? Blijf liever bij Novacyt, daar doe jij het toch zo goed.
    Voda is imo een respectvolle poster van hoog niveau die zich gemiddeld zeer neutraal opstelt en op véél subdraadjes actualiteiten plaatst.

    Dat hij nu DZR(gereputeerd voor slechte-toon-content) confronteerd met zijn gewoontelijke respectloze uiting, geeft jou mi niet het minste recht om zijn aanwezigheid hier zo aanvallend ter discussie te stellen.

    Mensen kunnen een veelvoud aan motieven hebben om hier te posten en bezit van de asset is geen vereiste.
15.657 Posts
Pagina: «« 1 ... 469 470 471 472 473 ... 783 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in
Premium

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van BeursDuivel en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 55% korting!

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 25 april

    1. BASF Q1-cijfers
    2. Deutsche Bank Q1-cijfers
    3. Delivery Hero Q1-cijfers
    4. Nestlé Q1-cijfers
    5. Adyen Q1-cijfers
    6. Besi Q1-cijfers
    7. Flow Traders Q1-cijfers
    8. Sanofi Q1-cijfers
    9. Azelis Q1-cijfers
    10. Kinepolis Q1-cijfers
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht