Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Aandeel

Pharming Group NL0010391025

Laatste koers (eur)

0,919
  • Verschill

    +0,019 +2,06%
  • Volume

    1.621.952 Gem. (3M) 6,9M
  • Bied

    0,917  
  • Laat

    0,918  
+ Toevoegen aan watchlist

Pharming september 2021

6.031 Posts
Pagina: «« 1 ... 85 86 87 88 89 ... 302 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 7 LL 12 september 2021 18:34
    quote:

    Beursgoeroe schreef op 12 september 2021 17:57:

    met vette zwarte cijfers, op maar de pot met Goud .................
    U vergeet de regenboog en de leprechauns.
  2. [verwijderd] 12 september 2021 18:39
    quote:

    Wijze man schreef op 12 september 2021 18:34:

    [...]
    Ja, ik Ken ze, speelde zelf jarenlang met dezelfde nummers in de Lotto, keek daar verder niet naar om, maat zag ook geen substantieel bedrag op mijn rekening.
    En toen werd ik gebeld door de Lotto , en smeerden ze me op een slinkse manier nog een paar loten aan.
    Tja, toen restte mij maar 1 ding, alles opzeggen, want ik laat me niet bedonderen.

    Maarja, wat doe je nu met dat gokgeld.
    Ik heb dat geïnvesteerd in een maand donateurschap voor kika, krijg nu iedere maand substantieel nieuws over de gang van zaken, maar nog belangrijker, je ziet kinderen lachen en lol maken, en je ziet dat ze ziek zijn.
    Dan snap jij vast wel dat er belangrijker zaken zijn dan wat konijnen melken en een gemodificeerde koeienstal.
    Ik Roparunde mooi zo mooi en zwaar op de fiets lopers assisterende.

    Ruud..
  3. [verwijderd] 12 september 2021 18:40
    quote:

    Vriendelijke schreef op 12 september 2021 18:33:

    [...]
    Kijk de adr.s is alleen een voordeel voor de Amerikanen ze hebben niet meer te maken met wisselkoersen, maar voor een Nederlander heeft het bezit van Adr.s totaal geen nut.
    Kijk naar Shell Adr in de VS daar gaan soms ook maar 100.000 stuks van hand naar hand.
    We zijn nu eenmaal een Nederlands bedrijf en hier komt de koers tot stand.

    Normaal gesproken zal de koers altijd zakken bij een RS split, dus nadelig voor de aandeelhouders.
    Maar nu is het plaatje heel anders geworden doordat door vele oorzaken (voornamelijk Covid)is de koers zo gezakt dat als dit nog even doorgaat je op een punt komt te staan dat de koers de waarde van het bedrijf benaderd.

    Dan is een RS split de juiste beslissing om uit te voeren immers zal de koers nooit onder de waarde van het bedrijf komen, dus een RS split zal niemand benadelen, er is eigenlijk alleen maar een voordeel voor de belegger,minder aandelen zal grote beleggers aantrekken, ook voor een eventuele dividend in de toekomst zal dit goed nieuws zijn.
    Eigenlijk zie ik alleen maar voordelen met op het juiste tijdstip een RS split.

    Ik denk er anders over maar tijd gaat het ons leren.

    Ruud..
  4. Dutchbird 12 september 2021 18:59
    quote:

    Declan schreef op 12 september 2021 12:17:

    [...]

    Feitelijk geef je zelf al aan dat die ref split er al is de Nasdaq notering is niet anders dan omzet gewone aandelen naar ADR.s 10 normale aandelen 1 ADR .
    Pharming gaat die aan de Euro next genoteerde aandelen niet aanpakken niet nodig immers het omzetten naar de Nasdaq doet dat al en zal het lijdende aandeel gaan worden wacht maar op nieuws het wordt echt snel duidelijk.
    Nee het zou zeker niet slim zijn en het vertrouwen in de EU weg blazen.
    Op den duur zit Pharming gewoon met 60 miljoen ADR's
    En daarbij wat EU rommel ;-)
    In het aandeel Pharming zit NUL KOMMA NUL lucht onthou dat maar.
    onder waardering is echt mega aanwezig.

    Ruud..
  5. Dutchbird 12 september 2021 18:59
    [quote alias=Declan id=13672693 date=202109121217]
    [...]

    Feitelijk geef je zelf al aan dat die ref split er al is de Nasdaq notering is niet anders dan omzet gewone aandelen naar ADR.s 10 normale aandelen 1 ADR .
    Pharming gaat die aan de Euro next genoteerde aandelen niet aanpakken niet nodig immers het omzetten naar de Nasdaq doet dat al en zal het lijdende aandeel gaan worden wacht maar op nieuws het wordt echt snel duidelijk.
    Nee het zou zeker niet slim zijn en het vertrouwen in de EU weg blazen.
    Op den duur zit Pharming gewoon met 60 miljoen ADR's
    En daarbij wat EU rommel ;-)
    In het aandeel Pharming zit NUL KOMMA NUL lucht onthou dat maar.
    onder waardering is echt mega aanwezig.

    Lijdend aandeel of leidend aandeel dat is een groot verschil hoor
  6. [verwijderd] 12 september 2021 19:18
    quote:

    The passenger schreef op 12 september 2021 17:47:

    [...]

    Goed hoe je dit artikel hebt proberen te ontleden.

    Bijgaande paragraaf heb ik diverse malen gelezen en proberen te begrijpen:

    In SARS-CoV-2 patients, increased SERPING1-encoded C1–INH may be interpreted as an attempt by the host to inhibit inappropriate complement activation. Activated complement-associated microvascular injury by fibrin deposition and neutrophil permeation has been observed in severe COVID-19 patients that experienced respiratory failure and purpuric skin rashes [2]. A recent pre-print showed that in vitro C1–INH attenuates SARS-CoV-2 nucleocapsid protein-mediated complement activation [28], and treatment of COVID-19 patients with complement inhibitors may be a viable therapeutic option [28, 29, 30]. Recent clinical data showed promising results when severe COVID-19 patients were administered recombinant C1–INH [31, 32]. Nonetheless, considering that C1–INH acts to broadly suppress innate and adaptive immune responses, caution must be considered prior to implementing widespread use C1–INH in COVID-19 patients [25, 27]. Further, interrogation of data from Overmyer et al. using the online resource, covid-omics.app, shows that there is a significant association between increased SERPING1 and C1–INH in COVID-19 hospitalized patients versus non-COVID-19 hospitalized patients (see Table S10 for more information) [20], and thus, further increases in C1–INH may have detrimental effects.

    Ik kan er eerlijk niet meer van maken, dan dat, ik neem dat onder host de patient wordt verstaan, het de nucleocapsid protein-mediated complement beperkt, die zorgt voor ademhalingsproblemen en zwellingen. Echter, als nadeel wordt gesteld dat een verhoogde C1Inh ook tegelijkertijd de innate en adaptive immuunsysteem afremt, en dat om die reden voorzichtigheid betracht dient te worden met het toedienen van C1Inh. Verder zien zij dat COVID-19 patienten doorgaans al een verhoogd C1-INH level laten zien.

    Dus dat brengt mij, hardop denkend, tot het volgende. Het is eerlijk gezegd een beetje tegenstrijdig. Er is sprake van oververhitting van het immuunsysteem, ondanks dat de C1Inh al hoog is. Je kunt dit nog meer verhogen, maar dan rem je de innate / adaptive immuunsysteem misschien te veel af.

    Ik denk dat Osthoff om die reden, even op de leest van Stephane dan wel Ugur zittend, if I may grand jury, zou moeten onderzoeken of een verhoogd level van C1Inh idd wel zo schadelijk is, doordat innate / adaptive geremd worden, aangezien de resultaten erg goed zijn die behaald wordt met C1Inh.

    Nogmaals, ik weet niet of Osthoff dit doet.

    Dus, de 1 billion question, is, komt die, imo wel te verstaan, in hoeverre C1Inh ingrijpt op innate / adaptive systeem, en het lichaam desondanks of juist om die reden niet alsnog de mogelijkheid heeft gedoseerd / gecontroleerd het CV-19 virus te bestrijden.

    Waarvan akte.

    Salut

    Klopt wat je schrijft, en wat ik ook aangaf in mijn aannames. Doordat je het complement systeem verder af probeert te remmen met extra C1 esterase remmer, rem je ook het normale afweersysteem dat bacterien/virussen signaleert en onschadelijk maakt. Daarom ook de kans op langere virus uitscheiding/besmetting. Maar dit is denk ik ook 1 van de sterke punten van het virus zelf. Het virus zorgt er voor dat het lichaam het complement systeem overmatig prikkelt, het lichaam die met C1 esterasese remmer de terugkoppeling doet en eigenlijk het afweersysteem op die manier afremt. Heel slim dus van het virus. In de meeste gevallen geeft het geen uitgebreide lichamelijke klachten voor de patient, behalve als het remmende effect dor je eigen C1 esterase remmer onvoldoende is. Dan slaat het complement systeem alsnog op hol (door de overmatige activatie door het virus) en kunnen mensen dus wel gebaat zijn bij extra C1 esterase remmer.
    Er is een ergens een artikel met een lijst van trials die lopen en liepen, en bij 1 trial staat ook als bijwerking dat de kans op bacteriele infecties groter wordt, door het afremmen van het complement systeem. Dit was geen C1 esterase remmer, maar een andere C remmer, later in de cascade.

    De schrijver van het bovenstaande artikel is enigszins vertwijfeld over de kansen van extra C1 esterase remmer, maar ik denk dat het zo zit als ik omschrijf. De complicatie waar mensen door in het ziekenhuis belanden is die van mogelijk te weinig C1 esterase remmer in verhouding tot complement activatie Dat is een kleine groep patienten, de groep die in het ziekenhuis belandt.
  7. [verwijderd] 12 september 2021 19:28
    quote:

    Dennis de Mennis schreef op 12 september 2021 19:18:

    [...]

    Klopt wat je schrijft, en wat ik ook aangaf in mijn aannames. Doordat je het complement systeem verder af probeert te remmen met extra C1 esterase remmer, rem je ook het normale afweersysteem dat bacterien/virussen signaleert en onschadelijk maakt. Daarom ook de kans op langere virus uitscheiding/besmetting. Maar dit is denk ik ook 1 van de sterke punten van het virus zelf. Het virus zorgt er voor dat het lichaam het complement systeem overmatig prikkelt, het lichaam die met C1 esterasese remmer de terugkoppeling doet en eigenlijk het afweersysteem op die manier afremt. Heel slim dus van het virus. In de meeste gevallen geeft het geen uitgebreide lichamelijke klachten voor de patient, behalve als het remmende effect dor je eigen C1 esterase remmer onvoldoende is. Dan slaat het complement systeem alsnog op hol (door de overmatige activatie door het virus) en kunnen mensen dus wel gebaat zijn bij extra C1 esterase remmer.
    Er is een ergens een artikel met een lijst van trials die lopen en liepen, en bij 1 trial staat ook als bijwerking dat de kans op bacteriele infecties groter wordt, door het afremmen van het complement systeem. Dit was geen C1 esterase remmer, maar een andere C remmer, later in de cascade.

    De schrijver van het bovenstaande artikel is enigszins vertwijfeld over de kansen van extra C1 esterase remmer, maar ik denk dat het zo zit als ik omschrijf. De complicatie waar mensen door in het ziekenhuis belanden is die van mogelijk te weinig C1 esterase remmer in verhouding tot complement activatie Dat is een kleine groep patienten, de groep die in het ziekenhuis belandt.

    Is dan ook gelijk de rede van het moeilijk vinden van de juiste te behandelen.
    Ook al bleek later dat Covid op je totale systeem een funeste werking heeft long covid hersen en neurologisch schade het is verrekte moeilijk!

    Ruud..
  8. [verwijderd] 12 september 2021 19:31
    quote:

    Dutchbird schreef op 12 september 2021 18:59:

    [quote alias=Declan id=13672693 date=202109121217]
    [...]

    Feitelijk geef je zelf al aan dat die ref split er al is de Nasdaq notering is niet anders dan omzet gewone aandelen naar ADR.s 10 normale aandelen 1 ADR .
    Pharming gaat die aan de Euro next genoteerde aandelen niet aanpakken niet nodig immers het omzetten naar de Nasdaq doet dat al en zal het lijdende aandeel gaan worden wacht maar op nieuws het wordt echt snel duidelijk.
    Nee het zou zeker niet slim zijn en het vertrouwen in de EU weg blazen.
    Op den duur zit Pharming gewoon met 60 miljoen ADR's
    En daarbij wat EU rommel ;-)
    In het aandeel Pharming zit NUL KOMMA NUL lucht onthou dat maar.
    onder waardering is echt mega aanwezig.

    Lijdend aandeel of leidend aandeel dat is een groot verschil hoor
    Ja he ;-) leiden is waar het gebeurd ;-)

    Ruud..
  9. forum rang 7 TonR 12 september 2021 19:42
    quote:

    four70 schreef op 12 september 2021 17:46:

    [...]

    Ik heb het allemaal goed gesnapen maar begrijp het totaal niet.
    Pharming en de rest van de wereld....?
    Bent u met weekendverlof?
    NOK
  10. forum rang 7 TonR 12 september 2021 19:44
    quote:

    four70 schreef op 12 september 2021 17:58:

    [...]

    Uw epistels zijn volkomen onleesbaar en inhoudelijk van het gehalte van een kind van 3 jaar.
    NOK
  11. forum rang 5 ffwachten nog 12 september 2021 20:00
    quote:

    Declan schreef op 12 september 2021 18:40:

    [...]

    Ik denk er anders over maar tijd gaat het ons leren.

    Ruud..
    De tijd is het je al jaren aan het leren maar je vergeet op de klok te kijken. Deze week krak door de € 0,85?
  12. forum rang 4 The passenger 12 september 2021 20:27
    quote:

    Dennis de Mennis schreef op 12 september 2021 19:18:

    [...]

    Klopt wat je schrijft, en wat ik ook aangaf in mijn aannames. Doordat je het complement systeem verder af probeert te remmen met extra C1 esterase remmer, rem je ook het normale afweersysteem dat bacterien/virussen signaleert en onschadelijk maakt. Daarom ook de kans op langere virus uitscheiding/besmetting. Maar dit is denk ik ook 1 van de sterke punten van het virus zelf. Het virus zorgt er voor dat het lichaam het complement systeem overmatig prikkelt, het lichaam die met C1 esterasese remmer de terugkoppeling doet en eigenlijk het afweersysteem op die manier afremt. Heel slim dus van het virus. In de meeste gevallen geeft het geen uitgebreide lichamelijke klachten voor de patient, behalve als het remmende effect dor je eigen C1 esterase remmer onvoldoende is. Dan slaat het complement systeem alsnog op hol (door de overmatige activatie door het virus) en kunnen mensen dus wel gebaat zijn bij extra C1 esterase remmer.
    Er is een ergens een artikel met een lijst van trials die lopen en liepen, en bij 1 trial staat ook als bijwerking dat de kans op bacteriele infecties groter wordt, door het afremmen van het complement systeem. Dit was geen C1 esterase remmer, maar een andere C remmer, later in de cascade.

    De schrijver van het bovenstaande artikel is enigszins vertwijfeld over de kansen van extra C1 esterase remmer, maar ik denk dat het zo zit als ik omschrijf. De complicatie waar mensen door in het ziekenhuis belanden is die van mogelijk te weinig C1 esterase remmer in verhouding tot complement activatie Dat is een kleine groep patienten, de groep die in het ziekenhuis belandt.

    De loop in je redenering vind ik erg scherp, aangezien deze niet uit het imo onduidelijke artikel zonder de nodige verstandelijke vermogens te destilleren valt.

    Ik herhaal hem nogmaals, virus zorgt voor oververhitting, ons lichaam signaleert dit en reageert hierop via het goedje Serping, die C1Inh productie activeert, welke weer het immuunsysteem remt.

    Indien er sprake is van te weinig C1Inh, blijft het immuunsysteem in een oververhitte toestand, met alle gevolgen van dien, nl beschadigde longen, waarvan de foto’s niet zouden misstaan op een pakje Gauloises Blondes, das war einmal…

    Als idd zou blijken dat het CV-19 alleen op deze wijze schade toebrengt, dan zou C1Inh de utlieme slot op de deur kunnen zijn…

    Maar goed, hoe identificeer je patienten waar sprake is van te lage C1Inh. Volgens mij kan dit doorgemeten worden, en/of wellicht kun je er bij bepaalde symptomen welgevoeglijk vanuit gaan dat er sprake is van lage C1Inh.

    En volgens mij heeft Pharming de techniek in huis, en anders moeten zij, ga ik toch weer wederom op de leest van Stephane en Ugur plaats nemen, deze techniek asap ontwikkelen, hop, hop, hop. Niet wachten totdat Osthoff klaar is met zijn onderzoekje, nu meteen, parallel daaraan, desnoods de boel outsourcen naar India waar ze wel 24/7 werken tegen een bescheiden salarisje, niet theeleuten, uit die luie stoel, niet die standaardgrapjes op maandagochtend dat het wkn te kort was, en je eigenlijk geen zin hebt om naar je werk te gaan, aangezien het voor jou onduidelijk is wat er van jou verwacht wordt.

    Hop, hop, actie, actie.

    Pffff….

    Salut

  13. forum rang 4 zeurpietje 12 september 2021 21:46
    quote:

    Vriendelijke schreef op 12 september 2021 18:33:

    [...]
    Kijk de adr.s is alleen een voordeel voor de Amerikanen ze hebben niet meer te maken met wisselkoersen, maar voor een Nederlander heeft het bezit van Adr.s totaal geen nut.
    Kijk naar Shell Adr in de VS daar gaan soms ook maar 100.000 stuks van hand naar hand.
    We zijn nu eenmaal een Nederlands bedrijf en hier komt de koers tot stand.

    Normaal gesproken zal de koers altijd zakken bij een RS split, dus nadelig voor de aandeelhouders.
    Maar nu is het plaatje heel anders geworden doordat door vele oorzaken (voornamelijk Covid)is de koers zo gezakt dat als dit nog even doorgaat je op een punt komt te staan dat de koers de waarde van het bedrijf benaderd.

    Dan is een RS split de juiste beslissing om uit te voeren immers zal de koers nooit onder de waarde van het bedrijf komen, dus een RS split zal niemand benadelen, er is eigenlijk alleen maar een voordeel voor de belegger,minder aandelen zal grote beleggers aantrekken, ook voor een eventuele dividend in de toekomst zal dit goed nieuws zijn.
    Eigenlijk zie ik alleen maar voordelen met op het juiste tijdstip een RS split.

    en wie bepaald de waarde van een bedrijf. vraag het aan een aantal analisten of economen en je krijgt meerdere uitkomsten. Minder aandelen trekt grote beleggers aan? leg dat eens nader uit. de k/w verhouding blijft gelijk, het dividend blijft nul, de schuld van het bedrijf blijft hetzelfde. de koers kan makkelijk onder de "waarde" van een bedrijf zakken, kijk b.v. eens naar galapagos.
    had overigens dhr. de Vries ooit zelf niet gezegd dat de minimale waarde van pharming 1,20 eur was? als iemand het zou moeten weten zou je toch zeggen.
    reverse split is puur armoede en ik hoop het niet voor jullie.
  14. [verwijderd] 12 september 2021 22:00
    quote:

    ffwachten nog schreef op 12 september 2021 20:00:

    [...]De tijd is het je al jaren aan het leren maar je vergeet op de klok te kijken. Deze week krak door de € 0,85?
    Suggestief ? Dan kan 1.20 ook ffwachten.
    Kijk ik gelijk op de klok

    Ruud..
  15. forum rang 6 fanaat 12 september 2021 22:13
    Alleen de Vries snapt nog waar Pharming zich mee bezig houdt. De lucht in het aandeel stinkt en zal spoedig ontsnappen. De 60 cent van eerdere voorspellers is heel dicht bij en wie weet zakt Pharming ook door die ondergrens. Niets heeft Pharming de laatste jare gepresteerd. Een terugkoop van een medicijn dat al in huis was voor €125,00,000. De netto opbrengst van ruconest komt bijna overeen met de toen betaalde prijs. Verkoper en de Vries zijn de winnaars in deze competitie. Het bedrijf zelf is gedegradeerd naar de amateurafdeling met een veel te duur management om te overleven.
  16. Dicky 12 september 2021 22:24
    Je kunt Pharming niet met Galapagos vergelijken. Pharming genereert omzet en winst uit Ruconest en financiert daarmee de pijplijn van andere potentiële medicijnen en therapieën. Galapagos heeft alleen cashburn en een pijplijn, waar steeds meer ontwikkelingen uit wegvallen. Ze verdienen een beetje op de Europese markt, maar het is erg mager. Dat er nog veel cash in het bedrijf zit zegt niets. De cash gaat steeds verder in rook op en als ze niet met iets substantieels op de markt komen, is het uiteindelijk over en sluiten. Pharming schittert ook niet erg met nieuwe veelbelovende producten, maar maakt wel winst. Bovendien zijn er interessante samenwerkingsverbanden. Zo houdt Pharming zijn eigen broek op, terwijl Galapagos er steeds naakter bij komt te staan. Pharming kende dat probleem ook lange tijd en dat heeft zich vertaald in het steeds weer uitgeven van aandelen tot talloos veel. Maar nu wordt er eindelijk winst gemaakt.
  17. [verwijderd] 12 september 2021 22:59
    quote:

    TonR schreef op 12 september 2021 19:44:

    [...]NOK
    Gefrustreerde Pharming verdediger ! Kan terechte kritiek op de firma niet aan.

    Als het aandeel nog meer beneden gaat volgende week, zal deze nog altijd zeggen alles ok met Pharming.

    Door Pharming betaald ? Vriend van de baas ? Heeft geen aandelen ? Wat is me dat met Pharming fans, een verlies van waarde van het aandeel min 33% sedert januari en dan hebben ze de lef, de brutaliteit, om op ontevreden aandeelhouders boos te zijn.

    Wie zou niet verontwaardigd, boos, worden als hij ziet dat zijn investering 8 tot 9 maanden lang niets anders doet dan zakken in waarde en het bedrijf erachter niet capabel is om de tij te keren.

    De kritiek op Pharming gaat crescendo en de Pharming verdedigers zullen dit niet kunnen stoppen zolang het bedrijf, de directie, niet.met schitterend nieuws komt.

    Iedereen verwacht al maanden nieuws over de covidstudies. Men hoort niets.

    Hopelijk komt de firma volgende week met iets voor de dag, soon very soon, anders krijgt Kempen binnenkort gelijk en staat het aandeel op 0,60 euro.

    Leve Pharming !

  18. forum rang 8 BassieNL 12 september 2021 23:09
    quote:

    Dicky schreef op 12 september 2021 22:24:

    Je kunt Pharming niet met Galapagos vergelijken....
    Doe dat dan ook niet, Dicky !
6.031 Posts
Pagina: «« 1 ... 85 86 87 88 89 ... 302 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 23 april

    1. Japan samengestelde inkoopmanagersindex april
    2. Novartis Q1-cijfers
    3. Renault Q1-cijfers
    4. Dui inkoopmanagersindex diensten april (voorlopig) volitaliteit verwacht
    5. Dui samengestelde inkoopmanagersindex april
    6. EU samengestelde inkoopmanagersindex april
    7. VK samengestelde inkoopmanagersindex april
    8. 3M Q1-cijfers
    9. GE Aerospace Q1-cijfers
    10. General Motors Q1-cijfers
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht