Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Aandeel

UNIBAIL-RODAMCO-WESTFIELD FR0013326246

Laatste koers (eur)

74,220
  • Verschill

    -0,660 -0,88%
  • Volume

    37.098 Gem. (3M) 375,5K
  • Bied

    74,200  
  • Laat

    74,240  
+ Toevoegen aan watchlist

Unibail-Rodamco-Westfield - 2021

6.809 Posts
Pagina: «« 1 ... 249 250 251 252 253 ... 341 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 4 Mr.J.bonds 30 september 2021 19:21
    quote:

    !@#$!@! schreef op 30 september 2021 18:07:

    [...]

    Dus de afgelopen 5 jaar amper dividendgroei laten zien (daarvoor ook beperkt) , maar in de huidige omstandigheden opeens 43% dividendgroei in 7 jaar tijd NA hun meest bezittingen te hebben verkocht in de USA. (jij voorspelde immers ook ruim €7 dividend in 2023)

    Nou gouden tijden worden hier voorspeld :-) Gaat mij benieuwen waar die groei vandaan gaat komen.
    Hey #%**%#%, als een blaffende hond op elke bullische post reageren geeft wel héél duidelijk weg dat je putjes hebt gekocht hoor! ;-)

    Kon je nog wel eens bedrogen uitkomen. Ik denk dat URW dat in 1 maand tijd nu 14% gedaald is, behoorlijk oversold is. En al helemaal als je kijkt naar de reden: een algemeen negatief sentiment waar elke REID last van heeft, gecreëerd door het Everlgrande debacle. Waar URW 0% exposure aan heeft. En waar de Chinese overheid zeer spoedig met een permanente oplossing voor zal moeten komen, om grote sociale onrust vanwege nog 2 miljoen nog te leveren woningen door Evergrande , te voorkomen..

    Weet je hoe groot de opluchtingsrally dan gaat zijn!? Beste €&+]%}] ?
    Want dan zal elke vastgoed belegger zich plots herinneren dat het nog helemaal niet zo slecht gaat, en dat de economie weer stevig op stoom aan het komen is, dankzij de vertrekkende Corona crisis..

    Dus beste %#^£!!?{£, ik wens je veel succes met je putjes. Maar zou niet te lang wachten met verkopen.. Ook al is dat misschien een verlies pakken..
    :-) maar wie ben ik..
  2. Wezienhetwel 30 september 2021 20:43
    Procureur-generaal: ‘Corona is onvoorziene omstandigheid’

    In navolging van het Hof Amsterdam noemt ook de procureur-generaal in zijn advies aan de Hoge Raad corona een gebrek en een onvoorziene omstandigheid.

    Op 31 maart 2021 heeft de kantonrechter te Roermond aan de Hoge Raad vier zogenaamde prejudiciële vragen gesteld. Een prejudiciële vraag is een rechtsvraag van een rechter aan de Hoge Raad over de uitleg van een rechtsregel. Daaraan kan behoefte bestaan als de Hoge Raad over die vraag niet eerder heeft beslist.
    Voordat een arrest wordt gewezen brengt het parket bij de Hoge Raad bij monde van de procureur-generaal een advies uit. Het advies over de coronavragen is donderdagochtend vrijgegeven. Het advies is gezaghebbend, maar onafhankelijk. De Hoge Raad is vrij om het advies al dan niet te volgen.

    De vragen van de rechtbank luidden:
    – Dient de als gevolg van de coronacrisis van overheidswege opgelegde sluiting van de horeca beschouwd te worden als een gebrek in de zin van artikel 7:204 lid 2 BW?
    – Zo ja, aan de hand van welke criteria moet dan de mate van huurprijsvermindering worden beoordeeld?
    – (Of) vormt de beperking in het gebruik van het gehuurde een onvoorziene omstandigheid die tot huurprijsvermindering kan leiden?
    – Zo ja, welke omstandigheden van het geval wegen mee bij het bepalen of verdelen van de schade?

    Ten aanzien van de eerste vraag (is corona een gebrek?) stelt de procureur-generaal: ‘Behoudens een afwijkende contractuele regeling, is een gedwongen sluiting van de horeca in verband met de coronapandemie in beginsel aan te merken als een niet volledig aan de huurder toe te rekenen omstandigheid, waardoor de zaak aan de huurder niet het genot kan verschaffen dat de huurder mag verwachten, zodat in zoverre sprake is van een gebrek in de zin van art. 7:204 lid 2 BW.’
    Volgens de procureur-generaal werkt dat als volgt door in de huur: ‘De rechtsgevolgen hiervan voor wat betreft de verschuldigdheid van de huurprijs dienen te worden beoordeeld aan de hand van (art. 7:207 BW in verbinding met) art. 6:258 BW.’
    De vraag of corona en de coronamaatregelen als een onvoorziene omstandigheid moeten worden aangemerkt wordt bevestigend beantwoord: ‘Ten aanzien van vóór de coronacrisis gesloten overeenkomsten voor de huur van bedrijfsruimten waarbij de huurder voor diens omzet in het gehuurde afhankelijk is van de komst van het publiek, zoals bij horeca en winkels, kan als uitgangspunt worden aangenomen dat de coronapandemie en haar gevolgen (de coronacrisis) een onvoorziene omstandigheid is die kan meebrengen dat de verhuurder naar maatstaven van redelijkheid en billijkheid geen ongewijzigde instandhouding van de huurovereenkomst mag verwachten.’

    Dat werkt – aldus de procureur-generaal – dan als volgt door in de huur: ‘De aan de coronacrisis te verbinden gevolgen voor de ongewijzigde instandhouding van de overeenkomst zijn afhankelijk van de omstandigheden van het geval. De coronacrisis kan in beginsel leiden tot een tijdelijke huurprijsvermindering die is gebaseerd op het nadeel dat de huurder lijdt als gevolg van het aan de coronacrisis toe te rekenen, voldoende ernstige omzetverlies van de huurder in de gehuurde zaak.’
    Daarbij valt op dat de procureur-generaal het recente arrest van het Hof Amsterdam volgt: ‘Bij de bepaling van het nadeel kan het door de huurder ter zake van het gehuurde ontvangen bedrag aan Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL) worden verdisconteerd op de wijze van Hof Amsterdam 14 september 2021, ECLI:NL:GHAMS:2021:2728. Als uitgangspunt dient het bedoelde nadeel gelijkelijk (50/50) tussen verhuurder en huurder te worden verdeeld. Omstandigheden die als zodanig losstaan van de verstoring van het contractuele evenwicht tussen de prestaties van verhuurder en huurder bij de huur van bedrijfsruimte door de coronacrisis, kunnen een afwijking van dit uitgangspunt rechtvaardigen.’

    Tot zover het advies van de procureur-generaal. Het laatste woord is nu aan de Hoge Raad. Wanneer de Hoge Raad arrest wijst is overigens nog niet bekend.

    Tomas Steenmetser, advocaat en huurrecht specialist van Lexence, zegt over dit advies: ‘Ik begrijp de inhoud ervan, hoewel er toch ook wel wat valt te zeggen voor de stelling dat tegenvallende bezoekersaantallen in het domein van het ondernemersrisico van de huurder behoren te vallen. Het is overigens hoe dan ook goed dat de formule van het Gerechtshof Amsterdam wordt gevolgd over de omvang van een huurkorting. Ik ben erg benieuwd naar de antwoorden van de Hoge Raad

    (Aldus property.nl)

    Voor mij weer een reden dat bij vastgoed rust belangrijk is. In het Corona begin gingen veel huurders (en verhuurders) uit van een 50/50 regeling waarbij de huur dus gehalveerd zou worden. Zelfs geen huur betalen is door sommige partijen geroepen.
    Men neigt nu naar een verdeling van 50/50 waarbij de TVL daarna bij het huurdersgedeelte moet worden opgeteld. Je zit dan al snel op 85/15.
  3. forum rang 8 Branco P 30 september 2021 20:57
    dit is een uitspraak waar alle redelijke huurders en verhuurders allang mee werken. Er zijn een paar eigenwijze huurders en misschien iets meer eigenwijze verhuurders die tot nu toe hun poot stijf wilden houden, maar alle normaal denkende huurders en verhuurders hebben die ""ongeveer 50%-50%" regel al lang geleden toegepast en hebben ook allang alle na te betalen huren betaald c.a. ontvangen. Wat dat betreft bevestigt de hoge raad louter dat wat de verhuurders en huurders met gezond verstand allang met elkaar waren overeengekomen. Oud nieuws dus.
  4. forum rang 5 tradersonly 30 september 2021 21:33
    [Modbreak IEX: Gelieve hier geen reclame te maken door het plaatsen van deze link, bericht is bij dezen verwijderd. Laatste waarschuwing.]

    Op de homepage van IEX staat vrijwel dezelfde info zoals Beursblik.
    www.iex.nl/

    Groet Henk
  5. Fred Nek. 30 september 2021 21:47
    Weer een puist gekocht vandaag. Volgende week weer verkopen. haha. Zit er veel te diep in maar kon het niet laten.
  6. forum rang 7 KCNIB 30 september 2021 22:14
    Shorters kunnen hun ganggaan als volume laag blijft en grote partijen wegblijven. Na mooie plus maandag (we weten nog steeds niet waarom aandeel flink is gestegen) is aandeel 10% gedaald in 3 dagen, echt bizar.
  7. [verwijderd] 30 september 2021 22:34
    quote:

    Mr.J.bonds schreef op 30 september 2021 19:07:

    [...]

    Heel juist, ab-tje. Men zit op een bak met spaargeld dat door Corona niet aan vakanties ed is uitgegeven. Komt een Gigantische inhaalslag aan winkelverkopen. Corona is zo goed als klaar jongens. We gaan gewoon knallen! Q4 is idd het beste kwartaal voor de retailmarkt..

    En Dividend. Ach als er in 2023 weer begonnen wordt met 4 a 5 euro.. en dan langzaam opbouwen naar de oude hoogtes.

    En wie weet komt er ietsjes eerder nog wel een klein superdividendje aan van een euro of zo in 2022. Als er wat verkocht is. Ik denk dat ze hun aandeelhouders ook graag te vriend willen houden. Zeker de grotere institutionele beleggers.. Anders gaan die te hard morren en dreigen met rechtzaken. En dat schiet ook niet op. Als andere REIDS al wel weer allang dik divi uitkeren. Zal URW toch ergens wel íets moeten doen om het moreel hoog te houden..
    99% heeft voor de te dure Westfield overname gestemd....
    62% heeft voor de claim gestemd om die put te vullen van de te dure overname... (Mr. Niel, Mr. Bessler, de derde musketier en APG waren de voornaamste grote tegenstemmers....)
    99% heeft voor het inhouden van drie jaar dividend gestemd om diezelfde put op een andere manier te vullen.....

    morren doen ze dus zeker niet.....

    In 2023 zal de drie miljard die teveel betaald is voor de Westfield overname op een min of meer elegante manier in de kas gestort zijn en kan die bladzijde eindelijk omgedraaid worden....
    Dan loopt ook de termijn van Mr. Bessler af en kan hij stilletjes terug naar de achtergrond samen met zijn idee om de US Flagships te verkopen.........

    Moreel is hoog...tijd is aan hun kant....

  8. forum rang 6 !@#$!@! 30 september 2021 23:21
    quote:

    Mr.J.bonds schreef op 30 september 2021 19:21:

    [...]

    Hey #%**%#%, als een blaffende hond op elke bullische post reageren geeft wel héél duidelijk weg dat je putjes hebt gekocht hoor! ;-)

    Dus beste %#^£!!?{£, ik wens je veel succes met je putjes. Maar zou niet te lang wachten met verkopen.. Ook al is dat misschien een verlies pakken..
    :-) maar wie ben ik..
    Shit, was het zo doorzichtig ? :-) Ach, maakt niet uit, het heeft wel gewerkt. Was weer een mooie dag. Gelukkig heb ik in de slotveiling mijn shorts kunnen sluiten door alle paniekverkopen, want ik zat hem maandag wel even te knijpen pppffff.

    Maar gelukkig deden de twitterbots met allemaal paniekverhalen over Evergrande goed hun werk. Ook al was er helemaal niks aan de hand omdat de Chinese overheid toch wel ging ingrijpen, de markt en vooral URW/reits beleggers kregen het flink benauwd.

    Ja, shorten is het echte spel met het grote geld , bling bling !

    Shortposities innemen rond de €75 en dan gewoon de koers naar beneden praten op forums en twitteren met onzin paniekverhalen en uiteraard flink blijven verkopen om dat kracht bij te zetten. Paar weken later in de slotveiling alles terugkopen, KATJING !

    Geld verdienen is nog nooit zo makkelijk geweest.
  9. forum rang 6 !@#$!@! 30 september 2021 23:28
    quote:

    Cproof schreef op 30 september 2021 17:40:

    300K aandelen in de eindveiling tegen een koers van 63,62.lang leven de shorters hebben weer veel geld verdient vandaag
    Erin en er weer uit !

    Koers mag van mij nu weer naar €200. Wat natuurlijk ook gewoon een kwestie van tijd is. Zo duidelijk dat nu covid bijna over is en iedereen weer gaat shoppen die €10 dividend zo weer terug is !

    Vandaag flink call opties in geslagen. Mnr Niel heeft grote plannen. De koers gaat binnenkort naar de maan ! Let maar op !
    Misschien morgen al wel een overnamebod tegen boekwaarde van €120 van mnr Niel. Hij heeft die call opties natuurlijk niet voor niks gekocht. Zo kan hij het hele bedrijf met een flinke korting kopen ! Jammer voor alle call schrijvers, maar dat zijn toch loosers die het spelletje niet snappen.
  10. forum rang 4 Mr.J.bonds 1 oktober 2021 03:05
    quote:

    !@#$!@! schreef op 30 september 2021 23:21:

    [...]

    Shit, was het zo doorzichtig ? :-) Ach, maakt niet uit, het heeft wel gewerkt. Was weer een mooie dag. Gelukkig heb ik in de slotveiling mijn shorts kunnen sluiten door alle paniekverkopen, want ik zat hem maandag wel even te knijpen pppffff.

    Maar gelukkig deden de twitterbots met allemaal paniekverhalen over Evergrande goed hun werk. Ook al was er helemaal niks aan de hand omdat de Chinese overheid toch wel ging ingrijpen, de markt en vooral URW/reits beleggers kregen het flink benauwd.

    Ja, shorten is het echte spel met het grote geld , bling bling !

    Shortposities innemen rond de €75 en dan gewoon de koers naar beneden praten op forums en twitteren met onzin paniekverhalen en uiteraard flink blijven verkopen om dat kracht bij te zetten. Paar weken later in de slotveiling alles terugkopen, KATJING !

    Geld verdienen is nog nooit zo makkelijk geweest.
    FUD(fear anxiety and doubt) is genoeg verspreid over Evergrande. Leugens over exposure Blackrock die niet alleen REIDS drukten. Maar hele markt in de VS. Gelukkig wordt dat nu wel zo langzamerhand debunked oa door dit kanaal, dat 1.7 miljoen volgers heeft..

    youtu.be/-OlVMgbxNtU

    Ironie kan niet verhullen dat je niet het beste voor hebt met URW, beste #$¥£%$%#

  11. forum rang 7 HCohen 1 oktober 2021 07:39
    @Mr.J.bonds
    Als (kleine) kinderen rete-vervelend en respectloos zijn, dan kun je ze vaak gewoon het beste negeren.
    Bij sommige grote kinderen en bepaalde 'volwassenen' is dat ook de beste benadering in mijn ervaring.
  12. forum rang 7 HCohen 1 oktober 2021 09:06
    @Lamsrust
    Hoe verrassend dat ook leek afgelopen maandag, lijkt het er op dat je bijkoopkans nadert (zucht ;-) ).
  13. forum rang 4 Mr.J.bonds 1 oktober 2021 10:09
    quote:

    HCohen schreef op 1 oktober 2021 07:39:

    @Mr.J.bonds
    Als (kleine) kinderen rete-vervelend en respectloos zijn, dan kun je ze vaak gewoon het beste negeren.
    Bij sommige grote kinderen en bepaalde 'volwassenen' is dat ook de beste benadering in mijn ervaring.
    Je hebt gelijk, kan er beter niet op reageren.
    Hier nog een bericht dat koersopdrijvend gaat werken in mijn optiek.
    Denk dat we vandaag voor URW herstel gaan zien, zegt mijn intuïtie. Ondanks slechte begin vandaag..

    www.cashcow.nl/kristina-hooper-evergr...

    Kristina Hooper: ‘Evergrande gaat niet failliet’
    Geplaatst door Eddy Schekman | 1 oktober 2021
    China, Research

    De financiële markten hebben de gebeurtenissen rond het Chinese vastgoedbedrijf Evergrande verkeerd geïnterpreteerd. De Visie van Kristina Hooper, strateeg bij Invesco.

    Kristina Hooper: 'Evergrande gaat niet failliet'De vergelijking met Lehman Brothers loopt in ieder geval spaak. Bij Lehman greep de Amerikaanse overheid niet in, ondanks waarschuwingen over de toenemende schulden en risico’s in de vastgoedsector. China heeft met strengere regels wél proactief gereageerd op de stijgende schulden en de hogere vastgoedprijzen. Eind 2018 maakte de People’s Bank of China al bekend dat Evergrande een systeemrisico voor China kon veroorzaken. Omdat de overheid ervan uitging dat een of meer vastgoedbedrijven vanwege te hoge schulden in de problemen zouden komen, is ze nu goed voorbereid om de situatie aan te pakken.

    China

    China zal in de komende dagen en weken binnenkort maatregelen nemen om systeemrisico’s af te wenden. Evergrande gaat waarschijnlijk niet failliet, maar ontkomt uiteraard niet aan een drastische herstructurering. Dit geeft de Chinese markten de nodige ruggensteun en een signaal dat de autoriteiten niet zullen toelaten dat de vastgoedmarkt instort.

    China heeft betere kaarten om een schuldencrisis af te wenden dan veel ontwikkelde markten. Volgens de Bank voor Internationale Betalingen (BIB) bedroeg de schuldquote van de Chinese niet-financiële sector in 2020 289,5% tegenover 139% in 2008. Echter diezelfde ratio bedroeg voor alle landen 289,9%. China zit dus nog net onder het wereldwijde gemiddelde. Ten tweede blijft de schuldquote van China ook onder die van de VS (296,1%), het VK (304,4%), Frankrijk (374,4%) en Japan (418,9%). Enige relativering is dus op zijn plaats.

    Elke ochtend beleggingstips ontvangen? Meld u gratis aan voor Cashcow Daily!

  14. forum rang 6 Lamsrust 1 oktober 2021 10:10
    quote:

    HCohen schreef op 1 oktober 2021 09:06:

    @Lamsrust
    Hoe verrassend dat ook leek afgelopen maandag, lijkt het er op dat je bijkoopkans nadert (zucht ;-) ).
    Ik ben er ook verbaasd over hoe grillig de koers momenteel is. Er vinden veel korte termijn strategieën plaats in dit aandeel.
  15. forum rang 4 kweetnie 1 oktober 2021 10:10
    Aangezien ik niet goed tegen verlies kan en eigenwijs ben, sta ik op het punt om toch weer extra bij te kopen.
    De tijden dat het beter zal gaan komen steeds dichterbij.
    De koers wordt toch wel erg naar beneden gedrukt.
    Mocht deze eind vd dag nog zo laag staan dan ben ik benieuwd wat de eindveiling gaat brengen.
    Goed moment voor mr. Niel en eenieder om nog eens extra goedkoop in te slaan.
  16. forum rang 6 Lamsrust 1 oktober 2021 10:33
    quote:

    !@#$!@! schreef op 30 september 2021 23:28:

    [...]

    Erin en er weer uit !

    Koers mag van mij nu weer naar €200. Wat natuurlijk ook gewoon een kwestie van tijd is. Zo duidelijk dat nu covid bijna over is en iedereen weer gaat shoppen die €10 dividend zo weer terug is !

    Vandaag flink call opties in geslagen. Mnr Niel heeft grote plannen. De koers gaat binnenkort naar de maan ! Let maar op !
    Misschien morgen al wel een overnamebod tegen boekwaarde van €120 van mnr Niel. Hij heeft die call opties natuurlijk niet voor niks gekocht. Zo kan hij het hele bedrijf met een flinke korting kopen ! Jammer voor alle call schrijvers, maar dat zijn toch loosers die het spelletje niet snappen.

    De heer Niel is miljardair en dat wordt je niet door veel geld uit te geven, i.e. hij gaat geen hoge overnamepremie betalen. Ook vermoed ik niet dat hij nu zeg E80 gaat bieden per aandeel, want dan schoffeert hij alle kleinere beleggers die hem en Bressler in het zadel hebben geholpen.

    Uiteraard wil hij wel maximaal profiteren van de upside die URW biedt, edoch zijn aandelenbelang mag niet boven de 30% uitgaan omdat hij dan verplicht een bod moet doen op de resterende aandelen. Via complexe financiële producten kan hij echter ook een economisch belang van meer dan 30% in URW creëren zonder een verplicht bod uit te brengen.

    Stel een partij heeft 5% in URW doch wil haar economisch belang afbouwen. Dan verkoopt deze alle aandelen aan een groepsvennootschap gefinancierd met 10% eigen vermogen en 90% lening verstrekt door Niel. Deze lening kent een vaste rente van 1% (accrued, i.e. jaarlijks bijgeschreven) en een variabele rente van bijvoorbeeld 80% van de winst van de vennootschap.

    Zo verkrijgt NIEL een extra belang van 4% in URW zonder dat hij de aandelen bezit.
  17. forum rang 8 Branco P 1 oktober 2021 10:46
    Ja maar die 5% moet wel gemeld worden bij de registers en dan is binnen een paar dagen toch bekend wie er achter die nieuw opgerichte vennootschap zit? Zoiets is veel te omslachtig en doorzichtig.

    Nee, het is heel erg eenvoudig jongens: Neil bezit 20% en een X aantal van zijn vriendjes (groot en klein) bij elkaar vast ook nog 10% a 20%. Daarmee kan hij de koers van URW bepalen want:
    1) hij is de bestuurden én
    2) zij zijn de meerderheidsstem op de aandeelhoudersvergadering

    Kortom, volledige controle

    Aan 100% van de aandelen heeft Neil (plus vriendjes) toch helemaal niks verder? Dan gaan alle mogelijkheden om op de beurs extra geld te verdienen met allerhande optieconstructies verloren en kan men ook niet meer profiteren van marktsegment (en is bijna niet denkbaar nu, maar ik doel dan ook op (te) positief marktsentiment in de toekomst). Zij weten volledig wat er speelt binnen URW en wat er komen gaat.

    Vergelijk het met van Herk die ook in WHA, ECP, Vastned steeds 20% a 25% heeft. Bij WHA en Vastned heeft hij bovendien ondertussen zijn puppets geïnstalleerd (dus feitelijk is hij daar nu ook indirect bestuurder). Dat is een fijne positie.

    Uiteraard kan er altijd een prijs zijn waarvoor Neil en zijn vriendjes zeggen: daarvoor willen we heel URW wel hebben. Maar die prijs ligt sowieso niet hoger dan de prijs die hij voor de aandelen heeft betaald die hij nu reeds bezit. Alleen dan levert het hem een voordeel op immers.
  18. common sense 1 oktober 2021 10:47
    quote:

    Lamsrust schreef op 1 oktober 2021 10:33:

    [...]

    De heer Niel is miljardair en dat wordt je niet door veel geld uit te geven, i.e. hij gaat geen hoge overnamepremie betalen. Ook vermoed ik niet dat hij nu zeg E80 gaat bieden per aandeel, want dan schoffeert hij alle kleinere beleggers die hem en Bressler in het zadel hebben geholpen.

    Uiteraard wil hij wel maximaal profiteren van de upside die URW biedt, edoch zijn aandelenbelang mag niet boven de 30% uitgaan omdat hij dan verplicht een bod moet doen op de resterende aandelen. Via complexe financiële producten kan hij echter ook een economisch belang van meer dan 30% in URW creëren zonder een verplicht bod uit te brengen.

    Stel een partij heeft 5% in URW doch wil haar economisch belang afbouwen. Dan verkoopt deze alle aandelen aan een groepsvennootschap gefinancierd met 10% eigen vermogen en 90% lening verstrekt door Niel. Deze lening kent een vaste rente van 1% (accrued, i.e. jaarlijks bijgeschreven) en een variabele rente van bijvoorbeeld 80% van de winst van de vennootschap.

    Zo verkrijgt NIEL een extra belang van 4% in URW zonder dat hij de aandelen bezit.
    Dan is die groepsvennootschap een vennootschap van Niel?
  19. forum rang 8 Branco P 1 oktober 2021 10:49
    quote:

    common sense schreef op 1 oktober 2021 10:47:

    [...]

    Dan is die groepsvennootschap een vennootschap van Niel?
    Nee dat zou dan een stroman moeten zijn ofzo. Veel te doorzichtig allemaal. Gebeurt dus ook niet. Ja misschien met belangen die onder de meldingsgrens blijven.
6.809 Posts
Pagina: «« 1 ... 249 250 251 252 253 ... 341 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 19 april

    1. Japan inflatie maart 2,7% YoY volitaliteit verwacht
    2. WDP Q1-cijfers
    3. EU producentenprijzen maart
    4. VK detailhandelsverkopen maart
    5. Fra ondernemersvertrouwen april
    6. KPN €0,098 ex-dividend
    7. CM.com jaarvergadering
    8. NSI jaarvergadering
    9. American Express Q1-cijfers
  2. 22 april

    1. NL investeringen februari
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht