Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Aandeel

Flow Traders BMG3602E1084

Laatste koers (eur)

19,620
  • Verschill

    +0,030 +0,15%
  • Volume

    237.687 Gem. (3M) 205,5K
  • Bied

    19,490  
  • Laat

    19,680  
+ Toevoegen aan watchlist

Flow Traders - 2021: growing and flowing

5.689 Posts
Pagina: «« 1 ... 226 227 228 229 230 ... 285 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 8 beleggertje2020 22 oktober 2021 17:55
    Voor stijgingen FLOW volgende week moet die VIX maandag toch wel weer es boven de 18 uitkomen denk . Zolang ie daar niet komt hou ik alleen mijn 5K stuks in FLOW vast die ik nu heb en koop ik wellicht straks voor een dikke euro goedkoper dan nu weer es 9 a 10K stuks FLOW bij . Zo aan de huidige VIX te zien is Pietje blijkbaar nog niet helemaal uitgewaaid . Toch hou ik er rekening mee dat ie binnenkort een gruwelijke klap van de zweep gaat krijgen . Flow-koers reageert vaak toch traag op VIX-stijgingen . Dus als die weer es een dag of 2 ruim boven de 18 zit is het m.i nog tijd zat om te reageren en FLOW bij te kopen ! Denk ook dat FLOW toch eerder gaat zakken bij aanhoudende Vixen van ruim onder de 18 met ook nog es de Q3-cijfers in het vizier ook al zijn die wellicht beter! Bij FLOW kijkt men gauw een kwartaal verder en dan moet er wel een goed begin gemaakt zijn met bijv blijvendev vix-en boven de 18 ! Verder heeft mijn FAGRON zich goed staande gehouden ! Prettig weekend ! Proost !
  2. forum rang 8 beleggertje2020 22 oktober 2021 18:35
    Verder denk ik dat bij toenemende corona-besmettingen wereldwijd plus weer toenemende ZH-opnames ook VOPAK wel een interessant aandeel is om te kopen rondom de huidige koers ! Vopak is m.i ook laag gewaardeerd en profiteerd juist als de energie-vraag in Olie's minder wordt door bijv corona. In de Winter is wellicht wat meer vraag naar olie . Dus als rond het voorjaar er weer veel corona-perikelen zijn en VOPAK mogelijk zelfs gedaald is naar 32 Euro, dan ruik ik echt een hele grote kans daar ! We gaan het zien !
  3. forum rang 8 beleggertje2020 22 oktober 2021 18:54
    quote:

    Felix07 schreef op 22 oktober 2021 09:02:

    [...]

    Klopt, komt door de problemen bij SNAP (app snapchat) waar Apple de reclames aan banden heeft gelegd. Bij Twitter, Facbook en co heersen nu ook de zorgen dat zij hier ook last van gaan krijgen.

    Ik denk ook dat het een heet najaar wordt. Tegelijkertijd, dat dachten we vorig jaar ook met o.a. de presidentsverkiezingen. Ook oplopende geopolitieke spanningen met o.a. AFghanistan, vluchtelingencrisis, relatie China-VS, gedoe in de EU (Polen), lijken de beurs allemaal niet te deren.
    Tja de oorzaak ligt nog bij de gretige Pietje die zelfs op huidige beurstoppen nog vrolijk instapt en ook rustig voor een koophuis maar liefst gemiddeld meer dan 4 Ton euro wil betalen ! Het huidige Pietje ( 25-33 jr ) heeft gewoon nog geen echte grote smac gemaakt op de beurzen ! Die stapt in Bitcoin en ASML en BESI en ASMI plus APPLE en wellicht ook in andere groeiaandelen! Alleen hij vergeet dat ie daarmee m.i uiteindelijk wel dubbel genaaid gaat worden . Dus de rest van z'n leven mot ie wellicht gaan zwoegen voor niks meer dan een heel simpel levensonderhoud met o.a vegetarische hamburgers op het menu plus een doos alternatieve pillen etc etc ! Nou geef mij die biefstuk, mijn shagje en mijn biertje maar hoor . Mijn vader is er nu al bijna 95 jaar oud mee geworden !
  4. forum rang 8 beleggertje2020 22 oktober 2021 19:09
    quote:

    am1993 schreef op 22 oktober 2021 11:28:

    [...]
    Kan je dat wel volhouden tot eind volgende week? Ben benieuwd.
    Tja als FLOW voor mij totaal onverwachts zonder reden beneden de 34 komt , hou ik het niet vol en koop ik binnen een week max FLOW bij denk ik hoe dan ook . Dan ga ik wellicht ook uit Fagron mits Fagron dan wel nog boven de ca 14,80 staat denk ik , anders hou ik Fagron gewoon keihard vast voor de lange termijn. Er gaan uiteindelijk steeds meer ouderen komen met allerlei gebreken ( baby-boomers vnl ) die wellicht steeds vaker en vaker spullen van de apotheek en dus ook van Fagron en zijn evt concurenten nodig hebben . Fagron zit toch ook niet stil lijkt mij. Ze hebben veel macht en zitten wereldwijd op productie-lokaties. Daar kunnen evt concurrenten alleen maar van dromen. Tja en behalve Fagron , dicht ik ook FLOW veel macht toe ondanks concurrentie . Flow is zeker wel een hightech handelsbedrijf bij uitstek !
  5. forum rang 8 beleggertje2020 22 oktober 2021 19:22
    Als die VIX maandag niet boven de 16v uitkomt dan denk ik dat FLOW maandag behoorlijk verder gaat dalen ! Ik zie het wel . Zit met slechts 5K stuks in FLOW en wil graag lekker goedkoop FLOW terug bijkopen totaan ca mijn max-porto.
  6. forum rang 8 beleggertje2020 22 oktober 2021 19:31
    Zolang de Nasdaq binnen 1 beursdag niet ca 7% kan dalen blijft Pietje nog actief is mijn idee tot dusver . Ook wat dat betreft hou ik het mogelijk effe bij 5K stuks FLOW max ! Nasdaq-dalingen van minder als 5% op een beursdag beschouw ik zowieso voortaan als peanuts ! Pietje blijft blijkbaar stevig aan de gang . Daarom ook nu voor de korte termijn meer in FAGRON . Techs gaan straks op z'n minst roteren naar aandelen zoals Fagron is mijn idee !
  7. forum rang 8 beleggertje2020 22 oktober 2021 19:57
    Verder nog : Voor de meeste grote jongens zal het wellicht best goed aflopen allemaal . Maar voor zeer vele Pietjes gaat het huilen met de pet op worden , zelfs al hebben ze een universitaire opleiding of HBO-opleiding gehad. Hun huizen staan over een paar jaar gigantisch onder water . Babyboomers gaan steeds massaler naar verpleeghuizen wegens dementie op oudere leeftijd , dus er komen binnenkort ook zeer veel bestaande huizen vrij voor de verkoop Mijn huis niet want ik heb gekocht voor slechts 66000 euro dus als het dan uiteindelijk weer zakt van dik 4 ton euro nu naar ca 1,5 Ton Euro straks, zal ik er geen traan om laten ! Een huis is nu eenmaal een kruis en daat heb je woongenot van ! Bij huizen die onder water komen is het op het eind van de rit een heel ander verhaal, e.e.a vanwege verplichte afslossing van die 4 ton Euro na een jaartje of 30 , zoniet zit je wellicht voor de restschuld mogelijk tegen rentes aan te kijken van pakweg ca 10%/jaar of je moet gewoon verkopen voor ca 1,5 Ton plus heel veel restschulden waar maandelijks rentes over verschuldigd zijn . Zeg nooit niet dat het op deze manier gebeurd als eerst de inflatie de pan uit gaat rijzen door teveel bijgedrukt geld en een oververhitte economie en dus steeds meer personeelsgebrek. Dat wordt m.i op den duur stagflate met zeer hoge rentes tot gevolg !
  8. forum rang 6 RJ 80 22 oktober 2021 20:57
    Zonder nieuwe donkere vogel die met grote vleugels voorbij komt wapperen vermoed ik dat de hausse nog wel ffkes door kan blijven gaan… inflatie of niet, geld op de bank of in obligaties blijven geld kosten dus men blijft ‘gedwongen’ worden tot aandelen, opties en trackers. En crypto if you will, niet mijn voorkeur, maar heb er inmiddels een kleine posities (accountje in Bots en wat aandeeltjes in enkele cryptobeurzen, en uiteraard via Flow inmiddels ook;-) )aan gewaagd omdat het blijkbaar here to stay is. Kan dan niet de arrogantie opbrengen om dit niet als segment te erkennen, en hier duswat allocatie aan toe te kennen, ook al druist het tegen mijn gevoel in (van moeten kunnen berekenen wat zo’n virtueel ding nou eigenlijk waard is behalve sentiment en populistisch gedrag tegen de gevestigde financiele orde, want ja…..)
  9. forum rang 8 beleggertje2020 23 oktober 2021 19:22
    quote:

    Tweede Hans schreef op 22 oktober 2021 21:02:

    Elk forumdraadje heeft wel een troll. Hier is het wel heel erg, Het draadje is gewoon onleesbaar geworden door een enkele frusto.

    Nee hoor , ik ben eg nie gefrustreerd hoor , ha ha ! Denk gewoon dat het werkelijkheid wordt wat ik denk ! Groeibedrijven komen domweg dadelijk niet meer aan gekwalificeerd personeel om hun groei met een raming van onderhand wel 10 jaar of meer nog waar te maken ! Personeel gaat zelfs op den duur fikse looneisen stellen vanwege flinke inflatie ! Bij tekorten aan personeel gaan uiteindelijk op z'n minst overal de lonen flink omhoog ! Dus denk dat dat de winstverwachtingen van heel veel bedrijven nog es keihard gaat raken. Tot nu toe hebben arbeiders veel gepikt , maar denk dat dat ook gauw afgelopen raakt als het zo doorgaat ! Geloof maar gerust dat dit bedrijven als zelfs ASML dat keihard gaat raken ! De KW daar is nu al veels te hoog ! Maar eh als personeelsleden hun vaste lasten almaar zien stijgen door inflatie , komt er toch een dag dat ze het domweg niet meer pikken en lopen ze misschien zelfs wel over naar zombiebedrijven die met gratis geld in de lucht gehouden worden maar wel bereid zijn om veel meer te betalen ( met gratis geld he ha ha ) .
  10. boomer92 23 oktober 2021 22:18
    quote:

    beleggertje2020 schreef op 23 oktober 2021 19:22:

    [...]
    Nee hoor , ik ben eg nie gefrustreerd hoor , ha ha ! Denk gewoon dat het werkelijkheid wordt wat ik denk ! Groeibedrijven komen domweg dadelijk niet meer aan gekwalificeerd personeel om hun groei met een raming van onderhand wel 10 jaar of meer nog waar te maken ! Personeel gaat zelfs op den duur fikse looneisen stellen vanwege flinke inflatie ! Bij tekorten aan personeel gaan uiteindelijk op z'n minst overal de lonen flink omhoog ! Dus denk dat dat de winstverwachtingen van heel veel bedrijven nog es keihard gaat raken. Tot nu toe hebben arbeiders veel gepikt , maar denk dat dat ook gauw afgelopen raakt als het zo doorgaat ! Geloof maar gerust dat dit bedrijven als zelfs ASML dat keihard gaat raken ! De KW daar is nu al veels te hoog ! Maar eh als personeelsleden hun vaste lasten almaar zien stijgen door inflatie , komt er toch een dag dat ze het domweg niet meer pikken en lopen ze misschien zelfs wel over naar zombiebedrijven die met gratis geld in de lucht gehouden worden maar wel bereid zijn om veel meer te betalen ( met gratis geld he ha ha ) .
    doodmoe word ik hier van
  11. Wijze belegger 23 oktober 2021 23:12
    quote:

    boomer92 schreef op 23 oktober 2021 22:18:

    [...] doodmoe word ik hier van
    U bent iemand die zich aanstelt. Doe normaal. Doodmoe worden vluchtelingen in onze mensonwaardige opvang in ter Apel. Wijze belegger heeft een andere mening dan b2020 maar stelt vrije meningsuiting boven alles. Bovendien is het hem opgevallen dat b2020 zich nooit hatelijk uit tegen andere forumleden. B2020 vergelijken met een trol slaat de plank dan ook volkomen mis.
  12. forum rang 4 Putschrijvert 23 oktober 2021 23:51
    quote:

    Wijze belegger schreef op 23 oktober 2021 23:12:

    [...]
    U bent iemand die zich aanstelt. Doe normaal. Doodmoe worden vluchtelingen in onze mensonwaardige opvang in ter Apel. Wijze belegger heeft een andere mening dan b2020 maar stelt vrije meningsuiting boven alles. Bovendien is het hem opgevallen dat b2020 zich nooit hatelijk uit tegen andere forumleden. B2020 vergelijken met een trol slaat de plank dan ook volkomen mis.
    Kudo's voor Pietje2020 dat 'ie zich niet hatelijk uit naar zijn mede forumleden. Zijn houding tegenover 'Pietjes' is dan wel enigszins hatelijk te noemen. Vergis u niet: Pietje2020 kijkt op zijn eigen soort neer.

    De vergelijking met vluchtelingen is volledig aan u. Kan ik u misschien adviseren om ze allemaal zelf op te vangen? Als het u zo aan het hart gaat, zult u vast bereid zijn om deze mensen op uw eigen landgoed op te vangen en een menswaardig leven te bieden. Uw rechtschapenheid lijkt immers zo groot dat u anderen niet met uw persoonlijke wensen opzadelt, laat staan dat u anderen daarvoor laat betalen.
  13. forum rang 4 Daann 23 oktober 2021 23:51
    B2020 gebruikt dit forum als zijn persoonlijke dagboek waarin hij iedere gedachtegang noteert. Ja, dat is vervelend. En ja, dat hebben we hem al meerdere keren duidelijk gemaakt. Het wordt nu echt eens tijd dat een moderator ingrijpt.
  14. Wijze belegger 24 oktober 2021 00:03
    quote:

    Putschrijvert schreef op 23 oktober 2021 23:51:

    [...]
    Kudo's voor Pietje2020 dat 'ie zich niet hatelijk uit naar zijn mede forumleden. Zijn houding tegenover 'Pietjes' is dan wel enigszins hatelijk te noemen. Vergis u niet: Pietje2020 kijkt op zijn eigen soort neer.

    De vergelijking met vluchtelingen is volledig aan u. Kan ik u misschien adviseren om ze allemaal zelf op te vangen? Als het u zo aan het hart gaat, zult u vast bereid zijn om deze mensen op uw eigen landgoed op te vangen en een menswaardig leven te bieden. Uw rechtschapenheid lijkt immers zo groot dat u anderen niet met uw persoonlijke wensen opzadelt, laat staan dat u anderen daarvoor laat betalen.
    U maakt een klucht van uzelf. Niet wijs om te doen. U kunt zich beter houden aan het schrijven van puts op de parels van het WTF.
  15. forum rang 4 Putschrijvert 24 oktober 2021 00:32
    quote:

    Wijze belegger schreef op 24 oktober 2021 00:03:

    [...]
    U maakt een klucht van uzelf. Niet wijs om te doen. U kunt zich beter houden aan het schrijven van puts op de parels van het WTF.
    Een inhoudelijke reactie is klaarblijkelijk teveel. U bent vermoedelijk een NIMBY.
  16. boomer92 24 oktober 2021 01:27
    quote:

    Putschrijvert schreef op 24 oktober 2021 00:32:

    [...]
    Een inhoudelijke reactie is klaarblijkelijk teveel. U bent vermoedelijk een NIMBY.
    geen idee wat nimby is ? maar heb al een paar weken geleden gepost , nu hebben we 2 mafkezen hier . zeg verder maar niet te veel hierover . ban ,ban dan (:
  17. boomer92 24 oktober 2021 01:37
    quote:

    Wijze belegger schreef op 23 oktober 2021 23:12:

    [...]
    U bent iemand die zich aanstelt. Doe normaal. Doodmoe worden vluchtelingen in onze mensonwaardige opvang in ter Apel. Wijze belegger heeft een andere mening dan b2020 maar stelt vrije meningsuiting boven alles. Bovendien is het hem opgevallen dat b2020 zich nooit hatelijk uit tegen andere forumleden. B2020 vergelijken met een trol slaat de plank dan ook volkomen mis.
    echt geen idee wat b2020 zijn slechte beleg adviezen en zo ook die van onze wijze man iets te maken hebben vluchtelingen ?
  18. forum rang 8 beleggertje2020 24 oktober 2021 21:21
    Mijn gedachte voor komende week , nl : Piet particulier koopt Evergrande flink bij omdat ze weer bijbouwen , hi hi ! Piet particulier blijft nog effe bezig om de beurzen rondom te toppen te houden door pepedure inkoop van vnl aandelen ASML, ASMI, BESI . Piet ziet niet dat Evergrande toch gewoon failliet gaat of dadelijk heel erg veel minder waard gaat worden . Piet denkt verder dat er zomaar overal een blik nieuw personeel opengetrokken kan worden zodat de wereld-econonomie kan blijven groeien Hi hi .
  19. forum rang 8 beleggertje2020 25 oktober 2021 16:21
    Denk zolang de VIX ruim onder de 18 blijft Flow altijd wel dagelijks wat verder zakt ! Ik wacht daarom mijn kans op evt bijkopen FLOW maar mooi es efkes af. Voor nu gaat FLOW mooi effe die richting heen waar ik 'm graag wil hebben voor mijn bijkoop van 9K a 10K stuks FLOW . Kan me nu niet veel boeien dat ik met mijn 5K stuks FLOW dan effe tijdelijk mee moet zakken. Voor nu effe voor mij : Hoe meer FLOW nu zakt hoe beter ! Pietje hept me nu hi hi .
5.689 Posts
Pagina: «« 1 ... 226 227 228 229 230 ... 285 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 22 april

    1. NL investeringen februari
    2. SAP Q1-cijfers
    3. NL consumentenvertrouwen april
    4. NL prijzen bestaande koopwoningen maart
    5. ING jaarvergadering
    6. VS Chicago Fed-index maart
    7. EU consumentenvertrouwen april (voorlopig)
  2. 23 april

    1. Japan samengestelde inkoopmanagersindex april
    2. Novartis Q1-cijfers
    3. Renault Q1-cijfers
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht