Word abonnee en neem Beursduivel Premium

Koffiekamer Terug naar discussie overzicht

Kabinet Rutte III, vertrouwen in de toekomst ???

53.714 Posts
Pagina: «« 1 ... 2594 2595 2596 2597 2598 ... 2686 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 3 november 2021 11:36
    quote:

    rene l schreef op 2 november 2021 16:07:

    .....

    Vanaf vrijdag het mondkapje weer op, aan de éne kant kan ik er mij wel iets bij voorstellen, maar aan de andere kant, waar zijn ze in vredesnaam mee bezig.
    Gekke regels, wie snapt er nog wat van, totaal geen structuur, maar maak de mensen maar lekker gek.
    En hier zal het niet bij blijven, de controledrift zal steeds ernstigere vormen aan gaan nemen.

    ......
    Aangezien jij veel op pad bent, misschien kun je dan de komende dagen eens kijken naar mondmaskers-gebruik in de supermarkten. Ik vermoed dat die nog nauwelijks opgedaan zullen worden.

    Dit kan dan op twee dingen wijzen. Alleen als iets opgelegd (verplicht) wordt, komen de mensen (typisch Nederlands?) in actie. Of, mijn mening, er wordt geen urgentie/nut gevoeld, wat veel zou zeggen over deze maatregel.
  2. forum rang 7 rene l 3 november 2021 15:02
    quote:

    Opus135 schreef op 3 november 2021 11:36:

    [...]

    Dit kan dan op twee dingen wijzen. Alleen als iets opgelegd (verplicht) wordt, komen de mensen (typisch Nederlands?) in actie. Of, mijn mening, er wordt geen urgentie/nut gevoeld, wat veel zou zeggen over deze maatregel.

    Ik ben er bang voor dat het een gitzwarte winter gaat worden waarbij de mensheid tot wanhoop gedreven worden en dat het zal uitmonden in extreem veel geweld.

    Zelf vind de nieuwe regels gewoonweg onlogisch, laat staan dat de mensen het snappen.
    Voor bezoek aan een restaurant, de sportschoof, of het zwembad, en zelfs op de terrassen moet je verplicht je QR code laten zien en je hoeft dan geen mondkapje op.
    Maar haal je ergens wat af, dan hoeft er niks, ik heb ook geen idee of een cafetaria bijvoorbeeld gescheiden ingangen moet hebben.
    En het gekke, voor de medewerkers gelden geen enkele voorschriften.

    In de winkels wordt nergens naar gevraagd, kop dicht, en verplicht het mondkapje weer op.

    Maar wat zijn nu bijvoorbeeld de regels als je naar een tandarts moet.
    Moet je je QR code laten zien, moet je een mondkapje op, of beiden, en mag het mondkapje in dat geval wel af als de tandarts je gebit wil inspecteren.

    Onze dochter loopt dit schooljaar 2 dagen in de week stage in een verzorgingstehuis.
    Apart genoeg, medewerkers zijn niet verplicht om zich te laten vaccineren, en er zijn weinig regels.
    Deze week is daar Corona uitgebroken, 4 ouderen die wel gevaccineerd zijn, zijn inmiddels besmet, iederéén is verplicht getest.
    En heb je Corona, draag dan een mondkapje, hou een beetje afstand, maar werk in ieder geval door, er is namelijk een gigantisch te kort aan personeel.

    Maar wel heel opvallend, de oudjes zoals onze dochter ze noemt, ze zijn nu heel erg ziek, een soort van hele heftige griep, maar niemand is zo ziek dat een opname in het ziekenhuis of op de IC noodzakelijk is.

    Ja, het zijn mensen tussen de grofweg 80 en 100 jaar, een zwak gestel, onderliggende klachten, ze zitten er tenslotte niet voor niks.
    Voor onze dochter is het ook wel heftig, ze is heel erg met hun begaan, in korte tijd een band opgebouwd, en ze zei ook, ik was bang deze week, ik dacht dat een mevrouw dood zou gaan want ik zag haar niet meer ademen.
    Er veel over gesproken, ze zit er best wel mee, maar toch zegt ze, ik wil dit werk zeker gaan doen als ik klaar ben met school.
    Tja zeg ik dan, zo zit het leven wel in elkaar, op een bepaald moment dan komt je tijd, hier ontkomt niemand aan.
    En als jij ze goed verzorgd hebt dan blijven ze je eeuwig dankbaar.

    Ik weet ook niet waar het naar toe gaat met Corona, komen we er ooit vanaf, straks een boosterprik voor de ouderen als eerste, wie volgt er dan in de rij.
    Scheuringen in de maatschappij, ik kan mij nog steeds goed voorstellen dat er mensen zijn zich niet willen laten vaccineren, om vele redenen, en wat ik vaak hoor, welke garanties heb je op termijn op bijwerkingen waar nu nog niets van bekends is, niks.

    En het aller gekste, ik heb het zelf ook regelmatig gevraagd, waarom worden de mensen niet getest op of ze inmiddels anti-stoffen opgebouwd hebben.
    Vorige week in Jinek was er ook een mevrouw die het vroeg, tot twee keer toe werd haar mond gesnoeid door de deskundigen en er snel overheen gepraat.

    Bij ons vanmorgen een opmerkelijk artikel in de krant.
    In meerdere wijken in ons dorp worden nu tolken ingezet om "anderstaligen" over de streep te trekken om zich te laten vaccineren.
    Ja, ze bedoelen hiermee mensen die al heel lang in Nederland wonen maar de taal nog steeds niet spreken.
    Welke redenen hebben hun om zich niet te laten vaccineren, ze het vragen is lastig.
    Je moet tegenwoordig uiterst voorzichtig zijn met wat je schrijft en welke bewoordingen je exact gebruikt, maar waarom mag je nu niet gewoon vertellen om wie het precies gaat.

    Zelf denk ik dat de vaccinaties zeker hun nut bewezen hebben ondanks dat ik er zelf nog steeds gemengde gevoelens over heb.
    Maar ja die mooie praatjes, als je het spuitje gehad hebt dan krijg je zelf geen Corona meer, en anderen kun je ook niet meer besmetten, en doe het vooral ook voor anderen.
    Dit zijn volstrekte leugens, het volk is voorgelogen omdat ze wel beter wisten.

    Gisteravond weer een flitsend optreden van het Showmasters duo Mark en Hugo.
    Hugo was de kwaadwillende, hij kwam eng over, en sprak de mensen bestraffend toe.
    Mark vond alle regels zo erg, o, o, o, wat was hij toch begaan met de mensen.
    Je zou hem bijna aardig gaan vinden en denken dat hij ook nog iets van gevoel voor de mensen heeft.
    Het was wederom een grote show voor de buhne.

    Hoe lang worden de nieuwe regels doorgevoerd, worden deze nog uitgebreid, bijvoorbeeld een verplichte Coronapas voor op het werk.
    Niemand hoor je daarover.
    En elke keer dat je QR code gescand wordt, wordt de locatie gekoppeld aan je gegevens, wordt dit in een databank opgeslagen, en wie heeft er in dit geval allemaal toegang toe.
    Ik begin die controledrift best wel een beetje eng te vinden, wat wordt de volgende stap en hoever willen ze uiteindelijk gaan.

    Het zal uiteindelijk uitmonden tot een tweespalt in de maatschappij, er zal een wig tussen de mensen gedreven worden.
    Uiteindelijk zal er de totale gekte uitbreken.
    En intussen gaat de afbraak van ons land in rap tempo door.
    De Eurofielen lachen zich rot, pluk de Nederlanders financieel maar flink kaal, zet dat overvolle land maar in als pilot-project voor de vergroening.
    Barre tijden zullen er aan komen.

    Maar er is ook nog positief nieuws in ons te grote dorp, Volt heeft opgegeven, ze hadden te weinig leden en doen volgend jaar niet mee aan de verkiezingen.
    Dit zou toch een mooi voorbeeld zijn voor de rest, vaag die partij maar helemaal van de kaart, het zijn "monsters zonder waarde" voor ons land die de algehele ontzetting alleen maar versneld in willen zetten.
  3. forum rang 7 ffff 3 november 2021 15:06
    Opus,

    Vanmorgen naar de Aldi geweest, naar HIFI, zeg maar de Mediamarkt, en naar de Luxemburgse Brico. Overal volop mondmaskers op en voor de kassa's : IEDEREEN weer keurig op anderhalve meter afstand. Dus ; Overal.

    Gelukkig zijn er genoeg mensen die begrijpen dat al dit soort maatregelen niet genomen worden om te klieren, te treiteren of te pesten, maar verstandige maatregelen zijn om de kans op herinfectie te verkleinen.

    Dan nog een opmerking over de video-verbinding die Xi =Ping geweigerd werd met Glascow.

    Ik viel een klein beetje van mijn stoel , want Her Majesty , Her Royal Higness < Queen Elisabeth II of the United Kingdoms mocht WEL een overigens prima speech houden via video tot de deelnemers in Glascow.

    Dus toch een beetje met TWEE maten meten en toepassen: China niet en the Queen wel........

    Peter
  4. forum rang 7 ffff 3 november 2021 15:21
    Rene schrijft hierboven:

    en wat ik vaak hoor, welke garanties heb je op termijn op bijwerkingen waar nu nog niets van bekends is, niks.

    Tja Rene, dan moet je tegen die mensen zeggen dat ze sinds ze nog maar drie maanden oud waren een resem van zo ongeveer 25 vaccinaties hebben gehad tegen een hele resem bacteriële en virale ziektes en dat toen hun ouders ( gelukkig) ook niet met die vragen kwamen. Of ze moesten zwaar gelovig zijn en inderdaad de kinderverlamming aanvaarden die hun kind( eren) opliep, of hun kinderen in een dorp in het centrum van nederland met tientallen tegelijk aan diphterie zien te overlijden.

    Kortom: Al meer dan 120 jaar worden mensen gevaccineerd en daarover is ontzettend veel kennis verzameld en zijn honderdduizenden mensenlevens gespaard van typhus, cholera, pokken, de pest, longontsteking, baarmoederhalskanker, kinkhoest, influeza etc. etc..... En toch...Ze willen niet.
    Voor MIJ, ik zeg het hardop: Als ze doodziek in ziekenhuis aankomen.... gewoon achteraan in de gang aanschuiven en op een stoeltje aldaar gaan wachten..

    Gebeurt natuurlijk niet, maar wellicht toch wel in het hoofd van menige zorgverstrekker...

    Peter
  5. [verwijderd] 3 november 2021 16:07
    De meningen blijven verdeeld, maar dat is geen probleem en zelfs O.K.

    Ik zie de gemiddelde 22-jarige overigens niet doodziek in een ziekenhuis belanden, althans niet (alleen) door corona, en indien toch, dan vrijwel zeker niet voor een bed op de IC. Iemand die dubbel zo oud is doorgaans ook niet.

    Luxemburg is geen Nederland, waar het kabinet net weer nieuwe maatregelen in het vooruitzicht heeft gesteld (dubbel: a.s. zaterdag en een weekje later opnieuw).

    Testen op antistoffen is denk ik ook maar een momentopname. Vermoedelijk is men na oplopen van de ziekte en herstel daarvan slechts beperkte tijd immuun, ook gelet op mutaties. Dat geldt ook, of zelfs temeer voor vaccins. Zo is het tenminste altijd geweest. Wat doen we daar dan mee? Gewoon mee leven, zoals is het ook altijd gegaan. Iemand kan dan een in vliegende vaart ontwikkeld vaccin nemen, herhaaldelijk, en niet bang zijn voor het karakter ervan (gentherapie) noch voor (zeldzame?) bijwerkingen. Of iemand kan het risico op ziekte laag inschatten en/of de gevolgen bij ziekte beperkt, en dus vertrouwen op het natuurlijke menselijke systeem. Zo eenvoudig is het. Waarom de laatste als hij/zij/het toch wordt getroffen qua zorg dan "gestraft" zou moeten worden, kan ik niet inzien en vind ik moreel ten zeerste verwerpelijk: het standpunt is goed verdedigbaar en mensen dwingen om bepaalde keuzes te maken of mensen dwingen tot een voorgeschreven manier van leven past geenszins in de voorheen vrije westerse cultuur, rechtsstaat en democratie.

    Maar ja, waar discussiëren we over? Na langdurig volgen wat er allemaal gebeurt en niet gebeurt, neig ik er toch weer heel erg naar om de politiek/media niet te zien als bezig met de volksgezondheid, maar als misbruikend angst met betrekking tot volksgezondheid om een centraal controlesysteem in te voeren, waarin grondrechten alleen voor de vorm bestaan en de overheid burgers hun vrijheid ontneemt en tegen elkaar opzet; de middenklasse moet daarbij financieel-economisch fors inleveren, zodat uiteindelijk alleen een heel brede onderklasse overblijft, die zal worden overheerst door enkele gelukkigen die niets met beperkingen van doen hebben, op geen enkel vlak. Een soort drive naar eugenetica en/of bevolkingsuitroeiing op iets langere termijn sluit ik ook niet uit. Nee, dat kan ik niet sluitend bewijzen, dat kan niemand.

    Wel lijkt het mij zo te zijn dat vermeende complottheorieën of afwijkende meningen die op MSM zijn weg gecensureerd (waarom?) in de loop der tijd behoorlijk goed zijn uitgekomen c.q. waar gebleken. Men is bijna door bedoelde theorieën heen zelfs.

    Het is goed een geheugen te hebben. Dan herinner je je nog discussies in Jinek, in oktober, over "gewoon drie weken volhouden nog" en we zijn er klaar mee, wie kan daar nou bezwaar tegen hebben? Famke tegenover Gommers. Zul je denken, dat weet ik toch niet meer zo goed. Nou, ik bedoel dan ook oktober vorig jaar, niet de afgelopen oktober, zo (relatief) lang geleden dus al.
  6. forum rang 7 JP Samosa 3 november 2021 17:02
    Persoonlijk vond ik Rutte en Hugo wel weer okay. Wel een beetje half slappe maatregelen.
    -Mondkapjes: reken er maar op, die gaan volgende week zeker,nagenoeg 100% gedragen worden in de supermarkt.
    -1,5 meter: geen probleem, maar liever een verplichting dan een advies(dat werkt niet meer)

    Huiliehuilie verhalen , van oa. Sportscholen, ivm scannen QR code zijn toch tamelijk lachwekkend.
    Verplicht vaccinatie zal sowieso nooit gebeuren. Onmogelijk. Het enige nadeeltje is dat je in sommige gevallen een test moet hebben om binnen te kunnen. So be it.
    Dus af en toe ff de tandjes op elkaar voor je principes, zou ik zeggen

    Maar goed, welke maatregelen men al dan niet neemt, het is nooit goed.
    elke dag in kranten,media en nepnieuws media,
    Elke avond op tv , men mag de meest uiteenlopende meningen spuien.
    Van deskundigen , bn-ers tot vele onwetenden.

    Het is inmiddels een soort full time nationaal tijdverdrijf geworden……
  7. forum rang 9 josti5 3 november 2021 17:03
    quote:

    Opus135 schreef op 3 november 2021 16:07:

    (...)

    Maar ja, waar discussiëren we over? Na langdurig volgen wat er allemaal gebeurt en niet gebeurt, neig ik er toch weer heel erg naar om de politiek/media niet te zien als bezig met de volksgezondheid, maar als misbruikend angst met betrekking tot volksgezondheid om een centraal controlesysteem in te voeren, waarin grondrechten alleen voor de vorm bestaan en de overheid burgers hun vrijheid ontneemt en tegen elkaar opzet; de middenklasse moet daarbij financieel-economisch fors inleveren, zodat uiteindelijk alleen een heel brede onderklasse overblijft, die zal worden overheerst door enkele gelukkigen die niets met beperkingen van doen hebben, op geen enkel vlak. Een soort drive naar eugenetica en/of bevolkingsuitroeiing op iets langere termijn sluit ik ook niet uit. Nee, dat kan ik niet sluitend bewijzen, dat kan niemand.

    Wel lijkt het mij zo te zijn dat vermeende complottheorieën of afwijkende meningen die op MSM zijn weg gecensureerd (waarom?) in de loop der tijd behoorlijk goed zijn uitgekomen c.q. waar gebleken. Men is bijna door bedoelde theorieën heen zelfs.

    (...)
    Einde quote.

    Welkom bij de groeiende club :-)

    Als je een goed geheugen hebt, dus niet het uitermate korte geheugen van onze 'volksvertegenwoordigers', en goed volgt wat op diverse terreinen (geldmarkt, klimaat, energie, covid 19, gezondheidszorg in het algemeen, vrije meningsuiting/'fake nieuws', immigratiepolitiek etc.) stap voor stap gebeurt, dan wijzen al die stappen in één richting, en dat is een 'beschaving', zoals jij deze hierboven scherp en treffend schetst.
  8. forum rang 6 haas 3 november 2021 19:45
    Hardenberg gaat schulden van gedupeerden toeslagenaffaire snel kwijtschelden: ‘Feestdagen staan voor deur’

    Hardenberg gaat nog deze maand de gemeentelijke schulden van gedupeerden van de toeslagenaffaire kwijtschelden. Het is een landelijke afspraak om dit met ingang van het nieuwe jaar te doen, maar meerdere gemeenten proberen de slachtoffers ook vóór 1 januari te helpen.
    In Hardenberg gebeurt dit vanaf volgende week al.
  9. [verwijderd] 4 november 2021 00:05
    Zelf even de stad ingewipt voor een portie bij de Chinees (dit schijnt een ouderwetse actie te zijn, maar naar mijn beleving nog even goed als in voorgaande decennia, althans beter dan het spul dat via Thuisbezorgd te bestellen is).

    Nauwelijks mondkapjes te zien. Het zal in supermarkten wel idem dito zijn. Prima maatregel dus, heeft tot voor kort ook al goede diensten bewezen, samen met de vaccins, reden waarvoor we binnenkort weer met extra maatregelen verder moeten gaan. :-) :-(

    Het volk zal het mokkend (in meerderheid) opnieuw ondergaan. Zeker een beetje gaan ruzieën met zo'n bewakingsmannetje, die niet beter weet en ook maar z'n baantje uitoefent. Heeft geen zin, is vermoeiend en is slecht voor ieders bloeddruk (ook dat nog). Je kunt nog wel, in de winkel zijnde, het ding omlaag naar je hals trekken, al dan niet repetitief, en aldus naast wat frisse adem verkrijgen ook nog van recalcitrantie doen blijken, wellicht net zo als in de vorige dwangperiode ook al. Ik los het zelf meer op door niet meer aanwezig te zijn in dergelijke gelegenheden. Ik neem geen deel aan een mini-zombiesamenleving, ook niet als dit het nieuwe "normaal" zou worden.
  10. [verwijderd] 4 november 2021 00:25
    Ik begrijp inmiddels dat de verhouding gevaccineerden-ongevaccineerden qua ziekenhuisopnames 45-55 is. Jongste gegevens van het RIVM. Ook Vlaamse cijfers gaan uit van ongeveer half-half. Eerder circuleerde de verhouding 20-80. Dat betrof echter, meen ik, IC-opnames. Verder moeten we bedenken dat de groep gevaccineerden veel groter is, waarbij we de verhouding 85-15 voorgespiegeld krijgen.

    Hoe dan ook, de cijfers die we voorgespiegeld krijgen zijn niet te controleren. Ik zie dan geen reden om het RIVM klakkeloos te vertrouwen, aangezien zij deel uitmaakt van de overheid met een overduidelijk dwingend doel.

    Voor zover we er belang aan hechten dat het narratief kloppend is. Als dat enkel bedoeld is als aanleiding/afleiding (zie mijn recente voorgaande post), helpt dat natuurlijk wel, maar gaat het vooral om beeldvorming en framing, en speelt de waarheid niet zo'n rol.

    En voor zover we de prikken als vaccinaties moeten beschouwen en niet als injecties zonder serieus werkend vaccin.
  11. forum rang 6 haas 4 november 2021 08:52
    Wel van de voorpagina maar ................................nog veel werk aan de winkel

    13 JUli 2021 gebeurde het in oa. Zuid L:imburg: maar tis nog lang niet weer okee
    werk a/d winkels/bedrijven en boerderijen. En de vele woonhuizen van burgers die nog elders verblijven
    ===================================================================

    Ruim 1.600 schademeldingen na wateroverlast Limburg
    Redactie

    Kirsten Graumans
    redacteur ondernemen

    Inmiddels hebben volgens RVO 1.400 mensen bezoek gehad van een taxateur.

    Tot nu toe zijn bij RVO 1.644 meldingen gedaan van schade door hoogwater dan wel overstromingen in juli dit jaar vanuit Limburg en (een stuk van) Noord-Brabant. Bedrijven, particulieren en andere instanties kunnen zich bij RVO melden om compensatie te krijgen voor (een van hun) schade via de Regeling tegemoetkoming waterschade (Wts), mits zij zich in het aangewezen schadegebied bevinden.

    RVO laat weten dat inmiddels 1.400 mensen bezoek hebben gehad van een taxateur.
    Over de verdere afwikkeling van de schade en of en hoeveel er al is uitgekeerd kan RVO op dit moment nog niets zeggen.
  12. forum rang 6 Ronald Engels 4 november 2021 20:14
    quote:

    Opus135 schreef op 4 november 2021 00:25:

    Ik begrijp inmiddels dat de verhouding gevaccineerden-ongevaccineerden qua ziekenhuisopnames 45-55 is. Jongste gegevens van het RIVM. Ook Vlaamse cijfers gaan uit van ongeveer half-half. Eerder circuleerde de verhouding 20-80. Dat betrof echter, meen ik, IC-opnames. Verder moeten we bedenken dat de groep gevaccineerden veel groter is, waarbij we de verhouding 85-15 voorgespiegeld krijgen.

    Hoe dan ook, de cijfers die we voorgespiegeld krijgen zijn niet te controleren. Ik zie dan geen reden om het RIVM klakkeloos te vertrouwen, aangezien zij deel uitmaakt van de overheid met een overduidelijk dwingend doel.

    Voor zover we er belang aan hechten dat het narratief kloppend is. Als dat enkel bedoeld is als aanleiding/afleiding (zie mijn recente voorgaande post), helpt dat natuurlijk wel, maar gaat het vooral om beeldvorming en framing, en speelt de waarheid niet zo'n rol.

    En voor zover we de prikken als vaccinaties moeten beschouwen en niet als injecties zonder serieus werkend vaccin.
    ==============================

    Opus135

    Het wordt de hoogste tijd volledig te stoppen met de Corona Dictatuur/Hysterie en tevens te stoppen met de CO2 Global Warming Klimaat Dictatuur/Bedrog.

    Stop met testen op Corona en stop met alle corona vaccinaties en boosters van alle gevaccineerden, van alle ongevaccineerden en van alle gezonde mensen onder de 65 jaar!

    En zeker nooit onschuldige kinderen vaccineren, jonger als 30 jaar, Overheid gebruik je Gezond Verstand, mocht je dat nog bezitten????

    M.v.g. Ronald

    M.v.g. Ronald
  13. forum rang 10 luchtschip 4 november 2021 20:31
    quote:

    Ronald Engels schreef op 4 november 2021 20:14:

    [...]

    ==============================

    Opus135

    Het wordt de hoogste tijd volledig te stoppen met de Corona Dictatuur/Hysterie en tevens te stoppen met de CO2 Global Warming Klimaat Dictatuur/Bedrog.

    Stop met testen op Corona en stop met alle corona vaccinaties en boosters van alle gevaccineerden, van alle ongevaccineerden en van alle gezonde mensen onder de 65 jaar!

    En zeker nooit onschuldige kinderen vaccineren, jonger als 30 jaar, Overheid gebruik je Gezond Verstand, mocht je dat nog bezitten????

    M.v.g. Ronald

    M.v.g. Ronald
    Voor de " kinderen worden zelden ziek van Corona" roepers :

    Ga eens rustig zitten en stop om de kinderen in gevaar te brengen met deze dwaze uitspraak

    Het gaat niet alleen om doden ( ook die komen bij kinderen voor, zij het zelden ) of ziekenhuis opname ( zeer tragisch ), maar ook om

    LONG COVID in kinderen

    En het gaat erger worde, aangezien de Delta variant nog volop aanwezig is in Engeland

    The number of children experiencing #LongCovidKids has increased by 16,000 (+30%) in a month!

    And 10,000 children still suffering after 12+ months.

    Note, the 12+ month long haulers don't yet include children infected during the second wave.

    pbs.twimg.com/media/FDVwHNzXsAMwsBd?f...

    pbs.twimg.com/media/FDVwPsgWUAEpD9o?f...

    twitter.com/DrEricDing/status/1456201...

  14. forum rang 10 luchtschip 4 november 2021 20:51
    quote:

    Ronald Engels schreef op 4 november 2021 20:14:

    [...]

    ==============================

    Opus135

    Het wordt de hoogste tijd volledig te stoppen met de Corona Dictatuur/Hysterie en tevens te stoppen met de CO2 Global Warming Klimaat Dictatuur/Bedrog.

    Stop met testen op Corona en stop met alle corona vaccinaties en boosters van alle gevaccineerden, van alle ongevaccineerden en van alle gezonde mensen onder de 65 jaar!

    En zeker nooit onschuldige kinderen vaccineren, jonger als 30 jaar, Overheid gebruik je Gezond Verstand, mocht je dat nog bezitten????

    M.v.g. Ronald

    M.v.g. Ronald
    Wil jij hier onmiddellijk mee stoppen

    Er zijn jonge kinderen in Engeland die na infectie al meer dan 12 maanden last hebben van LONG COVID verschijnselen

    Het zijn er nu al 10.000 in Eneland zoals ik in mijn vorige posting, om 20:31 uur, heb laten zien.

    Mogelijk zijn er gevallen bij, die voor de rest van hun leven hierdoor uitgeschakeld zijn van het normale leven

    Het is zaak en het is belangrijk dat deze kinderen in bescherming worden genomen middels vaccinatie

    Deze taal als Corona Dictatuur/ hysterie en uitspraken dat kinderen niet gevaccineerd mogen worden is ronduit stuitend

    Dit is opruiend taalgebruik en zet aan tot agressief gedrag jegens de overheid.
    Wanneer jij taal gebruikt dat normaal vanaf de barricaden wordt gebruikt door radicale actie groepen, dan is dit ongepast op dit forum

    Aan andere forum leden het vriendelijk verzoek deze opruiende taal te negeren, of je afkeer te laten zien

    Dit. is geen forum voor het vormen van radicale actiegroepen

  15. forum rang 9 objectief 4 november 2021 21:09
    quote:

    Ronald Engels schreef op 4 november 2021 20:14:

    [...]

    =============================

    Het wordt de hoogste tijd volledig te stoppen met de Corona Dictatuur/Hysterie en tevens te stoppen met de CO2 Global Warming Klimaat Dictatuur/Bedrog.

    Ook weer op vrije voeten en met gestrekt been erin!!!
  16. forum rang 6 Ronald Engels 4 november 2021 21:28
    quote:

    luchtschip schreef op 4 november 2021 20:51:

    [...]

    Wil jij hier onmiddellijk mee stoppen

    Er zijn jonge kinderen in Engeland die na infectie al meer dan 12 maanden last hebben van LONG COVID verschijnselen

    Het zijn er nu al 10.000 in Eneland zoals ik in mijn vorige posting, om 20:31 uur, heb laten zien.

    Mogelijk zijn er gevallen bij, die voor de rest van hun leven hierdoor uitgeschakeld zijn van het normale leven

    Het is zaak en het is belangrijk dat deze kinderen in bescherming worden genomen middels vaccinatie

    Deze taal als Corona Dictatuur/ hysterie en uitspraken dat kinderen niet gevaccineerd mogen worden is ronduit stuitend

    Dit is opruiend taalgebruik en zet aan tot agressief gedrag jegens de overheid.
    Wanneer jij taal gebruikt dat normaal vanaf de barricaden wordt gebruikt door radicale actie groepen, dan is dit ongepast op dit forum

    Aan andere forum leden het vriendelijk verzoek deze opruiende taal te negeren, of je afkeer te laten zien

    Dit. is geen forum voor het vormen van radicale actiegroepen

    ======================

    luchtschip,

    Jij hebt samen met Dhr. de Jonge en Dhr. Mark Rutte van de VVD (Vereniging Voor Dictatuur à la Mark Rutte) en andere dwaze onnozele angstig gemaakte en gemanipuleerde Burgers en Elite, de echte Democratie totaal opgeheven.

    Hou maar eens een serieus bindend referendum over deze voortdurende Corona-geestelijke volksgezondheid belasting.

    Uitslag is met zekerheid stoppen met alle geleuter, bij eerlijk gehouden en onafhankelijk gecontroleerd referendum, inderdaad ik vertrouw onze Overheden en Ambtenaren totaal niet, en sinds de kabinetten Rutte al helemaal niet.

    M.v.g. Ronald
    P.S. tot ziens, heb belangrijkere zaken te doen, dan rond te leuteren op niet te stoppen Corona-Forum!
  17. forum rang 6 Ronald Engels 4 november 2021 21:34
    quote:

    objectief schreef op 4 november 2021 21:09:

    [...]

    Ook weer op vrije voeten en met gestrekt been erin!!!
    ========================

    objectief,

    Ja en is keihard nodig, zo te lezen na reeds 1.5 jaar niet te stoppen corona geleuter!

    Voor een echt Democratisch en Vrij Nederland met bindende Burger Referenda over b.v. Corona-Vrijheidsbeperkingen en dwaze onverstandige CO2 Global Warming Verplichtingen en Klimaat Dictatuur en Bedrog.

    M.v.g. Ronald
  18. forum rang 6 A Mao 4 november 2021 22:31
    quote:

    luchtschip schreef op 4 november 2021 20:31:

    [...]

    Voor de " kinderen worden zelden ziek van Corona" roepers :

    Ga eens rustig zitten en stop om de kinderen in gevaar te brengen met deze dwaze uitspraak

    Het gaat niet alleen om doden ( ook die komen bij kinderen voor, zij het zelden ) of ziekenhuis opname ( zeer tragisch ), maar ook om

    LONG COVID in kinderen

    En het gaat erger worde, aangezien de Delta variant nog volop aanwezig is in Engeland

    The number of children experiencing #LongCovidKids has increased by 16,000 (+30%) in a month!

    And 10,000 children still suffering after 12+ months.

    Note, the 12+ month long haulers don't yet include children infected during the second wave.

    pbs.twimg.com/media/FDVwHNzXsAMwsBd?f...

    pbs.twimg.com/media/FDVwPsgWUAEpD9o?f...

    twitter.com/DrEricDing/status/1456201...

    Doe ff rustig man, met de angst zaaiende Ding.
    Volgens RIVM is griep bij jonge kinderen een grotere zorg.
  19. forum rang 7 JP Samosa 5 november 2021 08:50
    quote:

    A Mao schreef op 4 november 2021 22:31:

    [...]

    Doe ff rustig man, met de angst zaaiende Ding.
    Volgens RIVM is griep bij jonge kinderen een grotere zorg.
    Precies,
    Bovendien,
    kinderen krijgen al lang allerlei andere vaccinaties.
53.714 Posts
Pagina: «« 1 ... 2594 2595 2596 2597 2598 ... 2686 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.840
AB InBev 2 5.281
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.579 46.040
ABO-Group 1 18
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 8.860
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 160
ADMA Biologics 1 31
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.141
Aedifica 2 828
Aegon 3.257 319.981
AFC Ajax 537 7.010
Affimed NV 2 5.734
ageas 5.843 109.775
Agfa-Gevaert 13 1.853
Ahold 3.536 73.977
Air France - KLM 1.024 34.301
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.680
Alfen 12 15.928
Allfunds Group 3 1.117
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.246
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 322
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.484 114.754
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.819 240.130
AMG 965 125.570
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.512
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 378
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.101
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 313
Arcadis 251 8.613
Arcelor Mittal 2.023 318.569
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 266
arGEN-X 15 9.079
Aroundtown SA 1 175
Arrowhead Research 5 9.247
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.512
ASML 1.762 76.343
ASR Nederland 18 4.117
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 322
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.594
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.657

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 18 april

    1. NSI Q1-cijfers
    2. Sipef Q1-cijfers
    3. Sligro Q1-cijfers
    4. NL werkloosheid maart
    5. Deliveroo trading update
    6. Easyjet trading update
    7. Econocom Q1-cijfers
    8. PostNL €0,03 ex-dividend
    9. Procter & Gamble Q1-cijfers
    10. VS steunaanvragen - wekelijks
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht