Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Aandeel

ArcelorMittal LU1598757687

Laatste koers (eur)

23,640
  • Verschill

    0,000 0,00%
  • Volume

    2.185.626 Gem. (3M) 2,5M
  • Bied

    23,650  
  • Laat

    23,650  
+ Toevoegen aan watchlist

Arcelor Mittal - november 2021

2.593 Posts
Pagina: «« 1 ... 55 56 57 58 59 ... 130 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. hartenaas 13 november 2021 07:33
    quote:

    mvliex 1 schreef op 12 november 2021 13:02:

    [...]Wat een ontwijkend antwoord. Je gaat niet op de essentie in.

    Hopper58
    12 november 2021 11:12
    Maththiso: je gaat de boot missen. De gemiddelde koersdoelen gaan naar 50 € gaan en dit aandeel zal wel gaan stijgen.

    Ik hou het er maar op dat je er niet op in durft te gaan omdat je zelf inziet hoe onverantwoord zulke uitspraken zijn, zeker richting nog onervaren beleggers die dit lezen.

    Hopper is super enthousiast over Arcelor Mittal.
    Waarom is dat onverantwoord richting onervaren beleggers?
  2. forum rang 10 voda 13 november 2021 09:56
    Beursupdate: AEX op Wall Street

    Door ABM Financial News op vrijdag 12 november 2021
    Views: 4.734

    (ABM FN-Dow Jones) Op Wall Street zijn vrijdag vijf van de acht AEX-genoteerde fondsen ten opzichte van het slot in Amsterdam lager gesloten. ASML was met een winst van 0,7 procent de enige stijger. Aegon was met een verlies van 0,9 procent de sterkste daler.

    Aegon (-0,9%)
    ArcelorMittal (-0,3%)
    ASML (+0,7%)
    ING Groep (-0,1%)
    Philips (-0,2%)
    RELX (-0,3%)
    Royal Dutch Shell (0,0%)
    Unilever (0,0%)

    Euro/dollar: 1,1444

    Op basis van de bovenstaande koersuitslagen zou de AEX index, die sloot op 820,30 punten, zijn geëindigd op 819,89 punten.

    Bron: ABM Financial News
  3. Service 13 november 2021 11:21
    Het volgende piekmoment van AM is niet eerder te verwachten dan bij de presentatie van de jaarcijfers over 2021
    Alle discussies/postings voor die datum hebben geen enkel effect en zal het koersverloop amper beïnvloeden
  4. Peter Markus 13 november 2021 11:44
    quote:

    Ijzersplinter schreef op 13 november 2021 07:21:

    Koersdoelen omhoog AM omlaag , een herhaling van zetten zoals enkele jaren geleden.
    Voor het eerst ben ik aan het denken om andersom te gaan handelen ! Ik ben er namelijk vrij zeker van dat AM in de 25 of lager terechtkomt, gebaseerd op de inflatie, tekorten, rente dreigingen,China, en nog meer ,
    Gefeliciteerd IJzervreter,
    Je hebt me toch kunnen beïnvloeden IJzersplinter.
    Niemand kan het zeker weten maar twee weten meer dan een.
    40% van mijn AM aandelen heb ik afgelopen vrijdag met leuke winst verkocht.
    Met de extra cash die ik nu achter de hand heb ga ik ook maar contrair handelen.
    De beurs doet toch wat ie wilt en ik ga nu van beide kanten profiteren.
    Eens afwachten hoeveel winst me dat gaat genereren.
    Ik vrees het ergste maar het maakt me nu niet meer uit welke kant het opgaat.
    Laat maar zakken die handel want er is toch geen pijl op te trekken.
    Nu niet denken dat ik niet meer uitga van de € 32 + op de borden, maar telkens weer 20% van mijn portefeuille winst inleveren begin ik ook beu te worden.
    Up naar de € 26, dus zij die aandelen goedkoop willen inslaan doe uw best voor mij.
    Naar de € 32 + is ook prima, dan maar 40% minder winst.
    Allen veel wijsheid en succes
    Groet PM
  5. izak 13 november 2021 12:17
    quote:

    Service schreef op 13 november 2021 11:21:

    Het volgende piekmoment van AM is niet eerder te verwachten dan bij de presentatie van de jaarcijfers over 2021
    Alle discussies/postings voor die datum hebben geen enkel effect en zal het koersverloop amper beïnvloeden
    Tot dan!
  6. klopper 13 november 2021 12:52
    Volgens mij was gisteren een algemene malaise, noem het misschien een correctie, maar dan op alle terreinen. Als ik alles hierboven lees dan lees ik bedenkingen van mensen die effectief heel erg met de beurs bezig zijn. En er staan veel waarheden in. Gedeeltelijk verkopen bij winst is nog nooit een slechte zet geweest. Dit is een volatiel aandeel met heel wat mogelijkheden om op de korte termijn te handelen. de curves op de langere termijn tonen inderdaad telkens langere periodes van stijgen en/of dalen. Het is inderdaad een aandeel dat wanneer het eenmaal een trend inzet, die ook redelijk lang doorzet. Het zal afwachten zijn wat het maandag wordt. Gaat het terug naar beneden dan vrees ik inderdaad voor een lange neerwaartse trend. Openen we echter met grotere volumes maandag met een stijgende trend dan gaan we opnieuw de opwaartse trend voortzetten en die zou dan ook nog een hele tijd kunnen aanhouden. Voor mij is maandag een beslissend moment. Moet het kort opvolgen als ik geen verliezen wil slikken op mijn long. Maar eerlijk gezegd verwacht ik en eigenlijk is het misschien meer hoop, maar ik verwacht een heropleving na de malaise van vorige week, tenminste als er geen slechte macro evoluties of gebeurtenissen worden aangekondigd. Het gepeupel volg immers blindelings de aanbevelingen en of de kritieken en die werken precies als hefbomen. Zie maar naar Aperam, Na de eerste meldingen 's morgens die geen overtuiging uitstraalden, viel de koers naar beneden zelf bij goede cijfers. Hetzelfde bij andere aandelen. Wat het nieuws brengt voor opening op maandagmorgen zal doorslaggevend zijn. Vrijdag was een heel tegendraads verloop daarom denk ik eerder aan een kleine "correctie" en winstnemingen. Sorry opnieuw voor het lange bericht.
  7. klopper 13 november 2021 14:04
    @hopper en Eye catcher, ik dank jullie voor jullie reacties. Het is vandaag geen beursdag en wie niet geïnteresseerd is moet maar mijn berichten niet lezen. Ik heb mijn lesje geleerd en zal tijdens de beursgang mijn mond proberen te houden. Ik was hier op dit forum blijven plakken omdat ik mij anders verveelde, Normaal gezien doe ik in deze periode van non-activiteit gemiddeld 20 transacties per dag.Omwille van de communicatie hier en de vele berichten leek geld oprapen mij van minder belang. Met de sprongen van AM had ik normaal mijn bedrag kunnen verviervoudigen. Men ziet mij blijkbaar als een stoorzender omdat ik met een gedeelte via turbo's handel, Ik heb echter geen enkele invloed op de koers, integendeel, mensen die long gaan op een aandeel zijn de grootste stimulerende factor voor een stijging van de koers. Jammer dat velen het "speculeren" niet echt begrijpen. Ik ondersteun de lange termijn denker voor dit aandeel voor de volle 100% alleen is het volatiel en moet je af en toe in- en uitstappen. Voor de gewone aandeelhouder is dat een kostelijke aangelegenheid naar transactiekosten toe en daarom niet altijd even interessant, vandaar ook vaak de twijfels om het te doen. Wat ik niet verwachtte zijn de vaak onnozele reacties van sommige forumleden al dan niet persoonlijk gericht. Ik hou van een inhoudelijke discussie en maakte de fout om mij teveel bloot te geven. Had vrijdag trouwens een moeilijke dag. Na het bericht van Eye catcher was ik emotioneel. Mijn nieuw samengesteld gezin hangt niet zo goed aan elkaar als bij hem. Ik wou dat ik dezelfde tradities met schoonzonen kon hebben als hij.
    Wat mijn portefeuille betreft mik ik vooral op de financials in de nabije toekomst. De hogere inflatie en de oplopende rentes zullen plotseling voor een boost zorgen. Als er eenmaal een "goed nieuws of aanbeveling" komt in die richting. Alhoewel de banken in de eerste jaren totaal geen voordeel halen uit stijgende rentes als ze zelf veel uitstaande kredieten hebben, maar de kudde volgt de aanbevelingen en daar wacht ik nu op. AM lijkt mij een goede investering. Zelf kan ik die momenteel niet in grotere som in mijn portefeuille steken maar zou zeker niet twijfelen. Ik ben immer te empathisch, heb nog een 20000euro huur achterstallen tegoed. heb alles gewonnen bij gerecht maar wacht tevergeefs nog op het geld. Door corona en mijn empathische aard heb ik het laatste jaar duizenden euro's laten schieten. tijdens de lockdowns heb ik de huur op mijn handelszaken laten vallen om mijn huurders niet in moeilijkheden te brengen, bij de heropstart, tot en met maart dit jaar alle huur gehalveerd. Het is voor mij belangrijker dat een jongere ondernemer de ruimte krijgt en niet wordt gewurgd. Het is voor hen nu nog steeds moeilijk om de schade goed te maken. Door mijn goedheid heb ik dus het laatste jaar mijn vaste portefeuille niet kunnen uitbreiden.
    Ik vertel nu terug over mijn privé maar het kan me eigenlijk geen sikkepit schelen wanneer het de anderen irriteert. Ze hoeven het maar niet te lezen. Je moet je op dit forum blijkbaar bewijzen alvorens men je ernstig neemt. Hun fout ook al zal hier ook wel veel onzin verkocht worden.
    een echte grote belegger schrijf niet op dit forum daarom hoorden jullie voordien nooit van mij. Had vroeger wel een andere naam en keek maar eens sporadisch. Enkel omdat ik nu uit verveling eens mee wou discuseieren werd mij dat kwalijk genomen. Ik wou dat ik met de verstandigen onder jullie een praatje kon slaan en over goede adviezen kon discuseieren. Het zou ons allen ten goede komen om op een verstandige manier van gedachten te kunnen wisselen, af en toe een grap moet kunnen en is zelfs amusant. Jammer dat heel wat mensen mijn watertjes nog niet doorzwommen hebben om te kunnen relativeren en om op een beleefde manier te reageren ook al zijn mijn bedenkingen soms fout. Ik zit hier nu al 3 dagen alleen thuis en het is weekend. Maandag volg ik terug op maar heb aan Duikerd beloofd om geen ellenlange posts meer te plaatsen. Wordt volwassen mensen en gedraag u er ook naar! .Tot later misschien, wie weet Eye Catcher kunne we ooit nog eens samen een borrel drinken.
  8. Peter Markus 13 november 2021 14:21
    Klopper gewoon doorgaan met je berichten.
    Ik lees ze graag en trek er mijn lering uit.
    Veel sterkte en beterschap.
    p.s. Ik zie maandag ook als een beslissende dag.
    Zal wel weer duurder terug kopen worden vrees ik.
    Groet PM
  9. klopper 13 november 2021 14:38
    quote:

    Peter Markus schreef op 13 november 2021 14:21:

    Klopper gewoon doorgaan met je berichten.
    Ik lees ze graag en trek er mijn lering uit.
    Veel sterkte en beterschap.
    p.s. Ik zie maandag ook als een beslissende dag.
    Zal wel weer duurder terug kopen worden vrees ik.
    Groet PM
    Indien een sterke remonte maandag volgt zeker nog een dip, dan is het moment. Gaat het de andere kant op dan zou ik wachten en slechts onder de 25 met een long gaan.
    bedankt voor de opkikker
  10. Peter Markus 13 november 2021 15:06
    quote:

    klopper schreef op 13 november 2021 14:38:

    [...]
    Indien een sterke remonte maandag volgt zeker nog een dip, dan is het moment. Gaat het de andere kant op dan zou ik wachten en slechts onder de 25 met een long gaan.
    bedankt voor de opkikker
    Bedankt voor je advies Klopper
    Groet PM
  11. klopper 13 november 2021 15:21
    quote:

    Peter Markus schreef op 13 november 2021 15:06:

    [...]
    Bedankt voor je advies Klopper
    Groet PM
    Bij je voorgaande bericht begreep ik dat je dacht om short te gaan. Shorten brengt mathematisch meer op aangezien dalend procenten sneller opgaan dan stijgende procenten . Zelf ben ik helemaal geen fan van shorten. alhoewel ik moet toegeven dat ik dat al een paar keer ook geprobeerd heb. Ik heb er maar kleine voordelen uitgehaald. Ik sta meer achter een long positie ( ben immers positief ingesteld ) Bij dit aandeel zou ik nu echter niet short gaan. Volgens mij ligt de ondergrens ergens rond de 25 om daarna terug te remonteren. Heb je geshort, sla dan niet in paniek bij een eventuele snelle remonte op maandag, we kennen ondertussen de perikelen van dit aandeel en stap dan pas uit bij een volgende dip maar laat je ook niet verbranden. als we stijgen maandag dan gaan we zeker een dip kennen bij opening US.
  12. klopper 13 november 2021 15:37
    Verbetering: niet bij opening maar voor opening US.
    En voor de lange termijn belegger: Indien dit aandeel eenmaal remonteert, dan gaat het volgens mijn intuïtie gemakkelijk de 30 grens doorbreken en gaan we inderdaad de regionen voorspeld door de analisten gaan opzoeken al zal het bij dit aandeel zoals gewoonlijk met horten en stoten gaan. Zo nu ga ik besluiten en mijn raad voor mijn eigen houden. Iedereen succes !
  13. forum rang 6 Goudmijn64 13 november 2021 15:47
    Koers omlaag of omhoog? Ach met een aandeel als AM kan het alle kanten opgaan.
    Per saldo deze week 1,41% naar beneden.
    Op maandbasis doen we +4,74
    Gemeten vanaf slotkoers laatste beursdag oktober (29,32) doen we -5,87%
    Enfin: het kan alle kanten opgaan.

    Uiteindelijk gaat het om de fundamentals van een bedrijf en die zijn super goed. Mooie winst, aandelen inkoop en een positieve outlook.
    De ratio gaat het uiteindelijk winnen van de emotie. Geduld en voor je het weet profiteren we nog met AM van een eindejaarsrally. Waar vind je nog aandelen met een opwaarts potentieel van 45% (uitgegaan van een analisten koers 40 euro).

    Disclaimer: ik zit long
  14. klopper 13 november 2021 15:53
    quote:

    Goudmijn64 schreef op 13 november 2021 15:47:

    Koers omlaag of omhoog? Ach met een aandeel als AM kan het alle kanten opgaan.
    Per saldo deze week 1,41% naar beneden.
    Op maandbasis doen we +4,74
    Gemeten vanaf slotkoers laatste beursdag oktober (29,32) doen we -5,87%
    Enfin: het kan alle kanten opgaan.

    Uiteindelijk gaat het om de fundamentals van een bedrijf en die zijn super goed. Mooie winst, aandelen inkoop en een positieve outlook.
    De ratio gaat het uiteindelijk winnen van de emotie. Geduld en voor je het weet profiteren we nog met AM van een eindejaarsrally. Waar vind je nog aandelen met een opwaarts potentieel van 45% (uitgegaan van een analisten koers 40 euro).

    Disclaimer: ik zit long

    Ik zit ook long, geloof in de potentie van dit aandeel, ik handelde de laatste weken wel enkel met grote hefbomen en kleine marges, daarom moet ik mijn positie maandag in de gaten houden maar een long met een veilige marge op dit aandeel is gegarandeerd succes.
  15. klopper 13 november 2021 16:57
    nog een laatste post en dan stop ik. Om geen misverstanden op te wekken en om niet denigrerend over te komen bij de belegger met kleinere portefeuilles. Toen ik mezelf als grote belegger bestempelde, dan had ik het niet over de grootte van mijn portefeuille. Ik zie mijzelf als iemand met een grote passie voor het beleggen. Ik heb door mijn verleden kennissen met grote portefeuilles van over het miljoen, die komen niet hier op deze forums, die zijn zelf te druk bezig en geven die portefeuille in handen van professionelen. Iedereen in mijn omgeving kent mijn passie voor de beurs en vragen mij vaak om mijn mening en mijn visie. Wel ik vind een praatje daarover met een vroegere klant met een kleine portefeuille van soms maar een paar duizend euro vaak uitdagender en interessanter dan wanneer die rijke vrienden mij daar om vragen. Het gaat niet om de grootte van een portefeuille maar om wat je ermee doet, hoeveel je die kan laten groeien ongeacht de grootte. Het is vaak veel interessanter om van een kleine portefeuille langzaam maar zeker iets moois te maken.
  16. forum rang 7 mvliex 1 13 november 2021 17:52
    quote:

    hartenaas schreef op 13 november 2021 07:33:

    [...]Hopper is super enthousiast over Arcelor Mittal.
    Waarom is dat onverantwoord richting onervaren beleggers?
    Omdat er gesuggereerd wordt dat er alleen maar winst is te behalen met beleggen in AM. Kijk alleen maar naar deze week, die garantie is er niet. Ervaren beleggers weten dat zo'n bewering onzin is, onervaren beleggers wellicht niet.
  17. forum rang 7 mvliex 1 13 november 2021 17:54
    quote:

    Ijzersplinter schreef op 13 november 2021 07:21:

    Koersdoelen omhoog AM omlaag , een herhaling van zetten zoals enkele jaren geleden.
    Voor het eerst ben ik aan het denken om andersom te gaan handelen ! Ik ben er namelijk vrij zeker van dat AM in de 25 of lager terechtkomt, gebaseerd op de inflatie, tekorten, rente dreigingen,China, en nog meer ,
    slecht geheugen? Je hebt eerder een daling tot € 20,16 voorspeld, kwam ook niet uit.
  18. forum rang 7 mvliex 1 13 november 2021 18:21
    "Onverschillige mensen die ik eigenlijk totaal niet ken.
    Het gepeupel volg immers blindelings de aanbevelingen en of de kritieken.
    Ik was hier op dit forum blijven plakken omdat ik mij anders verveelde.
    Men ziet mij als een stoorzender.
    De vaak onnozele reacties van sommige forumleden.
    Ik geef me teveel bloot.
    Mijn nieuw samengesteld gezin hangt niet zo goed aan elkaar als bij hem. Ik wou dat ik dezelfde tradities met schoonzonen kon hebben als hij.
    De kudde volgt de aanbevelingen.
    Ik ben immer te empathisch.
    Door mijn goedheid heb ik dus het laatste jaar mijn vaste portefeuille niet kunnen uitbreiden.
    Een echte grote belegger schrijf niet op dit forum daarom hoorden jullie voordien nooit van mij.
    Ik wou dat ik met de verstandigen onder jullie een praatje kon slaan en over goede adviezen kon discuseieren.
    Jammer dat heel wat mensen mijn watertjes nog niet doorzwommen hebben om te kunnen relativeren en om op een beleefde manier te reageren ook al zijn mijn bedenkingen soms fout.
    Ik zit hier nu al 3 dagen alleen thuis en het is weekend.
    Wordt volwassen mensen en gedraag u er ook naar!
    Zo nu ga ik besluiten en mijn raad voor mijn eigen houden.
    Rijke vrienden."

    Sterkte.
  19. forum rang 4 max2 13 november 2021 20:36
    Durft iemand aan te geven hoe hoog het dividend over 2021 zal gaan worden?
  20. irikk 13 november 2021 20:40
    [quote alias=max2 id=13808794 date=202111132036]
    Durft iemand aan te geven hoe hoog het dividend over 2021 zal gaan worden?

    2 euri denk ik
    als start van andere durvers
2.593 Posts
Pagina: «« 1 ... 55 56 57 58 59 ... 130 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 25 april

    1. BASF Q1-cijfers
    2. Deutsche Bank Q1-cijfers
    3. Delivery Hero Q1-cijfers
    4. Nestlé Q1-cijfers
    5. Adyen Q1-cijfers
    6. Besi Q1-cijfers
    7. Flow Traders Q1-cijfers
    8. Sanofi Q1-cijfers
    9. Azelis Q1-cijfers
    10. Kinepolis Q1-cijfers
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht