Word abonnee en neem Beursduivel Premium

Koffiekamer Terug naar discussie overzicht

Kabinet Rutte III, vertrouwen in de toekomst ???

53.714 Posts
Pagina: «« 1 ... 2623 2624 2625 2626 2627 ... 2686 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 5 DurianCS 28 november 2021 18:34
    quote:

    Krentenmenten schreef op 28 november 2021 18:18:

    [...] m’n grootmoeder stamde van 1915. Heeft de Spaanse griep in de volle omvang meegekregen, heeft daarna nimmer griep(verschijnselen) gehad. Voor de jeugd het beste medicijn, BEHALVE degene met onderliggend lijden!!!
    Of er een relatie is met de Spaanse griep, dat weet je niet. Ik heb ook nog nooit in mijn leven griepverschijnselen gehad. Blijkbaar bouw ik voldoende immuniteit op.
  2. forum rang 7 hirshi 28 november 2021 18:41
    quote:

    DurianCS schreef op 28 november 2021 18:34:

    [...]
    Of er een relatie is met de Spaanse griep, dat weet je niet. Ik heb ook nog nooit in mijn leven griepverschijnselen gehad. Blijkbaar bouw ik voldoende immuniteit op.
    Je bouwt voldoende immuniteit op.
    In het ÏK tijdperk doet dat ertoe.

    In het zwarte scenario gaan de bejaarden eraan.
    Een vreugdevuur voor jou.

  3. forum rang 5 DurianCS 28 november 2021 18:50
    quote:

    hirshi schreef op 28 november 2021 18:41:

    [...]

    Je bouwt voldoende immuniteit op.
    In het ÏK tijdperk doet dat ertoe.

    In het zwarte scenario gaan de bejaarden eraan.
    Een vreugdevuur voor jou.
    Denk je dat ik voortaan een griepprik moet gaan halen?
  4. forum rang 10 rationeel 28 november 2021 19:02
    Volgens oa Capel levert de prik ook al zou het inderdaad een vaccin zijn helemaal geen bijdrage aan de verhoging van de immuniteit van ouderen.

    Hun systeem is als gevolg van de veroudering niet meer gevoelig.

    Time tot go;(
  5. forum rang 10 rationeel 28 november 2021 19:03
    Zes Mythes over Libertarisme – Mythes #5 en #6

    www.dagelijksestandaard.nl/2013/12/ze...

    Libertarisme is de snelst groeiende politieke stroming in Amerika, en ook in Europa is zij in opkomst. Alvorens libertarisme te evalueren en beoordelen is het uiterst belangrijk eerst uit te vinden wat de filosofie inhoudt, en, meer specifiek, wat niet. Het is vooral belangrijk om een aantal misvattingen over libertarisme weg te nemen, zoals die door veel mensen geuit worden, in het bijzonder door conservatieven.

    Dit artikel is een beknopte vertaling van Murray Rothbard's essay Six Myths About Libertarianism, dat de meest voorkomende mythes benoemt en ontkracht. Tot slot deze keer mythes #5 en #6; mythes #1 en #2 zijn hier verschenen en mythes #3 en #4 hier.

    Mythe #5 - Libertariërs zijn utopisten die geloven dat alle mensen goed zijn, en dat daarom sturing door de Staat onnodig is. Conservatieven voegen daar in de regel aan toe dat omdat de menselijke aard gedeeltelijk of geheel kwaadaardig is, sterke Staatsregulering juist noodzakelijk is voor de samenleving.

    Dit is een wijd verbreid vooroordeel over libertariërs, terwijl het lastig is de bron ervan te achterhalen. Rousseau, de locus classicus achter het idee dat de mens goed is maar gecorrumpeerd wordt door zijn instituties is nauwelijks een libertariër te noemen. Ik ken geen libertarische of klassiek liberale schrijvers die deze opvatting geopinieerd hebben. Integendeel; de meeste libertarische schrijvers stellen dat de mens een mix van goed en slecht is, en dat het daarom belangrijk is dat maatschapplijke instituties het goede aanmoedigen en het slechte ontmoedigen.

    De Staat is de enige maatschappelijke institutie die in staat is middels dwang inkomen en welvaart af te nemen; alle anderen moeten inkomen verwerven middels de verkoop van produkten of diensten, of door het ontvangen van vrijwillige giften. En de Staat is de enige institutie die de opbrengst van deze georganiseerde diefstal kan aanwenden om zichzelf in staat te stellen het leven en eigendom van mensen te controleren en te reguleren. De instelling van de Staat creëert dus een maatschappelijk gelegitimeerd en gesanctioneerd kanaal voor slechte mensen om slechte dingen te doen, om gereguleerde diefstal te plegen en dictatoriale macht uit te oefenen. Etatisme moedigt dus het slechte aan, of minimaal de criminele elementen in de menselijke aard.

    Zoals Frank H. Knight het treffend stelde: "De waarschijnlijkheid dat de mensen aan de macht individuen zijn die het bezit en de uitoefening van macht onprettig vinden is van dezelfde orde van grootte als de waarschijnlijkheid dat een uiterst zachtaardig individu zou worden aangesteld als zweepslagen-meester op een slavenplantage."

    Aangezien een systeem van vrijheid vrijwilligheid zou aanmoedigen en criminaliteit ontmoedigen, en het enige gelegitimeerde kanaal voor misdaad en agressie zou uitbannen, mogen we verwachten dat een vrije samenleving inderdaad minder last zou hebben van criminaliteit en agressie dan we nu ervaren, al is er geen garantie dat die geheel zouden vedwijnen. Dat is geen utopisme, maar een gezond-verstand implicatie van de verandering in wat maatschappelijk legitiem gevonden zou worden, en in de beloning-en-bestraffing structuur in die maatschappij.

    Het is belangrijk om op te merken wat libertariërs onderscheidt van utopisten in pejoratieve zin. Het libertarisme is er niet op uit de menselijke aard te hervormen. Een van de voornaamste doelstellingen van socialisme is om, middels wat in de praktijk totalitaire methoden zijn, een Nieuwe Socialistische Mens te creëren, wiens hoogste streven is zich ijverig en onbaatzuchtig in te zetten voor het collectief. Libertarisme is een politieke filosofie die zegt: Gegeven elke bestaande menselijke aard is vrijheid het enige morele en meest effectieve politieke systeem. Uiteraard zal het, net als elk ander maatschappelijk systeem, beter werken naarmate meer mensen vreedzaam en minder mensen crimineel of agressief zijn. Maar de libertarische doctrine stelt dat vrijheid altijd het beste systeem is, ongeacht de mix van de menselijke aard zoals die op een gegeven moment bestaat.

    Mythe #6 - Libertariërs geloven dat elk persoon zijn eigen belangen het beste kent.
    Net zoals de vorige mythe stelt dat libertariërs geloven dat iedereen oneindig goed is stelt deze mythe dat zij geloven dat iedereen oneindig wijs is. Maar, zegt men dan, dat is voor heel veel mensen niet waar, dus moeten we een overheid hebben die in kan grijpen.

    De waarheid is dat libertariërs net zo min oneindige wijsheid aannemen als dat ze oneindige goedheid doen. Gezond verstand gebiedt dat de meeste mensen beter van hun belangen en doelen op de hoogte zullen zijn dan iemand anders. Maar er is geen aanname dat iedereen altijd zijn eigen belangen het beste kent. Het libertarisme beweert slechts dat iedereen het recht heeft zijn belangen na te streven zoals hem of haar het beste lijkt. Wat gesteld wordt is het recht te handelen met de eigen persoon en het eigen eigendom, en niet de noodzakelijke wijsheid van die handelingen.

    Maar de vrije markt - in tegenstelling tot een overheid - heeft een ingebouwd mechanisme om mensen in staat te stellen advies in te winnen over hoe men het beste die belangen kan nastreven, door experts te raadplegen. Zoals we al eerder gezien hebben leven mensen niet geïsoleerd van anderen. De expertisie van een adviseur in een vrije markt kan continu beoordeeld worden, en individuen zullen proberen die experts te raadplegen waarvan ze het beste advies verwachten.

    In een vrije markt zullen goede adviseurs het dus goed hebben en slechte adviseurs het met beduidend minder moeten doen. Bij overheidsadviseurs geldt dit niet, omdat die hun inkomen toch wel krijgen, los van de kwaliteit van hun adviezen. Zij worden niet getest door de markt, maar dienen slechts bedreven te zijn in het verkrijgen van politieke steun van de Staatsmachinerie van dwang. Een individu zal derhalve in een vrije markt betere adviezen krijgen dan bij een overheid.

    Ik hoop dat deze artikelen-reeks heeft bijgedragen bij het helder krijgen wat libertarisme is, en vooral ook wat het niet is, dat ze misvattingen en vooroordelen heeft helpen opruimen. Conservatieven en verder iedereen worden er beleefd op attent gemaakt dat libertariërs niet geloven dat iedereen goed is, noch dat iedereen de oneindige wijsheid aangaande zijn eigen belangen in pacht heeft, noch dat ieder individu geïsoleerd is van ieder ander individu. Libertariërs zijn niet noodzakelijkerwijs libertijnen of hedonisten, noch atheïsten; en libertariërs geloven nadrukkelijk in morele principes. Laat iedereen het libertarisme beoordelen op wat het werkelijk is, zonder mythes of legendes. Laat ons kijken naar de kale vrijheid, zonder angst of voorkeur. Ik ben ervan overtuigd dat, zou men dit doen, het libertarisme een indrukwekkende aanwas van haar volgers zou beleven.

    Het onverkorte, Engelstalige essay van Murray N. Rothbard, inclusief voetnoten, is hier te vinden
  6. forum rang 7 hirshi 28 november 2021 19:04
    [quote alias=DurianCS id=13843250 date=202111281850]
    [...]
    Denk je dat ik voortaan een griepprik moet gaan halen?
    [/quote

    Ga nu maar aan de slag om je koopjes op de beurs te halen amigo

    Die Zuid Afrika hype is gebaseerd op paniek.
    binnen een dag of twee en de beurs is het vergeten.

    En dan heb jij je winst al binnen dankzij de reactie op paniekvogels

    Geloof me nu maar .

    ik weet al 50 jaar hoe het werkt.
    en heb mijn orders al ingelegd.

    maar ik ga niet uitleggen welke.
    Reken maar dat ik ga scoren.
  7. forum rang 5 DurianCS 28 november 2021 19:10
    quote:

    hirshi schreef op 28 november 2021 19:04:

    [quote alias=DurianCS id=13843250 date=202111281850]
    [...]
    Denk je dat ik voortaan een griepprik moet gaan halen?
    [/quote

    Ga nu maar aan de slag om je koopjes op de beurs te halen amigo

    Die Zuid Afrika hype is gebaseerd op paniek.
    binnen een dag of twee en de beurs is het vergeten.

    En dan heb jij je winst al binnen dankzij de reactie op paniekvogels

    Geloof me nu maar .

    ik weet al 50 jaar hoe het werkt.
    en heb mijn orders al ingelegd.

    maar ik ga niet uitleggen welke.
    Reken maar dat ik ga scoren.
    Ach, je moet een beetje geluk hebben, maar vorig jaar met de coronadip heb ik geweldig kunnen profiteren. Dat was een onweerstaanbaar buitenkansje.
  8. forum rang 7 hirshi 28 november 2021 19:14
    quote:

    DurianCS schreef op 28 november 2021 19:10:

    [...]
    Ach, je moet een beetje geluk hebben, maar vorig jaar met de coronadip heb ik geweldig kunnen profiteren. Dat was een onweerstaanbaar buitenkansje.
    We leven niet in het verleden.

    Dus wat doe je nu?

  9. Amanecer 28 november 2021 19:50
    quote:

    rationeel schreef op 28 november 2021 19:02:

    Volgens oa Capel levert de prik ook al zou het inderdaad een vaccin zijn helemaal geen bijdrage aan de verhoging van de immuniteit van ouderen.

    Hun systeem is als gevolg van de veroudering niet meer gevoelig.

    Time tot go;(
    Aangifte tegen Willem Engel door 9700 mensen ondertekend
    ==================================================

    De aangifte tegen Willem Engel, de voorman van actiegroep Viruswaarheid, is in bijna een week tijd door 9700 mensen ondertekend, laat de initiatiefnemer Norbert Dikkeboom zondag weten. "Mensen zijn het zat en zijn blij dat ze nu écht iets kunnen doen", laat Dikkeboom weten.

    Volgens de initiatiefnemers van de aangifte maakt Engel zich schuldig aan opruiing, verspreiding van medische desinformatie, oplichting en uitingen met een terroristisch oogmerk. Dikkeboom verzamelde de afgelopen maanden tal van uitspraken van Engel, die volgens hem ronduit strafbaar zijn. "Hij levert op geen enkele, maar dan ook geen enkele manier een bijdrage in het debat, maar veroorzaakt met zijn leugens destabilisatie en polarisatie in de samenleving", aldus Dikkeboom.

    De uitspraken staan verzameld in de openbare aangifte, die mensen kunnen ondertekenen via

    aangiftewillemengel.nl.
    ===================

    Dikkeboom verwacht dat de website nog de komende week in de lucht zal zijn. Daarna zal hij de aangifte overhandigen aan het Openbaar Ministerie. Er is gekozen voor een collectieve aangifte, zegt Dikkeboom, om politiebureaus niet te overspoelen met individuele aangiftes.

  10. forum rang 10 rationeel 28 november 2021 21:07
    quote:

    Amanecer schreef op 28 november 2021 19:50:

    [...]

    Aangifte tegen Willem Engel door 9700 mensen ondertekend
    ==================================================

    De aangifte tegen Willem Engel, de voorman van actiegroep Viruswaarheid, is in bijna een week tijd door 9700 mensen ondertekend, laat de initiatiefnemer Norbert Dikkeboom zondag weten. "Mensen zijn het zat en zijn blij dat ze nu écht iets kunnen doen", laat Dikkeboom weten.

    Volgens de initiatiefnemers van de aangifte maakt Engel zich schuldig aan opruiing, verspreiding van medische desinformatie, oplichting en uitingen met een terroristisch oogmerk. Dikkeboom verzamelde de afgelopen maanden tal van uitspraken van Engel, die volgens hem ronduit strafbaar zijn. "Hij levert op geen enkele, maar dan ook geen enkele manier een bijdrage in het debat, maar veroorzaakt met zijn leugens destabilisatie en polarisatie in de samenleving", aldus Dikkeboom.

    De uitspraken staan verzameld in de openbare aangifte, die mensen kunnen ondertekenen via

    aangiftewillemengel.nl.
    ===================

    Dikkeboom verwacht dat de website nog de komende week in de lucht zal zijn. Daarna zal hij de aangifte overhandigen aan het Openbaar Ministerie. Er is gekozen voor een collectieve aangifte, zegt Dikkeboom, om politiebureaus niet te overspoelen met individuele aangiftes.

    Citaat:

    Heb je Engel ook al eens gesproken?

    ,,Die behoefte heb ik niet. Ik weet dat hij onzin verkoopt en dat verandert niet met een gesprek. Ik zie hem als onkruid. Als je er niks aan doet gaat het woekeren. Ik kies ervoor het kort te houden. Het is heel moeilijk datgene wat iemand online zet, te beteugelen. Maar het is wel tijd iemand die zoveel onzin er probeert doorheen te duwen, juridisch en strafrechtelijk vervolgd wordt. Monddood zal niet lukken, maar als hij wordt vervolgd voor het terroristisch oogmerk dan kan hij achter de tralies belanden.’’

    Engel liet al weten dat de aangifte niet gebaseerd is op feiten en daarmee vals. Hij heeft de aangifte bestudeerd en er... geen strafbare feiten op kunnen ontdekken... ,,Ik probeer het debat scherp te voeren, maar ga nooit over de lijn.”

    Dat ziet er dus niet erg sterk uit.
  11. forum rang 10 rationeel 28 november 2021 21:11
    Iemand die in zijn wiek geschoten is, om de een of andere reden, en niet bestudeerd heeft van hoeveel kanten gedocumenteerde bezwaren komen tegen de prik.
  12. forum rang 10 rationeel 28 november 2021 21:14
    Je moet wel blind zijn om niet de enorme wereldwijde protest demonstraties te hebben gezien.

    Dan zijn er nog geen 10.000 mensen als tegenbeweging te vinden?
  13. Amanecer 28 november 2021 21:33
    quote:

    rationeel schreef op 28 november 2021 21:07:

    [...]

    Citaat:

    Heb je Engel ook al eens gesproken?

    ,,Die behoefte heb ik niet. Ik weet dat hij onzin verkoopt en dat verandert niet met een gesprek. Ik zie hem als onkruid. Als je er niks aan doet gaat het woekeren. Ik kies ervoor het kort te houden. Het is heel moeilijk datgene wat iemand online zet, te beteugelen. Maar het is wel tijd iemand die zoveel onzin er probeert doorheen te duwen, juridisch en strafrechtelijk vervolgd wordt. Monddood zal niet lukken, maar als hij wordt vervolgd voor het terroristisch oogmerk dan kan hij achter de tralies belanden.’’

    Engel liet al weten dat de aangifte niet gebaseerd is op feiten en daarmee vals. Hij heeft de aangifte bestudeerd en er... geen strafbare feiten op kunnen ontdekken... ,,Ik probeer het debat scherp te voeren, maar ga nooit over de lijn.”

    Dat ziet er dus niet erg sterk uit.
    @rationeel.

    Beste Ratio, hierbij de tekst van de collectieve aangifte:

    aangiftewillemengel.nl/aangifte

    Collectieve aangifte Willem Engel

    Parket Generaal

    T.a.v. De heer G.W. (Gerrit) van der Burg
    Voorzitter college van procureurs-generaal – Openbaar Ministerie
    Prins-Clauslaan 16
    2595 AJ Den Haag

    Betreft: aangifte tegen de heer Willem Engel

    Aangever:

    Voornaam:
    Achternaam:
    Adres:
    Postcode:
    Woonplaats:
    Geboortedatum:
    Telefoonnummer:
    E-mailadres:
    Geachte heer van der Burg,

    Ik doe aangifte tegen de heer Willem Engel wegens de volgende gepleegde strafbare feiten:

    1: Opruiing

    De heer Engel heeft zich meermaals strafbaar gemaakt aan opruiing. In uitzendingen van Nieuwsuur (26 januari 2021) en de talkshow Op1 (27 januari 2021) vertelde u dat het Openbaar Ministerie streng zou optreden tegen opruiing en dat dit geenszins onderschat dient te worden. Dit alles betreft géén burgerlijke ongehoorzaamheid, maar het gericht oproepen tot verzet en het negeren van de (destijds) geldende (corona) regels, zie Art. 131 Wetboek van Strafrecht. De heer Engel heeft meermaals opgeroepen om de afgekondigde coronaregels te negeren en daarmee opgeroepen tot het plegen van strafbare feiten. Bovendien heeft de heer Engel meermaals opgeroepen tot het plegen van verzet tegen wat hij noemt: “het regime”. Direct gevolg van deze herhaalde oproepen zijn onder meer de rellen in Rotterdam op 19 november jl.

    Voor details verwijs ik u naar bijlage 1: opruiing

    2: Stelselmatig verspreiden van (medische) desinformatie en het in gevaar brengen van de volksgezondheid

    De heer Engel maakt zich sinds de start van de corona-pandemie schuldig aan het opzettelijk verspreiden van (medische) desinformatie. Het betreft hier geen vrijheid van meningsuiting, maar het repeterend en stelselmatig verspreiden van onjuistheden. Hiermee zaait de heer Engel angst en verdeeldheid. Het verstrekken van (juiste) medische informatie is voorbehouden aan artsen en andere deskundigen, waar de heer Engel geen onderdeel van uitmaakt. Het verspreiden van medische desinformatie op dergelijke schaal is dan ook zeer schadelijk voor de volksgezondheid.

    Op grond van Art 300 lid 4 Wetboek van Strafrecht wordt opzettelijke benadeling van de gezondheid onder mishandeling geschaard. Poging tot eenvoudige mishandeling is weliswaar niet strafbaar, maar poging tot het toebrengen van zwaar lichamelijk letsel wel. Op grond van de geldende jurisprudentie (HIV-zaken), valt besmetting met een in potentie dodelijk virus onder het toebrengen van zwaar lichamelijk letsel. Bovendien kan het onoordeelkundig gebruik van medicijnen leiden tot zwaar lichamelijk letsel. Daarmee maakt de heer Engel zich dus schuldig aan mishandeling, zware mishandeling of poging daartoe. Het oproepen tot het gebruiken en verstrekken van ongeschikte medicatie, het niet naleven van corona-maatregelen, het oproepen tot “knuffelen” en ander lichamelijk contact etc., is bovendien aan te merken als opruiing. Namelijk het oproepen tot het plegen van (poging tot) zware mishandeling.

    Voor details verwijs ik u naar bijlage 2: Verspreiden van (medische) desinformatie en het in gevaar brengen van de volksgezondheid

    3: Terroristisch oogmerk

    De heer Engel voedt een klimaat van onveiligheid, waarbij hij de Nederlandse Staat afschildert als een dictatuur (regime). Hij doet dit niet incidenteel, maar vrijwel dagelijks, op diverse social media en tijdens toespraken en/of demonstraties. Dit alles heeft een ondermijnend effect op de democratie en vergroot de weerstand tegen de Nederlandse regering. De heer Engel jaagt hiermee een deel van de bevolking ernstige vrees aan voor het beleid van de overheid en het vaccinatiebeleid (zie ook het verspreiden van medische desinformatie).

    Door publiekelijk en veelvuldig op te roepen om het beleid van de overheid te negeren en te saboteren en herhaaldelijk te beweren dat bewindslieden strafbaar zijn en veroordeeld dienen te worden, zorgt de heer Engel voor ontwrichting van de politieke en sociale structuren in Nederland, zie art. 83a Wetboek van Strafrecht. Voorts tracht de heer Engel de overheid door zijn optreden te dwingen iets te doen, niet te doen of te dulden, namelijk het al dan niet treffen van maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. Ook dat wijst op een terroristisch oogmerk.

    Voor details verwijs ik u naar bijlage 3: Terroristisch oogmerk

    4: Oplichting

    De heer Engel heeft als bestuurslid van de stichting Viruswaarheid gelden van zijn stichting aangewend, gebruikt- of ingezet voor de financiering van een perceel op het Spaanse eiland Fuerteventura, zonder zijn donateurs hier vooraf over te informeren. Het gebruik van donatiegelden voor privédoeleinden strookt op geen enkele wijze met de doelstellingen zoals beschreven op de website van zijn stichting Viruswaarheid.

    Voorts roept de heer Engel zijn achterban (mensen die hier bevattelijk voor zijn) op tot het doen van donaties, om de overheid te dwingen om de corona-maatregelen en het vaccinatiebeleid te beëindigen. Feit is echter dat de heer Engel in zijn talloze uitlatingen een onjuiste voorstelling van zaken geeft, waarbij hij voortdurend leugens aan zijn achterban vertelt. Hierdoor is er sprake van een samenweefsel van verdichtsels, of een listige kunstgreep, zoals bedoeld in Art. 326 Wetboek van Strafrecht.

    Voor details verwijs ik u naar bijlage 4: Oplichting

    Ik vind dat de heer Engel met het uitdragen van zijn systematisch wantrouwen naar de overheid, de media en deskundigen, de stabiliteit van onze samenleving ernstig in gevaar brengt. Het levert mijns inziens een potentieel risico op voor onze sociale stabiliteit en onze democratische rechtsorde, hetgeen mij persoonlijk raakt .

    Ik verzoek u om vervolging te starten op bovengenoemde punten, zodat de rechtbank hier een passend oordeel over kan vellen. Ik richt mij met deze aangifte tot u persoonlijk en verzoek u deze aangifte te toetsen en door te zetten naar de Landelijke Eenheid van de politie voor verder onderzoek.

    Voorts verzoek ik u, indien u over aanvullende relevante informatie c.q. strafbare feiten beschikt over de heer Engel, deze toe te voegen aan bijgaande aangifte.

    Deze aangifte inclusief bijlagen is digitaal ondertekend op:

    De aangever,

    Handtekening

    Volledige naam
  14. forum rang 8 Beperktedijkbewaking 29 november 2021 03:13
    quote:

    hirshi schreef op 28 november 2021 17:46:

    [...]
    Anti-vaxxers weigeren vaccinatie maar weigeren geen ziekenhuisopname en behandeling op de intensive care.

    Relatief veel anti-vaxers zijn er de oorzaak van dat hartpatiënten en kankerpatiënten niet geholpen kunnen worden omdat spoedeisende hulp voor gaat. Niet revaccineerden gaan dus voor.

    Dat is één kant van de waarheid. Nu de andere kant

    Mijn zuster mailde mij trots dat haar dochter zich niet gevaccineerd had en positief getest was met milde klachten.. Zij zou nu snel een bewijs van genezing krijgen waardoor zij beter af zou zijn dan gevaccineerden.

    Daar zit ook wat in.
    Nee, breek met je zuster en vervloek haar dochter.

  15. forum rang 8 Beperktedijkbewaking 29 november 2021 03:34
    quote:

    Krentenmenten schreef op 28 november 2021 17:31:

    [...] kleine groep neemt niet alles voor waar of feit aan wat mainstreammedia ten toon spreidt….
    ...
    Nogmaals ik ben niet tegen vaccinatie (polio pokken e.d.), maar heb wel mijn bedenkingen tegen een te snel in elkaar geklust vaccin, waarvan men de effecten niet of nog nauwelijks heeft onderzocht…..
    ...
    Amateur.

    Er zat al veel ervaring met SARS in deze vaccins.
    Bovendien was het aantal proefpersonen bij het begin van de pandemie vele malen groter dan bij een ander vaccin. Daarom ging het veel sneller.

    Weten we echt alle lange-termijngevolgen? Nee, het kan zijn dat het de terugkeer van de pest bevordert, of bij zwangere vrouwen de geboorte van weerwolven bevordert.
    Gotzijmetmij, ben al 3x geprikt. Gelukkig ben ik te oud om nog weerwolven te verwekken.

    Ga toch fietsen.

  16. forum rang 10 luchtschip 29 november 2021 04:18
    quote:

    rationeel schreef op 28 november 2021 23:45:

    kijk.fvd.nl/?v=rfKteuAUa9o

    Sinterklaas en Zwarte Piet:)
    Dit was een posting in het kader van zendtijd voor politieke partijen

    "Steun ons
    word ook lid "

    is de slotboodschap

    Probeer ik ongewenste reclame via de brievenbus te vermijden,
    Is er altijd wel een forumlid, die dit weet te omzeilen.

    Fijn dat je weer op het IEX forum bent.

    Lapt wel de corona regels aan zijn laars met dit Sinterklaas optreden

    kort na :

    Thierry Baudet en Davide lappen coronaregels aan hun laars tijdens bruiloft

    www.gids.tv/video/396007/zien-thierry...

    Mooie naam Davide

    is dat geen anagram voor

    Davide<<>>De AIVD

  17. forum rang 8 Beperktedijkbewaking 29 november 2021 04:26
    quote:

    rationeel schreef op 28 november 2021 23:45:

    kijk.fvd.nl/?v=rfKteuAUa9o

    Sinterklaas en Zwarte Piet:)
    Zowat het enige punt dat ik met Thierry eens ben, en die strijd voer ik van harte met hem en jou.

    Welkom back, ratio, in onze strijd voor de echte Sint en zijn echte zwarte pieten. Volgens zeer oude overleveringen echte door St. Nicolaas vrijgekochte slaven. (Sorry, "tot slaaf gemaakten" bedoel ik.)
    Als dat al zou kloppen, wat is daar mis mee?

    In onze modernere versie dragen Pieten het tenue van een 16de eeuwse Spaanse edelman. Wederom: wat is daar mis mee?

    Die idiote KOZP activisten zijn overgevoelig voor alles, zelfs grijze pieten mogen niet.
    Die krullen en oorringen zouden raskenmerken overdrijven? Sinds wanneer zijn mooie kenmerken beledigend? Herman van Veen beeldde Winnie Mandela in gelukkiger tijden uit als mooie negerin. Met kroeshaar en mooie ringen.

    En dat zou nu taboe zijn? Volgens de domme goegemeente? Mooie negerinnen mogen niet meer? Het moet niet gekker worden.
    Ik durf te wedden dat deze correcte goegemeente nog nooit gehoord heeft van Thuli Madonsela, een mooie en nog veel dapperder vrouw dan Winnie.

    Zie bijlage.

  18. forum rang 8 Beperktedijkbewaking 29 november 2021 04:43
    En als er bezwaar is tegen overdrijven van raskenmerken?

    De Sint wordt afgebeeld als een oude halflamme Kaukasische/Scandinavische oerblanke, nog half seniel ook. Waarom roept dat geen protest op?
    Die KOZP beweging is zo inconsequent als wat.

  19. forum rang 8 Beperktedijkbewaking 29 november 2021 05:39
    We mogen het van de 'correcten' niet over mooie mensen hebben? Sorry hoor, zie bijlage.

    Een belangrijke dame op directieniveau bij Prosus.
    Jawel, Prosus. Een van de grootste fondsen in onze AEX.

    Nooit van deze dame gehoord? Dan ben je volgens BIJ1 en de karakterologische macho Margriet vd. Linden een narcistische en white chauvinist.
    Ja hoor. Ze vergeten bij hun goed betaalde baantjes in NL hun eigen zusters elders. Ze weten eigenlijk van toeten noch blazen.
    Ik denk eerlijk gezegd dat ik als oude witte man meer weet van emancipatie en diversiteit in de wereld dan deze NPO-tunnelkijkers.

    Margriet vd L. informeert ons niet, zij probeert ons met haar karakterologische dominantie te overdonderen. Die neiging tot dominantie is zo sterk dat het soms zelfs haar logica overtreft, en dan loopt ze wat ongelukkig vast in haar interviews. Jinek is oneindig veel beter, omdat die luisteren en flexibel meedenken kan .

    M. faalt net zo als de bovenmatig dominante Mart Smeets. Die interviewt sporters niet, die behandelt ze slechts als behang.
53.714 Posts
Pagina: «« 1 ... 2623 2624 2625 2626 2627 ... 2686 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.840
AB InBev 2 5.280
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.579 46.025
ABO-Group 1 18
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 8.859
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 160
ADMA Biologics 1 31
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.141
Aedifica 2 828
Aegon 3.257 319.981
AFC Ajax 537 7.010
Affimed NV 2 5.733
ageas 5.843 109.775
Agfa-Gevaert 13 1.853
Ahold 3.536 73.977
Air France - KLM 1.024 34.300
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.679
Alfen 12 15.911
Allfunds Group 3 1.115
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.246
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 322
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.484 114.754
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.819 240.125
AMG 965 125.566
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.511
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 378
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.101
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 313
Arcadis 251 8.613
Arcelor Mittal 2.023 318.569
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 266
arGEN-X 15 9.074
Aroundtown SA 1 175
Arrowhead Research 5 9.247
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.507
ASML 1.762 76.310
ASR Nederland 18 4.117
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 322
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.590
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.657

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 18 april

    1. NSI Q1-cijfers
    2. Sipef Q1-cijfers
    3. Sligro Q1-cijfers
    4. NL werkloosheid maart
    5. Deliveroo trading update
    6. Easyjet trading update
    7. Econocom Q1-cijfers
    8. PostNL €0,03 ex-dividend
    9. Procter & Gamble Q1-cijfers
    10. VS steunaanvragen - wekelijks
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht