Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Acacia Pharma Terug naar discussie overzicht

Acacia pharma 2022 op naar de top!

1.195 Posts
Pagina: «« 1 ... 9 10 11 12 13 ... 60 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 8 lucas D 21 januari 2022 19:06
    quote:

    Reacher schreef op 21 januari 2022 18:36:

    [...]

    Gefelicteerd. Met de 9e dag op rij een rood slot genoeg redenen om de slingers op te hangen het weekend
    Dat korte termijn denken bederft bij velen het humeur.

    We staan in 2022 nog altijd op circa 7% winst.

    Niets om ontevreden over te zijn.

    Note: snap de DZR wel, zijn aandeel (renewi) doet het niet al te best, en hier kan hij het afreageren daar is hij de positieve jongen.
  2. BoerRoger 21 januari 2022 19:15
    Heb groot deel verkocht en koop Arrowhead bij, zie daar meer toekomst in. Veel te veel vraagtekens en onduidelijkheden bij Acacia, ben dat beu puur casino.
  3. Stalen Zenuwen 24 januari 2022 14:22
    Het aandeel Acacia ligt er beroerd bij na een korte opleving in de eerste weken van januari.
    Het is niemand ontgaan dat het aandeel al een jaar als een baksteen daalt van ca. € 3,45 naar dit absurde teveel doorgeschoten niveau van € 1,30.
    Naar mijn mening zijn de volgende twee triggers hiervoor hoofdverantwoordelijk, namelijk een waardeloze eerste omzet H1 2021 ondanks dat de focus op formulary wins lag en de volle ziekenhuizen in de USA ivm corona (nu zelfs op recordhoogte ca. 140.000 patiënten).

    Even de balans met wat plussen en minnen opmaken tijdens deze bloedrode dag.
    Minnen:
    - Waardeloze, te late en zelfs geen communicatie door het management ondanks beloftes.
    - Zeer teleurstellende H1 2021 omzetcijfers.
    - Hoge cash burn.
    - Binnenkort moet er weer geld opgehaald worden.
    - De rente stijgt en zeker in het geval van Acacia wordt geld lenen duurder.
    - Een record aantal van 140.000 coronapatiënten ligt in de USA ziekenhuizen.
    - Shorter Armistice
    - Acacia is m.i. veel te klein om beide producten succesvol uit te rollen.
    - Correctie aandelenkoersen in het algemeen en spanning Rusland-Oekraïne helpt ook niet.

    Plussen:
    + Twee goedkeurde FDA producten die werken, veilig en onderscheidend zijn voor een niche doelgroep.
    + Hoogstwaarschijnlijk eigen doelstelling formulary wins gehaald.
    + Eigen aankoop aandelen a € 1,29 per aandeel door de bestuursleden in december jl..
    + Bonusaandelen voor het personeel in december jl. uitgekeerd.
    + Er lopen allerlei studies met diverse potenties.
    + Gesprekken gaande met samenwerkingspartners o.a. Europa en China.
    + Veel uitgestelde operaties zullen op den duur ingehaald moeten worden.
    + APD403
    + Voldoende voorraad (note: men draaide tijdens kerst 2020 al volop productie om de grote vraag naar flesjes tbv vaccinaties voor te zijn en NIET ivm verkoop zoals velen beweerden – lees jaarverslag).

    Acacia heeft op korte termijn weer geld nodig zoals iedereen weet.
    Mijn inschatting is dat het niet aannemelijk is om dit via een klassieke emissie te doen wat zou betekenen dat er 30 tot 40 miljoen aandelen tegen deze koers uitgegeven moeten worden (dus 30 tot 40% aandelen erbij!). Dit voedt het wantrouwen alleen maar meer en duwt de koers nog verder het putje in.
    Een lening afsluiten wordt nu met de stijgende rente alleen maar duurder en valt dus ook af.
    Er blijven 2 smaken over, uiteindelijk een overname of een samenwerkingspartner(s).
    Indien er nu vergevorderde gesprekken gaande zijn is dit gelijk de reden waarom Acacia nog niet heeft gecommuniceerd eind december. Tel daarbij op dat de bestuursleden nog eigen aandelen hebben ingekocht en dat het MT heeft aangegeven de komende weken geen tijd te hebben voor interviews met analisten dan denk ik oprecht dat er strategische gesprekken gaande zijn.
    Nogmaals, ook ik baal enorm van Acacia maar bedenk altijd wel op dergelijke momenten waarom ik Acacia heb gekocht en daarin is eigenlijk nog niets veranderd, behalve dat de eerste omzet teleurstellend is wat door corona is veroorzaakt, dat corona langer duurt dan gedacht en de koers veel te laag staat. Paniekvoetbal doe ik niet aan en ik heb mijn lesje geleerd door nooit meer met verlies te verkopen.
    Tevens hebben bijna alle bio/pharmabedrijven ook last van coronaperikelen en ook daar zijn de aandelen flink gekelderd.

    Kortom, uiterlijk eind maart moet Acacia met de billen bloot en dat is dan een nieuw weegmoment voor mij. Persoonlijk denk ik dat wij voor die tijd al wel weten hoe er geld wordt opgehaald (vorig jaar 18 feb) en ik houd het op samenwerkingspartners. Eén van de logische opties zou zijn dat Barhemsys door Paion in Europa wordt verkocht en haar Chinese distributeur de rechten voor China krijgt.
    We gaan het snel zien! Succes allen.
  4. forum rang 10 DeZwarteRidder 24 januari 2022 14:30
    Een samenwerkingspartner is de doodsteek voor Acacia, want dan raken ze minstens de helft kwijt van de potentiële winst (zie Pharming).

    Een gewone emissie is altijd beter dan dat.
  5. Ich bin ein beir 25 januari 2022 14:18
    The standard version of Chemotherapy-Induced Nausea and Vomiting Drugs Market study includes profiling of Merck & Co., Inc., GlaxoSmithKline plc, Tesaro, Inc., Helsinn Group, F. Hoffmann-La Roche Ltd., Heron Therapeutics, Inc., Dr. Reddy’s Laboratories Ltd., Acacia Pharma & Sun Pharmaceutical Industry Ltd.

    Niet de allerkleinsten zullen concureren tegen APD403. Hoe zullen ze dat doen?
    Productlijn/bedrijf overkopen en opnemen in eigen productlijn (kost 600M ruw geschat; om investeerders eerste uur rendement 50% te geven). Overkopen en uit de markt halen.
    Of laten doodbloeden (onvoldoende verkoop Barhemsys en Byfavo) nog voor APD403 kan verkocht worden?
    Hoe zou jij dit aanpakken CEO?
  6. Reacher 25 januari 2022 15:20
    quote:

    Ich bin ein beir schreef op 25 januari 2022 14:18:

    The standard version of Chemotherapy-Induced Nausea and Vomiting Drugs Market study includes profiling of Merck & Co., Inc., GlaxoSmithKline plc, Tesaro, Inc., Helsinn Group, F. Hoffmann-La Roche Ltd., Heron Therapeutics, Inc., Dr. Reddy’s Laboratories Ltd., Acacia Pharma & Sun Pharmaceutical Industry Ltd.

    Niet de allerkleinsten zullen concureren tegen APD403. Hoe zullen ze dat doen?
    Productlijn/bedrijf overkopen en opnemen in eigen productlijn (kost 600M ruw geschat; om investeerders eerste uur rendement 50% te geven). Overkopen en uit de markt halen.
    Of laten doodbloeden (onvoldoende verkoop Barhemsys en Byfavo) nog voor APD403 kan verkocht worden?
    Hoe zou jij dit aanpakken CEO?
    APD403 is in de ijskast gezet en voor de 3e fase moet er enorm veel geld opgehaald worden. Dat risico gaan ze niet nemen denk ik. Het management lijk een spreekverbod te hebben en het lijkt erop dat steeds meer lieden de handdoek in de ring gooien. Ab voor de post van @Stalen Zenuwen. De corona- pandemie is zo onvoorspelbaar dat de situatie in de ziekenhuizen niet binnen 5 jaar is genormaliseerd. Wat wil je dan als investeerder weten? Welke strategie rolt Acacia daarbij uit binnen deze termijn? Wanneer krijgen de beleggers uitsluitsel of de eigen doelstellingen zijn behaald en veel belangrijker hoe zien de doelstellingen er voor 2022 eruit? Dat er echt schot in de zaak zit is voor mij uitgesloten. Een eventueel succesformule blijft de markt echt niet onopgemerkt. En dan het financieringsvraagstuk. Het management heeft zich gewoon in het eigen been geschoten. Een succesvolle emissie wordt op deze koers bijna onmogelijk, een nasdaq notering in dit beursklimaat uitgesloten en een samenwerkingsverband is inderdaad het slechts mogelijke scenario. Je moet DZR nageven dat dit de eerste en laatste zinnige post is. Geen feiten om dol enthousiast te worden.
  7. [verwijderd] 25 januari 2022 17:27
    Met apd403 gaan ze niks doen. Een partner voor vinden al evenmin, welke partner gaat nu nog gaan concurreren met de groten der aarde en geld uitgeven voor een markt die krimpende is?

    Topprioriteit nu is geld zien te vinden aan deftige voorwaarden. We zullen zien uit welk hout Gary gesneden is...
  8. Reacher 25 januari 2022 19:54
    Nog even op de opmerking van DZR doorgaan. Zo'n deal is er natuurlijk al eens geweest met Cosmo. Afspraken over toekomstige mijlpaalbetalingen en royalties zijn al gemaakt.

    De deal met Cosmo werd toendertijd bejubeld. Er was immers een emissie van de baan en het bedrijf kon operationeel verder. Beide producten moesten nog worden goedgekeurd. Een jaar later was het geld weer op en werd er een emissie uitgevoerd op 2,70 om de commercialisatie te kunnen financieren. En nu is de kas weer leeg, maar zijn de voorwaarden voor de afgesloten deal nog steeds van toepassing. Ter herinnering:

    1) Er staat € 35 miljoen aan leningen uit met 11% rente (€ 3,7 miljoen rente per jaar)
    2) Er staan er voor € 105 miljoen aan toekomstige mijlpaalbetalingen aan Cosmo open (wel afhankelijk van sales targets)
    3) Er staan er double digit royalties over US verkoop ByFavo open

    Dus als er al een markt is voor Barhemsys en ByFavo (waarvoor er nog geen duidelijke signalen zijn uitgegeven dat dit zo is) is het nog maar de vraag in hoeverre die verkopen winstgevend gemaakt kunnen worden.

    Dus een deal zoals die al eens eerder is afgesloten lijkt mij een regelrechte ramp. Er zit geen fantasie meer in het aandeel. En iedereen hoopt tegen beter weten in op een overname of iets dergelijks. En we weten allemaal hopen is verkopen.

  9. forum rang 8 lucas D 25 januari 2022 22:12
    Stalen Zenuwen heeft het goed op orde. Mis alleen een opmerking over grootaandeelhouders. Die verkopen namelijk niet en dat betekend dat de kleinere aandeelhouders de koers lager zetten.

    Gezien hoe er vrij algemeen over Acacia geschreven word verwonderd dat mij niet.
    Begrijp overigens een teleurstellend gevoel wel en ook de aandrang om de aandelen te gelden te maken, toch zie ik dat niet als optie.
    Het lost namelijk niets op.

    Gaf al eerder aan ik hou me vast aan de grootaandeelhouders, dat zijn mensen dicht bij het vuur en zolang die niet verkopen, verkoop ook ik niet.
  10. Reacher 26 januari 2022 08:13
    quote:

    lucas D schreef op 25 januari 2022 22:12:

    Stalen Zenuwen heeft het goed op orde. Mis alleen een opmerking over grootaandeelhouders. Die verkopen namelijk niet en dat betekend dat de kleinere aandeelhouders de koers lager zetten.

    Gezien hoe er vrij algemeen over Acacia geschreven word verwonderd dat mij niet.
    Begrijp overigens een teleurstellend gevoel wel en ook de aandrang om de aandelen te gelden te maken, toch zie ik dat niet als optie.
    Het lost namelijk niets op.

    Gaf al eerder aan ik hou me vast aan de grootaandeelhouders, dat zijn mensen dicht bij het vuur en zolang die niet verkopen, verkoop ook ik niet.
    Je geeft wel het allerslechtste argument om je aandelen niet te verkopen. Er zijn zat voorbeelden te bedenken waar de grootaandeelhouders mee het schip in gaan. Pijnlijk, dat je geen andere argumenten hebt.
  11. forum rang 10 DeZwarteRidder 26 januari 2022 08:37
    quote:

    Reacher schreef op 25 januari 2022 19:54:

    Nog even op de opmerking van DZR doorgaan. Zo'n deal is er natuurlijk al eens geweest met Cosmo. Afspraken over toekomstige mijlpaalbetalingen en royalties zijn al gemaakt.

    De deal met Cosmo werd toendertijd bejubeld. Er was immers een emissie van de baan en het bedrijf kon operationeel verder. Beide producten moesten nog worden goedgekeurd. Een jaar later was het geld weer op en werd er een emissie uitgevoerd op 2,70 om de commercialisatie te kunnen financieren. En nu is de kas weer leeg, maar zijn de voorwaarden voor de afgesloten deal nog steeds van toepassing. Ter herinnering:

    1) Er staat € 35 miljoen aan leningen uit met 11% rente (€ 3,7 miljoen rente per jaar)
    2) Er staan er voor € 105 miljoen aan toekomstige mijlpaalbetalingen aan Cosmo open (wel afhankelijk van sales targets)
    3) Er staan er double digit royalties over US verkoop ByFavo open

    Dus als er al een markt is voor Barhemsys en ByFavo (waarvoor er nog geen duidelijke signalen zijn uitgegeven dat dit zo is) is het nog maar de vraag in hoeverre die verkopen winstgevend gemaakt kunnen worden.

    Dus een deal zoals die al eens eerder is afgesloten lijkt mij een regelrechte ramp. Er zit geen fantasie meer in het aandeel. En iedereen hoopt tegen beter weten in op een overname of iets dergelijks. En we weten allemaal hopen is verkopen.
    Tjonge, Reacher we zijn het helemaal eens, hoe is het mogelijk.....!!!

    Niet echt lang geleden zat je mij nog uit te schelden...!!!
  12. @Swing 26 januari 2022 08:50
    quote:

    DeZwarteRidder schreef op 26 januari 2022 08:37:

    [...]

    Tjonge, Reacher we zijn het helemaal eens, hoe is het mogelijk.....!!!

    Niet echt lang geleden zat je mij nog uit te schelden...!!!
    ai ai, hoe gebruik ik leestekens. Terug naar de lagere school jongen.
  13. forum rang 10 DeZwarteRidder 26 januari 2022 08:52
    quote:

    @Swing schreef op 26 januari 2022 08:50:

    [...]ai ai, hoe gebruik ik leestekens. Terug naar de lagere school jongen.
    Een zin hoort met een hoofdletter te beginnen, meneer Slimpie....!!!
  14. forum rang 4 Sirlander 26 januari 2022 09:23
    quote:

    Ich bin ein beir schreef op 25 januari 2022 14:18:

    The standard version of Chemotherapy-Induced Nausea and Vomiting Drugs Market study includes profiling of Merck & Co., Inc., GlaxoSmithKline plc, Tesaro, Inc., Helsinn Group, F. Hoffmann-La Roche Ltd., Heron Therapeutics, Inc., Dr. Reddy’s Laboratories Ltd., Acacia Pharma & Sun Pharmaceutical Industry Ltd.

    Niet de allerkleinsten zullen concureren tegen APD403. Hoe zullen ze dat doen?
    Productlijn/bedrijf overkopen en opnemen in eigen productlijn (kost 600M ruw geschat; om investeerders eerste uur rendement 50% te geven). Overkopen en uit de markt halen.
    Of laten doodbloeden (onvoldoende verkoop Barhemsys en Byfavo) nog voor APD403 kan verkocht worden?
    Hoe zou jij dit aanpakken CEO?
    Dit mijn vrienden is een artikel die al 5 jaar wordt gepromoot om geld in te zamelen.
    Gewoon een samenraapsel van termen waar je dan centjes voor betaald en wordt bedrogen.

    Ongelofelijk dat dit nog hier ter sprake komt en dat men hierop reageert.

    Nog een opmerking betreffende APD403. Enkel phase 3 moet nog worden uitgevoerd.
    Het spreekt voor zich dat ze hiermee wachten tot men op een deftige manier een clinical trial kan uitvoeren.
    Dit is geen kleine studie en men heeft inderdaad patiënten nodig die het momenteel reeds zeer moeilijk hebben door de Covid situatie. Gewoon de krant openslaan, chemo en covid en je begrijpt het.

    Voor de rest wil ik nog meedelen dat ik tot op heden nog geen zinnig woord van Reacher heb gelezen.
    Het lijkt wel een soort bot die gekoppeld is aan de koers.

  15. Reacher 26 januari 2022 09:50
    quote:

    Sirlander schreef op 26 januari 2022 09:23:

    [...]
    Dit mijn vrienden is een artikel die al 5 jaar wordt gepromoot om geld in te zamelen.
    Gewoon een samenraapsel van termen waar je dan centjes voor betaald en wordt bedrogen.

    Ongelofelijk dat dit nog hier ter sprake komt en dat men hierop reageert.

    Nog een opmerking betreffende APD403. Enkel phase 3 moet nog worden uitgevoerd.
    Het spreekt voor zich dat ze hiermee wachten tot men op een deftige manier een clinical trial kan uitvoeren.
    Dit is geen kleine studie en men heeft inderdaad patiënten nodig die het momenteel reeds zeer moeilijk hebben door de Covid situatie. Gewoon de krant openslaan, chemo en covid en je begrijpt het.

    Voor de rest wil ik nog meedelen dat ik tot op heden nog geen zinnig woord van Reacher heb gelezen.
    Het lijkt wel een soort bot die gekoppeld is aan de koers.


    Het spijt mij zeer. Maar volgens mij bent u believer van het eerste uur. En behoudt u al het vertrouwen in Acacia, terwijl ze er feitelijk niks van bakken. En het vertrouwen in de markt lijkt er ook niet te zijn. U berichten lezen als dat u de voorzitter bent van de fanclub. Een iets realistischere kijk mag best. Geef mij 1 argument waarom deze koers volgens u zo belachelijk laag is.
  16. forum rang 8 lucas D 26 januari 2022 10:21
    quote:

    Reacher schreef op 26 januari 2022 08:13:

    [...]

    Je geeft wel het aller slechtste argument om je aandelen niet te verkopen. Er zijn zat voorbeelden te bedenken waar de grootaandeelhouders mee het schip in gaan. Pijnlijk, dat je geen andere argumenten hebt.
    Het grootste deel van de aandelen is in handen van grootaandeelhouders.

    Ik hou me daar liever aan vast dat aan de aannames die veel forumleden hier neerzetten als zijnde zo is het en niet anders.

    Ik weet niet zoveel van Acacia, de grootaandeelhouders weten er alles van.

    Meer dan welk forumlid dan ook.
  17. forum rang 10 DeZwarteRidder 26 januari 2022 10:29
    quote:

    lucas D schreef op 26 januari 2022 10:21:

    [...]Het grootste deel van de aandelen is in handen van grootaandeelhouders.
    Ik hou me daar liever aan vast dat aan de aannames die veel forumleden hier neerzetten als zijnde zo is het en niet anders.
    Ik weet niet zoveel van Acacia, de grootaandeelhouders weten er alles van.
    Meer dan welk forumlid dan ook.
    Bij Galapagos wisten de grootaandeelhouders er ook alles van................
  18. forum rang 4 Sirlander 26 januari 2022 10:46
    quote:

    Reacher schreef op 26 januari 2022 09:50:

    [...]

    Het spijt mij zeer. Maar volgens mij bent u believer van het eerste uur. En behoudt u al het vertrouwen in Acacia, terwijl ze er feitelijk niks van bakken. En het vertrouwen in de markt lijkt er ook niet te zijn. U berichten lezen als dat u de voorzitter bent van de fanclub. Een iets realistischere kijk mag best. Geef mij 1 argument waarom deze koers volgens u zo belachelijk laag is.
    Neen,
    Ik moet gewoon constant jouw gezever corrigeren.
    Helaas is alles negatief en verkeerd. Indien u iets positief zou schrijven en het klopt niet zou ik ook reageren.

    Hou u bij de feiten i.p.v. van wilde verhalen te lanceren.
    Het is duidelijk dat uw verhalen enkel en alleen gebaseerd zijn op het laatste verkoopje of koopje.
    Vooral bij een verkoopje wordt u blijkbaar zeer actief en vermoeiend.

    We weten nu ondertussen dat uw mening over Acacia Pharma varieert van faillissement tot bedriegerij.
    Niet nodig om dit iedere dag telkens opnieuw te lanceren.
    Zelf DZR is trots op u. Proficiat!
1.195 Posts
Pagina: «« 1 ... 9 10 11 12 13 ... 60 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.840
AB InBev 2 5.282
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.579 46.092
ABO-Group 1 18
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 8.871
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 160
ADMA Biologics 1 31
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.146
Aedifica 2 828
Aegon 3.257 320.010
AFC Ajax 537 7.010
Affimed NV 2 5.736
ageas 5.843 109.775
Agfa-Gevaert 13 1.854
Ahold 3.536 73.977
Air France - KLM 1.024 34.302
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.682
Alfen 12 16.002
Allfunds Group 3 1.122
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.246
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 324
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.484 114.756
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.819 240.164
AMG 965 125.588
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.512
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 382
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.105
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 313
Arcadis 251 8.613
Arcelor Mittal 2.023 318.576
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 266
arGEN-X 15 9.094
Aroundtown SA 1 175
Arrowhead Research 5 9.249
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.534
ASML 1.762 76.481
ASR Nederland 18 4.117
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 322
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.626
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.657

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 22 april

    1. NL investeringen februari
    2. SAP Q1-cijfers
    3. NL consumentenvertrouwen april
    4. NL prijzen bestaande koopwoningen maart
    5. ING jaarvergadering
    6. VS Chicago Fed-index maart
    7. EU consumentenvertrouwen april (voorlopig)
  2. 23 april

    1. Japan samengestelde inkoopmanagersindex april
    2. Novartis Q1-cijfers
    3. Renault Q1-cijfers
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht