Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Koffiekamer Terug naar discussie overzicht

Rusland

63.457 Posts
Pagina: «« 1 ... 439 440 441 442 443 ... 3173 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 7 JdeFL 22 maart 2022 14:35
    quote:

    Chiddix schreef op 22 maart 2022 13:47:

    Navalny veroordeeld tot negen jaar cel. Wat de aanklachten waren zie nieuwsmedia.
    Het verbaast me in hoge mate dat die nog leeft....
  2. Advocaat van de Duivel 22 maart 2022 14:40
    quote:

    Chiddix schreef op 22 maart 2022 12:47:

    De NAVO moet stoppen met hun gekkigheid om door te gaan met uitbreiding van voormalige Sovjet-staten tot NAVO-leden. Je ziet wat ervan komt. Helaas het kwartje valt niet bij de EU. Ze dromen van een pan-Europees Rijk tot Kazachstan.en Libanon. De NAVO is opgericht tegen Rusland , vorige eeuw Sovjet-Unie. Je moet daarom rekening houden met Ruslands invloedssfeer. Niet als een olifant door de ....
    Ga lekker naar Rusland....wat een walgelijke onzin die jij opschrijft. Rusland is de agressor niet de NAVO. Als je rekening houdt met dit gedrag spreken we binnen 5 jaar allemaal Russisch.
  3. forum rang 8 het zwaard 22 maart 2022 15:04
    Chiddix
    22 maart 2022 12:47
    auteur info
    De NAVO moet stoppen met hun gekkigheid om door te gaan met uitbreiding van voormalige Sovjet-staten tot NAVO-leden. Je ziet wat ervan komt. Helaas het kwartje valt niet bij de EU. Ze dromen van een pan-Europees Rijk tot Kazachstan.en Libanon. De NAVO is opgericht tegen Rusland , vorige eeuw Sovjet-Unie. Je moet daarom rekening houden met Ruslands invloedssfeer. Niet als een olifant door de ..

    De NAVO moet Poetin stoppen zo niet leven we binnenkort in een Sovjet Staat, met Tsaar Poetin als keizer.
    Nederland kan dan bestuurd worden door gouwleider Baudet.
  4. forum rang 8 closer 22 maart 2022 15:22
    Ondertussen in Transnistrië (de zelfverklaarde pro-Russische enclave in Moldavië)...

    Fragment:

    "Dionis Cenusa, an analyst at the Eastern Europe Studies Centre in Lithuania, told MEE that the economic and political elite in Transnistria had not so far been openly supportive of Russia’s war.

    But, he said, that situation could change if Russian forces made advances in southern Ukraine.

    The risk of such an outcome appears to have been recognised across the border. On 4 March, Ukrainian forces bombed a railway bridge connecting the Odesa region to Transnistria."

    Verder lezen: www.middleeasteye.net/news/moldova-ru...
  5. forum rang 8 het zwaard 22 maart 2022 15:35
    "Overleefde Hitler, vermoord door Poetin": Boris (96) doorstond 4 nazikampen, maar sterft na bombardement in Charkov
    Boris Romantsjenko, een Oekraïense man die tijdens de Tweede Wereldoorlog vier nazi-concentratiekampen overleefde, is vrijdag overleden bij een Russisch bombardement op de Oekraïense stad Charkov. Dat meldt de Duitse stichting Buchenwald Memorial, die door de kleindochter van de man op de hoogte werd gebracht van het overlijden. “Overleefde Hitler, vermoord door Poetin”, klinkt de harde veroordeling door de Oekraïense minister van Buitenlandse Zaken.
  6. forum rang 10 DeZwarteRidder 22 maart 2022 15:42
    NEXTA
    @nexta_tv
    It is reported that the #Russian occupiers in #Bucha, #Irpen, and #Gostomel are cut off from supplies and surrounded.
    2:07 p.m. · 22 mrt. 2022·Twitter Web App
  7. forum rang 5 seance 22 maart 2022 15:43
    rusland zet zichzelf 100 jaar achteruit. wat een ziekelijke, criminele toestand.
  8. forum rang 10 DeZwarteRidder 22 maart 2022 15:46
    quote:

    DeZwarteRidder schreef op 22 maart 2022 15:42:

    NEXTA
    @nexta_tv
    It is reported that the #Russian occupiers in #Bucha, #Irpen, and #Gostomel are cut off from supplies and surrounded.
    2:07 p.m. · 22 mrt. 2022·Twitter Web App
    Het ziet er naar uit dat de Oekraïners precies doen wat ik gehoopt heb, nl de Russen ten Noord-Westen van Kiev omsingelen en het land uit gooien.
  9. forum rang 10 DeZwarteRidder 22 maart 2022 15:50
    Ukraine Weapons Tracker
    @UAWeapons
    ·
    1 u
    #Ukraine: What's left of a Russian BMP-3 infantry fighting vehicle after it was attacked by the Ukrainian forces. Such severe destruction is a consequence of the detonation of ammunition inside.

    pbs.twimg.com/media/FOdUy2jXwAUCn9U?f...
  10. forum rang 10 DeZwarteRidder 22 maart 2022 15:52
    quote:

    keljans 123 schreef op 22 maart 2022 15:49:

    geen enkele rus zou dat land levend moeten verlaten
    Russen die zich massaal overgeven kan Poetin de kop kosten.
  11. forum rang 8 het zwaard 22 maart 2022 15:53
    VN-topman: absurde oorlog in Oekraïne moet worden beëindigd
    VN-topman António Guterres drong dinsdag aan op een einde aan de "absurde oorlog" die pakweg een maand geleden is begonnen met de Russische invasie in Oekraïne. De secretaris-generaal van de Verenigde Naties waarschuwde dat het conflict "snel nergens heen gaat" en het Oekraïense volk "een levende hel doormaakt."

    "Het voortzetten van de oorlog in Oekraïne is moreel onaanvaardbaar, politiek onverdedigbaar en militair onzinnig", zei Guterres tegen verslaggevers. Zelfs als de Russen havenstad Marioepol veroveren, dan nog is de oorlog volgens hem niet te winnen. "Oekraïne kan niet stad voor stad, straat voor straat, huis voor huis worden veroverd."
  12. forum rang 6 Chiddix 22 maart 2022 15:55
    quote:

    Advocaat van de Duivel schreef op 22 maart 2022 14:40:

    [...]

    Ga lekker naar Rusland....wat een walgelijke onzin die jij opschrijft. Rusland is de agressor niet de NAVO. Als je rekening houdt met dit gedrag spreken we binnen 5 jaar allemaal Russisch.
    Kan er niets aan doen, dat Rusland zo denkt. Wordt ook nauwelijks belicht op NPO nieuws en praatprogramma s. Daar verbaas ik mij over. Allemaal kop in het zand. Poetin is zonder reden de Oekraine binnengevallen en dat gaat erin bij het volk als zoete koek. Dat Poetin de NAVO gewaarschuwd heeft in 2008 weet vrijwel niemand. Maar al zouden ze het weten, de zaak verandert er niet door.
  13. forum rang 8 het zwaard 22 maart 2022 15:55
    Hackerscollectief Anonymous zegt Russische printers te hebben gehackt om antipropaganda te verspreiden
    Het hackerscollectief Anonymous zegt in Rusland printers te hebben gehackt om zo boodschappen door te sturen over fake news van de overheid over de inval in Oekraïne. Dat meldde een aan Anonymous gelinkt Twitteraccount en nieuwswebsites hebben gesproken met betrokkenen.
  14. forum rang 8 het zwaard 22 maart 2022 15:56
    Russische krant verwijdert passage over vele doden in Oekraïne
    De Russische pro-Kremlin krant Komsomolskaja Pravda heeft een gedeelte uit een bericht verwijderd waarin het meldde dat grote aantallen Russische militairen in Oekraïne zijn gesneuveld. Een journalist van de krant zei dinsdag tijdens de persconferentie van het Kremlin dat de site gehackt was.

    In het online artikel van zondag, waarin het Russische ministerie van Defensie werd geciteerd, stond dat 9.861 soldaten zouden zijn omgekomen sinds het begin van de oorlog. Dat zijn er aanzienlijk meer dan de 498 die tot nu toe door Moskou officieel zijn bevestigd.

    Na een paar uur was de passage waarin het aantal werd genoemd echter uit het artikel verdwenen. De krant gaf niet meteen commentaar waarom dat was gebeurd. Andere media waren maandag verbaasd over het bericht en wezen erop dat de briefing van het ministerie van Defensie van zondag geen informatie bevatte over aantallen gedode Russen.

    De woordvoerder van het Kremlin, Dmitri Peskov, zei dinsdag geen commentaar te kunnen geven op de spectaculaire cijfers in het krantenbericht. Daarop legde de aanwezige journalist van de krant, Alexander Gamov, uit dat de website gehackt was en dat "valse, fake informatie gepost werd. Veel massamedia weten hiervan." Peskov bedankte daarop de journalist.

    De Kremlinwoordvoerder gaf nog mee dat zij geen recht hebben om zulke informatie tijdens een militaire operatie publiek te maken. "Dat is het voorrecht van het ministerie van Defensie."
  15. forum rang 8 het zwaard 22 maart 2022 15:57
    Staalreus ArcelorMittal weert Russische grondstoffen
    Staalreus ArcelorMittal heeft alle Russische grondstoffen geschrapt in het productieproces. De beslissing volgt op de Russische invasie in Oekraïne. Voorheen kocht Europa's grootste staalbedrijf bijvoorbeeld steenkool en ijzererts in Rusland. "We zijn nu onafhankelijk", zegt Geert Van Poelvoorde, de CEO van de Europese tak van ArcelorMittal.

    ArcelorMittal puzzelde drie weken om niet langer afhankelijk te zijn van de Russische grondstoffen. "In het derde kwartaal moeten we een beetje meer 'niet-Russisch' kopen. Maar dat is geen groot probleem", dixit de Belg Van Poelvoorde.

    In het verleden meldde het bedrijf dat zowat een vijfde van de steenkool die gebruikt wordt in de Europese installaties afkomstig is uit Rusland. Het bedrijf kocht eerder ook ijzererts van Metalloinvest, zo leert het jaarverslag. Metalloinvest is het bedrijf van Alisher Usmanov, een van de in de ban geslagen Russische oligarchen.

    Volgens Van Poelvoorde zorgt de oorlog in Oekraïne voor een verandering van de wereldwijde handel in grondstoffen. Rusland zou in de toekomst voor de export van steenkool niet langer op Europa mikken, maar wel op China. China zou dan weer minder steenkool afnemen van Australië. "De Russen zijn altijd zeer opportunistisch geweest", aldus Van Poelvoorde. "Er komt wereldwijd een nieuw evenwicht."

    Momenteel is de helft van de steenkool die gebruikt wordt in de Europese staalindustrie uit Rusland, klinkt het.

    Arcelor heeft eigen ijzererts- en steelkoolmijnen. Dat vergemakkelijkt de zoektocht naar andere leveranciers. Andere staalbedrijven zouden het daar moeilijker mee kunnen hebben.

  16. forum rang 10 luchtschip 22 maart 2022 15:59


    Russische troepen bij Kyiv omsingeld en afgesloten van bevoorrading.
    De beste troepen werden ingezet door het Russische leger om Kyiv te omsingelen en uit te hongeren

    Dit neemt nu dus een andere wending

    Nexta TV :

    It is reported that the Russian occupiers in Bucha, Irpen, and Gostomel ( Hostomel ) are cut off from supplies and surrounded.

    twitter.com/nexta_tv/status/150625613...

    de plaatsen liggen 15 tot 30 km ten Noord Westen van Kyiv
    Vanaf Kyiv worden deze troepen tegengehouden door het Oekrainse leger, dat ook nog d kwetsbare aanvoerroute vanuit Wit Rusland probeert uit te schakelen.
    Vrachtwagens met dieselvoorraden, voedselvoorraden en munitie voorraden zijn een makkelijker doelwit eb effectief deze uit te schakelen
    tanks zonder diesel, munitie en voedsel zijn snel waardeloze instrumenten bij gevechten.

    Overigens zijn er ook Russische tanks bij Makarov, ca 30 km ten westen van Kyiv.
    Deze worden wel tegengehouden maar krijgen nog bevoorrading.

  17. Advocaat van de Duivel 22 maart 2022 16:00
    quote:

    Chiddix schreef op 22 maart 2022 15:55:

    [...]

    Kan er niets aan doen, dat Rusland zo denkt. Wordt ook nauwelijks belicht op NPO nieuws en praatprogramma s. Daar verbaas ik mij over. Allemaal kop in het zand. Poetin is zonder reden de Oekraine binnengevallen en dat gaat erin bij het volk als zoete koek. Dat Poetin de NAVO gewaarschuwd heeft in 2008 weet vrijwel niemand. Maar al zouden ze het weten, de zaak verandert er niet door.

    Dat Rusland zo denkt kun je inderdaad niets aan doen, maar die onzin ook zo weergeven roept op zijn minst de verdenking op dat je het ook normaal vindt dat ze dat roepen. Het feit dat wij daar iets mee zouden moeten is natuurlijk onzin. Hij heeft misschien in zijn optiek wel een reden maar dat wil niet zeggen dat het legitiem is om een soeverein land binnen te vallen.

63.457 Posts
Pagina: «« 1 ... 439 440 441 442 443 ... 3173 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.840
AB InBev 2 5.285
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.579 46.258
ABO-Group 1 18
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 8.892
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 160
ADMA Biologics 1 31
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.291
Aedifica 2 829
Aegon 3.257 320.038
AFC Ajax 537 7.017
Affimed NV 2 5.752
ageas 5.843 109.777
Agfa-Gevaert 13 1.856
Ahold 3.536 73.980
Air France - KLM 1.024 34.308
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.765
Alfen 12 16.218
Allfunds Group 3 1.185
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.246
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 326
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.484 114.757
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.819 240.240
AMG 965 125.633
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.516
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 382
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.110
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 313
Arcadis 251 8.613
Arcelor Mittal 2.023 318.590
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 266
arGEN-X 15 9.105
Aroundtown SA 1 176
Arrowhead Research 5 9.257
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.645
ASML 1.762 76.818
ASR Nederland 18 4.122
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 332
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.647
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.660

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 25 april

    1. BASF Q1-cijfers
    2. Deutsche Bank Q1-cijfers
    3. Delivery Hero Q1-cijfers
    4. Nestlé Q1-cijfers
    5. Adyen Q1-cijfers
    6. Besi Q1-cijfers
    7. Flow Traders Q1-cijfers
    8. Sanofi Q1-cijfers
    9. Azelis Q1-cijfers
    10. Kinepolis Q1-cijfers
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht