Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Aandeel

ING Groep NL0011821202

Laatste koers (eur)

15,230
  • Verschill

    +0,062 +0,41%
  • Volume

    10.630.399 Gem. (3M) 11,2M
  • Bied

    -  
  • Laat

    -  
+ Toevoegen aan watchlist

ING - 2022

11.765 Posts
Pagina: «« 1 ... 120 121 122 123 124 ... 589 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 4 Marietje 26 maart 2022 13:46
    quote:

    Alrob2 schreef op 26 maart 2022 09:28:

    [...]
    Tja het schrijven van opties kan een redelijk, maar matig rendement opleveren. Ik ga liever voor de volle bak. Denk ik dat de koers stijgt, voor calls, denk ik dat de koers daalt, voor puts, en omdat ik een hekel heb aan dalende koersen, ga ik meestal voor het eerste. Kan een toprendement oplveren, maar ook een top verlies. Is allemaal een kwestie van wel risico je wilt nemen en hoezeer je overtuigd bent van de richting van de koers in de toekomst. Heel simpel dus, maar leverde mij in 2020, toen ik na 17 jaar voor het eerst begon te beleggen met een voor mijn doen groot bedrag, 50% rendement op, in 2021 160% rendement, en dit jaar tot nu 35% rendement. ik wacht dus nu op de zeperds, maar niet erg, want ik beleg elk jaar enkel met slechts een gedeelte van de winst van het vorig jaar. ik heb ook wat calls ING dec 2023, met nu 11% verlies, maar kan volgende week weer geheel ander zijn. Is het afwisselende van de huidige volatiele markt. De waarden van opties schieten alle kanten op.
    Ik heb hetzelfde systeem als jij gehanteerd en hanteer dat nu ook nog.
    Het enige wat ik een tijd geleden heb gedaan is een dotje putopties op de dax gekocht en die een paar weken geleden verzilverd.
    Eigenlijk had ik dat enkel gedaan als bescherming voor m'n long posities en de onzekerheid die beurswijd hing , niet wetende wat poetin ging uithalen.

    Daar heb ik een fors rendement op gehaald, volgens mij is dat lucratiever dan dat gedoe met callopties schrijven of putopties schrijven op een aandeel.
    Ik heb trouwens ook geen verstand waar een koers op de korte termijn heen gaat, dus begin er ook maar niet aan.
    Maar ieder heeft gelukkig zijn of haar eigen systeem en dat is maar goed ook....))
  2. forum rang 6 Alrob2 26 maart 2022 22:33
    quote:

    Marietje schreef op 26 maart 2022 13:46:

    [...]

    Ik heb hetzelfde systeem als jij gehanteerd en hanteer dat nu ook nog.
    Het enige wat ik een tijd geleden heb gedaan is een dotje putopties op de dax gekocht en die een paar weken geleden verzilverd.
    Eigenlijk had ik dat enkel gedaan als bescherming voor m'n long posities en de onzekerheid die beurswijd hing , niet wetende wat poetin ging uithalen.

    Daar heb ik een fors rendement op gehaald, volgens mij is dat lucratiever dan dat gedoe met callopties schrijven of putopties schrijven op een aandeel.
    Ik heb trouwens ook geen verstand waar een koers op de korte termijn heen gaat, dus begin er ook maar niet aan.
    Maar ieder heeft gelukkig zijn of haar eigen systeem en dat is maar goed ook....))
    Klinkt goed en zo af en toe wat puts kan idd ook wat opleveren; héb ik op de aex gedaan met winst, maar veel te vroeg volledig winst genomen. Ook dat is een kunde, winst durven te laten groeien alvorens te verkopen.
    Succes!
  3. forum rang 4 Mr.J.bonds 27 maart 2022 19:36
    quote:

    Mr.J.bonds schreef op 7 maart 2022 17:14:

    ter info..

    Voor wat het waard is, ik zie de situatie nu toch iets anders en een iets ander verloop van dit conflict..

    Putin heeft toch iets zijn hand overspeelt met slechts 150K troepen in Oekraïne.. Oekraïne heeft 40 miljoen inwoners, waarvan de helft man en de een kwart die bereid is om de wapens op te nemen. Dat zijn 2.5 miljoen bewapende partizanen + de normale Oekranische troepen + nog wat huurlingen over de grens plus een hoop wapentuig van het westen(2000 stingers van de Duitsers al alleen..). Misschien dat niet alle 2.5 miljoen partizanen een stinger zelf hebben allemaal, maar ze zijn behoorlijk bewapend, wat ik zo zie.. En zeer creatief in het stoppen van de Russen..

    Kiev is inmiddels veranderd in een relatief onneembaar fort, en primed met booby traps, stingers en landmijnen enz. (hoorde zelfs verhalen over EMP's..)
    Het moraal van de Russische soldaten is laag, die van de Oekraïners is hoog. neem daarbij dat de polen MIG29 jachtvliegtuigen willen gaan leveren aan Oekraïne, waarmee men de 62KM colonne wil gaan bestoken op weg naar Kiev..
    Door grove overschatting in het kunnen van zijn eigen troepen Poetin en het lage moraal van deze troepen en de staat van het russische materieel(de 62KM staat niet voor niets stil) Zie ik dat de russen Kiev niet in handen gaan krijgen..

    ...Waar laat dit ING?
    Ik denk dat we nog een keer die 7.90 gaan opzoeken en dan idd rond de 6.6 á 7 in het oog van de storm.. En daarna bij wapenstilstand snel naar de 9.. Zit nog veel institutionele druk, zag je vanochtend ook weer, plus dat deze marktbewegingen versterkt worden door short clubs.

    € 7.90 is € 8.48 geworden, het conflict krijgt steeds duidelijker contouren. Rusland concentreert zich nu alleen nog maar op de zuidoostelijke Donbas regio in Oekraïne en claimed de Krim voor de 2e keer voor het thuisfront(wat in mijn ogen een zwaktebod is want dat hadden de russen al in 2014 ingepalmd, (dat alleen an sich zegt al iets over het Russische verloop van de opmars..)
    Kiev en Zelenski zijn sowieso van tafel. Zoveel is nu wel duidelijk

    EU en NAVO hebben al aangekondigd dat chemische en nucleaire wapens inmenging betekend van deze clubs in het conflict. Dus dat is geen reële optie voor Poetin. Zeker met in het achterhoofd, langzaam opkomend verzet in het Kremlin en in de Doema tegen de oorlog..

    Net zo goed dat de EU en NAVO geen no fly zone gaan handhaven, (geen tanks en geen jachtvliegtuigen gaan leveren) Alleen defensieve wapens.

    Hoe nu verder? Het gaat Poetin om Mariupol, geeft hem een strategisch voordeel omdat dit een ontsluiting geeft naar de Zee van Azov. en de gebieden Donetsk en Luhansk met elkaar verbind(alle twee al praktisch tot Russisch verklaard en half bezet)
    Ik voorspel dat als Poetin Mariupol heeft ingenomen, hij dan pas aan de onderhandelingstafel gaat zitten met Zelenski..

    Mariupol is nu al compleet platgebombardeerd en een spookstad. Alleen het azov bataljon vecht nog in Mariupol. En dat zijn in de ogen van Poetin de nazi's.. Dus als hij het Azov bataljon heeft verslagen en de so called "nazi's" heeft verslagen.. Heeft hij dan voor het thuisfront ook iets te vertellen.. Ik denk, kijkende op de concentratie en de overmacht van Russische troepen. Dat Rusland inderdaad wel Mariupol helaas in handen gaat krijgen. En dat zou dan weleens het einde van deze oorlog kunnen inleiden.. Ik denk dat deze oorlog nog 1 of maximaal 2 weken duurt.

    ING stond voor de inval op ongeveer 13.5. naar 8.5 gegaan, nu 9.3 Ik denk dat we bij een wapenstilstand de 12 gaan opzoeken op korte termijn en op zeer korte termijn de 11 gaan pieken..

    En vandaaruit verder(veel verder omhoog) ING staat op het punt om van haar dividend te bevallen, een tweeling, de een iets eerder in april en wat groter(0.41 Woensdag 27 april 2022 Ex-dividend datum) en in augustus, reken op zo'n 0.21 cent dan, kijkende naar het historisch verleden.. Ik denk dat het aangekondigde aandelen inkoopprogramma, iets verminderd zal worden, vanwege exposure aan Rusland en Oekraïne, maar wel nog steeds doorgang zal vinden..

    Dit is een te mooie kans voor ING en haar eigenaren, de aandeelhouders, om dik onder de boekwaarde eigen aandelen te kunnen inkopen..!(net als ABN AMRO trouwens..)
    Wierda en partners(vermogensbeheer) zegt dit ook trouwens bij Harry mens in Businessclass; www.business-class.nl/uitzendingen/20...

    Die zegt trouwens ook over het verdienmodel van de banken mooie dingen verder: elke procent rentestijging geeft voor de banken(en ook voor de verzekeraars zoals Aegon trouwens, want die hebben ook voor honderden miljarden uitstaan..) 20% meer winst door de enorme hefboomwerking hierop..(!!!)

    Inflatie en negatieve rente gaat nu aangepakt worden door de ECB met rentestijgingen. Kan niet anders meer, als men nog enige geloofwaardigheid wil behouden in haar financiële beleid dat de ECB uitvoert. Feit is gewoon dat als de FED de rente verhoogt(hebben ze net met 25 basispunten(0.25%) gedaan en er komen er nog 7 aan de aankomende 2 jaar, heeft FED-baas Jerome Powell al aangekondigd in haar beleidsupdates) Dat de ECB al snel volgt. Hebben ze eigenlijk historisch gezien altijd nog gedaan. En dat zal men nu ook moeten doen om de geloofwaardigheid in de euro en het achterliggende systeem intact te houden..

    Gaat zoals het er nu uitziet, het Oekraïne-conflict, wat toch een kort verloop zal hebben zoals het er nu uitziet, ook niets aan veranderen. Inflatie kun je maar op 1 manier bestrijden.. Door middel van renteverhogingen!

    Dus dat geeft goede vooruitzichten voor de verdienmodellen van respectievelijk banken en verzekeraars.. ING heeft een vrije kasstroom van meer als 10 miljard en kan dus eventuele afboekingen op Oekraïne(wat waarschijnlijk zeer mee gaat vallen, want slechts een klein gedeelte zal in Russische handen komen) en Rusland, 4.6 miljard, makkelijk dragen.. Fundamenteel zal er voor ING op de wereldmarkt niet zo veel veranderen..

    Dus ik voorspel een ING over 1 jaar op € 16 en over 1 tot 3 jaar als de rente op 2 á 3 % staat € 25 met een dividend van € 2 á €2.5 per jaar.
    Waarom niet? de seinen beginnen langzaam weer lichtgroen te kleuren voor de oranje Leeuw!

  4. forum rang 6 Alrob2 27 maart 2022 21:07
    quote:

    Mr.J.bonds schreef op 27 maart 2022 19:36:

    [...]

    € 7.90 is € 8.48 geworden, het conflict krijgt steeds duidelijker contouren. Rusland concentreert zich nu alleen nog maar op de zuidoostelijke Donbas regio in Oekraïne en claimed de Krim voor de 2e keer voor het thuisfront(wat in mijn ogen een zwaktebod is want dat hadden de russen al in 2014 ingepalmd, (dat alleen an sich zegt al iets over het Russische verloop van de opmars..)
    Kiev en Zelenski zijn sowieso van tafel. Zoveel is nu wel duidelijk

    EU en NAVO hebben al aangekondigd dat chemische en nucleaire wapens inmenging betekend van deze clubs in het conflict. Dus dat is geen reële optie voor Poetin. Zeker met in het achterhoofd, langzaam opkomend verzet in het Kremlin en in de Doema tegen de oorlog..

    Net zo goed dat de EU en NAVO geen no fly zone gaan handhaven, (geen tanks en geen jachtvliegtuigen gaan leveren) Alleen defensieve wapens.

    Hoe nu verder? Het gaat Poetin om Mariupol, geeft hem een strategisch voordeel omdat dit een ontsluiting geeft naar de Zee van Azov. en de gebieden Donetsk en Luhansk met elkaar verbind(alle twee al praktisch tot Russisch verklaard en half bezet)
    Ik voorspel dat als Poetin Mariupol heeft ingenomen, hij dan pas aan de onderhandelingstafel gaat zitten met Zelenski..

    Mariupol is nu al compleet platgebombardeerd en een spookstad. Alleen het azov bataljon vecht nog in Mariupol. En dat zijn in de ogen van Poetin de nazi's.. Dus als hij het Azov bataljon heeft verslagen en de so called "nazi's" heeft verslagen.. Heeft hij dan voor het thuisfront ook iets te vertellen.. Ik denk, kijkende op de concentratie en de overmacht van Russische troepen. Dat Rusland inderdaad wel Mariupol helaas in handen gaat krijgen. En dat zou dan weleens het einde van deze oorlog kunnen inleiden.. Ik denk dat deze oorlog nog 1 of maximaal 2 weken duurt.

    ING stond voor de inval op ongeveer 13.5. naar 8.5 gegaan, nu 9.3 Ik denk dat we bij een wapenstilstand de 12 gaan opzoeken op korte termijn en op zeer korte termijn de 11 gaan pieken..

    En vandaaruit verder(veel verder omhoog) ING staat op het punt om van haar dividend te bevallen, een tweeling, de een iets eerder in april en wat groter(0.41 Woensdag 27 april 2022 Ex-dividend datum) en in augustus, reken op zo'n 0.21 cent dan, kijkende naar het historisch verleden.. Ik denk dat het aangekondigde aandelen inkoopprogramma, iets verminderd zal worden, vanwege exposure aan Rusland en Oekraïne, maar wel nog steeds doorgang zal vinden..

    Dit is een te mooie kans voor ING en haar eigenaren, de aandeelhouders, om dik onder de boekwaarde eigen aandelen te kunnen inkopen..!(net als ABN AMRO trouwens..)
    Wierda en partners(vermogensbeheer) zegt dit ook trouwens bij Harry mens in Businessclass; www.business-class.nl/uitzendingen/20...

    Die zegt trouwens ook over het verdienmodel van de banken mooie dingen verder: elke procent rentestijging geeft voor de banken(en ook voor de verzekeraars zoals Aegon trouwens, want die hebben ook voor honderden miljarden uitstaan..) 20% meer winst door de enorme hefboomwerking hierop..(!!!)

    Inflatie en negatieve rente gaat nu aangepakt worden door de ECB met rentestijgingen. Kan niet anders meer, als men nog enige geloofwaardigheid wil behouden in haar financiële beleid dat de ECB uitvoert. Feit is gewoon dat als de FED de rente verhoogt(hebben ze net met 25 basispunten(0.25%) gedaan en er komen er nog 7 aan de aankomende 2 jaar, heeft FED-baas Jerome Powell al aangekondigd in haar beleidsupdates) Dat de ECB al snel volgt. Hebben ze eigenlijk historisch gezien altijd nog gedaan. En dat zal men nu ook moeten doen om de geloofwaardigheid in de euro en het achterliggende systeem intact te houden..

    Gaat zoals het er nu uitziet, het Oekraïne-conflict, wat toch een kort verloop zal hebben zoals het er nu uitziet, ook niets aan veranderen. Inflatie kun je maar op 1 manier bestrijden.. Door middel van renteverhogingen!

    Dus dat geeft goede vooruitzichten voor de verdienmodellen van respectievelijk banken en verzekeraars.. ING heeft een vrije kasstroom van meer als 10 miljard en kan dus eventuele afboekingen op Oekraïne(wat waarschijnlijk zeer mee gaat vallen, want slechts een klein gedeelte zal in Russische handen komen) en Rusland, 4.6 miljard, makkelijk dragen.. Fundamenteel zal er voor ING op de wereldmarkt niet zo veel veranderen..

    Dus ik voorspel een ING over 1 jaar op € 16 en over 1 tot 3 jaar als de rente op 2 á 3 % staat € 25 met een dividend van € 2 á €2.5 per jaar.
    Waarom niet? de seinen beginnen langzaam weer lichtgroen te kleuren voor de oranje Leeuw!


    Wishfull thinking
  5. forum rang 4 Beursgeslagen 28 maart 2022 06:22
    quote:

    Mr.J.bonds schreef op 27 maart 2022 19:36:

    [...]

    € 7.90 is € 8.48 geworden, het conflict krijgt steeds duidelijker contouren. Rusland concentreert zich nu alleen nog maar op de zuidoostelijke Donbas regio in Oekraïne en claimed de Krim voor de 2e keer voor het thuisfront(wat in mijn ogen een zwaktebod is want dat hadden de russen al in 2014 ingepalmd, (dat alleen an sich zegt al iets over het Russische verloop van de opmars..)
    Kiev en Zelenski zijn sowieso van tafel. Zoveel is nu wel duidelijk

    EU en NAVO hebben al aangekondigd dat chemische en nucleaire wapens inmenging betekend van deze clubs in het conflict. Dus dat is geen reële optie voor Poetin. Zeker met in het achterhoofd, langzaam opkomend verzet in het Kremlin en in de Doema tegen de oorlog..

    Net zo goed dat de EU en NAVO geen no fly zone gaan handhaven, (geen tanks en geen jachtvliegtuigen gaan leveren) Alleen defensieve wapens.

    Hoe nu verder? Het gaat Poetin om Mariupol, geeft hem een strategisch voordeel omdat dit een ontsluiting geeft naar de Zee van Azov. en de gebieden Donetsk en Luhansk met elkaar verbind(alle twee al praktisch tot Russisch verklaard en half bezet)
    Ik voorspel dat als Poetin Mariupol heeft ingenomen, hij dan pas aan de onderhandelingstafel gaat zitten met Zelenski..

    Mariupol is nu al compleet platgebombardeerd en een spookstad. Alleen het azov bataljon vecht nog in Mariupol. En dat zijn in de ogen van Poetin de nazi's.. Dus als hij het Azov bataljon heeft verslagen en de so called "nazi's" heeft verslagen.. Heeft hij dan voor het thuisfront ook iets te vertellen.. Ik denk, kijkende op de concentratie en de overmacht van Russische troepen. Dat Rusland inderdaad wel Mariupol helaas in handen gaat krijgen. En dat zou dan weleens het einde van deze oorlog kunnen inleiden.. Ik denk dat deze oorlog nog 1 of maximaal 2 weken duurt.

    ING stond voor de inval op ongeveer 13.5. naar 8.5 gegaan, nu 9.3 Ik denk dat we bij een wapenstilstand de 12 gaan opzoeken op korte termijn en op zeer korte termijn de 11 gaan pieken..

    En vandaaruit verder(veel verder omhoog) ING staat op het punt om van haar dividend te bevallen, een tweeling, de een iets eerder in april en wat groter(0.41 Woensdag 27 april 2022 Ex-dividend datum) en in augustus, reken op zo'n 0.21 cent dan, kijkende naar het historisch verleden.. Ik denk dat het aangekondigde aandelen inkoopprogramma, iets verminderd zal worden, vanwege exposure aan Rusland en Oekraïne, maar wel nog steeds doorgang zal vinden..

    Dit is een te mooie kans voor ING en haar eigenaren, de aandeelhouders, om dik onder de boekwaarde eigen aandelen te kunnen inkopen..!(net als ABN AMRO trouwens..)
    Wierda en partners(vermogensbeheer) zegt dit ook trouwens bij Harry mens in Businessclass; www.business-class.nl/uitzendingen/20...

    Die zegt trouwens ook over het verdienmodel van de banken mooie dingen verder: elke procent rentestijging geeft voor de banken(en ook voor de verzekeraars zoals Aegon trouwens, want die hebben ook voor honderden miljarden uitstaan..) 20% meer winst door de enorme hefboomwerking hierop..(!!!)

    Inflatie en negatieve rente gaat nu aangepakt worden door de ECB met rentestijgingen. Kan niet anders meer, als men nog enige geloofwaardigheid wil behouden in haar financiële beleid dat de ECB uitvoert. Feit is gewoon dat als de FED de rente verhoogt(hebben ze net met 25 basispunten(0.25%) gedaan en er komen er nog 7 aan de aankomende 2 jaar, heeft FED-baas Jerome Powell al aangekondigd in haar beleidsupdates) Dat de ECB al snel volgt. Hebben ze eigenlijk historisch gezien altijd nog gedaan. En dat zal men nu ook moeten doen om de geloofwaardigheid in de euro en het achterliggende systeem intact te houden..

    Gaat zoals het er nu uitziet, het Oekraïne-conflict, wat toch een kort verloop zal hebben zoals het er nu uitziet, ook niets aan veranderen. Inflatie kun je maar op 1 manier bestrijden.. Door middel van renteverhogingen!

    Dus dat geeft goede vooruitzichten voor de verdienmodellen van respectievelijk banken en verzekeraars.. ING heeft een vrije kasstroom van meer als 10 miljard en kan dus eventuele afboekingen op Oekraïne(wat waarschijnlijk zeer mee gaat vallen, want slechts een klein gedeelte zal in Russische handen komen) en Rusland, 4.6 miljard, makkelijk dragen.. Fundamenteel zal er voor ING op de wereldmarkt niet zo veel veranderen..

    Dus ik voorspel een ING over 1 jaar op € 16 en over 1 tot 3 jaar als de rente op 2 á 3 % staat € 25 met een dividend van € 2 á €2.5 per jaar.
    Waarom niet? de seinen beginnen langzaam weer lichtgroen te kleuren voor de oranje Leeuw!


    Allemaal leuk hoor die voorspellingen maar niemand weet hoe het zal lopen. Blijf je vooral verbazen.
  6. Keep It Safe 28 maart 2022 09:17
    Goedemorgen aan ieder, fijne beursweek gewenst!

    De koffie was lekker in de kantine.., nu effe deze proeven in de restaurant- wagon ;))

    Goodluck!
  7. Johan "The Bull" 28 maart 2022 09:22
    Persoonlijk vind ik dat het eerder een oorlog van 5 jaar wordt, dan 2 weken. Als strateeg zou ik eerst het zuiden van Oekraïne veroveren en dan een stop inlassen. Enkele maanden later kan dan een volgende push gepland worden om meer te veroveren. Poetin moet voor niets en niemand achteruit, hij en alleen hij heeft het sterkste leger ter wereld, de beste wapens. Verliezen staat niet in z'n notaboekje. De USA heeft geen interesse om mensenlevens in de strijd te gooien en Europa heeft zelfs geen leger en dus ook geen defensie van enige waarde.
  8. ahdb 28 maart 2022 09:29
    Compliment Mr.J.Bonds! eindelijk eens een keurig onderbouwde persoonlijke opvatting over de mogelijke ontwikkeling van het aandeel ING. Uiterst zelden op dit forum.
  9. Alias 28 maart 2022 11:57
    quote:

    Freebee schreef op 28 maart 2022 11:42:

    het blijft toch vreemd dat ABN beter gaat dat ING! Iemand hier een verklaring voor?

    Huppelt zoals gewoonlijk nog steeds achter op de bankaandelen.
    Het is alsof dit aandeel vervloekt is.
    Elke daling gaat dit aandeel wel voluit mee naar beneden..
  10. nstl 28 maart 2022 13:35
    Nou ik heb zojuist bijna m'n hele spaarrekening omgeruild voor 3000 aandelen, koers mag nu omhoog gaan. Als de gekkigheid in de wereld niet te hard oploopt dan zal er toch wel een procent of 10 stijging mogelijk zijn in de komende maanden.

    Komende tijd vaak de koers checken, hopelijk kan ik die omhoog kijken:)
  11. nstl 28 maart 2022 13:52
    De wereld pompt zoveel wapens en geld in Oekraine. Ja, 10 Oekrainer moet het opnemen wellicht tegen 1000 Russen.

    Maar als van die 10 Oekrainers er 3 een stinger vasthouden, 3 een hypermoderne antitankwapen, 1 een drone en 3 een machinegeweer dan wens ik de Russen veel sterkte.

    Behalve de wapens krijgen ze ook nog satellietbeelden en allerlei andere info op een presenteerblaadje.

    En hoe langer die oorlog duurt hoe meer Westerse landen hun defensie op orde krijgen. En dan kan Rusland het helemaal vergeten. Hun enige troef is dan een kernwapen, maar voor elke kernraket die ze sturen krijgen ze er natuurlijk 3 terug. Dus daar valt ook niks te winnen voor ze. Zodra er teveel Russische doden zijn komt dat volk echt wel in opstand om Poetin uit de weg te ruimen. Die zal dan eindigen aan de galg of in een greppel, zoals het hoort.
  12. Johan "The Bull" 28 maart 2022 14:02
    quote:

    nstl schreef op 28 maart 2022 13:52:

    De wereld pompt zoveel wapens en geld in Oekraine. Ja, 10 Oekrainer moet het opnemen wellicht tegen 1000 Russen.

    Maar als van die 10 Oekrainers er 3 een stinger vasthouden, 3 een hypermoderne antitankwapen, 1 een drone en 3 een machinegeweer dan wens ik de Russen veel sterkte.

    Behalve de wapens krijgen ze ook nog satellietbeelden en allerlei andere info op een presenteerblaadje.

    En hoe langer die oorlog duurt hoe meer Westerse landen hun defensie op orde krijgen. En dan kan Rusland het helemaal vergeten. Hun enige troef is dan een kernwapen, maar voor elke kernraket die ze sturen krijgen ze er natuurlijk 3 terug. Dus daar valt ook niks te winnen voor ze. Zodra er teveel Russische doden zijn komt dat volk echt wel in opstand om Poetin uit de weg te ruimen. Die zal dan eindigen aan de galg of in een greppel, zoals het hoort.
    Mooie hypothese, ik hoop maar dat het waarheid wordt. Maar veel wapens krijgen is één, ze op de juiste manier kunnen gebruiken is een andere zaak. Voor veel van die moderne wapens is toch heel wat opleiding vereist. Hebben de Oekraïners die wel? En hier horen we veel van overwinningen die de Oekraïners boeken, maar op de kaart wordt alles rechts van de Dnjepper stillaan rood en de aanvallen op de westerse kant van die rivier gaan onverminderd door, ook vanuit Belarus. Wonderen zijn de wereld niet uit, maar erin geloven is nog iets anders.
  13. Felix07 28 maart 2022 15:37
    quote:

    Johan "The Bull" schreef op 28 maart 2022 14:02:

    [...]
    Mooie hypothese, ik hoop maar dat het waarheid wordt. Maar veel wapens krijgen is één, ze op de juiste manier kunnen gebruiken is een andere zaak. Voor veel van die moderne wapens is toch heel wat opleiding vereist. Hebben de Oekraïners die wel? En hier horen we veel van overwinningen die de Oekraïners boeken, maar op de kaart wordt alles rechts van de Dnjepper stillaan rood en de aanvallen op de westerse kant van die rivier gaan onverminderd door, ook vanuit Belarus. Wonderen zijn de wereld niet uit, maar erin geloven is nog iets anders.
    De Russen hebben de opleiding ook niet, dat zijn allemaal dienstplichtigen, nog nat achter de oren. Daarom worden ze ook bij bosjes afgeschoten.
  14. [verwijderd] 28 maart 2022 16:14
    quote:

    nstl schreef op 28 maart 2022 13:35:

    Nou ik heb zojuist bijna m'n hele spaarrekening omgeruild voor 3000 aandelen, koers mag nu omhoog gaan. Als de gekkigheid in de wereld niet te hard oploopt dan zal er toch wel een procent of 10 stijging mogelijk zijn in de komende maanden.

    Komende tijd vaak de koers checken, hopelijk kan ik die omhoog kijken:)
    Gaat vandaag wel rood eindigen denk ik. Het schiet even niet op met ING.
  15. forum rang 6 groene appel 28 maart 2022 17:18
    quote:

    KoersSprong schreef op 28 maart 2022 16:14:

    [...]
    Gaat vandaag wel rood eindigen denk ik. Het schiet even niet op met ING.
    zit er weer in op 9.355
  16. forum rang 4 FORT1944 28 maart 2022 18:03
    quote:

    Felix07 schreef op 28 maart 2022 15:37:

    [...]

    De Russen hebben de opleiding ook niet, dat zijn allemaal dienstplichtigen, nog nat achter de oren. Daarom worden ze ook bij bosjes afgeschoten.
    OEKRAÏNE heeft wel NATO opleiding gehad en samen oefeningen gedaan , deze moderne wapens zijn hen wel bekend .
    Natuurlijk kunnen de militairen op het terrein ook deze kennis doorgeven van die raketten om raak te schieten .
    Wat die POOLSE vlegtuigen betreft IS ER GEEN ENKEL PROBLEEM omdat OEKRAÏNE dezelfe type heeft .
  17. [verwijderd] 28 maart 2022 18:53
    quote:

    groene appel schreef op 28 maart 2022 17:18:

    [...]

    zit er weer in op 9.355
    Ik dacht ik koop op de valreep 1000 stuks voor 9,382.. Dat vond ik al laag. Kwartierje later was het 9,301.
    Tja beleggen, he?

    Maar ik ga ervan uit en verwacht ook wel dat ze weer ruim boven de 10 komen.
  18. forum rang 4 Marietje 28 maart 2022 19:55
    quote:

    KoersSprong schreef op 28 maart 2022 18:53:

    [...]

    Ik dacht ik koop op de valreep 1000 stuks voor 9,382.. Dat vond ik al laag. Kwartierje later was het 9,301.
    Tja beleggen, he?

    Maar ik ga ervan uit en verwacht ook wel dat ze weer ruim boven de 10 komen.

    Heeft niks met beleggen te maken joh, is de rotzooi uit Amerika.

    Ik blijf maar mooi zitten met m'n verlies in ING ..)))

    Zit net nog ff te kijken naar Deutsche Telekom wat daar vandaag is gebeurd, als ik het goed lees tot 14.00 - 14.30 rustig op weg naar de 17,50 op basis van de vooruitzichten en gesloten op 17.08, zonder enig nieuws.

    Zowel in Oekraine als op de beurs zou het een zegen zijn, als dat volk in de buurt van Mexico blijft en zich bezig gaan houden om daar een muur te bouwen.
11.765 Posts
Pagina: «« 1 ... 120 121 122 123 124 ... 589 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 22 april

    1. NL investeringen februari
    2. SAP Q1-cijfers
    3. NL consumentenvertrouwen april
    4. NL prijzen bestaande koopwoningen maart
    5. ING jaarvergadering
    6. VS Chicago Fed-index maart
    7. EU consumentenvertrouwen april (voorlopig)
  2. 23 april

    1. Japan samengestelde inkoopmanagersindex april
    2. Novartis Q1-cijfers
    3. Renault Q1-cijfers
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht