Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Aandeel

Wereldhave NL0000289213

Laatste koers (eur)

14,320
  • Verschill

    -0,180 -1,24%
  • Volume

    257.091 Gem. (3M) 96,2K
  • Bied

    14,260  
  • Laat

    14,600  
+ Toevoegen aan watchlist

Wereldhave in 2022: de Transformatie

1.093 Posts
Pagina: «« 1 ... 29 30 31 32 33 ... 55 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 8 Branco P 22 april 2022 12:47
    quote:

    HCohen schreef op 22 april 2022 10:24:

    [...]
    Is idd creatief, maar wellicht verdedigbaar(relatief meer traffic/ hogere frequentie dan 'Mode mainstream').
    Nee, dat is niet verdedigbaar. Hij suggereert dat WHA actief reeds 7% van de huur omgezet heeft van niet-dagelijks naar dagelijks.
    De realiteit is dus dat dit niet 7% is maar slechts 1% van de huur.

    Dat noem ik eerder misleiding en dat is wat mij betreft helemaal niet zo creatief maar wel een beetje achterbaks.
  2. forum rang 7 HCohen 22 april 2022 12:53
    Vastgoedmarkt.nl
    www.vastgoedmarkt.nl/174596/waarom-we...
    Quote ''Aan de waardedaling van de bezittingen van Wereldhave is een einde gekomen.''

    Waarom Wereldhave winstverwachting verhoogt
    Wereldhave verhoogt de verwachting voor zijn winst per aandeel van 1,50 - 1,60 euro naar 1,55 - 1,65 euro.
    Waarom Wereldhave winstverwachting verhoogt
    Dat maakte de beursgenoteerde vastgoedbelegger bekend bij de presentatie van de cijfers over het eerste kwartaal van 2022. Aanleiding zijn de beter dan verwachte voorverhuur voor de full service centers (FSC’s) en de hogere indexatie van de huren.

    De eerste twee FSC’s in Arnhem (Presikhaaf) en Tournai presteerden opnieuw beter dan de rest van de portefeuille van Wereldhave. De belangrijkste indicator voor de tevredenheid van de klanten is voor Wereldhave de net promoter score (NPS). Die score loopt voor de twee FSC’s ‘bemoedigend’ op. Bij de transformatie van de winkelcentra in Dordrecht (Sterrenburg) en Tilburg naar FSC’s betekende het aantrekken van vier nieuwe huurders voor Wereldhave ‘aanzienlijke vooruitgang’.

    Geïndexeerde contracten

    De stijgende inflatie heeft op de korte termijn een gunstig effect op de inkomsten, terwijl het ongunstige effect op de uitgaven nog uitblijft. ‘Enerzijds worden al onze huurcontracten jaarlijks geïndexeerd, waardoor de huurinkomsten stijgen. Anderzijds kunnen we te maken krijgen met hogere bouw- en materiaalkosten. Deze kosten staan echter vast voor
    onze voortdurende transformaties en alle verdere toezeggingen zullen zorgvuldig worden beoordeeld.’

    Totale resultaat sterk verbeterd
    Aan de waardedaling van de bezittingen van Wereldhave is een einde gekomen. Het indirecte resultaat steeg van -20.0 miljoen euro in het eerste kwartaal van 2021 naar 11,2 miljoen euro afgelopen kwartaal. De verhouding tussen de schulden en de waarde van de portefeuille verbeterde dan ook. De maatstaf daarvoor, de loan-to-value, daalde van 41,0 procent eind december 2021 naar 40,3 procent eind maart 2022. Het directe resultaat daalde van 21,4 miljoen euro naar 19,2 miljoen euro. Dat had te maken met de verkoop van winkelcentra in 2021. Het totale resultaat steeg sterk: van 1,4 miljoen euro naar 30,4 miljoen euro.

    Minder gevoelig voor economie
    Wereldhave is minder afhankelijk geworden van winkelende consumenten. Winkels voor de dagelijkse behoeften zijn nu goed voor 60 procent van de huurinkomsten, tegen 53 procent een jaar geleden. De impact van een economische terugval zal daardoor minder groot zijn, denkt de beursgenoteerde vastgoedbelegger. De pijn van de coronacrisis lijkt achter de rug. Bezoekersaantallen en verkopen lagen in de winkelcentra van Wereldhave bijna op het niveau van 2019.
  3. forum rang 7 HCohen 22 april 2022 12:59
    quote:

    Branco P schreef op 22 april 2022 12:47:

    [...]

    Nee, dat is niet verdedigbaar. Hij suggereert dat WHA actief reeds 7% van de huur omgezet heeft van niet-dagelijks naar dagelijks.
    De realiteit is dus dat dit niet 7% is maar slechts 1% van de huur.

    Dat noem ik eerder misleiding en dat is wat mij betreft helemaal niet zo creatief maar wel een beetje achterbaks.
    Als dat niet verdedigbaar was, dan waren daar vast van analisten ea eerder reacties op gekomen nav die eerdere presentatie denk ik dan. Ik neem aan dat jij en ik niet de enige zijn met een beetje bagage die hier hun plasje overheen mogen doen.

    Nogmaals het zal met de bezoekfrequentie per gemm klant te maken hebben. Bij de andere categorien in 'dagelijks kun je nl ook vraagtekens zetten; ik ga als consument ook niet dagelijks naar de drogist etc, wat was het criterium dus om 'Mode Discount' in die categorie te zetten? Goede vraag voor de volgende webinar. Achterbaks als typering vind ik te emotioneel.
    Wat overigens niet betekent dat ik niet kan begriipen dat jij hier je vraagtekens bij zet. Beter te kritisch, dan niet kritisch genoeg, dus prima opgemerkt wat mij betreft. Ook benieuwd naar de onwikkeling van die indeling gedurende de loop van het jaar(Q2 enz)
  4. forum rang 5 NLvalue 22 april 2022 13:47
    Uitzonderlijk forum. 100% waarschijnlijkheid dat WHA investor relations poolshoogte komt nemen zo vlak voor de AvA

    Branco P kennen ze bij WHA natuurlijk goed - samen met wintermans / Giraffe Capital de grote schreeuwers die doelbewust bezig waren de reputatie van dhr Storm te beschadigen rondom de publicatie van het boek van The Third Way.

    Dat dat alles met de financiële short belangen van Adelphi te maken heeft lijkt mij persoonlijk evident. Dat de wash trades van Adelphi begin februari illegaal waren, ook.

    Met de hoeveelheid digitale broodkruimels gaat het een eitje worden
  5. forum rang 4 junkyard 23 april 2022 10:33
    Wereldhave lijkt niet langer van plan de Franse bezittingen in 2022 te verkopen, anders zou de huidige (verhoogde) outlook niet haalbaar zijn omdat de Franse huurinkomsten (een deel van 2022) zouden ontbreken.

    Bij de Q3 2021 cijfers werd nog gemeld:
    We plan to sell the remaining two French assets before year-end 2022.

    Bij de jaarcijfers werd gesteld dat de verkoop van de resterende Franse winkelcentra in 2022 tot 2024 zou plaatsvinden, hier werd dus al wat voorgesorteerd op een ruimere uitloop met tijdelijk management van deze winkelcentra door een externe partij (zodat de Franse organisatie alvast kan worden ontmanteld), en is de Q3 2021 planning snel ingetrokken. De eerdere/huidige outlook veronderstelt dus dat de Franse winkelcentra niet worden verkocht in 2022.

    Momenteel wordt gesteld (met name door ceo Storm) dat winkelcentra waarderingen uitbodemen en zelfs iets zouden kunnen stijgen o.a. door recent verhoogde transactievolumes en hernieuwde markt interesse voor winkelvastgoed (ivm hoge yields, stijgende rente), en dat de Wereldhave boekwaarde een conservatieve indicatie van werkelijke waarde zou moeten zijn. Wat mij betreft een uitspraak die alleen van toepassing is op de NL en BE (FSC?) winkelcentra met een gemiddelde NIY (jaareinde 2021) van 6,1% en goede indexatie (en deels resi ontwikkeling) mogelijkheid.

    Bij de Franse winkelcentra (YE 2021 € 170 miljoen boekwaarde) stond de NIY op slechts 4,6% (t.o.v. NIY 7,5% in Lighthouse deal) en begrijp ik dat huren niet vol geïndexeerd kunnen worden, waarmee het waarschijnlijk is dat de pijn in Frankrijk nog niet volledig is genomen. De ontwikkeling van de bezetting in Frankrijk (afgelopen kwartaal van 94,7% naar 94,0%) zal de beoogde verkoop (opbrengst / momentum) niet helpen, als de NL / BE winkelcentra niet langer in waarde dalen zal dit de druk wat wegnemen om tot snelle verkoop over te gaan waarmee Wereldhave voor een ruimere uitloop kan kiezen. Vraag is wel of de Franse winkelcentra zullen herstellen/verbeteren onder extern management, of dat dit niet beter nu al verkocht kan worden zodat een externe partij (met lokale kennis / Franse verhuurorganisatie) hier beter werk kan verrichten zodat minder waarde verloren gaat en Wereldhave een betrere focus (puur BE / NL) houdt. Wereldhave denkt nu zelfstandig met externe organisatie de waarde van de resterende Franse winkelcentra te kunnen maximaliseren ("we are currently working on several asset enhancement initiatives to further
    increase the value of our French centers ahead of any sale") en stelt dat de in Q1 dalende bezetting netjes is ("occupancy rates remained solid"). Er wordt wel benadrukt dat alleen tegen de "right price" zal worden verkocht in Frankrijk, waarmee straks lastig te verantwoorden is dat hier opnieuw een zware discount wordt geaccepteerd (echter de markt lijkt vergevingsgezind en doortastendheid te belonen - zie Lighthouse deal).

    Wat mij betreft kan Wereldhave beter definitief afscheid nemen van geheel Frankrijk, en hier alle pijn nemen in plaats van waarde maximalisatie in combinatie van uitbesteding van (verhuur) activiteiten. Het is namelijk onzeker wat de toekomstige koper van plan is met deze winkelcentra, en of de door Wereldhave uit te voeren waarde maximalisatie voldoende wordt herkend. De vele externe adviseurs (verhuur / verkoop) die Wereldhave nu inschakelt voor Frankrijk zijn niet goedkoop, en Wereldhave stelt zelf dat er sprake is van verhoogd volume en verhoogde interesse onder investeerders, waarom dan langer wachten? Naar mijn mening leidt dit alleen maar af van de core business (NL / BE operaties), maar wellicht dat Wereldhave geen keuze heeft omdat er tegen redelijke prijzen (tot NIY 7,5%?) nog steeds geen interesse is.

    Ceo Storm benadrukt vooral het groei perspectief van Wereldhave, deze groei komt vooral uit indexatie (wat geen groei is, maar compensatie voor geldontwaarding beleggers) en de oplevering van FSC projecten. Per saldo is de huurontwikkeling op korte termijn nog negatief. Verder zal na de verkoop van de Franse winkelcentra het (directe) resultaat toch opnieuw een tikje krijgen, aangezien de opbrengsten vooral zullen dienen voor schuldreductie (tot LTV in gewenste range 35-40%).

    Per saldo doet ceo Storm het in de beeldvorming rondom aandeel Wereldhave het ontzettend goed, het sentiment is gedraaid (gedragen door beurskoers en marktonwikkeling). Mede door eerdere (te?) stevige NL/BE afwaarderingen en het gesnoeide dividend, kan nu al worden gesproken over "groei" en "waardecreatie", dat dit aankomt geeft aan dat beleggers een aardig korte termijn geheugen hebben en makkelijk met de wind (Storm) meewaaien.

    Het FSC verhaal lijkt goed aan te slaan onder beleggers. Nu Wereldhave kritischer wordt op capex t.b.v. nieuwe transformaties, zullen mogelijk enkele BE / NL winkelcentra het FSC label niet snel weten te behalen:
    Raw material prices have increased by more than 40% on average over the past year. Consequently, for the moment, we are taking a cautious approach before committing to new capex. It's clear that indexation over the next 1-2 years will not be enough to balance out such a significant rise in raw material prices.

    Voor mij vooral de vraag of de FSC winkelcentra nu lange termijn verhuurbaar zijn, of dat de trend wordt dat vaker (en hogere) capex nodig zullen blijven om de Wereldhave winkelcentra relevant te houden. Ofwel, wat nu (aan retail huurders) als toekomstbestendig/defensief wordt gezien (zoals de discount drogisten), is dat wellicht over 5 jaar niet meer waarna opnieuw een capex ronde nodig is die de rendementen aantast.

    Per saldo ben ik onder de indruk van de Wereldhave koersontwikkeling en gewijzigde beeldvorming die ceo Storm heeft gerealiseerd, dat zag ik niet aankomen. Nu Wereldhave naar boekwaarde is gekropen zie ik niet zo gek veel (koers)potentieel om in te stappen, de aantrekkelijkheid zal vooral liggen in een verbeterd/gestabiliseerd dividend vooruitzicht (door gedaalde LTV) bij vertrouwen in de FSC formule.
  6. forum rang 7 HCohen 23 april 2022 15:52
    @Junkyard,

    Al heb ik een licht afwijkende visie op enkele details, dank je voor deze uitstekende bijdrage !
  7. forum rang 7 HCohen 24 april 2022 07:10
    JPMorgan Chase & Co: Verhoging koersdoel per 22-4-2022(15.50E vs bijv Iex Beleggersdesk met een koersdoel hoger dan actuele koers ) en advies blijft hetzelfde(underweight), maar toch een verhoging en JPMorgan blijft Wereldhave dus volgen.
    (voorlaatste advies JP MOrgan dd 25-10-2021)

    www.defenseworld.net/2022/04/21/analy...
    22-4-2022
    Wereldhave (OTCMKTS:WRDEF) had its target price increased by JPMorgan Chase & Co. from €14.00 ($15.05) to €15.50 ($16.67). The firm currently has an underweight rating on the stock.
  8. forum rang 7 HCohen 24 april 2022 07:20
    Reminder;
    WERELDHAVE FINANCIAL CALENDAR
    25 Apr 2022 | Annual General Meeting of Shareholders
    27 Apr 2022 | Ex-dividend date (1.10E)
  9. forum rang 5 NLvalue 25 april 2022 10:38
    quote:

    junkyard schreef op 23 april 2022 10:33:

    Per saldo ben ik onder de indruk van de Wereldhave koersontwikkeling en gewijzigde beeldvorming die ceo Storm heeft gerealiseerd, dat zag ik niet aankomen. Nu Wereldhave naar boekwaarde is gekropen zie ik niet zo gek veel (koers)potentieel om in te stappen, de aantrekkelijkheid zal vooral liggen in een verbeterd/gestabiliseerd dividend vooruitzicht (door gedaalde LTV) bij vertrouwen in de FSC formule.
    ..//

    Bedankt voor je uitgebreide doorkijk. Persoonlijk minder verrast door de koersontwikkeling, De Vreede was de enige die Corona direct als echte crises inschatte, en daar naar handelde. Prima moment om alle puinzooi uit het verleden bij het grof vuil te zetten, en de basis solide/conservatief neer te zetten. De consequentie daarvan is natuurlijk dat 40+ nooit meer gezien gaat worden, so be it.

    De potentie voor waarde creatie zit mn in de route die Kuin pusht - schaalvergroting in deze industrie en het zoeken naar een danspartner. De corporate overhead is te hoog. Daarnaast gaan de 2FSCs met hakken over de sloot met een 6% IRR. De rest van de centra naar dat niveau trekken zal serieuze aandeelhouderswaarde moeten creeeren.

    Aan de andere kant, de potentie voor waarde vernietiging blijft ook;

    Het zou met verbazen als vHerk erg enthousiast zal reageren op het acquireren van winkelcentra. 2 FC centra met hakken over de sloot - en concurrenten die panden nog veel te hoog in de boeken hebben staan (cfm Storm) is nou niet echt de 'solide ' trackrecord die voor dat idee nodig hebt

    Financiering hoop ik ook wat meer lange termijn visie op te zien. Inflatie die de huur doet stijgen is fijn. De rente volgt, ongetwijfeld

    Straks gaan we het zien
  10. Ortega 25 april 2022 15:52
    Die van Herk hebben we 3 jaar niet gehoord bij de meest waanzinnige beslissingen. Zou die nu ineens ergens bezwaren op hebben ?
  11. forum rang 7 HCohen 25 april 2022 19:33
    Hier meer info, artikel FD

    Stemgedrag van grootaandeelhouder Van Herk leidt tot ongemak tijdens ava Wereldhave
    fd.nl/bedrijfsleven/1437452/stemgedra...

    VASTGOED
    Stemgedrag van grootaandeelhouder Van Herk leidt tot ongemak tijdens ava Wereldhave

    In het kort
    De aandeelhouders van Wereldhave zijn bezorgd over tegenstemmen van grootaandeelhouder Aat van Herk bij de aandeelhoudersvergadering.
    Dat doet hen denken aan situatie bij winkelvastgoedfonds Vastned, waar Van Herk vol in de aanval ging.
    Topman van Wereldhave verzekert de aandeelhouders dat de relatie met de grootaandeelhouder nog goed is.
    Hij was niet fysiek aanwezig, maar toch zette grootaandeelhouder Aat van Herk maandag de toon op de aandeelhoudersvergadering van Wereldhave. Want door onverwachts tegen een — ogenschijnlijk onschuldig — voorstel over het uitgeven van aandelen te stemmen, zorgde Van Herk voor onrust bij de overige aandeelhouders. Die hadden namelijk zijn eerdere interventie bij winkelvastgoedfonds Vastned nog scherp op het netvlies.

    De aandeelhouders in het Hilton Hotel op Schiphol waren op dat moment al op hun hoede. Ze hadden tot dan toe weliswaar gezien dat voorstel na voorstel ruimschoots werd aangenomen, maar dat steeds wel een meerderheid zich had onthouden van stemming. Het ongemak daarover groeide bij elk voorstel. Zo werd financieel directeur Dennis de Vreede benoemd voor een tweede termijn, maar de meerderheid had bewust niet meegestemd. Dat maakt het toch iets minder feestelijk.

    'Stemwaarschuwing'
    Op het moment dat er dan een voorstel wordt weggestemd, is voor iedereen duidelijk dat er iets aan de hand is. Het bestuur haast zich meteen te zeggen, dat het van tevoren al wist dat een grootaandeelhouder tegen het betreffende voorstel was. Maar dat het toch had besloten het voorstel op de lijst te zetten, omdat het afhankelijk van de opkomst van andere aandeelhouders toch groen licht had kunnen krijgen. Die opkomst viel echter tegen.

    Aandeelhouder Bert Dekker noemt de tegenstem direct zorgelijk en ziet ook het onthouden van stemmen als een stemwaarschuwing van Van Herk. Maar Wereldhave-topman Matthijs Storm wijst erop dat 'deze aandeelhouder' zich wel vaker onthoudt van stemmen. Daar moet volgens hem niets achter worden gezocht.

    Schrikbeeld
    Als het voorstel erna, over het inkopen van eigen aandelen door de directie, het ook niet haalt, beginnen in de zaal toch de alarmbellen te rinkelen. Dit begon iets weg te hebben van het Vastned-scenario en daar wil iedereen van wegblijven. Bij Vastned is Van Herk ook grootaandeelhouder en daar liet hij zich in 2019 flink gelden.

    Hij eiste destijds het vertrek van het voltallige bestuur en de Raad van Commissarissen, maar zijn pijlen waren vooral gericht op toenmalig Vastned-topman Taco de Groot, die daarop ook vertrok. Dat Van Herk en een paar andere aandeelhouders niet meer blij waren bleek toen voor het eerst bij een aandeelhoudersvergadering, waar onverwacht meerdere voorstellen ruimschoots werden weggestemd.

    Niet zo gek dus dat de aandeelhouders van Wereldhave gealarmeerd zijn door de tegenstemmen. 'Is de grootaandeelhouder nog wel tevreden?' vraagt belegger Henk Rienks het bestuur dan ook. En kan het bestuur toezeggen op korte termijn bij Van Herk langs te gaan? 'Want nu gaat het nog niet om grote punten, maar volgende keer misschien wel. En dan heb ik daar als kleine aandeelhouder ook last van.'

    Constructieve gesprekken
    Storm verzekert de aanwezigen dat hij nog regelmatig contact heeft met de grootaandeelhouder en dat dit constructieve gesprekken zijn. Dat hij geen enkel signaal heeft dat de grootaandeelhouder tegen de strategie is. Storm noemt het 'stemmingmakerij' om het onthouden van stemmen als kritiek te zien. 'Of het nu onthouding is of goedkeuring de stemuitslag is hetzelfde.'

    Wereldhave belegt in middelgrote winkelcentra in Nederland, België en Frankrijk. Het bedrijf wil weg uit Frankrijk en heeft daarom vorig jaar vier van haar zes winkelcentra daar verkocht. Maar wel 40% onder marktwaarde. Dit leidde ook tot kritische vragen van aandeelhouders maandag. 'Waarom verkopen tegen deze afbraakprijs?' Storm antwoordde dat het bestuur er ook mee geworsteld heeft, maar dat de balans versterkt moest worden en er geld nodig was om andere winkelcentra te verbouwen
  12. Ortega 25 april 2022 22:19
    ...okee...... wat.speelt.hier ??
    Een overduidelijk zwaar humeurige hr van Herk.
    Nooit was dat het geval. Niet bij de asociaal hoge salarissen van de board heren, niet bij de miserabele afwaarderingen en zelfs niet bij de ondermaatse verkoopprijzen, en timing in Frankrijk.

    En nu dan een serie onthoudingen, en dan kijken we eindelijk eens in de kaarten : een tegenstem op een ogenschijnlijk formeel besluitje om eventuele aandelen-uitgifte te verlengen. (zie hieronder agendapunt beschreven).
    En dat terwijl er regelmatig overleg is met hem.
    Dus : wat zijn de heren directie aan het voorkoken ? Een aandelen-uitgifte om ergens een winkelcentra-tje te gaan opkopen ?
    Voor mij alle seinen op rood hiermee.

    ps: en zijn deze stemmingen nu verworpen ? De huidige regeling is nog wel geldig tot 26 oktober lees ik ook in de agenda.

    4 Bevoegdheid tot uitgifte van aandelen
    a Voorstel tot vernieuwing van de bevoegdheid van de directie tot het uitgeven van aandelen en/of het
    verlenen van rechten tot het nemen van die aandelen stemming
    b Voorstel tot het verlenen van de bevoegdheid van de directie tot het beperken of uitsluiten van
    voorkeursrechten stemming
  13. Ortega 25 april 2022 22:45
    stond ook al zoiets in die 'in the boardroom' presentatie laatste :

    Fase 2 - Groei
    • Acquisitiemogelijkheden in Nederland en België worden
    onderzocht
  14. forum rang 7 HCohen 26 april 2022 06:55
    quote:

    Ortega schreef op 25 april 2022 22:19:

    ps: en zijn deze stemmingen nu verworpen ? De huidige regeling is nog wel geldig tot 26 oktober lees ik ook in de agenda.

    Voor zover ik begrijp van het commentaar op Twitter van dhr Manders en het artikel van het FD hebben punt 4a(b?) en punt 5 het niet gehaald door het tegenstemmen van van Herk. Er rest vooralsnog slechts interpretatie/ speculatie wat mij betreft.
    Ontwikkelingen/ berichtgeving in de gaten houden de komende tijd.
  15. forum rang 5 NLvalue 26 april 2022 09:53
    quote:

    HCohen schreef op 26 april 2022 06:55:

    [...]

    Voor zover ik begrijp van het commentaar op Twitter van dhr Manders en het artikel van het FD hebben punt 4a(b?) en punt 5 het niet gehaald door het tegenstemmen van van Herk. Er rest vooralsnog slechts interpretatie/ speculatie wat mij betreft.
    Ontwikkelingen/ berichtgeving in de gaten houden de komende tijd.
    Dynamische bedoeling..

    vH stemt al jaren tegen uitgifte aandelen - dat Nuhn dat in stemming blijft brengen - zonder dat er een strategie of plan ligt om waar die aandelen uitgifte voor nodig is - is een brevet van onvermogen van de RvC. vH zijn geduld lijkt ondertussen op..

    Nuhn heeft vorig jaar bij JET 20 miljoen stemmen tegen gekregen. Dit soort dingen zijn hopelijk geen grote verrassingen voor de RvC..
1.093 Posts
Pagina: «« 1 ... 29 30 31 32 33 ... 55 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 25 april

    1. BASF Q1-cijfers
    2. Deutsche Bank Q1-cijfers
    3. Delivery Hero Q1-cijfers
    4. Nestlé Q1-cijfers
    5. Adyen Q1-cijfers
    6. Besi Q1-cijfers
    7. Flow Traders Q1-cijfers
    8. Sanofi Q1-cijfers
    9. Azelis Q1-cijfers
    10. Kinepolis Q1-cijfers
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht