Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Koffiekamer Terug naar discussie overzicht

Stikstofkwestie

1.663 Posts
Pagina: «« 1 ... 42 43 44 45 46 ... 84 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 6 jonas 7 juli 2022 22:20
    BDB het ergste bij de aanval op de boeren in alle sectoren is dat doelbewust of uit domheid bij de politiek gebeurd. In Grononingen ligt nog voor 3500 mld aan gas onder de grond en valt dat met moderne middelen naar boven te halen.

    Dat doen ze niet vanwege een onbezonnen beslissing een paar jaar terug. Vergelijkbaar met de sluiting van kerncentrales en het afhankelijk maken van Gastoevoer in Rusland door de onterechte alhier bewonderde blunder premier Merkel in Duitsland.

    Met dat geld kan je echt fors in kerncentrales en waterstof investeren en de Groningers snel en goed compenseren en hier de energieprijzen halveren voor tientallen jaren. Fatsoenlijke woningen bouwen. De IC's op peil brengen. Op termijn voor beide landen gunstige allianties met arme landen zoals Zuid Afrika en de Congo etc etc aangaan.

    Idioot overigens dat D'66 interne wetenschappelijke rapporten over stikstof onder echte deskundigen onder de tafel werkt net zoals wat andere rapporten. De partij van transparantie en een nieuwe bestuursstijl? Laat me niet lachten!!

    "Bij de huidige 'boerenoorlog' blijft de glastuinbouw grotendeels buiten schot. Dat is terecht, hommels produceren nu eenmaal geen ammoniak, en men probert het lozen van overtollig water met eventuele resten kunstmest of bestrijdingsmiddel zoveel mogelijk te beperken. In het hoogheemraadschap zijn de discussies tussen de tuinbouwers en zelfs PvdD-ers constructief te noemen (er is een brede coalitie). Des te vreemder dat het aangrenzende Westduinpark ook zo'n Natura2000 gebied is dat zo nodig 'beschermd' moet worden.

    Economisch gezien blijft de glastuinbouw helaas niet buiten schot. De hoge gasprijzen drijven veel tuinders nu al tot wanhoop. Er zijn er die het niet gaan redden. En de export van fruit, groente en vooral bloemen zal een gevoelige knauw krijgen.""

    Groet, Jonas

    "
  2. forum rang 8 Beperktedijkbewaking 8 juli 2022 06:40
    Ook mijn AB , Jonas. Goede analyse over de agrarische perikelen.

    We zijn het vaak eens, ook over Zuid-Afrika, we weten er beiden veel van. Heb je gezien hoe die ANC-president Ramaphosa bij een soort alternatieve G7 zat te slijmen met Putin en dat baasje van India? Ik had een redelijk hoge of althans hoopvolle pet op van Ramaphosa, na die ellendeling Zuma, maar nu valt hij mij zwaar tegen.

    Eén ding moet mij van het hart. Waarom zit jij altijd zo te fulmineren tegen wat jij "refo's" noemt? Deze week schreef je weer:
    "Want ja we zullen moeten boeten! Typisch dat gereformeerde boete doen!
    Want anders kom je niet in de hemel!"


    Wat heb je daar toch mee? Teveel Maarten 't Hart gelezen? Of iets in jouw verleden?

    Ik begrijp de kritiek op de verzuilde politici van de 50-er tot 70-er jaren. Maar dat geldt toch niet alleen voor de refo's? Wat dacht je van de paapsen? In de 50-er jaren voorspelden de bisschoppen nog hel en verdoemenis voor katholieken die niet KVP stemden.
    En de 'rooien' hebben van 1945 tot zeker 2000 een steeds hechtere netwerk-kliek van "ons-kent-ons" gecreëerd middels vakbonden, de PvdA (voorheen ook CPN, PSP en PPR), en woningcorporaties. Lieden als Erik Staal (Vestia) en die Maserati-gast in Amsterdam konden in die kliek een tijdje lang hun gang gaan.
    Aan het maakbaarheidsdenken van de rooien ging dit land bijna kapot. Dat had Pim Fortuin goed in de gaten. Nu zie je dat nog steeds bij de PvdA, maar ook bij GL, PvdD, BIJ1, SP, CU en voor het wereldje van decadente yuppen ook bij D'66.

    De VVD of het rechtse deel van D'66 dan? Sorry hoor, ook een kliek van "we zullen elkaar wel matsen". Moet ik verwijzen naar de vele halve of hele corruptiekwesties in VVD-kringen? Van een provinciale gedeputeerde tot een zwetende partijvoorzitter (nota bene) die zich frauduleus vergreep aan een brave begrafenisvereniging? Of ene Jos van Rey, die godbetere het weer wethouder mag worden in Limburg?
    www.youtube.com/watch?v=zY9uw6sRboo

    Hou op. Ik ga bij de volgende gelegenheden zeker alternatief stemmen. Mijn hart ligt bij 50PLUS vanwege pensioenkwesties en het grote gelijk van Martin van Rooijen, maar ik sluit JA21 ook niet uit. Hier stelt de in Rotterdam gepokte en gemazelde Eerdmans weer goede dingen aan de orde:
    twitter.com/hashtag/Asielcrisis?src=h...

    Maar Caroline (BBB) gooit ook hoge ogen. Wat een nuchter en ongebonden mens.
  3. forum rang 8 Beperktedijkbewaking 8 juli 2022 07:36
    Nog even over die refo's, Jonas. Die jij zo haat, met name ene Aantjes (zei je vaker).

    Ik hen Aantjes persoonlijk gekend. Toen ik jong was en hij redelijk machtig heb ik hem een paar keer gesproken. Hoe dat zo ontstond kan ik uitleggen, maar dat doet er nu niet toe.

    Hij was vriendelijk, geduldig en belangstellend.
    Ja, hij was belangrijk bij de vorming van het CDA. Nou én? Had die oude ARP dan nog steeds moeten bestaan?

    Aantjes is op een smerige manier afgemaakt door de oud-rooie prof. Lou de Jong. Toen dat jaren later duidelijk werd, was het voor Aantjes te laat.
    www.historischnieuwsblad.nl/de-affair...

    Kom niet aan aan met zijn "Germaansche SS-verleden". Een jonge knaap uit intellectueel zeer beperkte reformatorische kringen werd in het diepe gegooid... Bovendien een tamelijk onschuldige en amateuristische club, dat "Germaansche ..." .
    Wie werpe de eerste steen?

    Zijn beroemde 'bergrede' was gebaseerd op Mattheus 25:
    bijbel.eo.nl/bijbel/matteus/25
    Het eerste deel is EEN AANMOEDIGING VOOR SERIEUZE BELEGGERS DOOR JEZUS ZELF!!

    Groet van een mannenbroeder
  4. forum rang 8 Beperktedijkbewaking 8 juli 2022 11:50
    quote:

    Beperktedijkbewaking schreef op 8 juli 2022 07:36:

    ...
    Aantjes is op een smerige manier afgemaakt door de oud-rooie prof. Lou de Jong. Toen dat jaren later duidelijk werd, was het voor Aantjes te laat.
    www.historischnieuwsblad.nl/de-affair...

    Kom niet aan aan met zijn "Germaansche SS-verleden". Een jonge knaap uit intellectueel zeer beperkte reformatorische kringen werd in het diepe gegooid... Bovendien een tamelijk onschuldige en amateuristische club, dat "Germaansche ..." .
    Wie werpe de eerste steen?
    ...
    Aantjes: een van nature schuchtere jonge man, amper volwassen, in het nazi-Duitsland onder Hitler. Wist niet waar hij het zoeken moest. Probeerde via die 'Germaansche ...' te ontsnappen aan dwangarbeid. Wist hij veel.

    Door het geschrijf van prof. Lou de Jong en de Telegraaf (zelf een zeer foute krant in de oorlog) werd hij totaal afgebrand. Voor de Jong omdat Aantjes niet PvdA was, voor de Telegraaf omdat Aantjes in hun ogen te links was. Zum kotzen.

    Als Aantjes een Wiegel of een Boris Johnson was geweest had hij hen alle hoeken van de publiciteit laten zien. Maar daar was hij te christelijk en te bescheiden voor.

    Wie wierp de eerste steen?
  5. forum rang 6 jonas 8 juli 2022 12:29
    BDB met veel zaken met je eens. wil niet te veel reactie geven. Is tenslotte Stikstofdraadje. Verschil katholiek en refo is kort samengevat dat katholieken tenminste het vagevuur kennen en de biecht.

    Terecht jouw opmerking over Zuid Afrika dat strategisch heel belangrijk is met een rijkdom aan grondstoffen etc etc De banden ANC en Rusland zijn al heel oud en China is ook al flink bezig de zgn reddende engel te spelen. En de westerse wereld zit te slapen en zal pas wakker worden als ANC uit machtsbescherming helemaal de niet westerse kaart gaat spelen.

    BDB " We zijn het vaak eens, ook over Zuid-Afrika, we weten er beiden veel van. Heb je gezien hoe die ANC-president Ramaphosa bij een soort alternatieve G7 zat te slijmen met Putin en dat baasje van India? Ik had een redelijk hoge of althans hoopvolle pet op van Ramaphosa, na die ellendeling Zuma, maar nu valt hij mij zwaar tegen."

    Maar laten we over dat soort zaken het maar beter hebben op andere draadjes.

    Groet, Jonas
  6. forum rang 8 Beperktedijkbewaking 8 juli 2022 12:45
    Mijn toen nog jonge ouders waren niet fout in de oorlog, maar zeker ook geen helden. Mijn moeder heeft een enkele keer een illegaal krantje weggebracht, mijn vader ging onderduiken omdat hij als reserve-officier geen zin had in krijgsgevangenschap.
    Maar daarbij houdt het ook wel op. Joden hebben ze nooit geholpen. Ze hadden in eerste instantie ook 'keine Ahnung'.

    Zoals voor 98% van de Nederlanders gold. Dat Aantjes de pispaal van rechts Nederland en de Telegraaf werd is dan ook zeer onterecht, en alleen om politieke redenen anno de 70-er jaren.

    Ik acht Wiegel mede schuldig aan de Verelendung van Aantjes. Hij kon beter weten, maar zweeg. Ik organiseerde eind 60-er jaren samen met andere studenten een debat tussen Wiegel, Aantjes, ene Nypels van D'66 (die daarna meer dronk dan hij aan kon of zijn vrouw in Rijswijk leuk vond) en nog twee lieden die ik nu vergeten ben.
    Wiegel was toen nog een jonge JOVD-vlerk, anders dan Aantjes. Die ging serieus op alle vragen in.

    Toen Aantjes later de pispaal werd, heeft Wiegel nooit zijn bek open gedaan.

    Ik herhaal de woorden van Jezus: wie werpt de eerste steen?
  7. forum rang 8 Beperktedijkbewaking 8 juli 2022 13:28
    quote:

    jonas schreef op 8 juli 2022 12:29:

    BDB met veel zaken met je eens. wil niet te veel reactie geven. Is tenslotte Stikstofdraadje. Verschil katholiek en refo is kort samengevat dat katholieken tenminste het vagevuur kennen en de biecht.

    Terecht jouw opmerking over Zuid Afrika dat strategisch heel belangrijk is met een rijkdom aan grondstoffen etc etc De banden ANC en Rusland zijn al heel oud en China is ook al flink bezig de zgn reddende engel te spelen. En de westerse wereld zit te slapen en zal pas wakker worden als ANC uit machtsbescherming helemaal de niet westerse kaart gaat spelen.

    BDB " We zijn het vaak eens, ook over Zuid-Afrika, we weten er beiden veel van. Heb je gezien hoe die ANC-president Ramaphosa bij een soort alternatieve G7 zat te slijmen met Putin en dat baasje van India? Ik had een redelijk hoge of althans hoopvolle pet op van Ramaphosa, na die ellendeling Zuma, maar nu valt hij mij zwaar tegen."

    Maar laten we over dat soort zaken het maar beter hebben op andere draadjes.

    Groet, Jonas
    Akkoord.

    Succes bij de biecht.

    PS.
    Voor protestanten geldt dat ze het rechtstreeks met God af moeten doen. Dat is althans de theorie.
    Maar wie durft dat echt?

    Als ik een enkele keer bid en mijn zonden wil opbiechten, roep ik altijd de hulp van Jezus in. Die heeft echt als mens op deze aarde rond gelopen, en weet dus van pijn en angst. Heel soms vraag ik zelfs om de bemiddeling van Maria. Wie weet hebben de katholieken toch gelijk... ?

    En ja, ik ben qua opleiding theoretisch fysicus. Zou ik daarom God minder nodig hebben? Ik geloof in de oerknal en in God. Van de oerknal weet Hij niks, van ons mensen wel, Hij was er altijd bij.

    Daarom zond Hij ons een mens als Jezus. Als voorbeeld.
  8. forum rang 6 de tuinman 9 juli 2022 01:32
    Mest derogatie wordt waarschijnlijk afgeschaft.
    Ondanks de sterke agrarische positie in Europa.
    En dat terwijl voedselvoorziening niet meer vanzelfsprekend is.

    youtu.be/Cig-bc6El20

    Ik vind de timing wel HEEEL toevallig. Onze kabinet gebruikt Europa om hun politiek gelijk te halen. Ik geloof niet dat onze ministers gestreden hebben voor deze derogatie.
    Ik heb geen bewijs, maar dit is geen toeval.
    En ik zie dit als bedrog.
  9. forum rang 10 DeZwarteRidder 9 juli 2022 10:21
    quote:

    de tuinman schreef op 9 juli 2022 01:32:

    Mest derogatie wordt waarschijnlijk afgeschaft.
    Ondanks de sterke agrarische positie in Europa.
    En dat terwijl voedselvoorziening niet meer vanzelfsprekend is.

    youtu.be/Cig-bc6El20

    Ik vind de timing wel HEEEL toevallig. Onze kabinet gebruikt Europa om hun politiek gelijk te halen. Ik geloof niet dat onze ministers gestreden hebben voor deze derogatie.
    Ik heb geen bewijs, maar dit is geen toeval.
    En ik zie dit als bedrog.
    De oplossing voor het mest- en het stikstofprobleem is dus heel simpel: bouw een flink aantal mestverwerkingsfabrieken.
  10. forum rang 6 de tuinman 10 juli 2022 01:32
    quote:

    A Mao schreef op 9 juli 2022 22:17:

    Om de absurde situatie aan te geven;

    nieuwscheckers.nl/ja-een-hondendrol-p...
    En veel van deze dieren worden uitgelaten in onze bossen.
    Maar vaak ook op onze weilanden.
    (Kunnen ze ff lekker rennen)
    En vergeet de katten niet. Enorme schade aan ons vogelbestand.

    Maar daar durft het kabinet zijn vingers niet aan te branden.
  11. forum rang 6 Ronald Engels 10 juli 2022 02:16
    quote:

    de tuinman schreef op 10 juli 2022 01:32:

    [...]

    En veel van deze dieren worden uitgelaten in onze bossen.
    Maar vaak ook op onze weilanden.
    (Kunnen ze ff lekker rennen)
    En vergeet de katten niet. Enorme schade aan ons vogelbestand.

    Maar daar durft het kabinet zijn vingers niet aan te branden.
    ===========================

    de tuinman,

    En wij hebben op ons 1.5 hectare grote gazon voor onze 3 appartementsgebouwen, zelf geteld minimaal 46 konijnen rondlopen / liggen en die hebben vele tienduizenden zwart / bruine keutels op dat gazon gepoept, die zeer duidelijk zichtbaar zijn.

    Zij overtreden de Stikstof wetgeving van onze Overheid en de Gemeente Hulst, stop de huizenbouw onmiddellijk, stop alle veeboeren binnen een straal van 1 à 2 km en dat zijn er minimaal 6, snel geteld.

    Even de gemeente bellen voor deze schande, al die konijnen keutels, die ons stadspark vernietigen, dat er nu zo ongelooflijk groen bij ligt met groen gazon, groene struiken en vele bomen die tot ver in de hemel rijken en met teveel insecten/bijen/vlinders in de zomer en dit sinds vele jaren.

    Wat een ongelooflijke ramp deze zoveelste Hysterie van onze Overheid, onder leiding Kabinet Rutte IV, vol met communistische D66 en VVD en CDA aanhangers, Autoritair tot in de afgrond van de communisme heilstaat dictatuur, die ze aanhangen!

    Hoe ongelooflijk DOM kun je zijn als de Overheid van Nederland.

    Gelukkig doet de Provincie Zeeland niet mee met deze Kabinet Rutte IV stikstof hysterie / dictatuur / terreur.

    Hier is de boer, bedrijfsleven en de burger God-Zij-Dank nog de baas en niet de terreur van politiek Den Haag.

    Lang leve de Vrijstaat Zeeland, onafhankelijk van Nederland, houden zo.

    M.v.g. Ronald
  12. forum rang 9 objectief 10 juli 2022 08:45
    quote:

    Ronald Engels schreef op 10 juli 2022 02:16:

    [...]

    En wij hebben op ons 1.5 hectare grote gazon voor onze 3 appartementsgebouwen, zelf geteld minimaal 46 konijnen rondlopen / liggen en die hebben vele tienduizenden zwart / bruine keutels op dat gazon gepoept, die zeer duidelijk zichtbaar zijn.

    Konijnen is geen probleem, want om de zoveel tijd gaan ze dood aan de konijnenziekte. Daar kun je op wachten.

    Boeren daarentegen, vreten elkaar op door steeds grotere volumes voor o.a. China e.o. te produceren tegen minimale marges.
    Ze zijn volledig afhankelijk van de Overheid met subsidies. Productie moet minimaal 50% lager tegen hogere prijzen in de super.
  13. [verwijderd] 10 juli 2022 11:13
    quote:

    Ronald Engels schreef op 10 juli 2022 02:16:

    [...]

    ===========================

    En wij hebben op ons 1.5 hectare grote gazon voor onze 3 appartementsgebouwen, zelf geteld minimaal 46 konijnen rondlopen / liggen en die hebben vele tienduizenden zwart / bruine keutels op dat gazon gepoept, die zeer duidelijk zichtbaar zijn.

    Zij overtreden de Stikstof wetgeving van onze Overheid en de Gemeente Hulst, stop de huizenbouw onmiddellijk, stop alle veeboeren binnen een straal van 1 à 2 km en dat zijn er minimaal 6, snel geteld.
    Stel dat er in elk appartementsgebouw 66 mensen wonen, dan heb je bij je gazon 200 menselijke verbruikers.
    Gemiddeld heeft iedereen in NL 2 huisdieren, 40% is kat of hond.
    www.licg.nl/nieuws/nieuwe-cijfers-mee...

    Dat zijn er 160 katten/honden op jouw gazon, en die poepen heel wat meer en viezer dan een konijntje.
    (Een konijnekeutel kan je zonder vieze vingers te krijgen oprapen.)

    De huisdieren van jou & jouw medebewoners zijn dus véél grotere (stikstof-)vervuilers dan die konijntjes!
    Een betere wereld begint bij jezelf...
  14. crxl 10 juli 2022 12:05
    Vergeet het maar.
    De supermarkten zullen echt niet meer gaan uitgeven, dan maar verder weg halen over de grens.
    Over duurzaamheid gesproken...
  15. forum rang 6 jonas 10 juli 2022 23:05
    Ach ja, We draaaien onze boeren de strot om en vervolgens gaan we het vlees in het buitenland kopen.

    En ja daar zijn natuurlijk veel strengere regels aangaande diervriendelijkheid en de mest en de Stikstof etc etc

    Gelooft U dat?

    Nee, maar bij die wereldvreemde D'66 en daar achteraanlopende VVD, CDA, CU , GL etc geloven ze dat wel.

    Boeren moeten gewoon hun CDA weer in hun handen nemen en binnen de VVD zaken grondig bijsturen. Echt daar wordt politiek Den Haag pas zenuwachtig van. Anders gaat ME laten schieten op boeren en dan zijn ze er helemaal qua kiezerssteun onderuit en niet alleen vanwege anti boeren beleid, maar anti burger of gewone mensenbeleid in dit land op allerlei gebied.

    Nu inmiddels niet 100% pro boer maar 120%. Die 20% erbij is vanwege de arrogantie richting de boeren met benoeming Remkes als soort miss Lola voor alle uw problemen uit de Libelle en die doet nu de boerenproblemen erbij zonder enige bevoegdheid tot enige concessie.

    Belachelijk wat er gebeurt. Je bent boer in Nederland en moet je bedrijf sluiten en 1 kilometer mag en Duitse boer gewoon doorgaan. Waarom zijn onze normen trouwens strenger? Waarom moeten we zo nodig naar arme heidegrond terug?

    Groet, Jonas
  16. forum rang 6 de tuinman 11 juli 2022 00:12
    quote:

    DeZwarteRidder schreef op 9 juli 2022 10:21:

    [...]

    De oplossing voor het mest- en het stikstofprobleem is dus heel simpel: bouw een flink aantal mestverwerkingsfabrieken.
    Nou, misschien is dat nog niet eens zo'n gek idee.
    Het verrast me...

    En dan hiermee de mestkorrels produceren voor de verschillende omstandigheden.

    In de groenvoorziening zie je dat ook gebeuren.
  17. forum rang 6 de tuinman 11 juli 2022 00:16
    quote:

    jonas schreef op 10 juli 2022 23:05:

    Ach ja, We draaaien onze boeren de strot om en vervolgens gaan we het vlees in het buitenland kopen.

    En ja daar zijn natuurlijk veel strengere regels aangaande diervriendelijkheid en de mest en de Stikstof etc etc

    Gelooft U dat?

    Nee, maar bij die wereldvreemde D'66 en daar achteraanlopende VVD, CDA, CU , GL etc geloven ze dat wel.

    Boeren moeten gewoon hun CDA weer in hun handen nemen en binnen de VVD zaken grondig bijsturen. Echt daar wordt politiek Den Haag pas zenuwachtig van. Anders gaat ME laten schieten op boeren en dan zijn ze er helemaal qua kiezerssteun onderuit en niet alleen vanwege anti boeren beleid, maar anti burger of gewone mensenbeleid in dit land op allerlei gebied.

    Nu inmiddels niet 100% pro boer maar 120%. Die 20% erbij is vanwege de arrogantie richting de boeren met benoeming Remkes als soort miss Lola voor alle uw problemen uit de Libelle en die doet nu de boerenproblemen erbij zonder enige bevoegdheid tot enige concessie.

    Belachelijk wat er gebeurt. Je bent boer in Nederland en moet je bedrijf sluiten en 1 kilometer mag en Duitse boer gewoon doorgaan. Waarom zijn onze normen trouwens strenger? Waarom moeten we zo nodig naar arme heidegrond terug?

    Groet, Jonas
    Daar heeft Omzigt nog werk van gemaakt. Nu gaan ze kijken of ze daar de verschillen niet te groot laten worden. Maar aangezien die reductie doelstelling blijft zal het (volgens mij) ergens anders ingeleverd moeten worden.

    (Maar ik blijf erbij dat deze plannen niet haalbaar zijn).
  18. forum rang 6 Ronald Engels 11 juli 2022 01:37
    quote:

    Bowski schreef op 10 juli 2022 11:13:

    [...]
    Stel dat er in elk appartementsgebouw 66 mensen wonen, dan heb je bij je gazon 200 menselijke verbruikers.
    Gemiddeld heeft iedereen in NL 2 huisdieren, 40% is kat of hond.
    www.licg.nl/nieuws/nieuwe-cijfers-mee...

    Dat zijn er 160 katten/honden op jouw gazon, en die poepen heel wat meer en viezer dan een konijntje.
    (Een konijnekeutel kan je zonder vieze vingers te krijgen oprapen.)

    De huisdieren van jou & jouw medebewoners zijn dus véél grotere (stikstof-)vervuilers dan die konijntjes!
    Een betere wereld begint bij jezelf...
    Bowski,

    Honden, katten, enzv. hebben wij in onze appartementen praktisch niet, wel in de laagbouw bungalows/villas/huizen rondom ons en ja deze burgers laten hun huisdieren uit op het stadspark/stadswallen van Hulst tegenover onze appartementen, voor zover ik weet wordt daar vrijelijk gepoept/enzv. door vele huisdieren.

    Wij zelf hebben nog nooit een huisdier gehad en hebben er totaal geen behoefte aan en in alle oprechtheid, wij zijn niet gelukkig met al dat gepoep, je kunt n.l. niet fatsoenlijk van het stadspark/stadswallen van Hulst genieten, zonder niet in de poep van huisdieren en/of ganzen en eenden te trappen.

    Sorry, wij kunnen de maatschappij niet stoppen, en zeker ook onze politici niet.

    M.v.g. Ronald
1.663 Posts
Pagina: «« 1 ... 42 43 44 45 46 ... 84 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.840
AB InBev 2 5.285
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.579 46.188
ABO-Group 1 18
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 8.876
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 160
ADMA Biologics 1 31
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.152
Aedifica 2 829
Aegon 3.257 320.024
AFC Ajax 537 7.013
Affimed NV 2 5.744
ageas 5.843 109.775
Agfa-Gevaert 13 1.856
Ahold 3.536 73.978
Air France - KLM 1.024 34.304
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.726
Alfen 12 16.120
Allfunds Group 3 1.137
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.246
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 326
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.484 114.757
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.819 240.208
AMG 965 125.605
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.512
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 382
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.108
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 313
Arcadis 251 8.613
Arcelor Mittal 2.023 318.582
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 266
arGEN-X 15 9.099
Aroundtown SA 1 175
Arrowhead Research 5 9.253
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.545
ASML 1.762 76.684
ASR Nederland 18 4.122
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 322
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.638
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.660

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 23 april

    1. Japan samengestelde inkoopmanagersindex april
    2. Novartis Q1-cijfers
    3. Renault Q1-cijfers
    4. Dui inkoopmanagersindex diensten april (voorlopig) volitaliteit verwacht
    5. Dui samengestelde inkoopmanagersindex april
    6. EU samengestelde inkoopmanagersindex april
    7. VK samengestelde inkoopmanagersindex april
    8. 3M Q1-cijfers
    9. GE Aerospace Q1-cijfers
    10. General Motors Q1-cijfers
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht