Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Aandeel

ALUMEXX N.V. NL0012194724

Laatste koers (eur)

1,370
  • Verschill

    0,000 0,00%
  • Volume

    1.390 Gem. (3M) 14,1K
  • Bied

    1,370  
  • Laat

    1,370  
+ Toevoegen aan watchlist

uitbreiding belang Veritate

8 Posts
| Omlaag ↓
  1. atilladehun 24 februari 2006 08:37
    (Euronext Amsterdam) - RT Company breidt belang uit bij juridische structuurwijziging Veritate.
    (24/02/06 08:24 CET)

    Schiedam, 24 februari 2006



    RT Company breidt belang uit bij juridische structuurwijziging Veritate.



    Veritate Company b.v., een deelneming van RT Company, middels dochter Newconomy Ventures b.v., heeft in het kader van haar groeiplannen haar juridische structuur aangepast. Binnen deze structuurwijziging heeft RTC haar belang in de vennootschap met 1.5% uitgebreid tot een totaal belang van 17.5%.



    Virtual Industries, de holding van Veritate Company koopt tegen een bedrag van EUR 475.000 het 16% belang van Newconomy Ventures b.v. Verder lost Veritate Company gelijktijdig met deze transactie de lening van EUR 525.000 af, die Newconomy Ventures b.v. begin 2006 aan Veritate Company heeft verschaft.



    RT Company investeert, via haar dochter Newconomy Ventures BV, vervolgens een bedrag van EUR 1.000.000 , in Virtual Industries b.v., de holdingmaatschappij van Veritate Company b.v., waarbij zij een belang verwerft optellend tot 17.5% . Op deze wijze neemt Newconomy Ventures niet alleen deel in Veritate Nederland, maar is zij vanaf heden, 24 februari 2006, tevens indirect betrokken bij de overige deelnemingen van Virtual Industries zijnde Veritate Nederland, Tripolis Software Solutions, Mailmedia en AcceptEmail.



    Over Veritate

    Veritate Company is adviespartner van inmiddels meer dan honderd bedrijven die rendement willen halen uit e-marketing. Onder e-marketing wordt verstaan het (digitaal) aangaan, onderhouden en uitbouwen van contacten met relaties of doelgroepen.
    Veritate geeft als full service partner in e-marketing, haar opdrachtgevers strategisch advies en ontwikkeld concepten voor bijvoorbeeld e-mail nieuwsbrieven of direct email- en sms campagnes. Daarnaast leveren zij de software Tripolis, het meest complete email outbound systeem. Het management team van Veritate wordt gevormd door ervaren ondernemers en consultants die hun sporen hebben verdiend bij verschillende multinationals op het gebied van ICT en FMCG. De oprichters van Veritate stonden eerder aan de wieg van succesvolle bedrijven als nieuwssite NU.NL, Netdirect Direct Marketing en Mailmedia. Recentelijk was Veritate betrokken als een van de initiatiefnemers van het baanbrekende betaalconcept AcceptEmail, de digitale acceptgiro.





    Profiel RT Company

    Het beleid van de vennootschap is erop gericht het houden c.q. uitbreiden van de bestaande veertien participaties in niet-beursgenoteerde ondernemingen alsmede om een aanmerkelijk belang in Nederlandse beursgenoteerde ondernemingen te verwerven. Ook zal het bedrijf zelfstandige ICT-gerelateerde activiteiten ontplooien, waaronder tevens begrepen het leveren van professionals op detacheringsbasis ‘outsouring’ en ‘outtasking’ diensten. De participaties van RT Company NV worden alle gehouden via de 100% dochter onderneming Newconomy Ventures BV.






    Source : RT Company

  2. atilladehun 24 februari 2006 08:40
    volgens mij hebben ze hier dan dus een flinke boekwinst op gerealiseerd, maar kan niet vinden voor hoeveel hun belang in de boeken stond
  3. [verwijderd] 24 februari 2006 08:53
    al hun participaties inclusief diginotar en ad value etc etc stonden op de balans voor 816.000 euro.
    was het niet in een eerder artikel van fem bussiness dat die CFO van RT had gezegd dat het een veelvoud waard is.

    ik denk dat ze meer dan 50% van de koopsom als winst hebben gemaakt, dat betekent gewoon een paar honderd duizend euro of meer
  4. forum rang 4 Pitmans 24 februari 2006 11:09
    Als ik het goed begrijp zit het ongeveer zo :
    Ik heb een knikker. Als ik die aan zomaar iemand anders wil verkopen, krijg ik er 1 euro voor. Dat vind ik wat weinig. Daarom verkoop ik hem aan een vriendje en beloof hem dat ik hem meteen weer terugkoop. Wat dat vriendje aan mij betaalt doet er verder dus niet toe, want hij krijgt het toch terug.
    En daarna kan ik tegen iedereen vertellen, dat die knikker 2 euro waard is, want daarvoor heb ik hem verkocht. Lekker puh...
  5. [verwijderd] 24 februari 2006 16:43
    Pitmans - 24 feb 06, 11:09 | Reageer | Quote | Zoek | Aanbevolen: 2

    Als ik het goed begrijp zit het ongeveer zo :
    Ik heb een knikker. Als ik die aan zomaar iemand anders wil verkopen, krijg ik er 1 euro voor. Dat vind ik wat weinig. Daarom verkoop ik hem aan een vriendje en beloof hem dat ik hem meteen weer terugkoop. Wat dat vriendje aan mij betaalt doet er verder dus niet toe, want hij krijgt het toch terug.
    En daarna kan ik tegen iedereen vertellen, dat die knikker 2 euro waard is, want daarvoor heb ik hem verkocht. Lekker puh...
    ============================================

    Aanbevolen, ik vind hem erg goed!!!!!!

    Lang leve de gebakken lucht van Toth&Co
  6. [verwijderd] 24 februari 2006 19:12
    Dit bedrijfje was toch eerst van Maurice de Strond of had hij nu een andere achternaam, ik weet het niet meer.

    In ieder geval rook Toth zijn kans en probeert nu iedereen in de achernaam van die Maurice te duwen.

    En toch blijven er intrappen, vanmorgen stond er lang een koper als omzet met 500k op 0,05 Zou me niks verbazen als dat die Toth weer was om iedereen enthousiast te krijgen.

    Zou het iets te maken kunnen hebben met de nieuwe uitgifte aan de vrienden die vanaf de 27e verhandelt mogen worden. Uitoefen prijs 0,01 dus altijd vette winst want dumpen gaan we natuurlijk.

    Oja Tie ook al zo een vehikel, waar Toth en verderf gezaaid wordt.

    Gek dat dit eigenlijk niet onder criminaliteit valt, konden we hem eindelijk opsluiten.
  7. forum rang 4 Pitmans 25 februari 2006 11:03
    Teunis (en anderen),

    Ik heb helemaal niks op met de man, maar je kunt hem niet verwijten dat hij niet duidelijk maakt waar hij mee bezig is (en dus geen oplichter).
    Er zij nu eenmaal massa's mensen die alleen artikel-koppen lezen en zich vervolgens gesteund door bashers op een forum laten verleiden tot aankoop van heel goedkope aandelen, die achteraf nog te duur betaald blijken.
    Zonder Toth was dit 'bedrijf' allang exit en waren de aandeelhouders van vóór het plan Toth de dupe geweest. Iedereen die daarna heeft gekocht, kon weten dat hij vrijwel waardeloze prut kocht, want dat heeft Tothj echt wel heel duidelijk verteld.

    Nogmaals, ik ben geen fan van de man en zijn praktijken, maar dat er steeds weer mensen instinken is niet zijn fout.

    Groeten,
    Pitmans
8 Posts
|Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in
Premium

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van BeursDuivel en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 55% korting!

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 19 april

    1. Japan inflatie maart 2,7% YoY volitaliteit verwacht
    2. WDP Q1-cijfers
    3. EU producentenprijzen maart
    4. VK detailhandelsverkopen maart
    5. Fra ondernemersvertrouwen april
    6. KPN €0,098 ex-dividend
    7. CM.com jaarvergadering
    8. NSI jaarvergadering
    9. American Express Q1-cijfers
  2. 22 april

    1. NL investeringen februari
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht