Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Crucell Terug naar discussie overzicht

Sla nu uw slag..

122 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 7 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 7 mei 2007 20:00
    Goh narcist Ruli vraagt om tegenargumentatie...hihihi

    Ik hoef mij niet te verdedigen tav de inhoudelijkheid van mijn postings op dit forum.
    Mijn postings van een half jaar terug en daarvoor spreken voor zich, net zoals de postings van vele anderen...
    Aangezien met jou een zakelijk inhoudelijke discussie niet mogelijk is ;), vindt deze plaats op een ander forum.

    Japie
  2. [verwijderd] 7 mei 2007 20:08
    Kijk eens Ruli of je jezelf herkent:

    "Narcisme is vorm van gedrag die wordt gekenmerkt door een obsessie met de persoon zelf (vaak het uiterlijk), gebrek aan inlevingsvermogen, egoïsme, dominantie en ambitie. Iemand die narcistisch gedrag vertoont, noemt men een narcist.

    Op het eerste gezicht heeft een narcist een zeer sterk gevoel van eigenwaarde en straalt zelfvertrouwen uit. Vreemd genoeg is echter het tegendeel het geval. Narcisten hebben, meestal onderbewust, juist weinig zelfwaarde en compenseren dit door zich als beter of belangrijker dan anderen te beschouwen. Om zich te beschermen tegen kritiek heeft een narcist niet veel aandacht voor de mening of het gevoel van anderen en kan zelfs een onderontwikkeld inlevingsvermogen hebben."

    Das schrikken he Ruli! Doe er wat mee...
    Japie
  3. smith&jones 7 mei 2007 20:29
    quote:

    ruli schreef:

    Ik heb onlangs een duidelijke en zakelijke mening geventileerd: ik verwacht een stijging richting 25, juist vanwege de doorgeschoven omzet uit 06, wegens het eclatante succes van PER.C6 in het veld en ik verwacht verder oa goede resultaten voor wat betreft de verkoop van mn Epaxal (in China gelanceerd begin 2007) (hetgeen ik beschouw als proefproject).
    Bovendien geef ik bij deze voorspelling aan dat deze door mij nadrukkelijk mede in mijn eigen belang gedaan wordt.
    Is het mogelijk hier nu eens zakelijk op te rageren, Smith/Jones, ipv weer eens het schoolmeestervingertje te heffen?
    (Alhoewel succes ALTIJD verzekerd, de aanbevelingen stromen weer binnen, als je Ruli maar zonder verdere onderbouwing aanvalt - gefeliciteerd en WELverdiend hoor!)

    share Crucell -ADR-
    Laatste Volume Lokale tijd
    Laatste $ 26,00 200 09:41:01
    Verschil $ 0,16 0,6192 %
    Bied ---
    Laat ---
    Hoogste $ 26,01 09:33:45
    Laagste $ 25,91 09:30:03
    Cum. volume --- 500
    Indicatieve opening ---
    Open $ 25,91 09:30:03
    Vorig slot $ 25,84 04-05-2007
    Gemiddelde dagomzet --- 37.962


    PS Wie mijn advies van 3 mei hierboven heeft opgevolgd heeft al weer een paar procent in de tas, maar ja dat telt niet he..

    Het siert je dat je je eigenbelang duidelijk aangeeft. Dit is echter sowiso al meer dan duidelijk hoor...

    Lees nu je eigen postings nu nog eens door, helemaal vanaf het moment dat je hevig begon te bashen, zowel Crucell in het bijzonder als de AEX in het algemeen, tot aan de even geëxalteerde aanbeveling van Crucell aan het begin van dit draadje toen je shortposities onhoudbaar waren gebleken.
    Je zal toch moeten concluderen ( hoop ik) dat het nu onderhand wel wat minder kan.

    Het moge duidelijk zijn dat de essentie van deze fora het delen van de beschikbare informatie is.

    Natuurlijk sluipen daar meningen tussen, wordt er gein getrapt, en vliegen allerlei types elkaar in de haren. Het lijkt erop dat jij een van diegenen bent die daar garen bij denkt te spinnen. Liever een negatieve reactie dan geen reactie lijkt het wel. Vreemd....

    Welgemeende adviezen om de leesbaarheid, sfeer en inhoudelijkheid van dit forum (en je eigen positie op dit forum trouwens ook)in stand te houden sla je nadrukkelijk in de wind.

    Ook ik ben nu kennelijk lid van de anti-Ruli club in je hoofd. Tja, een soort Ruli-shorter dus....

    Hoeveel lager kan het? Weinig vrees ik. Toch houd ik voorlopig mijn positie even aan!

    met vriendelijke groet,

    S&J.
  4. [verwijderd] 7 mei 2007 20:36
    quote:

    Japies schreef:

    [quote=aossa]
    @beursboertje:

    De omslag is eenvoudig te verklaren nl.
    "Met shorten lukte het niet zo best, dan nu maar eens de andere kant proberen" lijkt onze specialist beleger te zeggen. Nou ja, hij doet maar ... van mij krijgt hij geen info noch adviezen meer :-(
    [/quote]

    Yep.
    Eerst shortpositie innemen dan op iex.nl naar beneden bashen. Shortpositie verkocht, tis even stil ivm geen positie.
    Vervolgens nu longpositie ingenomen en dan op iex.nl doodleuk nu naar boven willen pushen.
    Conclusie: aan ruli zijn "mening" heb je 10 keer niks, deze wordt gekleurd door zijn eigen positie.
    Inhoudelijkheid is ver te zoeken (eerst crucell niks aan marketing en sales en nu is het allemaal weer okay).

    En hij wil steeds zijn gelijk halen. De rest die zijn advies niet volgt is dom en amateuristich. Zijn ongelijk heeft ie al gehaald door teleurgesteld zijn eigen shortpositie te sluiten. We zouden dalen en fors ook. Welnu de AEX staat op hoogste punt in 5 jaar tijd.
    Een goed beleggersadvies had aldus geweest een koopadvies op de aex ipv een shortpositie.

    Japie
    Ook deze wordt door onze wijze ruli genegeerd.
    Eh misschien omdat het de waarheid is.....?
  5. Beursboertje 7 mei 2007 20:43
    Beste steiloortjes,
    Hoewel ik die stekelige posts best graag lees, denk ik dat we daar geen steek verder mee komen. Een neef van mijn schoonzus houdt varkens. Die knorren dat het een lieve lust is. Laatst had ie een toom steiloortjes. Die ruziën veel. Ze bereiken er niets mee want ook al krijgen ze het grootste gelijk van de sterkste, ze belanden zo gauw ze 80 kilo zijn op het bord van de consument. Al dat gebijt en gevecht is dan voor niets geweest want ze leven er geen seconde langer door.
    Door al het gekissebis over wat wel of niet geschreven is en wat er al dan niet van bewaarheid werd raken nieuwkomers niet bijster geïnformeerd.

    Waar het mij om te doen is, is de manier waarop bijvoorbeeld Ruli de lezers van dit forum beïnvloedt. Ik heb baat bij deze deelbemer gehad want ik heb door zijn uiterst negatieve posts voor de cijfers alles weggedaan. Winst 21,50 - 16,80 = 4,70 is 25%. Alleen maar door de wijsheid om bij tegengestelde meningen het hazenpad te kiezen. Met een riante winst is dat geen moeilijke beslissing.

    Maar nu komt die man met totaal andere denkbeelden dan een paar maanden geleden terwijl er niets wereldschokkends met dit fonds gebeurd is. Ik verdenk hem ervan zijn denkbeelden niet gewijzigd te hebben maar dat hij probeert de koers op te drijven om vlak voor de cijfers flink short te gaan. Als hij een particulier is als u en ik valt hem niets te maken. Hij is dan een handige jongen.

    Toch klopt er nog steeds iets niet. Als ik met die levensgevaarlijke speeders met de bedragen handel die Ruli noemt, zou ik hier geen tijd verspillen. Als grote jongen houdt je je toch niet bezig met dit soort gekissebis? Dan laat je je toch niet voortdurend afplassen?

    Een onverwachte ramp daargelaten zullen de mensen met genoeg geld ruim aan Crucell verdienen in de toekomst. Als ze maar tijd hebben. Het kan volgende week zijn maar over twee weken kunnen we ook op 14 euro staan, zoals (ik geloof) Sammie geschreven heeft en dan moeten we weer een half jaar wachten.

    Verwarring is niet goed voor de degelijke handel.

    Daarom mijn vraag: Ruli, geen ongefundeerde kreten meer. En de oude, door mij zeer gerespecteerde, garde, geen reacties meer op deze man. Een aandeel omhoog of omlaag praten heeft slechts tijdelijk zin. Cijfers en geloofwaardige vooruitzichten maken de koers betrouwbaar.

    Alle research door de deelnemers aan dit forum wordt door steiloortjesgedrag teniet gedaan.

    Dat vind ik net zo erg als een dalende koers, ware het niet dat rücksichtloze beïnvloeding van minder geïnformeerde lezers smerig is. Juist, zo smerig als het hok van het steiloortje.

  6. forum rang 10 voda 7 mei 2007 20:48
    Beursboertje, vele lof en ontzag voor jouw postings (en lol soms). Dikke AB!
  7. smith&jones 7 mei 2007 20:59
    ' Toch klopt er nog steeds iets niet. Als ik met die levensgevaarlijke speeders met de bedragen handel die Ruli noemt, zou ik hier geen tijd verspillen. Als grote jongen houdt je je toch niet bezig met dit soort gekissebis? Dan laat je je toch niet voortdurend afplassen?'

    Zeer juist, beursboertje.... we moeten eea dan ook met een korreltje zout nemen denk ik. Laten we dit vervolgens niet in open wonden wrijven en er idd verder maar over ophouden.

    Wijsheid aan allen die het zoeken...

    ciao,
    S&J.
  8. [verwijderd] 7 mei 2007 21:08
    Gaan we weer. Meer dan 20 posts als reactie op een paar onschuldige posts. Allerlei slappe verhalen over narcisme. Een narcist verzwijgt zijn eigen fouten.

    Zijn jullie nou echt zo bang voor Ruli ? Probeer een discussie te voeren met de man, zo onredelijk is ie de laatste tijd niet. Of zwijg hem dood.

    Dat de gemiddelde Crucellforum bezoeker BULLISH is ingesteld zal toch niet de verklaring zijn dat de RODELAP Ruli iedereen zo hoog in de gordijnen krijgt ?

  9. forum rang 9 josti5 7 mei 2007 22:19
    'Zijn jullie nou echt zo bang voor Ruli ? Probeer een discussie te voeren met de man, zo onredelijk is ie de laatste tijd niet. Of zwijg hem dood.

    Dat de gemiddelde Crucellforum bezoeker BULLISH is ingesteld zal toch niet de verklaring zijn dat de RODELAP Ruli iedereen zo hoog in de gordijnen krijgt ?'

    O o o, dit vindt-ie mooi, hoor!
    Nou, vooruit dan, toch maar even:

    *Bang? Integendeel!
    *Discussie voeren? Onmogelijk: hij negeert inhoudelijke reakties, en klaagt vervolgens, dat-ie geen inhoudelijk weerwoord krijgt...
    *Niet onredelijk??? Hij repeteert onjuistheden (zie mijn reaktie van vanmiddag).
    *Hoog in de gordijnen? Wat mij betreft beslist niet hoor: slechts ff reageren op onjuistheden.

    Zo, mijnheer heeft weer aandacht te over gekregen.
    Moge hij ervan genieten.
    Benieuwd, wat-ie straks van de cijfers vindt: er staan vast wel weer 'enge' dingen in, die vervolgens eindeloos herhaald worden op dit forum...
  10. Bertus S 7 mei 2007 22:31
    quote:

    josti5 schreef:

    Benieuwd, wat-ie straks van de cijfers vindt: er staan vast wel weer 'enge' dingen in, die vervolgens eindeloos herhaald worden op dit forum...
    Laat mij dit gedrag nou bekend voor komen Johnnieboy, volgens mij doe jij niet veel anders t.a.v Sopheon..............je kent het gezegde van die pot en die ketel.

    Bertus S.
  11. [verwijderd] 8 mei 2007 08:32
    Mensen kunnen blijkbaar niet tegen onzekerheid.
    Dan kun je maar beter niet beleggen.
    Ik verander nog al eens van mening op grond van ontwikkelingen die elke dag weer anders gaan.
    OOK tav Crucell.
    Ik heb duidelijk aangegeven waarom ik weer van mening veranderd ben, zakelijk beargumenteerd.
    Het schijnt niet te mogen, mensen kunnen dit niet aan!
    Ik word oa door Beursboertje, maar ook door vele anderen meteen weer voor van alles en nog wat uitgemaakt.(Plust gelijk weer 7 aanbevelingen, schandalig).
    Draaikont, onbetrouwbaar weet ik veel hoe ik allemaal genoemd word.
    Ik protesteer daartegen.
    Degene die mij wel apprecieren weten dat ik ALTIJD eerlijk mijn mening geef mbv zoveel mogelijk argumenten, en deze ook ter discussie stel, laat staan dat ik aangeef wanneer ik (goed) fout zit.
    Helaas voor sommigen zit/zat ik ook vaak goed met mijn analyses.
    Waarom er wel over Ruli en niet over dezelfde analyse in bv Beleggersbelangen (zie de bijdrage van Robertix)heen gekotst mag worden blijft voortdurend onduidelijk?
    De boodschapper van het slechte nieuws kreeg de schuld.
    Men heeft de pik op me (gekregen)omdat de waarheid soms pijn doet/deed, anders kan ik het niet zien.
    Het kostbare biotechspeeltje werd door Ruli zonder reden stuk gemaakt..terwijl ik slechts harde feiten heb opgesomd die nu algemeen erkend als negatief worden gekenschetst voor een goede koersvorming van Crucell.

    Maar wie niet tegen kritiek kan kan beter stoppen met beleggen.
    Het is een KEIHARDE business.

    Dat ik nu bullish omtrent Crucell ben heeft de volgende redenen:

    Crucell = achtergebleven fund tov een heel sterke beurs
    Doorgeschoven omzet = nu juist prae.
    Succes van PER.C6
    Voor het eerst zal breed zichtbaar worden hoe de verkopen van de diverse producten accellereren.

    Ik ga alleen nog in discussie met mensen die zakelijke reacties plaatsen.

    PS Geen aanbevelingen aub.
  12. jecebe 8 mei 2007 08:43
    quote:

    ruli schreef:

    PS Geen aanbevelingen aub.
    Het is ook nooit goed.
    Wil ik je er eindelijk een geven mag het weer niet.
  13. forum rang 9 josti5 8 mei 2007 09:50
    quote:

    Bertus S schreef:

    [quote=josti5]
    Benieuwd, wat-ie straks van de cijfers vindt: er staan vast wel weer 'enge' dingen in, die vervolgens eindeloos herhaald worden op dit forum...
    [/quote]
    Laat mij dit gedrag nou bekend voor komen Johnnieboy, volgens mij doe jij niet veel anders t.a.v Sopheon..............je kent het gezegde van die pot en die ketel.

    Bertus S.
    Hihi Bertus: stiekum op zoek naar een kwaliteitsaandeel?
    Hopelijk komen je Sopheonvriendjes er niet achter...
  14. [verwijderd] 8 mei 2007 09:53
    quote:

    ruli schreef:

    Ik ga alleen nog in discussie met mensen die zakelijke reacties plaatsen.
    Hahahahahahahaha :)
    Ruli wordt steeds leuker!

    Ruli voelt zich in de steek gelaten, verongelijkt, wij weten niet wat wij doen, wij apprecieren zijn superposts niet, want hij heeft toch meestal gelijk gehad. Ahhh gossie manneke.

    Japie
  15. smith&jones 8 mei 2007 09:58
    "Men heeft de pik op me (gekregen)omdat de waarheid soms pijn doet/deed, anders kan ik het niet zien.
    Het kostbare biotechspeeltje werd door Ruli zonder reden stuk gemaakt..terwijl ik slechts harde feiten heb opgesomd die nu algemeen erkend als negatief worden gekenschetst voor een goede koersvorming van Crucell. "

    Gelukkig sta je op de bres voor ons goede begrip van de feiten.
    Profeten ( was dat nou met een f?) worden nooit in eigen land geeerd, dat is bekend. Dus houd moed!

    S&J.

122 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 7 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.840
AB InBev 2 5.285
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.579 46.244
ABO-Group 1 18
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 8.887
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 160
ADMA Biologics 1 31
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.178
Aedifica 2 829
Aegon 3.257 320.032
AFC Ajax 537 7.013
Affimed NV 2 5.751
ageas 5.843 109.777
Agfa-Gevaert 13 1.856
Ahold 3.536 73.979
Air France - KLM 1.024 34.307
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.761
Alfen 12 16.161
Allfunds Group 3 1.179
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.246
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 326
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.484 114.757
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.819 240.226
AMG 965 125.627
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.515
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 382
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.108
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 313
Arcadis 251 8.613
Arcelor Mittal 2.023 318.590
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 266
arGEN-X 15 9.101
Aroundtown SA 1 176
Arrowhead Research 5 9.257
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.641
ASML 1.762 76.795
ASR Nederland 18 4.122
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 324
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.644
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.660

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 25 april

    1. BASF Q1-cijfers
    2. Deutsche Bank Q1-cijfers
    3. Delivery Hero Q1-cijfers
    4. Nestlé Q1-cijfers
    5. Adyen Q1-cijfers
    6. Besi Q1-cijfers
    7. Flow Traders Q1-cijfers
    8. Sanofi Q1-cijfers
    9. Azelis Q1-cijfers
    10. Kinepolis Q1-cijfers
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht