Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Koffiekamer Terug naar discussie overzicht

Omgangsvormen

34 Posts
Pagina: 1 2 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. HJ deTuinman 19 januari 2010 22:22
    Geachte IEX-ers,

    Naar aanleiding van het dagdraadje van Jonas en de commotie die hier al enige tijd gaande is, heb ik het idee opgevat om de discussie naar dit draadje te verplaatsen.
    Hopelijk kunnen we dan allemaal hier onze gram halen en onze grieven kwijt, met als resultaat dat alle andere draadjes daar voortaan van verschoond blijven!

    Al enige weken is er sprake van "onvriendelijkheden" jegens elkaar, met als resultaat dat sommigen zich niet meer thuis voelen op IEX en hun heil elders zoeken..
    Sommigen zullen zeggen "nou en?" en gaan over tot de orde van de dag. Anderen vinden dat jammer en zien dat wel als een probleem. Desondanks blijft er discussie over wat nu de beste oplossing is.

    Er zijn posters, die van mening zijn dat negeren van bepaalde reactie's de beste oplossing is, anderen vinden dat een methode van "pappen en nathouden" en kiezen voor de frontale aanval.
    Daarnaast doen we een beroep op de moderatie en deze heeft inmiddels al stappen ondernomen. Maar ook daarover zijn inmiddels alweer de meningen verdeeld.. Te streng, te soft, wel nodig of niet nodig?

    Met name op de Dagdraad komen al deze meningen bij elkaar, maar tegelijk doen ze daarmee onrecht aan diegenen die zich daarvoor inspannen. Met name diegenen die de opening verzorgen, maar evenzeer de serieuze posters verdienen deze heisa niet.

    Eén van de problemen schijnt steeds weer te draaien om de vraag of het openlijk geven van AB'tjes wel of niet geoorloofd is.. Hoeveel flauwekul kunnen of willen we eigenlijk accepteren?

    Mijn oproep zou zijn, laat ieder gewoon lekker doen wat ie wil. Geef een AB en meldt het niet, geef een AB en meldt het wel of geef geen AB.. Wat ik uit respect voor diegenen, die zich inspannen om er voor ons allen wat leuks van te maken, van ieder zou willen vragen..

    Mocht u een opening, de dagdraad als geheel, danwel de reacties daarop niet waarderen? Wilt u dan, al is het maar uit respect voor anderen, uw blik richten op de draadjes welke wel op uw goedkeuring kunnen rekenen?

    Op die manier houden we het gezellig en daar profiteren we uiteindelijk allemaal van!

    Reacties zijn welkom, maar alleen op dit draadje graag. Dan houden we alle andere draadjes voortaan vrij van deze discussie!

    Groet HJ.

  2. [verwijderd] 19 januari 2010 22:40
    HJ de Tuinman,
    Volgens mij ben jij niet de meest geschikte persoon om zo'n draadje te starten. Daarvoor heb je je te vaak opgesteld als het geweten van de KK. en met het moraliserende vingertje gewezen.
    En met dat wijzen was je zeker niet onpartijdig.
    Weer een voorbeeld van : kijk mij eens fantastisch zijn en egotripperij.
  3. HJ deTuinman 19 januari 2010 22:53
    quote:

    kees100 schreef:

    HJ de Tuinman,
    Volgens mij ben jij niet de meest geschikte persoon om zo'n draadje te starten. Daarvoor heb je je te vaak opgesteld als het geweten van de KK. en met het moraliserende vingertje gewezen.
    En met dat wijzen was je zeker niet onpartijdig.
    Weer een voorbeeld van : kijk mij eens fantastisch zijn en egotripperij.
    Mooi zo Kees!

    Daarvoor heb ik deze draad dus gestart. Nee, ik ben zeer zeker niet onpartijdig en dat pretendeer ik ook niet.
    Ik heb een duidelijke mening en die steek ik niet onder stoelen of banken. Ik ga ervan uit dat mijn mening bekend is, maar dat weerhoud mij er niet van om eens kritisch na te denken over mijn eigen houding t.o.v. die van anderen!

    Goed dus dat je reageert en laat iedereen dat maar doen! Wij zijn het waarschijnlijk niet met elkaar eens, maar dan vechten we dat hier uit en houden we de andere draadjes schoon.. Deal?

    Groet HJ.
  4. [verwijderd] 19 januari 2010 22:58
    Ik wil nog wel iets toelichten. Zie het draadje Iex bedankt voor alle mooie jaren, jouw post van 19 jan. 01.08.
    Het is duidelijk dat er wat frictie heerst tussen de aex belegger en Peerke en dan probeer jij over de rug van Peerke in 't gevlei te komen bij DAB.
    Niet erg netjes, temeer omdat Peerke niet is begonnen met provocaties in het door jou genoemde draadje.
  5. [verwijderd] 19 januari 2010 23:10
    Als al die lieden, die het zogenaamd goed bedoelen, nu eens stoppen met het openen van draadjes misschien wordt het hier dan weer leuk!
  6. [verwijderd] 19 januari 2010 23:14
    quote:

    kees100 schreef:

    ......Daarvoor heb je je te vaak opgesteld als het geweten van de KK. en met het moraliserende vingertje gewezen.
    En met dat wijzen was je zeker niet onpartijdig.
    Weer een voorbeeld van : kijk mij eens fantastisch zijn en egotripperij.
    [/quote]

    [quote=kees100]
    Kingie, degenen die op de stoel van de mods gaan zitten zijn volgens mij nu juist diegenen die zelf zich schuldig maken aan schelden, razen en tieren waarbij niet alleen individuen hier op het forum het moeten ontgelden maar ook hele groepen zoals sociaal-democraten (het linkse tuig) met als exponent Den Uyl, mensen die short gaan, mannen met lang haar, vrouwen zonder werkster, mensen die de hand ophouden, de hangmatters, de zgn. azijnpissers waar ze zichzelf, om mij onverklaarbare reden, klaarblijkelijk niet toerekenen, en zo kan ik nog wel een tijdje doorgaan. En als er dan wat van wordt gezegd zielig doen en als een stelletje drama queens vertrekken.
    www.iex.nl/forum/topic.asp?forum=23&t...

    Dat zijn pas echt moraliserende vingertjes, kijk mij eens fantastisch zijn en egotripperij.
    Kijk jij maar naar de balken in je eigen oogies Kees.
    Je lijkt wel de peetvader hier, Of erger nog.

    |\ ...../|
    ( ^ o ^)
    --=(-) =--

  7. HJ deTuinman 19 januari 2010 23:16
    quote:

    kees100 schreef:

    Ik vecht niets met jou uit, je bent geen waardig tegenstander.
    Je "hapt" anders al aardig sukkel! Kijk, da's nou zo mooi van zo'n draadje. Kunnen we mekaar hier voor rotte vis uitmaken en hoeven we het op de andere draadjes niet (meer) te doen..

    Wat Peerke en de AEX Belegger betreft, ik had kritiek op Peerke omdat hij tot driemaal toe liep te zuigen op het draadje van Jos Koets (afgelopen vrijdag).
    Hij vroeg in drie postings op rij aan Voda "vind je mij nou ook een azijnpisser"? Dat kon ik niet waarderen en dat was voor mij een reden om voor de aanval te kiezen en het draadje van Peerke ook maar es af te branden.
    Met de AEX Belegger had dat niks te maken, dus zo blijkt maar weer.. Jij ziet complot theorieën die er helemaal niet zijn!

    Groet HJ.
  8. HJ deTuinman 19 januari 2010 23:23
    quote:

    kees100 schreef:

    Je gaat er weer aan voorbij dat Voda begon met de provocaties.
    Ja ja, omdat hij een AB gaf en daaraan toevoegde dat hij hoopte dat de "azijnpissers" weg zouden blijven..
    Tjonge, jonge, jonge... Hij noemde daarbij toch geen namen? Peerke reageerde nogal kinderachtig en zorgde daarmee voor het startschot voor het verwijderen van bijna een complete pagina aan postings!

    How low can you go??

    Groet HJ.
  9. [verwijderd] 19 januari 2010 23:26

    Hendrik Jan kap er maar even mee. Ik zie wie reageren en dan weet ik al dat wordt niets.
    Ze proberen je gewoon kwaad te maken en over de railing te jagen. Reageer je dan gaan ze je fout citeren en klagen bij wie ze kunnen klagen.

    Voor dat je het wee,t gebeurt het je. Even rust op het forum en wat overdenking bij de IEX zou naar mijn mening nu het beste zijn. Laat je niet vangen en wacht wat af.

    Ik zie je liefste niet als de zoveelste vertrekken door spelletjes die bepaalde posters blijkbaar leuk vinden. Ze hebben er al zoveel op de kast gejaagd en IEX ziet het niet en wij trappen elke keer erin.

    Groet, Jonas
  10. [verwijderd] 19 januari 2010 23:27
    Hé leuk een schelddraadje, die hebben we hier nog niet gezien.

    Mag ik ook even mijn gal spugen?

    Ik heb even een ¢ç§%%*¤#¤¥@& moment.
    Excuses hier voor.

    Fijn niet werkend Internet¿
    Met dank aan die provider met die 3 groene letters.
  11. bert pit 19 januari 2010 23:27
    Dit lijkt een beetje op Afghanistan waar de Amerikanen de democratie willen laten uitbreken.

    Is nog niet zo makkelijk.

    Prettige wedstrijd.
  12. [verwijderd] 19 januari 2010 23:37
    quote:

    HJ deTuinman schreef:

    [quote=kees100]
    Ik vecht niets met jou uit, je bent geen waardig tegenstander.
    Je "hapt" anders al aardig sukkel!

    quote

    En jij opent een draadje met als titel .... 'Omgangsvormen'? Zie je zelf niet dat je jezelf met dergelijke antwoorden volkomen belachelijk maakt?
  13. HJ deTuinman 20 januari 2010 00:11
    quote:

    Labyrint schreef:

    [quote=HJ deTuinman]
    [quote=kees100]
    Ik vecht niets met jou uit, je bent geen waardig tegenstander.
    [/quote]

    Je "hapt" anders al aardig sukkel!

    quote

    En jij opent een draadje met als titel .... 'Omgangsvormen'? Zie je zelf niet dat je jezelf met dergelijke antwoorden volkomen belachelijk maakt?
    Fijn dat je dat ook even meldt, maar hoe nu verder dan?
    Met die "omgangsvormen" als titel spreek ik geen waarde-oordeel uit over wie dan ook. Ik roep alleen op tot nadenken en wil met dit draadje een uitlaatklep bieden voor iedereen die zich in dat opzicht geroepen voelt! ik ben zelf als eerste bereid om mijn eigen gedrag (maar ook mening) daarbij te betrekken!
    Nee, ik ben niet onafhankelijk! Ja, ik wil wel alle andere draadjes vrijwaren van dit soort geruzie..
    Dus doe het hier, dan hoeft het op de andere draadjes niet meer.. Hier mag ik Kees een sukkel noemen, maar dan verplicht ik mijzelf ook om het op de andere draadjes achterwege te laten. Dat is het doel van dit draadje!

    Groet HJ.
34 Posts
Pagina: 1 2 »» | Laatste |Omhoog ↑

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.840
AB InBev 2 5.282
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.579 46.094
ABO-Group 1 18
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 8.872
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 160
ADMA Biologics 1 31
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.146
Aedifica 2 828
Aegon 3.257 320.010
AFC Ajax 537 7.010
Affimed NV 2 5.737
ageas 5.843 109.775
Agfa-Gevaert 13 1.854
Ahold 3.536 73.977
Air France - KLM 1.024 34.302
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.682
Alfen 12 16.002
Allfunds Group 3 1.122
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.246
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 324
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.484 114.757
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.819 240.171
AMG 965 125.589
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.512
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 382
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.105
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 313
Arcadis 251 8.613
Arcelor Mittal 2.023 318.576
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 266
arGEN-X 15 9.094
Aroundtown SA 1 175
Arrowhead Research 5 9.250
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.534
ASML 1.762 76.502
ASR Nederland 18 4.117
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 322
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.626
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.657

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 22 april

    1. NL investeringen februari
    2. SAP Q1-cijfers
    3. NL consumentenvertrouwen april
    4. NL prijzen bestaande koopwoningen maart
    5. ING jaarvergadering
    6. VS Chicago Fed-index maart
    7. EU consumentenvertrouwen april (voorlopig)
  2. 23 april

    1. Japan samengestelde inkoopmanagersindex april
    2. Novartis Q1-cijfers
    3. Renault Q1-cijfers
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht