Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Crucell Terug naar discussie overzicht

Beste directie IEX

9 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 31 januari 2010 09:06
    Beste directie IEX,

    Omdat eerdere mails nimmer beantwoord zijn probeer ik het maar op deze manier. Ik zie wel hoelang mijn hoofd als boodschapper op mijn romp blijft.
    Zoals u ongetwijfeld weet is “de sfeer” op onder andere het Crucell forum danig verziekt.
    Andere meningen lezen en hierover discussiëren maakt een forum een plek waar je dat met respect zou kunnen doen en wijsheid kunt vergaren.
    Respect is echter steeds verder te zoeken en een klein aantal gefrustreerden hebben menig forum overgenomen. De moderatie is naar mijn mening veel te slap en lijkt er een beetje op hoe Amsterdam de lastige Marokkaanse jongeren aanpakt, een keer slap toespreken (berichte verwijderen) en het “multiculturele feest” gaat weer gewoon verder. De goeden laten lijden onder de kwaden is nog nimmer in de geschiedenis een oplossing gebleken. Een post verwijderen en het daarbij laten lost natuurlijk op een forum niets op. Waarom treedt u niet gewoon op tegen diegene die structureel niet komen om een mening te bediscussiëren maar slechts om hun gefrustreerde onvermogen te uitten. U kent ongetwijfeld uw pappenheimers zoals Cohen zijn burgers kent. Niet optreden lijdt tot een leeg plein waar nog slechts een doelgroep aanwezig is. Dat je op een leeg plein dat door sommigen in het bezit genomen is weinig zaken kunt doen hoef ik u niet uit te leggen.
    U weet welk ip adres welke alias gebruikt en wie dus met meerdere aliassen werkt. Je alias veranderen is zoiets als een fake id tonen als je aangehouden wordt. U weet hoevaak iemand een "niet ok" krijgt. Pak nu eens gewoon met inhoudelijke moderatie diegene aan die u ongetwijfeld kent.

    Met vriendelijke groet en graag bereid verder mee te denken hoe het anders kan,

    Hans
  2. jecebe 31 januari 2010 11:41
    [Modbreak IEX]: Gelieve op de inhoud van uw berichten te letten, bericht is bij dezen verwijderd.]
  3. forum rang 4 aossa 31 januari 2010 12:49
    Wat echt vervelend is dat stuurlui aan de wal met allerlei fantasieën en drogredenen het forum menen in de richting te moeten duwen van hun eigen agenda (betaald door derden of werkend voor eigen portemonee ?). Elke zwakte wordt aangegrepen om hun waarheid te verkondigen en om opposanten, die zakelijke informatie en feiten posten, de mond te snoeren.

    Ik meen zelfs te ontdekken dat er een strategie in zit (opgezet spel), wordt een opposant te sterk, gaat men schelden of insinuaties posten om nadien de posts waarop tegen hen gereageerd wordt alsook hun eigen scheld- en insinuatieposts te laten verwijderen. Een stop op het draadje speelt ze in de kaart want hun fantasieë, blijven doorleven terwijl er geen reactie meer op mogelijk is.

    Romeinen, landgenoten en vrienden, doet het niet aan het denken zetten dat plots uit niemandsland er een poster opduikt en van den beginne posters aanzet tot een zuiveringscampagne, terwijl die poster nog geen eens belegd is in aandelen Crucell, maar genoemd poster lijkt een achtenswaardig man met belangen in ICT!

    Disclaimer: reeds lang long in Crucell met naar mijn vermogen groot pak aandelen Crucell en Galapagos alsook enkele andere biotech aandelen.
  4. [verwijderd] 3 februari 2010 22:09

    Callhans, ik heb het druk dus minder IEX. Ik zie jouw aanbevolen posting. Crucellforum lees ik af en toe wat mee. Ik zit meer in de KK. Interessant bedrijf en ik heb er wat. De inhoud van jouw posting onder schrijf ik helemaal.

    Stevige discussie best, maar niet dat verzieken van fora door bepaalde personen. Het is als het ware zoiets als "bad money drives out good money", maar dan i.p.v. money posters.

    Het is gebeurd in de KK (gelukkig zijn er nog wat goede posters over) en ik zie het af en toe op de draadjes. Mijn conclusie: de moderatie moet meer postergericht modereren. Bekijk eens een reeks postings van bepaalde posters en beoordeel het operen en toegevoegde waarde van de poster.

    Groet, Jonas
  5. [verwijderd] 4 februari 2010 00:29
    Ik houd niet zo van moderatie, maar ook niet van doordrammen van ........who ever.
    Dit hele forum dankt zijn/haar bestaan aan de posters die hun inbreng hebben.
    In positieve dan wel negatieve zin.
    Maar uiteindelijk zouden WIJ moeten kunnen bepalen.
    Niet door moderatie vanuit IEX en ook niet door een ontzettend lullig "Is niet OKE " knopje maar de mogelijkheid kunnen hebben om posters die je liever niet op je screen ziet gewoon te kunnen blokken.
    Dat gaat enorm veel schelen in nodeloze postings.

    Je ziet nu wat de gevolgen zijn .
    Veel posters houden het voor gezien en delen hun gewaardeerde visie niet meer.
    In aanloop van de cijfers HADDEN we in het verleden een levendige discussie.... ik hoop dat dat die er nog gaat komen en gelukkig hebben we een aantal mensen die hun nek nog durven uitsteken.

    Ik pleit ervoor om ook een knopje toe te voegen aan het forum waarin je duidelijk maakt niet gesteld te zijn op deze poster en dus niet meer on screen krijgt.
    FF lijstje van niet favoriete posters op je scherm kunnen oproepen om na een tijdje ook die berichten weer te kunnen volgen.........als je dat wilt.

    Maar goed...... uiteindelijk wordt het succes van een forum bepaald door het enthousiasme van de leden en niet door de organisatie die het op gezet heeft.

    Moderatie vanuit de organisatie..... erg ongewenst
    Moderatie vanuit de leden ........... misschien iets om over na te denken

    Ian
  6. [verwijderd] 4 februari 2010 08:55
    Tja, geef mij maar vrijheid van meningsuiting.
    Beter een verkeerde mening dan helemaal geen mening.
    Als ik er anders over denk,
    nou en wat dan nog , ik houd niet van eenheidsworsten .Door andere meningen krijg je misschien andere invalshoeken .
    Tis ook een kwestie van een keus maken ;
    1) erger ik me
    2)glimlach ik erom .
    afz;Wous ,die een midelmaatje op school was ,
    maar een uitblinker is in het relativeren .

  7. forum rang 9 josti5 4 februari 2010 09:18
    'Vertrouw niemand op een forum, ook jezelf niet' is, zoals wellicht sommigen inmiddels bekend, mijn adagium.
    Het grote probleem zit-em imo niet in de poster, maar juist in de waarde-oordelen, die over de inhoud van de postings worden uitgestrooid: is men het eens: halleluja - 17 aanbevelingen.
    Is men het niet eens: afzeiken.
    Hoe serieus het ook allemaal lijkt: op een forum als o.a. dit wordt maar wat geneuzeld.
    Waar en hoe het écht gebeurt, heeft Rijkman Groenink gisteren weer eens duidelijk gemaakt: stinkend rijk geworden grootaandeelhouders over de rug van de Nederlandse belastingbetaler vanwege de knikkende knieën van zowel DNB als MinFin voor Brussel: 30 miljard : 17 miljoen = 1750 euro per inwoner...
    Bij Crucell is tot en met heden juist de aandeelhouder de klos, onder invloed van...???

    Daarom scoren wat mij betreft posters als xynix, ron B en wilb op dit forum het hoogst: niet om wie zij zijn, wat hun eigenlijke functie is, of wat hun werkelijke bedoelingen zijn, maar juist omdat zij helpen, de blik zo breed mogelijk te houden.
    Daarom vind ik de 17 aanbevelingen voor de opening van deze draad, om ook maar eens een waarde-oordeel te geven☺, even gevaarlijk als verachtelijk: pogingen tot monddoodmaking van hem/haar/hen onwelgevallige posters, die 1 of meerdere misbaksels op dit forum bij herhaling steeds weer doen, leiden hopelijk tot niets.

    Daarbij verenigen, zelfs verinnigen te velen op dit forum zich met het bedrijf zelf, terwijl zij aandeelhouder zijn: een klassieke fout, die velen al de vernieling heeft in-geholpen.

    Voor lekker gezellig, het volkomen eens zijnd over de fantástische belegging die men in bezit heeft, onderling keuvelend, zijn ruim voldoende chat-fora beschikbaar.
  8. z0n0p 4 februari 2010 10:40
    Volgens mij gaat de post van callhans over het weren van enkele forum-hooligans. Een kleine groep die het voor een grote groep verzieken. Het forum is de laatste tijd behoorlijk "verwilderd"

    Maar prima hoor. Ruim baan voor deze groep. De kwaliteit is inderdaad ENORM verbeterd de laatste maanden. Wat in niet aflatende stroom aan informatie, wat een CORRECTE, genuanceerde inhoudelijkheid (plus en min). Elke poging tot nuance is stelselmatig de grond in getrapt onder het adagium van "realisme" en diehards, believers, roze brillen. Het forum is het speelterrein van de de zwartgallige criticasters die zichzelf de enige realisten noemen.

    Ook hooligans voelen zich thuis in een groep.

    Maakt het lijstje maar eens voor jezelf van de posters van weleer (ook kritische geluiden) die al LANG verdwenen zijn (maar misschien nog wel in Crucell zitten).

9 Posts
|Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.840
AB InBev 2 5.281
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.579 46.065
ABO-Group 1 18
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 8.861
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 160
ADMA Biologics 1 31
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.141
Aedifica 2 828
Aegon 3.257 319.986
AFC Ajax 537 7.010
Affimed NV 2 5.734
ageas 5.843 109.775
Agfa-Gevaert 13 1.853
Ahold 3.536 73.977
Air France - KLM 1.024 34.302
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.681
Alfen 12 15.961
Allfunds Group 3 1.122
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.246
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 324
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.484 114.755
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.819 240.147
AMG 965 125.576
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.512
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 380
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.101
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 313
Arcadis 251 8.613
Arcelor Mittal 2.023 318.571
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 266
arGEN-X 15 9.088
Aroundtown SA 1 175
Arrowhead Research 5 9.247
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.523
ASML 1.762 76.398
ASR Nederland 18 4.117
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 322
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.616
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.657

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 19 april

    1. Japan inflatie maart 2,7% YoY volitaliteit verwacht
    2. WDP Q1-cijfers
    3. EU producentenprijzen maart
    4. VK detailhandelsverkopen maart
    5. Fra ondernemersvertrouwen april
    6. KPN €0,098 ex-dividend
    7. CM.com jaarvergadering
    8. NSI jaarvergadering
    9. American Express Q1-cijfers
  2. 22 april

    1. NL investeringen februari
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht