Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Aandeel

Aegon BMG0112X1056

Laatste koers (eur)

5,522
  • Verschill

    -0,064 -1,15%
  • Volume

    5.895.936 Gem. (3M) 6,7M
  • Bied

    5,520  
  • Laat

    5,522  
+ Toevoegen aan watchlist

Maandag 7 mei lijdzaam toezien

92 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. GC 7 mei 2012 06:10
    Goedemorgen,
    Na enige afwezigheid wegens andere werkzaamheden heb ik besloten om nog eens een draadje te openen hier. Ik hoop dat niemand me dit kwalijk neemt.
    De burgers van Griekenland en Frankrijk hebben hun stem laten horen.
    Aan de futures te zien kunnen we onze borst nat maken. Alle eerder gemaakte afspraken
    met oa Duitsland en Europa staan weer op het spel. Verder hebben we nog te maken met de indices in de US die in mijn ogen veel te hoog staan. Een correctie in de US op korte termijn zal de problemen in Europa alleen nog maar groter maken.
    (Jammer dat de Europese beurzen niet de capaciteit hebben om zelfstandig hun lijn te trekken. Zelfs een dag vrij vorige week, levert weer een extra afstand met de US op.)
    Lenen bij een slecht sentiment zal onherroepelijk leiden tot hogere rentes voor Italie en Spanje.
    Voor diegene die niet op tijd verkocht hebben (zoals ik) wordt het vandaag lijdzaam toezien en kijken waar het schip strandt, voor de shorters onder ons zal het een winstgevende dag worden. Iedereen hun winst gegund.
    Ondanks dat, wens ik allen een succesvolle dag toe.
  2. [verwijderd] 7 mei 2012 08:36
    Goedemorgen allemaal,

    Toch voor vertrek nog maar even het forum en het nieuws lezen en het stemt niet vrolijk.

    Bedankt voor de opening. Met al deze vooralsnog negatieve berichten is het eigenlijk een dubbele AB waard

    We gaan zien hoe rood het wordt. Nog even en alle bedrijven zijn voor de spreekwoordelijke appel en ei over te nemen.

    Groeten en hou de schade beperkt.
  3. [verwijderd] 7 mei 2012 08:38
    Grote onzekerheid voor Europa
    DEN HAAG - De eurozone staat op barsten. De anti-Europese verkiezingsuitslagen in Frankrijk en Griekenland zetten de toch al kwakkelende muntunie onder hoogspanning. I

    In beide landen rekenen de kiezers hard af met de zittende macht en kiezen voor de eigen portemonnee. De stembusuitslagen op deze Super Sunday ondermijnen het vertrouwen in de euro, die net in iets rustiger vaarwater leek gekomen.

    De financiële markten zullen de ontwikkelingen met argusogen volgen, nu er weer weken van onzekerheid over de koers van Europa op komst zijn. Gemarchandeer met de strenge EU-begrotingseisen lijkt op stapel te staan.
  4. [verwijderd] 7 mei 2012 08:52
    Het signaal wordt gegeven door de bevolking van Frankrijk en Griekenland dat er in Brussel andere politiek moet worden gevoerd. De tot nu toe gevoerde politiek heeft alleen maar geleid tot verdieping van de euro schuldencrisis en recessie in steeds meer landen.

    Daar hebben ze dan ook wel een beetje gelijk in...
  5. [verwijderd] 7 mei 2012 08:53
    Kan me eigenlijk toch nog steeds niet aan de indruk onttrekken dat de Euro hoe dan ook kapot moet.

    Stappenplan (grotendeels via de media gespeeld):
    - Aanval op de zwakkere landen door het opdrijven van de rente naar dusdanige niveaus dat herfinanciering niet meer mogelijk is.
    - Afdwingen van mega bezuinigingen die het publiek niet zal/wil slikken.
    - Gebruik maken van de democratie om de partijen die de mega bezuinigingen door moesten voeren via de verkiezingen af te straffen en partijen, de oppositie, die toch al tegen waren aan de macht te helpen
    - Uittreden uit de Euro van als eerste .......... Griekenland?

    De nieuwe Fransoos wil de economie aan gaan jagen ..... leuk maar we hebben in Europa helaas te maken met een vergrijzende bevolking en dat komt economische groei niet ten goede omdat vraag van onderaf (jongeren) afneemt. Tel daarbij op dat veel productiecapaciteit (fabrieken) naar elders, lage lonen landen, zijn verplaatst waardoor nieuwe banen ook niet bij bosjes zullen ontstaan. Op een paar miljoen nieuwe ambtenaren zitten we denk ik ook niet te wachten.

  6. [verwijderd] 7 mei 2012 08:59
    Klopt ADOU, sterker nog: hij wil dat ze daar weer met 60 jaar met pensioen gaan!! Wie gaat dat betalen, wij dus (bij ons 67 jaar) Nederland gaat dat ook niet meer pikken (het volk) let maar op met verkiezingen 12 september...
  7. [verwijderd] 7 mei 2012 08:59
    Goeden morgen,

    Toen Delft en Bolsward in het midden van de vorige eeuw werden gepolst over Europa hadden hun inwoners niet kunnen bevroeden hoe het zou verlopen(let op: hier staat niet ´aflopen´).

    Nog zie ik een plaatselijke boekhandelaar op een soort zeepkist zijn vurig pleidooi houden en nog zie ik de spandoeken over de grachten hangen.

    Je zult er inmiddels maar mee gezegend zijn...........
  8. [verwijderd] 7 mei 2012 09:09
    Die Grieken hebben nog kennelijk niet door dat ze het voor zich zelf aan het verpesten zijn want wie wil er nu nog serieus met ze praten of zaken doen ?

    Dat inzicht had wel eens wat eerder kunnen doordringen behalve op dit en vermoedelijk andere forums.

    In Brussel worden ze daar voor betaald.

    Verder doken er in de vroegte twee merkwaardige berichten op in het nieuws :

    ´Er is nu naast duurzaam hout ook duurzaam goud´

    Dat zal veel verschil maken op de goudmarkt natuurlijk...

    De AFM(uitgerekend zij) waarschuwt tegen beleggingen in vreemde valuta(zulks vermoedelijk naar aanleiding van de al geconstateerde vlucht uit de Euro).

    Het blijft een spannende en interessante tijd en toekijken vanuit de skybox deze week even het beste advies.
  9. N. Koerts 7 mei 2012 09:14
    De koersreactie van Aegon vind ik nog wel meevallen vandaag. Waarschijnlijk moet de pijn vandaag nog komen, want ik kan me niet zo goed voorstellen wie er nu nog wil kopen met alle onrust m.b.t Griekenland. Misschien koop ik over een aantal dagen nog wat bij, maar nu absoluut niet.

    Ik denk dat de aex ruim 4 procent lager staat aan het einde van de handelsdag.

    Niels Koerts
  10. [verwijderd] 7 mei 2012 09:17
    LONDEN (AFN) - De winst van François Hollande bij de Franse presidentsverkiezingen heeft geen direct effect op de kredietbeoordeling van het land. Dat meldde kredietbeoordelaar Standard & Poor's (S&P) maandag.
    ,,Wij geloven nog steeds dat er een kans van 1 op 3 is dat we de beoordeling van Frankrijk dit jaar of in 2013 verlagen'', zo herhaalde S&P. De huidige Franse beoordeling bij S&P is AA+ met een negatieve verwachting.
    De socialist Hollande werd zondag gekozen tot president van Frankrijk. Hij volgt Nicolas Sarkozy op.
  11. [verwijderd] 7 mei 2012 09:18
    quote:

    hbb schreef op 7 mei 2012 09:10:

    Hangt de vlag weer half stok bij jou Dirk Frank?
    Al enig weken bij aandeel Aegon.
    Zo langzamerhand geen prettig gevoel bij.
    Als de politici in Europa niet heel snel tot actie overgaan dan denk ik dat we volgend jaar het einde van de Euro gaan zien.
  12. [verwijderd] 7 mei 2012 09:19
    quote:

    N. Koerts schreef op 7 mei 2012 09:14:

    De koersreactie van Aegon vind ik nog wel meevallen vandaag. Waarschijnlijk moet de pijn vandaag nog komen, want ik kan me niet zo goed voorstellen wie er nu nog wil kopen met alle onrust m.b.t Griekenland. Misschien koop ik over een aantal dagen nog wat bij, maar nu absoluut niet.

    Ik denk dat de aex ruim 4 procent lager staat aan het einde van de handelsdag.

    Niels Koerts
    Donderdag presentatie goede cijfers. Nu goedkoop inkopen. Aegon zal deze week geen grote klappen krijgen.
  13. [verwijderd] 7 mei 2012 09:24
    quote:

    N. Koerts schreef op 7 mei 2012 09:14:

    De koersreactie van Aegon vind ik nog wel meevallen vandaag. Waarschijnlijk moet de pijn vandaag nog komen, want ik kan me niet zo goed voorstellen wie er nu nog wil kopen met alle onrust m.b.t Griekenland. Misschien koop ik over een aantal dagen nog wat bij, maar nu absoluut niet.

    Ik denk dat de aex ruim 4 procent lager staat aan het einde van de handelsdag.

    Niels Koerts
    Lager wél maar niet zo veel want fundamenteel is er niet zo veel veranderd natuurlijk.

    En hoewel dat niet naar buiten is gekomen althans niet zichtbaar is er uiteraard in wél deskundige kringen al rekening gehouden met de ontwikkelingen van dit weekend en de gevolgen daarvan op diverse trreinen en is daarbij ook niet geschuwd het eigenbelang voorop te stellen.

    Dus is het eigenlijk geen nieuws van betekenis.

    De Nederlandse politici of wat daarvoor doorgaat zullen wat tijd en moeite nodig hebben om naast de een of andere sukkel bovenaan de lijst te zetten(een sukkelares is ook mogelijk en waarschijnlijker en daar zijn er meer van)te begrijpen wat ze nu te doen staat om als volksvertegenwoordigende stem te kunnen blijven bestaan en het wachten is dus op de verkiezingsprogramma´s die voldoen aan de wensen van het volk(en die zijn dagelijks niet alleen op dit forum te lezen) en vervolgens luidkeels te verkondigen hoe fout diegenen zijn van wie zij denken toch geen regeringsbereidheid te mogen verwachten.

    En een beetje sllimmerik maakt een groslijst van gedane doch niet nagekomen beloftes en nog mogelijke bezuinigingen zonder lastenverzwaringen.

    Kortom; met ons allen zullen we weer zwaar besodemieterd worden.
  14. [verwijderd] 7 mei 2012 09:28
    Voorlopig doen we net of onze neuzen bloeden..........

    maandag 7 mei 2012, 07:52

    Duitsland wil met de nieuwe Franse president Hollande werken aan een pact voor economische groei in Europa. Dat zei de Duitse minister van Buitenlandse Zaken Westerwelle na de verkiezing van de socialist Hollande tot president van Frankrijk.

    De vorige Franse president Sarkozy en de Duitse bondskanselier Merkel waren de voortrekkers in de maatregelen die in Europa zijn gemaakt over een oplossing van de schuldencrisis.
92 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 19 april

    1. Japan inflatie maart 2,7% YoY volitaliteit verwacht
    2. WDP Q1-cijfers
    3. EU producentenprijzen maart
    4. VK detailhandelsverkopen maart
    5. Fra ondernemersvertrouwen april
    6. KPN €0,098 ex-dividend
    7. CM.com jaarvergadering
    8. NSI jaarvergadering
    9. American Express Q1-cijfers
  2. 22 april

    1. NL investeringen februari
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht