Word abonnee en neem Beursduivel Premium

Koffiekamer Terug naar discussie overzicht

Heeft Wilders geen gelijk dan ?

1.360 Posts
Pagina: «« 1 ... 56 57 58 59 60 ... 68 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 8 Beperktedijkbewaking 4 april 2014 12:49
    quote:

    realiteit 2014 schreef op 4 april 2014 12:45:

    Het zou mooi zijn als we in NL de bevolkingsgroei zouden afremmen, op naar de 15 miljoen inwoners in dit land om te beginnen met als target 12 miljoen in 2050 :-)
    Bravo! Het nieuwe, geactualiseerde streefdoel van de Club van Tien Miljoen.
    Het nieuwe welzijn voor mijn nageslacht.
  2. forum rang 4 New dawn 4 april 2014 13:07
    quote:

    Chiddix schreef op 4 april 2014 12:07:

    Moslims mogen zich verdedigen wanneer men tegengewerkt wordt in hun goddienstoefeningen.

    In tegenstelling tot het het Christelijke en andere geloven is dit verdedigen ook gewelddadig verdedigen. Maar Nederland heeft wetten waar ze zich aan moeten houden.

    Echter zij stellen dat alleen de Koran voorschrijft hoe de wetten moeten zijn, dus andere wetten zijn niet van toepassing. Niet alle moslims denken zo, maar grote groepen wel.

    Verder is het geen spritueel geloof alleen, maar een totaalconcept, met geïntegreerd: geloof, poltiek, strijd, levenswijze, voedingsvoorschriften, en nog veel meer.

  3. forum rang 4 New dawn 4 april 2014 13:23
    In het OT staan ook duidelijke aanwijzingen hoe een misdadiger gestraft dient te worden zoals "Een oog voor een oog, een tand voor een tand" en stenigen. Ook staat er dat iemand geen varkensvlees mag eten.

    Maar er is een zg verlichting door het geloof gegaan. De islam kende dit niet, en volgt de oude teksten letterlijk nog op. Er zijn ook schisma's geweest die tot op de dag van vandaag (Syrië, Irak) tot strijd leiden.

    Met name in de Arabische wereld is die strijd het grootst.

    De Engelsen vroeger gaven meestal beide partijen wapens volgens de beproefde verdeel en heers methode.
  4. Da Freeze 4 april 2014 13:39
    quote:

    Hmm schreef op 4 april 2014 13:23:

    De Engelsen vroeger gaven meestal beide partijen wapens volgens de beproefde verdeel en heers methode.
    Nederland maakte in de VOC tijd ook gretig gebruik van deze techniek. Bron: Scheepvaartmuseum Amsterdam, zeer interessant als je wat zwarte vaderlandse geschiedenis wilt leren.
  5. forum rang 6 pietje-2005 4 april 2014 14:04
    quote:

    Da Freeze schreef op 4 april 2014 13:39:

    [...]

    Nederland maakte in de VOC tijd ook gretig gebruik van deze techniek. Bron: Scheepvaartmuseum Amsterdam, zeer interessant als je wat zwarte vaderlandse geschiedenis wilt leren.
    Toen waren we nog op ons "best" ! ;-)
  6. pardon 4 april 2014 21:12
    Een jongen van bijna 16 jaar met een Belgische moeder en een Marokkaanse
    vader vraagt aan zijn moeder : "Ma ben ik Belg of Marokkaan?"
    De moeder antwoordt : "Ik ben Belg, ge zijt in België geboren, ge woont in
    België, dus gij zijt Belg."
    Vervolgens gaat de jongen naar zijn vader en stelt hem dezelfde vraag.
    De vader antwoordt : "Ik ben Marokkaan en ik ben het hoofd van het gezin,
    dus gij zijt Marokkaan. Maar waarom wilt ge dat weten?"
    Waarop de jongen antwoordt : "Wel ik wordt binnenkort 16 en ik zou graag een
    brommerke hebben zoals mijn vrienden. Ik wil alleen maar weten of ik het
    moet kopen of pikken
  7. Stocktimer 4 april 2014 23:37
    Vroeger was er ook in het westen weinig onderscheid tussen religie en staat, met alle ellende en ziekte tot gevolg. In het westen hebben we dit nu om begrijpelijke redenen afgeschaft. Want godsdienst is iets waarmee iemand zichzelf bedient, en nooit een ander, laat staan anderen dicteren, stenigen en noem al dat nutteloze gedoe maar op.

    Het is niet de bedoeling dat we in het westen nu enkele eeuwen terug in de tijd geworpen gaan worden, want daar komen we nu juist vandaan.

    Wie in Nederland woont, eet wat de Nederlandse Pot schaft. En wat mij betreft, in alle opzichten.
  8. Stocktimer 4 april 2014 23:49
    quote:

    100%sociaal schreef op 4 april 2014 23:46:

    Maar nu de hamvraag wat denkt Wilders van de beurs, gaan we nog stijgen of is het zakken?
    Houdt ie zich niet zo mee bezig. Ik heb hem er nog nooit over gehoord.
  9. Stocktimer 5 april 2014
    quote:

    Stocktimer schreef op 4 april 2014 23:37:

    Vroeger was er ook in het westen weinig onderscheid tussen religie en staat, met alle ellende en ziekte tot gevolg. In het westen hebben we dit nu om begrijpelijke redenen afgeschaft. Want godsdienst is iets waarmee iemand zichzelf bedient, en nooit een ander, laat staan anderen dicteren, stenigen en noem al dat nutteloze gedoe maar op.

    Het is niet de bedoeling dat we in het westen nu enkele eeuwen terug in de tijd geworpen gaan worden, want daar komen we nu juist vandaan.

    Wie nu in Nederland woont, eet wat de Nederlandse Pot nu schaft. En wat mij betreft, in alle opzichten.
  10. [verwijderd] 5 april 2014 09:41

    Derde overvaller juwelier Deurne slaapt niet meer
    www.omroepbrabant.nl

    Derde overvaller juwelier Deurne slaapt niet meer
    De derde overvaller van juwelierszaak Goldies in Deurne is doodsbang en vreest een arrestatie, zo laat een bekende van hem aan De Telegraaf weten. Twee van zijn mede-overvallers vonden vorige week vrijdag de dood bij de juwelier aan de Milhezerweg.

    Hij had beter ook de zaak in kunnen lopen, z'n twee matties doen een heerlijk tukje.
  11. [verwijderd] 5 april 2014 10:09
    De Telegraaf sprak met een sleutelfiguur uit de Marokkaanse gemeenschap in Eindhoven. Die zegt te hebben gesproken met de derde overvaller.

    Hij, een jongen van begin 20, zou een behoorlijk strafblad hebben en angstig thuis zitten. Hij is bang voor een arrestatie. De Marokkaanse gemeenschap zou willen dat hij zich aangeeft bij de politie.

    Het lijkt mij zeer op zijn plaats dat de eigen gemeenschap hem vandaag op het bureau aflevert of beter een 'Marinaatje' pleegt uit oogpunt van geleden imago-schade. Pas dan wordt de eigen verontwaardiging en al het imamgebrabbel van afgelopen vrijdag omtrent opvoeding een beetje geloofwaardig. Ook dit is weer een twintiger met een strafblad tot Rabat.
  12. [verwijderd] 5 april 2014 10:20
    DEURNE - Een Marokkaanse stichting heeft geld ingezameld voor de nabestaanden van Youssef F. Hij is één van de overvallers die vorige week de dood vond in juwelierszaak Goldies in Deurne. De stichting haalde bijna drieduizend euro op.

    De 29-jarige Youssef F. overviel vorige week samen met Abdel H. juwelierszaak Goldies in Deurne. Juweliersechtpaar Willy en Marina Sanders waren ook in de zaak op het moment van de overval. Wie er precies op wie heeft geschoten, is nog niet duidelijk. Mogelijk heeft juweliersvrouw Marina de fatale schoten gelost uit zelfverdediging.

    Stichting Bladi
    De Marokkaanse stichting Bladi vroeg via Facebook om donaties voor de begrafenis van F. Toen bleek dat het geld niet nodig was voor zijn begrafenis in het Marokkaanse Kenitra, is een deel van het opgehaalde bedrag gebruikt om de rekening van een Eindhovens mortuarium te betalen. De rest van het geld ging naar de familie.

    Youssef F. had hij een verblijfsvergunning voor Italië en woonde in Turijn. Tijdens de overval was hij even in Nederland. Volgens de stichting is de broer van Youssef na de overval vanuit Italië naar Nederland gereisd om de begrafenis van zijn doodgeschoten broer te regelen. "Hij heeft hulp gezocht bij de consulaten en geen enkel consulaat wil hem helpen om de jongen naar Marokko te vervoeren", schrijft de stichting.

    Arme moeder
    Bladi wilde met het ingezamelde geld met name de moeder van Youssef in Marokko steunen, die zou in armoede leven. Ook kon zij zo op een waardige manier afscheid nemen van haar zoon. De Marokkaanse moeder wist volgens de stichting niet wat Youssef precies deed in Europa. Wel voorzag hij in haar onderhoud.

    De beheerder van de stichting zegt op de Facebookpagina dat het hem erg raakt wat de moeder door moet maken: "Ik wil het niet goed praten wat hij heeft gedaan, dat is echt tussen hem en Allah."

    Youssef F. is donderdag naar Marokko gebracht om begraven te worden in de stad Kenitra.
  13. [verwijderd] 5 april 2014 10:24
    Resume':

    -De overval ligt aan de Nederlandse maatschappij cq. het gebrek aan stageplaatsen
    -De gemeenschap weet wie de derde overvaller is, maar geeft hem niet aan.
    -Een Nederlandse Marokkaanse stichting zamelt geld in voor een Italiaanse Marokkaan, die hier toevallig op fietsvakantie een overvalletje pleegt. Zou de winkeliersvereniging in Deurne ook een bijdrage krijgen?

    U kunt uw eigen conclusies trekken.

  14. forum rang 9 josti5 5 april 2014 10:29
    Zozo: een gemeenschap, die de derde dader de hand boven het hoofd houdt, in plaats van hem bij het politiebureau af te leveren...
    Weer een schoolvoorbeeld van de vrijwillig gekozen apartheid van deze groep bewoners in Nederland, maar niet 'van' Nederland.
    Maar wél in het bezit van een Nederlands paspoort...

    Een buitenparlementair (want die hebben óók kilo's boter op hun hoofd) onderzoek naar de hele welzijnsindustrie is zeer dringend noodzakelijk. Vervolgens leren van de talloze gemaakte fouten, en ander beleid maken.

    Mijn keurige Braziliaanse schoondochter, ooit in Zwitserland gearriveerd als au-pair van een Nederlands stel, later met hen naar Nederland vertrokken, afgestudeerd in Wageningen, getrouwd met een geboren en getogen Nederlander, samen vertrokken naar Brazilië, aldaar ieder een uitstekende job hebbend, zou op basis van de huidige regels geen werkvergunning meer in Nederland krijgen...

    Gelukkig is één van haar overgrootouders een Italiaan, 'en dus' mag zij een Italiaans paspoort aanvragen, waarmee zij als Europees ingezetene wél weer Nederland in zou mogen...
    Ben je wel een paar jaar verder, en een paar duizend euro armer...
    Leve de bureaucratie, met niet de dank aan het economische illegalenvolk, dat gemaakt heeft, dat de goeden onder de kwaden moeten lijden!


  15. Schaker1905 5 april 2014 11:00
    zozo de Hollanders zijn weer goed actief in de kinderporno industrie en seks met de kinderen in het buitenland gaat gewoon vrolijk door in landen zoals Thailand, Roemenië, Brazilië en ga zo maar door. Wat zijn die Hollanders toch akelige mensen voor die kinderen. Of moet ik ze toch niet over een kam scheren. Een stel laffe angstige zielige forumleden zitten hier achter hun computer hun gevoelens te verkondigen die ze in het dagelijks leven niet kunnen doen. Wat voor een zielig leventje moet je dan hebben. Leef maar lekker met die angst in je donkere zolder weet zeker dat jullie leven hier op de aarde een hel is.
  16. [verwijderd] 5 april 2014 11:07
    nieuws.marokko.nl/32210/vrouw-19-in-m...

    Speciaal voor jou ATM Machine, en google ook eens op schandaal kindertehuis Rabat. Je zal versteld staan, wat er bij gebrek aan geiten allemaal gebeurt.

    En even on topic blijven, wat vind jij van die geldinzamelingsactie? Gaat dat het imago van Marokkanen verbeteren?
1.360 Posts
Pagina: «« 1 ... 56 57 58 59 60 ... 68 »» | Laatste |Omhoog ↑

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.840
AB InBev 2 5.281
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.579 46.062
ABO-Group 1 18
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 8.861
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 160
ADMA Biologics 1 31
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.141
Aedifica 2 828
Aegon 3.257 319.985
AFC Ajax 537 7.010
Affimed NV 2 5.734
ageas 5.843 109.775
Agfa-Gevaert 13 1.853
Ahold 3.536 73.977
Air France - KLM 1.024 34.302
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.681
Alfen 12 15.960
Allfunds Group 3 1.122
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.246
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 323
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.484 114.755
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.819 240.139
AMG 965 125.574
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.512
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 378
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.101
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 313
Arcadis 251 8.613
Arcelor Mittal 2.023 318.570
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 266
arGEN-X 15 9.085
Aroundtown SA 1 175
Arrowhead Research 5 9.247
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.523
ASML 1.762 76.393
ASR Nederland 18 4.117
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 322
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.614
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.657

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 18 april

    1. NSI Q1-cijfers
    2. Sipef Q1-cijfers
    3. Sligro Q1-cijfers
    4. NL werkloosheid maart
    5. Deliveroo trading update
    6. Easyjet trading update
    7. Econocom Q1-cijfers
    8. PostNL €0,03 ex-dividend
    9. Procter & Gamble Q1-cijfers
    10. VS steunaanvragen - wekelijks
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht