Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Aandeel

RoodMicrotec NL0000440477

Laatste koers (eur)

0,336
  • Verschill

    0,000 0,00%
  • Volume

    0
  • Bied

    -  
  • Laat

    -  
+ Toevoegen aan watchlist

rood microtec

20.166 Posts
Pagina: «« 1 ... 119 120 121 122 123 ... 1009 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 10 juli 2014 21:36
    quote:

    Anonimus schreef op 10 juni 2014 20:59:

    Wat een hoop gezwam op dit forum. 's-Ochtends wordt er geroepen om te kopen om vervolgens in de middag te roepen dat er beter verkocht kan worden vanwege "de correctie" die er aan zit te komen. Echt onderbouwde posts zie ik niet (of bijna niet). Ik volg dit aandeel al heel, heel erg lang. Vroeger toen het aandeel ooit eens 0,96 aantikte om vervolgens af te dalen naar Davy Jones' locker zoals dat zo mooi wordt benoemd in Pirates of the Caribbean. Ik kan hier dus nog heel wat vertellen maar heb daar geen trek in. Het enige wat ik kan melden is dat je op je qui vive moet zijn met dit aandeel. Het heeft wel eens vaker zogenaamd laten zien aantrekkelijk te zijn om vervolgens kei hard terug naar "af" te gaan. Ik heb wel eens geroepen dat de grote jongens (zeker bij Pennies) de koers bepalen en niet simpele kleine beleggers en ik zeg dit met respect want ook ik ben een simpele kleine belegger. Denk je nou echt dat een big fish zich op dit forum gaat begeven? Wij kunnen alleen mee profiteren van wat de grote heren (of dames) veroorzaken. Wel zie ik een verschil in de berichtgeving van Rood Microtec, het straalt wat meer vertrouwen uit. Ben benieuwd wat de verdere berichtgeving later dit jaar zal zijn, want daar gaat het om! In het verleden zijn wel eens vaker suggestieve opmerkingen gemaakt door Rood omtrent een mogelijke samenwerking of overname of zelfs investeringen in China, het glas was altijd half vol of half leeg, geen duidelijkheid dus. Laat je dus niet op de spreekwoordelijke tuin leiden (of later misschien wel "lijden"). Het kan zo weer verkeren als blijkt dat de verwachtingen toch enigszins te hoog waren ingezet. Laten we deze keer dan maar hopen dat de weg terug echt is ingezet maar let wel: 1 zwaluw maakt nog geen zomer, zeker bij Rood niet. Daar zijn mijns inziens wel eerst 10 zwaluwen voor nodig. Zoals mijn leraar vroeger zei: een gewaarschuwd man en/of vrouw telt voor twee.
  2. forum rang 4 Beursgoeroe 10 juli 2014 22:16
    do 10 jul 2014, 16:52

    IBM steekt $38 miljard in nieuwe chips
    door onze financiële redactie

    AMSTERDAM -
    IBM investeert komende jaren $38 miljard in de ontwikkeling van nieuwe, kleinere chips.

    Het bedrijf zegt de zekerheid te hebben dat de race naar steeds kleinere microchips mogelijk blijft. Dat bedrag is $3 miljard hoger dan aanvankelijk gemeld. Microsoft begint ook met vernieuwing van randapparatuur die het mogelijk moet maken deze nieuwe generatie chips in kleinere apparaten te verwerken

    vers van de pers, voor de liefhebber .......
  3. ch@rter 10 juli 2014 22:30
    quote:

    positive vibrations schreef op 10 juli 2014 17:48:

    [...]Voor u is het duidelijk zegt u?.
    Vanwaar dan de negatieve ondertoon?.
    Ik heb aangegeven dat wat zij op hun site als download persbericht publiceren voor velen wartaal lijkt.!
    Een goede journalist zou het omzetten in A.b.n opdat het verhaal niet uit zijn verband getrokken word en verkeerd geformuleerd .
    Begrijpt iedereen dan ook een koopcontract dat bij een notaris word opgesteld?
    Dat is ook niet in de taal zoals we over het algemeen praten.
    Nu zijn er aandeelhouders met obligatie pakketten en deze zullen zeker niet ingestapt zijn als het niet een rendabel bedrijf met perspectief zou zijn :):):):).
    Dus u spreekt uzelf misschien tegen of heeft helemaal geen belang in dit aandeel of bedrijf.
    Voor mij is het duidelijk.
    Ik zie het als een realistische uiteenzetting.
    Bij de notaris wordt alles duidelijk als je hem verzoekt de stukken voor te lezen. En als jij dat wilt in jip en janneke. Jij betaald hem toch!

    Kortom ik spreek mijzelf niet tegen of voor.
    Heb gewoon een realistische kijk op zaken.

    Offertes, daar worden de gemiddelde ophaarden mee aangestoken door nederlanders. Zo zie ik dat.

    De beste zaken worden gedaan op de achterkant van een bierviltje, wat sinds jaar en dag nog steeds zo is. Direct zaken doen, waar wij goed in zijn in hollandia. Geen gelul met oud papier. Dat noem ik idd lucht.
    De directeuren/ceo's/fco's bepalen op het bierviltje wat er gebeurt, de juristen maken wat oud papier aan en wordt getekend.

    Wat Rood nu publiceerd wijkt niet veel af van wat ze al jaren doen.
    Rood toont herstel, zie ik al jaren in pb's voorbij komen.

    Tip: korte ritjes als je laat bent ingestapt ( ik denk jij rond de 0,26 pas) de oude garde vanaf de 0.15 kijkt het nog even aan. Maar die zijn eerder al te hebberig geweest, en weten wat er weer kan gebeuren.

    Heren winst=winst

    Succes.
  4. [verwijderd] 10 juli 2014 22:34
    Veel frustratie op dit forum, het lijkt Imtech wel. 13% munder omzet is terug naar af en offertes zijn nog geen omzet. Heel vaak zie je vlak voor de cijfers optimisme en vaak is het verstandig om dan te verkopen omdat de cijfers tegenvallen. Vaak, niet altijd natuurlijk.Cijfers moeten per definitie goed zijn lijkt het wel tot dat het tegendeel bewezen wordt Iedereen mag daar op gokken maar moet rekening houden met een terugslag.
  5. positive vibrations 10 juli 2014 23:23
    Telefoontje met de heer Nijenhuis.!
    Ik heb nu net de heer Nijenhuis er persoonlijk over gesproken over het hoe en waarom de publicatie niet is gedaan op meerdere sites en waarom er zo voorzichtig word geformuleerd.
    De heer Nijenhuis melde mij dat hij voorzichtig moet zijn met het publiceren over orders en de offertes zijn dus klanten die in de portefeuille zitten en het aantal klanten groeit nog steeds.
    Hij gaf aan dat als men het over orders heeft , het binnen de semi conductor markt niet altijd een zekerheid is dat het product in één keer kan worden geleverd en dat producten onderhevig zijn aan kwaliteit eisen.
    Een product word immers pas geleverd na getest te zijn en goedgekeurd.
    Ook gaf hij aan dat Rood meermaals zich geschaamd heeft over hun prestaties.
    De weg die men ingeslagen is is te investeren in coóperaties aan te gaan met bedrijven waar men in investeert waar producten vervaardigd worden en men de personeelslast niet van draagt.
    Ik persoonlijk vind dat heel verstandig.
    Men wil minder de breedte in gaan en wat centraler blijven en doelgerichter.
    Hij geeft aan met hun public relations in overleg te zijn een heldere berichtgeving / persbericht in zeer korte tijd uit te brengen waar hij niet teveel blootgeeft waardoor hij met concurrenten in de problemen kan komen en zijn kansen verspeeld op de semi conductor markt.
    De semi conductor markt is nu de grootste industrie in de wereld en men moet niet alleen denken aan computers maar vooral de enorme groei van de vraag binnen de groeiende auto industrie waar meerdere nieuwe automerken in opkomst zijn.
    De omzet gaat zeker een groei doormaken en hij weet te vertellen dat Rood nog nooit zo,n grote groei van de order portefeuille heeft meegemaakt.
    Uiteraard wil men uitgroeien tot en veel groter bedrijf en daarom wil men ook een grotere omzet genereren om te kunnen expanderen in alle opzichten.
    Ik heb ook aangegeven aan de heer Nijenhuis dat de aandeelhouders het liever zien een wat regelmatiger ritme te willen zien in berichtgevingen.
    In de vorm van klanten die men erbij krijgt en de orde van grote of omvang van de ontwikkelingen die er gemaakt zijn.
    Dit allemaal om de volumes in het aandeel maar ook meer waarde in het aandeel te genereren , omdat de aandeelhouders alleen maar in iets willen beleggen wat ook een zekere regelmatige groeibeweging doormaakt.
    Hij is het ermee eens dat de koers lange tijd te laag is en dat de aandeelhouders meer geinformeerd behoren te worden in de vorm van een persbericht.
    Hij melde ook dat hij zich er minder mee bezighoud omdat hij daarvoor ook personeel in dienst heeft en een public relations bureau die elk woord tegen elkaar afweegt.
    Er moet inhoudelijk ook iets te melden zijn zegt hij en dat doet men dan ook wel in vakbladen maar overweegt de media daar meer voor te gebruiken om ook de klein aandeelhouders te informeren.
    Hij kon en mocht er niet teveel over loslaten , maar Rood heeft er vooralsnog nooit zo goed voorgestaan als heden ten dage.
    Het vooruitzicht is positief en naar wat hij weet te vertellen komt er nog meer goeds in het verschiet wat misschien wel in onderhandelingsfase is zo melde hij.
    Ik heb hem bedankt en gezegd dat ik het niet verwacht had van hem persoonlijk dit telefoontje te krijgen en hij er zo open en uitgebreid de tijd ervoor zou nemen.
    Dit gesprek vond plaats om vanavond 22:25 en duurde knap een half uur.
  6. forum rang 8 lucas D 10 juli 2014 23:24
    quote:

    Henk.L. schreef op 10 juli 2014 18:24:

    [...]

    Heb je nog steeds niks geleerd van jouw jarenlange belegging in Sopheon ?
    Ook dat aandeel heb je jarenlang bijna met hand en tand verdedigd tegenover eenieder die negatief er over schreef .
    En wat was het uiteindelijke resultaat ?
    Afnokken met de staart tussen de benen.
    Ik zie vergelijkenis met Rood , ook hier worden steeds weer de vooruitzichten veel te rooskleurig aan de man {aandeelhouder }gebracht, net zoals Sopheon dat vele jaren is gelukt,maar de aandeelhouders er nu niet meer instinken .
    Henk doe niet zo ziekelijk gefrustreerd.
  7. positive vibrations 10 juli 2014 23:26
    Ik wil hiermee zeggen dat de heer Nijenhuis wel degelijk interesse heeft in de mening van de aandeelhouder zowel klein als groot en hij bezig is met de aan hem gevraagde zaken om wat meer openbaarheid te geven als het gaat om de ontwikkelingen in de richting van de aandeelhouders en belanghebbenden.
  8. [verwijderd] 10 juli 2014 23:44
    quote:

    positive vibrations schreef op 10 juli 2014 23:26:

    Ik wil hiermee zeggen dat de heer Nijenhuis wel degelijk interesse heeft in de mening van de aandeelhouder zowel klein als groot en hij bezig is met de aan hem gevraagde zaken om wat meer openbaarheid te geven als het gaat om de ontwikkelingen in de richting van de aandeelhouders en belanghebbenden.
    En dat doet hij via een onderonsje met jou? Een half uur lang aan de telefoon? My god....
  9. forum rang 8 lucas D 10 juli 2014 23:45
    quote:

    positive vibrations schreef op 10 juli 2014 23:26:

    Ik wil hiermee zeggen dat de heer Nijenhuis wel degelijk interesse heeft in de mening van de aandeelhouder zowel klein als groot en hij bezig is met de aan hem gevraagde zaken om wat meer openbaarheid te geven als het gaat om de ontwikkelingen in de richting van de aandeelhouders en belanghebbenden.
    Bericht gelezen, ziet er goed uit en ik geloof je op je blauwe ogen dat het plaatsgevonden heeft. Het versterkt mijn visie over Rood. Laat anderen maar kletsen en vaar je eigen koers.
  10. positive vibrations 11 juli 2014 00:18
    quote:

    MADNESS schreef op 10 juli 2014 23:44:

    [...]
    En dat doet hij via een onderonsje met jou? Een half uur lang aan de telefoon? My god....
    Ja meneer u kent mijn werkwijze niet en ik was er eerlijk gezegd ook verbaasd over dat ik niet een PR mannetje of iemand anders aan de lijn kreeg.
    En dat nog om deze tijd.
    Hij kwam uit een bespreking en was nog bij een bedrijf langs geweest , en vond het toch bijzonder dat iemand vragen en argumenten had omtrent de publicatie.
    Hij vroeg nog waar ik woonde en of ik op de aandeelhoudersvergadering aanwezig was geweest.
    Ik gaf aan geen groot aandeelhouder te zijn maar de vraag namens de kleine beleggers te stellen.
    Omdat dat de mensen zijn die met een kleinere portemonnee toch voor een groot deel handelen in de betaalbare fondsen.
    En hun centen net zo goed zijn ook al hebben ze minder te besteden als de van groot investeerders.
    Want vele kleintjes maken ook verschil.
    Hij was blij de mening over het hoe en wat er zo gedacht en besproken word.
    Ik gaf aan dat de mening was dat er nogal veel herhaald word en het altijd maar beloftes lijken die achteraf tegenvallen .
    Hij vond zelf ook dat het lange tijd heeft tegengevallen en het meer hoop was dan dat men waar kon maken.
    Maar ook dat dat nu niet het geval is en men een andere weg is ingeslagen.
    Ja en een half uur openheid en daarbij te mogen horen dat hij het knap vond dat ik het bij het rechte eind had en precies begreep wat ze nu voor weg zijn ingeslagen.
    Er werd mij niet verboden dit met jullie te delen ook al zij hij wel dat hij deels behoudend en voorzichtig moet zijn over wat en met wie ze in zee gaan.
    Dit omdat concurrenten het in het verleden hem behoorlijk moeilijk hebben gemaakt.
    Ja Madness , dit is geen knip en plakwerk en de waarheid en niets anders dan de waarheid.

    Ik heb het niet ergens gelezen maar uit zijn eigen mond horen komen.
    Vind dat iets waar ik veel waardering voor heb.
    En ik geloof echt dat hij mij heeft geprobeerd iets wijs te maken.

    Veel sukses morgen en hopen dat er wat meer mensen vertrouwen gaan krijgen in de nabije toekomst :):):).
  11. positive vibrations 11 juli 2014 01:43
    En heer Madness ik wil hierbij tegen u zeggen dat ik het zeer betreur als u zich op uw tenen getrapt voelt.
    Dit is niet mijn intentie en vind het ook niet passen binnen het forum of waar dan ook.
    Het lijkt mij dan ook gepast om niet verder op de man te spelen of uitspraken te doen die verkeerd opgevat kunnen worden.
    Mijn excuus als ik u irriteer, maar het is ook niet netjes van u als u zo reageert zoals u gedaan heeft in enkele reacties .
    En het zou u sieren als u bij deze symbolisch mijn handreiking aanvaard.
    Vriendelijke groet :):):) Positive.
  12. forum rang 4 Sentiment 11 juli 2014 06:23
    quote:

    positive vibrations schreef op 10 juli 2014 23:23:

    Telefoontje met de heer Nijenhuis.!

    Mijn complimenten!
    Wat goed dat jij werkelijk de moeite genomen heeft om je ongenoegen over het persbericht te geven.
    En geweldig bedankt dat je dit met ons gedeeld heeft.
    Het is voor mij reden om het aandeel weer te gaan volgen.
20.166 Posts
Pagina: «« 1 ... 119 120 121 122 123 ... 1009 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in
Premium

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van BeursDuivel en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 55% korting!

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 19 april

    1. Japan inflatie maart 2,7% YoY volitaliteit verwacht
    2. WDP Q1-cijfers
    3. EU producentenprijzen maart
    4. VK detailhandelsverkopen maart
    5. Fra ondernemersvertrouwen april
    6. KPN €0,098 ex-dividend
    7. CM.com jaarvergadering
    8. NSI jaarvergadering
    9. American Express Q1-cijfers
  2. 22 april

    1. NL investeringen februari
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht