Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Vraag het Imtech!

Vraag het Imtech!

Aankondiging voor Imtech-volgers: volgende week interviewen Pieter Kort en ik Gerard van de Aast van Imtech. U weet dat er op 7 oktober een BAVA zit aan te komen. Uiteraard willen we uit het gesprek halen wat er in zit en daar hebben wij u ook voor nodig.

We willen ons in het interview richten op de toekomst - want alleen die is relevant voor beleggers, dus we spitsen het gesprek toe op hoe Imtech denkt in de toekomst waarde te scheppen.

Omdat Imtech van de aandeelhouders is en velen daarvan zich hier op IEX ophouden willen we graag weten op welke vragen u antwoord zou willen hebben. Even de spelregels:

  • Stel uw vragen hieronder in de comments, maar zorg dat ze wel on-topic zijn
  • Wat is gebeurd is gebeurd. Wie gaat schelden, zuigen of tieren of op een andere manier zijn (al dan niet terechte) frustratie kwijt moet is af. Zeuren doet u maar elders.
  • Geen vragen aub over wat Van de Aast over de koers denkt of voorspelt, want daar kan en mag hij toch geen antwoord op geven.

Als u hier massa's vragen dropt kunnen wij die natuurlijk niet allemaal stellen. Dus wees selectief, dat zullen wij ook zijn. We krijgen zo in ieder geval wel een beeld van wat er onder u leeft en wat de meest prangende vragen zijn. Een vriendje in de markt die ik terloops vertelde dat wij Van de Aast interviewen, is er ook al als de kippen bij. Hij reageert per omgaande:

Ha AJ,

Vragen voor Imtech
Wat vindt hij van de rol die de banken hebben gespeeld?
Zag hij geen kansen om met private equity partijen in zee te gaan?
In hoeverre ziet hij imagoschade bij zijn klanten?
Hoe onderscheidt Imtech zich van haar concurrenten?

Enfin, kom maar op met uw Imtech-vragen. Als beloning krijgt u van ons een mooi Imtech-verhaal, eind volgende week. Pieter en ik beloven u dat we er een lang leesverhaal van maken. 

Arend Jan Kamp is senior content manager van IEX. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.