Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Aandeel

ArcelorMittal LU1598757687

Laatste koers (eur)

23,800
  • Verschill

    +0,290 +1,23%
  • Volume

    2.676.573 Gem. (3M) 2,4M
  • Bied

    23,750  
  • Laat

    23,930  
+ Toevoegen aan watchlist

ARCELOR MITTAL OKTOBER 2014

2.837 Posts
Pagina: «« 1 ... 36 37 38 39 40 ... 142 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. finance2u 9 oktober 2014 21:47
    Ik vind het juist slim om in tijden dat alles op zijn gat ligt te investeren...je koopt zo voor een prikkie bedrijven of belangen op en de rente staat historisch laag! Daarnaast is de schuld van arcelor al hoger geweest dan nu en het lijkt me dat de directie van arcelor veel beter in staat is in te schatten of de risico's aanvaardbaar zijn.aandeelhouders moeten vervolgens vertrouwen hebben in dat management dat zij het juiste beleid voeren...tot nu toe heb ik dat, de manipulatie van ijzerertsprijzen hebben ze niet zelf in de hand en kan evengoed weer ombuigen. Ik geloof in de toekomst van arcelor...wat de koers op zeer korte termijn doet weet ik niet, maar van een deel winst op putopties koop ik weer aandelen op lager niveau...daarmee hoop ik op termijn flink te verdienen.
  2. [verwijderd] 9 oktober 2014 21:51
    Correlatie koers MT met DAX is opzienbarend dus het zullen wel wat computer-algos zijn die de koers bepalen.

    EDIT: Zelfde geldt voor DOW/MT.

    Beleggers wachten af, niemand die instapt of uitstapt.
  3. [verwijderd] 9 oktober 2014 22:02
    quote:

    Armoe is weer troef schreef op 9 oktober 2014 21:51:

    Gaat hard in de States. Dow bijna 2% eraf. Mittal bijna 4
    Goh lijkt imtech wel vandaag ben helemaal van slag.
  4. forum rang 7 rene l 9 oktober 2014 22:05
    Het is vandaag allemaal niet echt best.

    Gisteravond in de States nog eurofie over de lang laag blijvende rente, uiteraard mooi, de onderliggende reden onderstreept wel iets anders.
    Vanmorgen begon alles in opperbeste stemming maar het werd al snel de kop ingedrukt.
    Wat was het nieuws, mevr. Lagarde doet nu weer uitspraken dat het met de economie bij ons slecht gesteld is, eigenlijk is dit geen nieuws, dit weten we tenslotte al, eigenlijk vind ik haar gewoon een eng wijf.
    Haar voorganger DSK werd tenslotte ergens in Zuid-Amerika subtiel gewipt omdat hij een bepaald verdrag waarmee we onze wil in de handen van de Amerikanen zouden leggen niet wilde ondertekenen.

    Tja, de sancties richting de Russen missen hun uitwerking niet, bedrijven en ondernemers die er part nog deel aan hebben krijgen het voor hun kiezen.
    Prima toch, ik heb steeds meer het idee dat de Yanks ons gewoon op de knieen willen hebben voordat ze toeslaan.
    Stop toch acuut met deze onzin.

    Al met al hebben de fondsen genoteerd op Amsterdamned weer flinke averij opgelopen, de States komen er zoals gewoonlijk min of meer ongeschonden uit.

    De wereld bestaat uit list en bedrog en mensen liegen en bedriegen dat het gedrukt staat.
    Vandaag na de bouwfraude, zorgsjoemelaars is er zowaar stichtingsfraude boven water gekomen waarbij zelfs aan twee kanten geld gejat wordt, het moet toch niet gekker worden, het kan gewoon bij ons, ik doneer nooit geen ene cent meer.
    Timmerlat heeft zich ook versproken, zijn bedje is nu gespreid, zijn er overigens nog meer details die hij onder de pet houdt.
    Van een politicus kun je zeggen wat je wilt, één ding is zeker, wanneer hij of zij de mond opentrekt weet je dat er alleen maar leugens uit komen, en het gekke is dat we het allemaal maar slikken als zoete koek.

    Zelf vind ik de beurs een totaal ongecontroleerde, diep trieste, wazige, brakke bende waarbij volgens mij aan alle kanten flink op subtiele wijze gemanipuleerd wordt.
    In Nederland mag je de waarheid toch niet meer zeggen, vandaag weer de hetze tegen Wilders, uit enthousiasme één woordje te weinig gezegd en hij wordt vol overgave gemangeld door de concurrentie die hem liever kwijt dan rijk is, hij durft gewoon te zeggen wat het overgrote deel van het volk denkt maar te schijterig is om het in openbaarheid te zeggen.
    Gelukkig is vandaag ook bevestigd dat het voor Zwarte Piet helemaal niet zo zwart gesteld is, Appie heeft slappe knieen en gaat bij ons voor de zekerheid maar in de ban.

    Je kunt uiteraard blijven denken in bedreigingen, volgens mij ben je dan een kansloos type zonder ruggegraad, zelf ben ik meer het type dat liever kansen op zoekt zonder de realiteit uit het oog te verliezen.
    In ieder geval ben ik het type dat nooit van zijn leven short zal gaan omdat zoiets niet in mijn genen zit.

    De totale wereldeconomie zal volgend jaar toch weer een slordige 3% groei vertonen.
    Het moet wel heel erg gek gaan wil Mittal hier geen voordeel uit halen.

    Ik zucht maar eens even diep, ga buiten nog even genieten van wat blikken bier en steek er een paar op.
    Morgen komt gewoon de zon weer op.
  5. Mick75 9 oktober 2014 22:15
    quote:

    frenk7 schreef op 9 oktober 2014 21:09:

    [...]
    Bij de 2de kwartaal cijfers gaf Arcelor Mittal een winstwaarschuwing met als enige reden de lage ijzererts prijs. De ijzererts prijs was toen veel hoger dan nu en de verwachting van Arcelor Mittal ook.

    De resultaten van Alcoa had ik juist ingeschat in tegenstelling tot de analisten.
    Ik zat op max 0,15, de analisten dacht ik op 0,21 en het is 0,12 geworden niet slecht van mij dacht ik.
    Het was trouwens weer een mooi voorbeeld van de boel belazeren. Alcoa gaf aan 0,12 en zo komt het ook in de boeken dus dat is het officiële cijfer. Echter de (marketing?) mensen van Alcoa noemde ook 0,31 als men wat kosten als "exclusief" bestempelde. Nog al een verschil 0,12 of 0,31. En wat deed de media wel men vermelde meestal alleen de 0,31 zonder de clausule. En zo worden beleggers dus op het verkeerde been gezet althans dat hoopt men. Het aandeel Alcoa daalt vandaag 5% dus men is er niet ingetrapt maar wel een gemene rotstreek. Als het echt 0,31 was stond het nu 5% hoger.
    300 miljard is veel geld maar voor de gehele economie in Europa slechts een druppeltje. Er moet veel meer gebeuren (politiek) en dan nog zal het lang duren.
    "Bij de 2de kwartaal cijfers gaf Arcelor Mittal een winstwaarschuwing met als enige reden de lage ijzererts prijs. De ijzererts prijs was toen veel hoger dan nu en de verwachting van Arcelor Mittal ook."

    Arcelor stelde tijdens Q2 haar gemiddelde iron ore spot price voor 2014 bij van $120 naar $100 voor 2014. Al zou de prijs in de laatste drie maanden van dit jaar zakken naar $ 75 (nu $82) dan nog komt de gemiddeld prijs voor 2014 uit op $ 98. Dus die $ 100 lijkt mij niet al te ver van de waarheid. Daarnaast denk ik dat de productiekosten bij Arcelor ook flink naar beneden zijn gegaan. Als BHP Billiton het kan waarom Arcelor niet.
    De koers van Arcelor na aankondiging van hun winstwaarschuwing (EBITDA van 8 naar 7bil), let wel, winst, viel in alle paniek naar 10.50EUR om daarna weer op te klimmen naar 12EUR. Nu zit de koers onder de 10EUR. Speculeren op een verdere daling lijkt mij gekkenwerk.

  6. [verwijderd] 9 oktober 2014 22:16
    US flink down vandaag. Morgen nieuwe bodem staat vast.
    Als je de (negatieve) trend door trekt dan komt men uit op 6 euro.
    Bij IMTECH en BAM ging dat ook plots. Alles leek daar ohhh zo rooskleurig.
  7. Mick75 9 oktober 2014 22:22
    quote:

    CHIMPANZI schreef op 9 oktober 2014 22:16:

    US flink down vandaag. Morgen nieuwe bodem staat vast.
    Als je de (negatieve) trend door trekt dan komt men uit op 6 euro.
    Als je de negatieve trend van de afgelopen week doortrekt komt je voor het einde van november uit op 0.
    Snuf... ben jij dat?
  8. Schaker1905 9 oktober 2014 22:24
    quote:

    CHIMPANZI schreef op 9 oktober 2014 22:16:

    US flink down vandaag. Morgen nieuwe bodem staat vast.
    Als je de (negatieve) trend door trekt dan komt men uit op 6 euro. Zelfs lager kan ook wel.
    Bij IMTECH en BAM ging dat ook plots. Alles leek daar ohhh zo rooskleurig.
    Management van Bam heeft gefaald veel verliesgevende projecten. Imtech is door fraude naar de kloten gegaan. Beide fondsen heeft management gefaald. Nu doet het management van mittal juist goede dingen, verkeerde vergelijkingen van jou
  9. frenk7 9 oktober 2014 22:27
    quote:

    Howard Cain schreef op 9 oktober 2014 21:41:

    [...]
    Helder verhaal Frenk7 en dank voor je uitgebreide reactie. Heb je in je berekening voor het 3e kwartaal ook rekening gehouden met de groei in afzet van staalverkoop?
    De staal verkoop is een lastige. Ik verwacht uit de VS een plus, maar uit Europa waar Arcelor Mittal groter is een min. Brazilïe daar is Arcelor Mittal ook heel groot zal ook een min zijn. Ik denk niet dat de VS alles gaat goed maken dus er zal wel een min zijn maar hoe groot?

    Het grootste probleem zal denk ik niet van de staal kant komen maar zit bij de mijnen.
    Naast de lage ijzererts prijs is daar nog een probleem kijk maar eens hoeveel extra ijzererts men in de eerste helft 2014 verkocht heeft. Echter de lage prijs nu heeft als oorzaak vraag uitval en het is bekend dat er in China veel voorraad ijzererts is opgebouwd in de eerste helft 2014. Dus wat zal de ijzererts omzet aan derden in het 3de kwartaal zijn? Ik denk echt stukken lager.
  10. [verwijderd] 9 oktober 2014 22:30
    quote:

    Armoe is weer troef schreef op 9 oktober 2014 19:36:

    Mmm, big selloff in the States gaande. Beurzen staan op kraken. Lagarde waarschuwt voor nieuwe recessie, staalprijzen dalen, overcapaciteit...morgen vrijdag, de dag voor het weekend waarin nog meer ellende de economie en wereld ingestampt kan worden. Morgen billetjes tegen elkaar voor de long zitters denk flink onder de 10 morgen. Koersdoel van 6 euro komt rap dichterbij. Jammer dat ik de link niet meer kon vinden mbt de dalende trend, lagere toppen en bodems, en het strong Sell advies.
    100% mee eens.
    Stagnerend economie, corrigerende indexen (gebakken lucht gaat een keertje toch uitbarsten), overproductie staal, heftige concurrentie vanuit China, dalende prijzen ijzererts, te hoog schuldlast van het bedrijf, aanstaande emissie, tegenvallende autoverkoop.
    Kortom die 6 euro zien we zeer binnenkort verwacht ik.
  11. frenk7 9 oktober 2014 22:42
    quote:

    Mick75 schreef op 9 oktober 2014 22:15:

    [...]

    "Bij de 2de kwartaal cijfers gaf Arcelor Mittal een winstwaarschuwing met als enige reden de lage ijzererts prijs. De ijzererts prijs was toen veel hoger dan nu en de verwachting van Arcelor Mittal ook."

    Arcelor stelde tijdens Q2 haar gemiddelde iron ore spot price voor 2014 bij van $120 naar $100 voor 2014. Al zou de prijs in de laatste drie maanden van dit jaar zakken naar $ 75 (nu $82) dan nog komt de gemiddeld prijs voor 2014 uit op $ 98. Dus die $ 100 lijkt mij niet al te ver van de waarheid. Daarnaast denk ik dat de productiekosten bij Arcelor ook flink naar beneden zijn gegaan. Als BHP Billiton het kan waarom Arcelor niet.
    De koers van Arcelor na aankondiging van hun winstwaarschuwing (EBITDA van 8 naar 7bil), let wel, winst, viel in alle paniek naar 10.50EUR om daarna weer op te klimmen naar 12EUR. Nu zit de koers onder de 10EUR. Speculeren op een verdere daling lijkt mij gekkenwerk.

    Je bent de feiten aan het verdraaien wat betreft de ijzererts prijs.
    Dit staat er op de website van Arcelor Mittal:

    Outlook and guidance
    The 2014 guidance framework remains valid. Reflecting the weaker than expected iron ore price, this underlying assumption has been adjusted to $105/t (from $120/t previously) implying a second-half average of $100/t. All other components of the framework remain unchanged. As a result, the Company now expects 2014 EBITDA in excess of $7.0 billion.
    corporate.arcelormittal.com/news-and-...

    Arcelor Mittal verwachte eerst 120 gemiddeld voor het gehele jaar 2014 en heeft dat voor geheel 2014 teruggebracht tot 105 gemiddeld.
    Uitgaande van een gemiddelde prijs van 100 voor de 2de helft van 2014.

    En die gemiddelde van 100 voor de 2de helft gaat dus niet gehaald worden.
  12. [verwijderd] 9 oktober 2014 22:45
    Jullie zijn gek ! Wat denken jullie nou? Eeuwige daling op dit stagnerende groeinieuws. Koers bijna zo laag als toen de index op 280 punten stond. Daling geweest chapeau. Bedrijf is intrinsiek ruim 25 euro p.a. waard. Zes euro p.a. zal faillissement betekenen. Het zijn hedgefund bedrijven die t verschil maken. Als die terugkopen zijn jullie haas en consorten. Weinig succes gewenst. Up is coming up!
  13. [verwijderd] 9 oktober 2014 22:46
    quote:

    CHIMPANZI schreef op 9 oktober 2014 22:30:

    [...]

    100% mee eens.
    Stagnerend economie, corrigerende indexen (gebakken lucht gaat een keertje toch uitbarsten), overproductie staal, heftige concurrentie vanuit China, dalende prijzen ijzererts, te hoog schuldlast van het bedrijf, aanstaande emissie, tegenvallende autoverkoop.
    Kortom die 6 euro zien we zeer binnenkort verwacht ik.

    stagnerend maar wel groeiende !!
  14. forum rang 5 Porscheknakker 9 oktober 2014 23:00
    Je wordt toch zo moe van al die opnaaiers hier op het forum. Alle aandelen zijn het haasje op een paar uitzonderingen na. Amerika wil gewoon dat de aandelen op de Europese beurzen omlaag gaan. Dat ziet een blinde nog. De Amerikaanse beurs staat veel te hoog, zodat de op aandelen in de AEX geboden gaat worden, echter die moeten wel nog wat omlaag. Deze daling heeft niets met het bedrijf te maken. Er zijn weinig of geen particulieren die nu verkopen.
    De beursbonzen zijn onderling aandelen aan het kopen en verkopen of andersom.
    Uiteraard zullen wel wat figuren schijt in de broek krijgen en verkopen dan maar met verlies.
  15. [verwijderd] 9 oktober 2014 23:12
    quote:

    frenk7 schreef op 9 oktober 2014 22:27:

    [...]
    De staal verkoop is een lastige. Ik verwacht uit de VS een plus, maar uit Europa waar Arcelor Mittal groter is een min. Brazilïe daar is Arcelor Mittal ook heel groot zal ook een min zijn. Ik denk niet dat de VS alles gaat goed maken dus er zal wel een min zijn maar hoe groot?

    Het grootste probleem zal denk ik niet van de staal kant komen maar zit bij de mijnen.
    Naast de lage ijzererts prijs is daar nog een probleem kijk maar eens hoeveel extra ijzererts men in de eerste helft 2014 verkocht heeft. Echter de lage prijs nu heeft als oorzaak vraag uitval en het is bekend dat er in China veel voorraad ijzererts is opgebouwd in de eerste helft 2014. Dus wat zal de ijzererts omzet aan derden in het 3de kwartaal zijn? Ik denk echt stukken lager.
    Verdomd lastig jazeker, vooral om een realistisch koersdoel te stellen. Het door jou gestelde koersdoel van 6-7 euro (?) gaat wel uit van gitzwart scenario welke is gebaseerd op een triple-dip scenario, overigens niet geheel onrealistisch mocht de economie in China naast Europa ook meer tekenen van afkoeling vertonen. De onrusten in Hong Kong baren mij daarom ook zorgen, het neerslaan van een mogelijk hernieuwd en heviger protest zou kunnen leiden onrusten elders in China, althans dat is mijn mening.
  16. frenk7 9 oktober 2014 23:45
    quote:

    Howard Cain schreef op 9 oktober 2014 23:12:

    [...]

    Verdomd lastig jazeker, vooral om een realistisch koersdoel te stellen. Het door jou gestelde koersdoel van 6-7 euro (?) gaat wel uit van gitzwart scenario welke is gebaseerd op een triple-dip scenario, overigens niet geheel onrealistisch mocht de economie in China naast Europa ook meer tekenen van afkoeling vertonen. De onrusten in Hong Kong baren mij daarom ook zorgen, het neerslaan van een mogelijk hernieuwd en heviger protest zou kunnen leiden onrusten elders in China, althans dat is mijn mening.
    Ik reken op 2 problemen die samenkomen:
    De specifieke problemen voor Arcelor Mittal zoals ik al aangaf.
    De beurzen die zowel in Europa als in de VS door centrale bank stimulering te hoog zijn gestegen. De beurzen zijn daardoor veel te ver vooruit gelopen op de economie zelf en dit gat gaat gedicht worden. Dit kan door een langdurige daling, een crash of een soort combinatie van beiden. De afgelopen dagen is denk ik de eerste stap al gezet.

    De VIX is een mooie indicator om beurs ellende te meten, vooral die op de S&P geeft duidelijke signalen af en die volg ik ook dagelijks. Hoe hoger hoe meer kans op dalen.
    finance.yahoo.com/echarts?s=%5EVIX+In...
  17. Frankrijker 10 oktober 2014 00:12
    quote:

    rene l schreef op 9 oktober 2014 22:05:

    Het is vandaag allemaal niet echt best.

    Gisteravond in de States nog eurofie over de lang laag blijvende rente, uiteraard mooi, de onderliggende reden onderstreept wel iets anders.
    Vanmorgen begon alles in opperbeste stemming maar het werd al snel de kop ingedrukt.
    Wat was het nieuws, mevr. Lagarde doet nu weer uitspraken dat het met de economie bij ons slecht gesteld is, eigenlijk is dit geen nieuws, dit weten we tenslotte al, eigenlijk vind ik haar gewoon een eng wijf.
    Haar voorganger DSK werd tenslotte ergens in Zuid-Amerika subtiel gewipt omdat hij een bepaald verdrag waarmee we onze wil in de handen van de Amerikanen zouden leggen niet wilde ondertekenen.

    Tja, de sancties richting de Russen missen hun uitwerking niet, bedrijven en ondernemers die er part nog deel aan hebben krijgen het voor hun kiezen.
    Prima toch, ik heb steeds meer het idee dat de Yanks ons gewoon op de knieen willen hebben voordat ze toeslaan.
    Stop toch acuut met deze onzin.

    Al met al hebben de fondsen genoteerd op Amsterdamned weer flinke averij opgelopen, de States komen er zoals gewoonlijk min of meer ongeschonden uit.

    De wereld bestaat uit list en bedrog en mensen liegen en bedriegen dat het gedrukt staat.
    Vandaag na de bouwfraude, zorgsjoemelaars is er zowaar stichtingsfraude boven water gekomen waarbij zelfs aan twee kanten geld gejat wordt, het moet toch niet gekker worden, het kan gewoon bij ons, ik doneer nooit geen ene cent meer.
    Timmerlat heeft zich ook versproken, zijn bedje is nu gespreid, zijn er overigens nog meer details die hij onder de pet houdt.
    Van een politicus kun je zeggen wat je wilt, één ding is zeker, wanneer hij of zij de mond opentrekt weet je dat er alleen maar leugens uit komen, en het gekke is dat we het allemaal maar slikken als zoete koek.

    Zelf vind ik de beurs een totaal ongecontroleerde, diep trieste, wazige, brakke bende waarbij volgens mij aan alle kanten flink op subtiele wijze gemanipuleerd wordt.
    In Nederland mag je de waarheid toch niet meer zeggen, vandaag weer de hetze tegen Wilders, uit enthousiasme één woordje te weinig gezegd en hij wordt vol overgave gemangeld door de concurrentie die hem liever kwijt dan rijk is, hij durft gewoon te zeggen wat het overgrote deel van het volk denkt maar te schijterig is om het in openbaarheid te zeggen.
    Gelukkig is vandaag ook bevestigd dat het voor Zwarte Piet helemaal niet zo zwart gesteld is, Appie heeft slappe knieen en gaat bij ons voor de zekerheid maar in de ban.

    Je kunt uiteraard blijven denken in bedreigingen, volgens mij ben je dan een kansloos type zonder ruggegraad, zelf ben ik meer het type dat liever kansen op zoekt zonder de realiteit uit het oog te verliezen.
    In ieder geval ben ik het type dat nooit van zijn leven short zal gaan omdat zoiets niet in mijn genen zit.

    De totale wereldeconomie zal volgend jaar toch weer een slordige 3% groei vertonen.
    Het moet wel heel erg gek gaan wil Mittal hier geen voordeel uit halen.

    Ik zucht maar eens even diep, ga buiten nog even genieten van wat blikken bier en steek er een paar op.
    Morgen komt gewoon de zon weer op.

    Leuk verhaal, zeker de laatste 3 alinea's, maar om Timmerlat weg te zetten als leugenaar, in mijn ogen een oprecht persoon waar vele andere een voorbeeld aan kunnen nemen, gaat wel ver.( Nooit verwacht dat ik dat over een PvdA'er zou zeggen:))

    Één voordeel heeft deze daling, een (aanvullend) koopmoment komt steeds dichterbij. Als cyclisch fonds moet het een keer goedkomen, toch....??? Wel stoppen met het verhogen van de schuld heren Arcelor.
  18. [verwijderd] 10 oktober 2014 00:38
    quote:

    OPANEUS schreef op 9 oktober 2014 17:32:

    He de volharder,, ben ik u tegen gekomen in t verleden misschien bij forum ing, mijn hersens laten me niet vaak in de steek, maargoed tuurlijk ga dat krijgen, we zijn niet allemaal analist al denken we van wel, zeg eens eerlijk hoeveel zijn er nog die winst hebben vanuit de jaren90, 1 op ?, t zijn er niet veel
    Ja, inderdaad in de jaren 90 veel daytrade gedaan niet alleen in ING maar ook veel andere fondsen. Direkt bij opening kopen en eind van de middag er met winst weer uit. Dat was toen heel normaal. Turbo´s, sprinters, shorters, naked-shorters enz. enz. bestond toen nog niet. De beurs reageerde alleen op cijfers en die waren op een uitzondering na goed. Als ik onverhoopt een week moest wachten op hogere koersen dan had ik er goed de P in. Ook de gouden IT-tijd meegemaakt, je kon in allerlei fondsen beleggen en heb destijds goed de kost verdiend.
    Nu nog in het bezit van enkele fondsen waaronder Arcelor. Ik wacht al jaren op 17 euro zodat ik er zonder verlies uit kan hoewel ik er wel eens over denk het bijltje bij ca. 14 euro erbij neer te gooien.
    Btw. ik kan me niet herinneren ooit destijds "Opaneus" tegengekomen te zijn. En je had ook geen last van gespuis dat er alleen maar op uit is onrust en verdeeldheid te zaaien. Zelf doen ze niets op de beurs, zitten alleen maar de boel op te naaien. In het begin ergerde ik mij eraan en reageerde dus. Maar je wordt ouder en wijzer.
2.837 Posts
Pagina: «« 1 ... 36 37 38 39 40 ... 142 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 19 april

    1. Japan inflatie maart 2,7% YoY volitaliteit verwacht
    2. WDP Q1-cijfers
    3. EU producentenprijzen maart
    4. VK detailhandelsverkopen maart
    5. Fra ondernemersvertrouwen april
    6. KPN €0,098 ex-dividend
    7. CM.com jaarvergadering
    8. NSI jaarvergadering
    9. American Express Q1-cijfers
  2. 22 april

    1. NL investeringen februari
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht