Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Aandeel

Pharming Group NL0010391025

Laatste koers (eur)

0,905
  • Verschill

    0,000 0,00%
  • Volume

    6.519.524 Gem. (3M) 6,9M
  • Bied

    0,910  
  • Laat

    0,910  
+ Toevoegen aan watchlist

week 47: leave HAE behind

680 Posts
Pagina: «« 1 ... 25 26 27 28 29 ... 34 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. alias25 21 november 2014 10:14
    Terug ingestapt voor klein deel. In het verleden steeg de koers wel eens na lange stabiel koers, dit met grote aantalen en zonder nieuws.
    Met kuddegedrag als gevolg, waarna terug een daling. Grote partijen proberen zo in te schatten of er al dan niet intresse is.
    Verder zal ik bij dalende koers positie blijven innemen.
    Ik blijf persoonlijk negatief over de koers van Pharming. Handel speculatief. Succes
  2. Pharmking 21 november 2014 10:29
    20k stukjes bijgekocht op 0.365.......
    Bied ligt er redelijk bij...
    Tijd voor een grote koper zodat er weer wat beweging in komt...
  3. [verwijderd] 21 november 2014 10:55
    quote:

    super imtec schreef op 21 november 2014 09:10:

    Kunnen we er ook achter komen wie dit aldoor flikt?
    Jij gelooft in een complottheorie?
    En je weet zeker dat er wel degelijk voldoende belangstelling is van beleggers om het aandeel te kopen in de huidige fase, voor de huidige koers?
  4. [verwijderd] 21 november 2014 12:41
    complot theorie Humm niet echt !
    Wel dat het grotere geheel bestuurd wordt door bedenkelijke acties.
    Ach zo na de exp start ook Pharming een klim hoop dat je niet vergeet de zaak in het oog te houden voor je het weet ben je te laat.

    Ruud..
  5. forum rang 4 bammie 21 november 2014 12:43
    quote:

    Up-Up-Up schreef op 21 november 2014 10:39:

    Het wordt een hele mooie dag vandaag :D
    Als je naar de beurs overall kijkt, AEX door de 420, USA groen, SNP, DAX etc allemaal donkergroen en dit aandeel stijgt nauwelijks dan zegt mij dit genoeg.
  6. forum rang 4 bammie 21 november 2014 12:44
    quote:

    Beur schreef op 20 november 2014 21:46:

    [...]
    "This study is not yet open for participant recruitment"

    "Estimated Study Completion Date: January 2016"

    En daarna Fase III. Eventuele goedkeuring niet eerder dan ergens ver in 2017 zo te zien.
    Beur dat wist je toch? Jij riep dit maaaaaanden geleden al.;)
  7. [verwijderd] 21 november 2014 12:48
    quote:

    bammie schreef op 21 november 2014 12:43:

    [...]

    Als je naar de beurs overall kijkt, AEX door de 420, USA groen, SNP, DAX etc allemaal donkergroen en dit aandeel stijgt nauwelijks dan zegt mij dit genoeg.
    Wat zegt het jou dan bammie verlicht ons donkere pad.
    Mij zegt het ook wel wat maar jij eerst.
    ;-)

    Ach eigenlijk is dat ook weer zo kinderachtig.
    Het is vandaag Short dag.
    Knallen met die prijzen over een week AEX 404 punten en iedereen de sigaar.
    Pharming rustig Up 0.376

    Ruud..
  8. forum rang 4 bammie 21 november 2014 13:47
    quote:

    Declan schreef op 21 november 2014 12:48:

    [...]

    Wat zegt het jou dan bammie verlicht ons donkere pad.
    Mij zegt het ook wel wat maar jij eerst.
    ;-)

    Ach eigenlijk is dat ook weer zo kinderachtig.
    Het is vandaag Short dag.
    Knallen met die prijzen over een week AEX 404 punten en iedereen de sigaar.
    Pharming rustig Up 0.376

    Ruud..
    Short dag? Vandaag wel expiratie-dag opties november. Vanaf 5 november is het al kwakkelen geblazen met dit mooie pareltje. Vanaf augustus hangt de koers al onder 0,40. Zodra hij boven deze grens komt wordt de koers direct weer de kop ingedrukt. De volumes worden ook steeds minder. Er valt natuurlijk ook weinig nieuws te melden wat de koers weer een push geeft. Up up up roepen helpt zelfs niet.;)

    Een shorter leent het aandeel (tegen een premie) als hij verwacht dat de koers daalt. Daar moeten dan wel de omstandigheden naar zijn. Deze geleende aandelen dumpt hij om ze lager terug te kopen en weer terug te geven aan de uitlenende partij. Dan moet de spread wel groot genoeg zijn natuurlijk. Heb je zelf al eens geprobeerd short te gaan met Pharming. Ik heb dit geprobeerd bij Binck en DeGiro. Bij beide brokers kon het niet.

    Het is of daytraden binnen de kleine marge die er is of LT gaan en op de plank leggen. Moet je geen stof-allergie hebben.;)
  9. Internationaal 21 november 2014 14:04
    Waarom ik optimistisch gestemd ben over Pharming

    Sommigen hier vinden mij een roze brillendrager of iemand die teveel van een aandeel is gaan houden. Daarom deze verantwoording: Pharming is niet de enigste aandeel in mijn portfolio maar wel in 2014 de meest lucratieve (hier moet ik bij zeggen dat ik niet strikt blijf zitten maar met enige regelmaat in en uitgestapt ben - Pharming was bij vlagen erg goed te voorspellen) en ik blijf buitgewoon optimistisch over het verder uitbouwen van rendement op Pharming - waarom?

    In een zin, en dan citeer ik even uit de discussie site van de Ruconest verkopers in de VS:
    "Recombinant dominates over plasma in every area it exists."
    www.cafepharma.com/boards/showthread....

    Dit is een patroon dat zeer duidelijk is in de ontwikkeling van medicijnen voor mensen met Hemofilie (de groep die de grootste volume bloed plasma en transgene bloedproduct geneesmiddelen gebruikt). In een artikel met een overzicht van de geschiedenis van de behandeling van Hemofilie, ziet men duidelijk de redenen waarom transgene(recombinant) producten het hebben gewonnen van de plasma (uit menselijke bloed) producten.
    "However, it soon became apparent that there was a price to be paid for the use of these plasmaderived products as most of our patients developed hepatitis, and by the early 1980s, AIDS. As a result, there were attempts to make the lyophilized, plasmaderived FVIII concentrates safer (improved donor screening, dry heat treatment, solvent-detergent treatment, pasteurization); however, by 1987, when recombinant FVIII concentrates became available for prelicensure clinical trials, there was genuine excitement! Excitement by me and most of my colleagues throughout the U.S. and abroad, and also a great deal of excitement by our patients, many of whom had affected family members or friends who had developed the acquired immunodeficiency syndrome (AIDS)."............

    " The prospect of viral safety associated with FVIII produced from recombinant DNA technology was the main advantage, but additionally, rFVIII could – at least theoretically – become available in unlimited supply....."

    "So, while there was some concern – particularly about the possibility of increased immunogenicity – with the introduction of rFVIII concentrates in 1987, and there has still been concern with the introduction of each new rFVIII methodology (now with longer acting rFVIII preparations), to date, the benefits for patients have far outweighed any of our worries about risks"

    deepblue.lib.umich.edu/bitstream/hand...

    Men zou kunnen zeggen dat met de nieuwe nanofilter technologieën (en betere screening etc.), deze oude angst geen rol meer speelt. Dat de risico's verminderd zijn is zeker waar, toch blijven er echte risico's voor besmetting met levensbedreigende ziekten waar we steeds geen geneesmiddel voor hebben. De meest prangende van dezen is de risico op besmetting met de Creutzfeld-Jakob variant, vCJD (de 'prions' die deze ziekte veroorzaken zijn kleiner dan de strengen RNA van traditionele virussen en dus niet goed te filteren).

    Met name bij profylactisch gebruik over tijd groeit de risico dat het toch ergens een keertje met bloedplasma misgaat. Zelfs bij een wat grotere virus zoals de Ebola virus - ongeveer 80 nanometer in doorsnit, hoeft er niet veel mis te gaan voor een exemplaar om door de 20 nanometer filter die tegenwoordig bij bloedplasma gebruikt wordt, heen te komen (zeg maar een kleine defect in de filteroppervlakte).
    Zo als de 'European centre for disease prevention and control' het formuleert:
    "The epidemic of Ebola virus disease (EVD) in West Africa in 2014 has increased the risk of Ebola virus transmission via donated blood and blood components, cells, tissues and organs (substances of human origin - SoHO)."
    ecdc.europa.eu/en/publications/Public...

    De mogelijkheid om bijna onbeperkt op te schalen is ook nu nog een enorme voordeel voor de transgene productieproces t.o.v. producten uit menselijke bloedplasma. De druk op de beschikbare bloedplasma groeit alleen maar naarmate de screening eisen strenger worden en er meer geneesmiddelen voor nieuw te behandelen ziekten, uit bloedplasma op de markt komen.

    De potentie voor een veiliger geneesmiddel ter bevordering van de volksgezondheid, is een reden dat ook de profylactische toepassing van Ruconest er in de VS op termijn gaat komen. Ruconest is de eerste transgene product voor de behandeling van HAE die tot wasdom is gekomen en maakt daardoor een kans om dezelfde soort marktaandeel te behalen die transgene medicijnen bij de behandeling van Hemofilie hebben verworven.

    Ja, de Europese vermarkting van Ruconest is iets van een drama geweest tot dus ver (hoewel daar nu ook eindelijk schot in komt) maar ik durf te stellen dat, had Ruconest eerst in de VS zijn lancering gehad in 2010 met een stevige verkoop platvorm als die van Salix, dan had Pharming nu ook al in Europa de HAE markt gekoloniseerd. De zichtbaarheid ook op het internet dat erbij komt met de grote Amerikaanse markt zal hier ook als een turbo gaan werken voor het middel in Europa.

    2015 wordt wat mij betreft het jaar waarin zichtbaar wordt dat Pharming haar potentie kan waarmaken. De lancering op de Amerikaanse markt had niet op een gunstiger moment kunnen gebeuren, De dollar is sterk en brengt voor Pharming naar verhouding meer in (mijlpaalbetaling en verkopen) en de enorme 24uur per dag nieuws hype rond de Ebolauitbraak brengt extra kansen voor een niet plasma gebaseerde product.:
    "U.S. airline stocks fall on renewed fears of Ebola effect on travel"

    Als de angst daar al zo groot is dat het dit soort gevolgen heeft, zelfs voor reizen binnen Amerika, dan kan het niet uitblijven dat het sentiment mee zit voor een product die bloedplasma vervangt.

    www.reuters.com/article/2014/10/15/us...
  10. [verwijderd] 21 november 2014 14:31
    quote:

    bammie schreef op 21 november 2014 13:47:

    [...]

    Short dag? Vandaag wel expiratie-dag opties november. Vanaf 5 november is het al kwakkelen geblazen met dit mooie pareltje. Vanaf augustus hangt de koers al onder 0,40. Zodra hij boven deze grens komt wordt de koers direct weer de kop ingedrukt. De volumes worden ook steeds minder. Er valt natuurlijk ook weinig nieuws te melden wat de koers weer een push geeft. Up up up roepen helpt zelfs niet.;)

    Een shorter leent het aandeel (tegen een premie) als hij verwacht dat de koers daalt. Daar moeten dan wel de omstandigheden naar zijn. Deze geleende aandelen dumpt hij om ze lager terug te kopen en weer terug te geven aan de uitlenende partij. Dan moet de spread wel groot genoeg zijn natuurlijk. Heb je zelf al eens geprobeerd short te gaan met Pharming. Ik heb dit geprobeerd bij Binck en DeGiro. Bij beide brokers kon het niet.

    Het is of daytraden binnen de kleine marge die er is of LT gaan en op de plank leggen. Moet je geen stof-allergie hebben.;)
    Je begreep me even niet short in Pharming is niet wat ik bedoel in alle ander gaat men nu heerlijk short op de golf van draakje de reuze shorter.
    Volgende week en de week daarna diep in de misère want veel te optimistisch denken de heren die het weten.

    Ruud..
  11. [verwijderd] 21 november 2014 14:41
    Het trieste van deze dagen is dat Pharming best wel up potentie heeft maar dat het gewoon niet mag en dat zal echt met zaken te maken hebben die hier al heel vaak zijn besproken.
    Het zei zo wachten en geduld wat moet worden beloond even een ritje USG.

    Ruud..
  12. forum rang 10 voda 21 november 2014 14:56
    quote:

    Declan schreef op 21 november 2014 14:41:

    Het trieste van deze dagen is dat Pharming best wel up potentie heeft maar dat het gewoon niet mag en dat zal echt met zaken te maken hebben die hier al heel vaak zijn besproken.
    Het zei zo wachten en geduld wat moet worden beloond even een ritje USG.

    Ruud..
    Nah, weer een tip voor je. Een ritje Aperam gaat veel meer opleveren!

    Mark my words! :-)

680 Posts
Pagina: «« 1 ... 25 26 27 28 29 ... 34 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 25 april

    1. BASF Q1-cijfers
    2. Deutsche Bank Q1-cijfers
    3. Delivery Hero Q1-cijfers
    4. Nestlé Q1-cijfers
    5. Adyen Q1-cijfers
    6. Besi Q1-cijfers
    7. Flow Traders Q1-cijfers
    8. Sanofi Q1-cijfers
    9. Azelis Q1-cijfers
    10. Kinepolis Q1-cijfers
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht