Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Aandeel

ACOMO NL0000313286

Laatste koers (eur)

17,960
  • Verschill

    +0,140 +0,79%
  • Volume

    6.327 Gem. (3M) 19,1K
  • Bied

    17,960  
  • Laat

    18,000  
+ Toevoegen aan watchlist

Acomo 2014

175 Posts
Pagina: «« 1 ... 4 5 6 7 8 9 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Rafter 3 december 2014 20:36
    quote:

    CWAVWH schreef op 3 december 2014 12:52:

    Dit jaar een nog groter balkon?
    nee! Het extra dividend gebruik ik niet om een duurder hotel te contracteren. Want: vorig jaar kwam ik al terecht in een 4+ ster gelegenheid, welke vn gefrequenteerd werd door oudere Duitse wandelaars, wv het sportieve element ondergesneeuwd raakte door het gastronomische aspect! De verplichte stropdas bij het diner moest ik ijlings in het dorp aanschaffen!
    Neen, ik ga van mijn Acomo dividend 2 x op Urlaub....
    nb En dan te bedenken dat gestart werd met 5 dagen zuinigheid in Haus Monika in Gerlos, het Ac div was net voldoende!
    Nb2 Ok het is geen Besi, met zijn 196% stijging in 2 jaar(: nieuwste tablet...), maar ik prefereer toch de steady wat meer voorspellende opgang van Acomo..
  2. [verwijderd] 3 december 2014 21:56
    Het betreffende stukje komt uit "beleggers belangen" van 25nov, is dus vrij recent en gezien oplage van dit blad een mogelijke bijdrage aan positief koersverloop van de afgelopen dagen
  3. [verwijderd] 22 december 2014 20:42
    quote:

    onic schreef op 13 november 2014 17:54:

    mooie handel en bevredigend slot voor afstand breekpunt 18 rustig doorgaan naar 19 richting ult. dit jaar (?)
    Ik stel me vandaag de vraag waarom Acommo het de laatste dagen zo moeilijk heeft. Het aandeel wordt in zeer kleine volumes steeds weer richting 18 euro terug geworpen en herstelt maar niet meer. Voor een paar weken stond er nog 18,9 op het scorebord.
    Ik heb tot hiertoe het aandeel steeds bijgehouden omdat het een steengoed bedrijf is . Moeten we van deze strategie gaan afstappen want degene die verkocht heeft op 18,9 heeft nu ruimschoots de kans om ze weer goedkoop terug te kopen. Raden wie het meest verdient heeft ????

    Is de waarde van zo'n goed bedrijf nu zo volatiel geworden ???
  4. edkilb 23 december 2014 08:18
    Geen paniek, Acomo schommelt altijd, en ik heb voorspeld dat Acomo op 18.05 zou eindigen, dus daar moet ik wel mijn best voor blijven doen :;-)

    Als je bij wil kopen, gewoon een order op 17.00 inleggen en binnen 2 maanden heb je weer stukkies Acomo voor deze prijs..maar volgend jaar gaan we ook de 20 op de borden zien.......

    We gaan t volgen.....

    vr gr :;-)
  5. [verwijderd] 23 december 2014 20:17
    quote:

    CWAVWH schreef op 23 december 2014 16:54:

    Dat knalt weer ouderwets omhoog, nu alle twijfelaars hun stukken kwijt zijn....
    Hopelijk morgen nog 20 centjes hoger en begin 2015 naar 19 en meer ....
    Prettige feesten.
  6. Rafter 23 december 2014 20:38
    quote:

    CWAVWH schreef op 23 december 2014 16:54:

    Dat knalt weer ouderwets omhoog, nu alle twijfelaars hun stukken kwijt zijn....
    De 'twijfelaars' zijn zeer vermoedelijk personeelsleden, die voor de kerst (voor de Sint hetzeofde) cash nodig hebben en hun personeelsoptiess verzilveren.
    Ik ben er altijd vanuit gegaan dat die druk weg is tegen de kerst. Macrocijfers VS erg goed....dat gaat echt nog een euro omhoog dit jaar. Vandaag op t hoogste punt van de dag gefinished, ook weer een goed teken.
    Benieuwd naar morgen!
  7. Rafter 24 december 2014 13:44
    quote:

    edkilb schreef op 23 december 2014 08:18:

    Geen paniek, Acomo schommelt altijd, en ik heb voorspeld dat Acomo op 18.05 zou eindigen, dus daar moet ik wel mijn best voor blijven doen :;-)

    Als je bij wil kopen, gewoon een order op 17.00 inleggen en binnen 2 maanden heb je weer stukkies Acomo voor deze prijs..maar volgend jaar gaan we ook de 20 op de borden zien.......

    We gaan t volgen.....

    vr gr :;-)
    Ik zie anders geen verkooporder op 18.05:):)...
    Zo ja, spring ik er direct op.....
    Korte handelsdag en het begint te kribbelen bij mij. Even kijken, sinds iets minder als 2 jaar terug totaal rendementvan circa 32% op Acomo, dus incl dividend.
    Hehe, het personeel van Acomo (werkvloer) is zn opties kwijt...op wat beleggers onder dat personeel na dan. Aardige omzet daarom, mooi slot.
    Nb ga niet schrikken van het volatiele gedoe tussen kerst en nieuwjaar!
  8. [verwijderd] 24 december 2014 15:28
    Zoals Warren Buffet eens gezegd zou hebben: "Je moet goede aandelen lang houden."
    Dat gaat zeker op voor Acomo. Toen ik ze kocht wilde ik alleen maar een rustig en goed dividend krijgen. Dat was toen 20 cent per aandeel. En kijk nu eens!! Dat dividend begint de aankoopprijs te benaderen. Zo nu en dan kan ik m'n eigen ogen niet geloven.
    En feitelijk is er weinig veranderd in de omstandigheden. Acomo deed het toen al zo'n tien jaar goed, sinds het op de beurs kwam als Amsterdam Rubber. Het werd ook toen al goed geleid, eerst door Dov Gottesman, daarna door Holvoet.
    Onder Rietkerk gaat het ook niet slecht. Hopelijk kan ik nu eens naar de USA van het dividend.

    Prettige feestdagen!
  9. Kwast 24 december 2014 15:49
    @CWAVWH: hartstikke mee eens. Ik heb ze al jaren en herinvesteer het dividend jaar na jaar.
    Heel saai.....

    Ik hoop dat het bedrijf ook zo saai blijft. Gewoon degelijk werken, geen spectaculaire overnames, geen CEO die manager van het jaar wordt of zo.

    Gewoon gaan met die banaan !
  10. Rafter 24 december 2014 16:00
    Dat hierboven klopt.
    Maar we houden het scherp in de gaten: zolang Acomo geen pretpark gaat opzetten dat loopt op hazelnootolie (Imtech), veen boorplatforms in ruwe Nloordse zee plaatst op vogelzangzaad (SBM) danwel bestuurders krijgt die denken over water te kunnen lopen (Fugro)....blijf ik ook bij genoemde goeroe Buffett!
    En ach, gaat net weer terug naar de 3.40 (koopprijs) dan kruip ik op mn wontersport gewoon weer in Haus Monika in Gerlos ipv 3 weken Hotel Belvedere te Serfaus:)
    nb ik had slot E20 gezegd begin dit jaar, blijf r nog steeds bij....nog 3 handelsdagen ne manne!
  11. Rafter 25 december 2014 23:56
    Ik schrok even na het bericht dat 'groot -aandeelhouder' Jan Plas zijn belang in Acomo tot rond de 3% terugbracht gisteren....Bij die 'grooten' denk je toch altijd aan superslimmen ook. Maar naar wat googlen blijkt Plas grootaandeelhouder in Kendrion, CvG, Brill, Batenburg....en daar de afgelopen 8 jaar constant aan het schuiven is. CvG zal hem winddeieren gebracht hebben, Brill nja, Kendrion wel goede keuze imo...om de paar maanden doet de geheimzinnoge Jan Plas (niet die kickbokser.....) een oha wat 8nnavolgbare herschikking. En meldt dat braaf bij meer dan 2.5% bij de AFM. Enfin, hij heeft n mooi ritje gemaakt met ons Acomo, want hij kocht het belang een kleine 2 jaar terug, dus 30% incl dividend....
    Enfin, belangrijker imo is de verhoging van het belang van Monolith, de kleine smallcap-met-potentie outperformer (nr 1 van de Morningstar), in Acomo. Dat bedrijfje ziet veel potentie in Acomo...
    nb nou begrijp ik ook wel dat Plas die deal met Monolith buiten de beurs om gemaakt heeft, altans grotendeels, en dat zal dan ook wel onder de koers zijn gegaan.....en Plas is een ouwerwetse, heeft 12 kleinkids die van opa almal een ton schenkingsvrij voor de hypo verwachten, en dat moet dan nog voor 31/12 (belastingvrij), dus, ja. Maar waarom een grote jongen in vredesnaam 25% van zn aandelenkapitaal in Batenburg en ook nog zoiets in Crown van Gelder (papier dat bij het uitpersen al oxygrauw is door de Hoogovens ernaast...), tell me....
    Weer gerustgesteld!:)
  12. Kwast 26 december 2014 15:55
    Gevonden in één van de forums:
    "Jan Plas S.A. is in feite verzekeringsmaatschappij Conservatrix".

    Voor de ouderen onder ons: "weet je nog wel oudje..."
  13. Rafter 26 december 2014 19:35
    quote:

    Cosy schreef op 26 december 2014 15:55:

    Gevonden in één van de forums:
    "Jan Plas S.A. is in feite verzekeringsmaatschappij Conservatrix".

    Voor de ouderen onder ons: "weet je nog wel oudje..."

    op zoek naar de geheimzinnige Jan Plas kwam ik op de site van Conservatrix.....
    "Zekere pensioenen....", "doordachte hypotheken...", "sinds 1872 bij de tijd...".....EN ...."behoedzaam met Uw geld.."...en als uitsmijter: "U heeft na de uitkering uit Uw overlijdensverzekering hier geen omkijken meer naar ..."
    En dat belegt dan je overlijdensrisicopremie in Batenburg, Brill en Crown van Gelder..
    Nou begrijp ik het: overlijden er wat teveel, dan worden de acomotjes verkocht, want de rest van de bedrijven is zowat zelf al overleden!
  14. Kwast 27 december 2014 11:35
    Als je op het adres va Conservatrix kijkt zie je de BV's Jan Plas en Hans Brinkers. Wat een heerlijke Hollandse namen toch.

    Ik schreef: weet je nog wel oudje. Kijk eens op Conservatrix-moord en je ziet wat ik bedoelde.
  15. Rafter 27 december 2014 22:18
    quote:

    Cosy schreef op 27 december 2014 11:35:

    Als je op het adres va Conservatrix kijkt zie je de BV's Jan Plas en Hans Brinkers. Wat een heerlijke Hollandse namen toch.

    Ik schreef: weet je nog wel oudje. Kijk eens op Conservatrix-moord en je ziet wat ik bedoelde.

    Ik heb het gegoogled en weet nu alles over de Conservatrix-moord. Dat is wel een heel heftig gebeuren geweest in 1960. Alleen aan te raden voor mensen met een sterke maag of anorexia figuren...
    Maarrrrrrrrrrrr, 1 plus 1 plus 1 is drie. Die 2 gasten van Conservatrix uit Baarn staan in de Quote 500 nu. En dat zijn dus die broers die nu zeg ong 70, 72 zijn.....en aan de andre kant heb je een zgn. 'Jan Plas' en een 'Hans Brinkers', natuurlijk gefingeerde namen, die paar iljoen opstrijken door geschuif van Kendrion naar Brill, Brill naar Crown van Gelder, Batenburg naar Acomo en van Acomo weer winst pakken zodra het rendement hoger als 20% wordt - via de AFM lijstjes is dat geschuif gewoon te volgen hoor.
    Die gasten die die moord gepleegd hebben (5 jaar cel slechts) , kunnen dat anderen zijn dan die zgn . 'Plas' en 'Brinkers'?
    Morbide: die twee gasten doen dus nu in overlijdensrisico beheer.....
    @Cosy...: perfect geheugen hoor heeft U.......Lijkt wel n andre eeuw als je die verhalen leest (" ..de Baarnse bevolking zamelde geld in om de twee broers de beste advocaat te kunnen contracteren"...), t lijkt Hitchkok wel.
    On: laten we maar positief eindigen.
    Ik zou er niet raar van opkijken als onze Acomotjes ma/di de E19 ruim nemen, sterker nog, vergelijk je de kentallen met wat concurerende smallcaps, dan had dat al zover moeten zijn eigenlijk!
    (Door hun enorme aanbod in 2 etappes hebben "Plas &Brinkers" zo ongeveer gedaan wat de grote shortpartijen nu al ruim een jaar in Fugro doen- de specialist Monolith heeft maar een deel ervan gekocht)
  16. [verwijderd] 28 december 2014 13:21
    Bedankt Cosy en Rafter voor alle nuttige informatie.
    Ik was die Baarnse moord allang vergeten, maar dat kwam ineens weer boven borrelen. Wat een zaak was dat.
    Toch een paar opmerkingen over Jan Plas. Er staat steeds S.A achter die naam. Dat is meestal voor Societé Anonyme. Een B.V. in België of Frankrijk (evt. Frans Zwitserland) geregistreerd. Ik heb niet kunnen achterhalen waar precies deze S.A. is ingeschreven. Wel een straatnaam gevonden in de volgende http.
    www.wikibusiness.org/Jan_Plas_Sa levert toch weer een verwijzing naar die kickbokser Jan Plas op. Dat was heel lang een topper in zijn vak. Zou hij zoveel in de drugs gedaan hebben dat-ie een eigen investeringsmaatschappij kon oprichten, veilig over de grens? En toch steeds weer verbanden met de naam van Conservatrix. Allemaal heel mysterieus.
    Maar misschien ook niet!? Tenslotte zaten die Baarnse moord-jongens en Jan Plas min of meer in hetzelfde vak. En hadden ze niet min of meer dezelfde leeftijd. hihihi....
  17. [verwijderd] 28 december 2014 13:33
    De genoemde straatnaam Boulevard de la foire 5 googlen levert op:
    5 Boulevard de la Foire 1528 Luxembourg, Luxemburg: Een soort zakencentrum...
175 Posts
Pagina: «« 1 ... 4 5 6 7 8 9 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 23 april

    1. Japan samengestelde inkoopmanagersindex april
    2. Novartis Q1-cijfers
    3. Renault Q1-cijfers
    4. Dui inkoopmanagersindex diensten april (voorlopig) volitaliteit verwacht
    5. Dui samengestelde inkoopmanagersindex april
    6. EU samengestelde inkoopmanagersindex april
    7. VK samengestelde inkoopmanagersindex april
    8. 3M Q1-cijfers
    9. GE Aerospace Q1-cijfers
    10. General Motors Q1-cijfers
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht