Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Aandeel

Fugro NL00150003E1

Laatste koers (eur)

22,920
  • Verschill

    0,000 0,00%
  • Volume

    328.118 Gem. (3M) 372,1K
  • Bied

    22,800  
  • Laat

    23,080  
+ Toevoegen aan watchlist

Fugro - juli 2015

619 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 ... 31 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 1 juli 2015 17:22
    fugro onderweg naar steun 18,17?

    Nico PR Bakker ?@TheDailyTurbo 5 u5 uur geleden
    Nico PR Bakker heeft thomas pettinga geretweet
    FUGRO in een daily en weekly downtrend. Eerste steun pas op 18,17, op weekbasis wel swing -9 en wit..
  2. rendement33 2 juli 2015 09:19
    Als je de trend een paar maanden geleden gemaakt was stond de koers nu op 30. Alles is vraag en aanbod en particulieren worden altijd nerveus. Er zijn niet zoveel vrij verhandelbare aandelen vooral als je de shortposities er nog eens afhaalt. Wachten op cijfers of verdere berichten van desinvesteringen. Prestaties moeten er komen anders komt er druk op het bestuur van Fugro van de grote partijen.
  3. nescio 2 juli 2015 09:21
    quote:

    Treble schreef op 2 juli 2015 09:16:

    Het gaat gewoon echt naar die 17.. flink balen met m'n instap op 24
    me two, en bijkopen op 22 en bijkopen op 19,85, al die praat over overname van 30 per stuk, ik ga lekker een stukkie varen en zie het in oktober wel weer.
  4. forum rang 7 bezinteergebelegt 2 juli 2015 09:26
    W.s.s. wordt het qua omzetten vandaag een dieptepunt en dus een uitgelezen mogelijkheid om het onder de 19 te duwen. Hilarische situatie dus; gegijzeld worden door Boka met de kans op een overnamebod en intussen de koers gesloopt zien worden omdat hedgefondsen e.d. vrij spel hebben.
  5. forum rang 8 Wilbar 2 juli 2015 09:37
    quote:

    nescio schreef op 2 juli 2015 09:21:

    [...]
    ...ik ga lekker een stukkie varen en zie het in oktober wel weer.
    Vast een luxe cruise. Toch wel met de HAL, he ?
  6. [verwijderd] 2 juli 2015 09:43
    quote:

    rendement33 schreef op 2 juli 2015 09:19:

    Als je de trend een paar maanden geleden gemaakt was stond de koers nu op 30. Alles is vraag en aanbod en particulieren worden altijd nerveus. Er zijn niet zoveel vrij verhandelbare aandelen vooral als je de shortposities er nog eens afhaalt. Wachten op cijfers of verdere berichten van desinvesteringen. Prestaties moeten er komen anders komt er druk op het bestuur van Fugro van de grote partijen.
    De korte termijn prestaties zijn niet zo belangrijk voor het bestuur van Fugro en voor de grote aandeelhouders. De korte termijn gerichte grote investeerders zijn al vertrokken en hun posities zijn overgenomen door anderen die het potentieel verdienvermogen zien over een aantal jaren.

    Belangrijk is dat deze periode met lagere investeringen in de olie en gas wordt doorstaan totdat dit weer draait. Dit is een cyclisch proces en op dit moment zit het aan de onderkant. Over een jaar/paar jaar zal dit anders worden omdat dat onvermijdelijk is.

    Op dit moment wordt niet geinvesteerd omdat er zogenaamd voldoende olie op de markt is. De huidige produktie is hoger dan de nieuwe velden die in produktie worden genomen terwijl de wereldwijde vraag naar olie blijft stijgen. Sterker zelfs, veel duurdere velden worden nu gesloten. Volgens de fiunancieel direkteur van Shell:

    Volgens Henry moet de totale productie met 4 à 5 miljoen vaten per dag omhoog om in de pas te lopen met een stijgende vraag en ter compensatie van nagenoeg leeggepompte velden. ,,De lage olieprijs zorgt voor een stijgende vraag en tegelijkertijd voor dalende investeringen'', aldus Henry. Hij voegde toe dat de wereldwijde vraag, momenteel circa 93 miljoen vaten per dag, jaarlijks met 1 miljoen vaten toeneemt.

    In het afgelopen jaar zijn de olieprijzen met 40 procent gedaald. Het besluit van de OPEC om zijn productie op peil te houden, in een poging zijn marktaandeel te handhaven, speelde daarin een grote rol. ,,Binnen drie tot vier jaar zal de prijs herstellen'', voorspelde Henry. ,,De snelheid waarmee dat gebeurt is zowel afhankelijk van de eensgezindheid binnen OPEC als van de reacties in de VS wat betreft schalievelden en andere investeringen.''


    Op het moment dat de olieprijs omhoog gaat zal Fugro oogsten. Ondanks de negatieve cyclus verdienen ze nu nog steeds geld met hun werk, terwijl zwakkere partijen zullen verdwijnen. Tegelijkertijd wordt flink geschaafd aan de organisatie en activiteiten en herstellen hun marges.

    Fugro is de grootste partij in de nichemarkten waarin zij haar kernactiviteiten heeft en voor nieuwe toetreders zal het veel tijd en geld kosten om die nichemarkten te kunnen betreden. Qua kennis en technologie is dat zo gecompliceerd dat Fugro marktleider daar marktleider zal blijven.

    Zo simpel is het volgens mij en Fugro moet je niet beoordelen naar de waan van de dag. Een slecht kwartaal/halfjaar/jaar/paar jaar maakt voor de grote aandeelhouders niet uit als de fundamenten maar goed zijn. Op het geroep van particulieren moet je zowiezo niet letten vind ik. De grote aandeelhouders zijn veel belangrijker.

619 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 ... 31 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 25 april

    1. BASF Q1-cijfers
    2. Deutsche Bank Q1-cijfers
    3. Delivery Hero Q1-cijfers
    4. Nestlé Q1-cijfers
    5. Adyen Q1-cijfers
    6. Besi Q1-cijfers
    7. Flow Traders Q1-cijfers
    8. Sanofi Q1-cijfers
    9. Azelis Q1-cijfers
    10. Kinepolis Q1-cijfers
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht