Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Aandeel

TomTom NL0013332471

Laatste koers (eur)

5,520
  • Verschill

    0,000 0,00%
  • Volume

    546.527 Gem. (3M) 317,5K
  • Bied

    5,500  
  • Laat

    5,500  
+ Toevoegen aan watchlist

TomTom: productenreviews en nieuws

90 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 14 september 2015 23:09
    FRAMINGHAM, Mass.--(BUSINESS WIRE)--A growing list of vendors, a proliferation of devices, experiences, and price points, and steady consumer adoption will fuel growth in the worldwide market for wearable devices.

    According to the International Data Corporation (IDC) Worldwide Quarterly Wearable Device Tracker, wearable device shipments will reach 76.1 million units in 2015, up 163.6% from the 28.9 million units shipped in 2014. By 2019, worldwide shipments will reach 173.4 million units, resulting in a five-year compound annual growth rate (CAGR) of 22.9%.

    Total shipments include both basic and smart wearables, which are two very different product categories in many aspects.

    www.businesswire.com/news/home/201509...
  2. yinx 16 september 2015 12:28
    TomTom actiever met patenten
    Pim Kakebeeke
    Vandaag, 12:15
    Het succes van TomTom in de autosector betekent een nieuwe mijlpaal in de diversificatiestrategie. De navigatiespecialist, die bekendheid verwierf met de verkoop van navigatiekastjes, richt zich steeds meer op een breder product- en dienstenassortiment. TomTom richt zich hierbij recentelijk vooral op kennis en software. Dat blijkt uit onderzoek van adviesbureau Kenedict Innovation Analytics naar TomTom’s patentaanvragen.

    Het aantal patentaanvragen op naam van TomTom, en de overgenomen bedrijven, is in de loop der jaren sterk toegenomen. In 2008, rond de overname van kaartenmaker TeleAtlas, begon de groei van de aanvragen en in 2011 kregen de eerste kennisclusters vorm. In 2005 lag het aantal patentfamilies – een groep van aanvragen met dezelfde soort uitvinding – op 16. Nu zijn dat er 656. Daaraan ten grondslag liggen toegenomen investeringen. Zo gaf het bedrijf in 2014 een recordbedrag van €243 mln uit aan onderzoek en ontwikkeling, wat overeenkomt met 25,6% van de jaaromzet. Tien jaar geleden, in 2005, lag dat nog op €8,9 mln (1,2% van de omzet). Dit ondanks de druk op de omzet in de laatste jaren.

    Op basis van de patentaanvragen waarover Kenedict Innovation Analytics beschikt, blijkt dat TomTom zich op steeds nieuwere gebieden begeeft (zie de interactieve infografiek). Naast patenten voor kernactiviteiten – de navigatiegerelateerde technologie (de drie middelste clusters in het lichtgroen, lichtblauw en donkerblauw) – en productontwerpen (het cluster donkergeel), richt de navigatiespecialist zich ook op route- en verkeersanalyse (paars, onderaan in het midden), mobiele toepassingen (roze) en kaart- en beeldtechnologie (rood). De meest recent gepubliceerde patenten van TomTom leggen zich toe op kennis en software.

    Zo zijn er patentaanvragen die betrekking hebben op cameratechnologie. TomTom introduceerde eerder dit jaar een actiecamera waarmee het zich wil onderscheiden door het bewerken en delen van filmmateriaal te vergemakkelijken. Met slimme sporthorloges kiest TomTom voor niches, door specifieke modellen voor bijvoorbeeld hardlopers en golfers te leveren.

    Hoewel de omschrijving van de patentaanvragen niet altijd even duidelijk is, blijkt dat TomTom zich onder meer richt op autonoom rijden, parkeerdetectie, verkeersregeling en automanagementsystemen. Nu TomTom zich ook toelegt op cameratechnologie, behoort een dasboardcamera (ook wel dashcam genoemd) geïntegreerd met bestaande navigatietechnologie tot de mogelijkheden.

    fd.nl/ondernemen/1118998/tomtom-actie...

  3. Postman64 17 september 2015 08:57
    Vandaag in de mail, voor mijn go 6000
    Navigeer naar frequente bestemmingen, zoals je thuis- of werklocatie, zonder je systeem aan te raken! Je systeem kan nu op basis van je rijgewoonten je bestemming voorspellen wanneer het wordt ingeschakeld vanuit de slaapstand.

    Vermijd deel van route
    Navigeer eenvoudig om delen van je route heen die je wilt vermijden! Ga naar Huidige route – Vermijd deel van route en selecteer een van de routedelen in de lijst.

  4. [verwijderd] 17 september 2015 10:05
    quote:

    Postman64 schreef op 17 september 2015 08:57:

    Vandaag in de mail, voor mijn go 6000
    Navigeer naar frequente bestemmingen, zoals je thuis- of werklocatie, zonder je systeem aan te raken! Je systeem kan nu op basis van je rijgewoonten je bestemming voorspellen wanneer het wordt ingeschakeld vanuit de slaapstand.

    Vermijd deel van route
    Navigeer eenvoudig om delen van je route heen die je wilt vermijden! Ga naar Huidige route – Vermijd deel van route en selecteer een van de routedelen in de lijst.

    En drie maanden update flitspalen, allemaal gratis en voor niets. Je hoeft alleen maar je PND aan de computer te hangen en een update doen.

    Mvr gr, Daf66
  5. [verwijderd] 6 februari 2016 23:02
    Wat ik aan deze review interessant vind is dat hij opent met de opmerking dat hij overstelpt werd via diverse social media om een review te doen over de TomTom Spark. Ik heb het idee dat TomTom behoorlijk mindshare aan het winnen is in de USA.

    www.youtube.com/watch?v=k1Saxe2vA0o

    En dit is zijn top 5 action camera's
    www.youtube.com/watch?v=JdKKe-ACp64
90 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in