Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Aandeel

TomTom NL0013332471

Laatste koers (eur)

6,185
  • Verschill

    0,000 0,00%
  • Volume

    2.045.397 Gem. (3M) 301,7K
  • Bied

    6,100  
  • Laat

    6,230  
+ Toevoegen aan watchlist

TOMTOM DECEMBER 2015

3.369 Posts
Pagina: «« 1 ... 102 103 104 105 106 ... 169 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 14 december 2015 11:39
    quote:

    Dokus_ schreef op 14 december 2015 11:32:

    [...]
    Nee, jij mist het punt...namelijk dat dit beschuldigingen zijn aan de eigenaren die je totaal niet hard kan maken
    Het gaat mij er om dat de definitieve falsificatie van deze inderdaad niet voor de hand liggende, maar wel denkbare, theorie zo simpel zou zijn, dat je je afvraagt waarom dat dan niet wordt gedaan?

    Juist omdat ik er ook van uit ga dat de oprichters integere mensen zijn. Wat is er dan op tegen om partijen als MW even met de neus door de stront te wrijven? Alleen maar goed voor het imago van TomTom, naar mijn mening?
  2. Juun 14 december 2015 11:39
    @Xynix:
    Je schrijft veel waarheid, maar juist de oprichters van TT vind ik nu net niet de mensen die hun aandelen uit gaan lenen aan shorters. De shorters hebben nu ca 2% geleende aandelen en ik ga er 100% vanuit dat ze die ergens geleend hebben uit de 50% free float en niet van de oprichters.

    En ook wat ik schrijf is geheel en al een aanname (behalve dan die ca 2%).

    Daarbij komt nog dat de shorters de pijlen niet alleen op TT gericht hebben. TT maakt maar een klein percentage uit van hun portefeuille. En zoals eerder aangehaald scoort TT best een paar punten waarom het een goed fonds zou kunnen zijn om te shorten (heel hard gestegen laatste jaar en een forse k/w).
  3. NewEnergy 14 december 2015 11:39
    quote:

    xynix schreef op 14 december 2015 11:29:

    Ik geloof dat jullie het punt niet kunnen/willen zien. Dit gaat om mogelijk extra beleningsrendement genereren door grootaandeelhouders door in "rustige" periodes shortspelletjes te faciliteren die vanuit de shorters alleen verantwoord zijn als ze zeker kunnen weten dat er geen "verstorend nieuws" komt.

    Dergelijk geënsceneerde shortspelletjes zouden onethisch zijn omdat dat gebaseerd zou zijn op het verstrekken van voorkennis aan de betrokken shorters. Als we een wakkere AFM hadden misschien zelfs strafbaar.

    En, nee, dit heeft inderdaad nul-komma-nul te maken met het langere termijn perspectief van het fonds. Maar marktmanipulatie op basis van illegale voorkennis zou je niet in je fonds moeten willen hebben.
    Xynix, anoniem het management van Tomtom van marktmanipulatie beschuldigen zonder enig hard bewijs. Bijzonder laf en bovendien laster. Ik hoop dat het management van Tomtom al de onzin op de diverse fora negeert...
  4. [verwijderd] 14 december 2015 11:43

    @ Juun, als je puur op de cijfers afgaat is TT voor de komende 12 maand @ 12 euro veel meer een short dan een long, dus zie je TT als een handelsaandeel dan moet je echt verdomde goed oppassen met het Long te zitten

    zie je TT echter als een investering dan is het een ander verhaal, dan hebben we bewijs gekregen wat 3 zéér grote autofabrikanten van de sector denken , die hebben namelijk Here aan ca 3 miljard opgeraapt en die hebben ook een signaal afgegeven hoe ontzettend angstig ze zijn voor High Tech bedrijven, elke autofabrikant heeft het over samenwerken met Big Tech, niet over concurreren

    de auto industrie is veel banger voor Big Tech dan omgekeerd, dit maakt dat TT nog exclusiever dan het al was, dit is echt een bedrijf waar iedereen bid dat ze zelfstandig blijven, maar dat lijkt toch zeer onwaarschijnlijk, het is dat de groot aandeelhouders het niet aanbieden, dus zal het indien het staat te gebeuren nog ongevraagd zijn ook, dat betekend gewoon premie, de MS formule Here X 1,6 is geen fly by night verhaal, daar is over nagedacht en dat in een friendly omgeving, gaat die omgeving vijandig worden dan kan het echt nog in een bidding-war eindigen.

    de vraag is dan ook , wat wil je van TT, wil je cijfers die de koers verantwoorden, dan is het geen sterkte bod, verwacht je een situatie waarbij de waarde van TT aan de kaak gesteld gaat worden, dan kan je je niet veroorloven er niet in te zitten.

    maar ook de cijfers gaan beteren, dus dat maakt dat de bodem van TT cijfermatig ook richting de 8 gaat

    AMZN gaat thans aan bijna 1000 x de winst, is allemaal gebaseerd op " future expectations " AMZN groeit overal, behalve in winsten, zo ook Tesla en natuurlijk hebben die dan ook een hoger risico profiel, maar ze gaan als een raket.

    TT's grootste handicap voor de aandeelhouder, het is een Nederlands aandeel en staat dan nog niet eens als hoofdfonds, als dit een US listed company was stonden we al aan 30 $
    Indien TT wederom de winsten moet drukken vanwege hoge kosten , dan doen ze er echt beter aan bakken geld op te halen via een IPO in de States en 80% vd aandelen behouden.
  5. [verwijderd] 14 december 2015 11:47
    quote:

    NewEnergy schreef op 14 december 2015 11:39:

    [...]
    Xynix, anoniem het management van Tomtom van marktmanipulatie beschuldigen zonder enig hard bewijs. Bijzonder laf en bovendien laster. Ik hoop dat het management van Tomtom al de onzin op de diverse fora negeert...
    Ik ben bepaald NIET anoniem voor TomTom. Ik heb regelmatig contact gehad met IR onder mijn eigen naam. Ze weten ook dat ik vanuit het fonds gezien in mijn eentje absoluut geen relevante partij ben. Ik vervul vanuit mijn eigen overwegingen de rol van "luis in de pels". Want ik denk dat ik WEL goed geïnformeerd ben.

    En IR heeft er ooit voor gekozen om diverse terechte vragen van mijn kant onbeantwoord te laten of in het geval van de vragen naar de Corporate Governance rond de zuster-relatie van Jacqueline Tammenoms Bakker af te doen met een nietszeggende dooddoener. Dus blijf ik naast bewonderaar van de "ondernemers" ook kritisch over wat er gebeurt met het aandeel. Want daar worden nog steeds foute spelletjes mee gespeeld.

    En IK vind het verdacht dat MW op dit moment nou net TomTom zou uitkiezen om in te gaan shorten als ze niet vooraf zouden weten dat er even geen "gevaarlijk goed nieuws" aan zit te komen.
  6. [verwijderd] 14 december 2015 11:49
    quote:

    NewEnergy schreef op 14 december 2015 11:39:

    [...]

    Xynix, anoniem het management van Tomtom van marktmanipulatie beschuldigen zonder enig hard bewijs. Bijzonder laf en bovendien laster. Ik hoop dat het management van Tomtom al de onzin op de diverse fora negeert...
    Xynix beschuldigt niemand. Hij brengt zijn mening tot discussie en dat vind ik goed, omdat wat hij zegt ik min of meer ook denk. Ik vind indien mogelijk MW maar eens met de billen bloot moet gaan.
  7. forum rang 6 Tom3 14 december 2015 11:58
    quote:

    xynix schreef op 14 december 2015 11:09:

    [...]
    Ik zeg niet dat het waar is, alleen dat het zo gemakkelijk zou zijn om de uiterst vreemde opbouw van het short belang van MW volstrekt onverklaarbaar te maken vanuit deze optiek. Gewoon nieuws uitbrengen waardoor MW per direct flink verlies maakt op die nieuwe shortpositie.

    Niks paniek. Maar het plotseling opduiken van MW tegen alle normale "gezond verstand" in is op zijn minst "apart". TomTom zou zelf toch ook af moeten willen van het imago van "easily shortable funds". Er is geen enkele fundamentele basis voor de recente 10% daling.
    In tijden van onzekerheid en koersdalingen worden door de particulier heel vaak aandelen verkocht die het goed hebben gedaan. Denk dat MW door op dit sentiment in te spelen nog iets van haar verliezen hoopt goed te maken.
  8. [verwijderd] 14 december 2015 12:01
    quote:

    Tom3 schreef op 14 december 2015 11:58:

    [...]
    In tijden van onzekerheid en koersdalingen worden door de particulier heel vaak aandelen verkocht die het goed hebben gedaan. Denk dat MW door op dit sentiment in te spelen nog iets van haar verliezen hoopt goed te maken.
    En wie leent hun de aandelen?

    Veel effectievere middelen om "eerlijke" handel te bevorderen zijn een shortverbod op alle aandelen met een marktkapitalisatie die ze vatbaar maakt voor manipulatie (<10 mrd?) en/of een openbaar uitleenregister.
  9. mjmj 14 december 2015 12:43
    quote:

    xynix schreef op 14 december 2015 12:01:

    [...]
    En wie leent hun de aandelen?

    Het kan goed zijn dat jouw broker ze uitleent. Ergo: jouw eigen aandelen kunnen dan in de leenpool terecht komen.
  10. harrysnel 14 december 2015 13:03
    Wat zou het motief van Marshall Wace kunnen zijn om TT te gaan shorten?

    Eerst goed om breder naar de andere short posities van Marshall Wace te kijken. Dat heb ik gedaan en zie:

    - uitbreiding Mittal van 0,66 naar 0,73
    - uitbreiding SBM 1,03 naar 1,12
    - uitbreiding Fugro van 1,40 naar 1,51

    Mijn eerste conclusie: niets aan de hand. Is een bredere strategie en heeft niet specifiek met TT te maken. De andere shorter in TT World Quant is ook in meerdere Nederlandse fondsen actief.

    Daarna zag ik wat opvallends. Marshall Wace zit 2,37 short in PostNL. World Quant zit daar ook short: 1,10%. Deze twee shorters lijken in PostNL gezamenlijk op te treden:

    Marshall Wace PostNL

    3 november: melding uitbreiding short van 0,57 naar 1,44
    4-5-6-10-13 november: uitbreiding short van 1,44 naar 1,98
    16-17-18-26 november uitbreiding short van 1,98 naar 2,38

    World Quant PostNL

    9 november uitbreiding short van 0,48 naar 0,53
    10-11-12-13-16 november uitbreiding short van 0,53 naar 1,11

    Opvallend: John de Mol meldt belang in PostNL
    11 november: 3,18%
    12 november: 5,04%

    PostNL kwam 3 november met nieuws waardoor de koers zakte van E3,65 vorig slot naar E2,91. Daarna is de koers in een relatief nauwe bandbreedte blijven liggen. Het opbouwen van de Mol ging gepaard met het uitbreiden van short door Marshall Wace en World Quant.

    Als ik dan zie dat de Mol, Marshall Wace en World Quant actief zijn bij PostNL exact rond dezelfde periode dan zou het voor mij geen verrassing zijn als blijkt dat de Mol bij TT via de markt zijn belang aan het uitbreiden is. Eerder constateerden we al dat er weinig aanbod is van aandelen TT. De shorters kunnen natuurlijk wel volume gaan creëeren. Ook tijdens het uitbreiden van de shortpositie van Marshall Wace in TT dacht ik een grote koper te zien. Dus wellicht schakelt de Mol shorters in om aan de aandelen te komen nu hij ze niet meer kan overnemen van andere aandeelhouder. De deal met Uber hoort iig tot de stappen die hij TT graag ziet maken.

    Disclaimer: hoog speculatief gehalte:).

  11. [verwijderd] 14 december 2015 13:11
    quote:

    harrysnel schreef op 14 december 2015 13:03:

    Wat zou het motief van Marshall Wace kunnen zijn om TT te gaan shorten?

    Eerst goed om breder naar de andere short posities van Marshall Wace te kijken. Dat heb ik gedaan en zie:

    - uitbreiding Mittal van 0,66 naar 0,73
    - uitbreiding SBM 1,03 naar 1,12
    - uitbreiding Fugro van 1,40 naar 1,51

    Mijn eerste conclusie: niets aan de hand. Is een bredere strategie en heeft niet specifiek met TT te maken. De andere shorter in TT World Quant is ook in meerdere Nederlandse fondsen actief.

    Daarna zag ik wat opvallends. Marshall Wace zit 2,37 short in PostNL. World Quant zit daar ook short: 1,10%. Deze twee shorters lijken in PostNL gezamenlijk op te treden:

    Marshall Wace PostNL

    3 november: melding uitbreiding short van 0,57 naar 1,44
    4-5-6-10-13 november: uitbreiding short van 1,44 naar 1,98
    16-17-18-26 november uitbreiding short van 1,98 naar 2,38

    World Quant PostNL

    9 november uitbreiding short van 0,48 naar 0,53
    10-11-12-13-16 november uitbreiding short van 0,53 naar 1,11

    Opvallend: John de Mol meldt belang in PostNL
    11 november: 3,18%
    12 november: 5,04%

    PostNL kwam 3 november met nieuws waardoor de koers zakte van E3,65 vorig slot naar E2,91. Daarna is de koers in een relatief nauwe bandbreedte blijven liggen. Het opbouwen van de Mol ging gepaard met het uitbreiden van short door Marshall Wace en World Quant.

    Als ik dan zie dat de Mol, Marshall Wace en World Quant actief zijn bij PostNL exact rond dezelfde periode dan zou het voor mij geen verrassing zijn als blijkt dat de Mol bij TT via de markt zijn belang aan het uitbreiden is. Eerder constateerden we al dat er weinig aanbod is van aandelen TT. De shorters kunnen natuurlijk wel volume gaan creëeren. Ook tijdens het uitbreiden van de shortpositie van Marshall Wace in TT dacht ik een grote koper te zien. Dus wellicht schakelt de Mol shorters in om aan de aandelen te komen nu hij ze niet meer kan overnemen van andere aandeelhouder. De deal met Uber hoort iig tot de stappen die hij TT graag ziet maken.

    Disclaimer: hoog speculatief gehalte:).

    Aardige speculatie. ....kan inderdaad wel eens zo zijn inderdaad. ...ab
  12. [verwijderd] 14 december 2015 13:24
    Allereerst AB voor de combinatie van creativiteit en spitwerk.

    Harry, stel dat je gelijk hebt, weet jij dan uit je hoofd waar de volgende meldingsgrens voor JdM zou liggen? Als jouw theorie zou kloppen zou dus ook waarschijnlijk JdM de uitlenende partij zijn. Die het daarbij dan mogelijk op een akkoordje heeft gegooid met de founders om even geen "vervelend goed nieuws" wereldkundig te maken.

    Precies zo fout als ik eerder heb aangegeven. Is dan gewoon handel met voorkennis.
  13. forum rang 6 boem! 14 december 2015 13:34
    quote:

    Juun schreef op 14 december 2015 11:24:

    Hier op het forum is 95% de mening toegedaan dat TT het beste bedrijf van de Nederlandse beurs is en dat in 2016 en volgende jaren ook zal zijn.
    Op DFT is minder dan 19% die mening toegedaan (poll van ca 2 maanden terug).
    Historisch gezien komt het niet zo heel vaak voor dat een bedrijf dat dit jaar + 100% bij een k/w van >60, volgend jaar gewoon door zal stijgen.

    De vraag is: wat is "gezond" verstand? Vooralsnog zijn een grote groep particuliere beleggers hier van mening dat ze het beter weten dan een aantal professionele partijen die per stuk wellicht nog groter zijn dan wij particulieren samen. Persoonlijk hoor ik ook bij de groep particuliere believers, maar het feit dat we elkaars mening delen maakt nog niet dat we dan per definitie gelijk hebben.
    AB @juun, ook voor mij geldt dat Tom2 de meeste potentie heeft om te excelleren op de nederlandse beurs.
    Ik geef graag toe dat twee jaar in a row bij de beste performers qua koersontwikkeling zitten niet voor de hand ligt.

    Om twee of zelfs drie/vier jaren bovenin de index mee te draaien is er iets speciaals nodig.
    Daarvoor moet je een product in de aanbieding hebben dat beter is dan de concurrentie, daarnaast moet je actief zijn in een omgeving die de nijging heeft om te exploderen.

    Ik stel vast dat Tom2 actief is in een omgeving die gaat exploderen, in mijn opinie heeft tom2 in dat segment een voorsprong opgebouwd met hun Road-dna waardoor ik meer en meer de mening ben toegedaan dat inspirator maar een slap verhaal vertelt met zijn 30 euro.
  14. [verwijderd] 14 december 2015 13:45
    Harry, als jouw theorie zou kloppen dan zou JdM een dubbele gamble aangaan: èn positieve prijselasticiteit van de koers (want MW zal dan gecompenseerd moeten worden voor hun evt. verliezen op die shorthandel t.b.v. het creëren van liquiditeit) èn geen "gevaarlijk goed nieuws". En dat laatste risico zou echt heel fout zijn als hij dat met een telefoontje met de founders veilig zou kunnen stellen!

    Ik vind dat Harold en Corinne zichzelf niet meer recht in de ogen kunnen kijken voor de spiegel als ze inderdaad dat soort informatie zouden doorspelen naar JdM. Nog afgezien of dat bewezen zou kunnen worden met een tap zou dat moreel zeer laakbaar zijn. Nogmaals het blijft een hypothese zolang er niets te bewijzen valt. Maar de MW-move is in mijn ogen erg verdacht!

    Mijn punt is dat de falsificatie van die hypothese eigenlijk kinderlijk eenvoudig zou moeten zijn. Gewoon MW heel zichtbaar nat laten gaan!
  15. forum rang 6 boem! 14 december 2015 13:53
    quote:

    scuderia FF schreef op 14 december 2015 11:43:

    @ Juun, als je puur op de cijfers afgaat is TT voor de komende 12 maand @ 12 euro veel meer een short dan een long, dus zie je TT als een handelsaandeel dan moet je echt verdomde goed oppassen met het Long te zitten

    zie je TT echter als een investering dan is het een ander verhaal, dan hebben we bewijs gekregen wat 3 zéér grote autofabrikanten van de sector denken , die hebben namelijk Here aan ca 3 miljard opgeraapt en die hebben ook een signaal afgegeven hoe ontzettend angstig ze zijn voor High Tech bedrijven, elke autofabrikant heeft het over samenwerken met Big Tech, niet over concurreren

    de auto industrie is veel banger voor Big Tech dan omgekeerd, dit maakt dat TT nog exclusiever dan het al was, dit is echt een bedrijf waar iedereen bid dat ze zelfstandig blijven, maar dat lijkt toch zeer onwaarschijnlijk, het is dat de groot aandeelhouders het niet aanbieden, dus zal het indien het staat te gebeuren nog ongevraagd zijn ook, dat betekend gewoon premie, de MS formule Here X 1,6 is geen fly by night verhaal, daar is over nagedacht en dat in een friendly omgeving, gaat die omgeving vijandig worden dan kan het echt nog in een bidding-war eindigen.

    de vraag is dan ook , wat wil je van TT, wil je cijfers die de koers verantwoorden, dan is het geen sterkte bod, verwacht je een situatie waarbij de waarde van TT aan de kaak gesteld gaat worden, dan kan je je niet veroorloven er niet in te zitten.

    maar ook de cijfers gaan beteren, dus dat maakt dat de bodem van TT cijfermatig ook richting de 8 gaat

    AMZN gaat thans aan bijna 1000 x de winst, is allemaal gebaseerd op " future expectations " AMZN groeit overal, behalve in winsten, zo ook Tesla en natuurlijk hebben die dan ook een hoger risico profiel, maar ze gaan als een raket.

    TT's grootste handicap voor de aandeelhouder, het is een Nederlands aandeel en staat dan nog niet eens als hoofdfonds, als dit een US listed company was stonden we al aan 30 $
    Indien TT wederom de winsten moet drukken vanwege hoge kosten , dan doen ze er echt beter aan bakken geld op te halen via een IPO in de States en 80% vd aandelen behouden.

    Bedankt voor je uiteenzetting.
    Klinkt meer dan logisch maar toch ben ik het volstrekt oneens met je.

    Er is maar een waarderingswaarde voor een aandeel die op termijn overeind blijft en die zal altijd gerelateerd zijn aan de discounted wpa/cash flow.

    Je hebt het over een waarde van 30 euro die voor de meeste meelezers hier een ongekend doel is.
    Voor de beter geinformeerden onder ons is een maximum van 30 euro een teleurstelling, omdat daardoor niet de potentie van de exploderende markten waar tom2 in poll positive staat wordt uitgenut.

    Nogmaals alles draait uiteindelijk om de netto wpa, de toegepaste truc met deferred loopt op zijn einde om die wpa te drukken.
    Indien Tom2 daadwerkelijk marktaandeel gaat verwerven in exploderende markten als Automotive and Licensing is er maar een richting voor de wpa en dat is stijl noordwaarts mede gevoed door Telematics en hopelijk extra gesteund door Consumer.
  16. [verwijderd] 14 december 2015 13:57
    Jou speculatie Martin Martin, kan wel eens kloppen, ook gezien het feit, dat MW nu niet meer doordrukt, wat ze in deze markt makkelijk hadden kunnen doen...maar dat wil John de mol natuurlijk ook niet, want dan zou tomtom in een negatieve spiraal terecht kunnen komen. Nee, ook vandaag blijft tomtom prima liggen, aex 1% lager, tomtom break even. ...
  17. harrysnel 14 december 2015 13:58
    quote:

    xynix schreef op 14 december 2015 13:24:

    Allereerst AB voor de combinatie van creativiteit en spitwerk.

    Harry, stel dat je gelijk hebt, weet jij dan uit je hoofd waar de volgende meldingsgrens voor JdM zou liggen? Als jouw theorie zou kloppen zou dus ook waarschijnlijk JdM de uitlenende partij zijn. Die het daarbij dan mogelijk op een akkoordje heeft gegooid met de founders om even geen "vervelend goed nieuws" wereldkundig te maken.

    Precies zo fout als ik eerder heb aangegeven. Is dan gewoon handel met voorkennis.
    De Mol moet melden als hij evt terug onder de 5% zou gaan of bij uitbreiding boven 10%. Hij zou idd ook de uitlenende partij kunnen zijn en de aandelen leveren die Marshall Wace en Quant aan het verkopen zijn. De Mol houdt dan wel zijn positie want blijft eigenaar (zo lees ik het register althans: uitlenen van je aandelen heeft geen invloed op je positie omdat je eigenaar blijft). Als de Mol dan de stofzuiger aanzet en aan de koopkant aan het opereren is dan zorgen Wace en Quant voor voldoende verkoopdruk zodat de koers niet oploopt of zelfs zakt. Het lijkt mij mogelijk om bij een fonds als TT met een paar miljoen aandelen de bied en laat te domineren. Koers is dan te sturen en je kunt dan wat aandelen mee te pakken van uitstappende partijen (winstnemers/stoploss turbo's/door TA punt drukken etc.). In een periode dat er geen nieuws komt is de koers dan te controleren. De dag dat TT International analist met zijn positieve uitspraken kwam ging de koers ineens wel omhoog en leek controle weg.

    Nogmaals, dit is slechts een speculatie mbt de Mol en de shorters. Vond het opvallend dat dezelfde partijen bij PostNL betrokken zijn.

    Edit: dit alles kan volledig buiten TT om. Ik zie geen noodzaak voor hun betrokkenheid mocht er iets waar zijn van de shorters/de Mol gedachte.
  18. [verwijderd] 14 december 2015 14:01
    quote:

    scuderia FF schreef op 14 december 2015 11:43:

    Indien TT wederom de winsten moet drukken vanwege hoge kosten , dan doen ze er echt beter aan bakken geld op te halen via een IPO in de States en 80% vd aandelen behouden.

    Hebben ze dat geld nodig dan? NEE want Tom2 heeft geen schulden en draait geen verlies.
    De huidige constructie met het duidelijke meerderheidsbelang bij de eigenaren maakt dat Tom2 zelfstandigheid kan uitstralen. Een listing aan de Nasdaq maakt de stap naar volledige afsplitsing groter.

    Niet vergeten dat Tom2 contracten zoals met Uber juist vooral vanuit dit zelfstandige oogpunt binnen haalt. Daar liggen juist de kansen van Tom2.

    Opmerkelijk ook dat de afsplitsing altijd weer hardnekkiger naar voren komt bij dalingen dan bij stijgingen.

    Mochten ze in de toekomst het geld wel nodig hebben is een delisting van TTT een betere optie.
3.369 Posts
Pagina: «« 1 ... 102 103 104 105 106 ... 169 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 18 april

    1. NSI Q1-cijfers
    2. Sipef Q1-cijfers
    3. Sligro Q1-cijfers
    4. NL werkloosheid maart
    5. Deliveroo trading update
    6. Easyjet trading update
    7. Econocom Q1-cijfers
    8. PostNL €0,03 ex-dividend
    9. Procter & Gamble Q1-cijfers
    10. VS steunaanvragen - wekelijks
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht