Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

MDxHealth nieuws 2016

11.262 Posts
Pagina: «« 1 ... 45 46 47 48 49 ... 564 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 26 februari 2016 13:10
    Even een domme vraag.Wat doe je als kleine belegger bij een overname?Wat gebeurd er dan met de beursnotering?Heb nog gen overname meegemaakt
  2. [verwijderd] 26 februari 2016 13:13
    Als je trouwens aandeelhouder bent en je weet bijvoorbeeld niet hoe lang het doorgaans duurt om een biomarker te ontwikkelen en goedgekeurd te krijgen, kan je je beter een beetje bescheiden opstellen wat betreft de koersvorming.

    Wat denk je van eerst de fundamenten proberen te begrijpen voordat je over normale of abnormale koersen spreekt.
  3. [verwijderd] 26 februari 2016 13:20
    quote:

    letspretendImnormal schreef op 26 februari 2016 00:21:

    Ter herinnering: ik heb totaal geen verstand van beleggen.

    blablabla

    voor zover ik er iets van begrijp kan je via
    apps.shareholder.com/sec/viewerConten...
    vanaf pg 76 de LICENSE AGREEMENT vinden.

    This License Agreement (“ Agreement ”) made this 26th day of July, 2010 (the “ Effective Date ”), by and between Oncomethylome Sciences, S.A. (“Onco”), having its principal office at Tour 5 GIGA niveau +3, Av. de I’Hopital 11, 4000 Liege, Belgium, and Exact Sciences Corporation (“Exact”), having its principal place of business at 441 Charmany Drive, Madison, WI 53719.

  4. forum rang 4 vreemdvermogen 26 februari 2016 13:20
    quote:

    Natte krant schreef op 26 februari 2016 11:34:

    Als er 20% van de koers afgaat dan komen ineens de overnamespeculaties om de hoek.
    Herkenbaar?
    Is het echt een reeele optie? Ik denk het niet.
    Hebben we het al gehad over de Coucke-bakker?

    Nog een 300K te gaan en Marc is verlost van zijn aandelen. Of hij verkoopt aan zichzelf. Zomaar een creatieve gedachte.
  5. [verwijderd] 26 februari 2016 13:30
    quote:

    Tandvis schreef op 26 februari 2016 13:10:

    Even een domme vraag.Wat doe je als kleine belegger bij een overname?Wat gebeurd er dan met de beursnotering?Heb nog gen overname meegemaakt
    Geen domme vraag hoor. Het hangt van een heleboel dingen af. Ik neem aan dat je een overnamebod bedoeld.

    Stel dat er een (cash) bod wordt gedaan dan zal het aandeel hoogstwaarschijnlijk rond dat bod gaan traden. Eronder of erboven, afhankelijk van de verwachtingen van de markt.

    Je kunt er dan bijvoorbeeld voor kunnen kiezen om te verkopen of te wachten tot de deal gesloten wordt of op bijv een hoger bod. Zul je zelf moeten uitdenken wat je het beste lijkt.

    Maar zou me niet teveel aantrekken van de overnameverhalen die je hier hoort. Het is natuurlijk mogelijk, maar het wordt vaak onterecht naar voren gebracht als waarschijnlijkheid wanneer een aandeel flink gedaald is.

    Je moet uitkijken dat de kans op een overname niet een soort strohalm wordt dat je gebruikt om jezelf te overtuigen dat je er goed aan doet te holden.

    Dit gezegd hebbende, aan de bodem verkopen is ook niet verstandig. En in het geval van mdxh lijkt er rond deze prijs wel een soort bodem in te zitten (voorlopig).
  6. J_2000 26 februari 2016 13:38
    quote:

    J_2000 schreef op 18 februari 2016 13:45:

    'k Blijf het volgen maar ben en er al een tijdje uit.
    Zelf vind ik cijfers en vooruitzichten wazig en zwak.
    Op langere termijn wil ik er ergens wel in blijven geloven.
    Het zinnetje "However, based on seasonality, some quarter-to-quarter fluctuation in reported case volume and revenue is expected" staat me niet aan.
    Ik vrees dat het weerom (net als vorig jaar) een verkapte winstwaarschuwing voor Q1 aangeeft.
    Ondanks pers vandaag is koersreactie zwak.
    Ik vrees dat eerder 3 euro in zicht komt dan 4 euro..
    Ik zie volgende maanden ook geen enkele opwaardse trigger..
    Dus die 3 euro was er snel. Ik lees hier veel complottheorieën. Maar daar geloof ik weinig van.
    Nog eens.. de cijfers/vooruitzichten van MdxHealth zijn wazig/zwak, echt wel teleurstellend!!
    Het nieuwtje van Exact Sciences gisteren was gewoon fundamenteel slecht nieuws daarbovenop.
    Nog eens, ik zie echt geen opwaardse trigger de volgende maanden, integendeel Q1 verwacht ik een dikke teleurstelling.
    Ik blijf er voorlopig helemaal vanaf. Eerst goede cijfers, een positieve uitkomst van Pascual, dan pas weer eventueel koopwaardig..
  7. Niks is wat het lijkt 26 februari 2016 14:01
    quote:

    J_2000 schreef op 26 februari 2016 13:38:

    [...]

    Dus die 3 euro was er snel. Ik lees hier veel complottheorieën. Maar daar geloof ik weinig van.
    Nog eens.. de cijfers/vooruitzichten van MdxHealth zijn wazig/zwak, echt wel teleurstellend!!
    Het nieuwtje van Exact Sciences gisteren was gewoon fundamenteel slecht nieuws daarbovenop.
    Nog eens, ik zie echt geen opwaardse trigger de volgende maanden, integendeel Q1 verwacht ik een dikke teleurstelling.
    Ik blijf er voorlopig helemaal vanaf. Eerst goede cijfers, een positieve uitkomst van Pascual, dan pas weer eventueel koopwaardig..
    Je hebt gelijk gekregen wat betreft de koersontwikkeling, fair enough!! De link die je evenwel ook legt naar het nieuwtje van Exact doet wel wat glans verdwijnen van je statement. Het simpele feit dat Exact in de verre toekomst heel misschien de biomarker van MDx niet meer nodig heeft staat natuurlijk in geen enkele verhouding zo'n forse daling. Volgens mij is het aandeel in het verleden al meerdere malen fors afgestraft door sterk verminderde verwachtingen van Cologuard. We doen nu net of het bedrijf zich rijk gerekend had met de royalties van Cologuard, terwijl ze juist overduidelijk hebben aangegeven dat ze dat juist niet doen. Ik geloof absoluut niet dat dat berichtje van " in de verre toekomst heel misschien" zo' n invloed kan hebben.

    Maar goed, iedereen moet er maar het zijne van denken. Voor mij blijft vast staan dat er vreemde krachten spelen op de achtergrond. Kijk ook maar eens naar het koersverloop van vandaag. Gedurende een paar uur hersteld de koers tot aan 3,05 en dan binnen 2 minuten staan we terug op 2,90 om daar weer urenlang te blijven liggen.
  8. Bjeesjes 26 februari 2016 14:49
    En dan is er de laatste 3 dagen sprake van een positief beursklimaat.....volgende week weer een algeheel negatief sentiment en we dalen nog harder. Kan wel eens richting 2 euro gaan vrees ik...maar dan ga ik echt bijkopen! Blijft een raadsel hoe 'een gerucht' zo'n impact heeft op de koers, ruim een week geleden nog dik 3,80!
  9. [verwijderd] 26 februari 2016 14:55
    Mogelijk komt er meer nieuws op hun conferenties:

    MDxHealth Announces Conference Participation for First Half 2016

    LSP Biocapital Europe on 09 March, Sofitel Legend Amsterdam, The Grand, The Netherlands

    European Association of Urology Annual Congress, 11-15 March, Messe Munich International, Germany

    KBC Securities Benelux Biotech & Healthcare Conference on 22 March, KBC Securities Brussels, Belgium
  10. [verwijderd] 26 februari 2016 14:59
    Het aandeel MDxHealth kelderde donderdag op de Brusselse beurs met 15 procent, na uitspraken van de CEO van de Amerikaanse partner Exact Sciences. Vandaag herstelt het aandeel wat.
    Exact Sciences lanceerde twee jaar geleden Cologuard, een test om darmkanker op te sporen waarin technologie van het Belgische bedrijf zit. De CEO liet verstaan op zoek te gaan naar een goedkoper alternatief voor de Belgische technologie.
    Daardoor dreigt de royaltystroom richting MDxHealth stil te vallen. MDxHealth krijgt voor elke euro die Cologuard opbrengt een deel van de omzet gestort. Hoeveel precies heeft het bedrijf nooit gezegd, maar het percentage ligt ergens tussen 1 en 5 procent. 'Low to mid-single digit', klinkt het officieel.
    KBC Securities raamt de waarde van de samenwerking met Exact Sciences op 0,7 à 1,3 euro per aandeel. Als dat wegvalt, betekent dat een serieuze dreun.
    Voor dit jaar rekent Exact Sciences op 90 à 100 miljoen dollar omzet. KBC Securities schat dat dat 2 à 3 miljoen dollar royalty's zal opbrengen. Dat is niet weinig voor een bedrijf dat nog verlieslatend is, en elke cent kan gebruiken.
    Het beurshuis raamt de waarde van de samenwerking met het Amerikaanse bedrijf op 0,7 à 1,3 euro per aandeel. Dat is een serieuze brok van de totale bedrijfswaardering, zijnde 5,5 euro per aandeel.
    Exact Sciences denkt binnen 18 à 24 maanden met een alternatief op de proppen te komen. Maar analist Jan De Kerpel denkt dat het misschien niet zo ver zal komen. Een nieuwe technologie in de test inbouwen, kan betekenen dat Exact opnieuw moet gaan samenzitten met de Food and Drug Administration en de onderhandelingen met de verzekeraars moet herbeginnen. En is het dat allemaal wel waard? Of is het gewoon een manier om MDxHealth onder druk te zetten het royaltyakkoord te herzien?
  11. [verwijderd] 26 februari 2016 15:01
    Storm is glas water en blijft mijn inziens een koopmoment en gewoon op de plank leggen en je zult zien dat de koers zal stijgen met de 3 producten die ze nu al verkopen en die er nog aankomen. Royalties van Exact lopen gewoon door.
  12. [verwijderd] 26 februari 2016 15:07
    Toch ben ik eruit.
    Pharming lijkt op springen te staan vanwege goed nieuws en daar hoop ik mijn verlies bij MdxHealth goed te maken.
    Succes ieder.
  13. Vlaming 26 februari 2016 15:19
    We moeten boven de 3,70 euro stijgen willen we de dalende trend omdraaien . Deze daling kan nog minstens 2 maand aanhouden als er geen goed nieuws komt .Sukses en stukken bijhouden hé !
  14. [verwijderd] 26 februari 2016 15:45
    Het zal allemaal wel. Ik ken de mensen van Noviogendix die ook in aandelen MDx zijn betaald en die zijn ook niet blij maar weten dat de producten en technologie wel snor zit en dit zijn toch echt de prostaat experts; de spelletjes van Exact zullen ook allemaal wel en ja natuurlijk hopen we dat de communicatie beter wordt, de sales en de inning van de penningen sneller gaat maar dan nog is MDx nog immer een goedkope opportunity waar voor de zomer professionele investeerders op 4,50 euro zijn ingestapt en het MT noch de Rudy's van deze wereld zijn uitgestapt. Ik heb gisteren fors ingekocht en zojuist weer extra geld vrijgemaakt.
  15. [verwijderd] 26 februari 2016 15:52
    De storm lijkt over... De haaien hebben hun buikje vol, t is weer ad kleine visjes om wat te peuzelen aan wat overblijft :-) hopelijk creëert men nu een opgaande golf, das leuker surfen...
  16. [verwijderd] 26 februari 2016 16:14
    letspretendImnormal dank voor de link waarin de gehele license agreement is te lezen; helder is dat de term is gedefinieerd totdat MDx de patenten niet meer in stand houdt. Exact kan er dus niet zomaar van af dan moet er een breach zijn. Verder interessant hoe de royalties afhankelijk van aantal gebruikte biomarker kan varieren, waarbij de exacte percentages dan helaas onzichtbaar blijven. Denk dat inderdaad Exacts CEO wat moet en probeert links of rechtsom wat aan te te betalen royalties te doen, maar hij zal echt niet zijn product in gevaar brengen.
  17. [verwijderd] 26 februari 2016 16:17
    quote:

    fly like an eagle schreef op 26 februari 2016 16:14:

    letspretendImnormal dank voor de link waarin de gehele license agreement is te lezen; helder is dat de term is gedefinieerd totdat MDx de patenten niet meer in stand houdt. Exact kan er dus niet zomaar van af dan moet er een breach zijn. Verder interessant hoe de royalties afhankelijk van aantal gebruikte biomarker kan varieren, waarbij de exacte percentages dan helaas onzichtbaar blijven. Denk dat inderdaad Exacts CEO wat moet en probeert links of rechtsom wat aan te te betalen royalties te doen, maar hij zal echt niet zijn product in gevaar brengen.
    Over Exact S. gesproken . Analisten zijn niet zo enthousiast meer .

    www.benzinga.com/analyst-ratings/anal...

  18. [verwijderd] 26 februari 2016 16:21
    Dat verbaast me niks; Exact had een veelste hoge waardering die (in de goeie dagen 15x) hoger lag dan MDx waarbij ze mega veel kosten maken. Dit maakt voor MDx niet uit want de royalties gaan over de omzet en die houdt Exact nog redelijk op peil.
  19. [verwijderd] 26 februari 2016 17:39
    vraag blijft, wie verkoopt er de laatste dagen? en wie koopt?

    een reactie van de kant van mdx op uitspraken van Exact was wel op zijn plaats geweest
  20. [verwijderd] 26 februari 2016 17:44
    sokjes eens. Jan Groen heeft weinig met communicatie. Maar kijk naar de cijfers. waarde nu 130M; in kas 31M, omzet 2016 30-50M (afhankelijk wat er nog wordt geind). dan waardeert de beurs de gehele omzet van Confirm, Assure, Select en de royalties van Colo en de blaas en baarmoederhalskanker yet to come op 2x de omzet verwachtigingen. Dit is zeker voor biotech extreem laag. Wens ieder een wijs weekend en wellicht maandag nieuwe ronde, nieuwe kanzen.
11.262 Posts
Pagina: «« 1 ... 45 46 47 48 49 ... 564 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 24 april

    1. IBM Q1-cijfers
    2. Meta Q1-cijfers
  2. 25 april

    1. BASF Q1-cijfers
    2. Deutsche Bank Q1-cijfers
    3. Delivery Hero Q1-cijfers
    4. Nestlé Q1-cijfers
    5. Adyen Q1-cijfers
    6. Besi Q1-cijfers
    7. Flow Traders Q1-cijfers
    8. Sanofi Q1-cijfers
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht