Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Kiadis Pharma Terug naar discussie overzicht

Kiadis November

77 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 23 november 2016 11:48
    Tom3 was zeer verrast te lezen dat je weer terug ben in Kiadis en er dus blijkbaar uit was gestapt. Verbaast me zeer als promotor en ervaringsdeskundige van het eerste uur. Blijkbaar is de eerste marktstappen concurrenten en kostprijs een overweging geweest.
  2. pukewe 23 november 2016 13:45
    Middel Eli Lilly tegen Alzheimer werkt niet

    INDIANAPOLIS (AFN) - De Amerikaanse farmaceut Eli Lilly heeft een fikse tegenvaller moeten slikken bij zijn zoektocht naar een medicijn tegen de ziekte van Alzheimer. Een experimenteel middel dat het bedrijf had ontwikkeld, blijkt na onderzoek bij patiënten toch niet te werken.

    Een groep patiënten met milde dementieklachten kreeg tijdens de klinische tests het middel solanezumab toegediend. Dat bleek evenwel niet te leiden tot een noemenswaardige vertraging in de achteruitgang van hun geheugen ten opzichte van de controlegroep, die een placebo kreeg.

    Eli Lilly ziet daarom af van een aanvraag om het middel op de markt te mogen brengen ter behandeling van milde dementie als gevolg van Alzheimer. Topman John Lechleiter sprak van een grote teleurstelling, ook voor de vele miljoenen mensen die hopen op een geneesmiddel tegen de slopende hersenaandoening.

    (ANP Redactie AFN/Economie, email economie(at)anp.nl, +31 20 560 6070)
  3. forum rang 10 DeZwarteRidder 24 november 2016 11:11
    quote:

    Diegy schreef op 24 november 2016 10:23:

    Blijft levensgevaarlijk Bio aandelen. Dus ook Kiadis.
    Heb jij niet heel veel reclame gemaakt voor Esperite toen de koers veel hoger stond dan nu??
  4. Onderbouwer 24 november 2016 11:15
    quote:

    Diegy schreef op 24 november 2016 10:23:

    Blijft levensgevaarlijk Bio aandelen. Dus ook Kiadis.
    Eerder heb je gemeld dat je ze wil opvangen op €9.60.

    Als je ze binnen hebt is het ineens een overnamekandidaat die zwaar ondergewaardeerd is.

    Moderator kunnen jullie Diegy voor eeuwig blokkeren?

    Hij is misleidend en manipulatief. Hij zet mensen op het verkeerde been om er zelf beter van te worden.
  5. [verwijderd] 24 november 2016 12:22
    Kiadis is speculatief gokje maar heb er toch nog paar bijgekocht want fase 2 data zagen er gewoon veel belovend uit en waardering bedrijf is nog laag dus upside kans groot (en dat je door het putje kan ook). Jammer dat Tom3 niet reageert als expert.
  6. forum rang 6 Tom3 24 november 2016 16:06
    quote:

    fly like an eagle schreef op 24 november 2016 12:22:

    Kiadis is speculatief gokje maar heb er toch nog paar bijgekocht want fase 2 data zagen er gewoon veel belovend uit en waardering bedrijf is nog laag dus upside kans groot (en dat je door het putje kan ook). Jammer dat Tom3 niet reageert als expert.
    Ik twijfel er niet aan dat Atir de eindstreep niet zal halen. Voor velen is dat nog niet zeker. Daarom zie de koers steeds terug vallen naar Euro 10 en lager. Dit gaat nog even zo door. De EMA zal er zeker een half tot een heel jaar er over doen om een voorwaardelijke goedkeuring af te geven. Als je dat gehad hebt, wachten je nog zeker een onderhandelingstraject over de toelating en betaling door de diverse nationale overheidsinstanties in de EEG die minimaal een half jaar gaan duren. Het schijnt dat in Duitsland de procedures het langst zijn. Molmed verwacht binnen een paar maanden de zaken rond te hebben. Wat ik niet kan doorgronden is of Molmed partners gaat recruteren om zo snel mogelijk marktaandeel te hebben. Zoals eerder vermeld (valt te halen uit de diverse analisten rapporten mbt Molmed en Kiadis) kan Kiadis zeker Euro 20k goedkoper produceren dan Molmed en Bellicum (die het allebeide doen met genmanipulatie). Maar ja dat is voorlopig nog toekomstmuziek. Waarom Bellicum dan een 4 keer zo hoge waardering heeft dan Kiadis of Molmed zal met de Amerikaanse markt van doen hebben.
  7. Starbuck 24 november 2016 16:23
    Aan de hand van je verhaal Tom3 en ook de koersen lijkt dan toch dat Molmed op korte termijn een betere investering is niet? Kiadis zie ik wel teruggaan richting 09,50. Molmed kan wel last hebben van de verkiezingen begin december? Dus kan nog lager gaan evt. Maar probeer het simpel te bekijken als ik bijv. 1K investeer in Molmed hoeft de koers maar tot 0,40 te gaan en ik heb al redelijk rendement. Bij Kiadis moet het meteen weer richting de 12...En ja Diegy heeft zeker gelijk dat bio hoog risico profiel blijven hebben, maar Molmed bestaat ook al wat langer dan Kiadis....dus wat is wijsheid
  8. [verwijderd] 24 november 2016 19:24
    Tom3 dank voor je bespiegelingen en is Atir te vergelijken met de gen manipulatie methoden en is het helemaal dezelfde patienten groep. Heb me niet verdiept in Molmed en Bellicum.Verder kan ik traject EMA wel met je delen en tot dan is er weinig echt te verwachten qua koers.
  9. forum rang 6 Tom3 25 november 2016 10:38
    Genmanipulatie is een traject van 2 weken waar je per "op-maat-medicijn" een complete clean room voor moet inrichten. Niet uit te sluiten valt dat op termijn de productie geautomatiseerd kan worden. Bedrijven als CellforCure, en Juno hebben sedert enige jaren zwaar geïnvesteerd in deze technologie. Molmed zegt ook vooruit te lopen. Aangezien dit toch het voorland van de biotech wordt, zal er hard aan getrokken worden. Als de verdere stroomlijning lukt is het kostprijsvoordeel van Atir natuurlijk verminderd. Atir maak je binnen 3 dagen (in een daarvoor ontworpen "machine") in bij wijze van spreken een doka.

    Uiteraard praten we hier allemaal over dezelfde patiëntengroep en het zelfde eindresultaat.
  10. curious2 29 november 2016 17:00
    Is wel apart en boeiend om te zien dit koersverloop. Vandaag en gisteren de koers op bijna 9,50. Zo ongeveer de laagste koers sinds de beursnotering. De mensen die nu verkopen doen dat dus allemaal met verlies.
    Dus óf deze beleggers verwachten binnen nu en enkele dagen ergens anders meer rendement te maken, óf ze worden zenuwachtig en willen er uit, of de koers wordt steeds iets verder naar beneden gebracht om mensen te verleiden bij een relatief lage koers alles te verkopen(oef hij staat eindelijk weer op 10,- laat ik alles maar verkopen). De volumes zijn laag en ik ben nog steeds happy met mijn aankoop. Maar ik ben wel héél nieuwsgierig welke psychologie, strategie of tactiek hier nou achter zit. Helaas kom ik daar ws nooit achter....
  11. forum rang 6 Tom3 29 november 2016 17:33
    @curious2, aandeelhouders van Molmed hebben bij de IPO in 2008 ooit Euro 2 betaald voor een aandeel. Nu krijg je er amper 32 cent voor. Je bent eigenlijk gedwongen om met iedere financieringsronde mee te doen. Het is te hopen dat de aanpak van Life Science Partners bij Kiadis de betere is. Bij Biotechs wil een ontwikkeling qua tijd en kosten nog wel eens uit de hand lopen, vooropgesteld natuurlijk dat het middel het doet zoals gepland.
  12. forum rang 4 Diegy 30 november 2016 10:32
    Gister met de eind veiling stonden er ineens 25 duizend stukken in de laat op 9,70 nu staan er 7 duizend stukken in de laat op 9,65. Zit er niet gewoon slecht nieuws aan te komen of eventueel uitstel van de planning? Dan blijft er niet veel van de koers meer over.
  13. forum rang 6 Tom3 30 november 2016 12:09
    Wordt Quest for Growth ongeduldig? Die gasten hadden nooit zo`n grote long positie mogen innemen. Ooit stonden de stukken voor 6 euro in de boeken. Bij 9,70 maken ze nog steeds winst. Voor de zittenblijvers is het zuur. Kopers gaan nu achteroverleunen.
  14. curious2 1 december 2016 10:09
    Ik geloof niet dat Quest for Growth ongeduldig wordt. Zou een vreemde timing zijn. Zij zullen hoogstens verkopen op dagen met volume. Die 6000 stuks van gisteren zijn mijn inziens echt bedoeld om de koers op zn plek te houden of naar beneden te brengen. Als je al op dit soort rustige dagen van 6000 stuks af wilt komen dan verkoop je dat in 4 porties. Ik denk dat dit eerder gedaan wordt door een persoon of partij die op een lagere koers wil bijkopen of door shorters die een lage koers willen om hun posities te sluiten. Slecht nieuws kan natuurlijk maar als iemand dat weet dan verkoopt hij z'n positie gewoon ipv een blok(je) te plaatsen. Helaas zijn dit soort aandelen met laag volume makkelijk te beïnvloeden. Zou fijn zijn als iemand dit als kans ziet en even 10.000 stuks koopt. Dan staan we direct weer op 10 of hoger.
  15. forum rang 4 Diegy 1 december 2016 10:11
    Gister in de eind veiling 30 duizend stuks op 9,65. Is duidelijk een partij die van zijn stukken af wilt zo vlak voor de cijfers. Hopelijk geen voorkennis op slecht nieuws met de cijfers bijvoorbeeld uitstel van de planning.
  16. curious2 1 december 2016 10:43
    quote:

    Diegy schreef op 1 december 2016 10:11:

    Gister in de eind veiling 30 duizend stuks op 9,65. Is duidelijk een partij die van zijn stukken af wilt zo vlak voor de cijfers. Hopelijk geen voorkennis op slecht nieuws met de cijfers bijvoorbeeld uitstel van de planning.
    Nee joh, is gewoon een blok. Ze willen die 30.000 stuks helemaal niet verkopen. Ze vinden het niet erg als er wel een paar gekocht worden. Het is meer een garantie dat de koers nu niet oploopt. Voor de mensen die Kiadis willen kopen is het een cadeautje om laag in te stappen.
    Helaas zit ik al helemaal vol met Kiadis, anders had ik zeker gekocht.
    Voor de lange termijn maakt het niet uit wat de koers nu doet. Dus mensen met een lange adem hebben vooral behoefte om zo veel mogelijk aandelen te kopen op een lage koers.
    (Bovenstaand is natuurlijk slechts mijn mening en gevoel).
77 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.840
AB InBev 2 5.285
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.579 46.246
ABO-Group 1 18
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 8.887
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 160
ADMA Biologics 1 31
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.195
Aedifica 2 829
Aegon 3.257 320.032
AFC Ajax 537 7.013
Affimed NV 2 5.751
ageas 5.843 109.777
Agfa-Gevaert 13 1.856
Ahold 3.536 73.979
Air France - KLM 1.024 34.307
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.762
Alfen 12 16.168
Allfunds Group 3 1.182
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.246
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 326
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.484 114.757
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.819 240.229
AMG 965 125.628
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.516
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 382
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.108
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 313
Arcadis 251 8.613
Arcelor Mittal 2.023 318.590
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 266
arGEN-X 15 9.101
Aroundtown SA 1 176
Arrowhead Research 5 9.257
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.642
ASML 1.762 76.799
ASR Nederland 18 4.122
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 325
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.644
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.660

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 25 april

    1. BASF Q1-cijfers
    2. Deutsche Bank Q1-cijfers
    3. Delivery Hero Q1-cijfers
    4. Nestlé Q1-cijfers
    5. Adyen Q1-cijfers
    6. Besi Q1-cijfers
    7. Flow Traders Q1-cijfers
    8. Sanofi Q1-cijfers
    9. Azelis Q1-cijfers
    10. Kinepolis Q1-cijfers
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht