Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Aandeel

TomTom NL0013332471

Laatste koers (eur)

5,980
  • Verschill

    -0,205 -3,31%
  • Volume

    668.949 Gem. (3M) 304,1K
  • Bied

    5,960  
  • Laat

    6,120  
+ Toevoegen aan watchlist

Tom Tom Januari 2017

3.615 Posts
Pagina: «« 1 ... 111 112 113 114 115 ... 181 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Advocaat van de Duivel 16 januari 2017 22:08
    quote:

    Katsa schreef op 16 januari 2017 19:37:

    [...]

    Advies is zijn core business, evenals het opzoeken van de grenzen van de wet.
    Dat doe je als advocaat, en hij behoort wel tot de top van de advocatuur.
    Ik kies geen kant, maar als ik sommige teksten voorbij zie komen, dan is het weer een hoog schoolplein-gehalte.
    En wat heeft dit in hemelsnaam met TomTom te maken?
    Elke koersdaling die wordt toegeschreven aan een lid van de RvC, is teveel eer.
    Naïef zelfs, de Nederlandse wetgeving is veel te vrijblijvend, we hebben geen Sox hier he..
    Het was another day at the office, waar een nietszeggende gebeurtenis werd aangegrepen om de koers te beïnvloeden, en daar zijn altijd mensen gevoelig voor. Vooral mensen die zelf een beperkte capaciteit tot nadenken hebben.
    heel terechte visie op de zaak. Probleem is dat de grote massa niet kan denken en maar klakkeloos nagalmt wat een journalist meent op te moeten schrijven waarbij factchecking niet van belang is. Ja, wakkie heeft bij ah geadviseerd nadat er fraude was geconstateerd en nee...die fraude was nier door advocaten bedacht maar door de ceo!
  2. forum rang 4 holenbeer 16 januari 2017 22:44
    quote:

    sugar1 schreef op 16 januari 2017 18:23:

    [...]
    bewijs heb ik niet, maar ze pakken je niet zomaar op als je niet schuldig bent voor iets!
    Word wakker man
    Alleen al voor de Puttense moordzaak hebben mensen 8 jaar onschuldig vast gezeten
    In Amerika worden mensen standrechtelijk geëxecuteerd omdat ze de verkeerde kleur hebben
  3. Advocaat van de Duivel 16 januari 2017 22:48
    quote:

    Purespeculation# schreef op 16 januari 2017 17:54:

    Nou, zo te zien zit hij bij Tommy wel op zijn plek

    Eind maart 2015 vertrok Wakkie bij ABN Amro, vanwege de ophef over de uiteindelijk teruggedraaide salarisverhoging voor bestuurders van de bank. Hij was vicevoorzitter van de raad van commissarissen en voorzitter van de commissie die zich met beloningen en benoemingen bezighield.

    Teruggedraaid omdat dit in strijd was met code-Tabaksblat ?
    Nee, teruggedraaid door draaikont Dijsselbloem, de grootste leugenaar van Den Haag!
  4. recital 17 januari 2017 07:24
    Snelheid hulpdiensten onder druk door files

    De aanrijtijden van ambulances, brandweer- en politieauto's staat onder druk door de toegenomen verkeersdrukte in de Haagse regio. De veiligheidsregio Haaglanden volgt de ontwikkelingen op de voet.
    Het verkeer in en rond Den Haag staat meer vast dan waar ook in Nederland. TomTom, fabrikant van navigatiesystemen, zet Den Haag nu al twee jaar achtereen op de eerste plek.
    www.ad.nl/den-haag/snelheid-hulpdiens...
  5. forum rang 6 tatje 17 januari 2017 09:56
    Blijf wachten op krenten en PBs.

    Voor de schaatsers onderons, kijk uit voor een wak ( kie )

    De hele dag op het forum lezen, heeft geen zin, ga in de Ardennen de sneeuw in.
  6. [verwijderd] 17 januari 2017 10:23
    quote:

    tatje schreef op 17 januari 2017 09:56:

    Blijf wachten op krenten en PBs.

    Voor de schaatsers onderons, kijk uit voor een wak ( kie )

    De hele dag op het forum lezen, heeft geen zin, ga in de Ardennen de sneeuw in.
    Gevaar loert van beide kanten!
  7. forum rang 4 Kuiken 17 januari 2017 10:23
    bron volkskrant:

    'Nederlandse advocaat Peter Wakkie is erin geluisd'

    De Nederlandse topadvocaat Peter Wakkie is weer op vrije voeten. De politie in Madrid heeft dinsdagnacht om 00.30 uur het verhoor beëindigd en heeft hem vrijgelaten. Volgens Marcel Evers, de Nederlandse advocaat van Planeta, een Spaanse uitgever die een aandeel van 20 procent heeft in Zed Worldwide (ZZW), is Wakkie erin geluisd door Javier Pérez, de voormalige baas van Zed+.
  8. forum rang 4 Kuiken 17 januari 2017 10:24
    rest verhaal uit volkskrant :

    De 68-jarige advocaat werd maandagochtend gearresteerd bij aankomst op het vliegveld van Madrid. De Spaanse nieuwswebsite El Confidencial meldde dat Wakkie werd opgepakt in verband met de betaling van miljoenen euro's smeergeld aan familieleden van Russische ministers. De Spaanse autoriteiten hebben de reden voor zijn arrestatie niet bevestigd.

    Wakkie is door de Nederlandse Ondernemingskamer aangesteld als interim-bestuurder van de Nederlandse holding van het telecombedrijf Zed+. Dat heeft volgens Wakkies advocaat een conflict met de Spaanse miljonair Javier Pérez, die de bestuurder is van de Spaanse dochtervennootschap Zed Worldwide.

    Wakkie is onder meer bekend als voormalig bestuurder van supermarktconcern Ahold. Na zijn pensionering eind 2009 bleef hij actief als commissaris bij diverse grote bedrijven als ABN Amro, TomTom en Wolters Kluwer. Eind maart 2015 vertrok hij bij ABN Amro, vanwege de ophef over de uiteindelijk teruggedraaide salarisverhoging voor bestuurders van de bank. Ook treedt Wakkie vaak op als advocaat van voetbalclub Ajax.

    Volgens de woordvoerder kan Wakkie gewoon terug naar Nederland reizen. 'Ik ben blij als vriend en woordvoerder dat hij vrijgelaten is.'

    Erin geluisd
    Volgens Marcel Evers, de Nederlandse advocaat van Planeta, een Spaanse uitgever die een belang van 20 procent heeft in Zed Worldwide (ZZW), is Wakkie er maandag ingeluisd door Javier Pérez, de voormalige baas van Zed+.

    Pérez werd een jaar geleden geschorst door de Ondernemingskamer vanwege onder meer het vervalsen van e-mails. Die schorsing geldt niet in Spanje. Volgens Evers probeert Pérez nu met alle middelen te voorkomen dat hij ook in Spanje de controle over ZWW verliest. Het door Wakkie geleide Zed+ zou daarvoor kunnen zorgen. Komende vrijdag wordt opnieuw gepraat over de positie van Pérez. Hij zou Wakkie gisteren naar Spanje hebben gelokt met een verzonnen verhaal over een bieding.

    Inmiddels is gebleken dat die bespreking niets om het lijf had. Eenmaal geland werd Wakkie aangehouden door de politie. Minder dan 30 minuten later publiceerde Augustin Marco, journaliat van El Confidencial, al een uitgebreid verhaal over de arrestatie. 'Een dergelijke publicatie kun je niet in een paar minuten doen en moet op voorhand zijn voorbereid', aldus een verklaring van Planeta-advocaat Evers.

    Volgens hem is ook het verhaal dat Wakkie banden heeft met de Russische magnaat Mikhail Fridman door de Spanjaard bedacht, terwijl het onzin is. 'Wakkie wordt in El Confidencial neergezet als 'de rechterhand van Fridman'. Terwijl tijdens de vele zittingen bij de Ondernemingskamer al lang is komen vast te staan dat Wakkie geen enkele band met Mikhal Fridman heeft', aldus Evers.

  9. forum rang 4 Kuiken 17 januari 2017 10:31
    bron FD:
    Autoverkoop weer op niveau voor crisis
    De autoverkoop in Europa is weer terug op het oude niveau. In totaal is zijn er vorig jaar jaar 15,1 mln nieuwe personenauto's verkocht - een toename van 6,5%.
    Dit blijkt uit cijfers van Acea. In 2007 lag de verkoop voor het laatst boven de 15 mln, daarna daalde de verkoop stevig door de uitbrekende economische crisis.
    In Nederland is de verkoop juist stevig gedaald. De autoverkoop liep met 14,7% terug ten opzichte van een jaar eerder. Vooral Volkswagen (-0,4%) en Citroen (-1,4%) verkochten minder nieuwe personenauto's.
    Efta
    Het gaat om de verkoop in de Europese Unie plus de landen in de Efta, de Europese Vrijhandelsassociatie van Zwitserland, Noorwegen, IJsland en Liechtenstein.
  10. trend follower 17 januari 2017 10:59
    in navolging van eerdere berichten hierbij nog een update na communicatie met Wies:

    Deze hele heisa rond Wakkie is op zich niet goed voor een aandeel waar deze man bij betrokken is, dat geeft toch wat smet op het blazoen, ook al blijkt het later allemaal onzin te zijn, wat het ook is, maar we moeten er ook niet meer van maken dan het is.
    High profile lawyers involved bij bedrijven hebben nu eenmaal allerhande ondernemingen die hun advies inwinnen en dat is niet allemaal even fris.
    Voor TT zelf zie ik hier geen aanleiding aandacht aan te geven.
    Wat wel speelt bij TT is dat het bedrijf zich duidelijk anders profileert als bvb een MBLY of een HERE en daar is ook vaak een reden voor

    MBLY zoekt duidelijk de publiciteit het is een beursgenoteerd aandeel met eigenaren die duidelijk willen cashen en ook de toko op een hoog niveau willen waarderen zodat ze de aandeelhouders en de analisten en investeerders aan hun zijde hebben, ze hebben daarbij ook een goed product dat gewenst is
    De reguliere aandeelhouder vaart hier wel bij en het afkraken van MBLY gebeurt dan ook enkel door hen die gefrustreerd zijn dat ze zelf in een onderneming investeren die teleurstelt
    MBLY doet het gewoon goed voor aandeelhouders, maar er zit zeker een hoog ‘luchtballon-gehalte ‘ in het aandeel, je doet er goed aan gewoon met de flow mee te handelen en dan is er prima aan te verdienen, met name CITI leest dit aandeel werkelijk perfect en als je hun BUY and SELL niveaus volgt schrijf je bakken geld op.


    HERE is een aandeel dat zichzelf in de kijker zit voor ‘koop’ , dit lees je uit alles, maar ze winnen zeker deals, want ook al is het niet allemaal nieuw, het verlengen op zich is ook een overwinning, TT is nog helemaal niet op koers voor 50% van HERE af te snoepen.
    HERE is wellicht bezig zichzelf klaar te maken voor een mogelijke beursgang en daar gaat op ge-scored worden, als het staat te gebeuren, er gaan zich nog meer bedrijven melden voor een belang.
    Jammer dat het bedrijf al niet beursgenoteerd is , dan had ik er zeker wat van genomen.

    TT doet het goed, buiten wat er nog pending in de pipe-line zit to be reported, hebben ze ook een nieuwe tender gewonnen, ze ‘under-reporten’ nu voor 3 deals ( zo laat ik mij vertellen), we kopen daar echt geen moer voor als TT zo zuinig blijft met melden, dit maakt het aandeel ook onaantrekkelijk voor grote 3rd party spelers, of je bent ‘in on the deal’ wat staat te gebeuren en één van de preferente aandeelhouders, of je bent gewoon olie tussen de wielen die voor liquiditeit zorgt aan de beurs, echt belachelijk
    TT is gewoon een goede toko, met een under-performende stock en een veel te hoog gehalte van private company uitstraling voor een beursgenoteerd bedrijf, echt schande.
    Goed, dit is al tijden zo, gaat ook niet veranderen, ook al doet PAT er wat aan en dat verdiend applaus.
    Bij TT zitten we dus met een beursgenoteerde toko, ge-managed als een privé company waar enkel the happy few weten wat er speelt.

    We moeten dus geduld opbrengen en we merken wel of er een stappenplan aan zit te komen of dat we in 1x uit het aandeel gezet gaan worden , de opkomende cijfers gaan wederom geen feest geven en zullen hopelijk niet veel neerwaarts afwijken wat men bij Q3 reeds gemeld heeft.
    De outlook is ook al gegeven bij de presentatie-dag , dus HG en Taco hebben een makkelijk dagje straks, toch gaat het aandeel substantieel beteren.
    Persoonlijk hoop ik op een stappenplan, waar ik de 1e aankondiging dit kwartaal verwacht, stappenplan geeft beter rendement voor de 3rd party aandeelhouder, maar ook een one-off naar een ander huis gaat zeker 50% renderen.
    Onderkant is zeer beperkt, zolang het aantal spelers beperkt blijft bij het maken van de maps, vraag > ruim over aanbod, dus genoeg om op te pikken voor TT, ook al blijft winnen ten opzichte van HERE wellicht beperkt tot 35%, de sector groeit vol op.

    succes
  11. trend follower 17 januari 2017 11:03
    Nav de cijfers ben ik van mening dat de Q4 cijfers weinig verrassend zullen zijn. De outlook geeft grote onzekerheid want de grote vraag is hoeveel zal de OPEX/CAPEX stijgen dit jaar. Moet TT dit jaar weer extra investeren ten koste van de korte termijn winsten. Dit zal in mijn ogen een van de belangrijke factoren zijn die meespelen om te bepalen of TT op korte termijn winstgevender wordt.

    Wies vreest dat dat opex/capex nog wel even doorgaan, maar zolang het speelveld beperkt blijft tot een handvol aanbieders gaat dit de toegevoegde waarde van TT goed doen
  12. forum rang 10 DeZwarteRidder 17 januari 2017 11:30
    Het gaat maar door: eindeloos en zinloos gezeur over TT en HG.

    Het is toch zo simpel: je gelooft in TT (en HG) en houdt de aandelen.

    Je gelooft niet in TT en HG, dus je verkoopt de aandelen.

    Meer kan je niet doen.

    Eindeloos gezever over een fictief bod/uitverkoop/opsplitsing is belachelijk.

  13. outofthebox 17 januari 2017 12:15
    Even een vraag aan mensen met een goed geheugen over een oud perbericht.

    corporate.tomtom.com/releasedetail.cf...

    Ik zie dit press-release van 11 november, maar kan me niet herinneren dat het op die dag geplaatst is. Wel kwamen er via andere partijen op die dag allerlei berichten binnen over wat er daar besproken werd.
    Het zit me nog steeds niet lekker, dat er op 11 november een bijeenkomst was met grote investeerders en financiële instellingen. Ik denk nog steeds dat dit verboden is. Zie de WFT:

    Koersgevoelige informatie onverwijld openbaar maken

    Koersgevoelige informatie is een vorm van voorwetenschap. Deze informatie heeft rechtstreeks betrekking op de uitgevende instelling. Voorwetenschap kan ook middelijk betrekking hebben. Koersgevoelige informatie kan bij het openbaar maken ervan (algemeen verkrijgbaarstellen)1 invloed hebben op de koers van financiële instrumenten.

    Een uitgevende instelling is verplicht koersgevoelige informatie onverwijld openbaar te maken, zodat alle beleggers op de hoogte zijn van deze informatie en alle beleggers gelijke kansen hebben op een goed beleggingsrendement..

    Wie kan mij helpen met gegevens over de publicatiedatum en tijd van het betreffende press-release?

  14. [verwijderd] 17 januari 2017 12:16
    quote:

    joe123 schreef op 17 januari 2017 12:09:

    Wat is er in godsnaam toch gaande met het TOMTOM forum.
    Het lijkt wel of het niveau van het forum verdwenen is vanaf Justin hier ook niets meer post.
    Daarom een dikke oproep van mijnentwege en samen met velen onder ons.
    KOM SNEL TERUG JUSTIN!
    Nou zeker en vast.
    Vraag me even af of Justin nog nieuws heeft.
  15. harrysnel 17 januari 2017 12:21
    @outofthebox: het was tijdens de beurs en ik had mijn extra handelsportie al verkocht omdat er voorbeurs geen bericht kwam. Daar was ik pissig over. Ik zou denken uit mijn hoofd iets van half 12.

    In de code Tabaksblat staat overigens dat een onderneming een bijeenkomst met investeerders, beleggers of analisten moet aankondigen op de agenda op de Corporate website. Ook daar bleef TomTom in gebreke want deze "Technology Day" was niet opgenomen in financial calendar.

    @Moderator: mijn eerdere bericht over Goddijn - Janivo is weggevallen. Kunt U dat opnieuw plaatsen? Was van 11:19 uit mijn hoofd.
3.615 Posts
Pagina: «« 1 ... 111 112 113 114 115 ... 181 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 19 april

    1. Japan inflatie maart 2,7% YoY volitaliteit verwacht
    2. WDP Q1-cijfers
    3. EU producentenprijzen maart
    4. VK detailhandelsverkopen maart
    5. Fra ondernemersvertrouwen april
    6. KPN €0,098 ex-dividend
    7. CM.com jaarvergadering
    8. NSI jaarvergadering
    9. American Express Q1-cijfers
  2. 22 april

    1. NL investeringen februari
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht