Word abonnee en neem Beursduivel Premium

Koffiekamer Terug naar discussie overzicht

Megacrash op komst

4.206 Posts
Pagina: «« 1 ... 196 197 198 199 200 ... 211 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 10 DeZwarteRidder 13 januari 2017 15:35
    Bank of America ziet winst flink stijgen

    CHARLOTTE (AFN) - Bank of America heeft in het vierde kwartaal een flink hogere winst behaald dan een jaar eerder. De nettowinst bedroeg 4,7 miljard dollar, een stijging van 43 procent ten opzichte van het vierde kwartaal van 2015.

    De baten gingen met 2 procent omhoog tot 20 miljard dollar. Bank of America sneed in de kosten en verstrekte meer kredieten. Ook werd meer verdiend met de beurshandel, geholpen door de rally op de aandelenmarkten na de verkiezingsoverwinning van Donald Trump. Daarnaast liepen de opbrengsten uit de handel in obligaties weer sterk op en hoefde minder geld te worden gereserveerd voor slechte leningen.

    Over heel 2016 werd een nettoresultaat behaald van 17,9 miljard dollar op een omzet van 83,7 miljard dollar. De Amerikaanse bank kondigde aan zijn aandeleninkoopprogramma voor de eerste helft van dit jaar te vergroten van 2,5 naar 4,3 miljard dollar.
  2. forum rang 10 DeZwarteRidder 31 januari 2017 08:42
    Zorgen over matpartijen hooligans
    3 uur geleden Koen Nederhof

    ALKMAAR - De politie maakt zich grote zorgen over georganiseerde veldslagen tussen voetbalhooligans. Die gaan elkaar steeds vaker te lijf op afgelegen plekken, zoals weilanden en bosgebieden. Wekelijks, bevestigen hooligans zelf.

    Dit jaar alleen al spraken vechtersbazen van zeker acht Nederlandse clubs af om met elkaar of met buitenlandse rivalen te vechten, blijkt uit een inventarisatie van De Telegraaf.

    De politie zegt dat het wachten is tot er doden vallen. Afgelopen zaterdag was het raak op een braakliggend terrein bij Alkmaar. Twintig supporters van AZ gingen volgens afspraak op de vuist met evenzoveel Feyenoord-supporters.

    De politie vreest dat dankzij deze matpartijen de hooligans steeds beter worden in gevechten in ’commandostructuur’. „Geoefende hooligans die in staat zijn om in groepsverband te vechten, zijn voor politie en burgers een groter gevaar dan een ongeorganiseerde groep”, aldus een woordvoerder.

    Lees meer: ’Het is wachten op de eerste dode’
  3. Kaiser 6 februari 2017 00:01
    Euro wankelt: Rente staatsschulden bankroet Frankrijk en Italië stijgt weer

    Ook Griekse crisis is weer terug van (nooit) weggeweest: Schuldenlast gestegen naar 180% BNP, van beloofde hervormingen is vrijwel niets terecht gekomen

    Zonder het massale geld bijdrukken door de ECB -€ 90 miljard per maand- zouden Frankrijk, Italië en Spanje onmiddellijk bankroet zijn, zo legde financieel analist Egmond Haidt onlangs uit. Daarnaast is de enige reden waarom de eurozone nog bestaat de extreem lage rente. Echter, de rente die de failliete staten Frankrijk en Italië over hun staatsschulden moeten betalen, is ondanks de digitale geldpers van de ECB in korte tijd fors gestegen. Met de verkiezingen in Frankrijk en mogelijk ook weer Italië in aantocht, is er nog maar een klein zetje nodig om (een van) beide landen uit de euro en wellicht ook de EU te doen treden. Dat zal het einde van de faliekant mislukte unie betekenen.

    De Franse rente steeg van 0,1% in september naar 1,07% nu, en de Italiaanse van 1,1% naar 2,25%.
    De percentages zijn volgens Haidt echter nog steeds véél te laag als gekeken wordt naar de gigantische staatsschulden van beide landen: € 2,16 biljoen voor Frankrijk (97,5% van het BNP), en € 2,2 biljoen voor Italië (132,7% van het BNP).

    Le Pen dreigt met Frexit

    Beleggers en investeerders beginnen weer nerveus te worden. In Frankrijk, de tweede economie van de eurozone, zal Front National leider Marine Le Pen het zo goed als zeker tot de tweede ronde van de presidentsverkiezingen op 23 april schoppen. Peilingen wijzen nu uit dat ze die vervolgens toch zal verliezen, maar met de ‘onverwachte’ winst van Donald Trump en het Brexit in gedachten, vreest de financiële wereld dat een nieuwe ‘verrassing’ mogelijk is.

    Le Pen wil bij winst nog dit jaar een referendum over de euro organiseren, en van Brussel de zeggenschap over een eigen munt, eigen wetten en de eigen begroting terugeisen. Als dat wordt geweigerd, zal ze het volk adviseren om voor uittreding uit de EU te stemmen (‘Frexit’), wat het onmiddellijke einde van de eurozone en vermoedelijk ook de Unie zal betekenen.

    Nog grotere zorgen over Italië

    Over Italië zijn nog veel grotere zorgen. Dat komt niet alleen door de percentueel veel hogere staatsschuld, maar ook omdat er in juni opnieuw verkiezingen zouden kunnen komen, en oppositiepartij M5S van cabaretier Beppe Grillo aan de macht zou kunnen komen. Grillo wil eveneens een referendum over de Italiaanse uittreding uit de eurozone organiseren.

    ECB president Mario Draghi suggereerde onlangs voor het eerst dat zijn thuisland inderdaad onder bepaalde voorwaarden de eurozone zou kunnen verlaten. Jarenlang had hij volgehouden dat alleen al het idee onbestaanbaar was, en de ECB altijd alles zou blijven doen om de muntunie intact te houden. Alleen al het feit dat hij het nu toch heeft genoemd geeft aan hoe realistisch en ernstig de situatie ondertussen is geworden.

    Ook Griekse crisis weer terug

    Tot overmaat van ramp is –zoals we vanaf 2010 voorspelden- ook de Griekse crisis weer terug van (nooit) weggeweest. De honderden miljarden euro’s die de eurozone in het land* heeft gepompt, zijn alweer zo goed als verdampt, terwijl de Grieken amper werk hebben gemaakt van de beloofde hervormingen. De schuldenlast is zelfs verder gestegen naar 180% van de BNP. Het IMF eist opnieuw een massale schuldenkwijtschelding, maar Europa is daar zeer huiverig voor, omdat dan ook de Fransen, Italianen en Spanjaarden hetzelfde zullen eisen. En daar ontbreekt simpelweg het geld voor. (2)

    (* Voornamelijk in het failliete Europese bankensysteem, dat dankzij de Griekse schuldenlast dreigde om te vallen.)

    Draghi machteloos als er een referendum komt: Euro zal instorten

    Door de politieke onzekerheid kan de rente voor Frankrijk en Italië de komende maanden verder stijgen. De vraag is wanneer Draghi ingrijpt en het opkoopprogramma, dat in april naar € 60 miljard per maand wordt teruggeschroefd, weer opvoert. Mochten de Fransen of Italianen inderdaad voor respectievelijk Le Pen en Grillo stemmen, en er komt inderdaad een referendum, dan kan zelfs Draghi met zijn geldpersen niets meer doen om de jarenlang op kosten van met name Duitsland en Nederland uitgestelde instorting van de eurozone te stoppen. www.finanzen100.de/finanznachrichten/...

    www.cash.ch/news/ifw-wirtschaftsforsc...
  4. forum rang 10 DeZwarteRidder 6 februari 2017 08:44
    ’Liefdadigheidswerk puur voor eigenbelang’
    Engeland smult van ’Beckham-de-bedrieger’
    3 uur geleden Sander Tromp

    Al een eeuwigheid is DAVID BECKHAM (41) zo ongeveer de meest ideale schoonzoon van Engeland. Succesvol, rijk, knap, getrouwd met Spice Girl VICTORIA, een liefhebbende vader én al meer dan tien jaar lang het gezicht van Unicef. Maar zijn jarenlange, met zo veel zorgvuldigheid opgebouwde, imago brokkelde afgelopen weekend in één klap tot de grond toe af.

    Zijn liefdadigheidswerk, zo blijkt uit uitgelekte e-mails, kwam weliswaar uit zijn hart, maar had ook tot doel hem in de ridderorde te verheffen...

    Drie weken geleden kreeg DAVID BECKHAM (42) nog een onderscheiding voor zijn jarenlange werk voor Unicef. Er werd voor hem zelfs een speciaal fonds opgericht, Fonds 7. ,,Ik ben ongelofelijk vereerd met de Humanitarian Leadership Award. Ik sta te trappelen om door te gaan om te doen wat ik kan voor Unicef en Fonds 7 om kinderen overal ter wereld te kunnen helpen.’’

    Aureool-effect

    Prachtige woorden van een van de beste voetballers die Engeland ooit gekend heeft, en tot voor kort werd aangenomen dat deze ook recht uit zijn hart kwamen. Tot voor kort inderdaad. Want uit uitgelekte mails waar datalek Football Leaks beslag op wist te lekken, blijkt dat Beckham zijn werk voor Unicef vooral gebruikte voor eigen eer en glorie. ,,De ’positieve pr’ creëert een ’aureool-effect’ rond het merk Beckham’’, schrijft een van zijn adviseurs. ,,Het werk voor Unicef levert ’enorme inkomsten op’’’, mailt een ander. Kortom, het leverde vooral geld en status op en het mocht bovendien niet te veel tijd kosten.

    Lees hier het hele verhaal over David Beckham
    www.telegraaf.nl/prive/27568284/__Eng...
  5. forum rang 10 DeZwarteRidder 8 februari 2017 16:30
    Raad van State oordeelt dat gemeente Utrecht milieuzone in mocht voeren

    Gepubliceerd: 08 februari 2017 10:45 Laatste update: 08 februari 2017 12:00

    De Raad van State heeft woensdag geoordeeld dat de gemeente Utrecht goed gehandeld heeft bij het instellen van een milieuzone in het centrum van de stad. Belangenverenigingen hadden beroep aangetekend tegen het besluit van de gemeente om dieselauto's van voor 2001 te weren uit het centrum.

    Twee belangenorganisaties, de Koninklijke Nederlandsche Automobiel Club (KNAC) en de Stichting Stop Luchtverontreiniging Utrecht (SSLU), hadden het instellen van de milieuzone aangevochten.

    De KNAC deed dit omdat ze in de kern tegen de invoering van een milieuzone zijn. SSLU was tegen het besluit van de gemeente, omdat de uitstoot door het aantal omleidingen als gevolg van de milieuzone, juist vergroot wordt.

    Volgens de uitspraak van de Raad van State, waartegen geen beroep meer mogelijk is, mag de gemeente Utrecht verkeersbesluiten nemen en is het niet noodzakelijk dat de gemeente communiceert over de redenen waarom deze verkeersbelsuiten worden genomen.

    Bovendien heeft de gemeente in dit geval gemotiveerd waarom het besluit genomen werd, namelijk vanwege milieuoverwegingen. De Raad van State oordeelt daarnaast dat de milieuzone past in een breder beleid van de gemeente Utrecht om de luchtkwaliteit te verbeteren.
    Kritiek

    De milieuzone in Utrecht werd in 2015 ingesteld in het centrum van de stad. Kort na de invoering kreeg de gemeente al veel kritiek op de milieuzone. Zo zou voor automobilisten niet duidelijk zijn wanneer ze de milieuzone inrijden. Ook was er discussie over de gevolgen voor mensen die in het centrum wonen en waren er vragen over de effecten van de milieuzone.
    Door: NU.nl
  6. Kaiser 8 februari 2017 16:47
    BlackRock-topman Fink ziet 'donkere schaduwen'

    08 februari 2017 16:35

    De Amerikaanse beurzen gaan net als de Europese collega's lager. Larry Fink van BlackRock waarschuwt voor 'donkere schaduwen' in de financiële markten die het beleggersenthousiasme zouden moeten temperen. www.tijd.be/markten_live/live_blog/Bl...
  7. forum rang 10 DeZwarteRidder 8 februari 2017 16:49
    Mexicaanse tequilamaker gaat naar beurs
    1 uur geleden

    De Mexicaanse producent van tequila, José Cuervo, zal later dit jaar zijn opwachting gaan maken op de beurs in Mexico. Eind november vorig jaar werd het beursdebuut nog uitgesteld.

    Het Mexicaanse bedrijf, de grootste fabrikant van tequila wereldwijd, zal tegen een emissieprijs van 30 tot 34 peso per aandeel naar de beurs worden gebracht, zo blijkt uit een vermelding bij de Mexicaanse beurs.

    De Amerikaanse banken Morgan Stanley en JP Morgan zullen onder meer zorg dragen voor de begeleiding van José Cuervo om de stap naar de beurs te maken.

    José Cuervo had eind vorig jaar nog last van de turbulentie op de Mexicaanse beurs na de onverwachtse verkiezingsoverwinning van Donald Trump.
  8. forum rang 10 DeZwarteRidder 8 februari 2017 16:54
    Abu Dhabi werft verpleegkundigen in Nederland

    Gepubliceerd: 05 februari 2017 20:51 Laatste update: 05 februari 2017 23:53

    Ziekenhuizen in de Verenigde Arabische Emiraten werven medisch personeel in Nederland. Het Arabische land kampt met een groot tekort en is daarom hier op zoek naar geschikte verpleegkundigen.

    Zo is het recruitmentbureau FlexMix uit Houten ingeschakeld om tachtig verpleegkundigen te zoeken voor de Cleveland Clinic Abu Dhabi. In het ziekenhuis wordt binnenkort een ic-afdeling geopend met 79 bedden.

    Verpleegkundigen met een hbo-opleiding en ruime werkervaring kunnen zo'n 5000 euro netto per maand verdienen. Huisvesting wordt eveneens betaald.

    Komend weekend vindt in Houten de 21e Emigratiebeurs plaats waar onder meer ziekenhuizen uit de hele wereld zich presenteren aan potentiële werknemers.
    Door: ANP
  9. forum rang 10 DeZwarteRidder 8 februari 2017 17:05
    School laat ouders schoolklusjes afkopen
    3 uur geleden Eline Doldersum

    Stel je eens voor dat er vandaag een nieuwsbrief op de mat valt waarin staat dat je als ouder verplicht bent om het komende jaar minimaal 30 uur vrijwilligerswerk te doen op de school van je kinderen. Voor moeder Lobke Haas-Helsper is het realiteit.

    Herinneren jullie je het verhaal van Esther nog? De moeder die weigert om haar handen uit de mouwen te steken op de basisschool van haar zoon omdat ze daar geen zin in heeft? Moeder Lobke komt daar op de school van haar zoon niet mee weg. Tenzij ze het afkoopt...


    HELPENDE HAND

    De van oorsprong Almelose Lobke woont in Duitsland waar haar zoon momenteel ook naar de basisschool gaat. Een school waar ouders verplicht zijn om zich gedurende het schooljaar in te zetten voor hun kroost. "Ouders moeten zich op school jaarlijks minimaal 30 uur inzetten."

    "Net als op Nederlandse scholen varieert dit van het helpen tijdens een sportevenement, het organiseren van carnaval tot het begeleiden van de kinderen op de kerstmarkt. Ouders kunnen zich online aanmelden voor de activiteiten die hem/haar het meeste aanspreken."


    FIKSE REKENING

    Gooi je er als ouder met de pet naar? Dan krijg het aan het eind van het schooljaar een fikse rekening. "Elk uur dat je niet hebt geholpen kost je 30 euro. Dus als je maar 10 uur actief bent geweest, moet je de overige 20 uur aftikken; 600 euro dus."

    Lees het hele verhaal op VROUW.nl: 'Of je helpt mee tijdens de schoolactiviteiten óf je telt een som geld neer om op die manier je bijdrage te leveren. Prima toch?'
  10. [verwijderd] 8 februari 2017 17:09
    Leuk om te zien dat je nerveus wordt van de berichten van HerrKaiser
    Is het misschien niet beter om op een andere manier een beetje geld te verdienen dan met aandelen. Of ga je dalijk ook alle berichten op youtube weg klikken ??
    Uit angst voor een daling.
  11. Kaiser 16 februari 2017 20:07
    Greenspan: "Trumps beleid kan economie VS terug naar crisis jaren 70 katapulteren"

    Het economische beleid dat president Trump uitstippelde, zal volgens Alan Greenspan voor een oververhitting van de grootste economie ter wereld zorgen.

    Met zijn economisch beleid riskeert president Donald Trump de VS terug te katapulteren naar een periode met weinig groei en een oncontroleerbare inflatie, zoals de zogenaamde 'stagflatie' van de jaren zeventig van de vorige eeuw. Daarvoor waarschuwt Alan Greenspan, de voormalige voorzitter van de Federal Reserve, de nationale bank van de VS. Ook voor de eurozone ziet Greenspan hij geen al te fraaie toekomst.

    Volgens Greenspan, die de centrale bank van de VS tussen 1987 en 2006 leidde, zorgt de hoge staatsschuld van de VS ervoor dat beleidsmakers zich geen hoge uitgaven voor infrastructuurwerken of een fiscale versoepeling kunnen veroorloven. Het beleid dat Trump in die zin uitstippelde zal volgens Greenspan zorgen voor een oververhitting van de grootste economie ter wereld.

    Greenspan stelt ook dat hij zich "grote zorgen" maakt over de toekomst van de eurozone, waarin noordelijke landen zoals Duitsland "de schulden van het zuiden financieren".


    Oncontroleerbare inflatie
    "Dat kan niet eindeloos doorgaan", schrijft Greenspan in het februarinummer van Gold Investor, het vakblad van de goudindustrie. "De eurozone werkt niet", zegt Greenspan.

    Gevraagd hoe centrale banken wereldwijd volgens hem zullen reageren op Trumps verkiezingsoverwinning, voorspelt Greenspan dat de VS een "periode van destabilisering" tegemoetgaan waarbij de inflatie scherp zal toenemen wanneer werknemers hogere lonen beginnen eisen. Dit zou de VS kunnen terugvoeren naar "wat in de jaren 1970 gebeurde, toen we voor het laatst een stagflatie kenden en er gevreesd werd dat de inflatie oncontroleerbaar zou worden".

    Recessie, werkloosheid

    De Federal Reserve zag zich toen genoodzaakt de rente tot 20 procent op te trekken om de inflatie in te dijken, maar dat zorgde ook voor een economische recessie en deed de werkloosheid toenemen.

    "Ik hoop dat we die oefening niet moeten herhalen om het systeem te stabiliseren, maar het blijft een open vraag", aldus Greenspan.

    Een explosie van openbare uitgaven destabliseert het financiële systeem, voert Greenspan nog aan, en hij waarschuwt dat Amerikanen veel later met pensioen zullen moeten gaan om wat stabiliteit te brengen.

    Greenspan werd ervan beschuldigd de financiële crisis van 2008 te hebben aangestoken en gaf toe dat hij fout was toen hij veronderstelde dat financiële reuzen zichzelf konden reguleren.
  12. forum rang 10 DeZwarteRidder 17 februari 2017 07:23
    'Noorwegen pompt meer oliegeld in aandelen'

    Gepubliceerd op 16 feb 2017 om 18:09 | Views: 1.946 | Onderwerpen: Noorwegen

    OSLO (AFN) - Noorwegen is van plan een groter deel van het geld in het grootste soevereine fonds ter wereld uit te geven aan aandelen. De extra uitgaven kunnen een flinke impuls voor de wereldwijde aandelenmarkten betekenen. Dat meldde de Financial Times donderdag.

    Het land heeft zo'n 900 miljard dollar aan olie-inkomsten opgepot. Van dat geld wordt nu 60 procent belegd in aandelen, maar de centrum-rechtse regering wil dat opvoeren tot 70 procent. Het kabinet wordt gesteund door het fonds zelf en door een groep deskundigen, maar heeft nog wel de zegen nodig van het Noorse parlement.

    De grootste koerswijziging voor het fonds in decennia zou betekenen dat er minder geld gaat naar obligaties. Ook komt er een kleiner deel van de significante olie-inkomsten van het land beschikbaar voor overheidsbestedingen.
  13. forum rang 10 DeZwarteRidder 17 maart 2017 07:57
    Boter maakt verrassende comeback
    1 uur geleden Theo Besteman

    Amsterdam - Nog geen klontje boter in de koffie of cocktail laten vallen? Dat is niet erg 2017. De vraag van jongere consumenten naar boter, uitdrukkelijk geen margarine, neemt snel toe.

    Nieuwe cijfers over de caloriebom verrassen marktexperts bij Nederlandse diervoeder- en zuivelbedrijven. De strijd tegen obesitas vult dagelijks uren aan tv-programma’s, maar Amerikanen gebruiken bijvoorbeeld dit jaar 8% meer boter. Die toename is sinds 1967 niet zo sterk geweest, aldus het Amerikaanse ministerie van Landbouw.

    Restaurants en grote hamburgerketens in de VS laten volgens databedrijf Bloomberg vaker de olijfolie staan en bakken met boter, omdat klanten dat smakelijker vinden. Japanners zijn zelfs aan koffieboter begonnen. Een trend onder jongeren is om grasboter in de koffie te doen. Consumenten in Azië kunnen zich vaker boter veroorloven en verkiezen het vette en in hun ogen meest ‘natuurlijke’ product boven margarine.

    Boter is ook voor consumenten die op hun lijn letten „niet langer de vijand”, aldus zuivelorganisatie Dairy Australia.

    Producent US Foods zette vet geboterde croissants op de ontbijtkaart; ze behoorden met alle boterproducten (+7%) tot de bestverkochte productcategorieën.

    Diëtisten hebben een verklaring. Consumenten worden doorlopend aangevallen op hun suikergebruik. Ze beperken dat, in ruil voor een extra lik boter.

    Beursbedrijf Euronext biedt sinds 2015 in Amsterdam beleggingsderivaten aan in boter en lijkt te profiteren. Zo steeg de prijs van boter uit Australië en Azië van $3000 per ton begin 2016 naar $5000 nu. Aan de Chicago Mercantile Exchange steeg de boterprijs in vijf maanden 14%. Volgens het CBS kent Nederland met 146 miljoen ton nog volop boter. Keerzijde van de botermanie is dat roombotercroissantjes bij de bakker duurder worden.
4.206 Posts
Pagina: «« 1 ... 196 197 198 199 200 ... 211 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.840
AB InBev 2 5.281
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.579 46.064
ABO-Group 1 18
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 8.861
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 160
ADMA Biologics 1 31
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.141
Aedifica 2 828
Aegon 3.257 319.986
AFC Ajax 537 7.010
Affimed NV 2 5.734
ageas 5.843 109.775
Agfa-Gevaert 13 1.853
Ahold 3.536 73.977
Air France - KLM 1.024 34.302
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.681
Alfen 12 15.960
Allfunds Group 3 1.122
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.246
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 324
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.484 114.755
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.819 240.147
AMG 965 125.576
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.512
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 379
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.101
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 313
Arcadis 251 8.613
Arcelor Mittal 2.023 318.570
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 266
arGEN-X 15 9.088
Aroundtown SA 1 175
Arrowhead Research 5 9.247
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.523
ASML 1.762 76.396
ASR Nederland 18 4.117
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 322
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.616
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.657

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 19 april

    1. Japan inflatie maart 2,7% YoY volitaliteit verwacht
    2. WDP Q1-cijfers
    3. EU producentenprijzen maart
    4. VK detailhandelsverkopen maart
    5. Fra ondernemersvertrouwen april
    6. KPN €0,098 ex-dividend
    7. CM.com jaarvergadering
    8. NSI jaarvergadering
    9. American Express Q1-cijfers
  2. 22 april

    1. NL investeringen februari
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht