Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Koffiekamer Terug naar discussie overzicht

apple

1.342 Posts
Pagina: «« 1 ... 51 52 53 54 55 ... 68 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 7 hirshi 16 september 2016 22:03
    Apple ie een buy volgens mij-zeker als je naar de koers/winst verhouding kijkt.
    Enfin de koersontwikkeling laat het ook zien maar zit het met koers tegen dan zit de Edje al op mijn rug. En dan denk ik: get off my back man...
    Op mijn Rotterdams: als het het niet bevat rot je op.
    Maar over de koerswinsten zul je hem nooit horen.
    Echt een loser
  2. forum rang 10 voda 21 september 2016 17:11
    Apple overweegt overname McLaren - media

    Techreus wil Britse autofabrikant inlijven om automotive plannen te versnellen.

    (ABM FN-Dow Jones) Apple heeft McLaren Technology Group benaderd over een mogelijke overname. Dit berichtte The Financial Times woensdag op basis van bronnen.

    De techreus uit Californië werkt al meer dan twee jaar aan een zelfrijdend voertuig en zou ofwel een overname of een strategische investering overwegen in de Britse autofabrikant en eigenaar van Formule 1 team McLaren.

    Een samenwerking of fusie met McLaren, wiens expertise varieert van automotive engineering en on-board computersystemen tot het ontwikkelen van nieuwe chassismaterialen van bijvoorbeeld koolstofvezel of aluminium, zou de automotive plannen van Apple, waarover nog maar weinig bekend is, kunnen versnellen.

    Woordvoerders van Apple en McLaren wilden niet reageren op het bericht in FT.

    Het verlieslatende McLaren wordt gewaardeerd tussen de 1 miljard en 1,5 miljard Britse pond, volgens de bronnen, waardoor het de duurste aankoop van Apple zou zijn na de overname van koptelefoonmaker Beats in 2014, waar het techbedrijf destijds 3 miljard dollar voor neertelde.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    Copyright ABM Financial News. All rights reserved

    (END) Dow Jones Newswires
  3. sunnyboy 29 september 2016 13:46
    Goedemiddag superbeleggers: Deze week nog wat appels bijgekocht en mijn verwachting in 2017 is een koersdoel van minimaal $140 plus.
  4. forum rang 10 voda 18 oktober 2016 17:12
    Beursblik: meer interesse voor iPhone 7

    UBS ziet 2018 gunstiger uitpakken voor Apple dan 2017.

    (ABM FN-Dow Jones) De nieuwe iPhone 7 zal vermoedelijk wat beter verkopen dan de iPhone 6s, maar niet zo goed als de 6. Dit verwachten analisten van UBS.

    De analisten van de Zwitserse zakenbank baseren zich daarbij op de eerste interesse in de nieuwe iPhone, in vergelijking tot die bij lanceringen van eerdere modellen. Daarbij zouden de productieaantallen volgens UBS ook tussen de vorige twee versies in liggen. "Ondanks de aantrekkende vooruitzichten voor de iPhone 7, rekenen we voor 2018 op een sterke verkoop". In 2017 mikt UBS op een 8 procent hoger verkoopvolume, terwijl dit voor 2018 het dubbele zal zijn.

    Vierde kwartaal

    Voor het afgelopen kwartaal, dat voor Apple geldt als het vierde en dat in september eindigde, verwacht UBS dat Apple een omzet behaalde van 46,6 miljard dollar, mede dankzij de verkoop van 45 miljoen iPhones. De winst per aandeel kwam vermoedelijk uit op 1,61 dollar, iets lager dan de gemiddelde marktverwachting.

    UBS wees echter op de verrassing die december kan worden dankzij een extra verkoopweek, waardoor de omzet in dit eerste kwartaal van het boekjaar 2017 kan uitkomen op ruim 74 miljard dollar.

    Op dinsdag 25 oktober nabeurs komt Apple met de cijfers over het vierde kwartaal.

    Samsung wild card

    De problemen die Samsung ondervindt met de Note 7 levert de fabrikant flinke problemen op. Uit onderzoek door UBS zou blijken dat 17 procent van de huidige klanten van Samsung minder bereid is om in de toekomst een nieuwe Samsung aan te schaffen. Onder consumenten die nog geen Samsung hebben zou dit zelfs 50 procent zijn. De analisten van UBS concludeerden dan het zo voor Apple eenvoudiger wordt om klanten warm te maken voor een nieuwe iPhone, terwijl het mogelijk ook nieuwe klanten weet binnen te halen.

    UBS heeft een koopadvies op Apple met een koersdoel van 127,00 dollar. Maandag sloot het aandeel 0,1 procent lager op 117,55 dollar.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    Copyright ABM Financial News. All rights reserved

    (END) Dow Jones Newswires
  5. forum rang 10 voda 27 oktober 2016 21:12
    Apple presenteert nieuwe MacBooks

    Ook TV applicatie gelanceerd.

    (ABM FN-Dow Jones) Apple heeft donderdag tijdens een event nieuwe versies van zijn populaire MacBook personal computers gepresenteerd. Dit deed de Amerikaanse techreus op zijn hoofdkantoor in Cupertino.

    De nieuwe versies van de MacBook Pro hebben onder meer de vingerafdruklezer TouchID en een TouchBar die bepaalde functies op het toetsenbord vervangt.

    Het zijn de eerste updates van bepaalde modellen in lange tijd. Omdat de productlijn verouderd is, is de omzet uit de verkoop van de Mac gedaald. In het recent afgeronde boekjaar daalde de omzet met 10,4 procent tot 22,8 miljard dollar.

    Apple presenteerde donderdag ook een nieuwe video applicatie waarmee gebruikers via diverse apps TV shows en films kunnen kijken op de Apple TV. De applicatie komt in december beschikbaar in Amerika.

    Het aandeel Apple noteerde in New York 0,6 procent lager.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    Copyright ABM Financial News. All rights reserved

    (END) Dow Jones Newswires
  6. forum rang 10 voda 15 november 2016 16:52
    'Apple werkt aan slimme bril'

    Gepubliceerd op 15 nov 2016 om 08:16 | Views: 3.321

    CUPERTINO (AFN) - Techreus Apple werkt aan een bril die het beeld van de echte wereld kan combineren met de virtuele wereld, het zogeheten augmented reality (AR). Dat meldt persbureau Bloomberg op basis van ingewijden. Het project van Apple zou nog in de verkennende fase zijn. De bril zou draadloos verbonden zijn met iPhones, waarbij afbeeldingen en andere informatie in het zichtveld van de drager kunnen verschijnen.

    Apple zou al met potentiële leveranciers om de tafel hebben gezeten en een kleine hoeveelheid 'near-eye' displays hebben besteld. Mocht Apple het project willen doorzetten, worden de brillen in 2018 geïntroduceerd.

    Onder meer het populaire Pokémon Go, waarbij de wezentjes via de smartphone in de echte wereld gevangen moeten worden, maakte gebruik van AR. Eerder flopte een bril-project van Google, mede omdat de batterij van het apparaat snel leeg liep. Ook het ontwerp en privacyvraagstukken zaten dat project dwars.
  7. @Rembrandt 20 november 2016 03:50
    Koersdoel Apple $ 135 op basis van Earning Per Share $ 9.00 en PE van 15. Hogere EPS in 2017 zou mij ook niet verbazen. Nieuwe iPhone 7 en Samsung drama zal in de komende 6 maanden gegarandeerd tot meer verkoop leiden.
  8. forum rang 10 voda 13 december 2016 16:40
    Apple start met verkoop draadloze koptelefoons

    AirPod zou eigenlijk al in oktober beschikbaar komen.

    (ABM FN-Dow Jones) Apple is gestart met de verkoop van zijn draadloze koptelefoon AirPod. Dit meldde de Amerikaanse techreus dinsdagmiddag.

    De draadloze koptelefoon kost 159 dollar en kan vanaf vandaag online worden besteld. Vanaf volgende week is de AirPod ook in de Apple store verkrijgbaar. Aanvankelijk zou Apple in oktober al starten met de verkoop van de AirPod maar die releasedatum werd uitgesteld. Apple meldde destijds niet waarom. Hierna waren er zorgen in de markt dat Apple mogelijk de AirPod niet tijdig klaar zou hebben voor de belangrijke decembermaand.

    In New York noteerde het aandeel Apple dinsdagmiddag 1,5 procent hoger op 114,97 dollar.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    Copyright ABM Financial News. All rights reserved

    (END) Dow Jones Newswires
  9. forum rang 10 voda 21 december 2016 20:30
    Nokia klaagt Apple aan voor patentinbreuk

    Rechtszaken aangespannen in Duitsland en Amerika.

    (ABM FN-Dow Jones) Nokia klaagt Apple aan voor patentinbreuk. Dit meldde de Finse maker van telecomapparatuur woensdagavond.

    "Na jaren van onderhandelingen om tot een overeenkomst te komen met Apple over hun gebruik van deze patenten, ondernemen we nu actie om onze rechten te verdedigen", verklaarde Nokia woensdag.

    Apple zou technologieën gebruiken op het gebied van onder andere gebruikersomgeving, software, display, chips en videocodering, waarop Nokia het patent heeft.

    Er zijn rechtszaken aangespannen in de Duitse steden Düsseldorf, Mannheim en München en in Amerika bij een Texaanse rechtbank, aldus Nokia, dat nog meer rechtszaken voorbereidt in andere rechtsgebieden.

    Nokia heeft volgens eigen zeggen drie waardevolle portefeuilles met intellectueel eigendom, met daarin tienduizenden patenten. In de afgelopen twintig jaar investeerde het bedrijf meer dan 115 miljoen euro in onderzoek en ontwikkeling.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    Copyright ABM Financial News. All rights reserved

    (END) Dow Jones Newswires
  10. forum rang 10 voda 22 december 2016 17:55
    Nokia breidt strijd tegen Apple omtrent patentinbreuk uit

    Nokia stapt in 11 landen naar de rechtbank.

    (ABM FN-Dow Jones) Nokia klaagt Apple in elf landen aan voor patentinbreuk. Dit meldde de Finse maker van telecomapparatuur donderdag.

    In totaal lopen er 40 octrooigeschillen tegen Apple. Apple zou technologieën gebruiken op het gebied van onder andere gebruikersomgeving, software, display, chips en videocodering, waarop Nokia het patent heeft.

    Woensdag kondigde Nokia aan rechtszaken aan te spannen in de Duitse steden Düsseldorf, Mannheim en München en in Amerika bij een Texaanse rechtbank. Daar zijn nu onder meer aanklachten bij rechtbanken in Londen, Helsinki, Barcelona, Den Haag, Parijs, Hongkong en Tokio bijgekomen.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    Copyright ABM Financial News. All rights reserved

    (END) Dow Jones Newswires
  11. forum rang 10 voda 4 januari 2017 19:25
    'Apple, Qualcomm en Oracle-oprichter investeren in $100 mrd techfonds'

    Apple gaat $1 mrd stoppen in het immense technologie investeringsfonds van het Japanse Softbank en het Saudi-Arabische staatsfonds. Dat heeft het Amerikaanse bedrijf woensdag bevestigd tegenover de Wall Street Journal.

    Donald Trump

    Eerder deze week berichtte de Wall Street Journal al dat Qualcomm, fabrikant van computerchips voor mobiele telefoons, gaat investeren in het nieuwe nog op te richten fonds. De Britse zakenkrant Financial Times schrijft woensdag dat ook Oracle-oprichter Larry Ellison en het Taiwanese Foxconn, maker van Apple's iPhone gaan investeren in het fonds. Ook zou het staatsfonds van Abu Dhabi in gesprek zijn over een investering.

    Softbank-bestuursvoorzitter Masayoshi Son zei in december tegen de aanstaande Amerikaanse president Donald Trump dat ongeveer de helft van het fonds zal worden geïnvesteerd in de Verenigde Staten. Dat zou 50.000 nieuwe banen moeten opleveren.

    Kunstmatige intelligentie

    Het investeringsfonds, Softbank Vision Fund geheten, is gevestigd in Londen en werd in oktober vorig jaar aangekondigd. Inmiddels zou het fonds de aangekondigde $100 mrd al bij elkaar hebben gekregen en wordt het volgens de Wall Street Journal in de komende weken officieel gelanceerd.

    Het Softbank vision Fund gaat zijn investeringen naar verluidt vooral richten op bedrijven die zich bezig houden met kunstmatige intelligentie, robotica en het 'internet der dingen'.

    fd.nl/ondernemen/1181846/apple-qualco...
  12. forum rang 10 voda 5 januari 2017 16:31
    Apple zag verkoop apps fors stijgen in 2016

    Gepubliceerd op 5 jan 2017 om 15:46 | Views: 285

    CUPERTINO (AFN) - Appontwikkelaars hebben afgelopen jaar bij elkaar 20 miljard dollar verdiend aan de verkoop van hun producten via de App Store van Apple. Dat betekent een toename met 40 procent ten opzichte van 2015, meldde het technologiebedrijf uit Cupertino donderdag.

    De meest gedownloade app van 2016 was het spelletje Pokémon Go, dat afgelopen zomer in de App Store verscheen. Rond de feestdagen zorgde Super Mario Run voor verkooprecords, met meer dan veertig miljoen downloads in vier dagen tijd. Het veroverde daarmee in korte tijd een plek bij de tien best verkochte apps van 2016.

    Ook 2017 is goed begonnen voor Apple. Op nieuwjaarsdag haalden bezitters van onder meer iPhones, iPads en Apple Watches voor in totaal 240 miljoen dollar aan apps binnen. Daarmee was 1 januari de drukste dag in de geschiedenis van de App Store, die sinds 2008 bestaat.
  13. forum rang 10 voda 6 januari 2017 17:04
    Lagere beloning voor Apple topman Cook

    Techreus voldeed niet aan doelstellingen 2016.

    (ABM FN-Dow Jones) De financiële compensatie voor de CEO van Apple, Tim Cook, en andere bestuurders is in boekjaar 2016 lager uitgevallen omdat de Amerikaanse techreus niet voldeed aan de eigen winst- en omzetdoelstellingen. Dit bleek vrijdag uit een registratie van de onderneming uit Cupertino bij Amerikaanse toezichthouders.

    In boekjaar 2016, dat in september afliep, behaalde Apple een omzet van 215,6 miljard dollar en dat was 3,7 procent onder de doelstelling van 223,6 miljard dollar. De operationele winst van 60 miljard dollar kwam fractioneel onder de vooraf gestelde 60,3 miljard dollar uit. Apple kampte afgelopen jaar met een tegenvallende verkoop van iPhones. Zo werden er in het vierde kwartaal 2,5 miljoen stuks minder verkocht dan een jaar eerder.

    Als gevolg daarvan werden de topbestuurders van Apple, waaronder Cook, niet volledig financieel gecompenseerd, wat in de jaren ervoor juist wel gebeurde. Cook ontving in totaal 8,75 miljoen dollar aan salaris en bonussen, tegenover 10,3 miljoen dollar in boekjaar 2015. Dat was een daling van 15 procent. Voor andere topbestuurders bij Apple daalde de financiële compensatie vorig jaar gemiddeld met 9,6 procent ten opzichte van dezelfde periode in 2015. CFO Luca Maestri zag zijn salaris plus bonussen met 10 procent afnemen tot 22,8 miljoen dollar, inclusief zo'n 20 miljoen dollar aan beloningen in de vorm van aandelen.

    Voor Cook kwam die compensatie veel hoger uit. In augustus bleek uit een registratie bij Amerikaanse toezichthouders dat Cook 1,26 miljoen aandelen Apple ontving, met op dat moment een omgerekende waarde van 135 miljoen dollar.

    Het aandeel Apple steeg vrijdag 0,9 procent op een licht hogere Nasdaq.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    (END) Dow Jones Newswires
  14. forum rang 10 voda 12 januari 2017 19:47
    Apple is rumoured to be swapping aluminium for stainless steel in iPhone 8
    Published on Thu, 12 Jan 2017

    Business Insider reported that Apple will use stainless steel instead of aluminium for the so-called iPhone 8’s metal frame, according to the latest rumour out of the company’s East Asia supply chain reported by DigiTimes. It would be the first time Apple has used stainless steel since the iPhone 4s, Apple Insider said and the switch adds credibility to predictions that the iPhone 8 will feature a glass-sandwich design (glass at the front and back of the phone).

    DigiTimes hasn’t always been correct when it comes to reporting on Apple’s future iPhone plans, but KGI Securities analyst Ming-Chi Kuo predicted that stainless steel will be used for high-end models back in September, according to MacRumors. Mr Kuo said that “As stainless steel has a better look than aluminium and costs more, we expect only high-end new iPhone models to come with a stainless steel frame next year.”

    The latest rumour from DigiTimes, which cites Taiwanese sources stems from reports that Apple has changed its supplier, placing orders for stainless steel iPhone casings with manufacturing partner Jabil, instead of its usual supplier Foxconn.

    But this contradicts a report from MacRumors, which said Mr Kuo believes that “Foxconn will be the sole supplier of high-end iPhone models next year as the exclusive manufacturer of the new stainless steel frame.”

    Source : Business Insider
  15. forum rang 10 voda 23 januari 2017 19:42
    Qualcomm onderuit na claim Apple

    Technologiebedrijf claimt een miljard dollar van halfgeleiderleverancier.

    (ABM FN-Dow Jones) Het aandeel Qualcomm behoorde maandag tot de grootste dalers op de Amerikaanse beurzen, nadat Apple vorige week vrijdag nabeurs een claim indiende tegen de halfgeleiderleverancier.

    Apple claimt 1 miljard dollar van Qualcomm, een dominante speler in de markt voor chipsets, een belangrijk component voor mobiele telefoons.

    De leverancier zou het Apple onmogelijk hebben gemaakt om voor een andere leverancier voor chipsets te kiezen. Ook zou het bedrijf hebben getracht om "onredelijke en kostbare" patentvoorwaarden vast te leggen.

    De juridische adviseur van Qualcomm noemde de claim van Apple ongegrond, meldde The Wall Street Journal.

    Nomura Instinet verlaagde het koopadvies voor Qualcomm naar Neutraal en stelde het koersdoel neerwaarts bij van 80,00 naar 70,00 dollar. De zakenbank stelde in een rapport dat "recente gerechtelijke uitspraken en claims sterker en breder dan verwacht zijn". De analisten vrezen daarbij dat dit kan leiden tot uitstel van goedkeuring van de overname van het Nederlandse NXP Semiconductors. Nomura rekende eerder nog op afronding van de overname in de tweede helft van 2017.

    Behalve de claim van 1 miljard dollar van Apple kreeg Qualcomm vorige week ook al een claim aan zijn broek van de Federal Trade Commission. Eerder betichtte de Zuid-Koreaanse FTC het bedrijf al van illegale tactieken om een monopolie te behouden op een cruciaal type chip. Dit leidde tot een boete van ruim 1 biljoen Koreaanse won, of omgerekend ongeveer 865 miljoen dollar.

    Het aandeel Qualcomm verloor maandag 12,0 procent op 55,33 dollar.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    Copyright ABM Financial News. All rights reserved

    (END) Dow Jones Newswires
  16. forum rang 10 voda 25 januari 2017 13:57
    Apple op punt van productie-akkoord met India

    India geldt als groeimarkt op gebied van smartphones.

    (ABM FN-Dow Jones) Apple staat op het punt om een productie-akkoord te ondertekenen. Dit zei een vooraanstaande regeringsfunctionaris woensdag.

    Volgens deze persoon die direct kennis van zaken heeft over de kwestie, is de deal bijna rond. Een team van bestuurders, onder leiding van een vice president van het concern, Priya Balasubramaniam, sprak woensdag in New Delhi met Indiase overheidsfunctionarissen.

    De belangrijkste vragen van Apple hebben betrekking op belastingvrijstellingen. Volgens een topfunctionaris die nauw samenwerkt met premier Narendra Modi, wil Apple een vrijstelling van vijftien jaar van belasting op importen van onderdelen en apparatuur.

    Met een productie in India kan Apple makkelijker zijn eigen winkels in het land openen. Apple heeft nu een marktaandeel van minder dan 5 procent in de markt voor smartphones in India, terwijl de markt in China in groei vertraagt.

    Apple gaf als enig commentaar de open en constructieve dialoog over de uitbreiding van de operaties in India met de regering te waarderen.

    In december vorig jaar meldde The Wall Street Journal al dat Apple met de Indiase autoriteiten in gesprek was over een productiefaciliteit.

    India zag de levering van smartphones vorig jaar met 18 procent groeien bij een wereldmarkt die 3 procent steeg, aldus cijfers van Counterpoint Research. Volgens analisten zal het land daardoor snel Amerika voorbij gaan als tweede smartphonemarkt van de wereld na China.

    De Indiase premier werd recent door de Donald Trump uitgenodigd voor een onderhoud.

    Het aandeel Apple noteerde woensdag in de elektronische handel voorbeurs 0,3 procent hoger op 120,37 dollar.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    (END) Dow Jones Newswires
1.342 Posts
Pagina: «« 1 ... 51 52 53 54 55 ... 68 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.840
AB InBev 2 5.282
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.579 46.078
ABO-Group 1 18
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 8.865
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 160
ADMA Biologics 1 31
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.146
Aedifica 2 828
Aegon 3.257 320.006
AFC Ajax 537 7.010
Affimed NV 2 5.734
ageas 5.843 109.775
Agfa-Gevaert 13 1.854
Ahold 3.536 73.977
Air France - KLM 1.024 34.302
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.682
Alfen 12 15.998
Allfunds Group 3 1.122
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.246
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 324
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.484 114.756
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.819 240.152
AMG 965 125.586
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.512
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 381
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.103
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 313
Arcadis 251 8.613
Arcelor Mittal 2.023 318.572
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 266
arGEN-X 15 9.092
Aroundtown SA 1 175
Arrowhead Research 5 9.248
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.528
ASML 1.762 76.458
ASR Nederland 18 4.117
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 322
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.621
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.657

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 19 april

    1. Japan inflatie maart 2,7% YoY volitaliteit verwacht
    2. WDP Q1-cijfers
    3. EU producentenprijzen maart
    4. VK detailhandelsverkopen maart
    5. Fra ondernemersvertrouwen april
    6. KPN €0,098 ex-dividend
    7. CM.com jaarvergadering
    8. NSI jaarvergadering
    9. American Express Q1-cijfers
  2. 22 april

    1. NL investeringen februari
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht