Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Aandeel

TITAN NL0010389508

Laatste koers (eur)

1,440
  • Verschill

    -0,010 -0,69%
  • Volume

    602 Gem. (3M) 3K
  • Bied

    1,440  
  • Laat

    1,510  
+ Toevoegen aan watchlist

PERSBERICHTEN

1.709 Posts
Pagina: «« 1 ... 30 31 32 33 34 ... 86 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 7 ff_relativeren 15 februari 2017 23:44
    quote:

    aextracker schreef op 12 februari 2017 09:44:

    Ik kijk met name uit naar het persbericht van Q-1, waarin TIE KINETIX gaat melden dat haar Ebit explosief stijgt en TIE klaar is voor een stevige groei van het resultaat in 2017.

    Ik zeg ; Ebit Euro 480 K net result, bij een globale omzet van Euro 5 Mln. in Q-1 2017. Ca. 9% dus......

    Tracker
    hoe kun je er toch zo naast zitten, beste Tracker ..
    ligt dat nu aan TIE of heb je jezelf te veel beloofd ?

    Niet om het een of het ander, maar TIE draaide naar ik meen verliezen op Europese projecten.
    Nu stopt TIE met die projecten, en dan krijg je .... teleurstellende cijfers ?

    Het mathematische 1 + 1 = 2 geldt blijkbaar niet voor de cijfers van TIE.
    Hebben ze alle Europese cijfers in 1x ten laste gebracht of zo ?
    Waar zit de discrepantie volgens jou ?
  2. forum rang 4 marcello106 16 februari 2017 17:55
    februari 16 - 2017 -
    TIE Kinetix kondigt aan dat de organisatie’s certificering voor ISO 27001:2013 voor information securitymanagement is vernieuwd. De vernieuwing van de certificering bevestigt dat de beveiliging van gegevens en het beheer van al deze belangrijke processen één van de grootste aandachtspunten blijft van de organisatie.

    Het beschermen van informatie blijft een topprioriteit voor TIE Kinetix. Het bedrijf is zich bewust van de gevoelige informatie van klanten en partners die via haar oplossingen en systemen wordt beheerd. Het waarborgen van de veiligheid van die gegevens is integraal voor de bescherming van de onderneming, haar klanten en haar partners.

    ISO 27001:2013-certificering betekent dat TIE Kinetix onafhankelijk is geverifieerd en bekroond met de enige internationaal erkende en meest prestigieuze informatiebeveiliging standaard. TIE Kinetix's Information Security Management System (ISMS) is compatibel met de nieuwste best practices, controles en industriestandaarden.

    Jan Sundelin, CEO van TIE Kinetix zegt: "Het belang van de beveiliging van gegevens, het bewaken van onszelf tegen inbreuken van informatiesystemen en het omgaan met ransomware zijn ervaren door bedrijven wereldwijd. Het voorkomen van soortgelijke gevallen en het waarborgen van de veiligheid van alle gevoelige gegevens van klanten en partners in onze systemen is een topprioriteit voor TIE Kinetix. We hebben proactief maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat informatie wordt beheerd en veilig opgeslagen, zodat onze partners en klanten het volste vertrouwen kunnen hebben in de veiligheid van de informatie die zij met ons delen. Handhaving van ISO 27001:2013-certificering stelt ons in staat om een uniek niveau van beveiliging te leveren voor onze klanten dat de meerderheid van de concurrenten niet kunnen bieden op dit moment."

    De ISO 27001:2013 certificering is opnieuw gecertificeerd door Lloyd's Register Quality Assurance van Rotterdam.
  3. forum rang 8 aextracker 16 februari 2017 19:18
    quote:

    ff_relativeren schreef op 15 februari 2017 23:44:

    [...]
    hoe kun je er toch zo naast zitten, beste Tracker ..
    ligt dat nu aan TIE of heb je jezelf te veel beloofd ?

    Niet om het een of het ander, maar TIE draaide naar ik meen verliezen op Europese projecten.
    Nu stopt TIE met die projecten, en dan krijg je .... teleurstellende cijfers ?

    Het mathematische 1 + 1 = 2 geldt blijkbaar niet voor de cijfers van TIE.
    Hebben ze alle Europese cijfers in 1x ten laste gebracht of zo ?
    Waar zit de discrepantie volgens jou ?

    Goede vragen verdienen een antwoord :) !

    Het ligt m.i. echt aan TIE zelf;
    1.) Verlieslatende EU omzet verliezen wisten ze al een jaar lang.
    2.) FLOW brengt blijkbaar (nog) niet wat het zou moeten doen.
    3.) Het verlies aan hosting afzet (zie een tactisch persbericht en legal case aandragen) in BRD is i.m.o. een "Schwankung en grote verrassing".
    4.) Q-4 toonde een prima Ebit aan, dus waarom nu ineens niet ?

    Het betekent, dat TIE MT de markt niet goed leest en de stakeholders onvoldoende goed informeert. Dat vind ik zorgelijk.

    Normaliter is Marcello goed in het "lezen van de cijfers".

    Los van bovenstaande, had ik ECHT geode hoop en verwachting o.b.v. de Q-4\jaarcijfers, dat TIE " de draai succesvol gemaakt had". Dat blijkt nu niet het geval.
    Dat vind ik teleurstellend en ondermijnend aan de voor TIE zo nodige "vertrouwenscomponent.

    Het lukt ze blijkbaar maar niet "een twijfelachtige schutterende reputatie" van zich af te werpen. Benieuwd wat de RvC daar van vind....vrees dat ik het antwoord al weet.

    Het kritisch geluid zal van de enkele (groot)aandeelhouders moeten komen.

    Tijd voor een vertrouwensvraag mijns inziens.

    Tracker
  4. forum rang 8 aextracker 17 februari 2017 19:42
    Whom do we see on 31 maart ?

    Gezien agenda punt 3b & 9 vind ik het interessant erbij te zijn.
    Dagalvast vrij gepland.

    Ik kijk uit naar de "break & discussions after the fact".

    Tracker
  5. forum rang 4 marcello106 23 februari 2017 16:25
    februari 23 - 2017 -
    Breukelen, Nederland

    TIE Kinetix heeft de wereldwijde e-invoicing en e-archiving standaardisatiemogelijkheden van het in Zweden gevestigde Trustweaver toegevoegd aan het FLOW Partner Automation platform. Door deze samenwerking kan TIE Kinetix haar klanten ondersteunen met juridische standaardisatiemogelijkheden op het gebied van het uitgeven, ontvangen en opslaan van e-facturen in meer dan 55 landen in Europa, Azië, Afrika, Noord- en Zuid-Amerika.

    Door de nieuwe samenwerking profiteren klanten van TIE Kinetix van de mogelijkheden die Trustweaver biedt om automatisch te voldoen aan alle strenge juridische eisen die worden gesteld aan e-facturen. Nu diverse landen afscheid nemen van papieren facturen, is het het een acuut probleem geworden voor bedrijven om te voldoen aan de strenge eisen van verschillende landen en om alle technologische oplossingen te beheren die hiervoor nodig zijn. Bedrijven die internationaal zakendoen hebben moeite om te voldoen aan alle verschillende eisen die door belastinginstanties worden gesteld om facturen in real-time te pre-autoriseren of te valideren tijdens een belastingcontrole, vele jaren nadat de transactie heeft plaatsgevonden.

    De diensten van Trustweaver zijn integraal onderdeel van het TIE Kinetix FLOW Partner Automation platform, waardoor compliance executives en CFO’s beter inzicht hebben en voldoen aan de continu veranderende juridische eisen.

    Jan Sundelin, CEO van TIE Kinetix: “Onze klanten doen zaken met handelspartners en overheidsinstanties, en worden daardoor steeds vaker geconfronteerd met de eis om elektronisch facturen te versturen. Echter, ieder land heeft haar eigen eisen en wetgeving voor authenticiteit, integriteit, beveiliging, opslag en uitwisseling van elektronische facturen. Door onze samenwerking met Trustweaver en het integreren van hun diensten in ons FLOW Partner Automation platform, kunnen wij al onze klanten wereldwijd ondersteunen met een e-invoicing-oplossing die voldoet aan alle lokale fiscale wet- en regelgeving.”

    Stina Treven, CEO van TrustWeaver: “We zijn trots om TIE Kinetix aan ons groeiende partnernetwerk toe te voegen. We zien de huidige revolutie naar real-time belasting- en andere overheidscontroles als onomkeerbaar. Nog niet veel aanbieders zijn de uitdaging aangegaan om standaardisatiekeuzes op dit gebied te automatiseren. Wij zien het als onze verantwoordelijkheid om hierin te investeren en ervoor te zorgen dat er geen nieuwe grenzen worden gecreëerd in het internationaal zakendoen. Om dat te realiseren hebben we het bereik van partners als TIE Kinetix nodig, die jarenlang goede relaties met klanten hebben opgebouwd.”
  6. forum rang 8 aextracker 25 februari 2017 09:43
    Leuk zo'n nieuwe zweedse partnership.
    maar wat levert het qua bijdrage aan de omzetgroei ?
    Zie Medius, Google etc.

    Wat mij betreft wordt TIE KINETIX binnenkort tegen een stevige premie van de beurs gehaald. Het bedrijf kent teeel issues en benodigd teveel tijd om het zelfstandig qua groeiprestatie te kunnen redden.

    Onvoldoende middelen en kwaliteit in de managementlagen. Te groot voor het servet, teklein voor het tafellaken.

    Tracker
  7. forum rang 4 marcello106 27 februari 2017 17:58
    Just a reminder.........

    "With respect to TIE MamboFive BV management assessed the following. TIE MamboFive’ major customer is T-Mobile Netherlands, for who various Webshops and portals have been successfully developed, and are being serviced and maintained to the customer’s full satisfaction. The contract with T-Mobile formally terminates at February 2017. At the request of T-Mobile, parties are currently engaged in negotiation for the extension of contract. "
  8. forum rang 8 aextracker 27 februari 2017 23:01
    quote:

    marcello106 schreef op 27 februari 2017 17:58:

    Just a reminder.........

    "With respect to TIE MamboFive BV management assessed the following. TIE MamboFive’ major customer is T-Mobile Netherlands, for who various Webshops and portals have been successfully developed, and are being serviced and maintained to the customer’s full satisfaction. The contract with T-Mobile formally terminates at February 2017. At the request of T-Mobile, parties are currently engaged in negotiation for the extension of contract. "
    Count down begonnen 2,1........en het is maart.....
    Inderijd kocht TIE mambo-5 vanwege de E-commerce& webshop portfolio & klanten....
    Wat heeft deze aankoop TIE KINETIX gebracht Marcello, afgezien van T-Mobile...?

    Van wat er nog resteert was het dan een geode koop of een dure koop ?
    Wat zeggen de getallen ?

    Tracker
  9. forum rang 4 marcello106 28 februari 2017 07:42
    In 2016 droeg Mambofive nog 347k bij aan het ebitda. Voor mij is echter duidelijk dat maatwerk zoals dat veel voor T-Mobile wordt verricht gezien wordt als "non core" en uiteindelijk uitgefaseerd zal worden.

    TIE streeft meer naar eenvoudig te gebruiken "state of the art" software die liefst door de gebruiker zelf geïnstalleerd kan worden. Verkoop die software oneindig vaak en je hebt een interessant businessmodel.
  10. forum rang 10 DeZwarteRidder 28 februari 2017 07:48
    quote:

    marcello106 schreef op 28 februari 2017 07:42:

    In 2016 droeg Mambofive nog 347k bij aan het ebitda. Voor mij is echter duidelijk dat maatwerk zoals dat veel voor T-Mobile wordt verricht gezien wordt als "non core" en uiteindelijk uitgefaseerd zal worden.
    TIE streeft meer naar eenvoudig te gebruiken "state of the art" software die liefst door de gebruiker zelf geïnstalleerd kan worden. Verkoop die software oneindig vaak en je hebt een interessant businessmodel.
    Dus met andere woorden: ook deze overname is totaal mislukt.....!!!!
    Sterker nog, deze overname paste totaal niet bij de strategie.

    Lekker bedrijfje is dit toch: geldverspilling 'in optima forma' en verheven tot 'een soort kernactiviteit van het bestuur'.
  11. forum rang 4 Kwiirk 28 februari 2017 14:43
    quote:

    DeZwarteRidder schreef op 28 februari 2017 07:48:

    Dus met andere woorden: ook deze overname is totaal mislukt.....!!!!
    Sterker nog, deze overname paste totaal niet bij de strategie.

    Lekker bedrijfje is dit toch: geldverspilling 'in optima forma' en verheven tot 'een soort kernactiviteit van het bestuur'.
    De overname van Mambo5 paste 7 jaar geleden uitstekend bij de Business Integration activiteiten. Er is met Mambo5 ook goed verdiend met name in de Telecom. De laatste jaren verschuiven de activiteiten naar alle aspecten van het functioneren van grote indirecte verkoopkanalen in opdracht van fabrikanten, verzekeringsmaatschappijen etc. TIE Kinetix heeft daarvoor een laagdrempelige oplossing waarmee zij in de USA en Nederland succesvol zijn. Strategisch is TIE de laatste jaren goed bezig.
    Zwarte Ridder wellicht dat uw helm u de laatste jaren hindert in het helder zien van de strategie.
  12. forum rang 10 DeZwarteRidder 28 februari 2017 14:57
    quote:

    Kwiirk schreef op 28 februari 2017 14:43:

    [...]De overname van Mambo5 paste 7 jaar geleden uitstekend bij de Business Integration activiteiten. Er is met Mambo5 ook goed verdiend met name in de Telecom. De laatste jaren verschuiven de activiteiten naar alle aspecten van het functioneren van grote indirecte verkoopkanalen in opdracht van fabrikanten, verzekeringsmaatschappijen etc. TIE Kinetix heeft daarvoor een laagdrempelige oplossing waarmee zij in de USA en Nederland succesvol zijn. Strategisch is TIE de laatste jaren goed bezig.
    Zwarte Ridder wellicht dat uw helm u de laatste jaren hindert in het helder zien van de strategie.
    Dus volgens jou heeft het bestuur van Tie het prima gedaan en moeten ze eigenlijk een dubbele bonus krijgen...????

    Over blindheid gesproken.......
  13. forum rang 4 Kwiirk 28 februari 2017 16:18
    Doe effe je vizier open, dan kun je lezen dat ik niets zeg over de kwalitiet van het bestuur. Nee, de overname van Mambo5 zeven jaar geleden paste en het past ook dat de webshop activiteiten uitsluitend voor bestaande grote klanten zijn. Niks mis met deze wijzigingen in de strategie, past bij de dynamiek van de markt.
  14. forum rang 8 aextracker 28 februari 2017 21:07
    quote:

    marcello106 schreef op 28 februari 2017 07:42:

    In 2016 droeg Mambofive nog 347k bij aan het ebitda. Voor mij is echter duidelijk dat maatwerk zoals dat veel voor T-Mobile wordt verricht gezien wordt als "non core" en uiteindelijk uitgefaseerd zal worden.

    TIE streeft meer naar eenvoudig te gebruiken "state of the art" software die liefst door de gebruiker zelf geïnstalleerd kan worden. Verkoop die software oneindig vaak en je hebt een interessant businessmodel.
    Overnames die bijdragen aan " state of the art software", die stelling onderschrijf ik, lijkt te slagen (zij het relatief duur betaald op een 5 jaars termijn).
    Verkoop die het businessmodel eindeloos aan de man brengt is wat er getuige de totale omzetontwikkeling onvoldoende gebeurd.
    De som van acquisitieve omzet en basis omzet ligt in mijn berekening in elk geval royaal boven de Euro 20 Mln.

    Wie is daar binnen TIE KINETIX verantwoordelijk voor naar jouw mening ?

    De CEO, de VP's ofwel de "Business development director" ?

    Tracker
  15. forum rang 8 aextracker 1 maart 2017 11:41
    Ik zou willen stellen ;
    Degene die de verantwoordelijkheid heeft voor het vertalen van zijn lange termijn visie in een meerjaars strategisch plan, waar overnames deel van uitmaken.

    De dynamiek van de markt kan je niet als "onbeinvloedbaar i.r.t. strategie \ acquisities" beschouwen en daarmee als "a given" voor lief nemen.
    Begrijp dat je dit anders ziet ?

    TRacker
  16. forum rang 4 Kwiirk 1 maart 2017 13:59
    Met Flow, BI en Analytics beschikt TIE over functionaliteit, knowhow en diensten waarmee de markt jarenlang vooruit kan. Het draait daarbij om functionaliteit en connectiviteit. State of the Art is daaraan ondergeschikt. Hoop dat TIE dit ook zo ziet en daarnaar zal handelen. Afgezien van financiële armslag staat TIE niets in de weg om zeer veel aandacht te geven aan de verkoop en de omzetontwikkeling. Hopelijk zullen aandeelhouders dat terug zien in de preeentaties op de AVA.
  17. forum rang 10 DeZwarteRidder 1 maart 2017 16:42
    quote:

    Kwiirk schreef op 1 maart 2017 13:59:

    Met Flow, BI en Analytics beschikt TIE over functionaliteit, knowhow en diensten waarmee de markt jarenlang vooruit kan. Het draait daarbij om functionaliteit en connectiviteit. State of the Art is daaraan ondergeschikt. Hoop dat TIE dit ook zo ziet en daarnaar zal handelen. Afgezien van financiële armslag staat TIE niets in de weg om zeer veel aandacht te geven aan de verkoop en de omzetontwikkeling. Hopelijk zullen aandeelhouders dat terug zien in de preeentaties op de AVA.
    Jij werkt zeker op de verkoopafdeling van Tie...???
  18. Dinald 1 maart 2017 17:20
    Ach, de cijfers waren in Q1 niet goed. Maar ook niet dramatisch zoals een aantal keren in t verleden. Dat de "Other operating expenses" fors zijn gestegen in vergelijking met voorgaande jaar (844 k ipv 725 k) is iets om uit te leggen bij de AvA. Bij afnemende activiteiten is dat vreemd.
    Of de nieuwe business succesvol wordt, kunnen we snel zien: orderintake februari > 1 mln?
    TIE is geen succesverhaal tot op heden. Maar goed, een drama zoals het aantal jaren geleden was is het ook niet. De koers weerspiegelt dat beeld tot op heden.
    Kan t knallen? Hmmm, t zóu kunnen.
    Als er één schaap over de dam is......staat het hek open :)

1.709 Posts
Pagina: «« 1 ... 30 31 32 33 34 ... 86 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in
Premium

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van BeursDuivel en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 55% korting!

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 19 april

    1. Japan inflatie maart 2,7% YoY volitaliteit verwacht
    2. WDP Q1-cijfers
    3. EU producentenprijzen maart
    4. VK detailhandelsverkopen maart
    5. Fra ondernemersvertrouwen april
    6. KPN €0,098 ex-dividend
    7. CM.com jaarvergadering
    8. NSI jaarvergadering
    9. American Express Q1-cijfers
  2. 22 april

    1. NL investeringen februari
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht