Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Aandeel

TomTom NL0013332471

Laatste koers (eur)

5,575
  • Verschill

    -0,155 -2,71%
  • Volume

    419.134 Gem. (3M) 321,3K
  • Bied

    5,500  
  • Laat

    5,580  
+ Toevoegen aan watchlist

TomTom Maart 2017

3.102 Posts
Pagina: «« 1 ... 110 111 112 113 114 ... 156 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. viermeiden 22 maart 2017 20:48
    Beste TT-ers,

    net op de Duitse WDR www.verbrauchur.wdr.de

    www1.wdr.de/verbraucher/freizeit/navi...

    citaat: Testsieger wurde das klassische Navi von TomTom. Das kostet allerdings stattliche 330 Euro. Laut Stiftung Warentest sind die meisten untersuchten Apps aber fast genauso gut, und vor allem sind sie billiger – viele sogar umsonst. Vorsicht aber bei Fahrten ins Ausland, denn dann können sehr schnell hohe Roaminggebühren anfallen.

    viermeiden
  2. forum rang 6 Tom3 22 maart 2017 22:00
    quote:

    DerksVisie schreef op 22 maart 2017 19:56:

    Dit was wellicht de reden gisteren van de plotselinge stijging, ik zelf heb het rapport echter niet. Maar het is een van de weinige keren dat ik TomTom daadwerkelijk als key player zie worden genoemd:

    Profiles of key players
    - AT&T Inc.
    - Audi AG
    - Cisco Systems, Inc.
    - Ford Motor Company
    - General Motors
    - Google Inc.
    - Intel Corporation
    - International Business Machines (IBM) Corporation
    - Microsoft
    - NXP Semiconductors N.V.
    - Qualcomm Inc.
    - Robert Bosch GmbH
    - Texas Instruments Inc
    - TomTom NV
    - Vodafone Group Plc

    finance.yahoo.com/news/automotive-sma...
    Ja dat rapport is mij effe te duur. Altijd goed als je wordt gebombardeerd tot key player. Denk dat onze shorters dit geld er wel voor over hebben. Opmerkelijk is dat spelers als Mobileye en Here niet genoemd worden. Rapport heeft kennelijk een Europese inslag.
  3. DerksVisie 22 maart 2017 22:04
    quote:

    xynix schreef op 22 maart 2017 11:18:

    [...]
    Doe ons eens een plezier, en stel de vraag nu eens over 3 jaar traffic standaard bij ALLE Renaults. Ik ben benieuwd welke onzin Bisera dan weer gaat verzinnen. DAT weten we namelijk van Renault zelf!!!!!

    En misschien ook even over TomTom als basis voor de nieuwe UBER driver APP. DAT weten we namelijk van UBER zelf.
    Ik moet dit toch even corrigeren. Renault geeft namelijk niet TomTom Traffic bij alle Renaults, maar bij alle Renaults met ingebouwde R-Link (1/2). Het Instap Multimedia systeem is gemaakt door LG met kaarten van NNG Software, wil men een duurdere variant dan krijg je de Renault R-Link met TomTom pas.

    Het blijft natuurlijk uitermate vreemd dat het persbericht van Renault niet vermeld werd.

    Renault Media-Nav: www.renault.nl/services/multimedia/me...

    Renault R-Link: www.renault.nl/services/multimedia/r-...

  4. [verwijderd] 22 maart 2017 22:58
    quote:

    harrysnel schreef op 22 maart 2017 17:37:

    [...]

    Dat is als verrijking van de rij-ervaring. Franje. Apple Maps gebruik je ook als je niet in de auto zit. Dat bedoel ik.
    Ik snap het nog steed niet. Beetje vreemde opstelling: je moet het zowieso één keer produceren om te kunnen gebruiken. TomTom haalt deze gegevens uit de data die ze inventariseren met de mapping-vans. Op het moment dat je de 3D visualisatie als product gereed hebt kún je het idd toepassen in de auto. Maar je zou het in mijn ogen ook als extra los verkrijgbaar product kunnen verkopen. Afnemer kan imho Apple zijn, of UBER.

    Ook in de TomTomGO Mobile-app is het trouwens beschikbaar:
    Uit de app-store omschrijving:
    ">> Bekijk gebouwen en oriëntatiepunten in een spectaculaire 3D-weergave: Weet precies waar je bent en mis nooit een afslag"

    Ik snap je punt echt niet.
  5. Mojo 22 maart 2017 23:08
    quote:

    Dokus_ schreef op 22 maart 2017 18:14:

    [...]

    Sjonge sjonge man. Je was toch zelf ook op de beleggersdag? Kreeg je hier nou echt de indruk dat de toko in brand stond?

    Je loopt de laatste tijd erg negatief te posten? Zeker geen positie meer?
    Hij is altijd negatief maar springt wel in de bres voir het eitje. Gebakken lucht van Mobileye... Dus niet serieus nemen
  6. [verwijderd] 22 maart 2017 23:21
    Softbank Vision is een investeringsfonds van 100 Miljard Dollar.

    Japanese internet and telecommunications giant SoftBank Group Corp. is teaming up with a Saudi sovereign-wealth fund to create a multibillion-dollar technology-investment fund, in a partnership that combines deep pockets with one of the world’s most ambitious tech investors.
    Softbank has its hands in robotics, smart vehicles, processors and more. It even invests in other companies, and recently set up the Softbank Vision Fund with the goal of pouring billions of dollars into promising start ups. Now that fund is getting another investor: Apple.
    Apple has pledged to invest $1 billion in Softbank's Vision Fund. "We believe their new fund will speed the development of technologies which may be strategically important to Apple,"

    www.engadget.com/2017/01/04/apples-in...

    www.engadget.com/2016/08/05/softbank-...

    techcrunch.com/2017/01/04/apple-joins...

    Ik werd hier door een Twittercontact op gewezen. Dit gaat heel veel tech-startups in een stroomversnelling brengen.
  7. [verwijderd] 22 maart 2017 23:22
    quote:

    Mojo schreef op 22 maart 2017 23:08:

    [...]

    Hij is altijd negatief maar springt wel in de bres voir het eitje. Gebakken lucht van Mobileye... Dus niet serieus nemen
    Erdogan is niet de enige zonder humor nowadays....
  8. Levy 23 maart 2017 00:45
    quote:

    Hik schreef op 22 maart 2017 23:21:

    Softbank Vision is een investeringsfonds van 100 Miljard Dollar.
    (...)
    Dit gaat heel veel tech-startups in een stroomversnelling brengen.
    Disruptie-gevaar bedoel je te zeggen/suggereren?
  9. [verwijderd] 23 maart 2017 07:02
    In den nächsten vier Jahren soll sich der Markt für smarte Uhren verdoppeln. Das zeigt eine neue Studie von CSS Insight. Angetrieben wird das Wachstum von einem sehr spezifischen Phänomen in China

    www.google.nl/amp/www.handelszeitung....

    En natuurlijk hebben we over een paar jaar allemaal zo'n ding nodig om de auto voor te laten rijden
  10. [verwijderd] 23 maart 2017 07:27
    quote:

    TromDom schreef op 22 maart 2017 20:03:

    Zijn toch niet de minste waar tomtom mee vernoemd wordt......Wies? ? Wat vind jij hier van?
    wat we lezen en horen over TT is allemaal best positief
    maar een potentieel goed bedrijf is geen garantie voor een succesvol aandeel

    zal het vb van MBLY nog maar eens noemen, door zeer kundige mensen hier compleet de grond ingeschreven, ik ben destijds in MBLY ingestapt op advies van een rapport van CITI over MBLY , heb het minimum gedaan om mee te mogen doen, want ook ik lees hier en ook ik laat me net zoals iedereen toch wel wat beinvloeden, investeren is altijd ons eigen risico, maar alles wat we hier lezen en schrijven heeft best wel invloed op je gedachtegang

    CITI beschouwde MBLY als de perfecte Long trading stock, ze voorzagen eerder een range die steeds wat ge-upped kon worden en adviseerden de range te traden , ze zagen zeker geen onmiddellijke overname , dus de bonanza heb ik niet meegemaakt, maar wel 3 x de range geraakt, volledig volgend hun advies, voor in en uit-stap prijzen.

    maar waar het omgaat is MBLY heeft een single produkt, wel een goed produkt, maar veel belangrijker het bestuur en met name de CEO is ontzettend bezig geweest met aandeelhouderswaarde en heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij dit wil maximaliseren , nou perfect toch, daarom zitten we in aandelen en dan kan iedereen hier schrijven MBLY is vaporware ( gebakken lucht) wat kan dat de belegger interesseren, het gaat de belegger om rendement, nou daar heeft het bestuur voor geleverd en hoe, en of INTEL nu overbetaald heeft of niet dat zal iedere belegger verder worst wezen, de buit is binnen.

    bij TT staat niemand onder druk om te performen, bij gemor geven ze wat lip-service en wat lege beloftes , maar verder bekijk je het maar als belegger, lust je het aandeel niet neem wat anders.
    Nou met zo'n mentaliteit hebben short-spelers in ieder geval weinig van je te vrezen, degene die een paar X short zijn gegaan op MBLY hebben het geweten, bij TT is het feest om short te zitten, je krijgt zelfs bij verkoop van sector-genoten altijd weer de kans te coveren, want je hebt niks te vrezen van het Management.

    neemt niet weg dat het een kwestie van tijd is voordat een belanghebbende er genoeg van krijgt, ik weet van een asset Manager die 2,3 mio aandelen in de porto heeft voor de company en 1,5 mio aandelen voor customer account en die beginnen serieus te balen van de performance van TT, maar OK 2017 de jaar vd waarheid, we gaan t zien

    ik probeer, zeker niet zonder risico, premie te halen uit de optie markt bij TT en dat gaat enkel door opties te schrijven, denk dat zolang HG niet van toon wijzigt het aandeel in een range zit, dus het risico is te behappen en doe het maar voor een gedeelte van de positie
    heb gewoon het allerliefst dat men de company splitst en partners erin laat of verkoopt, ik ben super happy met 17 euro en hoef geen 50 over 5 jaar of nooit, want er gaat zoveel kapitaal om in deze sector dat of HG zal moeten partneren, of het is game-over en staat hij over 5 jaar buitenspel
    TT kan nooit op tegen het grote geld en dat geld is beschikbaar, dus ik zeg verkopen, voordat grote (nieuwe) spelers het zelf gaan doen.

    maar goed, ieder zijn mening
    succes.

  11. [verwijderd] 23 maart 2017 08:07
    @ Goedemorgen Wies,

    Lekker om je ochtendbijdrage te lezen en met de realiteitszin waarmee jij er naar kijkt ben ik het roerend eens.

    Ik hoop dat je ook naar de jaarvergadering gaat en tevens dat er meerdere mensen opstaan om ons ongenoegen uit te spreken.

    _ Ondanks de investorday, de belabberde communicatie.
    - De slecht werkende IR.
    - Dat wij als kleine belegger absoluut niet kunnen vertrouwen of TT wel
    meespeelt in het eindspel doordat belangrijke deals niet of niet
    tijdig openbaar gemaakt worden.
    - Of, Harold Goddijn wel de juiste man is om op tijd de waarde te
    verzilveren. Of het ooit binnen het team bespreekbaar is geweest om
    een outsider op zijn plek neer te zetten die anders tegen de zaak
    aankijkt, wat ons ook meer het gevoel kan geven dat het "geen oude
    jongens krentenbrood" binnen het bestuur van Tomtom is met een groot
    familiebelang.

    Tini

  12. [verwijderd] 23 maart 2017 08:16
    quote:

    tatje schreef op 22 maart 2017 17:19:

    Waarom Consumer verkopen.
    Omdat ze het merk toch al naar de gallemiezen aan het helpen zijn. Bandit voor 99 Euro bij de Makro? Wat doet met het merk? Hoe duidelijk kun je maken voor de markt dat je oninteressante producten maakt?! En reken maar dat de laatste restanten van de Touch en de Via op de zelfde manier gedumpt zullen moeten worden. Met het uitboxen van de restvoorraden van de wat oudere sportwatches lijkt het ook al niet te vlotten, waarbij die ook nog eens de verkopen van de laatste modellen kannibaliseren door een te groot prijsgat.

    Nee, van de consumer business heeft TomTom echt niet veel kaas gegeten. Ze willen graag Garminnetje spelen maar hebben geen clou hoe dat moet. Het wordt tijd dat Corinne en Peter Frans samen buiten gaan spelen.

    Zie je het al voor je dat Apple restanten iPhones gaat verkopen via de Lidl? Branding moet echt anders dan dat!
  13. [verwijderd] 23 maart 2017 08:19
    Het enige dat mist is correcte adequate informatie.
    Je kunt lang blijven discussiëren, klagen of jammeren (al naar gelang je insteek), je kunt mi beter je recht op informatie claimen.
    Jelle heeft een begin gemaakt door de vraag te formaliseren en bij T2 te leggen. (Hoewel mi de vraag om een nasdaq notering afgeleid - en minder juridisch houdbaar is). Nu moet iemand de stap maken om het recht op informatie voor de kleine aandeelhouders helder te maken via een juridische procedure.
    Alleen via enquete-recht zal er voldoende druk op het management komen
  14. mjmj 23 maart 2017 08:32
    quote:

    Sunshine Band schreef op 23 maart 2017 08:19:

    Het enige dat mist is correcte adequate informatie.
    Je kunt lang blijven discussiëren, klagen of jammeren (al naar gelang je insteek), je kunt mi beter je recht op informatie claimen.
    Jelle heeft een begin gemaakt door de vraag te formaliseren en bij T2 te leggen. (Hoewel mi de vraag om een nasdaq notering afgeleid - en minder juridisch houdbaar is). Nu moet iemand de stap maken om het recht op informatie voor de kleine aandeelhouders helder te maken via een juridische procedure.
    Alleen via enquete-recht zal er voldoende druk op het management komen
    Als je voldoende PR penetratie hebt bij sleutelspelers in de media kan je ook "nieuws" gebaseerd op enige evidence in de ether slingeren en hopen dat het wordt overgenomen. Daarmee wordt TT in het defensief gedrongen en op vragen van de media moeten ze dan onderscheid gaan maken tussen "fake" nieuws en echt nieuws. Bij Trump bijvoorbeeld is er een inside-white-house twitter account die af en toe berichten meldt. Deze twitter account wordt gevoed - althans dat denkt men - door ontevreden ambtenaren in het witte huis. De pers volgt dit account met argusogen. Tijd voor een TT-inside twitter account?
3.102 Posts
Pagina: «« 1 ... 110 111 112 113 114 ... 156 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 25 april

    1. BASF Q1-cijfers
    2. Deutsche Bank Q1-cijfers
    3. Delivery Hero Q1-cijfers
    4. Nestlé Q1-cijfers
    5. Adyen Q1-cijfers
    6. Besi Q1-cijfers
    7. Flow Traders Q1-cijfers
    8. Sanofi Q1-cijfers
    9. Azelis Q1-cijfers
    10. Kinepolis Q1-cijfers
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht