Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Aandeel

Air France-KLM FR001400J770

Laatste koers (eur)

9,880
  • Verschill

    +0,396 +4,18%
  • Volume

    2.158.542 Gem. (3M) 1,8M
  • Bied

    9,842  
  • Laat

    9,890  
+ Toevoegen aan watchlist

Air France-KLM Koersdoelen

416 Posts
Pagina: «« 1 ... 4 5 6 7 8 ... 21 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 10 voda 22 december 2016 16:35
    Beursblik: Goldman Sachs verhoogt koersdoel Air France-KLM

    Koersdoel naar 5,30 euro.

    (ABM FN-Dow Jones) Goldman Sachs heeft donderdag het koersdoel voor Air France-KLM verhoogd van 5,00 naar 5,30 euro met een ongewijzigd Neutraal advies.

    De analisten van de Amerikaanse zakenbank raakten positiever gestemd over de brede transport- en reissector in Europa. Goldman Sachs paste het koersdoel aan van 27 sectorgenoten gebaseerd op de verwachte waarderingen in 2018. In de verhogingen zijn veranderingen in wisselkoersen, olieprijzen en rentetarieven nu ingeprijsd, evenals de meest recente vervoerscijfers.

    Op een rood Damrak sloot het aandeel Air France-KLM woensdag 1,8 procent lager op 5,36 euro.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    Copyright ABM Financial News. All rights reserved

    (END) Dow Jones Newswires
  2. forum rang 10 voda 10 januari 2017 12:48
    Beursblik: Barclays verlaagt advies Air France-KLM

    Advies naar Onderwogen.

    (ABM FN-Dow Jones) Barclays heeft het advies voor Air France-KLM verlaagd van Gelijkgewogen naar Onderwogen en het koersdoel van 5,00 naar 4,50 euro. Dit bleek dinsdag uit een sectorrapport van de Britse bank.

    In het rapport over de Europese luchtvaartsector stelden de analisten te rekenen op margedalingen bij een aantal luchtvaartmaatschappijen, omdat brandstofvoordelen tot een einde komen. Tegelijkertijd blijft de verhouding tussen vraag en aanbod volgens de bank uit balans wat tot druk op de rendementen zorgt.

    Wat betreft Air France-KLM verwacht Barclays dat de herstructureringen uitdagend zullen blijken wat het risico van een stevige winstdaling met zich meebrengt. De verwachting voor het bedrijfsresultaat (EBIT) van de marktvorsers ligt 25 procent lager dan de consensus.

    Ondanks de pogingen van het bestuur denken de analisten dat het erg lastig zal worden om voldoende besparingen op arbeidskosten te bereiken bij de Franse tak om zo te compenseren voor een structurele daling van de rendementen.

    Op een rode beurs verloor het aandeel Air France-KLM 3,6 procent op 5,00 euro.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    Copyright ABM Financial News. All rights reserved

    (END) Dow Jones Newswires
  3. forum rang 10 voda 27 januari 2017 15:31
    Beursblik: Davy Research verlaagt advies Air France-KLM

    Koersdoel omlaag naar 4,80 euro.

    (ABM FN-Dow Jones) Davy Research heeft vrijdag het advies voor Air France-KLM verlaagd van Neutraal naar Underperform en stelde het koersdoel neerwaarts bij van 5,50 naar 4,80 euro.

    Analisten van Davy menen dat Air France-KLM onverminderd last blijft houden van concurrentie op zowel korte- als langeafstandsvluchten. Bovendien suggereert een verleden van zwakke winstgevendheid erop dat de luchtvaartgroep kwetsbaar is voor de stijgende brandstofprijzen, aldus de marktvorsers.

    De analisten verwachten verder een neerwaartse druk op de omzet, waarbij ook negatieve wisselkoersen Air France-KLM niet in de kaart zullen spelen.

    De marktvorsers wezen erop dat de luchtvaartmaatschappij in het terugbrengen van de schulden, zich vooral richt op kostenbesparingen in plaats van het afstoten van divisies. "In dat opzicht blijft Air France-KLM flexibiliteit behouden met zijn 1,13 procent aandeel in Amadeus", aldus de analisten. De nettoschuld kan volgens de analisten op termijn verder worden teruggebracht met onder meer de verkoop van dit belang.

    Davy stelde dat het belangrijk is dat Air France-KLM zich nu richt op het realiseren van een positieve vrije kasstroom met een sterke focus op het verbeteren van het bedrijfsresultaat (EBITDA).

    Op een rood Damrak sloot het aandeel Air France-KLM donderdag 0,1 procent lager op 5,12 euro.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    Copyright ABM Financial News. All rights reserved

    (END) Dow Jones Newswires
  4. forum rang 10 voda 30 januari 2017 16:13
    Beursblik: Kepler Cheuvreux verlaagt koersdoel Air France-KLM

    Koersdoel naar 5,30 euro.

    (ABM FN-Dow Jones) Kepler Cheuvreux heeft maandag het koersdoel voor Air France-KLM verlaagd van 6,20 naar 5,30 euro met een ongewijzigd Houden advies.

    Analist Ruxandra Haradau-Doser van Kepler Cheuvreux verwacht solide resultaten over heel 2016 van Air France-KLM, maar is wel iets terughoudender dan de consensus over het lopende jaar. Volgens Haradau-Doser zullen de komende maanden gedomineerd worden door discussies tussen het management van de luchtvaartgroep en vakbonden, inclusief de gebruikelijke risico's die dergelijke discussies met zich meebrengen.

    De marktvorser stelde enkele ramingen voor Air France-KLM neerwaarts bij. Haradau-Doser verwacht dat de luchtvaartgroep bij publicatie van de jaarcijfers onverminderd uit zal gaan van 5,1 miljard dollar aan brandstofkosten voor het lopende jaar. Evenwel verwacht de marktvorser zelf dat de brandstofkosten 150 miljoen euro hoger zullen uitvallen dan in 2016, terwijl er eerder nog werd uitgegaan van een gelijk kostenniveau.

    Bovendien heeft Air France-KLM volgens Haradau-Doser een zwakkere balans en is de winst van het bedrijf volatieler ten opzichte van sectorgenoot Lufthansa, waardoor een lagere waardering op zijn plaats is.

    Op 16 februari komt Air France-KLM met de resultaten over het afgelopen jaar.

    Op een rood Damrak koerste het aandeel Air France-KLM 2,5 procent lager op 5,02 euro.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    Copyright ABM Financial News. All rights reserved

    (END) Dow Jones Newswires
  5. forum rang 10 voda 8 februari 2017 15:58
    Beursblik: Societe Generale verhoogt advies Air France-KLM

    Koersdoel naar 5,20 euro.

    (ABM FN-Dow Jones) Société Générale heeft woensdag het advies voor Air France-KLM verhoogd van Verkopen naar Houden en stelde het koersdoel opwaarts bij van 4,70 naar 5,20 euro.

    Volgens analisten van de Franse bank stijgen de brandstofprijzen flink, ondervindt de nieuwe topman enorm veel tegenwind vanuit vakbonden en zijn de verwachtingen voor de luchtvaartgroep nooit zo laag geweest. De marktvorsers verwachten dat het bedrijf deze lage verwachtingen kan overtreffen en benadrukten dat het aandeel momenteel op het laagste niveau in vier jaar noteert, waardoor een Houden advies meer op zijn plaats is.

    Bovendien zal de luchtvaartgroep in 2017 profiteren van een gemakkelijke vergelijkingsbasis ten opzichte van 2016, omdat dit jaar gemarkeerd werd door een reeks terroristische aanslagen. Hierdoor is er dit jaar meer ruimte voor een positieve verrassing, aldus de analisten.

    Om positiever te kunnen worden over het aandeel, moet Air France-KLM volgens de marktvorsers echter wel de schulden flink terugbrengen en hervormingen doorvoeren.

    Op een rood Damrak koerste het aandeel Air France-KLM woensdagochtend 3,8 procent hoger op 4,94 euro.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    Copyright ABM Financial News. All rights reserved

    (END) Dow Jones Newswires
  6. forum rang 10 voda 17 februari 2017 14:16
    Beursblik: S&P Equity Research verhoogt koersdoel Air France-KLM

    Koersdoel naar 5,60 euro.

    (ABM FN-Dow Jones) S&P Equity Research heeft vrijdag het koersdoel voor Air France-KLM verhoogd van 5,20 naar 5,60 euro met een ongewijzigd Verkopen advies.

    Analist Firdaus Ibrahim constateerde dat de luchtvaartmaatschappij boven verwachting presteerde in het afgelopen kwartaal, maar wees wel op een "turbulent" jaar dat in het verschiet ligt met hogere brandstofprijzen en geopolitieke risico's.

    "Hogere brandstofprijzen betekent dat Air France-KLM de overige kosten meer moet reduceren, wat in onze ogen moeilijker is vanwege de weerstand onder het personeel", aldus Ibrahim.

    Het aandeel Air France-KLM sloot donderdag op een rood Damrak 12,6 procent hoger op 6,18 euro.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    Copyright ABM Financial News. All rights reserved

    (END) Dow Jones Newswires
  7. forum rang 10 voda 20 februari 2017 16:30
    Beursblik: Citi Research zet Air France-KLM op kooplijst

    Koersdoel blijft 7,50 euro.

    (ABM FN-Dow Jones) Citi Research heeft maandag het advies voor Air France-KLM verhoogd van Neutraal naar Kopen met een ongewijzigd koersdoel van 7,50 euro.

    De analisten van Citi werden positiever over de winstverwachting voor de luchtvaartgroep, na publicatie van de cijfers over het afgelopen jaar. De marktvorsers mikken voor dit jaar op een operationele winst van 1.009 miljoen euro, terwijl zij eerder nog uitgingen van 888 miljoen euro.

    Daarmee zijn de analisten positiever dan de bedrijfsconsensus, die voorafgaand aan de jaarcijfers gemiddeld uitging van een operationele winst van 711 miljoen euro voor 2017. Ook voor de komende jaren werd Citi positiever over de ontwikkeling van de operationele winst.

    De omzet per beschikbare stoel per kilometer exclusief wisselkoerseffecten (RASK) kan daarbij dit jaar dalen met 2 procent, in plaats van de 3 procent waar de marktvorsers eerder nog op rekenden. Voor de jaren na 2017 mikken de marktvorsers op een vlakke ontwikkeling van de RASK.

    Op een rood Damrak koerste het aandeel Air France-KLM maandagochtend 2,8 procent hoger op 6,65 euro.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    Copyright ABM Financial News. All rights reserved

    (END) Dow Jones Newswires
  8. niche 010 21 februari 2017 16:53

    UBS flink positiever over Air France-KLM

    Gepubliceerd op 21 feb.

    [08:58 - UBS flink positiever over Air France-KLM]
    Air France-KLM 16:35
    6,66 0,00 (+2,81%)

    AMSTERDAM (AFN/BLOOMBERG) - De winstvooruitzichten voor Air France-KLM zijn aanzienlijk verbeterd. Dat schrijven analisten van UBS dinsdag in een rapport. Zij hebben hun beleggingsadvies verhoogd van sell naar buy.

    De jaarresultaten die Air France-KLM vorig week publiceerde, lieten bij KLM een sterke verbetering zien maar bij Air France een lichte verslechtering. Over het geheel genomen is UBS evenwel positief gestemd. De doelstellingen uit het strategische programma Perform 2020 lijken steeds haalbaarder, meent de Zwitserse bank.

    Daarbij gaat UBS er vanuit dat Air France-KLM uiteindelijk ook het Franse personeel meekrijgt in het streven de productiviteit te verhogen. Daarnaast lijken de vooruitzichten voor het luchtvervoer van en naar Frankrijk op te klaren en is de financiële positie van de luchtvaartgroep verder verbeterd.

    UBS heeft het koersdoel opgeschroefd van 4,60 euro naar 7,50 euro. Air France-KLM sloot maandag op 6,48 euro.
  9. niche 010 24 februari 2017 12:17
    Advies van RBC over Air France - KLM

    Beurshuis RBC
    Aandeel Air France-KLM
    Datum 23 februari 2017
    Advies Sector perform
    Koersdoel 7,25 EUR


    Detail advies

    (Trivano.com) - Op 23 februari 2017 hebben de analisten van RBC hun beleggingsadvies voor Air France-KLM (AF; ISIN: FR0000031122) herhaald. Het advies van RBC voor Air France-KLM blijft "sector perform".

    Het koersdoel wordt door de analisten verhoogd van 5,75 EUR naar 7,25 EUR.

    Op 16 februari 2017 publiceerde Air France-KLM zijn jaarresultaten.
  10. forum rang 10 voda 1 maart 2017 17:01
    Beursblik: Morgan Stanley verhoogt koersdoel Air France-KLM

    Koersdoel naar 6,80 euro.

    (ABM FN-Dow Jones) Morgan Stanley heeft woensdag het koersdoel voor Air France-KLM verhoogd van 5,00 naar 6,80 euro met een ongewijzigd Gelijkgewogen advies.

    Het koersdoel kreeg een opwaartse bijstelling, nadat de analisten van de Amerikaanse zakenbank de schuldpositie van de luchtvaartgroep zagen verbeteren. Bovendien vielen de pensioenverplichtingen substantieel lager uit, aldus de marktvorsers.

    Morgan Stanley kijkt vooral uit naar de beleggersdag van Air France-KLM op 12 mei, waarop de analisten meer inzicht hopen te krijgen in de voortgang van het Trust Together-plan van de luchtvaartgroep.

    Tussen 2017 en 2020 wil de luchtvaarder de kosten per eenheid met meer dan 1,5 procent per jaar terugbrengen. In 2017 en 2018 wil de maatschappij jaarlijks tussen de 1,7 miljard en 2,2 miljard euro te investeren.

    Op een groen Damrak koerste het aandeel Air France-KLM woensdagochtend 3,3 procent hoger op 6,87 euro.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    Copyright ABM Financial News. All rights reserved

    (END) Dow Jones Newswires
  11. forum rang 10 voda 17 maart 2017 15:10
    Beursblik: Barclays verhoogt koersdoel Air France-KLM

    Koersdoel naar 6,80 euro.

    (ABM FN-Dow Jones) Barclays heeft vrijdag het koersdoel voor Air France-KLM verhoogd van 4,50 naar 6,80 euro met een ongewijzigd Onderwogen advies.

    Volgens de analisten van de Britse grootbank kan Air France-KLM profiteren van de huidige lage marges, die zullen verbeteren met hogere prijzen. Bovendien trekt het sentiment aan voor de lange afstandsvluchten.

    Hoewel de Frans-Nederlandse luchtvaartmaatschappij volgens de analisten mogelijk opnieuw een operationeel resultaat van 1 miljard euro kan overleggen in 2017, maakt Barclays zich zorgen over de ontwikkeling van de herstructureringen en de hervorming van de arbeidsvoorwaarden.

    Het aandeel Air France-KLM steeg vrijdag op een nipt lager Damrak 2,0 procent op 7,60 euro.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    Copyright ABM Financial News. All rights reserved

    (END) Dow Jones Newswires
  12. forum rang 10 voda 27 maart 2017 16:06
    Beursblik: Bank of America zet Air France-KLM op verkooplijst

    Ook IAG krijgt downgrade.

    (ABM FN-Dow Jones) Bank of America Merrill Lynch heeft het advies voor Air France-KLM verlaagd van Kopen naar Underperform met een koersdoel van 6,50 euro. Dit bleek maandag uit een sectorrapport van de Amerikaanse zakenbank.

    Net als Air France-KLM haalde analist Mark Manduca ook IAG van de kooplijst en zette het aandeel op Underperform.

    "Lange afstandsmaatschappijen hebben dit jaar 34 procent beter gepresteerd dan korte afstandsmaatschappijen in Europa, maar we denken dat het sentiment ten gunste van de Noord-Atlantische markt zal matigen in de komende paar maanden", aldus Manduca in zijn commentaar. Juist deze markt is volgens de analist heel belangrijk voor de winst van de sector.

    Amerikaanse maatschappijen die op de transatlantische routes vliegen zijn volgens Manduca een stuk minder optimistisch gestemd dan hun Europese sectorgenoten vanwege de drukke op het zakelijke segment en de initiatieven van prijsvechters in het toeristische segment.

    Manduca vindt de Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen een meer betrouwbare indicator dan de Europese, omdat zij meer en vaker data verstrekken.

    Overigens werd Bank of America wel optimistischer over prijsvechter Ryanair. Het advies voor dit aandeel ging van Underperform naar Neutraal.

    Op een rood Damrak daalde het aandeel Air France-KLM maandag 4,0 procent naar 7,21 euro.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    Copyright ABM Financial News. All rights reserved

    (END) Dow Jones Newswires
  13. forum rang 10 voda 11 april 2017 16:10
    Beursblik: Exane BNP Paribas verhoogt koersdoel Air France-KLM stevig

    Koersdoel naar 8,00 euro.

    (ABM FN-Dow Jones) Exane BNP Paribas heeft het koersdoel voor Air France-KLM verhoogd van 5,00 naar 8,00 euro met een ongewijzigd Neutraal advies.

    Volgens de analisten boekte de CEO van de luchtvaarder "significante vooruitgang", wijzend op het kleine maar symbolische akkoord met de pilotenvakbond.

    De analisten besloten om het advies ongewijzigd te laten, omdat er na de recente koerssprong nog maar weinig ruimte aan de bovenkant bestaat.

    Het aandeel Air France-KLM noteerde dinsdag op een nagenoeg vlak Damrak 4,3 procent hoger op 7,54 euro.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    Copyright ABM Financial News. All rights reserved

    (END) Dow Jones Newswires
  14. forum rang 10 voda 5 mei 2017 15:42
    Beursblik: Credit Suisse verhoogt advies Air France-KLM

    Ook koersdoel omhoog.

    (ABM FN-Dow Jones) Credit Suisse heeft vrijdag het advies voor Air France-KLM verhoogd van Underperform naar Neutraal en stelde het koersdoel daarbij opwaarts bij van 5,03 naar 8,79 euro.

    De analisten van de Zwitserse zakenbank verhoogden het advies na publicatie van de kwartaalcijfers van de Frans-Nederlandse luchtvaartgroep op donderdag. Air France-KLM zag in de eerste drie maanden van het jaar de omzet licht stijgen, maar realiseerde onder de streep nog steeds verlies.

    De vrije kasstroom verbeterde wel sterk en steeg met 133 miljoen euro. De cijfers werden door de markt positief opgepakt.

    Credit Suisse hanteerde sinds 16 januari 2015 een Underperform advies voor het luchtvaartbedrijf.

    Op een groen Damrak sloot het aandeel Air France-KLM donderdag 5,3 procent hoger op 8,03 euro.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    Copyright ABM Financial News. All rights reserved

    (END) Dow Jones Newswires
  15. forum rang 10 voda 5 mei 2017 15:47
    Beursblik: HSBC zet Air France-KLM op kooplijst

    Koersdoel opwaarts bijgesteld naar 9,50 euro.

    (ABM FN-Dow Jones) HSBC heeft vrijdag het advies voor Air France-KLM verhoogd van Houden naar Kopen en stelde het koersdoel daarbij opwaarts bij van 6,00 naar 9,50 euro.

    Analisten van HSBC merkten op dat de kwartaalcijfers van de luchtvaartgroep conform de consensus waren, maar ver boven de verwachtingen van HSBC uitkwamen. Volgens de marktvorsers speelt de huidige stabilisering in de olieprijzen Air France-KLM in de kaart. De omzet per stoel per kilometer daalde in het afgelopen kwartaal daarnaast enkel met 0,5 procent en bij Transavia met slechts 3,4 procent, zo merkten de analisten op.

    In het afgelopen kwartaal profiteerde Air France-KLM nog van een gemakkelijke vergelijkingsbasis in verband met de terroristische aanslagen in Parijs vorig jaar, terwijl het bedrijf in het lopende kwartaal zal profiteren van de late viering van Pasen. Bovendien zal de luchtvaartgroep in het tweede kwartaal zich gesteund zien met het vertrek van 1.700 werknemers.

    Als gevolg van deze ontwikkelingen werd HSBC flink positiever over de ontwikkeling van het bedrijfsresultaat (EBIT) voor heel 2017 en 2018, waarbij de ramingen met respectievelijk 57 en 89,3 procent opwaarts werden bijgesteld.

    Wel zijn de analisten sceptisch over het groeiplan Trust Together. Op een beleggersdag op 12 mei wil Air France-KLM dit plan naar verwachting verder uit de doeken doen.

    Op een groen Damrak sloot het aandeel Air France-KLM donderdag 5,3 procent hoger op 8,03 euro.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    Copyright ABM Financial News. All rights reserved

    (END) Dow Jones Newswires
  16. forum rang 10 voda 5 mei 2017 15:48
    Beursblik: S&P Equity Research verhoogt koersdoel Air France-KLM

    Koersdoel naar 7,00 euro.

    (ABM FN-Dow Jones) S&P Equity Research heeft vrijdag het koersdoel voor Air France-KLM verhoogd van 5,60 naar 7,00 euro met een ongewijzigd Verkopen advies.

    Het verlies per aandeel bleek met 0,64 euro hoger dan het door analisten geraamde verlies van 0,43 euro per aandeel, wat volgens analist Firdaus Ibrahim voornamelijk te wijten was aan negatieve wisselkoerseffecten.

    Ondanks de positieve ontwikkelingen op het vlak van passagiersgroei, die hoger uitviel dan de capaciteitstoename en daarmee resulteerde in een verbeterde bezettingsgraad, besloot Air France-KLM de outlook ongewijzigd te laten.

    "Dit wijst op een onverminderd voorzichtige verwachting [van het luchtvaartbedrijf]", aldus Ibrahim.

    Het aandeel Air France-KLM sloot donderdag op een groene beurs 5,3 procent hoger op 8,03 euro.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    Copyright ABM Financial News. All rights reserved

    (END) Dow Jones Newswires
  17. forum rang 10 voda 16 mei 2017 16:15
    Beursblik: Davy Research verhoogt advies Air France-KLM

    Advies naar Neutraal.

    (ABM FN-Dow Jones) Davy Research heeft dinsdag het advies voor het aandeel Air France-KLM verhoogd van Underperform naar Neutraal en stelde het koersdoel opwaarts bij van 4,80 naar 9,00 euro.

    Analisten van Davy Research voeren voor deze aanpassingen de verbeterde trend in de tarieven die het bedrijf kan vaststellen aan.

    Het aandeel Air France-KLM noteerde dinsdag op een groen Damrak 0,2 procent lager op 9,52 euro.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    Copyright ABM Financial News. All rights reserved

    (END) Dow Jones Newswires
  18. forum rang 10 voda 30 mei 2017 16:17
    Beursblik: S&P verhoogt advies Air France-KLM van Verkopen naar Houden

    Koersdoel omhoog naar 10,50 euro.

    (ABM FN-Dow Jones) S&P Equity Research heeft het advies voor Air France-KLM verhoogd van Verkopen naar Houden en het koersdoel opwaarts bijgesteld van 7,00 naar 10,50 euro. Dit bleek dinsdag uit een analistenrapport.

    Analist Firdaus Ibrahim merkte daarin op dat de druk op de omzet per eenheid afneemt, er een robuuste vraag naar luchtvervoer is en er positieve effecten zijn van kostenbesparingen en verhoging van efficiency.

    Die combinatie leidt voor de marktvorser tot licht optimistische vooruitzichten. Hij verhoogde zijn taxaties voor de winst per aandeel voor 2017 en 2018.

    De korting op het aandeel ten opzichte van sectorgenoten is volgens hem gerechtvaardigd vanwege de lagere EBITDA-marge. Ibrahim merkte verder op dat de positieve ontwikkelingen al zijn in geprijsd, waarbij het aandeel sinds begin dit jaar met 90 procent is gestegen en er weinig opwaarts potentieel overblijft.

    Op een gemengd Damrak noteerde het aandeel Air France-KLM dinsdag 0,4 procent hoger op 9,88 euro.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    Copyright ABM Financial News. All rights reserved

    (END) Dow Jones Newswires
  19. forum rang 10 voda 27 juni 2017 16:08
    Beursblik: Bernstein start volgen Air France-KLM

    Underperform advies op Brits-Nederlandse luchtvaartgroep.

    (ABM FN-Dow Jones) Bernstein is gestart met het volgen van Air France-KLM met een Underperform advies en een koersdoel van 8,10 euro.

    Analisten van Bernstein merkten op dat Air France-KLM in de afgelopen jaren niet voldoende heeft bespaard, waardoor de onderliggende activiteiten gebukt gaan onder de toegenomen concurrentie. Het recente herstel van het aandeel is volgens de marktvorsers vooral toe te schrijven aan het huidige positieve klimaat van hogere opbrengsten dit jaar en de aanhoudende onderhandelingen met Franse piloten voor het Trust Together-programma.

    Evenwel verwacht Bernstein niet dat de groei van de opbrengsten duurzaam is. Daarbij wordt het onderhandelingsproces met vakbonden en de impact daarvan mogelijk overschat, aldus de analisten.

    De luchtvaartgroep staat volgens de analisten ook nog eens voor de nodige uitdagingen, waarbij de ongunstige financiële positie van de onderneming voor een valse start zorgt in de pogingen het bedrijf weer op de rails te krijgen.

    Hoewel Bernstein van mening is dat Air France-KLM een belangrijke speler blijft in de Europese luchtvaartsector, zijn er "substantiële neerwaartse risico's" voor het aandeel van de luchtvaartmaatschappij.

    Op een rood Damrak koerste het aandeel Air France-KLM dinsdagochtend 2,3 procent hoger op 11,93 euro.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    Copyright ABM Financial News. All rights reserved

    (END) Dow Jones Newswires
416 Posts
Pagina: «« 1 ... 4 5 6 7 8 ... 21 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in
Premium Premium

Air France-KLM behoort tot de laagst gewaardeerde aandelen in Nederland

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 19 april

    1. Japan inflatie maart 2,7% YoY volitaliteit verwacht
    2. WDP Q1-cijfers
    3. EU producentenprijzen maart
    4. VK detailhandelsverkopen maart
    5. Fra ondernemersvertrouwen april
    6. KPN €0,098 ex-dividend
    7. CM.com jaarvergadering
    8. NSI jaarvergadering
    9. American Express Q1-cijfers
  2. 22 april

    1. NL investeringen februari
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht