Shell nieuwtjes.

4.679 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 229 230 231 232 233 234 | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
voda
0
Positie topman Ben van Beurden van Shell ter discussie gesteld - media

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
Royal Dutch Shell - B-
14,096 -0,804 -5,40 % Euronext Amsterdam
Royal Dutch Shell - B-
£ 12,17 0,00 0,00 % London Stock Exchange
Royal Dutch Shell -A-
14,77 -0,708 -4,57 % Euronext Amsterdam
Royal Dutch Shell -A-
£ 12,32 0,00 0,00 % London Stock Exchange

(ABM FN-Dow Jones) Grote beleggers zouden er bij Royal Dutch Shell op aandringen om potentiële vervangers voor CEO Ben van Beurden op te lijnen, nadat de energiereus afgelopen week voor het eerst sinds de Tweede Wereldoorlog in het dividend sneed. Dit meldde de Britse The Sunday Telegraph afgelopen weekeinde.

Shell kondigde vorige week donderdag tijdens de presentatie van de resultaten over het eerste kwartaal een verlaging van het kwartaaldividend aan, nadat de winst in het eerste kwartaal bijna halveerde vanwege de lage olieprijs als gevolg van het coronavirus en de prijzenoorlog.

De Brits-Nederlandse energiereus verlaagde het dividend met 66 procent van 0,47 dollar tot 0,16 dollar per aandeel.

Grote beleggers dringen er nu bij de oliegigant op aan om een lijst met potentiële opvolgers voor Van Beurden op te stellen, aldus de Britse krant.

Twee grote beleggers meldden The Sunday Telegraph dat, hoewel ze begrijpen waarom Shell het dividend moest verlagen, zij een duidelijke toekomstvisie met voldoende details missen nu fossiele brandstoffen minder populair worden en hernieuwbare energie aan populariteit wint.

Wellicht dat het daarom tijd wordt voor de wisseling van de wacht, opperde een aandeelhouder.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Kepler Cheuvreux handhaaft koopadvies op Royal Dutch Shell
11:58
*Kepler Cheuvreux verlaagt koersdoel Royal Dutch Shell van 20,00 naar 19,00 euro

bron Binck
jan6307
0
www.iex.nl/Nieuws/ANP-040520-319/Shel...

DEN HAAG (AFN) - Energiereus Shell heeft zijn Amerikaanse schaliegasproject Appalachia verkocht. Het Brits-Nederlandse bedrijf krijgt daarvoor 541 miljoen dollar overgemaakt van de Amerikaanse koper energiebedrijf NFG, onder voorbehoud van afsluitende aanpassingen.
De transactie gaat per 1 januari dit jaar in. De bedoeling is dat Shell het geld cash krijgt overgemaakt. NFG heeft echter de mogelijkheid om als tegenprestatie tot 150 miljoen dollar aan aandelen NFG te verstrekken. De transactie past volgens Shell in de ingezette strategie van het verkopen van niet-kernonderdelen.
De huidige netto productie van de putten is circa 250 miljoen standaard kubieke voet per dag. De transactie omvat ook de overdracht van de midstream-infrastructuur die eigendom is van en wordt beheerd door Shell. De verkoop is afhankelijk van wettelijke goedkeuringen en zal naar verwachting eind juli dit jaar worden afgerond.

Kunnen ze alsnog de dividend uitbetalen over de 2e kwartaal. Wie weet ook wel een winstpremie!!!!
voda
0
Shell verkoopt schaliegasvelden Pennsylvania voor $541 mln

Shell RDSB€14,32-3,90% verkoopt voor $541 mln (€501 mln) zijn schaliegasvelden in de Amerikaanse staat Pennsylvania, maakte het maandag bekend. De transactie moet eind juli zijn afgerond. De koper is National Fuel Gas Company, een Amerikaanse beursgenoteerd bedrijf.

Het gaat om zo'n 350 producerende putten, die gezamenlijk 7 miljoen kuub gas per dag produceren. De transactie hoort bij van de afstoting van niet-kernactiviteiten, meldt Shell. In zijn schaliegasstrategie richt het Brits-Nederlandse concern zich op hogere marges.

De transactie is in cash, maar National Fuel Gas Company NFG$39,95+0,60% heeft de optie om ook een deel van te betalen in aandelen.

fd.nl/ondernemen/1343732/shell-verkoo...
voda
0
Shell en Eneco willen samen windpark Hollandse Kust Noord bouwen

Shell was afgelopen jaar nadrukkelijk in de race om Eneco te kopen, maar nadat die energiemaatschappij werd verkocht aan het Japanse Mitsubishi, wil Shell alsnog samen met Eneco het windpark Hollandse Kust Noord aanleggen. Dat melden de bedrijven in een gezamenlijke verklaring.

Vorige week verliep de aanbesteding voor Hollandse Kust Noord, een park dat zo'n 19 kilometer uit de kust van Egmond aan Zee moet verrijzen, en stroom moet opwekken voor meer dan een miljoen huishoudens. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) meldde dat het 'meerdere aanvragen' had binnen gekregen voor de tender. Binnen dertien weken maakt RVO bekend wie het park mag gaan bouwen.

Subsidieloos

Het Deense Ørsted was de enige partij die vooraf bekendmaakte dat het meedeed aan de aanbesteding, terwijl Vattenfall juist meldde dat het niet zou participeren in de aanbestedingsronde. Hollandse Kust Noord is een subsidieloos windpark: de investering van ruim €1 mrd moet worden terugverdiend met de inkomsten uit de stroomprijs.

Shell en Eneco hebben zich via joint venture 'CrossWind' ingeschreven op de aanbesteding. Een woordvoerder van Shell wil niet zeggen wat de verhouding is binnen dat samenwerkingsverband, noch welke partij het initiatief heeft genomen. 'De joint venture geeft alleen aan dat we nog steeds goede partners zijn', aldus de woordvoerder.

Waterstoffabriek

Beide bedrijven hebben garanties afgegeven voor de investeringen in de bouw en exploitatie van het windpark. 'Zodra de aanbesteding aan ons wordt toegekend, wordt het park gebouwd', zegt de Shell-woordvoerder.

‘Zodra de aanbesteding aan ons wordt toegekend, wordt het park gebouwd’
Woordvoerder Shell
De olie- en gasmaatschappij gaat, als de joint venture de de aanbesteding wint, een waterstoffabriek bouwen in Rotterdam. Dat doet Shell zonder Eneco. In die fabriek zal water met behulp van groene elektriciteit uit het windpark, wordt gesplitst in waterstof en zuurstof.

Honderden miljoenen

De waterstoffabriek zal een vermogen hebben van rond de 200 megawatt en kost enkele honderden miljoenen. Het definitieve investeringsbesluit is nog niet genomen, maar dat zal naar verwachting in de eerste helft van 2021 gebeuren.

fd.nl/ondernemen/1343980/shell-en-ene...
voda
0
Fitch handhaaft AA- rating voor Shell

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
Royal Dutch Shell -A-
15,24 0,00 0,00 % Euronext Amsterdam
Royal Dutch Shell -A-
£ 13,425 0,00 0,00 % London Stock Exchange

(ABM FN-Dow Jones) Fitch Ratings heeft de kredietwaardigheid van Royal Dutch Shell bevestigd. Dit bleek maandagavond uit een rapport van Fitch.

Dit betekent dat de rating AA- blijft, met een stabiele outlook.

De coronacrisis en de olieprijsoorlog raken Shell hard, maar het energiebedrijf heeft ook stevig actie ondernomen. Zo werd het dividend met 66 procent verlaagd, de inkoop van eigen aandelen opgeschort en werden de investeringen teruggebracht. Ook wordt er jaarlijks voor 4 tot 5 miljard dollar gedesinvesteerd, aldus de kredietanalisten.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
Wilbar
0
Shell verkoopt belang in Mexicaans olieveld aan Total
Gepubliceerd op 12 mei 2020 20:59

MEXICO STAD (AFN/BLOOMBERG) - Olie- en gasmaatschappij Shell heeft zijn belang van 40 procent in een olieveld voor de kust van Mexico verkocht. Partner Total, die de andere 60 procent al in handen had, is de koper. Dat maakte het Mexicaanse overheidsorgaan dat zich bezighoudt met de winning van olie en gas bekend.
Het gaat om een belang in een veld dat in ondiep water gelegen is voor de kust van Campeche. Die stad bevindt zich in het zuidoosten van het Midden-Amerikaanse land, aan de Golf van Mexico.
Just1
0
Altijd maar die belangen omruilen, als ze daar nu eerst eens mee stoppen. Afmaken waaraan je begonnen bent, hebben ze bij shell nooit van gehoord.
voda
0
Shell ziet ruimte om dividend weer op te voeren als markten herstellen - media

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
Royal Dutch Shell -A-
14,64 -0,442 -2,93 % Euronext Amsterdam
Royal Dutch Shell -A-
£ 12,90 -0,22 -1,68 % London Stock Exchange

(ABM FN-Dow Jones) Royal Dutch Shell is goed gepositioneerd om de aandeelhouder weer beter te belonen zodra de markten herstellen. Dit zei CFO Jessica Uhl volgens persbureau Bloomberg tijdens een beleggerscall in aanloop naar de jaarvergadering aanstaande donderdag.

CEO Ben van Beurden zei woensdag over de recente dividendverlaging van Shell dat het om geld ging dat er simpelweg niet was, zo tekende Bloomberg op.

Door de dividendverlaging hoeft Shell niet langer geld te lenen om het dividend te kunnen betalen.

Shell verlaagde het kwartaaldividend eind april met 66 procent naar 0,16 dollar per aandeel.

Het ging om een historische dividendverlaging.

"Deze verlaging is meer vanwege de vooruitzichten, want de kwartaalresultaten waren redelijk goed", luidde de reactie van analist Jason Gammel van Jefferies.

"Mijns inziens was het nog niet nodig geweest, dus ik vond het wat vroeg", zei analist Jos Versteeg van InsingerGilissen tegen ABM Financial News.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Shell steekt geld in uitbreiding Nigeriaans lng-project

Gepubliceerd op 13 mei 2020 22:14 | Views: 1.341

Royal Dutch Shell A 13 mei
14,47 -0,61 (-4,07%)

DEN HAAG (AFN) - Olie- en gasreus Shell heeft een definitief investeringsbesluit genomen over een lng-project (vloeibaar gemaakt aardgas) in Nigeria. Daarbij werden overigens geen bedragen genoemd.

Eenmaal operationeel voegt de nieuwe eenheid genaamd Train 7 ongeveer 8 miljoen ton capaciteit per jaar toe aan de Bonny Island-faciliteit. Daarmee komt de totale capaciteit op 30 miljoen ton per jaar.

De beslissing om een zevende unit te realiseren, helpt de verdere ontwikkeling van Nigeria LNG, aldus Shell. De bouwschema's zullen worden afgerond als de situatie rond het coronavirus stabiliseert.

Nigeria LNG is een samenwerking tussen het Nigeriaanse olieconcern NNPC dat 49 procent bezit, Shell dat ruim een kwart in handen heeft en Total en ENI die voor respectievelijk 15 en 10,4 procent eigenaar zijn.
voda
0
'Klimaatplannen Shell niet genoeg voor halen doelen Parijs'

Gepubliceerd op 13 mei 2020 19:48 | Views: 3.363

Royal Dutch Shell A 13 mei
14,47 -0,61 (-4,07%)

DEN HAAG (AFN) - Shell kan niet garanderen dat het bedrijf in 2030 minder CO2 uitstoot dan in 2019 en dat het bedrijf in 2030 minder investeert in fossiele brandstoffen dan in hernieuwbare brandstoffen. Dat concludeert de milieu-activistische aandeelhouder Follow This na een vragensessie voorafgaand aan de aandeelhoudersvergadering van het olie- en gasbedrijf. Shell zegt wel de doelen van Parijs te gaan halen.

Shell kon desgevraagd niet bevestigen de door Follow This genoemde vereisten al in 2030 te behalen. Topman Ben van Beurden verwees naar de ambities die Shell heeft voor de langere termijn, tot 2050, als Shell en zijn klanten volledig CO2-neutraal moeten zijn. Hij vroeg Follow This daarbij om geduld.

"Het bedrijf dat we hebben, is gedurende een eeuw opgebouwd. We kunnen dat niet van de ene op de andere dag omgooien." Van Beurden beloofde een update te geven over de strategie van Shell als de coronacrisis achter de rug is. Een woordvoerder van Shell zei later dat er in de tweede helft van dit jaar al een update staat gepland.

Klimaatdoelen

De zegsman wees er verder op dat de klimaatdoelen volgens het olie- en gasbedrijf wel in lijn zijn met het akkoord van Parijs. "Een grote groep van belangrijke aandeelhouders steunt onze aanpak. Het is jammer dat Follow This niet tot deze groep behoort, maar we blijven uiteraard met ze in gesprek."

Follow This heeft, net als de afgelopen jaren, een eigen klimaatresolutie ingediend voor de aandeelhoudersvergadering van Shell. Het bestuur raadt de aandeelhouders af om voor die resolutie te stemmen.
ff_relativeren
1
quote:

ff_relativeren schreef op 3 april 2020 22:35:


Shell drijvende giga-LNG fabriek na 2 maanden nog steeds offline ..
bron : www.upstreamonline.com/production/pre... .


Giga drijvende LNG fabriek Prelude offline : Van februari naar april, en nu in mei nog steeds het antwoord dat het nog eens maanden gaat duren voordat de Prelude weer kan / mag opstarten :
www.upstreamonline.com/lng/shells-pre... .

(dat moet toch onderhand goud geld gaan kosten ? Wat is daar toch aan de hand ?)
s.lin
0
Van Beurden geeft beleggers uitleg over dividendbesluit Shell
17 mei 2020

‘To provide a world-class investment case’. Dat is een van de drie pijlers onder de strategie van Shell. Een hoge dividenduitkering was door de energiegigant tot onlosmakelijk onderdeel van dit streven gebombardeerd. Tijdens een informatiesessie met beleggers maakte topman Van Beurden nog maar eens duidelijk dat er wat betreft de winstuitkering geen houden aan was, nu lage olieprijzen lange tijd de hoofdrol zullen spelen.

Een aandeelhoudersvergadering zonder aandeelhouders (op een paar insiders na). Dat was wat Shell voor ogen stond na de uitbraak van coronacrisis.

Om beleggers toch de kans te geven enige dialoog aan te gaan met het bedrijf in de meest turbulente fase van zijn rijke geschiedenis, werd - vooruitlopend op de aandeelhoudersvergadering - een informatiesessie via internet georganiseerd waarvoor aandeelhouders vragen konden aanleveren.

Ook de VEB legde Shell een reeks vragen voor. Lees de brief

Veel aandacht tijdens de sessie ging vanzelfsprekend uit naar de reusachtige dividendverlaging. Shell verwacht een langere periode van lage olieprijzen, waardoor de kasstroom voorlopig onder druk staat. Het ziet zich hierdoor genoodzaakt sterk in de investeringen te snijden (5 miljard dollar) en de operationele kosten te drukken (3 tot 4 miljard dollar).

Zelfs met deze rigoureuze maatregelen is geen overtollig kasgeld aanwezig om het dividend uit te betalen, zo stelde topman Ben van Beurden. De hiervoor benodigde 10 miljard dollar zou de onderneming door schulduitgifte moeten aantrekken, wat onverantwoord zou zijn gezien de enorme onzekerheid op de oliemarkt.

De onzekerheid kan er ook toe leiden dat partners van Shell hun verplichtingen niet (geheel) kunnen nakomen. Zo kunnen kleine en middelgrote spelers wellicht hun deel van een exploratieproject niet meer financieren en (reeds betaalde) toeleveranciers omvallen. Dit kan Shell geld kosten, wat extra buffers noodzakelijk maakt.

Shell doet geen concrete uitspraken over toekomstige dividendverhogingen; deze zijn pas aan de orde zodra de situatie normaliseert. Gelukkig lijkt verdere verlaging van het dividend nu niet waarschijnlijk; de huidige 16 cent zou onder een breed aantal scenario’s veilig zijn.


Particuliere beleggers hebben geduld
Een aanzienlijk deel van de Nederlandse particuliere beleggers blijft loyaal aan Shell, zo blijkt uit een korte enquête onder ontvangers van de wekelijkse VEB Nieuwsbrief. Van de ruim 1400 beleggers die binnen drie dagen reageerden op een aantal stellingen, geeft ruim driekwart aan Shell trouw te blijven of als enige mogelijke belegging in de energiesector te beschouwen. ‘Never sell Shell’ blijft voor 45 procent van de deelnemende beleggers nog steeds het adagium.

Na de dividendverlaging wierpen, volgens mediaberichten, enkele institutionele beleggers de vraag op of Ben van Beurden nog wel de juiste man is om Shell uit de huidige malaise te trekken. Particuliere beleggers zien in ieder geval weinig heil in het offeren van de topman. 84 procent van de respondenten onderkent dat de resultaten van Shell nu eenmaal doortrokken zijn van de energieprijzen. Die ontwikkelingen zijn de Nederlandse ceo niet al te zwaar aan te rekenen.

Duurzaam vooruit
Twee weken voor de historische dividendknip maakte Shell aangescherpte ambities bekend voor het terugdringen van de uitstoot van CO2. Het bedrijf tracht de uitstoot van koolstofdioxide van de verkochte producten met tweederde terug te dringen tegen 2050 en bij de productie netto geen broeikasgas uit te stoten.

Tijdens de informatiesessie met beleggers verzekerde Van Beurden dat het hier om zeer ambitieuze doelstellingen gaat.

Niet alle volgers van Shell waren even enthousiast over de nieuwe plannen. Een aantal beleggers vreest de financiële gevolgen als Shell blijft zitten met onverkoopbare voorraden en onrendabele investeringen.

Aan de andere kant bekritiseerde een aantal duurzame belangenbehartigers dat de nieuwe doelstellingen Shell nog steeds de mogelijkheid geven om de investeringen voor winning van fossiele brandstoffen te blijven opvoeren.

Particuliere beleggers zien vooral kansen. Zij blijken in meerderheid van mening dat Shell de huidige crisis moet aangrijpen om verder te verduurzamen. Een aanzienlijk deel van de respondenten geeft aan dat dit ten koste mag gaan van toekomstig dividend.

Spannende tijden
Of het sterk verlaagde dividend aanleiding geeft tot wijziging van de strategie van Shell is nog ongewis. Ook is nog weinig duidelijk over de impact van klimaatambities op de balans en winstgevendheid van Shell. Beleggers kijken dan ook reikhalzend uit naar publicatie van de halfjaarcijfers op 30 juli.

Maar eerst is er nog de aandeelhoudersvergadering en wacht de VEB nog op een aantal antwoorden op de vragen die ze aan het concern heeft voorgelegd. Dat het een tijd van grote veranderingen wordt voor ’s werelds grootste energieconcern staat in ieder geval vast.

www.veb.net/artikel/07583/van-beurden...
ff_relativeren
0
quote:

ff_relativeren schreef op 16 mei 2020 20:27:


[...]
Giga drijvende LNG fabriek Prelude offline : Van februari naar april, en nu in mei nog steeds het antwoord dat het nog eens maanden gaat duren voordat de Prelude weer kan / mag opstarten :
www.upstreamonline.com/lng/shells-pre... .

(dat moet toch onderhand goud geld gaan kosten ? Wat is daar toch aan de hand ?)

En een 2e uitstel-bericht voor Shell op LNG-vlak : de Shell-verkoop van Canadese LNG-assets wordt geblokkeerd.
bron : www.upstreamonline.com/lng/regulator-... .
voda
0
Shell breidt samenwerking met Chinees oliebedrijf uit

Gepubliceerd op 18 mei 2020 07:35 | Views: 689

Royal Dutch Shell A 15 mei
14,00 0,00 (0,00%)

DEN HAAG (AFN/BLOOMBERG) - Gas- en olieconcern Shell heeft zijn strategische samenwerking met het Chinese staatsoliebedrijf CNOOC uitgebreid. De twee partijen hebben hun handtekeningen gezet onder een strategisch raamwerk voor een nieuw project.

Shell en CNOOC, voluit China National Offshore Oil Corporation, bundelen hun krachten samen in een nieuw etheenproject in Huizhou, China. De bouw daarvoor begint volgend jaar. Met de deal is 5,6 miljard dollar gemoeid.

De samenwerking tussen Shell en zijn Chinese partner loopt al sinds 2000.
voda
0
Jaarvergadering Shell keurt alle agendapunten goed

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
Royal Dutch Shell - B-
14,22 -0,102 -0,71 % Euronext Amsterdam
Royal Dutch Shell - B-
£ 12,645 -0,075 -0,59 % London Stock Exchange
Royal Dutch Shell -A-
15,03 -0,092 -0,61 % Euronext Amsterdam
Royal Dutch Shell -A-
£ 13,215 -0,085 -0,64 % London Stock Exchange

(ABM FN-Dow Jones) De jaarvergadering van Royal Dutch Shell heeft dinsdag zijn goedkeuring gegeven aan alle agendapunten. Dit meldde het Brits-Nederlandse energieconcern dinsdag na afloop van de besloten bijeenkomst.

De jaarvergadering was dit jaar besloten vanwege het coronavirus.

Aandeelhouders gaven onder andere hun goedkeuring aan de benoeming van Dick Boer, Andrew Mackenzie en Martina Hund-Mejean tot niet-uitvoerende bestuurders. Ook de herbenoeming van CEO Ben van Beurden werd goedgekeurd.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
piraat
2
quote:

ff_relativeren schreef op 16 mei 2020 20:27:


[...]
Giga drijvende LNG fabriek Prelude offline : Van februari naar april, en nu in mei nog steeds het antwoord dat het nog eens maanden gaat duren voordat de Prelude weer kan / mag opstarten :
www.upstreamonline.com/lng/shells-pre... .

(dat moet toch onderhand goud geld gaan kosten ? Wat is daar toch aan de hand ?)


Zie ook dit interessante stuk over oa. de problemen en kosten (en baten voor Australië) van de Prelude: www.boilingcold.com.au/after-prelude-...

Ze spreken over een kostenoverschreiding van 45%. 17 ipv 11.7 miljard USD.

Niet alleen levert de huidige inactiviteit hogere kosten en een lagere omzet op voor de korte termijn, dit artikel schrijft dat de Prelude uit hetzelfde gasveld oppompt als het 20km verderop gelegen Ichthys project. Omdat dat project wel oppompt dalen de totale reserves die Shell ooit kan winnen uit dit veld. Helemaal ongunstig als je bedenkt dat productieniveaus vooral in de eerste fase hoog zijn...
voda
1
Londense rechter verwerpt omkopingszaak tegen Shell

Gepubliceerd op 22 mei 2020 13:13 | Views: 702

Royal Dutch Shell A 13:37
14,67 -0,11 (-0,76%)

LONDEN (AFN/BLOOMBERG) - Een Londense rechter heeft een zaak van Nigeria tegen olie- en gasmaatschappij Shell en zijn Italiaanse branchegenoot Eni verworpen. Een Engelse rechtbank is volgens hem niet bevoegd om de zaak te behandelen. Nigeria beschuldigde Shell en Eni ervan mede verantwoordelijk te zijn voor het gedrag van Nigeriaanse overheidsfunctionarissen die door middel van omkoping een licentie om een olieveld uit te baten kregen.

Het olieveld met de naam OPL 245 levert Shell al jaren hoofdbrekens op. Verschillende landen deden al onderzoek naar de manier waarop Shell en ENI de rechten in handen kregen. Momenteel loopt er nog een strafrechtelijk onderzoek in Italië naar de zaak. Het Amerikaanse ministerie van Justitie sloot vorig jaar een onderzoek af zonder dat daar een aanklacht uit voortvloeide.
4.679 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 229 230 231 232 233 234 | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 25 mei 2020 13:00
Koers 14,942
Verschil +0,262 (+1,78%)
Hoog 14,944
Laag 14,644
Volume 2.923.188
Volume gemiddeld 28.942.578
Volume gisteren 12.920.260

Brussel real time stocks quotedata by Euronext. Other real time EU stocks, by Cboe Europe Ltd.; US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: VWD Group