Avantium « Terug naar discussie overzicht

Ik wacht nog even af. Het lijk mij een mooi..

8 Posts
[verwijderd]
0
fonds voor de komende jaren.

Wie heeft zich al wel ingeschreven.

Ik denk namelijk dat de koers tussen de 12 en 13 komt te liggen door het huidige beurssentiment.
TN17
0
Ik heb ingeschreven op de emissie. Denk dat dit bedrijf een gouden toekomst voor zich heeft, ook al duurt het nog even voordat er winst gemaakt wordt. Zeker nu de olieprijs zo hoog staat, komt er meer vraag naar de diensten van Avantium.
TN17
0
Mooi is dat!

Avantium last beursgang op laatste moment af15 nov 2007, 19:02 uur
Amsterdam (BETTEN BEURSMEDIA NEWS) - Avantium heeft zijn beursgang, die voor 16 november 2007 op de agenda stond, op het laatste moment afgelast. Dat is donderdagavond middels een persbericht bekendgemaakt. Als reden noemt het bedrijf de volatiliteit op de aandelenmarkten.

Avantium geeft in het persbericht aan de ontwikkelingen op de kapitaalmarkten in de gaten te blijven houden. Bestuursvoorzitter Tom van Aken geeft aan dat Avantium en zijn bestaande aandeelhouders nu de beslissing hebben genomen om de beursgang niet door te laten gaan 'vanwege de scherp dalende marktcondities'.

Een woordvoerder van de onderneming stelt tegenover Betten dat het aflassen van de Initial Public Offering (IPO) niets te maken heeft met het bedrijf zelf of met het management.

Avantium wilde met de beursgang tussen de EUR 20 miljoen en EUR 30 miljoen ophalen. Het bedrijf, in 2000 opgericht, is gespecialiseerd in zogenoemde high-throughput R&D-technologie.

Deze technologie stelt de onderneming in staat om op zeer kleine schaal vele geautomatiseerde experimenten tegelijk uit te kunnen voeren. De onderneming heeft meer dan zeventig klanten wereldwijd, waaronder BP, Royal Dutch Shell, Sasol, Pfizer, Boehringer Ingelheim en GlaxoSmithKline.

8 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 25 nov 2022 17:35
Koers 3,650
Verschil +0,040 (+1,11%)
Hoog 3,690
Laag 3,595
Volume 98.394
Volume gemiddeld 116.092
Volume gisteren 90.307

Brussel real time stocks quotedata by Euronext. Other real time EU stocks, by Cboe Europe Ltd.; US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront